Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  2-1-tappio rankkareilla Capseille. Ei ehkä ihan sellainen lopputulos mitä toivoin. Khaira pääsi pitkästä aikaa kokoonpanoon ja teki Oilersin ainokaisen varsinaisella peliajalla. Toisessa erässä Oilersilta tosin hylättiin maali, koska RNH oli maalivahdin alueella. Capsin tasoitus oli taas vähän sellainen tilanne jossa kukaan ei tehnyt mitään estääkseen maalipaikkaa, Khaira olisi siihen kyennyt mutta tyytyi luistelemaan selkä suorana perässä.
   
 2. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  En peliä katsellut, mutta ilmeisesti muuten ihan vahva peli Oilersilta paitsi että tärkein, eli voitto, jäi puuttumaan. Oli aika kyseenalainen se hylätty maali. Ehkä siinä sitten vähän luistimet osuivat yhteen mutta kyllähän sitä on isompienkin kontaktien jälkeen maaleja hyväksytty.
  Mutta siis kolmosketju teki tasakentällisin maalin. Oli jo toinen kerta tällä kaudella kun Oilers tekee tasakentällisin maalin ilman McDavidin tai RNH:n kentälläoloa.
  Vierasreissulta siis viisi pistettä joten ihan kohtuullisen hyvä tulos. Mielellään olisi voinut sen kuusikin ottaa, mutta ei sentään mitään katastrofia tullut. Seuraavat neljä peliä Läntisen jengejä vastaan ja niissä ei saisi turhaan antaa pisteitä vastustajille. Toki ei mitään helppoja pelejä tiedossa kun kahdesti vastassa Blues sekä lisäksi Stars ja Vegas.
   
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Alivoimapeli on ainakin alkanut toimia. Viime yönä eivät taaskaan päästäneet yhtään alivoimamaalia. Vielä kun alivoimapeli saataisiin toimimaan kotikaukalossa, jossa se on ollut ihan hirveän näköistä. Gryba ei tänään ollut kokoonpanossa , joten Auvitu pelasi Russellin parina.

  McLellan totesi, että Khaira pelaa myös tiistaina Vegasia vastaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.11.2017 klo 16.25
 4. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Joo eli kaiketi aika odotettua että samalla kokoonpanolla mennään kuin Capsia vastaan. Tai no Talbot toki maalilla mutta muuten.
  Pakarinen on saanut ansaitusti kehuja alivoimapelaamisestaan ja jos samaan tahtiin jatkaa niin vaikea on pudottaa kokoonpanosta.
  Russell se vaan on tukevasti kolmosparissa. On toki mielestäni nyt ihan oikeassa paikassa ja pelannutkin siellä ihan hyvin. Pitää vain olla miettimättä sitä sopimusta.

  Klefbomin myymissuunnitelmaan vähän viittaa "Oilers-median" eräänlainen lokakampanja. Samaan tapaan kuin vaikkapa Hallin tai Eberlen kauppaamista alettiin valmistella yleisön suuntaan. Eli aletaan enemmän puhumaan ja kirjoittamaan virheistä ja puutteista. Hallin tapauksessa meni vähän enemmän henkilökohtaisuuksinkin mutta siitä en tiedä lähtivätkö ne jutut Oilersin toimistolta vai muualta.
  Saapa nähdä johtaako tälläkin kertaa samaan lopputulokseen.
   
 5. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Jos Klefbom vaihdetaan kassilliseen kiekkoja, draft pickeihin tai johonkin joka ei vahvista joukkuetta ja korvaa Klefbomia, ei voi kuin vaatia Chiarellin potkuja.
   
 6. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Caggiula saattaa olla tänään kokoonpanossa. Ainakin oli tänään ollut mukana aamujäillä, mutta päätös tehdään ennen peliä.
   
 7. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Ja näin se Jokinen sitten siirrettiin eteenpäin Kingsiin. Aika nopeasti GM totesi tehneensä virheliikkeen mikä on tietysti ihan positiivista että pystyy myöntämään virheensä. Vaihdossa tuli Mike Cammalleri jonka perässä Oilers on ollut ennenkin. Rahallisesti ei tainnut olla kuin 100k$ eroa sopimuksissa. Cammalleri sentään on osunut maaliinkin muutaman kerran tällä kaudella, mutta ei hänkään esimerkiksi alivoimaa pelaa. Ei tässä vaihdossa varmaan oikein hävitä voi, mutta ei varmaan kauheasti voitakaan. (EDIT: Jos joku osaa sanoa mitä tällä vaihdolla haetaan, niin mielelläni kuulisin selityksen. Kokeillaanko tässä klassista herättelyä molemmin puolin kun on ollut nihkeät alkukaudet, mutta aika nopeasti toisaalta ratkaisut kun takana 15 peliä.)

