Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ei siitä silloin ole opittu, jos kaveria istutetaan katsomossa niinkuin nyt viimeiset kolme peliä on tehty. Oilers on taas tekemässä samaa virhettä kuin Puljujärven kohdalla. Jos peliaikaa ei anneta, niin silloin pitäisi ehdottomasti lähettää takaisin junnuihin. Yleinen arvio Yamamotosta on se, ettei hänen fysiikkansa vielä riitä NHL:ään.
   
 2. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  No ei se Draisaitlin kohdallakaan haitannut että palasi junnuihin. Ja hän sentään oli ihan jääkiekkoilijan kokoinen. Yamamoton pitäisi ainakin massaa saada lisää ja kaksinkamppailuvoimaa.
  Pitkät perinteethän Oilersilla on siitä että laitetaan junnut liian aikaisin liian isoon rooliin. Ja toki Yamamoton voi vielä pitää Oilersissa ja laittaa myöhemminkin alas mutta sitten taas menetetään se yksi sopimusvuosi. Toki siitäkin on pitkät perinteet.
  McDavidin pisteethän ovat selvästi alemmat niissä peleissä joissa Yamamoto on ollut samassa ketjussa. Johtuen tietysti paljolti siitä ettei Yamamoto ole saanut kiekkoa edes tyhjään maaliin. Mutta ei sitä pitäisi vielä odottaakaan. Toivottavasti nyt saisi jostain kuitenkin tehtyä uran avausmaalinsa niin olisi sekin hoidettu pois päiväjärjestyksestä.

  Eiköhän tilanne ole se että Draisaitl on siinä ykkösen laidassa vähintään niin kauan että kurssi muuttuu. Jos on muuttuakseen. Ja kakkosen laidassa kokeillaan kaikkia vuoronperään kunnes joku toivottavasti natsaa.

  Mitä nyt luin niin kovasti näyttävät olevan varmoja monissa medioissa tuosta Jokisen kaupittelusta muualle. Jotenkin en jaksa ymmärtää, jos tuo pitää paikkansa, että eikö GM:llä ja valmentajalla ole minkäänlaista keskusteluyhteyttä jos heti ekoista peleistä lähtien McLellan on tehnyt selväksi ettei Jokiselle ole käyttöä. Olisiko sen voinut jo etukäteen todeta että nyt on väärän tyyppinen pelaaja kiikarissa.
  Toinen vastaava toki se Strome jos pitää paikkansa että johtoportaassa ollaan häneen tyytymättömiä. Kaverihan vetää ihan normaalitasolla pisteiden suhteen eli mitä siellä on oikein odotettu.
  Toki Oilersin pro-scouting osastossa on Matti Virmanen Euroopassa oman toimensa ohella, Paul "Markin veli" Messier jonka suurin meriitti jääkiekon saralla oli tuossa lainausmerkeissä ja Chris Cichocki jolla sentään on ihan kunnon jääkiekkotaustakin. Eli aika ohkainen on tuo porukka omasta mielestäni. Eli onkohan sieltä miten hyvää infoa tullut päätöksenteon tueksi. Toki Chiarellin valintojahan tuokin osasto on.
   
 3. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Vieläkö Keith Gretzky pyörii tuolla mukana? Viime kaudellahan toimi apulais-GM:nä, luulisi olevan samalla tontilla nytkin. Siinä taas yksi herrasmies, jonka ainoa meriitti jääkiekon saralla on ollut olla Waynen veli. Ja pelasihan Keith toki Ketterässä.

