Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana eeMule, 24.04.2018 klo 13.54.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Flyers kaatui 4-1. McDavidille tehot 2+1 ja Draisaitl 0+3. Chiasson ja Larsson iskivät maalit mieheen. Koskinen edelleen kotikaukalossa voittamaton. Samalla hänestä tuli ensimmäinen Oilers-vahti sitten Bill Ranfordin, joka on pystynyt voittamaan Oilers-uransa seitsemän ensimmäistä kotiottelua.
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2018 klo 15.38
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Vancouverissa peli kaatui aika pitkälle jäähyihin. 4-2-lukemin oli kotijoukkue parempi tänään. Chiasson ja RNH jatkoivat hyvää maalivirettään. 2-1-maali livahti Koskiselle aika helposti, mutta ei tappio hänen piikkiinsä mene. Joukkue otti tänään liikaa jäähyjä.
   
 3. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Siellä on Hitch ilmeisesti vähän avautunut toimittajille Vancouver-pelin jälkeen siitä miten McDavidissa saa roikkua ilman jäähyä. Tässä jonkun koostama hauska pätkä parin viikon takaa. Linkki vie Youtube-videopalveluun.

  How to NOT Get a Penalty Against Connor McDavid

  Olisihan noista muutaman voinut puhaltaakin. :D
   
  Rene Saari ja Zohan tykkäävät tästä.
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 5. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  No sanotaanko että ei ole ihan omia suosikkejani bloggaajana ja aika harvoin käyn lukemassa. Twitterissä hän on erittäin aktiivinen, mutta on omasta mielestäni vähän rasittavuuteen asti Chiarellin tukija. Tai siis että se on ihan ok olla sitä mieltä, että Chiarelli tekee hyvää duunia. Mutta se tapa miten kärkkäästi tuo agendaansa esille on omasta mielestäni vähän rasittava. Joo, Chiasson on tehnyt yhtä paljon maaleja kuin Hall ja Eberle yhteensä ja se on kuultu moneen kertaan. Toisaalta vaikkapa Åberg on tehnyt enemmän maaleja kuin puolet Oilersin hyökkääjistä yhteensä, mutta siitä ei ole kuulunut mitään. Mutta nyt meni vähän sivuraiteelle varsinaisen kysymyksen suhteen.

  Eli on hän ennenkin kertoillut "sisäpiirijuttuja". Ei ehkä mitään hirveän räjäyttäviä uutisia, mutta sellaisia etteivät ole olleet vielä julkisuudessa. Kyllä itse uskon hänellä olevan jonkinlainen kontakti organisaation sisälle. Mutta sitten vaikkapa tuo juttu Keithistä on sellainen, että paljonko tuolle voi lopulta laittaa painoarvoa. Ihmettelisin jos Oilers (ja varmaan joku muukin organisaatio) ei olisi potkinut renkaita Keithin suhteen. Eli uskon tuon keskusteluyhteyden pitävän täysin paikkaansa. Jos Keith sattuisi siirtymään Oilersiin, niin sitten tästä bloggaajalle sulka hattuun sekä mainetta ja kunniaa. Jos Keith ei siirry, niin sitten siinä nyt vain kävi niin, että keskusteluista huolimatta ei kauppoihin päästy.
  Vähän samaa tuon Cirellin suhteen. Varmasti scoutit käyvät katsomassa montaakin pelaajaa kauden aikana ja suurin osa ei päädy mihinkään toimenpiteisiin. Mutta siinä mielessä tietenkin mielenkiintoista tietoa, että varmasti Cirelli on jollain "short-listillä" Oilersin päässä.
   
  Lico tykkää tästä.
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Vai Duncan Keithin perässä se Chiarelli on, vaihtaisiko päikseen johonkin hyvään hyökkääjään. Katselin eilen tuon 2015 draftin ensimmäisen kierroksen Youtubesta kun on ollut puhetta että tuo oli syvin draft miesmuistiin. Ja siitä mieleen juolahti Griffin Reinhart, mitä mahtaa miehelle kuulua tänä päivänä? Halvalla lähti tuolloin Griffin, 16&33 pickeillä irtosi nelosvaraus. Jos joskus voi sanoa että laitetaan vahinko kiertämään niin tuolloin Islandersin leirissä noin voitiin sanoa. Täytyy rehellisesti tunnustaa että en ymmärrä miten Chiarellilla on vielä työpaikka Oilers-organisaatiossa, kaikkien näiden virheiden jälkeen.
   