  Vegasia vastaan sitten korjailtiin vähän maalintekoprosentteja. Mutta edelleen aika käsittämätöntä miten kahden alimman ketjun kaverit eivät kiekkoa saa maaliin tasakentällisin. Eli kuusikosta Strome, Pakarinen, Caggiula, Letestu, Khaira ja Kassian ainoastaan Strome oli kerran kentällä kun Oilers teki tasakentällisin maalin. Kyseessä Maroonin 3-0 maali, jonka Draisaitl ja Auvitu syöttivät. Erikoistilanteissa sitten Stromelle 0+1, Khairalle 0+2, Letestulle 1+1 ja Kassianille 0+1 eli sentään jotain henkeä niissä. Ja kyllähän kaikki ketjut ihan tasakentällisinkin hyvin pelasivat ja loivat paikkojakin, mutta ei vain mene kiekko maaliin.

  Kerrankin tuollainen selvä peli, niin peliaikakin jakaantui tasaisemmin. McDavidillekin vain reilut 17 minuuttia. Kokonaisuudessa vähiten pelasi Puljujärvi, koska sai vain 27 sekuntia erikoistilanneaikaa ylivoimalla. Tasakentällisin peliajat hyvinkin tasaiset kaikkien hyökkääjien kesken.
  Alivoimalla vastuuta hyökkääjistä saivat nyt eniten Khaira, Pakarinen ja RNH. Seuraavassa ryhmässä Letestu, Kassian ja Caggiula.

  Khaira on tullut nyt pienen tauon jälkeen vahvasti mukaan peleihin. Luistelu on hyvää ja pelaa fyysisesti kuten on ollut odotettavissakin.

  EDIT: Niin ja ylivoimapelikin oli tällä kertaa tehokasta. Kolmella ylivoimalla kolme maalia. Ja mikä ehkä erikoisinta, niin yhteensä noilla kolmella ylivoimalla vain kaksi laukausta.

  Klefbom toivottavasti vähän rauhoitti kauppahuhutilannetta tekemällä pisteet 1+1. Ja tehotilastokin tällä kertaa +3.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2017 klo 08.01
 8. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Sinällään koomista, että tuo kauppa tehtiin maalinteon tökkimisen takia ja muutama tunti myöhemmin Oilers oli hakannut 8 maalia Vegasin verkkoon. Josko sitten Cammalleri toisi jotain lisää tuolle osastolle. Varmaan harmillisinta on se, ettei edes kolmossentterinä pelaavalle Stromelle liitä tarpeeksi laadukkaita laitureita hyökkäyspäähän. No mutta kuitenkin, kun alivoimapelaajia riittää niin itse odotan sieltä seuraavaan peliin jotain mallia Cammalleri - Strome - Kassian ketjua kolmoseen ja Letestu sitten pallottelee Khairan ja Caggiulan keskellä.

  Tosiaan maalinteosta ennen tuota vieraskiertuetta kertoi paljon se, että Oilersilla oli jotain 37,2 laukausta maalia kohti per matsi ja tehtyjä maaleja 2,3 ottelua kohden tai jotain sinnepäin. Eli onnistuisprosentti oli aika heikolla tasolla vaikka Oilers vyöryttää melkin illasta toiseen. Itseasiassa Lowetide veti nuo tasakentällisten advanced statsit esiin ja onhan tuo aika kummallista luettavaa ja paljolti varmaan voidaan syyttää noita alempia ketjuja. Tuskinpa tuo Cammallerin hankkiminen noita enää voi huonontaa. Eli ennen illan ottelua Oilers oli laukonut maalia kohti 35,8 kertaa per peli ja niistä saaneet aikaiseksi 2,2 maalia per matsi. Laukaukset ovat kevyesti yli liigan keskiarvon kun taas maalit selkeästi alle keskiarvon (tosin tuota taisi Vegasin höytys hiukan parantaa). Onko tuossa sitten kyseessä se taidon putte vai paska tuuri vaiko sitten molemmat.

  Lainaus:
   
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Onhan Cammalleri kyllä selkeä upgrade tämän kauden Jokiseen. Kuitenkin tehnyt tälläkin kaudella 0,5 pinnaa per peli. Edellisestä yli 20 maalin kaudesta aikaa vain reilut 2 vuotta ja pystyy kyllä edelleen pisteidentekoon hyvällä tasolla. Hyvä siirto Chiarellilta.

