Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Bob Staufferin twitterissä luki tällaista:

  Walker scouting report from Washington source "He can fly, is jacked and can play 3 FWD positions. Was surprised Trotz didn't PK him."
   
 2. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Larsson IR:lle muttei uskota olevan mitään pitkäkestoista. Klefbomilla ihan vain huilipäivä mutta hänelläkin siis on ollut jotain pientä vammaa alla.

  Mutta kenet nostetaan Larssonin tilalle. Simpson? Tosin jos rightin kaveri halutaan niin Fayne, Bear ja Mantha ovat teoriassa vaihtoehdot mutta en oikein usko kenenkään noista olevan noston kohteena. Ja onko terveenäkään heistä muita kuin Mantha?

  EDIT: Eikun Stantonhan siellä on vahva ehdokas. Larsson ei välttämättä ole sivussa kuin tuon yhden Flames-pelin koska seuraava peli sen jälkeen on vasta keskiviikkona.

  EDIT2: Ja Stantonhan se sieltä matkaa Albertaan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2017 klo 22.04
 3. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Walker ei vielä ole Calgaryssa joten ei pelaa ainakaan tämän päivän matsissa. Cammalleri saattaa olla kokoonpanossa ja jos on niin todennäköisesti Slepyshevin tilalla. Stantoninkin veikataan pelaavan kolmosparissa. Klefbom oli mukana aamujäillä joten toivottavasti myös pelaa. Brossoit aloittaa maalilla.

  Walkeria jotkut ovat spekuloineet alivoimalle. Ja ilmeisesti hän on sitä joskus ja jossain sarjassa onnistuneesti tehnyt. NHL:ssä hänellä on alivoimapelikokemusta alle kolme minuuttia. Eli toivotaan että onnistuu, sitten kun on ylipäänsä mukana, mutta ei voi ainakaan pitää minään pomminvarmana vahvistuksena alivoimapeliin.

  Pakarinen läpäisi waiverit ja matkaa Bakersfieldiin. Hänhän on tehnyt AHL:ssä aiemmin hyvään tahtiin pisteitä ja toivotaan saman tahdin jatkuvan. Vähän enemmän kun saisi tuota kiekollista osaamista tuotua myös NHL:ään niin olisi varma paikka kokoonpanossa koska puolustuspelaaminen ja alivoimapelaaminen sujuvat vahvasti. Mutta toisaalta ei olisi ensimmäinen eikä viimeinen pelaaja joka AHL:ssä tekee pisteitä muttei niitä saa tuotua NHL:ään.
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2017 klo 22.38
 4. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Olipas jännää. Onneksi Flames lahjoitti kaksi maalia. Kolmas erä oli sen kuudennen maalin jälkeen niin sysihuono Oilersilta, että ei mitään järkeä. Muutamia poimintoja ja vaikka ajatus on arvioida koko pelin osalta, niin voi olla että tuo kolmas erä vähän painaa arvioissa.

  Brossoitilta aivan karmean huono peli. Ei voi olla mahdollista että kaikki laukaukset ovat potentiaalisia maalipaikkoja. Kyllä jännitti jokainen roiskaisu kohti maalia. Elliskö sitten seuraavaan maalille.
  McLellankin mielestäni jäätyi taas maalivahtiasiassa. Vaikka penkillä olikin vain Ellis, niin olisihan siinä pitänyt neljännen tai ihan viimeistään viidennen jälkeen vaihtaa veskaria.
  Toinen takaisku oli hörppäys pienestä kulmasta. Toki kävi ehkä aavistuksen huono tuurikin että siinä käden ja jalan välissä oli juuri sopiva aukko josta kiekko sisään mutta ei noita saa käydä.
  Kolmas oli ylivoimalla ja siinä Letestu ja Russell taisivat tehdä maskiakin. Ei sinänsä veskarin piikkiin, mutta vähän passiivinen Brossoit tuollaisissa tilanteissa usein on. Jää perhosasentoon toivomaan että kiekko osuu häneen.
  Neljännessä sitten Russell selälleen keskialueella ja käytännössä läpiajo mutta Brossoitkin jäi melkein maaliviivalle seisomaan. Hyvä veto toki, mutta mielestäni Brossoitin sijoittuminen ei ollut ihan priimaa.
  Ja sitten viidennessä taas pienestä kulmasta längistä sisään. Ei vain voi mennä. Aivan mahdotonta pakeillekin että vaikka miten saat hyökkääjän ajettua huonoon vetopaikkaan, niin silti verkko heiluu jatkuvasti.