  Ihme juttu kyllä tämä Jokinen-case. Ei tietysti mikään optimaalisin pelaaja McLellanin hakemaan nopeaan pelityyliin, mutta Jokinen on siitä hyvä, että voi heittää tilanteessa kuin tilanteessa jäälle ja pelaamaan mitä paikkaa vain hyökkäyksessä. Vaikea toki sanoa peliotteista tällä kaudella, kun en Jokisen otteita ole nähnyt. Halpa sopparikin, joten eihän tässä periaatteessa mitään hävitä kokeillakaan Jokista. Eikä Jokisesta luultavasti saataisi minkäänlaisia vahvistuksia takaisinpäin, ehkä joku 5. kiekan pickin joku on valmis maksamaan. Potentiaalia Jokisella on onnistua. Ja jos Jokinen/Strome/Slepyshev myydään, voisin lyödä vetoa, että sen jälkeen alkaa porukka särkemään itseään ja ihmetellään, kun joudutaan peluuttamaan puljujärviä ja rattieita NHL:ssä.
   
 4. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  Kyselen täälläkin: mikä Jussi Jokisen peliin on mennyt? Toissakaudella 65 pistettä ja tärkeä palanen hyökkäysketjuaan Floridassa. Viime kaudella floppasi, mutta niin floppasi melkein koko Floridan joukkue Rowen alaisuudessa, ja nyt on joko poppareilla tai peliaikaa alle 10 minuuttia. Jussin liike on aina ollut hidasta, mutta yleensä hän on pystynyt kompensoimaan hyvällä peliälyllään, monipuolisuudella ja puolustuspelaamisella, ja hänet on voinut laittaa rooliin kuin rooliin ja odottaa melko tasaista suorittamista. Alkaako ikä painaa, eikö liike riitä enää NHL-tasolle, vai mistä kiikastaa?
   
 5. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Florida nopeutti peliään, siksi miehen soppari ostettiin ulos. Kysyin kauden alla Jouni Niemiseltä, miten hän Oilersiin kelpaa nopeiden miesten rinnalle, kun ei Floridaan kelvannut. Vastaus oli juuri joku peliälyyn liittyvä juttu, jota en uskonut tai ymmärtänyt.

  Minusta (näkemättä Edmontonin tämän vuoden peliä) peli on nopeutunut, Jokinen ei ole hidastunut.
   
 6. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Kaipa se lähinnä liikkeestä tai sen puutteesta muihin verrattuna on kiinni. Mutten kyllä siltikään ymmärrä miksi 10 pelin jälkeen olisivat kauppaamassa Jokista.
  Liikkeen ongelmat ovat väkisinkin olleet tiedossa johtoportaalla jo ennen sopimuksen tekemistä, niin miten se nyt olisi yllätys. Ja
  jos kahden alemman ketjun hyökkääjistä (Jokinen, Pakarinen, Kassian, Khaira, Strome, Letestu, Slepyshev, Caggiula, Yamamoto) kukaan ei ole tehnyt tasakentällisin maaliakaan ja ylivoimallakin on vain Letestulla kaksi osumaa ja Stromella yksi, niin mikä vimma nyt olisi poistaa nimenomaan Jokinen porukasta. Varsinkin kun Jokisen ollessa jäällä on kuitenkin hyvin laukauksia eikä puolustuksellisesti ole ollut kai kummempaa ongelmaa. Siksi en oikein jaksa uskoa näihin aktiivisiin kauppaamishuhuihin.
  Todennäköisesti tässä siis käy niin, että Jokinen vaihdetaan johonkin seiskakierroksen varausvuoroon ja hän alkaa uudessa jengissä naputtamaan pisteitä urakalla.
   
 7. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Paikkojen määrästä se ei ole Jokisella jäänyt kiinni. Kyllä hän on paikoille päässyt, viime pelissäkin Draisaitl petasi hänelle ihan avopaikan. Kiekko ei vain löydä tietään maaliin.
   
 8. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Entistä mielenkiintoisemmaksi menee. Sehän ei noin periaatteessa ole mikään iso yllätys, että häviävät Penguinsille, mutta tietysti kun on jo hävinnyt koko lokakuun niin pitäisi kohta alkaa voittamaankin.
  Kyllä huomasi että oli tässä taas muutaman päivän tauon aikana hierottu erikoistilannepelaamista kuntoon. Näkyi heti tuloksissa. Ylivoima teki yhden maalin viidellä yrityksellä. Ja alivoimakin pystyi tappamaan kaksi alivoimaa neljästä. Ei huono lainkaan.

