Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana eeMule, 24.04.2018 klo 13.54.

 1. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Jaahas. On arvottu uudet koostumukset. Kolmosketju pysyy pääasiassa samana ja muuten kokeillaan kaikenlaista. Toki ykkönenkin taas palasi tuohon aiempaan muotoon. Eikä siinä, ihan hyväthän nuo mielestäni ovat. Tai yhtä hyvät tai huonot kuin ennenkin.
  Garrison siis katsomoon, Gravel tilalle kakkospariin ja Wideman kolmoseen.

  EDIT: Caggiula ja Garrison ovatkin sairaana eli siitä pari pakollista muutosta. Russell oli myös jäällä parinaan Sekera eli kaipa siellä ollaan tervehtymään päin.

  EDIT2: Russell palaamassa lauantaina tai maanantaina. Khaira puolestaan tulossa pelikiellon jälkeen takaisin RNH:n ja Puljujärven ketjuun. Eli kuulostaa siltä että siellä ollaan palaamassa vanhoihin ketjuihin näiden kokeilujen (ja tappioiden) jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2018 klo 22.27
 2. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Canucks jatkoi Oilersin kurimusta jo neljän ottelun mittaiseksi tappioputkeksi. Näin se hyvin alkanut Hitchin aikakausi on nopeasti kääntynyt, toki loukkaantumisilla on ollut oma osansa ja on varmasti turha vähätellä etenkin Klefbomin merkitystä joukkueelle.

  Mitäänhän ei edelleenkään ole menetetty, mutta nyt on hävitty kaksi kertaa Canucksille lyhyen ajan sisään (ja molemmilla kerroilla samoin lukemin 2-4) ja nämä ovat juuri niitä pelejä, jotka pitäisi voittaa jos playoffeihin aiotaan päästä. Tämän voiton turvin menivät pisteellä Oilersista ohi, mutta toki ovat pelanneet kolme ottelua enemmän.

  U20-kisoista pari sanaa. Safinilta tosiaan jäi kisat väliin loukkaantumisesta johtuen. Philip Kemp kiekkoili jenkkien ensimmäisessä ottelussa Slovakiaa vastaan ykkösparissa Quinn Hughesin kaverina. Peliaikaa tosin ei tullut kuin reilut 12 minuuttia. Samorukov taas sai paitaansa A:n ja vastuuta tuli Tanskaa vastaan lähes 22min, minuutti enemmän mitä seuraavalla venäläispelaajalla. Bouchard naputteli 0+3 noissa Tanskan murskajaisissa ja sielläkin vastuuta tulee ykköspakkiparissa ja eniten peliaikaa Kanadan pakeista Sveitsiä vastaan.
   
 3. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Joo, tosiaan tuon Klefbomin (ja Russellin) loukkaantumisen jälkeen on tainnut tulla yksi voitto viidestä pelistä. Varmasti vaikuttaa että he molemmat ovat pois.

  Peliä en katsellut, mutta noin koosteen perusteella ei nyt varsinaisesti Koskisen piikkiin voi noita ensimmäisen erän maaleja laittaa yksittäisinä maaleina. Mutta toisaalta jos kuudesta vedosta neljä menee sisään, niin ei voi olla mitenkään tyytyväinen. Eli joku olisi pitänyt ottaa. Lähinnä ehkä kolmas tai neljäs olisivat olleet sellaisia. Olihan se tiedossa, että Koskisen loistavat kotipelitilastot tulevat normalisoitumaan ja heikkenemään, mutta hoiti sitten yhdessä pelissä aika paljon tilastollista korjaamista.
  Positiivista se, että Talbot oli ilmeisesti pelannut varmasti ja toivottavasti se itseluottamus ja varmuus sieltä löytyy.
  Tolpat näyttivät kolisevan muutamaan kertaan. Rattie, Puljujärvi ja Benning ainakin osuivat tolppaan.