  Maroonilta tärkeä kuudes maali mutta sitten perään tyhmä jäähy jonka aikana Flames luonnollisesti rokotti. Maroon ottaa muutenkin aivan liikaa hölmöjä jäähyjä. Ei sentään Kassian-tasolla, mutta kuitenkin liikaa. Ja Kassiankin on ilmeisesti saanut jonkun puhuttelun koska on viime aikoina istunut harvemmin jäähyllä.

  Russellilla jos edellinen peli oli hyvä, niin nyt mielestäni taas aika heikkoa puolustuspelaamista. Ihan jo ilman sitä Flamesin neljänteen maaliin johtanutta kaatumistakin.

  Puljujärveltä kaksi tärkeää maalia. Ja vaikka ne vähän pomppujen kautta tulivatkin, niin kaveri oli kuitenkin sillä tontilla missä pitikin. Muuten oli Puljujärveltä mielestäni selvästi huonompi peli kuin esimerkiksi edellinen. Jotenkin jäi sellainen tuntuma, että joka vaihdossa kaatui vähintään kerran eikä oikein päässyt kiekkoon. Mutta kahdella maalilla ja voitolla saa varmasti lisää aikaa ykkösessä ja se on hyvä.

  Alivoimapelaaminen edelleen aivan kauheaa. Onneksi sentään sen pelin viimeisen jäähyn saivat tapettua.

  Ykkösketjun pelissä on iso ongelma se, että McDavid ei voita aloituksia. Käytännössä jokainen aloituksesta alkava vaihto menee siten että joutuvat ensin puolustamaan ja riistämään kiekkoa ja vasta sitten pääsevät mahdollisesti hyökkäämään. Tämä tietysti on yksi iso syy siihen miksi Draisaitlia siinä laidalla haluaisivat peluuttaa.

  Miten voi pelaaminen loppua niin totaalisesti viiden maalin johdossa. Ennen Flamesin toista pisti silmään miten oli jo kokonainen vaihto kakkosketjulta, jossa eivät missään vaiheessa päässeet kiekkoon. Ja heti sen perään seuraavassa vaihdossa Brossoit hörppäsikin kavennuksen. Mutta koko kolmannessa erässä eivät saaneet mitään järkevää aikaiseksi kiekollisena. Eivät toki saaneet juuri kiekkoakaan.

  Nyt on sitten muutama huilipäivä ja toivottavasti saavat ainakin pikkuvammoja kuntoon levolla. Ja Larssonin takaisin kokoonpanoon seuraavaan peliin.

  EDIT: Sen jälkeen kun siirtyivät peluuttamaan Draisaitlia keskellä, tai siis sentteriosastoa McDavid-RNH-Draisaitl-Letestu, ovat voittaneet kolme ja hävinneet yhden (Russellin maalilla). Vaikka tuo pelaaminen aika ailahtelevaa edelleen on niin onhan tämä mielestäni ollut hyvä muutos.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2017 klo 08.34
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Olihan se kyllä kaksijakoinen esitys. Positiivista tietysti se, että johtivat 5-1 ja saivat lopulta pidettyä johtoasemansa. Ja tietysti Puljujärven kaksi maalia, ihan sama miten ne tulevat, kaikki lasketaan. Mutta siihen ne positiiviset asiat sitten loppuvatkin. Ei vaan voi lopettaa tuolla tavalla pelaamista reilussa johtoasemassa.
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Waiversiin laiton syyksi spekuloivat juuri sitä ettei pystynyt vakuuttamaan Trotzia siinä määrin, että tämä olisi häntä alivoimalle uskaltanut laittaa peleissä. Tämän takia ei sitten mahtunut kokoonpanoon kovinkaan usein alkukauden aikana, vaikka sinne päästessäänkin pelasi pirteästi. Toki Trotz nyt yleensäkin tuntuu luottavan samantasoisista kavereista enemmän siihen kokeneempaan kettuun kuin uuteen tulokkaaseen, joten ei yllättänyt Walkerin ulostaminen.
   