  Ruotsalaiset ovat päässeet katselemaan runsaasti maalintekoa tässä alkukauden aikana. Nyt eka oli toki ylivoimamaali, mutta Klefbom oli siinä hyvin seuraamassa miten Hörnqvist ohjasi nätisti maaliin.
  Toisessa maalissa ensin hyvä paikka hyökkäyspäässä. Maroon syötti maalinedustalle McDavidille, joka ei osunut kiekkoon. Nurse oli toisella laidalla tukemassa hyökkäystä. Sillä välin Draisaitl vähän puolittaisesti paikkasi Nursen tonttia ja kun Crosby sekä Sheary tulivat vauhdilla vastahyökkäykseen, niin jäi kuin seisomaan keskialueelle. Ainoana pelaajana alhaalla ollut Larsson pelasi tilanteen oikeastaan niin huonosti kuin sen voi pelata. Olisi tehnyt vaikka Russellin patentoiman lumienkelin niin olisi näyttänyt siltä kuin olisi yrittänyt tehdä jotain.
  Ja sitten taas voittomaali ylivoimalla. Oilersin nelikko liikkui hitaasti ja erityisesti Larssonia taas vietiin. Syöttö Larssonin taakse johon Malkin painoi Larssonin ohi ja helppo työ laittaa sisään. Jossain aiemmassa pelissä aivan samalla lailla pelattiin kiekko vastaavassa tilanteessa pakkien selustaan ja sieltä ohjaus/jatko sisään.

  Mutta onhan tässä positiivisiakin juttuja. Puljujärvi teki maalin AHL:ssä eli hän voi tulla pelastamaan kohta Oilersin. Ja oikeasti olen sillä kannalla että nyt kannattaisi jo kokeilla koska ei hän huonomminkaan voi oikein pelata kuin nykyiset kaverit.
  McDavidille taas pari syöttöpistettä. Ja järkkäili jokusen muunkin tekopaikan. Draisaitlkin voisi tuolla palkalla tehdä maalin muulloinkin kuin silloin kun McDavid syöttää hänelle tyhjän maalin eteen. Ei muuten mielestäni kovinkaan hyvä peli Draisaitlilta.
  RNH teki kauden viidennen maalinsa. Ja paikkoja oli useampaankin. Kerrankin voisi olla mahdollisuus, että Chiarelli myy pelaajan joka ei ole pelannut juuri uransa huonointa kautta. Saattaa saada vastineeksi vaikka kakkoskenttään laitahyökkääjän.

  Miinuspuolella tappion lisäksi ainakin se, että "ykköspakit" eli Larsson ja Klefbom ovat aivan pihalla. "Kolmospakki" Russell pelasi vähiten puolustajista ylipäänsä ja vähiten tasakentällisinkin. Vaikka hän nyt aika keskinkertainen pakki on muutenkin, niin olisiko joku loukkaantuminen kuitenkin syynä siihen, että 16M$ sopimuksella oleva kaveri pelaa kolmosparissa.
  McLellan se jaksaa peluuttaa Caggiulaa isoilla minuuteilla vaikka mitään tulosta ei tule. Nyt pelasi ykkösketjun jälkeen isoimmat minuutit. Toki siihen vaikutti sekin että oli alivoimalla mukana (57 sekuntia yhteensä). Molempien RNH:n jäähyjen aikana nimenomaan Caggiula joutui alivoimahyökkääjäksi ja molemmilla kerroilla tuli takaisku. Mutta erityisesti ylivoimalla hän sai paljon vastuuta. Hyökkääjistä toiseksi eniten McDavidin jälkeen eli 5:29. Jostain syystä tässä välipäivinä McLellan sanoi Caggiulan ansainneen näyttöpaikan ylivoimassa. Milläköhän esityksillä hän on sen ansainnut.
  Kakkoskentän oikeassa laidassa pelasi odotetusti Yamamoto ilman kummempaa onnistumista. Vielä voisi yhden pelin pelata jos sen yhdeksän peliä katselevat.