  Chiasson jätti pelin kesken saatuaan Larssonin vedon jalkaan johonkin polven seutuville. Sen jälkeen sitten Rattie nostettiin ykköseen. Muuten ketjulottokone vaihtoi Lucicin ja Riederin paikkoja jostain kumman syystä. Tai en tiedä miten huonosti se Rieder on pelannut kun sysihuono Lucic nostettiin kakkoseen. Ja vieläpä huolimatta avausmaaliin johtaneesta kiekonmenetyksestä.
  Kolmannessa erässä sitten muutettiin lisää. Ensimmäiset vaihdot menivät vielä toisen erän ketjuilla mutta sitten käytännössä Spooner ja Zykov nostettiin kakkoseen ja Puljujärvi sekä Lucic istuivat penkillä. Viimeisen noin 14 minuutin aikana Puljujärvi kävi jäällä kolme kertaa ja vaihtojen pituudet 14, 24 ja 34 sekuntia. Lucic kävi pelaamassa yhden noin minuutin mittaisen vaihdon.

  Tähän mennessä McDavid on tehnyt 19, Draisaitl 18, Chiasson 16 ja RNH 13 maalia. Loput hyökkääjät ovat tehneet yhteensä 24 maalia. Ja tietysti jos vielä haluaisi jättää Caggiulan seitsemän maalia pois, niin osasto Puljujärvi (3), Brodziak (3), Spooner (2), Rattie (2), Khaira (2), Kassian (2), Lucic (1), Yamamoto (1) ja Strome (1) ovat osuneet yhteensä 17 kertaa. Nollilla ovat Rieder ja Zykov. Tietenkin erilaisia peli- ja minuuttimääriä eri pelaajilla. Mutta jos kaudesta on pelattu kohta puolet (nyt 37 peliä), niin ovathan nuo kokonaisuudessaan aika surullisia määriä. Niin ja pakit sitten ovat tehneet tuohon päälle vielä yhteensä 12 maalia.

  Nyt kun Hitchcockin alkurynnistys on laantunut (loukkaantumisia tai ei), niin saapa nähdä mitkä ovat seuraavat liikkeet. Sitähän tässä saa pelätä, että Chiarelli tekee jonkun hankinnan.
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Chiassonin röntgenkuvat olivat negatiivisia, joten säikähdyksellä tuosta taidettiin selvitä. Tuskin vielä seuraavassa ottelussa on pelikunnossa, mutta pitempää saikkua ei taida tulla.
   
 5. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Zykov on waivereissa ja vähän ihmettelen tuota. Mielestäni ihan hyvä poiminta kokeiltavaksi mutta sitten pääsi pelaamaan kourallisessa pelejä jämäminuuteilla. Ihme ettei tullut tulosta. Saa nyt nähdä poimiiko kukaan mutta ei toisaalta iso menetys jos poimii. Silti olisi ollut kiva nähdä vaikka parissa pelissä kunnon jääajalla.

  Chiasson ei ollut jäällä.

  Draisaitl-McDavid-Rattie
  Caggiula-RNH-Puljujärvi
  Lucic-Khaira-Spooner
  Rieder-Brodziak-Kassian

  Nurse-Larsson
  Garrison-Russell
  Jones-Benning
  Gravel-Wideman

  Ketjut alkavat näyttää enemmän ja enemmän McLellanin käyttämiltä. Rattie, joka ei Bluesissa eikä alkuun Oilersissa ollut Hitchcockin suosiossa, on taas ykkösessä. Pakeista ilmeisesti Garrison on taas nousemassa tai noussut Gravelin ohi... tai sitten Russell ei vielä ole pelikunnossa ja tuo Garrison-Russell ei pelaa.

  Mutta tuo Lucic pitäisi saada välillä katsomoon.
   
 6. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  On tänään käynyt tai menossa käymään magneettikuvauksessa. Täytyy toivoa ettei ole tosiaan mitään vakavampaa. Se on kuitenkin selvä ettei pelaa lauantaina.