 7. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Aamujäille oli ketjuja viilattu uusiksi:
  Chiasson-McDavid-Draisaitl
  Rieder-RNH-Rattie
  Lucic-Brodziak-Kassian
  Caggiula-Khaira-Puljujärvi

  Nurse-Larsson
  Gravel-Jones
  Garrison-Benning

  Talbot

  Jos nyt noilla pelaavat niin aika jännät muutokset. Khaira on ollut laidassa vahva ja nyt pelaa keskellä. Spooner on tekaissut muutaman pisteen ja nyt ulkona (ellei sitten ole rikki). Puljujärveäkin on kovasti kehuttu vaikkei pisteitä tulekaan.
  Ja jos noilla pelaavat niin jännä nähdä jääkö nelonen taas sinne reilusti alle kymmeneen minuuttiin. Nyt siinä olisi toki ihan oikea sentterikin.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 23.08
 8. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Jaahas alkaako uuden valmentajan tuoma hetkellinen voittoputki hieman laantua. Kaksi tappiota putkeen sarjataulukossa takana oleville joukkueille. Aika väsyneeltähän tuo porukka näyttää.

  Isoin syy tappioon tällä kertaa... vai taas... luokaton ylivoimapeli. Jos vaikka jotain uutta löytyisi siihen kun tulee vähän enemmän aikaa harjoitella.

  Tässäkin pelissä nelosketju eli tällä kertaa Caggiula-Khaira-Puljujärvi oli ihan pirteä ja teki ainoan maalinkin. Viime aikoina on jotenkin tuntunut siltä, että nelonen tai ainakin siellä pelannut Spooner on ollut melko tehokas muihin verrattuna. Voi johtua siitä, että nelosella on usein vastassa vähän heikommat vastustajatkin.

  Tuo Khaira-Puljujärvi yhdistelmä tuntuu toimivan ja heidän yhteispelinsä paranee jatkuvasti. Nyt Khaira syötti ja Puljujärvi veti ihan laadukkaan vedon ja siitä kauden kolmas maali.
  Miinus Puljujärvelle sitten taas toisaalta siitä voittomaaliksi jääneestä 2-1 maalista. Tilanne lähti kehittymään 2-1 hyökkäykseksi jäi Puljujärvi alkuun vähän katselemaan mitä tapahtuu. Polkaisi sitten itsensä kuitenkin liikkeelle ja ehti hyvin puolustamaan ollen hyvässä asemassa katkaisemassa melko heikoksi jääneen poikittaissyötön. Onnistui kuitenkin jotenkin sähläämään kiekon omalle maaliviivalle ja siitä sitten pienen väännön ja parin videotarkistuksen jälkeen kiekko keskelle. Huonoa tuuriakin mukana, mutta tuohonhan se homma sitten lopulta ratkesi.

  Jonesille uran avauspiste ja pelaa kyllä erittäin hyvin tällä hetkellä.
   
 9. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Khairalle sitten kaksi peliä pelikieltoa ja se on harmillinen homma. Joulukuun kymmenessä pelissä Khairalle 2+6 ja on ollut ehdottomasti yksi joukkueen parhaista. Ja myös joukkueen tehokkaimmista. Enemmän pisteitä joulukuussa taitaa joukkueesta olla vain McDavidilla ja Draisaitlilla. Lisäksi näytti siltä, että oli löytymässä aika hyvää yhteistä säveltä Puljujärven kanssa. Mutta tulipa nyt sitten Khairalle vähän pidempi joulutauko peleistä kun jää väliin joulua edeltävä peli Boltsia vastaan ja joulun jälkeinen peli Canucksia vastaan. Eli 29.12. seuraavan kerran Khaira kaukalossa.