 7. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  No niin, vaikkei nyt kausi ole ihan tuubiin mennyt niin jotenkin tykkään tästä siirrosta, koska Davy...

  Lainaus:
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Olipa mieluinen uutinen. Davidsonin kaltaista siniviivatykkiä tuo joukkue onkin kaivannut kipeästi. Tervetuloa takaisin Davy!
   
 9. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Kyllä! Hieno homma saada mies takaisin.
   
 10. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Davidsonin mukaantulon myötä Oilersilla on ylhäällä yhdeksän pakkia, joten liekö sieltä vielä treidiä tulossa myöhemmin.
   
 11. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo ja Davidson vielä left eli sinne Sekeran, Klefbomin ja Nursen kaveriksi (ja Russellin mutta hän pelaa oikealla). Toisinsanoen Klefbom pihalle ja veskari sisään. Ja sitten taas kaduttaa viimeistään ensi vuonna.
   
 12. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Villi veikkaus että Auvitu on se joka saa lähteä Davidsonin tieltä. Ei ole kuitenkaan saanut tähän mennessä kunnon näyttöpaikkaa ilman että edestä olisi kavereita loukkaantumisten takia tippunut.
  Ja toivon että Chiarelli ei huhuista huolimatta ole kauppaamassa ketään kolmikosta Sekera, Klefbom tai Nurse. Olisihan tuo hyvä kolmikko pelaamaan vasenta puolta seuraavat 4-6 vuotta.
   
 13. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  No ei se noita ole kauppaamassa. Stanton lähtee alas, kuten myös Auvitu kunhan porukkaa paranee. Gryballa ei ole mitään annettavaa tuohon sapluunaan (jostain syystä tosin raahautuu mukana), joten kyllä se Davidson menee tuonne ihan heittämällä. Vaikka siellä nyt alkaa olla noita leftejä, niin ei sieltä knoita kärkipakkeja laiteta kaupaksi vaan siellä pelailee offhandilla ketkä osaa.
   
 14. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Niin koko ajanhan tässä on lähestymässä sellainen tilanne että ykköspariin vasemmalle ovat tyrkyllä Sekera, Klefbom ja Nurse. Ja oikealla olisivat Larsson, Russell ja Benning. Mutta erityisesti noista vasemman puolen kavereista en kyllä tiedä kenet olisi järkevää laittaa pelaamaan kolmosparin minuutteja. Ja pidemmällä tähtäimellä ei liene järkevää pitää kolmosparissa mitään neljän miljoonan kaveria... tai no Russell tietysti on siellä todennäköisesti.

  EDIT: Ja Stanton siis luonnollisesti palautettiin Condorsiin Davidsonin tieltä.
   
  Viimeksi muokattu: 03.12.2017 klo 23.28
 15. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Piti jo pari peliä sitten laittaa päivitys tuohon aiempaan viestiini, mutta laitetaan nyt. Eli tällä hetkellä 27 ottelun jälkeen Oilersilla on kasassa 24 pistettä. Edelleen jos pitää tuota 94 pistettä tavoitteena pudotuspelejä ajatellen, niin siihen on matkaa 70 pistettä ja pelejä jäljellä 55 eli pisteitä tarvittaisiin 1,27p/g. Eli tuohon 20 pelin jälkeen laskettuun pistemäärätavoitteeseen eivät ole aivan päässeet. Nyt kun olen pari peliä myöhässä, niin viiden pelin jaksoihin jaettuna tuohon vikaan pätkään tulee nyt kaksi peliä:
  pelit 1-5: 1-4-0, 2 pistettä, 0,4p/g
  pelit 6-10: 2-2-1, 5 pistettä, 1,0p/g
  pelit 11-15: 3-2-0, 6 pistettä, 1,2p/g
  pelit 16-20: 1-3-1, 3 pistettä, 0,6p/g
  pelit 21-25: 3-2-0, 5 pistettä, 1,2p/g
  pelit 26-27: 1-1-0, 2 pistettä, 1,0p/g (vain kaksi peliä)

