Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana eeMule, 24.04.2018 klo 13.54.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  4-3-tappio Jetsille. Uudenvuodenperinne sai siis jatkoa. Uusista kavereista Petrovic pääsi pisteille heti ensimmäisessä pelissään. Manning ajoi Lemieux'n avauserässä ihan pystyyn. Peliaikaa Petrovicille tuli 20 minuuttia, Jones parantaa koko ajan, tänään peliaikaa tuli jo 23 minuutin verran. Tosin Wheelerin maaliin johtanut tilanne lähti liikkeelle Jonesin kiekonmenetyksestä.

  Parempi peli kuin Sharksia vastaan, mutta voitto jäi uupumaan. Lopussa Hellebuyck ryösti Draisaitlin avopaikassa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.01.2019 klo 13.43
 2. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Itselleni olisi sopinut paremmin se että Manning ei olisi taklannut kertaakaan koko pelissä mutta olisi pitänyt joko Tanevin tai Lemieux'n mailan niissä ohjauksissa. Aloitti vähän silleen kuin oli pelkona eli huonosti. Joku syy sille kai on ettei oikein ole mahtunut pelaamaan Blackhawksissa. Eikä varmaan pelaa kauaa Oilersissakaan jos saikulta palaa jengiä.
  Petrovic ehkä vähän parempi mutta laukaustilastoissa otti aika karusti takkiin. Oliko jotain 2-15? Nyt en ala tarkistamaan.

  Tuttuun tapaan tutut kolme hyökkääjää pisteillä.
  Koskinen taisi kauhoa sen toisen maalin ihan itse sisään.
   
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Chiarelli yritti hankkia Manningin jo vuosi sitten, kun tämä pelasi vielä Flyersissä. Joten ihan puskista tämä siirto ei tullut.

  Jim Matheson ja Derek Van Diest spekuloivat jo viikonloppuna Chiarellin potkuilla. Tämäkin on merkki siitä, että hiekka Chiarellin tiimalasissa on loppumassa. Onhan sitä huhuiltu, että hän saattaisi saada kenkää ennen siirtorajaa jos Oilersin pudotuspelimahdollisuudet ovat siihen mennessä karanneet tavoittamattomiin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.01.2019 klo 16.08
 4. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  McDavid, Draisaitl ja RNH olivat saaneet poistua treeneistä aiemmin muiden jäädessä vielä harjoittelemaan. Ja oli myös arvottu uudet ketjut.

  Draisaitl-McDavid-Kassian
  Lucic-RNH-Puljujärvi
  Rieder-Khaira-Spooner
  Gambardella-Brodziak-Rattie

  Aika monta kombinaatiota on kokeiltu. Mutta tällä hetkellä kun ketjut muuttuvat päivittäin niin aika vaikea tuossa on mitään yhteispeliä kehittää. Oikeastaan vain McDavid-Draisaitl sekä RNH-Puljujärvi ovat jotenkin vakioparit.
   
 5. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Tulipa taas mieleen viime kauden jälkeiset kommentit Chiarellilta. Tässä koottuna parhaita paloja: Peter Chiarelli talks disappointing 2017-18 season

  Siellä hän kertoo esimerkiksi siitä että hänen mielestään laidoilta löytyy tarpeeki maalinteko-osaamista (viime kaudella Maroonin kauppaamisen jälkeen varsinaisista laitureista tehokkain oli Caggiula 13 maalillaan... kuulostaako tutulta). Toisaalta hän sitten myöhemmin totesi, että pari laitahyökkääjää voisi hankkia, koska kokonaisuutena laitahyökkääjien taso ei ole riittävä. Ja sitten taas että laitahyökkääjiä on helppo hankkia toisin kuin vaikka senttereitä, mikä on varmasti totta, mutta ei näemmä siltikään ole onnistunut toteuttaminen.

  Mutta erityisesti tuo osuus Sekerasta tulee mieleen. Keväällä hän myönsi, että oli virhe jättää Sekera korvaamatta ja tuon virheen hän mielellään voisi korjata jos se olisi mahdollista. Viime kauden alussa (eli syksyllä 2017) puolustuksessa olivat ensimmäisessä ottelussa Klefbom, Larsson, Nurse, Russell, Benning ja Gryba. Ja mielellään olisi jälkiviisaanaa hankkinut korvaajan Sekeralle... toki kai se Russell oikeasti oli se korvaaja vaikka sen kauden jälkeen ohittikin tuossa lehdistötilaisuudessaan.