  Mielenkiintoista nähdä mitä tuo tarkoittaa ketjujen osalta. Spooner ehkä sitten takaisin nelosen keskelle. Mutta jossain vaiheessa pitäisi ehkä Zykoviakin vielä kokeilla eli olisiko hänelle tilaa jossain ketjussa. Itse laittaisin varmaan Puljujärven takaisin kakkoseen Riederin ja RNH:n kaveriksi ja sitten Rattie tai Zykov neloseen.
  Ja jossain vaiheessa kai sille kolmosellekin pitäisi jotain tehdä... kuten vaikka saada puristettua edes muutama maali irti heistä.
   
 10. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Harjoituksissa menty seuraavanlaisilla ketjuilla:

  RNH-McDavid-Puljujärvi
  Rieder-Draisaitl-Chiasson
  Caggiula-Brodziak-Kassian
  Lucic-Spooner-Rattie

  Zykov ylimääräisenä ja Khaira olisi tuossa Spoonerin paikalla. Nyt on sitten Jesselle sitä toivottua isoa roolia luvassa.
   
 11. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo kyllähän tuo näyttää ihan lupaavalta. Nyt olisi sitten Puljujärvellä se paikka alkaa latomaan kiekkoa maaliin. Toisaalta vähän paineitakin siitä että tuossa on sitten onnistuttava. Siis olettaen että noilla sitten pelaavat.

  Kolmosketjuunkin nyt ehkä haussa vähän tehojakin kun Lucic siitä vaihdettu Caggiulaan. Aika surullinen on tuo Lucicin tilanne. Onneksi ei ole enää kuin muutama vuosi sopimusta jäljellä.
   
 12. tooMi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, JP#98, MG#64, Real Madrid
  Luulisin että Hitchcock hakee tuohon tasaisuutta, ilmeisesti ei ole ollut tyytyväinen #29 ja #97 puolustuspeliin. Olisiko tarkoituksena tosiaan kokeilla Puljua, joka ruvennut saamaan juonesta kiinni nimenomaan puolustuspäässä ja toki RNH, joka omasta mielestä on tasaisempi omaan päähän kuin Dreiseitl. Nyt tosiaan Jessellä iso näytönpaikka koska tuon #97 kanssa on vain pakko tulla myös tehoja vaikka kuinka olet hyvä mihin suuntaan tahansa.
   
 13. chris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Toisaalta tuossa on näytönpaikka myös Draisaitlilla, että pystyy kantamaan omaa ketjua, kun tähän asti onnistumiset tuntuvat tulevan vain McDavidin kanssa.
   
 14. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Lainaus:
  Olisi tosiaan ihan hyvä, jos tuommoisella sopimuksella pelaava sentteri pystyisi pelaamaan myös sentterinä. Toivottavasti myös RNH-Jeesus-Puljujärvi onnistuu tekemään tulosta.
   
 15. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  No jaa. Tällä kaudella McDavid on pelannut ilman Draisaitlia noin 263 minuuttia ja Draisaitl ilman McDavidia noin 234 minuuttia 5v5 peliä. Jos maaleja katsoo niin McDavidin ollessa ilman Draisaitlia jäällä on Oilers tehnyt kahdeksan ja päästänyt seitsemän. Toisinpäin jäällä ollessa tehtyjä ja päästettyjä yhdeksän.
  Jos poistaa Lucic-efektin niin McDavid ilman Draisaitlia ja Lucicia ovat maalit 8-6 ja sitten taas kun Draisaitl ilman kahta muuta ovat maalit 9-6.

  Eli ehkä siitä on tehty vähän iso numero ettei Draisaitl pärjäisi ilman McDavidia. Yhdessä ovat pelanneet 321 minuuttia ja maalit 22-12. Eli ehkäpä he vain parantavat toistensakin peliä. Tai sitten kummallekaan ei oikein löydy sopivaa ketjukaveria jos eivät ole yhdessä.
   