  Chiarelli itse perusteli kauppaansa sillä, että treidillä haettiin pelaajaa joka kykenee maalintekoon. Uskoisin että Cammalleri laitetaan ykkösylivoimaviisikkoon laukojan paikalle. "We made this trade to improve our shooting, Mike has always been an effective offensive player with his shot and offensive ability. At the end of the day, improving our offense will obviously take a collective effort, but Mike will be given an opportunity to help improve it."
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2017 klo 09.42
 10. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Tilastoja kun tässä katsoi, niin Jokisen ollessa jäällä näyttää kiekko olleen enemmän oikeassa päässä kaukaloa kuin Cammallerin tapauksessa (Fenwickit, Jokinen 63% ja Cammalleri 43%). Toki eri joukkueetkin kyseessä. Ja Jokisella PDO 92 kun se Cammallerilla on 102. Eli Kingsin näkökulmasta näyttää vähän siltä, että siellä on katsottu Jokisen luovan Cammalleria enemmän paikkoja ollessaan kentällä ja todennäköisesti kauden aikana alkaa tuo PDO:kin ainakin vähän tasoittumaan kohti 100:aa molemmilla. Eli enpä tiedä onko miten odotettavaa että Cammalleri lopulta on sen tehokkaampi kuin Jokinenkaan. No, varmaan aika tasan tämä kauppa ja tuuristakin kiinni miten homma menee.

  Itse en usko MacLellanin pudottavan alivoiman luottomiestään eli Pakarista kokoonpanosta. Khaira toki ilmeisesti vähän loukkaantui mutta jos on pelikunnossa niin häntäkin on aika vaikea pudottaa kokoonpanosta. Eli enpä tiedä tuleeko seuraavaan peliin mitään muutoksia (mikäli Khaira on pelikunnossa). Itse en oikein tiedä kenet ensimmäisenä pudottaisin pois Cammallerin tilalta. Jos Pakarista ei tarvita alivoimalla niin sitten hänet. Muuten Kassian, Caggiula sekä Puljujärvi ovat aika tasoissa viimeisten pelien perusteella. Stromekin taisi pelata Oilers-uransa parhaan pelin ja on sentterinä eli hänet on vaikeampi pudottaa.

  EDIT: Ylivoimallehan Cammalleria varmasti kokeillaan. Kakkosylivoimassa oli nyt RNH:n lisäksi Puljujärvi, Strome, Maroon ja Benning. Olisiko sitten toinen rightin hyökkääjistä eli Puljujärvi tai Strome joka tuosta tekisi tilaa. Maroonkin on nyt pelannut pari todella vahvaa peliä putkeen eikä tuossa ole oikein muita maalin edustalle.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2017 klo 10.45
 11. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Cammallerin hankinta taitaa tarkoittaa sitä, että jompikumpi kaksikosta Caggiula/Slepyshev lähtee seuraavaksi. Vastine tuskin on enempää kuin pari varausvuoroa. Cammalleri varmaankin laitetaan kolmoseen Stromen kaveriksi, että saadaan bottom 6-osastosta enemmän tehoja irti. Ja tosiaan jompaankumpaan ylivoimaviisikkoon laukojan paikalle.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2017 klo 14.17
 12. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Khaira sen verran otti osumaa viime pelissä, ettei pysty pelaamaan. Cammalleri tulee suoraan hänen tilalleen kolmoseen Stromen ja Pakarisen kaveriksi.

  EDIT: Ja ylivoimalla ilmeisesti kakkoskoostumukseen Stromen, RNH:n, Maroonin ja Benningin kanssa. Tai siinä oli ainakin kokeiltu treeneissä. Eli Puljujärvi viime pelin yv-kentästä pois.
   
 13. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Stauffer twiittaillut, että Khairalla tullut pikkuvammaa Vegasia vastaan pelatussa pelissä, joten huilaa tänään. Cammaleri pukee Oilers-nutun ylleen ja pelaa kolmannessa ketjussa.

  Maroon-McDavid-Draisaitl
  Lucic-RNH-Puljujarvi
  Cammalleri-Strome-Pakarinen
  Caggiula-Letestu-Kassian

  Pakkiparit ilmeisesti samat kuin edellisessä ja maalivahdista en löydä varmaa tietoa. Eiköhän se kuitenkin Talbot ole.

  E: jaa, TAM kerkesikin meikän hitaan kirjottamisen (ja maalivahdin etsinnän) aikana kirjoitella samoja juttuja. :D
   
 14. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Blues oli parempi lukemin 4-1. En nähnyt peliä, mutta kommenttien mukaan toinen ja kolmas erä olivat Oilersilta umpisurkeita ja siihen peli sitten ratkesikin. Strome teki Oilersin ainoan maalin ylivoimalla, RNH ja Benning merkittiin syöttäjiksi. Blues teki yhden maaleistaan alivoimalla. yhden ylivoimalla ja loput tasakentällisin.

