Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Nyt kun voittojen tielle päästy ja Pulju on taas poppareilla niin kyllähän mies iso syy on tälle huonolle alkukaudella. Lihoiksi vaan, Tampasta saisi loistavasti Oilersin pelityyliin sopivia pelaajia mm. Callahan olisi loistava tutkapari Lucicille ja pakistokin selvästi kaipaa isoa ja kovaa Sustria. Nyt vaan mr. Chiarelli puhelin käteen ja toimeksi!
   
 2. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Itse en jaksa tuota katsella/kuunnella, mutta muistiko Chiarelli mainita, että unohti hankkia kakkosveskarin jota valmentaja uskaltaisi peluuttaa? Ja vaikka Talbot onkin ollut ailahteleva, niin aika kova väite laittaa esimerkiksi alivoimapelin epäonnistumista kovin paljoa Talbotin piikkiin. Niin monta maalia on tullut esimerkiksi suoraan neliön läpi annetuista poikittaissyötöistä tai ohjauksista veskarin nenän edestä, että ei ihme jos veskarin alivoimatorjuntaprosentti ei ole ihan sarjan kärkeä.

  Mutta voittoputkea pukkaa. Aika vaikeaa se oli ja itsellä usko meinasti loppua, mutta ihan positiivista, että saivat pelin väännettyä tasoihin ja sitten vielä toinen piste jatkoajalla. Tietenkin erityisesti Läntisen jengejä vastaan pitäisi alkaa ottamaan voittoja varsinaisella peliajalla, mutta tuo yhden pisteen antaminen Kojooteille ei onneksi ole välttämättä niin paha koska painivat siellä hännillä molemmat. Eli eivät ainakaan vielä ole taistelemassa pudotuspelipaikasta. Ja toisaalta jos menee taisteluksi viimeisestä sijasta, niin sittenhän tuo oli jopa hyvä antaa piste. Ja tosiaan pääasia että saivat voiton taisteltua jos se tuosta vaikka alkaisi kääntymään. Kassiankin teki kauden avausmaalin tekopaikasta numero seitsemänsataakahdeksankymmentäkaksi... tai sitä luokkaa.
  RNH nostaa markkina-arvoaan. Chiarelli saattaa saada hänestä jo kakkosketjun laiturin vaihdossa.
  Itse en oikein tiedä onko järkeä laittaa McDavidin riipaksi Lucic ja Cammalleri. Tietenkin sillä saadaan hajautettua tuota hyökkäyksen vaarallisuutta ja vastustajat joutuvat miettimään että kannattaako McDavidia otta erityisesti huomioon jos hänen omat laitahyökkääjänsä jo tehokkaasti pimentävät miehen. Toki nyt ottelun lopulla jo nähtiin tutumpaa koostumusta kun Draisaitl ja Maroon pelasivat McDavidin kanssa.
   
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Bob Staufferin haastattelussa Chiarelli sanoi, ettei ole Brossoitinkaan esityksiin tyytyväinen. On siellä myös valmennusjohto ja muu johtoporras ollut pelaajien lisäksi tarkkailussa. Kuten sanottua, syyt Klefbomin surkeuteen ovat Chiarellin tiedossa mutta hän ei niitä julkisuuteen kertonut.

  Maroonin nimi on nyt noussut esiin treidihuhuissa. Ainakin Bob McKenzie ja Elliotte Friedman ovat maininneet Maroonin seuraavana lähtijänä, jos Oilers jatkaa kyntämistä. Ja varmaan muutenkin. Maroon on ensi kesänä UFA ja hän varmasti haluaa rahakkaan sopimuksen. Oilers tuskin pystyy tässä cap-tilanteessa sellaista antamaan. En ole varma, kuuluuko Maroon muutenkaan Chiarellin tulevaisuuden suunnitelmiin.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2017 klo 09.51
 4. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo, voisi luulla, että elleivät tässä nyt ylly johonkin kymmenen pelin voittoputkeen (tai vastaavaan aivan eri planeetalta olevaan pisteiden keräämiseen), niin Maroon, Letestu ja Cammalleri vaihdetaan mahdollisuuksien mukaan varausvuoroihin viimeistään siirtorajalla. Uskoisin kaikille olevan kysyntää pudotuspelijoukkueissa syvyyspelaajina.