 16. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Ehkä näinkin. Laaja sentterikalusto on kuitenkin perinteisesti aikamoinen menestysresepti ja näkisin mielelläni kovalla palkalla pelaavan Draisaitlin kakkossentterinä.
   
 17. MrHeuft Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Laitetaanpas ensimmäinen viesti tällekin palstalle ja pientä tarinaa. Muutama vuosi on tullut taustalla keskusteluita seurattua ja nyt päätin tehdä tunnuksetkin.

  Vaikka ikäkin on jo lähempänä neljää- kuin kolmeakymmentä, niin änäriä on enemmän tullut seurattua vasta reilu 5 vuotta. Sen aikaa kuitenkin suht intensiivisesti nimenomaan Oilersia. 3-vuorotyö ja lapseton elämä mahdollistavat sen, että kaudessa tulee Oilersin peleistä katsottua noin 90%, tältäkin kaudelta vain avauskierroksen peli Ruotsissa jäänyt välistä. Muiden jengien pelejä katson hyvin vähän, vaikka yleisellä tasolla tuleekin NHLää seurattua.

  Laitetaan nyt muutama ajatus ihan joukkueestakin.

  Tykkäsin nyt tehdyistä ketjumuutoksista ja varsinkin Draisaitlin ja McDavidin erottamisesta. Viime aikoina on monesti tullut fiilis, etttä yhdessä kentällä ollessaan eivät näe ketään muita kuin toisensa. Vaikka olisi paikkoja jakaa kiekkoa muillekin, niin kovin usein on väkisinkin haettava se syöttö omalle taisteluparille. Katsotaan nyt kuinka pitkään ketjumuutokset pitävät. Jos peli ei lähde heti alusta kulkemaan, niin löytyvätkö #97 ja #29 McLellanmaisesti jo viimeistään tokassa erässä samasta ketjusta.
  Puolustuksessa olen tykännyt alusta asti Gravelin pelistä sekä näiden muutaman pelin ajalta Jonesistakaan en pahaa sanottavaa löydä. Kunhan vakiopakit tervehtyvät, niin mieluumin näkisin poppariosastolla Benningin ja Garrisonin kuin nämä edeltävät kaverit jos jatkavat samalla tasolla. Toki jos jossain vaiheessa kaikki pakit ovat yhtä aikaa terveinä, niin saattaa kausikin olla jo paketoitu.

  Jännä nähdä mihin suuntaan Oilers tästä joululomien jälkeen lähtee. Totutustihan sieltä voi tulla ihan mitä vaan.

  Toivotetaan nyt vielä Hyvät Joulut ja Uudet Vuodet kaikille palstalaisille!
   
  TAM, eeMule, Salama15 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Sekera oli harjoitellut ensimmäistä kertaa joukkueen mukana. Mies ilmaisi halunsa pelata muutaman pelin AHL:ssä pelituntuman takaisin saamiseksi. Tässä vaiheessa onkin varmasti järkevää lähettää hänet Bakersfieldiin joksikin aikaa, kunhan pelilupa lääkäreiltä heltiää.

  Lucic on selkeästi joutunut Hitchcockin koirankoppiin. Peliaikaa tuli Blues-ottelussa hieman vajaa seitsemän minuuttia, mikä on vähiten koko joukkueesta.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2018 klo 22.26
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  6-3-tappiolla joulutauolle. Lightningin hallintaahan tuo oli, ja jollain ihmeen kaupalla Oilers onnistui pitämään lukemat tasaisina aina 4-3-maaliin asti. Sen jälkeen vieraat ratkaisivat pelin. Koskinen oli hyvä eikä tappio hänen piikkiinsä mene.
   
 20. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Philip Kemp mahtui mukaan USA:n U20 joukkueeseen. Kyseessähän siis kesän 2017 varaus seitsemänneltä kierrokselta, kiekkoilee tätä nykyä Yalen yliopistossa. Hieno juttu, pääsee mielenkiinnolla myös seuraamaan Kempin otteita tulevissa kisoissa.