  Suunta on kuitenkin oikea ja viimeiset seitsemän peliä ovat tuoneet jo 1,14p/g. Ja se mitä en viimeksi huomioinut on se, että onneksi sentään valtaosa divisioonan sisäisistä peleistä on vielä jäljellä. Eli siinä mielessä on vielä hyvä mahdollisuus viedä muilta pisteitä pois ja parantaa omaa asemaansa. Kaikkiaan Oilers(kin) pelaa tällä kaudella 29 ottelua oman divisoonan joukkueita vastaan ja niistä on tähän mennessä pelattu viisi eli 24 jäljellä. Ja toistaiseksi saaliina neljä voittoa (4-1-0) eli 1,6p/g. Toki ne divisioonan sisäiset pelit pitää jatkossakin voittaa.

  EDIT: Pakariselle Condorsin ainoa maali 2-1 tappiossa Barracudaa vastaan. Maali ylivoimalla LaLeggian ja Malonen syötöstä. Laukaukset pelissä 31-20 Condorsille.
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2017 klo 09.55
 16. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Onko Kassianin tilanteesta mitään uutta kuulunut? Hänhän loukkaantui Flames-pelissä ja jätti pelin kesken. Näytti aika pahalta.

  Oilers kaupittelee Slepysheviä. Kelvanneekohan tuo kenellekään. Slepyshev ei ole tällä kaudella voittanut McLellanin luottamusta puolelleen ja peliaika on jäänyt vähäiseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2017 klo 17.23
 17. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ei ainakaan ole näkynyt mainintaa että Kassian puuttuisi harjoituksista. Toisin kuin McDavid joka on taas sairaana. Davidson on harjoituksissa nelosparissa Sekeran kanssa.
   
 18. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Syynäilin tuossa NHL:n joukkuekohtaisia tilastoja ja avautui että Oilers on liigan huonoin alivoimajoukkue 72.2% tehokkuudellaan. Osaako joku avata mistä tämä voisi johtua?
   
 19. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ainakaan Oilersin valmennus ei osaa avata mistä se johtuu. Tai ehkä tietävät mutteivät sitten osaa korjata.
  Omasta mielestäni systeemi on vähän hassu ja jättää paljon tilaa viivalle sekä laidoille. Lisäksi neliön läpi päästävät syöttöjä jatkuvasti. Ja GM haukkui veskarinkin mutten itse laittaisi niin paljoa yhden miehen piikkiin.

  Viime kaudella eniten alivoimaa ottelua kohden hyökkääjistä pelasivat järjestyksessä: Letestu, Lander, RNH, Hendricks, Pouliot ja Kassian. Heillä kaikilla keskimäärin yli minuutti peliä kohti. Tietenkin esim Lander pelasi vain 22 peliä ja Hendricks 42. Mutta tuosta porukasta lähtivät Lander, Hendricks ja Pouliot eli aika paljon alivoimapelaajatkin vaihtuneet. Niin ja puolustuksessa Sekera pelasi Russellin jälkeen toiseksi eniten alivoimaa ja hänkin on ollut sivussa.

  Mutta eivät nuo ongelmat ole mielestäni pelkästään yhdellä alueella vaan sekä systeemissä että pelaajissa on vikaa.
   