  Sitten kesällä tietenkin Letestun korvaaminen samanhintaisella tai halvemmalla nelosketjun sentterillä pitäisi onnistua helposti. Samoin Cammallerin tilalle löytynee miljoonalla vaihtoehtoja. Mutta mielenkiintoista on nähdä mitä tuolle ykkösketjun vasemmalle laidalle aikoo Chiarelli tehdä. Siihen pitäisi ehkä vähän panostaa... tai johan tietysti Chiarelli siihen Lucicin muodossa panosti 6M$ mutta se ei ihan osunut kohdilleen. Voi lähteä jollain halvalla ratkaisulla ja toivoa sen toimivan McDavidin rinnalla, mutta toisaalta kun tälle kaudelle lähti varsin vajavaisella laituriosastolla ja toivoi jonkun nuorista ottavan ison roolin mitä ei ole tapahtunut, niin varmaankin herättää vähän kysymyksiä jos lähtee samalla idealla seuraavaan kauteen.

  Olen todella huono arvioimaan tulevia palkkoja ja sopimuksia, mutta mitä itse ajatttelin, niin tilanne on ensi kautta ajatellen sellainen että sopimuksia olisi jo valmiina siten että caphit olisi noin 61M$. Jos cap pysyisi samana, niin tilaa olisi siis noin 14M$. Oliko kuitenkin niin että capin arveltiin nousevan? No, jos ajatellaan että capin nousu varataan vaikka Puljujäven ja muiden bonuksille ja lasketaan tuolla 14M$ budjetilla.
  Päättyviä sopimuksia joiden tilalle pitäisi saada samoja tai uusia kasvoja ovat siis:
  Maroon (UFA)
  Letestu (UFA)
  Cammalleri (UFA)
  Strome (RFA)
  Slepyshev (RFA)
  Caggiula (RFA)
  Pakarinen (RFA)
  Nurse (RFA)
  Benning (RFA)
  Auvitu (UFA)
  Brossoit (RFA)

  Kakkosveskari (on se sitten Brossoit tai joku muu) niin miljoona siihen. Nurselle siltasopimus vaikkapa 2,5M$ (onko yhtään haarukassa?). Benningille samalla lailla joku 1,3M$. Seiskapakki 700k$. Siitä saataisiin puolustukseen ja veskariin suunnilleen 5,5M$ eli hyökkäystä varten jäisi tilaa 8,5M$.

  Nelosketjun sentteri 1M$. Slepysheville ja Caggiulalle QO:t (qualifying offer) suunnilleen miljoonan kappale. Pakariselle ja Cammallerille korvaajat yhteensä 1,5M$. Tässä vaiheessa olisi mennyt hyökkääjiin 4,5M$. Sitten Stromelle QO:n mukaisesti 3M$ eli hyökkäykseen lisää kavereita 7,5M$:lla. Jää siis vielä 1M$ löysää jos haluaa hommata Maroonille korvaajan vasemmalle. Tietenkin jos Caggiula, Slepyshev ja Puljujärvi tässä loppukauden aikana ottavat roolia ja Chiarelli uskaltaa tuolla osastolla lähteä seuraavaan kauteen, niin sitten ei tarvitse Maroonille erikseen korvaajaa. Toisaalta jos Slepyshev ja Caggiula alkavat osoittaa sellaisia otteita loppukauden aikana, niin ei ihan QO:n mukainen korotus enää välttämättä riitä ja se syö taas tuota tilaa. Tietenkin jonkun verran saa tilaa kun 1M$:n miehiä korvaa 700k$ miehillä mutta ei sillä kovin pitkälle pääse. Tai sitten laskevat sen varaan että vaikkapa Yamamoto tulee ja ottaa ison roolin, mutta edelleen vaatii Chiarellilta tiettyä rohkeutta lähteä kaksi kautta putkeen samantapaisella toivotaan-toivotaan ratkaisulla erityisesti jos tämä kausi päättyy runkosarjaan.