  No, tänä kesänä kun Sekeran sairausloman pituus selvisi, niin oli tietenkin hyvä mahdollisuus korjata tehty virhe ja siten puolustuksessa aloittivat tämän kauden ensimmäisessä ottelussa: Klefbom, Larsson, Nurse, Russell, Benning ja Bouchard. Joista Bouchard siis nyt on laitettu junnuihin. Bouchardin pysymisestä ylhäällä edes niitä yhdeksää peliä ei ollut varmuutta ja siksi takana olikin reservissä Garrison ja PTO:lla kärkkymässä paikkaa Gravel. Eli kaiken järjen mukaan Garrison tai Gravel oli se Sekeran tuuraajaa joka olisi parempi kuin edellisellä kaudella tuolla paikalla ollut Gryba. Mielestäni ei ihan mennyt putkeen.

  No, sitten kauden aikana 16.11. Chiarelli sanoi, että yksikään Oilersin kuudesta pelaavasta puolustajasta ei ole erityisen hyvä syöttämään:
  Lainaus:
  Tuolloin edellisessä pelissä pelasivat Klefbom, Larsson, Nurse, Russell, Benning ja Gravel. Tuosta arviosta voi varmaankin olla aikalailla yhtä mieltä ja ainakin siitä voi päätellä, että ongelma oli tunnistettu. Toiminnan miehenä Chiarellilta ei mennyt kuin vajaa viikko tilanteen parantamiseen. Vaihdettuaan ensin valmentajaa 20.11. hän hankki 22.11. Chris Widemanin Senatorsista. Tiedä sitten kysyikö uudelta valmentajalta mitään asiasta, mutta ainakaan Wideman ei paljoa pelannut kun oli kokoonpanossa viidessä pelissä ja niissäkin jääaikaa aika säästeliäästi.
  Pieni koko oli varmasti ongelma, mutta toisaalta jos oli tavoitteena saada pakki joka vähän osaisi syöttää eikä olisi ihan hukassa muutenkaan kiekon kanssa, niin kyllä Wideman siihen rooliin olisi sopinut paremmin kuin vaikkapa Benning tai Garrison. Vaikkei nyt mikään ykköskorin kiekollinen pakki olekaan. No, valmentaja ei kuitenkaan tuota juuri arvostanut, vaan pitää enemmän isoista ja fyysisistä kavereista.

  Ja ehkäpä sen koon takia sitten Widemanista siirryttiin eteenpäin. Tilalle tuli ensinnäkin Petrovic. Nyt sitten on enemmän kokoa ja vähemmän kiekollista osaamista. Pelannut kai kolmosparissa koko uransa eikä aina ole ihan mahtunut Panthersin kokoonpanoon. Kiekollisessa mielessä mielestäni heikennys Widemaniin verrattuna, mutta jos pelaa alivoimaa ja puolustaa hyvin, niin varmaan ihan ok kolmosparin kaveri. Ja rightin kätisyys toki plussaa. Tuo Widemanin vaihtaminen Petroviciin on sinänsä itselleni ihan ok jos valmentaja tuon profiilin kavereita haluaa. Mutta ei se tuota kiekollisen pelin ongelmaa korjaa.
  Toinen hankinta eli Manning on sitten vielä isompi mysteeri. Miksi? Ei ole oikein mahtunut pelaamaan Blackhawksissa. Ei ole oikein hyvä kiekollisena eikä kai oikein hyvä puolustamaan. Ilmeisesti aika paljon käytetty alivoimalla eli ehkä siinä on syy. Mutta silti.

  Ja nyt sitten tuo kiekollinen peli. Siinä on tullut ehkä parannusta Jonesin muodossa. Tulokas on nopeasti noussut isoon rooliin ja onkin hyvä kiekollisena. Edellisessä pelissä pelasi jo toiseksi eniten Nursen jälkeen. Oilersmaiseen tapaan tietenkin näitä tulokkaita heitellään isoon rooliin aika nopeasti ja sitten tehdään todennäköisesti seuraava liike joka saattaa olla Nursen pistäminen pihalle. Ja sitten ihmetellään kun vastuun kasvaessa ei enää tapahdukaan kehitystä ja alkaa tulla virheitä.