  Kakkoskentän oikea laita on kyllä aika hankalan tuntuinen paikka. Mutta eipä siinä ole oikein kunnolla kokeiltukaan kaikkia vaihtoehtoja. Slepysheville voisi lopultakin antaa edes vähän isomman roolin. Tai miksei se Jokinen voisi käydä kakkosessa kokeilemassa. Onhan se hidas, mutta niin on Lucickin. Tai sitten Puljujärvi alhaalta. Kassianilla ovat kädet jäässä eikä varmaan tee yhtään maalia tällä kaudella, mutta toisi hän ainakin vähän energiaa kentälle.

  No, seuraavissa neljässä pelissä kohtaavat kahdesti Hallin ja kerran Eberlen. Kiva nähdä miten käy.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2017 klo 08.06
 9. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Minusta näytti monesti siltä, että Oilersissa on vähän samaa kun Penguinsissa aikanaan kun oli enemmän ongelmia. Pelaajat tuntuvat hakevan jatkuvasti McDavidin lapaa. Tietysti McDavidin pitääkin olla primus motor jonka kautta pelaaminen menee, mutta se luo turhaa yksiulotteisuutta jos pelataan vain yhden kaverin kautta. Aikanaan Crosby sanoi haastattelussa, että kun nykyään jo hajonnut Sid and the kids -ketju kasattiin (Sheary, Crosby, Guentzel) sen paras anti oli se kun nuorukaiset uskaltivat itse laukoa ja tehdä erilaisia ratkaisuja eikä vain hakeneet Crosbyn lapaa. Oilersissa tuo käytännössä lähtee siitä, että Draisaitl alkaa ottaa entistä enemmän vastuuta ja muut seuraavat perässä, eli vähän samaa mitä @TAM tuossa aiemmin jo kirjoitti.
   
 10. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  No nyt on kyllä mielestäni aika rankkaa tekstiä syyttä. Joo, eihän tuo Caggiula tunnu saavan mistään sisään, mutta viime pelissä erittäin pirteää ja energistä peliä tuolta Caggiula-Strome-Slepyshev ketjulta. Pitäisin itse tuon ketjun kasassa nyt muutaman pelin ajan ja katsoisin mitä tulee. Caggiulahan tuossa ketjussa on ikäänkuin se moottori ja pystyy luomaan tilanteita. Nytkin oli mahdollisuus pariinkiin otteeseen tehdä maali, mutta ei uponnut. Jossain vaiheessa sen ketsuppipullon on pakko aueta näiltä kahden alemman ketjunkin pelaajilta.

  Ylivoimakoostumuksia oli joo rukattu ja nyt oli molemmilla, sekä McDavidilla että Draisaitlilla omat koostumukset. Enemmän kaipaisin tältä kaksikolta myös omia laukauksia, kuin pelkästään pyöritystä. Toinen juttu mikä tuossa vaivaa on se, että ylivoimalla haetaan ja haetaan, kunnes saadaan joku hemmetin hieno highlight-kuvio aikaan ja laukaukset kilpistyy Pensin pakistoon tai Murrayhin. Benning oli Draisaitlin viisikossa viivamiehenä ja pelasi tonttinsa mainiosti. Olisi erittäin hämmästyttävää, jos Benning tuolta kaupattaisiin pois. En oikeastaan näe yhtään mitään järkeä koko hommassa. Eihän Matt mikään priimus omaan päähän ole, mutta ikää vasta 23v, potentiaalia löytyy ja plussana rightin kätisyys. Tietysti joku olisi varmaan valmis maksamaankin jotain, mutta en edelleenkään usko, että Benningin treidaamalla vahvistetaan joukkuetta. Sama juttu Slepyshevin ja Jokisen kohdalla. Stromesta en tiedä. Potentiaalia löytyy huimasti, mutta ei tunnu saavan sitä kaikkea itsestään ulos. Eikä välttämättä saa koskaan. Joka tapauksesta ei tästä nelikosta kannata ketään mihinkään pickeihin vaihtaa. Toisaalta liittyen näihin, ehkä joku treidi herättelisi joukkuetta. Mutta ei kiitos niitä pickejä. Treidataan vaikka itse niitä ennemmin pois.