  Lucic taisi saada polveen jonkun tällin painittuaan Paraykon kanssa ja oli jättänyt pelin kesken. Toivottavasti ei olisi mitään vakavampaa vammaa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.11.2017 klo 10.22
 15. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Itsekään en peliä katsellut. McLellan saa taas näemmä ihan täyslaidallisen kritiikkiä joka puolelta. Puljujärvi siirrettiin kesken pelin kolmoseen mikä sinänsä on mielestäni ihan ok muutos. Eli Cammalleri-Strome-Puljujärvi voisi heikompia vastustajia vastaan olla ihan ok yhdistelmä.
  Mutta ei voi olla mahdollista että tilalle kakkoseen laitetaan Pakarinen. Kaikella kunnioituksella ei voida mitenkään olettaa Pakarisen olevan hyökkäyssuuntaan kakkoskentän kaveri.
  Ja sitten tietysti iso ongelma on se, että sattui kauden alussa kirjoittamaan ykkösketjun kaverien nimet permanent-tussilla fläppitaululle.

  Ylivoimalla kuitenkin maali mikä on positiivista. Mutta itse en tällä hetkellä usko tuon joukkueen pelaavan keväällä pudotuspeleissä. Ja jos eivät pelaa niin sitten on löydettävä vastuulliset siihen miten McDavidin viimeinen ELC- vuosi voidaan tyriä sillä tavalla.
   
 16. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Minulla heräsi kysymys, että jos Oilers on avauserän pelannut tasaväkisesti Bluesin kanssa, mitä tapahtui ensimmäisellä erätauolla? Ei voi pelin taso heilahdella ottelun sisällä tuolla tavoin. Ovatko pelaajat kyllästyneitä McLellaniin vai mikä on? Sillä vähän alkaa näyttää siltä, että vaikeudet johtuvat valmentajasta.
   
 17. Itäpuu Jäsen

  Lainaus:
  Minusta Puljun paikalle nostettiin Caggiula, ja Pakarinen pelasi nelosessa.
   
 18. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Valmentaja onnistunut ihan hyvin. Luodulla taktiikalla laukauksia (TOP 3 liigassa) ja maalipaikkoja riittävästi. Puolustuspelin organisointi ok sekin. Sekeran mentävä aukko ja tasoitusta muille ja paljon henkilökohtaisia virheitä tällä kaudella. Secondary scoring onnetonta, tästä voi osoitella GM:n suuntaan (Jokinen, Strome), miksi hommataan hitaita miehiä. McLellan pallillaan parhaita, virheet pois, kiekkoa rimojen väliin ja kohti PO-paikkaa.
   
 19. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Totta. Pakarinen pelasi tuossa kai vain yhden vaihdon. Jäi itseltä faktat tarkistamatta. Caggiula jo parempi vaihtoehto kakkoseen.
   
 20. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Jotain tärpättiä löydetty ja saatu Draisaitlin nimi pois ykkösestä. Tilalle Caggiula. Draisaitl sitten kakkoseen RNH: n rinnalle. Puljujärvi kolmosessa ja Khaira neloseen Pakarisen tilalle.
   
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  On se McDavid vaan ihme sälli. Avauserän ekat 10 minuuttia täysin paskaa peliä. kiekonmenetyksiä ja poikittaisella hakkaamista. Sitten 53 sekunnissa tehot 1+1 ja peli tasoihin. Muuten oli kyllä hieno avauserä joukkueelta ja voisivat jopa johtaa peliä jos esim. Kassian olisi läpiajostaan viimeistellyt.

  Toinen erä alkoi hyvin, kun Caggiula teki illan toisensa. Sen jälkeen ote siirtyi pikkuhiljaa Starsille. Klefbomilta taas pari mallisuoritusta, miten vastustaja avitetaan johtoasemaan. 3-3-maalin ohjasi itse ja johtomaalissa lähti oman maalin edestä seikkailemaan ties minne. Toki sai syöttöpinnan tuohon Caggiulan 3-2-osumaan, joten jotain hyvääkin.