  Tällä hetkellä Klefbomin, Russellin ja Sekeran ollessa saikulla puolustus on siis suunnilleen mallia:
  Nurse-Petrovic
  Jones-Larsson
  Manning-Benning
  Gravel

  Ja tällä hetkellä näyttää aika epätodennäköiseltä, että Jones laitettaisiin alas kun Klefbom, Russell tai Sekera palaavat jolloin puolustukseen olisivat tyrkyllä:

  Klefbom - Larsson
  Nurse/Sekera/Jones - Russell
  Sekera/Jones/Gravel/Manning - Petrovic/Benning
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2019 klo 11.10
 6. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ja Chiarellihan yritti lisätä Spooneria tuohon Manning-treidiin mukaan, mutta Blackhawksille ei kelvannut. Ihmettelen kyllä tosiaan suuresti, mitä Chiarelli Manningissa näkee. Kuten ylempänä totesin, Oilers oli jo vuosi sitten Manningin perässä, kun tämä vielä pelasi Flyersissa. Ennen kaikkea ihmettelen, että miksi Strome piti mennä treidaamaan jos kerta Spoonerista jo nyt yritettiin päästä eroon. Widemanin rooli Panthersissa näyttäisi olevan sama kuin Oilersissakin, eli peliaikaa tulee harvakseltaan.

  Tänään alkava neljän pelin Kalifornian-reissu on pudotuspelien kannalta elintärkeä. Jos näistä peleistä ei pisteitä tule, voidaan varmuudella sanoa hyvästit pudotuspelipaikalle. Uskoisin että Chiarellin kohtalo myös ratkeaa seuraavan parin viikon kuluessa. Tällä hetkellä matkaa wild card-paikkaan on viisi pistettä, mikä on kiinni kurottavissa. Jos näissä peleissä tulee turpaan, on kausi ohi.

  Chiasson todennäköisesti palaa kokoonpanoon lauantain Kings-otteluun.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2019 klo 12.40
 7. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ketjut Coyotes-peliin:

  Draisaitl - McDavid - Kassian
  Lucic - Nuge - Puljujarvi
  Rieder - Khaira - Spooner
  Gambardella - Brodziak - Rattie

  Jones - Larsson
  Nurse - Petrovic
  Manning - Benning

  Koskinen
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Coyotes kaatui 3-1 McDavidin ja Draisaitlin maaleilla. Koskinen piti joukkueen mukana pelissä, kun Coyotes painoi päälle. Toiseen erään Oilers tuli aivan eri ilmeellä. Hitchcock kehui Petrovicin ja Manningin panosta ottelun jälkeen, joten ilmeisesti nämä kaksi vahvistusta ovat auttaneet joukkuetta.

  Hitchcock antoi toissapäivänä erityiskiitokset Keith Gretzkylle uusien vahvistusten hankinnasta, joten olisiko hänellä ollut jotenkin näppinsä pelissä noissa treideissä.
   
  Viimeksi muokattu: 03.01.2019 klo 13.21
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Chiasson harjoitteli eilen kakkosketjussa Riederin ja Nugent-Hopkinsin kanssa. Oilers lähtee Kings-otteluun todennäköisesti näillä ketjuilla:

  Draisaitl-McDavid-Kassian
  Rieder-RNH-Chiasson
  Lucic-Khaira-Puljujarvi
  Gambardella-Brodziak-Rattie

  Nurse-Larsson
  Jones-Petrovic
  Manning-Gravel

  Talbot
   
 10. White Wolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AC/DC
  Lainaus:
  Eikös tuo Khaira-Pulju duo toiminut jotenkuten aikasemmin? Khaira tais saada pelikieltoa, niin meni ketjut uusiksi...saas nähdä miten menee ens yönä.
   
 11. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Lainaus:
  Ihan hyvin pelasivat, ei mitään dominointia kuitenkaan, tuohon toiseen laitaan sopisi kyllä joku "hieman" nopeampi pelaaja.

  Kyllä täytyy ihmetellä noita puolustajakauppoja mitä johtomieheltä nähtiin. Vähän turhaan annettiin Panthersiin kolmoskierros, kun vaihdettiin seiskapakit päittäin.
  Ja sitten toiseksi eniten maaleja tehnyt laitahyökkääjä vaihdetaan 8.-9. pakkiin, joita saa ilmaiseksi suurinpiirtein mistä vaan kauden mittaan.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2019 klo 18.37
 12. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Spoonerin hankinta ei myöskään mennyt ihan putkeen, kun tänään sai katsomokomennuksen.
   
 13. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ei ihan noin. Tai tänään aamujäillä Spooner Gambardellan tilalla, Gravel ja Manning toisinpäin ja Koskinen aloittamassa.