  McDavidin ympärille oli kasattu vähän puukätisemmät kaverit kuin Draisaitlin kanssa ja tuohon voisi vielä hakea jotain muutosta. Maroon, Caggiula, Letestu ja Klefbom pelasi McDavidin kanssa ja Draisaitlin kanssa oli Nuge, Lucic, Strome ja Benning. Mutta tosiaan tuntuu tuossa ylivoimassa sakkaavan jo pelkästään se, ettei saada laukauksia maalille kaukaa, eikä enää edes niitä puolustusnelikon läpi heitettäviä syöttöjä one-timereille. Voisihan se Benningkin laukoa suoraan syötöstä, kun kätisyydet natsaa Draisaitlin kanssa, toisin kuin Klefbomilla ja McDavidilla.

  Alivoimalla taas heikot prosentit, mutta selvittiin yhdestä lähes kaksiminuuttisesta 5 vs. 3 pyörityksestä kunnialla. Kassianilta typerä jäähy, kun pelasi kiekkoa ennen kuin oli kokonaan edes kentällä ja Nurselle vihellettiin huitomisesta, mitä protestoi aika kovasti. Kassian pääsi tuosta vielä läpi, mutta Jarkko Immosen kiekkokoulun opeilla ei saanut kohotettua ja Murraylta hieno pelastus.

  Nursea pakko kehua, ottanut ison harppauksen eteenpäin ja pelasi ansaitusti ykkösparissa. Ehkä sieltä se pronger vielä kehkeytyy.

  Otan tuon Malkinin voittomaalin omaan piikkiin. Tuli joku kymmenisen sekuntia ennen tuota maalia mietittyä, kun ei Malkin ole pistänyt silmään koko pelissä, niin totta kai kukas muukaan kuin Malkin puolustuksen läpi ja kiekko verkkoon.

  Ai niin, ja se Yamamoto sinne junnuihin seuraavan pelin jälkeen. Ei riitä voima vääntää tilanteissa ja ottaa takkiin isommilta kavereilta. Tämä kausi WHL:ssä, kesällä voimaa kroppaan ja syksyllä Bakersfieldiin tekemään tuhoja ja vääntämään miehiä vastaan. Hyvä siitä tulee.
   
 11. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  No joo ehkä vähän kovasti sanottu Caggiulasta kun siellä on muitakin 0+0 kavereita. Mutta toisaalta Caggiula aiemmissa peleissä on pelannut ylivoimaa pari minuuttia pelissä ja nyt reilusti yli viisi minuuttia. Ja edelleen 0+0. Mutta joo onhan siinä yritystä ja jossain vaiheessa kai väkisinkin menee jostain sisään. Mutta miksei toinen 0+0 kaveri eli Slepyshev pääse kunnolla ylivoimalle?
   
 12. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Condors on löytänyt nyt toimivan konseptin jossa ensin päästetään vastustaja 2-0 johtoon ja sitten itse tehdään seuraavat viisi maalia. Kahtena peräkkäisenä iltana siis 5-2 voitot. Ensin Moosesta ja sitten Starsista.
  Fleminghän viime viikolla puhui miten Rattie-Currie-Puljujärvi oli löytänyt yhteistä säveltä ja pitäisi ketjun yhdessä. Mutta se oli viime viikolla. Nyt keskiviikkona Moosea vastaan kokoonpano:
  Rattie-Downing-Puljujärvi
  LaLeggia-Malone-Callahan
  Hamilton-Gambardella-Gust
  Christoffer-Currie-Russell
  Simpson-Bear
  Stanton-Mantha
  Jones-Fayne