  Kolmas erä oli huono. Oilers ei saanut aikaan yhtään mitään ja Stars vei lukemin 3-0. Kyllä se vaatii jo ihmeen, että tuo joukkue pelaa keväällä pudotuspeleissä. Itse en siihen kyllä usko yhtään enää.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2017 klo 23.48
 22. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  No ei se taas oikein lähtenyt. Toki jos itse kuitenkin tekee kolme ja antaa vastustajan laukoa vain 21 kertaa kohti omaa maalia niin voisi toisinaan jopa voittaa. Ehkäpä sen Talbotin olisi parin ekan jälkeen voinut ottaa pois. Toki menihän niitä pakkien kautta ja vaikka millaisten virheiden jälkeen mutta silti olisi voinut ottaa jonkun kiinnikin.
  Maalinteossa uusi ykkösketju onnistui ihan hyvin mutta jos on myös neljän takaiskun aikaan jäällä niin aika heikko kokonaisesitys.

  Chiarelli eilen valitteli olevansa kovin pettynyt. Ilmeisesti oli jotenkin pettynyt joukkueen tekemiseen mutta ihan ensin voisi olla pettynyt itseensä. Saapa nähdä lähteekö ensin valmentaja vai GM. Tai no tyhmä kysymys. Tietenkin valmentaja lähtee ensin vaikka isompi syyllinen tuohon joukkueen tilanteeseen on GM. Se vähän jännittää että tekeekö GM jonkun tyhmän kaupan tässä panikoidessaan.

  EDIT: Itsekään en usko pudotuspelipaikkaan vaikka se vielä onkin melko lähellä ja voisi olla realistisesti otettavissakin. Pelaaminen ei vain näytä siltä että olisi niitä vaadittavia pitkiä voittoputkia ihan heti odotettavissa.
   
 23. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Jooh, eipä jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa. Paitsi että McDavid ei ollut parhaimmillaan ja teki silti 1+2, on se seppä.

  Caggiulallekin alkaa niitä osumia tulla ja onhan niitä paikkojakin ollut aiemmissa peleissä, hyvä näin. Mukava myös nähdä McDavidin rinnalla, kun pysyy Connorin vauhdissa paremmin mitä Maroon tai Draisaitlkaan. Joukkueelta taas puolustussuuntaan aivan järkyttävää koomailua, esimerkkinä tuo Dallasin 6-3 maali, missä taisi olla koko av-nelikko vaihtamassa samaan aikaan. Eipä tuossa Spezzalla vaikeuksia ollut tehdä maalia ja Talbotilla taas ei mitään mahdollisuuksia. Khairalta taas hyvä peli. Kassian ei saa tapansa mukaan mistään sisään. Olisi varmaan jo jotain 5-10 osumaa jo kasassa jos saisi noista paikoista edes joskus maalin aikaan. Puljujärven ehkä pudottaisin jo Bakersfieldin puolelle isommalle vastuulle ja peliajalle, en näe, että paikka on vielä NHL:ssä lunastettu. Kyllähän tuo pärjää ja pelannut ihan hyvin, tosin tässä Dallas-matsissa ei oikein positiivisesti silmään iskenyt ja vaisu oli koko Stromen ketju, mutta Puljun kehityksen kannalta pitäisin Condorsia tällä hetkellä oikeana paikkana.

  Ja joo, itsekin kenkisin ennemmin Chiarellin kuin McLellanin. Jokisen vaihtaminen Cammalleriin oli kuitenkin hyvä kauppa, mieluummin tuolla Cammalleria katselee kun vauhtia riittää hitusen enemmän mitä Jokisella. Eikä ole muutenkaan huono pelaaja.
   
 24. Goner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Gaggiula saa ottaa Dallasin maaleista puhtaasti kaksi kappaletta kontolleen, niin löysästi mies omalla alueella pelasi, ihmettelin ettei joutunut vilttiin toisen mokansa jälkeen. Edmonton vaihtaa valmentajaa pian, ei tuo edelleenkään parannut tuo peli. Draisaitl näytti todellisen tasonsa kun rinnalla ei olekaan McD, ei ole vielä (tulevan) palkkansa arvoinen.

  Jesseltä vaisu peli, tosin noin pienellä vastuulla ei paljoa voi odottaa, pitkiä aikoja penkillä kun pelattiin erikoistilanteita.
   
 25. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo toiset joutuvat vilttiin helpommin kuin toiset. Caggiulalta tosiaan heikkoa tekemistä puolustussuuntaan.
  Draisaitlhan saa jo tällä kaudella sen 8,5M$ eli ei edes kyseessä tuleva palkka. Mielestäni ei ole tuon paremmin pelannut McDavidinkaan rinnalla tällä kaudella eli ei mielestäni isoa muutosta. Tai no se muutos että löytyi RNH:n rinnallekin se laituri jonka kanssa eivät saa pisteitä aikaiseksi. No mutta yksi peli vasta noilla ketjuilla eli katsellaan.