Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  No joo, noita pelejä odotellessa. Viime kaudellahan oman divisioonan joukkeita vastaan Oilersin recordi oli 20-6-3, joten toivoa herättää tosiaan se että samalta meininki on näyttänyt tänänkin vuonna. Kait se Chian bulk up against own division - teoria joukkueen rakentamisessa toimii edes jollain tasolla, jottei ihan päin persettä' kausi mene.
   
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Klefbom laitettiin IR:lle ja Slepyshev nostettiin ylös. Samalla Walker laitettiin takaisin waiversiin.
   
 3. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ja tuo kahden pelaajan "vähentäminen" piti tehdä jotta Sekera voidaan aktivoida tässä joulun aikaan. Nythän alkaa roster freeze joulun ajaksi. Tai ainakin Walkerin waiverit piti hoitaa tänään. IR:lle kai voi laittaa joulunakin.

  Walker ei ilmeisesti tuonut mitään lisää joukkueeseen. Mikä ei kai ollut iso yllätyskään. Toki vain pari peliäkin mutta enemmän vaikka Pakarisesta on hyötyä kokonaisuuden kannalta. Saapa nähdä ottaako Caps takaisin.

  Klefbomin saikku ainakin antaa lisäaikaa miettiä ratkaisuja puolustuksen suhteen. Ja jotain pikkuvammaahan kaverilla kai on ollutkin läpi kauden mutta on kyllä parantanut viimeaikoina selvästi.

  Lainaus:
  Tosiaan ja nyt Oilersilla on 48 sopimusta. Jos Walker lähtee niin 47. Faynekin lainattiin Springfield Thunderbirdsiin. Lähinnä kai jotta ei turhaan vie paikkaa prospecteilta Condorsissa. Ei toki ole juuri pelannutkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2017 klo 22.08
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Oilers teki myös pienen kaupan, kun Greg Chase treidattiin Florida Panthersiin vaihdossa kassilliseen kiekkoja.
   
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Sekera ilmeisesti askissa huomisessa Blues-pelissä. Lähteenä Jason Gregorin Twitter.

  E: ja Capitals poimi Nathan Walkerin takaisin.
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2017 klo 19.18
 6. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo ja suoraan Klefbomin paikalle eli Klefbomia peluutettiin jonkun vamman kanssa niin kauan että saivat korvaajan pelikuntoon. Hyvinhän tuo pelasi mutta toivottavasti ei mitenkään pahentanut vammaa.
  Parit siis
  Davidson-Larsson
  Nurse-Russell
  Sekera-Benning
  Auvitu-Gryba
   
 7. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Svobodahan ei myöskään ole enää Oilersin organisaatiossa, hänen varauksensa raukesi kesällä kun sopimusta ei tehty. Tietysti on mahdollista, että voi vapaana agenttina Edmontoniin tulla.
   
 8. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Lainaus:
  Eikös Svoboda varattu Euroopasta? Eikös silloin ole neljä vuotta aikaa tehdä tulokassoppari? Vai muistanko aivan väärin?
   
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ainakin Lowetiden sivuilla olleessa prospect-listauksessa luki "no longer in organization.", joten päättelin että on varaus rauennut.
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Neljä vuotta aikaa 18- ja 19-vuotiaana varattavien eurooppalaisten kanssa kanssa. Kaksi vuotta aikaa 20- ja 21-vuotiaana varattavien eurooppalaisten kanssa.

  Svoboda oli 20-vuotias varauksen hetkellä joten oikeudet raukesivat tosiaan tämän vuoden kesäkuun alussa.
   
 11. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Lainaus:
  Minun virhe, tuo ikäpykälä unohtui täysin. Mutta joo, onhan se mahdollista että tulee organisaatioon vapaana agenttina myöhemmin, jos vaikka Pasquale laitetaan kilometritehtaalle ensi kesänä.
   
 12. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Nyt ei itsellä nämä aamuaikataulut oikein osu yksiin pelien kanssa, joten taaskaan ei tullut katseltua käytännössä yhtään. Mutta näin peliä näkemättä oma käsitys on se, että Oilersin peli pikkuhlijaa parani loppua kohden. Ja kolmannessa erässä vähän sellaista viime kaudelta tuttua "taipumattomuutta" eli aina vastasivat kun kaveri teki maalin ja sitten väkisin pisteet kotiin. Ja Talbot ainoa syy miksi Oilers oli vielä mukana pelissä kahden erän jälkeen?

  Takaiskut tulivat ihan siitä parhaalta maalintekosektorilta. Ja molemmat kolmoskenttää vastaan. Nelosketjulta ilmeisen hyvä vaihto 1-1 tasoituksessa ja Kassianilta erityisesti hieno maski. McLellan heitti Draisaitlin tutulle paikalle ykkösen laitaan yhdeksi vaihdoksi (tai no ekan erän lopun 13 sekuntia oli myös siinä) ja sehän riitti varsin nättiin 2-2 tasoitukseen. Sitten taas palasivat normaaliin päiväjärjestykseen. Ja sitten vikalla minuutilla RNH:lta upea syöttö ja Caggiulalta epäonnistunut veto joka kuitenkin meni sisään ja sehän riittää.