  Ja torstaina Starsia vastaan:
  Callahan-Malone-Puljujärvi
  LaLeggia-Downing-Rattie
  Hamilton-Gambardella-Gust
  Christoffer-Currie-Russell
  Simpson-Betker
  Stanton-Mantha
  Jones-Paigin

  Bear loukkaantui Moosea vastaan. Muutenkin puolustuksessa pientä kierrätystä. Stantonille näin siis kauden ensimmäiset pelit loukkaantumisen jälkeen.

  Moosea vastaan tehokkaimmat olivat Currie 1+2 ja Christoffer 2+0. Lisäksi Puljujärvi ja Gust tekivät yhdet. Puljujärven kauden avausmaali ylivoimalla maalin edestä Rattien syötöstä. Ellis torjui 33 laukausta.
  Starsia vastaan Rattie otti sitten homman haltuun kolmannessa erässä ja tekaisi pisteet 3+1. Muista maaleista vastasivat LaLeggia ja Gambardella. Puljujärvelle kakkossyöttö Rattien ylivoimalla tekemään 4-2 osumaan. Pasquale torjui 31 laukausta.
   
 13. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  No nyt Slepyshev on kakkosketjussa RNH:n ja Lucicin kanssa. Kolmosessa Stromen laidoilla Caggiula ja Jokinen. Nelosessa sitten Pakarinen, Letestu ja Kassian.

  Sekera treenasi ensimmäistä kertaa muun joukkueen mukana. Aikatauluarviota paluulle ei kuitenkaan ole tehty.
   
 14. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Hyvä, että Slepylle annetaan nyt tsäänssi. Mutta itse olisin edelleen pitänyt tuon Caggiula-Strome-Slepyshevin kasassa. Pystyivät luomaan tilanteita ja maalipaikkoja Pensin päätyyn ja Oilersilla oli periaatteessa kolme tulokseen kykenevää ketjua. No, tulokset puhuu puolestaan. En jaksa tarkistaa, pelasiko tuo koostumus useamman kuin tuon yhden pelin yhdessä.
   
 15. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Se on ihan totta että voisi antaa ketjuille vähän enemmän aikaa löytää yhteispeliä. Nyt vaihtuvat suunnilleen jokaiseen peliin. Pl. ykkönen. Eikös Strome siinä viime peliä edeltävässä pelissä ollut vielä kakkosen laidassa? Vai oliko jo silloin keskellä. No joka tapauksessa koostumukset muuttuvat kovempaan tahtiin kuin mitä MacT:llä ikinä vaihtuivat vaikka häntä siitä aina arvosteltiin.
   
 16. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Apinat alkavat tippua selästä. Caggiulalle ja Klefbomille kauden avausmaalit 6-3-kotivoitossa Devilsistä. Jokinen pelasi Stromen ja Caggiulan kanssa ja tuo ketju juoni 2-0-osuman. Slepyshev pelasi kakkosketjussa ja avasi hänkin pistetilinsä. Onnistumisia tuli muutenkin leveällä rintamalla, ainoastaan nelonen jäi ilman tehopisteitä. Talbot sai samalla sata voittoa täyteen. Vähän paremmalla viimeistelyllä Oilers olisi lyönyt melko rumat lukemat tauluun. varsinkin ykkösketjulta nähtiin muutamia todella hyviä hyökkäyksiä. Larssonille merkittiin ottelusta 13 taklausta.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2017 klo 11.13
 17. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Slepyshev oli sivussa treeneistä Devils-ottelussa tulleen vamman takia ja hänen pelaamisensa Red Wings-ottelussa on epävarmaa. Yamamoto otti hänen paikkansa kakkosketjusta.
   