  Mutta eiköhän sieltä siis joku isopalkkaisempi kaveri laiteta pihalle ja sillä rahalla sitten poistuvalle korvaaja ja uusi laituri tilalle. Todennäköisesti siis RNH koska en ainakaan tiedä kenet näistä muista isopalkkaisista saisi poistettua. Hyökkäyksestä McDavid ja Draisaitl eivät ole lähdössä mihinkään ja Lucicilla on NMC.
  Puolustuksesta toki voisi myydä Klefbomin ja siitä vapautuvan reilut neljä miljoonaa voisi käyttää halvempaan puolustajaan ja laitahyökkääjään. Sekeralla ja Russellilla on NMC. Larssonia tuskin myyvät.

  Jotenkin aika tehokkaasti ovat mielestäni sitoneet käsiään noilla kalliilla sopimuksilla ja vielä jakelemalla NMC-pykäliä ilmeisesti kaikille halukkaille. Tietenkin niistä pykälistä voi aina neuvotella, mutta vaikeuttavat kuitenkin kauppojen tekemistä.
   
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  AHL:n puolelta Platzer on varmaan ensi kaudella vahvasti tyrkyllä alempiin ketjuihin, koska on päässyt tällä kaudella hyvään pistetahtiin (ECHL:ssä 9 peliin 5+9 ja AHL:ssä 7 peliin 3+2), samoin Rattie ja varauksin Bear.

  Ennakkoarvioiden mukaan cap tosiaan nousisi ensi kaudella jonnekin 80-82 miljoonan taalan tuntumaan. Kyllähän se Oilersin tilannetta jonkin verran auttaisi. Lisäksihän capista poistuu Faynen 3,625 miljoonaa, koska hän on UFA ja tuskin jatkosopimusta saa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2017 klo 14.56
 6. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Okei, no jos sen noin paljon arvellaan nousevan niin sittenhän ei ole mitään hätää. Eli jos nousee 5-7M$ ja siitä muutaman miljoonan varaa bonuksiin, niin jää vielä muutama tuhlattavaksikin.
  Faynen sopimus jo oli laskettu pois tuosta 61M$ laskelmasta eli siinä mukana vain nyt jo tiedossa olevat ensi kauden sopimukset (mukana seitsemän hyökkääjää, viisi pakkia ja veskari). Tosin itse laskin turhaan yhden lisäksi hankittavan seiskapakin mukaan. Sellaistahan ei tarvita kun on nyt jo viisi sopimusta ja kaksi RFA-kaveria.
  AHL:stä jos tulee nuoria kavereita minimisopimuksella, niin sitten taas korvaavat kuitenkin todennäköisimmin näitä poistuvia sopimuksia. Jotka taas ovat pääasiassa lähellä minimisopimusta eli säästöä ei tule ihan hirveästi. Tai no jos Letestun 1,8M$ vaihtuu 700k$:n sopimukseen niin tuleehan siitä reilun miljoonan verran tilaa.
   
 7. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Talbot ei ollut tänään joukkueen mukana harjoituksissa ja hänen tilalleen oli kutsuttu Albertan yliopistoveskari. Puljujärvi ja Cammalleri vuorottelivat McDavidin ketjun toisella laidalla. Ketjut olivat tämännäköiset:

  Lucic - McDavid - Puljujarvi/Cammalleri

  Maroon - RNH - Slepyshev

  Caggiula - Draisaitl - Strome

  Khaira - Letestu - Kassian

  Nurse - Larsson

  Klefbom - Benning

  Auvitu - Russell

  Sekera - Gryba

  Ylivoimakoostumuksia oli myös muuteltu. Ykkösylivoimassa olivat McDavid - RNH - Letestu - Khaira - Benning. Kakkosylivoimassa Draisaitl - Strome - Maroon - Caggiula - Klefbom. Lucic ja Puljujärvi vuorottelivat Caggiulan paikalla.