  Muita Oilersin prospekteja kisoissa nähdään odotetusti Evan Bouchard Kanadan paidassa. Todennäköisesti myös Ostap Safin (Tshekki) ja Dmitri Samorukov (Venäjä) mukana viime vuoden tapaan. Kirill Maximov ei ilmeisesti tänäkään vuonna mahtunut edes Venäjän leiritykselle mukaan, mikä on mielestäni hieman erikoista.
   
 21. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Bolts on sen verran eri tasolla kuin Oilers, että ei toki mikään iso yllätys tuo tulos. Toki voisi miettiä, että miksi ero on niin iso ja miksei Oilers voisi olla tällä hetkellä tuolla korkeammalla tasolla jos homma olisi ollut jollain hanskassa. Mutta se nyt on aika hyödytöntä jossittelua.

  Yamamoto on tervehdyttyään alkanut nakuttelemaan hyviä tehoja Condorsissa. Kovasti huhuavat, että häntä oltaisiin tuomassa ylös. Omasta mielestäni jälleen huono idea. Pelatkoonn nyt siellä alhaalla ihan rauhassa. Ei hän Oilersia yksinään kuitenkaan pelasta.

  Mutta tämän hetken kokoonpanossa on pari hyökkääjää, joilla voisi olla potentiaalia onnistua hyökkäyspäässäkin, mutta nykyinen peluutus ei sitä ainakaan tue. Eli Spooner, Zykov ja ehkä jopa Rattie. Spooneria olen toki itsekin arvostellut, mutta jos oikein alkaa miettimään, niin hän on kuitenkin urallaan tehnyt sellaista 0,5p/peli koko uransa ajan (ja useimmilla kausilla enemmänkin). Tämä kausi sitten lähti heti alusta alkaen huonosti liikkeelle Rangersissa. Mutta silti hän on niin monta kautta pelannut ihan hyvillä tehoilla, että tuon vanhan tason jos saisi kaivettua esiin, niin voisi olla erittäin merkittävää joukkueen kannalta. Tällä hetkellä häntä kuitenkin peluutetaan nelosen keskellä se muutama minuutti ottelussa ja sitten vielä on katsomossa suunnilleen joka toisen pelin. Eli vaikka siellä nelosessakin saa tehdä maalin, niin ei tuolla peluutuksella ole kovin realistista odottaa kummoisia maalimääriä.
  Zykovilla ei sitten ole niin pitkää uraa tehtynä, mutta on ollut kuitenkin aiempina vuosina pienellä otoksella ihan tehokas kaveri. Ja erityisesti maalinedustalla vahva. Nyt sitten hänkin pelaa nelosessa sen muutaman vaihdon erässä tai sitten istuu katsomossa.

  Näiden edellä pelaavat sitten mm. Kassian, joka on tällä kaudella nakutellut kivat tehot 2+1 (33 ottelua), Lucic tehoillaan 1+6 (36 ottelua), Brodziak 3+2 (35 ottelua). Tietenkään maalien tekeminen ei ole kaikki kaikessa vaan pitää myös minimoida päästetyt maalit. Ja siinä hommassa ehkä tuo Brodziakin ketju on parempi. Mutta toisaalta nykypäivän NHL:ssä ei välttämättä pärjää kovin hyvin jos kolmosketjussa sellaista 12-15 minuutin jääaikaa pelaavat kaverit eivät saa aikaiseksi kauden aikana kuin yhteensä suunnilleen 15 maalia. Eli vähän pitäisi tapahtua jotain vastustajankin päädyssä.
  Eikä se nyt Puljujärvikään ole mitään sellaista kaukalossa esittänyt, että miksei Spooner tai Zykov voisi saada samanlaista mahdollisuutta ylemmissä ketjuissa.
  Eihän tuo tietenkään ole eikä pidäkään olla mitenkään tasapuolista tai tasa-arvoista kun ovat ammattilaispelaajia. Ja esimerkiksi Puljujärvellä on jo lähtökohtaisesti kovempi potentiaali ja saattaa joskus tehdä kovempia tehoja kuin vaikka Spooner eli sitä kannattaa sieltä yrittää kaivella esiin.
  Mutta omasta mielestäni voisi rohkeammin antaa peliaikaa eri kavereille ja yrittää löytää sieltä niitä ketkä pystyvät välillä tekemään maalin tai pari. Nyt on niin kapealla porukalla tuo vastuu maalinteosta, että vähän hirvittää mitä käy kun Chiasson ei enää joka kolmatta vetoa laitakaan maaliin.