 18. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Kumpaakaan viikonlopun peliä en nähnyt, joten omaa mielipidettä ei ole pelitapahtumista. Mutta siis ilmeisesti Devilsiä vastaan vahva peli, jossa onnistuivat tosiaan uudetkin kasvot maalinteossa. Ja sitten taas Wingsiä vastaan surkea esitys, jossa raporttien mukaan paras osa joukkueesta oli nelosketju.

  Wingsiä vastaan päästetyt maalit kun katsoi koosteesta, niin aika vahvaa tekemistä hyökkääjiltä. Ei ihan liikaa ollut heistä puolustajille apua. Ei sillä etteikö puolustajissakin olisi vikaa, mutta noita hyökkääjien suorituksia kun katsoo, niin alkaa tuntua siltä, että Gagner oli oikea velho puolustuspäässä.

  No mutta. Onkohan se erilaista olla 31. kuin 30. runkosarjassa? Toki ainakin Coytes on heittänyt kovan haasteen taistelussa tuosta paikasta.

  Totta puhuen jos aikovat vielä taistella pudotuspelipaikasta, niin tämä seuraava neljän pelin reissu itärannikolle on elintärkeä. Vastassa siis Isles, Devils, Rangers ja Caps. Sanoisin, että aivan pakko on voittaa kaksi peliä mutta mikäli aikovat tuolta nousta, niin kolme olisi parempi. Tällä kaudella eivät ole vielä kahta peräkkäistä peliä voittaneet ja esitykset ovat olleet pääasiassa sellaisia että mikään ei oikein puolla kolmen (tai edes kahden) voiton saamista.

  Mutta ihan kiva seurata edelleen nimenomaan sitä mitä GM tekee tässä tilanteessa. Toivon toisaalta, että ei mitään koska pääosa hänen tekemisistään johtaa joukkueen heikentymiseen.

  Yamamotolla on yhdeksän peliä täynnä ja Slepyshev saikulla, joten mahtaakohan alhaalta tulla esimerkiksi kovassa iskussa oleva Rattie ylös.
   
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Russellin voisi kyllä treidata vaikka kassilliseen kiekkoja. Farmistakin löytyisi parempia vaihtoehtoja, eipähän tarvitsisi katsella tuon keilan säheltämistä kentällä.

  Vaikka olihan se kyllä umpisurkea peli koko joukkueelta. McDavidin ketju istui viltissä koko kolmannen erän, kun McLellan ei ollut tyytyväinen heidän esitykseensä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2017 klo 18.24
 20. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Yamamoto lähtee takaisin WHL:ään. Mark Spector twiittasi asiasta hetki sitten. Rattie ilmeisesti farmista ylös ja Khaira menee waiversin kautta alas.

  Aika odotettuja ratkaisuja. Khairaa on lähinnä istutettu katsomossa eikä hän ole tainnut pelata peliäkään lokakuun alun jälkeen. Rattie pääsee näyttämään kykynsä NHL.n puolella

  E: ei ollutkaan Rattie joka nostettiin vaan Malone. Khaira ilmeisesti pysyy ylhäällä mutta jatkaa katsomossa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2017 klo 19.10
 21. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo hyvä että osasivat lähettää Yamamoton junnuihin.
  Malonen paikka luonnollisesti alemmissa ketjuissa ja vaikka pirteästi pelasikin viimeksi niin tuskin odotettavissa pistetehtailua. Eiköhän tuossa haettu ennemmin sellaista kaveria joka pystyisi vähän auttamaan umpisurkeaa alivoimapeliä. Kummallisesti Wingsiäkin vastaan siinä takaiskussa alivoimahyökkääjät romahtivat aivan sumppuun pakkien kanssa. Onhan Malone ainakin aiempina vuosina muistaakseni pelannut alivoimaa.
  Khaira on nyt kolme peliä ollut putkeen katsomossa. Sitä edeltävät kolme peräkkäistä oli mukana kokoonpanossa.
   