  E: Talbotilla on ilmeisesti ylävartalovamma joten hän saattaa olla ainakin Maple Leafs-pelistä sivussa. Ellis saanee siis kutsun NHL-miehistöön. Tämä tästä nyt vielä puuttui.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2017 klo 22.28
 8. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Näyttävät veikkailevan että Puljujärvi palaisi kokoonpanoon tuohon Cammallerin tilalle. Mielestäni olisi hyvä liike. Toki jos Talbot ei ole pelikunnossa muttei myöskään mene IR:lle niin silloin ylös tulevan veskarin tieltä on pudotettava joku alas. Ja se joku löytynee kaksikosta Slepyshev-Puljujärvi koska heidän ei tarvitse mennä waivereiden kautta. Jolloin Cammalleri jatkanee kokoonpanossa.
   
 9. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Vielä on aikaa saada kurssi käännettyä, mutta jos kuukauden päästä tilanne on yhtä tukala, niin sitten vaan em. pelaajia lihoiksi ja nuorille (Puljujärvi mukaanlukien) reilusti peliaikaa loppukaudelle. Olisivat ainakin valmiimpia seuraavalla kaudella ottamaan sen stepin, joka jo tällä kaudella piti ottaa.

  En ole vielä erityisen huolissani Puljujärvestä, mutta tosiasia on, että ensikaudella pitää viimeistään alkaa tapahtumaan myös kaukalossa ennakko-odotusten mukaisesti. Muutoin voi huippulupauksen ura kääntyä hiukan Joel Armian uraa vastaavaksi. Kyllä Puljusta NHL-pelaaja tulee.. Kyse on lähinnä siitä, minkätasoinen? Harmittaa kyllä vietävästi, jos ei breikkaa, sillä ei tuollaisia mahdollisuuksia (päästä pelaamaan McDavidin tasoisen pelaajan vierellä) suurimmalle osalle NHL-pelaajista koskaan suoda.

  Helppoa olla jälkiviisas, mutta mulla oli kutina heti sopimuksen julkistaessa, ettei Lucic ollut se oikea palanen tähän palapeliin, ei ainakaan tuolla hinnalla. Enemmän nuori porukka olisi tarvinnut kokenutta mutta vielä hyvällä tasolla pelaamaan kykenevää vanhempaa johtajaa, joka olisi tarjonnut pelillisten otteiden lisäksi henkistä selkänojaa. Ehkä tuolla Lucicin valinnalla haettiin sellaista vanhanaikaista lähestymistapaa, jossa haettiin samalla kovuutta pelaavaan kokoonpanoon ja samaan ketjuun, jolla suojella McDavidia? Ymmärrän tämänkin, mutta mielestäni hiukan vanhan liiton lähestymistapa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2017 klo 10.12
 10. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Ellis nostettu ylös ja Starret hänen tilalleen Condorsiin ECHL:stä. Ei vielä tietoa muista mahdollisista siirroista.

  EDIT:Talbot IR:lle mikä on todella huono uutinen. Mutta ei tarvitse laittaa ketään alas.
  Onneksi Chiarelli panosti kesällä kakkosveskariin. (Toki itsekin olin valmis antamaan Brossoitille mahdollisuuden. Harmi ettei valmentaja ole.)

  EDIT2: Lucic-McDavid-Puljujärvi
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2017 klo 19.37
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ja onneksi virheen saa vielä korjattua ja luultavasti varsin edullisesti. Onhan tuolla anttianiemeä ja eddielackia tarjolla.
   
 12. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ehdinkin äsken tuohon edelliseen editoimaan että en itseasiassa pidä tuota oikeasti kummoisena virheenä. Mielestäni Brossoit ansaitsi ja ansaitsee mahdollisuutensa. AHL:ään olisin halunnut aavistuksen Pasqualea kokeneemman kaverin varuiksi. Ongelma on lähinnä siinä ettei McLellan ole halunnut peluuttaa Brossoitia. Eli joku katkos GM:n ja valmentajan välillä.
   
