Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana eeMule, 24.04.2018 klo 13.54.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Hitchcock sanoi joukkueen olleen tänään aika lailla puhki vieraspelireissun jäljiltä. Ensimmäisen 30 minuutin aikana laukoivat vain 8 kertaa kohti Panthersin maalia. Energiatasot olivat nollissa joka pelaajalla. Siihen nähden kaksi pistettä tästä pelistä on erittäin hyvä saldo. Tämä oli taisteluvoitto sanan varsinaisessa merkityksessä. Eihän se tietenkään hyvä merkki ole, että joukkue on väsynyt kauden tärkeimmän kotipeliputken kynnyksellä.

  Draisaitlin jääaika tänään oli 28:34. Nurse pelasi 32 minuuttia. Hitchcock kertoi, että Nursen pelinluku on kehittynyt paljon hänen alaisuudessaan. Nurse ei lukenut kovinkaan hyvin peliä ennen Hitchcockin tuloa. Lisäksi Nurse on nykyisin paljon rauhallisempi paineen alla kuin aikaisemmin.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 10.16
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Klefbom saattaisi ensi viikolla palata jäälle, jos lääkärit näyttävät vihreää valoa. Paluu peleihin tapahtuisi All Star-tauon jälkeen. Klefbomin poissaollessa Nurse on nostanut tasoaan ja tehnyt 11 tehopistettä viimeiseen 13 otteluun.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 14.17
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ketjuihin tehty muutoksia:

  RNH – McDavid – Rattie
  Lucic – Draisaitl – Chiasson
  Spooner – Khaira – Puljujarvi
  Rieder – Brodziak – Kassian

  Nurse – Russell
  Jones – Larsson
  Gravel – Benning

  Talbot
   
 4. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Hitchcock vähän lupaili Manningille loppuviikosta peliaikaa mutta ei näemmä mahdu pelaamaan. Jännä nähdä kauanko noilla ketjuilla mennään. Ja kumpi on kolmonen ja kumpi nelonen. Spooner ei hirveän paljoa ole yleensä vastuuta saanut.
   
  Hepitus tykkää tästä.
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Coyotes haki revanssin 3-2-voitolla. Tämä oli sellainen peli, mikä olisi pitänyt voittaa. Hieman oli tuuriakin Coyotesilla, kun 2-1-maali kimposi Conor Garlandin naamasta sisään. Voittomaalissa puolustajan laukaus meni yli maalin ja kimposi pleksin kautta takaisin. Garlandin jalasta se sitten kimposi sisään.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2019 klo 10.47
 6. MrHeuft Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Ryan Rishaug Twitterissä:
  ”Oilers organization is on a full court press to find help at forward. Scouts and staff deployed en masse.
  Cap situation could make it tough, but first round pick, a goaltender, maybe a young developing forward likely all in play.”

  Hieman arveluttaa Chiarellin treidihistorialla.
   
 7. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ketjuja on taas hieman muuteltu Sabres-ottelua varten. Petrovic on sivussa, joten Manningille on luvassa peliaikaa.

  Draisaitl - McDavid - Rattie
  Lucic - RNH - Chiasson
  Spooner - Brodziak - Puljujärvi
  Rieder - Khaira - Kassian

  Nurse - Russell
  Jones - Larsson
  Manning - Benning

  Koskinen
   
 8. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ei hätää. Chiarelli taannoin sanoi että laitahyökkääjiä on helppo hankkia. Se oli siihen aikaan kun Oilersillakin oli vielä muutama laitahyökkääjä.

  Mutta oikeasti tämä epätoivoinen yritys päästä pudotuspeleihin tulee päättymään huonosti.
   
  Rene Saari tykkää tästä.
 9. trubaduuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Friedmanin mukaan Oilers olisi valmis luopumaan Puljujärvestä.
   
 10. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  No mutta mitäs nyt tapahtui. Lucic ja Kassian tuplasivat kauden maalimääränsä ja vielä samassa ottelussa. Nyt jos saisivat tuon jatkumaankin siten että vaikka muutaman matsin välein osuisivat, niin helpottaisi tilannetta kummasti. Ei tarvitsisi ehkä myydä koko tulevaisuutta sen takia että tällä kaudella pääsevät pudotuspeleihin tippumaan ensimmäisellä kierroksella.

  Sitten tämän yllättävän secondary-scoring ryöpsähdyksen lisäksi tietenkin normaalin päiväjärjestyksen mukaisesti McDavid, Draisaitl ja RNH iskivät maalin mieheen.

  Kiitos kuuluu runsaasta maalimäärästä tietysti myös Sabresin pakeille, jotka osallistuivat Oilersin maalitalkoisiin ohjaamalla yhden omiin ja syöttämällä kaksi.