 22. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Khaira nyt ei ole esittänyt ainakaan näkemissäni peleissä mitään, minkä takia ansaitsisi paikan rosterissa ennen ketään muuta.

  Slepyshev palaa Staufferin mukaan saikulta takaisin kokoonpanoon:
  Maroon-McDavid-Draisaitl
  Lucic-RNH-Slepyshev
  Jokinen-Strome-Caggiula
  Pakarinen-Letestu-Kassian
  Khaira-Malone

  Eli ei mitään suurempia muutoksia. Yöllä Isles vastaan ja Eberle sekä Reinhartiin treidatulla ykköskiekalla varattu Barzal.

  edit.

  Ei yllä olevilla Staufferin twiittaamilla ketjuilla pelatakaan. Slepyshev ei ole vielä kehissä, mutta siis ilmeisesti reenannut tuossa kakkosen laidalla. Ketjut muodossa:

  Maroon-McDavid-Draisaitl
  Lucic-RNH-Caggiula
  Jokinen-Strome-Pakarinen
  Malone-Letestu-Kassian
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2017 klo 02.15
 23. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Wichitassa 14 pistettä yhdeksään peliin tehnyt Platzer nostettiin Condorsin vahvuuteen. Hänet valittiin niin ECHL:n kuukauden pelaajaksi kuin myös viikon pelaajaksi.
   
 24. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Voitto Islandersista ja se tietenkin tärkeintä. Ei Oilers varmaankaan olisi ansainnut pistettäkään mutta väliäkö tuolla. Talbot oli taas tällä kertaa loistava ja hassusti hänellä on vieraspeleistä aivan loistavat tilastot mutta kotipeleistä varsin surkeat.

  Slepyshev ei pystynyt pelaamaan joten Caggiula oli kakkoskentässä Lucicin ja RNH:n kanssa. Pakarinen kolmosessa ja Malone sitten nelosessa. Luonnollisesti Slepyshev ja Caggiula eivät pysty selviytymään loukkaantumatta viittä peliä putkeen, joten nyt Caggiula jätti pelin kesken toisen erän lopulla blokattuaan laukauksen. Toivotaan ettei ole pitkään sivussa. Tuon jälkeen ainakin Kassian ja Malone kävivät kakkosketjussa pelaamassa.

  Maalinteosta vastasi normaali porukka eli McDavid ja Draisaitl. Alivoimalla eivät onnistuneet päästämään maaliakaan mikä oli loistava suoritus.

  Nyt sitten tavoittelemaan kauden ensimmäistä kahden pelin voittoputkea torstaina Devilsin vieraana.
   
 25. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Joo, Caggiula tosiaan itse luisteli vaihtoon blokattuaan Pulockin laukauksen mikä nyt ei taida mitään änärin kevyimpiä olla. Aika tuskallisen näköinen oli, mutta en usko, että tuosta kovin pitkää saikkua tulee (sääriin näytti kiekko osuvan). Toisaalta jos tästä nyt Caggiulan ja Slepyshevin saikut venyy, nouseeko sieltä Rattie/Puljujärvi vai signataanko se Chris Kelly.

  Eberle teki odotetusti maalin Oilersia vastaan ja omat paikkansa oli Chimeralla ja Barzalillakin (jos voidaan ex-oileriksi luokitella). Malone oli hyvä lisä alivoimalle, mutta jotain pitäisi keksiä tuohon ylivoimaan. Enemmän laukauksia ja kiekkoa ylipäätään maalin eteen pitäisi ainakin saada. Muistelen itse valittaneeni jo viime kaudella, kun McDavid ei itse lauo oikeastaan yhtään ylivoimalla. No, nyt on sama tilanne. Siinä on kuitenkin yksi joukkueen vaarallisimmista laukauksista, joten voisi käyttää sitä useammin.

  Harmi, että Kassian on noin puukäsi. Tekisi ihan kivasti maaleja, jos saisi joskus sen kiekon sinne maalin perukoille.