Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Divisioonien MM-kisat

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana IceBlacks, 30.03.2013 klo 12.20.

 1. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Kroatian lopullinen rosteri näyttää tältä, kopiopastaa International Hockey Forumsilta:

  Veskarit:
  Mark Dekanich (Medvescak)
  Mate Tomljenović (Medvescak)
  Andrej Vasiljević (Hermes)

  Puolustus:
  Kenny MacAulay (Innsbruck)
  Geoff Waugh (VSV Villach)
  Alan Letang (Medvescak)
  Andy Sertich (Dornbirn)
  Saša Martinović (Medvescak)
  Marko Ljubić (Mladost)
  Igor Jačmenjak (Zagreb)
  Borna Šilović (Medvescak)

  Hyökkäys:
  Mike Glumac (Medvescak)
  Andrew Murray (Medvescak)
  Dario Kostović (Medvescak)
  Nathan Perkovich (Medvescak)
  Ryan Kinasewich (Dornbirn)
  Ivan Janković (Zagreb)
  Dominik Kanaet (Detva)
  Mislav Blagus (Zagreb)
  Luka Vukoja (Medvescak)
  Tadija Mirić (Mladost)
  Ivan Brenčun (Medvescak)
  Matija Miličić (Zagreb)

  Rendulic ei tosiaan kisoissa pelaa, mutta veskariosasto ja puolustus on kyllä todella kovaa settiä tälle tasolle. Kroatia oli pelannut hiljan harjoitusottelun Sloveniaa vastaan ja hävinnyt sen 5-2, eli mistään katastrofista ei ollut kysymys. Hyökkäyksen kärkenä Glumac, Murray, Kostovic ja Perkovich ovat hyviä pelotteita. Veskariosasto on mielenkiintoinen. Dekanich on kokenut ja ihan hyviäkin otteita Pohjois-Amerikassa esittänyt, mutta toisaalta Tomljenovic on nyt pelannut kolmet divarikisat putkeen ja suoriutunut niistä todella hyvin. Tomljenovic on nuori kaveri, jolla on varmasti vielä maajoukkuelle annettavaa, joten on ihan mielenkiintoista nähdä miten kroaatit veskareitaan peluuttavat.

  Anyway, tuolla rosterilla Kroatia on kyllä vahva ehdokas jopa sarjanousuun asti, mitaleille pitäisi vähintäänkin pystyä venymään.
   
 2. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Kuten olettaa saattoi, kolmosdivarin nousijajoukkue ratkotaan ylihuomenna Turkin ja Pohjois-Korean välisessä ottelussa. Luxemburg-pelin kaltaiseen suhmurointiin isäntämaalla ei ole varaa, sillä pohjoiskorealaiset ovat asteen-pari Luxemburgia kovempi joukkue.
   
 3. M@thieu Jäsen

  Lainaus:
  No kyllä löi Odrobnykin siniviivahörppyineen semmoiset näytöt pöytään, että terve. Raszkaa odotellessa.

  Takkiin tuli sarjaa alempana kahnaavilta briteiltä 3-1, ja näinpä valmistautumisreissu meni tuloksellisesti täysin päin persettä. Vuoden takaisissa kisoissakin toki ainoa tappio tuli samaa porukkaa vastaan, joten ehkä (toivottavasti) engelsmannit nyt vain ovat polskille harvinaisen hankala vastustaja. 1500 paikalle matkannutta puolalaista saivat sentään jotain sirkushuveja nähtäväkseen, kun joukkue oli Jastrzebien kapteenin Maciej Urbanowiczin kanssa järkkäillyt nyrkkihippasia.

  Kauden aiemmissa harjoituspeleissä kun on kuitenkin pystytty klaaraamaan mm. Italia kolmesti ja Unkari kahdesti, joten luotetaan, että näitä vastaan homma toimii kotikisoissakin.
   
 4. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Huomenna alkavat 1B, 2A ja 2B. Näistä kiinnostavin on 1B, mutta seuraan aktiivisesti myös muita divareita. Heitetäänpä pientä veikkausta:

  1B (Hollanti):

  1. Kroatia
  2. Etelä-Korea
  3. Iso-Britannia
  4. Hollanti
  5. Liettua
  6. Viro

  2A (Islanti):

  1. Romania
  2. Islanti
  3. Belgia
  4. Espanja
  5. Serbia
  6. Australia

  2B (Etelä-Afrikka):

  1. Uusi-Seelanti
  2. Meksiko
  3. Kiina
  4. Israel
  5. Etelä-Afrikka
  6. Bulgaria

  Mahtavia kisoja luvassa. Etenkin Kroatian bandwagonissa 1B:ssä.
   