  Alivoima näytti toimineen ja ylivoima ei näyttänyt toimineen. Sekeralle kevyt 16 minuutin aloitus tauon jälkeen.

  EDIT: Ja samaan aikaan Condors voitti rankkareilla Barracudan 4-3. Currie teki kaikki Condorsin maalit varsinaisella peliajalla. Barracuda vei pelin jatkoille tasoittamalla seitsemän sekuntia ennen kolmannen erän loppua. Ja LaLeggia ratkaisi rankkarit. Kokonaisuudessa Condors edelleen siellä divisioonan ja konferenssin viimeisillä sijoilla mutta ehkä vähän parempaan suuntaan on tulosten valossa ollut menossa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2017 klo 07.23
 13. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Cammalleri-treidi näyttää Oilersin vinkkelistä koko ajan vain paremmalta. Nyt tuli tärkeä tasoitusmaali jossa Allen ei kyllä nähnyt kiekkoa yhtään.
   
 14. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Canadiens-pelin kokoonpano:

  Lucic-McDavid-Puljujarvi
  Maroon-RNH-Caggiula
  Khaira-Draisaitl-Strome
  Cammalleri-Letestu-Kassian

  Nurse-Russell
  Davidson-Larsson
  Sekera-Benning

  Talbot

  Ei siis muutoksia edellispeliin, samalla sapluunalla Oilers jatkaa.
   
 15. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Habs kaatui 4-1. ja samalla Oilers otti neljännen peräkkäisen voittonsa. Voiton myötä Oilers nousi Pacific-divisioonassa kuudenneksi ja pudotuspeliviiva on enää neljän pisteen päässä. Kolmosketju oli pelipäällä ja iski Oilersin maaleista kaksi. Draisaitl saalisti ottelusta tehot 0+3. McDavidilta esimerkillistä pelaamista, kun heittäytyi pelin lopussa kiekon eteen. Sen verran kipeää se kuitenkin teki, että kapteeni joutui jättämään pelin kesken. Magneettikuvista ei kuitenkaan löytynyt mitään ja McDavid lienee pelikunnossa joulun jälkeen.
   
 16. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Toivottavasti McJesus tosiaan selvisi ilman loukkaantumista. Kyllä tässä vielä pudotuspeleihin mennään, kunhan loukkaantumisia ei tule.
   
 17. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Oilersin prospekteista nähdään U20 kisoissa Kailer Yamamoto (USA), Aapeli Räsänen (Suomi), Ostap Safin (Tshekki) ja Dmitri Samorukov (Venäjä). Samorukov on yksi kolmesta Venäjän joukkueen ns. kisojen alaikäistä, eli alle 19-vuotiaasta pelaajasta Kostinin ja Svechnikovin lisäksi.
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Jotenkin ihmettelen, miksi huippukautta pelaava Kirill Maksimov jätettiin rannalle Venäjän joukkueesta. Olisi ehdottomasti ansainnut noilla näytöillä (30, 20+14=34) paikkansa joukkueessa.
   
 19. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ehtivät pelaamaan jo pelin numero 36, josta siis voitto, mutta laitetaanpa taas tuo seurantani viiden pelin jaksoissa:
  pelit 1-5: 1-4-0, 2 pistettä, 0,4p/g
  pelit 6-10: 2-2-1, 5 pistettä, 1,0p/g
  pelit 11-15: 3-2-0, 6 pistettä, 1,2p/g
  pelit 16-20: 1-3-1, 3 pistettä, 0,6p/g
  pelit 21-25: 3-2-0, 6 pistettä, 1,2p/g
  pelit 26-30: 2-3-0, 4 pistettä, 0,8p/g
  pelit 31-35: 4-1-0, 8 pistettä, 1,6p/g

  Eli nyt selvästi parempi jakso ja tuolla ottivat kiinni alkukaudesta hankkimaansa takamatkaa. Jos lasketaan mukaan kaikki 36 peliä, niin kasassa siis 36 pistettä ja 94 pisteen saavuttamiseksi pitää lopuissa 46 pelissä kasata 58 pistettä. Eli 1,26 pistettä/peli mikä taas on aavistuksen enemmän kuin koko viime kauden 1,25 pistettä/peli. Suunta on siis oikea ja pudotuspelipaikka on edelleen mahdollinen mikäli otteet jatkuvat viime pelien kaltaisena. Huono alkukausi tietenkin tarkoittaa sitä, että varaa heikompiin jaksoihin ei juuri ole. Toisaalta esimerkiksi erikoistilannepelaaminen voi oikeastaan vain parantua vaikka nyt on voittoja tullutkin eli siinä mielessä voi olla ihan positiivisella mielellä.