  Spooner on puutteistaan huolimatta joulukuun alun jälkeen joukkueen viidenneksi eniten maaleja tehnyt hyökkääjä... kahdella maalilla. Eli pidetään vaan kokoonpanossa ja mielellään välillä yritetään vähän ylempänäkin.
  Kolmosessa Khaira-Puljujärvi sinänsä ok, mutta sitten on Lucic tappamassa hyökkäyspeliä.
  Itse olisin tänään peluuttanut Talbotia ja Anaheimissa Koskista mutta nyt varmaankin sitten toisinpäin.

  EDIT: Ja tosiaan yön pelissä paluu 90-luvulle ja pitkästä aikaa "hohtava" kiekko. Mikä sen nimi nyt suomeksi onkaan. Jännä nähdä miltä se näyttää näin pitkän tauon jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2019 klo 22.02
 14. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tai mielestäni siinä Khaira-RNH-Puljujärvi -ketjussa ensin erityisesti Khaira ja RNH alkoivat löytää yhteistä säveltä. Khairahan naputteli hyvät pisteetkin. Ja sitten parissa vikassa pelissä ennen Khairan pelikieltoa myös Puljujärvi pääsi pisteille kun värkkäsi Khairan kanssa pari maalia. Mutten tiedä miksei sitten pelikiellon jälkeen tuohon ketjuun palattu. Tuliko se Chiassonin loukkaantuminen juuri siinä kohtaa ja sotki ykkösketjun? Vai oliko muuten vain Caggiula tai Rieder siinä Khairan paikalla?
   
 15. Kaitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raimo Summanen ja antipatiat
  Lainaus:
  Itse löydän jotain logiikkaa noista treideistä. Ymmärtääkseni edellisvuoden vajaalla pakistolla kauteen lähtemistä pidettiin virheenä. Nyt, kun vakipakkeja on useampi telakalla, niin ehkä siinä vain haettiin täydennystä ja samalla vapautettiin rosteripaikka.

  Sitten taas toisaalta olen ymmärtänyt, että siirtotakarajalla playoffsjoukkueet "hamstraavat" fyysisiä peruspakkeja 7.puolustajan (ehkäpä jopa 8.?) rooliin. Niistä lienee männä vuosina maksettu parhaimmillaan 3.kierroksen varausvuoroja.

  Pidän selvänä, että jos Edmontonilla on kaikki pakit rivissä, niin Manning, Petrovic, Russell, Sekera osastosta yksi ukko lähtee parhaan tarjouksen mukaan.
   
 16. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Tuosta nelikosta Russellilla ja Sekeralla on NMC, mikä vähän hankaloittaa heidän kauppaamistaan. Lisäksi Sekera palannee peleihin vasta helmikuulla.
  Manningin kauppaamista siirtorajalla voi hankaloittaa sopimus joka jatkuu ensi vuodenkin.
  Nursen kauppaamista on vähän veikkailtu ja silloin voisi saada jonkun oikeankin pelaajan takaisin. Mutta ehkäpä siirtoraja ei ole sille kaupalle paras hetki.
   
 17. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Nursen kauppaamisesta jäisi sitten taas sellainen lovi pakistoon, mitä ei millään Manningeilla paikata. Typerintä mitä Chiarelli seuraavaksi voisi tehdä, olisi myydä Nurse tai Klefbom. Ensi kaudella voitaisiin sitten heittää Bouchard tuonne selviytymään tilalle ja luottaa siihen, että se junnu on valmis ottamaan kärkipakin paikan.
   
 18. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Minä ymmärrän miksi näin tehtiin.

  Sinne hankittiin ensisijaisesti puolustavia puolustajia. Petrovic > Wideman ja Manning > Garrison kun katsotaan pelaamista omalla alueella ja oman maalin edessä. Se 3. varaus nyt oli ihan yksi ja sama tuossa Petrovic treidissä. Oilersilla oli niitä kaksi ja jos se piti maksaa lisää että Wideman vaihtui Petroviciin, niin ymmärrän täysin. Ei nämä treidit voineet olla mitään Chiarellin sooloilua vaan, Hitch on varmasti pyytänyt jämäkkyyttä pakistoon ja nyt sitä tuli. Samalla laajennettiin 5-8 pakkien laatua.