 5. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Aijai alkaa sormet jo syyhytä. Aamukolmelta bussilla Helsinki-Vantaalle, siitä Amsterdamiin, josta matka jatkuu junalla Eindhoveniin. Jos kaikki menee niin kuin on ylös kirjoitettu ja ennalta sovittu, niin puoli 11 aikaan paikallista aikaa pitäisi olla Eindhovenissa. Siitä on kolmisen tuntia avauskiekon putoamiseen ottelussa Iso-Britannia-Kroatia. Viime vuonna Kroatia pisti Brittejä pataan tylysti 4-0 eikä tänä vuonna vastus ole yhtään sen helpompi kun nyt on lähes pari kentällistä kronukkeja GB:llä vastassa.

  Jos ei Etelä-Korea pistä Viroa isosti turpaan niin ihme on. Jotenkin en ole lainkaan vakuuttunut Jussi Tupamäen valmennuskyvyistä tämmöisessä pikaprojektissa, mutta kaipa Ismo Lehkonen tietää mitä tekee kun suositteli häntä tilalleen kun kiireet TuTossa olivat semmoiset, ettei Ika itse voinut jatkaa vetovastuussa.

  Hollanti-Liettua -pelistä on paha sanoa yhtään mitään, mutta hyvää peliä on taatusti luvassa. Pysykäähän kanavalla.
   
 6. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Lainaus:
  Olen niin kateellinen. Olin jo lähdössä Puolaan kaverini kanssa katsomaan 1A-divarin kisoja, mutta kaverille tuli ymmärrettäviä esteitä eikä siksi päästä lähtemään.

  Panehan iso kynä heilumaan ja pistele raporttia viime vuoden tapaan. Pohjois-Koreasta kertonut stoorisi on jäänyt mieleen.

  Onneksi on striimejä! Huhti-toukokuu on maajoukkuefanin parasta aikaa. Huomisen kiinnostavin ottelu on silmissäni Iso-Britannian ja Kroatian välinen mittelö. Muitakin herkullisia pelejä on tarjolla.

  Huomenna mennään yhdeksän divaripelin voimin, ja mikä parasta, striimejä on! Can't wait.
   
 7. Schröder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
  Pitää katsoa ehtiikö seuraamaan miten paljon tänä vuonna divisioonien skaboja, normaalisti seuraan minkä ehdin. Nyt JYPin ehkä yllättäväkin menestys vie keskittymistä sinne, mutta kyllä tänäänkin tuli tuo Turkki - Pohjois-Korea väijyttyä. Pitänee ottaa itsekin omasta niskastaan kiinni ja kun pelejä katsoo, niin laittaa niistä myös omat havainnot ja yhtyy keskusteluun. Ei nämä div.kisat ole parasta lätkää, mutta tunne on yleensä kova ja peli viihdyttävää, niin kyllä näitä mielellään on aina katsonut.
   
 8. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Tänään tosiaan alkaa ja himppasen jo jänskättää! 1B on tänä vuonna kyllä todella kiinnostavaa seurattavaa, luultavasti tasaisin koko divarinipusta. Heitetääs omaakin veikkausyksristikakkosta sisään:

  1B:
  1. Kroatia
  2. Etelä-Korea
  3. Hollanti
  4. Iso-Britannia
  5. Liettua
  6. Viro

  2A:
  1. Romania
  2. Islanti
  3. Espanja
  4. Belgia
  5. Australia
  6. Serbia

  2B:
  1. Meksiko
  2. Uusi-Seelanti
  3. Kiina
  4. Israel
  5. Bulgaria
  6. Etelä-Afrikka

  Pieniä yllätysmomentteja täytyy jättää, varsinkin 2B:ssä nousijaehdokkaita on useitakin. Israelin rosterista puuttuvat käytännössä kaikki kovat nimet, joten huonompikaan sijoitus ei olisi yllätys. Kovat oli suunnitelmat tänäkin vuonna lähteä paikan päälle jotain divisioonaa seuraamaan, mutta streamien etsimiseksihän tämä taas menee. Eipä siinä sinänsä, ainakin 1B:n avausotteluun Iso-Britannia - Kroatia on kyllä löydettävä streami jostain, makea koitos heti kärkeen luvassa.
   