  Alkukaudesta kolmos- ja nelosketjut eivät saaneet mitään aikaiseksi hyökkäyssuuntaan, mutta nyt on selvästi tasaisemmin löytynyt ratkaisijoita. Viimeisissä kuudessa pelissä hyökkääjien pistesaalis (kaikki tilanteet):
  McDavid 3+5 = 8
  Draisaitl 0+8 = 8
  Lucic 3+2 = 5
  RNH 3+2 = 5
  Strome 3+0 = 3
  Letestu 2+1 = 3
  Puljujärvi 2+1 = 3
  Khaira 1+2 = 3
  Maroon 1+2 = 3
  Caggiula 1+1 = 2 (pelannut neljä viimeisistä kuudesta)
  Cammalleri 1+1 = 2 (pelannut viisi viimeisistä kuudesta)
  Kassian 1+1 = 2
  Slepyshev 0+1 = 1 (pelannut kaksi viimeisistä kuudesta)

  Kyllähän tuo tosiaan on kantanut hedelmää että kolme kärkisentteriä on laitettu eri ketjuihin. Ja sitten on aina hihassa se onnistuneesti pari kertaa käytetty vaihtoehto, jossa Draisaitl on heitetty tutulle paikalle McDavidin rinnalle ja näin ehkä saatu vähän vastustajienkin peluutusta sekaisin.
   
 20. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Joo no täytyy ihmetellä samaa tuon Tshekki-pelin jälkeen, aikalailla jäi Venäjä vauhdissa jälkeen, etenkin pakit. Maksimovilta käsitykseni mukaan sitä vauhtia löytyy ja pystyy luomaan jo pelkästään sillä tilanteita.

  Safin oli hyvä ja tuntui pelaavan aikalailla pohjoisamerikkalaisella tyylillä. Fyysisyyttä löytyi ja niin pitääkin noihin raameihin. Naputti myös 1+1 ja pelasi ykkösketjussa. Samorukov pelasi Venäjän kakkosparissa ja ei nyt mitenkään erityisemmin osunut silmään. Tämän illan/yön kierroksella onkin sitten koko Oilers-nelikko kaukalossa.

  Jetsille niukka häviö ja paha sanoa miten meni, kun en peliä katsonut. Puljujärvi räppäsi taas maalin ja jokohan sille saataisiin omaksi maalilauluksi youtubesta löytyvä Jesse's Goal? Nyt 20 peliin 7+2 ja näyttäähän tuo sama homma toimivan, miten tehtiin Draisaitlinkin kanssa. Toki Puljun ppg vasta 0,45, kun Drai hetti 0,71 tahdilla pisteitä tuolla ensimmäisellä kokonaisella kaudellaan. Toki oli hieman vanhempikin.

  edit. Oilers signannut varaamattoman Cameron Hebigin WHL:n Saskatoonista.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2017 klo 20.10
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Oilers on tehnyt ELC-sopimuksen Cameron Hebigin kanssa. Nimi ei juuri mitään sano, mutta mies on kuitenkin tehnyt tällä kaudella 28 maalia ja 51-pistettä Saskatoon Bladesissa. Viime kaudella hän ei pelannut lainkaan loukkaantumisen takia. Aika long shot kyseessä, toivottavasti hänestä edes kelvollinen AHL-pelaaja kuoriutuisi.

  Klefbom aktivoitiin IR:lta ja nyt on Hawks-pelissä ensimmäistä kertaa tälle kaudelle koko runkopakisto kasassa. Auvitu oli nyt vuorotellut Kassianin kanssa nelosen laidassa, joten hänestä ollaan tekemässä laitahyökkääjää.
   
  Viimeksi muokattu: 29.12.2017 klo 20.01
 22. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  4-3-jatkoaikatappio Hawkseille. Positiivista se, että nousivat kahden maalin takaa rinnalle ja saivat pelin venytettyä jatkoajalle, Puljujärvelle uran ensimmäinen yv-maali, jospa vastuuta tulisi pian ykkös-yv:ssäkin. Kolmannessa erässä Jesse pelasi kakkosketjussa ja alusti RNH:n tekemän 3-2-maalin. Nugelle pelistä tehot 1+2.

  Tänään Jets vastassa ja kyllähän tässä on tilaisuus revanssiin.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2017 klo 00.46
 23. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  5-0 käkättimeen Jetsiltä. Ilmeisesti taas vaihteeksi melko laiska esitys Oilersilta. Alivoima ja ylivoima eivät kumpikaan toimineet ollenkaan.
   
 24. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Lainaus:
  Puolitoista era jaksoin katsoa tuota hiihtelyä. Oman pään peli oli ihan karseaa skeidaa. Hitaita ja epävarmoja ratkaisuja toisensa perään.

  Neljän pelin voittoputki vaihtui hetkessä kolmen matsin tappiosuoraksi (toki yksi säälipiste saatiin). Näihin tappioputkiin ei olisi varaa, jos pleijarit kiinnostaa. Noin iso suoritustason heittely ei vain millään puhu pudotuspelien puolesta.
   
 25. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Koosteen varassa mennään, mutta Talbot pelasi sen perusteella ainakin hyvän pelin.

  Jetsin maaleista kaksi aivan suoraan Benningin piikkiin. Hyökkäyspäässä sellaista hiukan laiskan oloista tekemistä kaikilta, lauotaan vain laukomisen takia eikä irtokiekoille mennä ihan kauhean innoissaan.

  Ketjuja muokattiin aika nopeasti mutta eipä sekään auttanut. Haluton esitys kaiken kaikkiaan.