  Koskiselle vähän lipsahti ensimmäinen mutta sen jälkeen piti Oilersin mukana pelissä kun oli vaikeaa ja pelasi hyvän pelin.
   
 11. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Lainaus:
  Eikös tuo ollut kuitenkin ohjuri? Näytti ainakin että oli pelaamassa mailalla kulmaan mutta Mittelstadt sai mailan väliin.
  Koskiselta oli kyllä vahva peli. Näytti kyllä että Oilersilla onnistui hyökkäyspäässä kaikki ja Buffalo näytti taas sille edelliskausien Buffalolle. Yritystä on, mutta mitään hyvää ei siitä seuraa...
   
 12. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Olipa mukavaa nähdä Kassianin (ja Lucicin) painavan maaleja. Varsinkin Kassianin toinen maali lämmittää mieltä, upea suoritus mieheltä. Kova peli muutenkin, kun eniten vetoja joukkueesta ja +4. Toivotaan, että tuo secondary scoring nyt pysyisi tällä tasolla.

  Sarjataulukossa tasapisteissä Wildin (WC2), mutta Oilersilla yksi peli pelattu enemmän. Mahdottomuus playoffit ei ole, mutta pelottaa jo valmiiksi TAMin maalaama pelkokuva tilanteesta, jossa luovutaan tärkeistä tulevaisuuden palasista ihan vain, että käydään playoffeissa tippumassa välittömästi.

  UFA-laitureista Stone olisi täydellinen pelaaja, mutta hinta taitaa olla liian kova. Huutelen jälleen Charlie Coylen perään kuka on lukeman perusteella alisuorittanut tällä kaudella ja maisemanvaihdos voisi tehdä hyvää. Sopimus loppuu kuitenkin vasta 19-20 kaudella niin liekö on kaupan. Chiarellin etsiessä laituria niin eiköhän sieltä raahata sitten joku 6.-7. pakki "vahvistamaan" joukkuetta.
   
 13. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Hieno voitto ja mikä tärkeintä, onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Lucicin ensimmäinen maali oli hieno viimeistely, syötönkatko ja rannari maalin kattoon. Melkein kuin maalintekijän maali. Lucic on ollut sen Kings-ottelun jälkeen ihan eri mies.
   
 14. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Colby Cave poimittiin waiversista. AHL:ssä tehnyt kivasti tehoja, mutta NHL:n puolella ei ole vielä lähtenyt ihan samalla tavalla. Bruinsissa 20 ottelua tehoilla 1+4

  Gambardella lähetettiin samalla Condorsiin.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019 klo 20.54
 15. agent082 Jäsen

  Skill competition oli tehnyt ilmeisen hyvää joukkueelle.
   
 16. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  En tiedä mistä poimit tiedot, mutta tällä kaudella Cave on pelannut NHL:ssä 20 ottelua ja tehnyt tehot 1+4. AHL:ssä tosiaan tällä kaudella tehnyt yli pinnan per matsi (15 peliä, 18 pinnaa), mutta muutenhan Cave on tuollainen vähän alle puoli pinnaa per peli kaveri sielläkin.

  Oilers näköjään testaa pelaajaa kuin pelaajaa, kun vaan halvalla saa. Olisiko sitten huomenna Weisen vuoro?
   
 17. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Chiarellin vanhoja hankintoja Bruinsiin eikö vaan? Joten siinä jo perustetta poiminnalle.

  Ei kauheasti herätä tunteita. Olisiko suunnitelma laittaa nelosen keskelle, jotta Khaira voi pelata laidassa.
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Kyllä. Itse asiassa yksi Chiarellin viimeisistä hankinnoista, ennen kuin sai Bruinsista kenkää.

  Ensi yönä tärkeä peli Canucksia vastaan. Yamamoto aktivoitiin IR:lta ja aloittaa kakkosketjun laidalla. Samalla Petrovic laitettiin IR:lle. Cave aloittaa nelosen keskellä laidoillaan Khaira ja Puljujärvi. Spooner, Gravel ja Rattie katsomossa. Caven hankinnan myötä kokoonpanon suhteen on tehtävä päätöksiä eli jokunen siirto lienee lähipäivinä luvassa.