  Drake Gaggiulan treidaamista kritisoitiin ihan aiheesta varsinkin siksi, koska oli Connorin paras kaveri joukkueessa. Mutta jäällä tehot eivät ole olleet sitä mitä yliopistossa kovaa jälkeä tehneeltä kaverilta odotettiin. 156 NHL-ottelua ja 27 maalia tähän mennessä urallaan. Manningin perässä Oilers oli jo kesällä, mutta tämä teki sopimuksen Chicagoon. Siellä homma ei toiminut lainkaan. Manning on perushyvä all around-pakki. Yllättävän hyvä luistelemaan, fyysinen ja ilkeä. Pudottaa hanskat kun tarvitsee. Viime kaudella Flyersin 4. tehokkain pakki pisteissä (7+12), mutta suorittamisen taso vaihtelee liikaa illasta toiseen. Garrisonista ei ollut Oilersille juuri mitään hyötyä lyhyellä visiitillään. Oli urallaan erittäin kovalla laukauksella varustettu ylivoimapelaaja, mutta nyt ei pysy enää NHL-vauhdissa mukana.

  Nurse voidaan myydä kun Klefbom ja Sekera ovat pelikunnossa. Onhan Nurse huikea urheilija, mutta ei mikään sateentekijä kaukalossa. Ei missään nimessä ykkösparin pakki NHL:ssä, mutta sopivan rajatussa roolissa hoitaa tonttinsa ensiluokkaisesti. Ehkä joku condenter joka tarvitsee 2. tai 3. pariin lisää syvyyttä voisi Nursesta jotain ylihintaa maksaakin.
   
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Veikkaan, että Benning lähtee siirtorajalla. Hänellä on jo nyt vaikeuksia mahtua kokoonpanoon, ja kunhan Klefbom, Russell ja Sekera palaavat ei Benningille löydy enää peliaikaa. On aika selvää, että Benningin rahkeet eivät riitä kolmosparia ylemmäs. Hänestä ei ikinä tule top 4-puolustajaa NHL-tasolle.

  Hitchcock on Petrovicin ja Manningin panosta kehunut. Kyllä nämä treidit ihan tarpeeseen tulivat ja jotain oli pakko tehdä, kun puolustus vuoti kuin lahonnut vene. Viimeiseen kahteen peliin on omiin mennyt viisi maalia. Sitä ennen päästivät 11 maalia Sharksia ja Canucksia vastaan.

  Prospect-puolella Samorukov ja Bouchard ovat vahvasti ehdolla ensi kauden avauskokoonpanoon.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2019 klo 00.47
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Lainaus:
  Jotain tartti selkeästi tehdä, mutta tässä hyvä esimerkki miten muut managerit vievät Chiarellia miten haluavat. Petrovicilla oli ilmeisesti vaikeuksia mahtua Floridassa kokoonpanoon vaikka pakisto ei sielläkään kovin kaksinen ole, silti 3. vuoro maksettiin päälle "koska ei tuolla nyt niin paljoa arvoa ole". Joku toinen manageri naaraa tuolla kuitenkin lottolappuun jonkun Cirellin ihan mielellään. Manningin taso taas puheiden perusteella 7. pakin luokkaa Blackhawksissa ja sielläkin kuitenkin aika ohut syvyys ja samalla sitten tehtiin reikä ennestäänkin surkealle laituriosastolle. Voi olla, että Oilers parani näiden treidien myötä, mutta huvittaa kyllä miten yksi manageri onnistuu häviämään aivan jokaisen treidin minkä tekee.
   
  M.88 ja Eugene tykkäävät tästä.
 21. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Eipä tuosta Benningistä kukaan kyllä mitään maksa. Contenderille Benning ei tuo tasan mitään, ja muiden joukkueiden on paljon fiksumpaa antaa nekin minuutit jollekin omalle nousevalle junnulle. Waiver-poimintana toki joku saattaa kokeilla, mutta tuskin kukaan rupeaa häneen assetteja tuhlaamaan... Syyt luettelitkin viestissä itse.
   
 22. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Petrovic -3 ja Manning -2. Heille selvästi vähiten jääaikaa puolustuksessa. Jos oli tarkoitus jämäköittää puolustusta ja parantaa oman alueen peliä niin tuli vaan hankittua väärät miehet. Ehdottomasti ennemmin Gravel kokoonpanossa ennen näitä hessuja ja kun Benning on ilmeisesti palannut hautajaisreissulta niin toivottavasti pudottaa toisen sankareista katsomoon.