 13. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Saa olla hyvät värilasit päässä, että näkee ECHL:ssä pelaavan kaverin nousevan seuraavalla kaudella "vahvasti tyrkylle" NHL:ään. Yleensä ECHL:ään laitetaan niitä jotka ovat AHL:ssä vähän heikompaa osastoa eli eivät mahdu siellä pelaamaan. Toki tuo Platzer voi tuosta vielä kehittyä merkittävästikin, mutta kun pelaa neljättä (tai kolmatta täyttä) kautta AHL:ssä ja joutuu heitetyksi ECHL:ään niin ei tuo ura nyt mitenkään ruusuiselta näytä. Omaan silmään ei vaikuta sitten yhtään potentiaaliselta NHL-pelaajalta ensi kauden osalta.
   
 14. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 15. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ja McLellan sanoi heti että voi mennä pidempäänkin. Mikä nyt tietysti on aika itsestäänselvyys.

  Itseäni vähän ihmetytti se, että magneettikuvien tuloksissa todettiin jonkun aiemmin tällä kaudella tulleen vamman pahentuneen. Ei tuolla välttämättä ole lopputuloksen kannalta merkitystä mutta Talbotilla on ollut siis joku ilmeisesti pienehkö vamma jo aiemmin. Silti häntä on peluutettu jatkuvasti ja hän on aloittanut 22 peliä 25:stä. No, toki pakkovoittoja ovat tarvinneet jatkuvasti ja valmentaja on peluuttanut sitä kaveria jonka on uskonut todennäköisimmin tuovan voiton.
   
 16. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Joo, Detroitissa tuo oli tapahtunut mutta kukaan ei välittänyt mitään. Siitäköhän tuo Talbotin alkukauden vaisuus on johtunut. Tai voihan se olla että on tapahtunut jo aiemmin, mutta huomattiin vasta Detroitissa.

  Maple Leafsilta tuli kuokkaan 6-4-lukemin. Russell on varmasti kerännyt kopissa kehuja tehtyään ottelun ratkaisumaalin. Harmillisesti vain väärään päähän. Sinänsä ironista, että Russell ensin tasoitti pelin Oilersille ja pelasi muutenkin vahvan ottelun. Brossoit pelasi hyvän pelin, eikä häntä voi maaleista syyttää. Positiivista tietenkin, että pystyivät 3-1-tappioasemasta nousemaan tasoihin.

  Oilers sai lisää jobinpostia, sillä Larsson joutui viime hetkellä jäämään sivuun. Aamujäillä oli tuntenut arkuutta mikä sitten pakotti hänet jäämään pois ottelusta. Larssonin tilannetta katsotaan tänään.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2017 klo 11.39
 17. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Vaikutti siltä, että kanssapelaajat niin kuin valkkukin tajusi, että kyseessä oli tilanne joka voi osua kenen vaan kohdalle. Pelissä oli aika monta heikkoa suoritusta johon tarttua ennen tuota surullista lopetusta. Eteenpäin.
   
 18. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Kävipäs joo huono tuuri lopussa. Mutta olihan se hieno viimeistely. Ei mikään pieni tökkäisy vaan veti ihan tunteella kiekon reppuun. Mutta olihan se Russellilta noin muuten hyvä peli. Toisin kuin vaikka Grybalta joka oli kymmenen minuutin jääajalla kahden takaiskun aikaan jäällä ja vielä yhden katseli jäähyaitiosta.

  Brossoit paransi loppua kohti ja otti monta isoa torjuntaa. Saa nähdä kumpi pelaa Flamesia vastaan.

  Nelosketju oli tehokkaana. Erityisesti Khaira oli mielestäni hyvällä pelipäällä. Vähän ylempien ketjujen pelissä pisti silmään se että aika heppoisista paikoista välillä laukoivat. Ihan turha lähteä kaksi metriä sinisen jälkeen vetämään metrin korkuisia lämmittelyvetoja ilman maskia. Sillä ei saavuteta muuta kuin kiekon menetys tai hyvällä tuurilla aloitus. Välillä voisi yrittää vähän pidempääkin hyökkäystä jos nopeasta ei seuraa kunnon laukaisupaikkaa.