  Hitchcockin mukaan Sekera voisi neljän viikon päästä olla valmis kuntoutusjaksoon AHL:ssä. Eli näillä näkymin helmikuulle menee paluu sekä Sekeralla että Klefbomilla. Russell sentään on palaamassa seuraavaan tai sitä seuraavaan.

  EDIT: Spector lateli Staufferin Oilers Now-ohjelmassa kovaa arvostelua Chiarellin suuntaan. Samoin Brownlee taisi tänään ensimmäistä kertaa suoraan sanoa että Chiarelli olisi potkittava pihalle. Brownleella ei tietenkään niin isoa merkitystä mutta se että Oilers Now:ssa arvostellaan noin kovasti saattaisi olla merkki siitä että loppu on lähellä. Yleensähän se kaupattavien pelaajien "mustamaalauskampanja" on tuota kautta polkaistu liikkeelle. Stauffer kuitenkin firman miehiä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2018 klo 22.46
 7. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Chiasson IR:lle ja Yamamoto farmista ylös, jossa nakutellut 4+4 yhdessätoista pelissä. Nyt sitten toivottavasti tulee onnistumisia myös shown puolella.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Jonesille uran ensimmäinen NHL-maali. Siinäpä ne positiiviset jutut eilisestä sitten olivatkin. 3-1-tilanteessa lähdin nukkumaan, kun alkoi tuon paskan katsominen riittää.
   
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Wideman jatkoi matkaansa Panthersiin ja vaihdossa tuli Alex Petrovic. Lisäksi Oilers antoi kolmoskierroksen varausvuoron. Peruspakki 1,95 millin caphitillä, jospa kolmosparista löytyisi käyttöä. Lisäksi oman kylän poikia, kun on Edmontonista kotoisin.

  Ja ilmeisesti lisää treidejä voi olla tulossa vielä .
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2018 klo 22.31
 10. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Mitkähän lienee ehdot tuossa kolmoskiekassa? Jos tuo varausvuoro lähtee helposti vielä Widemanin mukana niin aivan järkyttävä ylihinta Petrovicista ja jälleen käsittämätön treidi Chiarellilta. Päittäinhän tällä treidillä ei olisi mitään väliä, kun Wideman ei päässyt Oilersissa kentälle muutenkaan.
   
 11. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Joo no nää on taas näitä Titanicin kansituolien järjestelemisiä. Ei tule Widemania ikävä enkä usko Petrovicilla olevan kummoista merkitystä kokonaisuuteen.
  Huhuavat että lisää kauppoja olisi tulossa. Kunhan nyt ei tee mitään todella tyhmää. Tuo kolmoskiekan vuoro olisi kannattanut pitää itsellä mutta sen menettäminen on kuitenkin Chiarellin mittapuulla melko harmiton.

  Treeneissä oli laitettu taas vähän ketjuja uusiksi. McLellanin ketjut olivat vakaat kuin kallio verrattuna Hitchcockin ketjuihin viimeisen parin viikon aikana.

  Khaira-McDavid-Rattie
  Caggiula-RNH-Puljujärvi
  Rieder-Draisaitl-Yamamoto
  Lucic-Brodziak-Kassian

  Eli sentterit senttereinä. En tiedä mikä on kakkos- ja mikä kolmosketju.

  Ja puolustus:
  Nurse-Russell
  Jones-Larsson
  Gravel-Benning
  Sekera-Garrison

  Onko tuo aiempi kakkospari nyt oikeasti ykköspari vai onko ykkönen kuitenkin Jones-Larsson. Larssonin tilastot aikalailla romahtivat kun Klefbom ei enää ollut tukena vaan joutui pelaamaan Nursen kanssa. Ja Nurse-Russell oli melko ok kakkosparina eli on ehkä paras noista vaihtoehdoista.
  Petrovic kai sitten tulee kisaamaan Benningin kanssa kolmosparin paikasta. En kyllä tiedä kumpi on lähtökohtaisesti parempi.