  Draisaitl-McDavid-Chiasson
  Lucic-RNH-Yamamoto
  Rieder-Brodziak-Kassian
  Khaira-Cave-Puljujarvi

  Nurse-Russell
  Jones-Larsson
  Manning-Benning

  Koskinen
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2019 klo 23.56
 19. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Saivat sentään pilkuilla väännettyä voiton. Itse heräsin siinä toisen erän puolivälin paikkeilla kun tilanne oli 2-1 ja laukaukset suunnilleen 15-7. Ajattelin että tuohan näyttää positiiviselta ja voisi loppupelin katsoa. Kävin kuitenkin ensin suihkussa ja sen jälkeen peli 2-2. Ja heti perään 3-2 Canucksille. Jolloin jo ehdin päättää, että antaapa olla, mutta sitten kun se Canucksin johtomaali hylättiin, niin jaksoin kolmannen erän ja jatkoajan katsella.

  Oli muuten taas sellainen paitsiohaasto, että vaikka nyt sitten meneekin ihan sääntöjen mukaan, niin eihän se mitenkään ole pelin hengen mukaista. Siis jos se vaihtoon menossa ollut kaveri oli se paitsion aiheuttaja? Taisi viime kaudella käydä Oilersille toisaalta samalla lailla toisinpäin eli menettivät maalin vastaavassa tilanteessa.

  Jones teki sen taas eli omasta päästä syötti kiekon suoraan vastustajan lapaan maalintekopaikkaan. Eihän siitä kovin montaa peliä ole aikaa kun viimeksi kävi niin. Virheitähän sattuu, mutta niistä pitäisi sitten oppia. Eli ei muuta kuin kiekkoa laitaa vasten jos ainoa muu vaihtoehto on heittää kiekko sokkona omalle b-pisteelle.

  Khairalta ihan näppärä alivoimamaali.
   
 20. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Treeneissä ketjut:
  Draisaitl-McDavid-Chiasson
  Khaira-RNH-Yamamoto
  Lucic-Cave-Kassian
  Rieder-Brodziak-Puljujärvi

  Aika jännä tuo Yamamoton ja Puljujärven välinen tilanne. Yamamotolla on ollut loukkaantumishuolia eikä kovin paljoa ole pelannut missään sarjassa. Mutta pääsi ja pääsee kakkosketjuun, mikä toki on sama paikka kuin missä Puljujärvi pelasi, mutta pääsi myös heti kakkosylivoimaan. Ja siihenhän Puljujärvi ei ole päässyt kuin satunnaisesti.

  Hitchcock myös silloin marraskuulla lanseerasi sen kuukauden kestävän suunnitelmansa Puljujärvelle eli että kasvattaa pikkuhiljaa vastuuta. Tietenkin se suunnitelma muuttui yhden vai kahden pelin jälkeen kun Puljujärvi nostettiin välittömästi kakkosketjuun. Mutta nyt on mennyt kuukausi ja kohta kaksikin ja tällä hetkellä käyrä on laskeva.
  Enkä sinänsä kritisoi tuota Puljujärven pienenevää roolia sillä eihän hän kummoisia ole esittänyt. Edellisessä pelissä valmentaja kahden vaihdon jälkeen totesi että homma ei toimi ja vähensi peluutusta.

  Mutta voisiko valmentaja nyt vaikka tässä vaiheessa myöntää sen virheensä ja laittaa kaverin Condorsiin etsimään sitä hyökkäyspeliään. Tuskin se ainakaan nelosen laidassa kuuden minuutin jääajalla löytyy. Toki tilanteet ja ketjut muuttuvat päivittäin eli eihän sitä tiedä missä pelaa huomenna.
  Niin ja samoin Yamamoto voisi ihan hyvin pelata Condorsissa vaikka loppukauden.
   
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Hitchcock perusteli pientä peliaikaa sillä, että pelissä on nyt enemmän intensiteettiä pudotuspelien lähestyessä ja Puljujärven on hyvä totutella siihen. Oli myös Puljun itsensä kanssa asiasta puhunut, eikä Jesse itsekään meinannut uskoa kuinka paljon intensiteetti peleissä on noussut joulun jälkeen.
   
 22. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Oilersin ketjut Flames-peliin:

  Draisaitl – McDavid – Chiasson
  Khaira – RNH – Yamamoto
  Lucic – Cave – Kassian
  Rieder – Brodziak – Puljujarvi

  Nurse – Russell
  Jones – Larsson
  Manning – Benning

  Koskinen
   
 23. agent082 Jäsen

  Tykkään kyllä Kenin puhelahjoista ja katsonut kaikki pre ja post games haastattelut. Kaikkeen löytyy aina positiivinen selitys.
   
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Jokohan Puljujärvi alkaa saada juonesta kiinni? Tänään 0+2 ja valinta ottelun tähdistöön.
   
 25. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Jonesilta taas komea syöttö Calgaryn 2-4 maaliin. Puljujärveltä vahva peli.