  Puljujärvellä oli selvä rooli. Heti kun omilla kiekko niin täysillä ylös. McDavid sitten antaa syötön lapaan ennen sinistä. Sitten vähän eväät Puljujärveltä usein loppuivatkin mutta oli siinä ihan yrittämisen meininkiä. Ja paljon vetoja oli vaikka osa tosin noita roiskaisuja kaukaa. Mutta jos nyt muutaman pelin olisivat yhdessä niin voisi alkaa löytyä yhteinen sävel vielä paremmin.

  Toivottavasti Larsson ei joudu olemaan pitkään sivussa.
   
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Chiarelli oli ennen eilistä peliä ilmoittanut muille GM:ille Pakarisen olevan kaupan. Saa nähdä löytääkö mies treidikumppania, Pakarisen vaihtoarvo nyt ei varmaan kovin korkea ole. Ehkä jonkun kutos- tai seiskavuoron varauksen voi saada.
   
 20. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Se jäi aiemmasta viestistä pois, että jälleen kerran erikoistilannepelaaminen oli surkeaa. Kummallakaan ylivoimalla eivät tehneet maalia mutta molemmilla alivoimilla päästivät. Chiarellinkin turha laittaa noita alivoimaongelmia pelkästään veskarin piikkiin kun siellä pääsee jatkuvasti vastustaja laukomaan loistavista tekopaikoista. Olisiko jossain vaiheessa aiheellista miettiä sitä valmennuksen roolia erikoistilanteissa? Lähinnä siis Woodcroftin jonka vastuulla nuo ovat käsittääkseni edelleen. Toki alivoimapelaajiakin laittoivat kesällä pihalle mutta ei sen nyt ihan noin heikkoa pitäisi olla nykyisilläkään pelaajilla.
   
 21. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Aika höntyilyähän tuo alivoimapelaaminen on. Liian usein vastustaja pääsee heittämään lätyn puolustusnelikon läpi toiselle puolelle, kuten tuossa Leafs pelissä, josta Matthews taisi iskeä häkin. Ei maalivahdeilla ole mitään mahdollisuutta noissa tilanteissa.

  Mikähän järki se Pakarinen nyt on kaupata pois? Kuten @oiler99 sanoi, niin tuskin sieltä tulee myöhäistä varauskierrosta suurempaa takaisinpäin ja se nyt ei auta millään tavalla. Jos tässä meinataan vielä taistella playoff-paikasta, pitää syvyyttä löytyä loukkaantumisten varalta joukkueesta.
   
 22. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  No nyt alkoi kääntymään. Oilers poimi Nathan Walkerin.

  Ja Pakarinen waivereihin.

  EDIT: Nyt on ranskalainen, saksalainen, australialainen, pari suomalaista, pari ruotsalaista, slovakialainen, venäläinen, kanadalaisia ja yhdysvaltalainen. Sitten vielä joltain osin sukutaustaltaan intialaista sekä italialaista ja lisäksi japanilaistakin oli alkukaudesta.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2017 klo 20.06
 23. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Walkerin pelitaidoista ei ole hajua, mutta ilmeisesti on aika nopea luistimilla. Kun oli testeissä Capitalsin nopein pelaaja.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2017 klo 19.59
 24. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Kysyn vain , että mitähän helvettiä. Omissa kolisee kokoajan turhien virheiden takia ja nopeutta tarvitaan kärkiketjuihin niin tässä ratkaisu? Jokohan nyt on se kuuluisan Panic Button mennyt sitten pohjaan.
   
 25. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo. Hiukan erikoinen haku näin äkkiseltään mietittynä. Vaihteeksi näitä Titanicin kansituolien järjestelemiseen verrattavia siirtoja. Ellei tästä nyt synny joku maaginen jatkokauppa mutta aika vaikea uskoa.

  Tänään sekä Larsson että Klefbom ovat poissa treeneistä eli vaikuttaa vähän heikolta.

  Viimeisen 40 vuoden aikana heikoin kotipelien alivoimaprosentti on ollut 1977 Capsien 66,7%. Oilersilla tällä hetkellä kotipeleissä 57,9%.