  EDIT:Tai sitten Benning on lähtökuopissa. Takaisin tullee joku laitahyökkääjä joka on joskus tehnyt hyvin maaleja.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2018 klo 23.21
 12. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ehto oli, että Florida saa korkeamman noista kahdesta (EDM, NYI) pickistä. Omasta mielestä varsin kova hinta pakista, joka ei ole Floridan pakistossa mahtunut pelaamaan. Toki fyysinen peruspakki, jollaista Edmonton varmasti kaipaakin. Mutta en nyt itse näe että tuo oikeastaan millään tavalla muuttaa Edmontonin pakistoa.

  Lainaus:
  Nyt kun sentterit on senttereinä niin kyllähän tuo Edmontonin laitureiden taso on luokkaa NHL:n huonoin. Siis varsinkin kun puhutaan TOP9-laitureista. Siellä on yksi laituri tehnyt 7 maalia ja loput ovatkin sitten luokkaa 1, 2 tai 3. Ja tais joku olla vielä ilman maalejakin. Onhan esim Vancouverin laiturit tällä hetkellä aivan hanurista, mutta sielläkin on sentään Boeser ja Virtanen. Goldobin ja Bärtschi näyttävät myös varsin passeleilta noihin nimiin nähden. Ei siis millään pahalla Edmontonia kohtaan, lähinnä vain ihmettelynä että kuinka huonolta tuo laituriosasto näyttääkään. Aiemmin tunnistanut, että Edmontonissa olisi paljon tehtävää pakiston osalta, mutta kyllähän nyt pari kärkilaituriakin pitäisi tuonne saada.
   
 13. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Olisiko tämä Petrovic-treidi rakentelua sitä varten, että jostain kärkipakista voitaisiin luopua kunnon laituria vastaan? Klefbom on ulkona helmikuulle ja Russelista ei ole tihkunut oikein mitään tietoa. Voisiko Nurse olla kaupan? Tai sitten Benning, mutta Nursella saisi parempaa vastinetta. Nurse ja joku laituri tyyliin Pulju ja tilalle joku peliälyllinen nopea laituri.
   
 14. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Onhan tuo keskusta kyllä aika kova, äkkiö vaam Chiarelli pihalle niin eiköhän tuota vajetta saada paikattua laidoilta. Potentiaalisia kavereita kuitenkin tulee seuraavana kesänä vapaille minkä lisäksi sitten löytyy näitä ylihintaisis pelaajia joita voisi miettiä. Wild esim. voisi olla hyvä kumppani kaupoille.
   
 15. trubaduuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
  Mitäköhän Chiarelli oikein mietti kun kaikista mahdollisista pelaajista päätti sitten manningin napata?
   
 16. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Jaaha. Garrison ja Caggiula sitten Hawksiin ja takaisin Manning ja Norell.

  Miten tuolla äijällä voi vieläkin olla duunipaikka?
   
 17. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Nyt ei ole enää sitä seitsemän maalia tehnyttäkään. Ainoa enemmän kuin kolme maalia tehnyt laitahyökkääjä eli Chiassonkin on saikulla.

  Eihän se Caggiula kovinkaan kummoisesti ainakaan puolustussuuntaan ole pelannut. Eikä Hitchcockin aikana ole tehnyt kuin yhden maalin.
  Mutta en ymmärrä tuotakaan kauppaa. Isoin ongelma tällä hetkellä on joukkueen parhaan pakin loukkaantuminen. Ja samaan aikaan tapahtunut kakkosparin pakin loukkaantuminen. Ei niihin auta vaikka hankkisi bussilastillisen kolmosparin kavereita muista joukkueista.

  Ja laituritilanne vain huononee. Omasta mielestäni Yamamoto ja nyt nostettu Gambardella pitäisi pitää alhaalla. Samoin Puljujärvikin olisi voinut pysyä siellä.