  Itsellä on käynyt toki sekin mielessä, että mitä jos vain laittaisi ne kolme kovaa eli RNH:n, McDavidin ja Draisaitlin samaan ketjuun. Vähän sellaista Avs-tyyppistä ykkösketjua. Sitten vaikka se Spooner kakkosen keskelle ja laidoille kokeneempaa kalustoa Riederin ja Chiassonin muodossa. Kolmoseen Brodziakin laidoille esimerkiksi Khaira ja Puljujärvi.
  Nelosta ei välttämättä tarvitse nykyisellä peluutuksella lainkaan joten ihan se ja sama keitä siellä pelaa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2018 klo 07.23
 22. Itäpuu Jäsen

  Jostain syystä McDavid-Nugent-Hopkins olivat paljon jäällä Stamkosin ketjua vastaan, ja eihän siinä hyvin käynyt kummassakaan päässä. Ihmeellisesti Hitchcock peluutti jos näin halusi. Mutta ei tuossa olisi kyllä mikään auttanut, sen verran parempi Tampa oli.
   
 23. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Toki eniten McDavidia peluutettiin Johnson, Point, Kucherov -kolmikkoa vastaan ja siinä tuli tasakentällisin takkiin maalein 3-1 (ja vielä neljäs tyhjiin). Stamkosia vastaan McDavid pelasi melkein yhtä paljon ja siinä muuten maalit 0-0, mutta se viides takaisku tuli kun Stamkos tuli jo jäälle Pointin tilalle mutta Kucherov sekä Johnson edelleen olivat jäällä (laskin tuohon edelliseen kohtaan kolmanneksi takaiskuksi tuota Pointin porukkaa vastaan). Eli Stamkosia vastaan peluutus ja pelaaminen toimi ihan hyvin. Ja tilastollisesti Draisaitlin ketju puolestaan oli selvästi niskanpäällä Stamkosia vastaan vaikka maalit olivatkin 0-0.

  Mutta tosiaan Pointin ketju latoi kolmannessa erässä muutaman maalin McDavidia vastaan ja siihen tuo ratkesi. Oilersin kannalta katsottuna muutoksena kolmanteen erään Puljujärvi siirrettiin pois ykkösestä. Tuohon mennessä maalit tuolla ketjulla tasakentällisin olivat 1-1. Sitten kolmannessa erässä ensimmäinen takaisku tuli Kassianin ollessa ykkösessä ja kaksi muuta Chiassonin ollessa siinä.
  Tiedä sitten vaikuttiko tuo ketjumuutos asiaan vai ei. Mutta vähän erikoista mielestäni muuttaa tuossa tilanteessa ketjuja kun oli vain maali eroa eikä vielä mikään paniikki saada tasoitusta. Ja sitten tietysti tuo järjetön McDavidin peluuttaminen usein joka toisessa vaihdossa. Ei ihme että vähän alkaa väsymys näkymään.
   
 24. Itäpuu Jäsen

  Oma mutu ei sitten "ihan" tarkka ollut, kiitos @TAM hyvistä statseista...Vaikutti ilman muuta Puljun vaihtaminen pois, sillä Hitchcock on selvästi saanut myytyä hänelle ajatuksen, että on hyvä ja tunnollinen omaan päähän.
  Hauska ja mielenkiintoinen seurata, että onko Hitchcockilla lopulta muita työkaluja kuin McDavidin ylipeluutus.
   
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ketjut Canucks-peliin:

  Chiasson-McDavid-Draisaitl
  Rieder-RNH-Puljujarvi
  Lucic-Brodziak-Kassian
  Zykov-Spooner-Rattie

  Nurse-Larsson
  Gravel-Benning
  Jones-Wideman

  Koskinen