  Vaikka eipä se tappio nyt noiden kavereiden vika ollut sen enempää kuin koko muun joukkueen. Ei oikein vissiin napannut pelata. Hitchcock sanoi Nursen olleen ainoa joka oli valmis peliin muttei Nursekaan omasta mielestäni kovin hyvin pelannut. Mutta valmentajan näkökulmasta varmaankin sitten kuitenkin nousi joukkueesta esiin asenteensa puolesta.

  EDIT: Nyt kun vielä katsoi maalit uudestaan koosteesta niin pari kommenttia.
  1-0: Jones pelaa itsensä ulos omalla sinisellä yrittäessään taklata Cliffordia. Brodziak ei ehdi saamaan tätä enää kiinni. Petrovic pitää oman miehensä maalilla.
  2-0: Manningilla mahdollisuus purkaa omalta alueelta mutta löysä purku katkaistaan. Kingsiltä löysä nosto kohti maalia. Petrovic pudottaa kiekon jalkoihinsa mistä Toffoli sen ottaa ja tekee maalin.
  3-0: Petrovic alimpana kun neljä kaveria syvällä hyökkäyspäässä. Kukaan ei paikkaa kunnolla Manningin tonttia ja Kings 2-1 hyökkäykseen. Khaira ja pääasiassa Puljujärvi yrittävät saada Carterin kiinni mutta tämä laittaa kiekon sisään.
  4-0: Kings kiekottelee keskialueen yli. Periaatteessa puolustusalueelle 2-2 tilanne kun Nurse on keskellä/oikealla ja Puljujärvi vasemmalla. Puljujärvi kuitenkin aavistuksen Brownia perässä eikä pysty estämään poikittaissyöttöä. Nursella kuitenkin olisi pitänyt olla tilanne hallussa. Vain Kopitar puolustettavana mutta kiekon seuraaminen kostautuu ja Kopitarille jää hehtaari tilaa. Sitten vielä Nurse päättää ottaa korkean polviasennon ja antaa Kopitarille tilan lisäksi aikaakin. Ehkä Talbot olisi voinut pysyä vähän pidempään pystyssä mutta kyllä Kopitar tuosta paikasta melko usein maalin tekee joka tapauksessa.

  Eli itseasiassa Petrovicin piikkiin omissa papereissa se toinen takaisku ja Manning siinä toiseksi suurin syyllinen. Kahdessa muussa Petrovicin miinuksessa hän oli ainoa puolustaja oikeassa paikassa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2019 klo 09.12
 23. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Lainaus:
  Sanasta sanaan samaa mieltä. Kyllä nuo 1. - 3. kierrokset on ne, joilla ne tulevan NHL-uran tekevät pelaajat (todennäköisesti) valitaan. Toki joka vuosi tulee joku myöhempien kierrosten löytö, mutta aika hyvin ovat osuneet muihin joukkueisiin (Bear ja Jones nyt parin vuoden sisään ainoat jotka ovat osuneet Oilersiin) joten siinä suhteessa olisi hyvä ollut pitää tuo vuoro.

  Ja nyt kun taas spekuloidaan sillä Nursen kauppaamisella niin olisihan se nyt taas itsensä polveen ampumista. Sekera todennäköisesti on taas aiempaa kankeampi luistelija, eikä pelituntuma ole varmastikkaan koko loppukautena kovin hyvä (nyt en siis oikein luota play off- paikkaan) ja Klefbom on Sekeran tavoin liian usein loukkaantuneena.
  Sekerahan näistä pitäisi kaupata, mutta kun ei voi. Eikä Russellia. Vähän on hankala tilanne.
   
  aessi ja Eugene tykkäävät tästä.
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Olihan kyllä taas sellainen esitys, että morjens. Kuten Bob Staufferkin twiittasi, "zero passion!". Asenne oli hukassa kaikessa tekemisessä. Toivottavasti tänään Ducksia vastaan on eri ilme kaukalossa. Ei tämä joukkue tule pudotuspeleihin pääsemään, ainakaan tällaisilla esityksillä.
   
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ketjukokoonpanoihin ei tehty muutoksia ja Koskinen aloittaa tänäänkin maalilla.

  Leon Draisaitl • Connor McDavid • Zack Kassian
  Tobias Rieder • Ryan Nugent-Hopkins • Alex Chiasson
  Milan Lucic • Jujhar Khaira • Jesse Puljujarvi
  Ryan Spooner • Kyle Brodziak • Ty Rattie

  Darnell Nurse • Adam Larsson
  Caleb Jones • Alex Petrovic
  Kevin Gravel • Brandon Manning

  Mikko Koskinen