  No, nyt ovat sen verran LTIR-ylityksen puolella että jotain liikkeitä on tehtävä viimeistään Sekeran palatessa. Eli katsellaan mitä tapahtuu. Näiden kauppojen en ainakaan usko parantavan joukkuetta pätkääkään. Russellin paluu sensijaan auttaa vähäsen.
   
 18. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  No eipä erotu sitten tuolta laitureista enää Caggiula. Nyt on todellakin tasaista massaa, kun parhaalla laiturilla on kolme maalia. Siis puoli kautta (38 matsia) pelattu ja 3 maalia. Huh huh. Toki siellä Chiasson on IR:llä, mutta kuitenkin.

  Olipa kyllä melkoinen kauppa. Manningia on käsittääkseni kaupattu ihan ilmaiseksi, mutta jostain syystä hänestä nyt sitten Chiarelli halusi maksaa Caggiulan. Ja mielestäni parempi pakki - tai ainakaan potentiaalisempi - olisi ollut tarjolla ilmaiseksi hetki sitten. Siis Jan Rutta, joka teki viime kaudella 20 pistettä ja näytti varsin pätevältä pakilta. Manningilla toki lisänä tuo, että sopimus jatkuu vielä seuraavankin kauden, mutta ei kai tuota voi nähdä kuin negatiivisena puolena. Maksimissaan kolmosparin pakille maksetaan siis caphitiltään 2,25 miljoonaa ens kaudellakin. Sitten on vielä tosiaan se yhteinen historia McDavidin kanssa. Eipä tosiaan tarvi enää pelata Manningia vastaan, mutta nyt sitten tulee päivittäin kohtaamisia reeneissä.
   
 19. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  McDavid oli ollut yhteydessä heti Manningiin ja toivottanut hänet lämpimästi tervetulleeksi Edmontoniin, kuten hyvän kapteenin kuuluukin tehdä. Manningille kauppa oli varmasti kaikista mieluisin, koska nyt hän pääsee sentään pelaamaan. Bowmanin kesällä lyömä sopimus oli todella huono ja hänelle kaavailtiin top 4 pakin roolia johon selvästikään Manning ei ollut kompetentti. Jännä, että Predators oli kesällä Manningin perässä ja tarjonnut jopa Blackhawksia paremman sopimuksen, mutta ehkä Chicagossa tarjottimella ollut rooli houkutteli enemmän. Vähän samaa ihmettelen kuin @Mr. Smith tuossa, että miksiköhän Jan Rutta ei Edmontonille kelvannut? No toisaalta Manning voi olla hyvinkin Hitchcockin näköinen pelaaja ja ehkä hän saa irti Manningista enemmän Edmontonissa?
   
 20. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Niin katsotaan nyt sitten kuka pääsee pelaamaan ja kuka ei. Tällä hetkellä näkisin että Larsson, Nurse ja Russell ovat varmat tapaukset. Sitten Jones on pelannut hyvin ja ansaitsisi paikan pelaavassa kokoonpanossa mutta ei toisaalta tee yhtään huonoa laittaa häntä Condorsiin isoon rooliin. Sitten tuosta Oilersin kolmosparipoolista, jossa ovat Gravel, Benning, Petrovic ja Manning, poimitaan kaksi tai kolme miestä täytteeksi. Jos Jones lähtee alas ja jos haluavat sopivat kätisyydet (paitsi Russell oikealla) niin vasemmalla sitten Nurse, Manning ja Gravel. Oikealla Larsson, Russell ja Petrovic/Benning.
  Sitten kun Klefbom ja Sekera kuntoutuvat niin jotkut lähtevät pihalle.

  Tuon McDavid-Manning -tilanteen en usko olevan mikään ongelma.