 20. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ketjuja oli vähän rukattu uuteen uskoon:

  Lucic - McDavid - Puljujarvi

  Caggiula - Draisaitl - Strome

  Maroon - Nugent-Hopkins - Cammalleri

  Khaira - Letestu - Kassian

  Nurse - Russell

  Klefbom - Benning

  Auvitu - Gryba

  Sekera - Davidson
   
 21. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Oliko noissa muita muutoksia kuin kakkosen ja kolmosen listaaminen eri järjestykseen? Vai oliko Caggiula jossain muussa ketjussa viimeksi? No samapa tuo.
  Brossoit aloittaa huomennakin. Toisaalta ihan hyväkin laittaa mies uudestaan näyttämään mihin pystyy. Hänhän itse kertoili keskittymisensä herpaantuneen kolmannessa erässä.
  Larsson on pois ja saikku saattaa muutenkin olla ensimmäistä arviota pidempi.
   
 22. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Sekera palaa näillä näkymin peleihin joulun tienoilla. Mies oli eilen ensimmäistä kertaa kontaktipaidassa mukana jäällä. Seuraavat päivät näyttävät, miten polvi kestää täysipainoista harjoittelua. Loppukauden ajan hän pelaa polvituen kanssa, ensi kesänä hän aikoo harjoitella ilman polvitukea jottei ensi vuonna sitä tarvitsisi käyttää. Jotain positiivistakin kaikkien näiden loukkaantumisuutisten keskellä.

  McLellanilta kysyttiin, onko Ellisille luvassa peliaikaa ja mies sivuutti täysin koko kysymyksen.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017 klo 16.29
 23. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  En ole Oilers:n pelejä katsonut juurikaan ja kiinnostaisi tietää onko Camalleri:stä ollut mitään iloa jengille?
   
 24. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  No jaa. Ei hänestä kai haittaakaan ole ollut. Itselläni ei oikein herätä mitään tunteita enkä oikein tiedä mikä se hänen roolinsa on. Onhan hän nopeampi kuin Jokinen ja siten ehkä vaikuttaa olevan enemmän mukana pelissä. Mutta aika vähän lopulta tuntuu saavan aikaiseksi. Kokenut kaveri tietysti, joten siltä osin voi olla että on hyödyllinen joukkueelle. Mutta noin muuten mielestäni aikalailla samassa tasossa esim. Slepyshevin, Caggiulan ja Puljujärven kanssa eli vähän siinä rotaatiossa, että kuka pelaa ja kuka istuu katsomossa. Tietenkin sillä erolla, että noilla muilla mainituilla saattaa olla vielä nouseva käyrä tulevina vuosina.

  Mutta sitten sellainen peli Flyersia vastaan. Alkupuolta en nähnyt, mutta ei oikein tainnut taas kiinnostaa pelailla. Tai ehkä kiinnosti, mutta kun ei lähde niin ei lähde. Ihan viimeiset kymmenisen minuuttia oli taas mielestäni parempaa eli siinä vaiheessa kun alkaa pikku paniikki hiipimään puseroon, niin alkaa tapahtumaankin.

  Ensimmäinen maali alivoimalla kun McDavid sai taisteltua itsensä irti Flyersin kaverista ja pääsivät Draisaitlin kanssa 2-1 hyökkäykseen. Ja taas kerran sellainen passi Draisaitlille, että ei voinut kuin tehdä maalin.
  Flyersin tasoitus tuli ylivoimalla. Siinä mielessä vähän parempaa alivoimaa tällä kertaa että ei mennyt kuin yksi neljän jäähyn aikana. Ja tosiaan yksi tehtykin eli vähän niinkuin nollille alivoimalla. Mutta oli kyllä nätti ylivoimamaali. Taas kerran syöttö neliön läpi. Tällä kertaa ei poikittain vaan viivasta vasemmalle b-pisteelle ja sieltä heti jatko maalin eteen josta kiekko helposti sisään. Benning ja Nurse vasta olivat ehtineet reagoimaan ensimmäiseen syöttöön. Ja hyökkääjistä yhtä paljon hyötyä kuin normaalistikin.
  Sitten Flyersin toinen. Oilers itse avasi Flyersin hyökkäyksen kun Gryballe tuli vaikea syöttö hyökkäyspäässä viivalle. Siitä kiekonmenetys ja nopea vastahyökkäys. Kiekko keskelle vaihdosta tulleelle Weiselle ja tämän veto Brossoitin längistä sisään. Vähän helpohkon näköinen taas Brossoitille, mutta toisaalta Grybakin oli ansiokkaasti edessä ja antoi vielä Weisen laukoa vapaasti.
  Kolmannessa takaiskussa Russell vaihteeksi isosssa osassa. Russell toi kiekon hyökkäysalueelle ja pysähtyi sinisen jälkeen. Periaatteessa ihan hyvä idea levittää toiselle puolelle Maroonille, mutta syöttö metrin taakse... tai Maroon metrin liikaa edessä. Kiekonmenetys ja Russell lisäksi kaatui sinisellä eli ei edes päässyt Rafflin perään joka paineli läpiajoon ja kiekko maaliin.
  RNH:lta kauden 11 osuma. Koko ketjulta hyvä vääntö kulmassa ja Maroonilta syöttö avopaikkaan Cammallerille. Tämä kuitenkin kaatui polvilleen jo ennen laukausta eli ei oikein lähtenyt parhaalla mahdollisella tavalla. RNH kuitenkin ensimmäisenä irtokiekossa ja Oilers maalin päähän.
  Ja viimeinen sitten tyhjiin.

  Ylivoimalla olisi ollut mahdollista laittaa peli tasoihin kolmannen erän lopussa. Mutta milloin viimeksi Oilers on tehnyt ylivoimamaalin? Oliko 18.11. Starsia vastaan? Vai jäikö minulta huomaamatta joku maali? Tuon Stars-pelin jälkeenhän ovat pelanneet kahdeksan peliä. En viitsi edes laskea montako ylivoimatilannetta on ollut.

  Kolmanteen erään McLellan vähän sekoitti ketjuja. Draisaitl tuli tutulle paikalle McDavidin rinnalle. Puljujärvi puolestaan siirrettiin Caggiulan ja Stromen kanssa samaan eli käytännössä siis vaihtoivat Draisaitlin kanssa paikkoja ja Strome siirtyi keskelle. Tosiaan olihan se kolmannessa erässä vähän parempaa, mutta ei kuitenkaan riittävästi. Käytännössä tuo kolmonen eli Caggiula-Strome-Puljujärvi istui viimeiset kymmenen minuuttia penkillä. Eli McLellan tiivisti kolmeen ketjuun ja kertoo jotain kolmosen pelistä toki sekin, että nelonen pelasi edelleen normaalivaihtoja. Ehkä olisi voinut vielä rohkeamminkin lyhentää penkkiä ja aikaisemmin kolmannessa erässä kun kuitenkin on pitkä tauko ennen peliä ja sen jälkeen eli todennäköisesti olisi voinut kuormittaa vielä enemmänkin tiettyjä kavereita.

  Puolustuksessa Auvitulle vain reilut kymmenen minuuttia jääaikaa. Toki kolmannessa erässä pelasi isoimmat minuutit. Mutta olisiko aika kokeilla Davidsonia. En tosin tiedä, että olisiko parempi ottaa Gryba vai Auvitu pois kokoonpanosta.
   
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Olihan tuo alku taas ihan umpisurkea. Ensimmäisen erän koko kuva oli Khairan no look-syöttö joka meni Elliottin patjoihin. Oilers ei ollut hereillä ja Brossoitin hyvä peli piti ottelun maalittomana. 2-1-maalia en laittaisi Brossoitin piikkiin, koska laukaus tuli Gryban jaloista. 3-1-maali olisi kyllä ollut otettavissa. Vaikeaa on edelleen se kolmannen peräkkäisen voiton ottaminen.

  Edellinen ylivoimamaali on tosiaan tuosta Stars-pelistä, sen jälkeen on menty kaksi viikkoa ilman ainuttakaan yv-osumaa.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 14.47