  Kaupoista osuus missä Wideman ja Garrison vaihtuivat Petroviciin ja Manningiin oli mielestäni ok kokeiltavaksi. Sitten se kolmoskiekan vuoro oli mielestäni turhaa laittaa mukaan. Ja sitten tuo Caggiulan laittaminen pihalle tuossa yhteydessä vasta hämmentääkin. Ehkä se edellisen pelin 1-1 maali oli viimeinen niitti. Mutta kun jengissä ei ole laitahyökkääjiä niin miksi pitää loputkin laittaa pihalle ilman korvaajia. Tai miksi se Zykov pistettiin pihalle ilman kunnon näyttöpaikkaa jos oli suunnitelmissa luopua Caggiulasta.
   
 21. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Näihin voisi kai sitten hahmotella sen Spoonerin Caggiulan tilalle, joka muuten oli ihan mukavassa 20 maalin vauhdissa. Onhan tuo laituriosasto aivan järkyttävän näköinen. En kyllä ymmärrä, miten kauan tuota Chiarellin puuhastelua jaksetaan katsoa.
   
 22. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  McDavidilla ja Manningilla ei ole mitään pahaa verta väleissään. Siitä taklauksesta on aikaa yli kolme vuotta ja nämä ukon ovat ammattilaisia. Ei ne enää muistele moisia, paitsi sillon kun joku toimittaja kyselee tyhmiä.

  Itse näen että näiden kahden pakin hankinnassa on iso kädenjälki Hitchcockilla. Wideman oli pieni ja pehmeä. Garrison signattiin try-outin jälkeen hätävaraksi, mutta pelkällä kovalla lämärillä ei enää pärjää. Petrovic on iso ja ilkeä, joka pelaa yksinkertaista jääkiekkoa. Ykkössyöttö omille ja oma pää puhtaana. Manning taasen kohtalaisen hyvä luistelemaan ja myös valmis antamaan iskuja vastustajalle Koskisen maalin edessä. Hankinnat oli siis jämäkkyyttä 5-7 pakkien rooleihin.

  Klefbom on pois helmikuulle asti. Kun hän, Sekera ja Russell joskus ehkä tervehtyvät, niin Jones ja Gravel voidaan passittaa takaisin Bakersfieldiin ja sen jälkeen Oilersilla on kahdeksan pakkia ylhäällä. Jos Petrovic ei kotonaan onnistu, niin se ei ole mikään suuri harmi Oilersille koska sopimus päättyy kuitenkin kesällä. Enkä jaksa surkutella sen 3. kierroksen vuoron perään. Harvemmin noilla vuoroilla kun enää löytyy mitään muuta kuin toivotaan toivotaan tyyppejä ja Oilersilla on toinenkin 3. ensi kesälle.

  Ja sitten siihen puuttuvaan laituriin. Jotenkin uskon että nämä puolustushankinnat viestivät siitä, että siellä saattaisi olla esim. Nurse myynnissä. Hänestä saisi jo ihan pätevän laiturin tilalle. Eikös se Panarin ole kanssa lähtökuopissa. Ja St. Louisissa on kaikki kaupan Tarasenkoa myöten.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2018 klo 17.44
 23. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Tänään oli vapaaehtoiset jäät eli kokoonpanosta ei varmuutta. Vahva veikkaus että Petrovic on ykkösparissa Nursen kanssa ja Manning kakkosparissa Larssonin kanssa. Russell ei kaiketi pelaa. Mutta tosiaan ei varmoja tietoja. Spooner Draisaitlin laidalla kuten edellä uumoiltiin.

  EDIT: Yamamotolla ylävartalovamma joten Gambardella pelaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.01.2019 klo 00.52
 24. agent082 Jäsen

  Lainaus:
  Molemmat varmasti liikahtaa Nursea vastaan, mutta miten saada molemmat Nursella.
   
 25. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Helposti. Ensin Nurse Columbukseen vaihdossa Panarin+1st+sälää. Sitten se 1st+sälää (ja ehkä jotain vielä päälle) vaihdossa Tarasenkoon.

  Ei kun niin joo, Chiarelli ei olekaan Bluesin puikoissa.