 9. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Katsoin liki tunnin mittaisen dokumentin Etelä-Afrikan kolmosdivarin kisoista vuodelta 2013. Kyllähän tässä pieni kisakuume on ollut nousussa koko ajan, mutta nyt se on jo huipussaan. Etelä-Afrikka isännöi tänä vuonna 2B-divisioonaa, toivottavasti onnistuvat säilymään sarjassa.

  Enää alle kaksi tuntia niin päästään seuraamaan MM-divarikiekkoa ihan striimien kanssa!
   
 10. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Alec Kocoglu voitti kolmosdivarin pistepörssin. Kuuteen peliin kertyivät tehot 9+9=18.

  Direktoraatti teki seuraavat valinnat:

  Paras maalivahti: Andrei Ilienko, Georgia
  Paras puolustaja: Pong-Il Ri, Pohjois-Korea
  Paras hyökkääjä: Alec Kocoglu, Turkki
   
 11. Doug Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Vaasan Sport, Florida Panthers
  Viron bandwagonissa mennään, koska Tupamäen aisaparina toimii Hermeksessä tämän kauden valmentanut Upi Karhula. Vielä kun löytäisi striimin illan otteluun Etelä-Koreaa vastaan.
   
 12. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Näinhän se on oltava, ihan Rooban takia. Tiukkaa tulee varmaan olemaan säilyminen, senverran nuori joukkue on. Lisäksi varmaan nuo Viron sarjan sekoilut ovat vaikuttaneet pelituntumaan Vikingin pelaajilla. Tuota vaan täytyy ihmetellä, että viiden päivän ja yhden harjoitusottelun turvin kisoihin lähdetään. Vaan kai se rahastakin vaan on niin tiukkaa.
   
 13. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Virolaisten kärkijätkät Lahesalu, Makrov ja Rooba menisivät heittämällä kaikkien muidenkin joukkueiden kärkipelaajiksi. Samoin mukana on muitakin tasokkaita hyökkääjiä. Riho Embrich mätti Suomisarjassa kovat tehot. Roman Andrejev ja Aleksei Sibirtsev pelasivat Ruotsissa Division 1:stä (pienissä rooleissa tosin). Siellä aloitti kautensa myös Aleksander Kuznetsov, joka kuitenkin vaihtoi joulun jälkeen Tallinnaan. Kevin Parras oli TuTon A-junnujen paras pistemies ja kävi myös Mestiksessä pelaamassa neljä ottelua. Viron oman liigan pelaajista Titarenko on "pajavasaran omaava snaipperi", joksi häntä aikanaan Porvoon Huntersissa tituleerattiin.

  Hyökkäyksestä jäi kuitenkin pois Italiassa pelaava Aleksander Petrov, joka olisi ollut selkeä ykkössentteri. Toissa kaudella kakkosdivisioonassa 100 tehopistettä mättänyt Artjom Gornostajevkin olisi tuntuvasti vahvistanut porukkaa.

  Puolustus- ja maalivahtipeli ovat sen sijaan virolaisten murheenkryynejä. Koitmaa häärää jälleen maalilla, vaikka ei ole montaa peliä edes tällä kaudella pelannut. Eikä hän ole koskaan ketään oikein vakuuttanut, vaikka aikanaan Mestistäkin pelasi. Aleksander Ossipov on kovan luokan menetys puolustuspäästä. Mielenkiinnolla odotetaan, kuinka suomalaiskaksikko saa lyhyellä valmistautumisella joukkueen pelaamaan. Valmentajat tuskin juuri ketään pelaajaa aikaisemmin edes tiesivät. Turhaan monimutkaisuuteen ei liiemmin kannata pelikirjassa panostaa.
   
 14. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Vihdoin on tekniset haasteet ylitetty ja kuvia saatu eetteriin. Laatukin on jossain määrin kunnollista. Nauhalle tarttui suunnilleen tuo Brittien tasoitusmaali 5 sekuntia ennen pelin loppua. Dekanich hukkasi kiekon patjansa eteen, eikä Kroatian pakki päässyt sitomaan brittipelaajan mailaa ja tyhjä maali.

  http://gamewornjerseys.weebly.com/greatbritain-croatia.html

  http://gamewornjerseys.weebly.com/estonia-korea.html

  http://gamewornjerseys.weebly.com/netherlands-lithuania.html

  Tuossa avauspäivän pelien kuvakoosteet ja linkki nettisivuilleni. Tänään Viron molari Roman Shumikin otti melkoisen haamutorjunnan hanskalla ja kamera oli kerrankin siellä missä piti.
   
 15. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  http://gamewornjerseys.weebly.com/estonia-great-britain.html

  Siitä kuvapläjäys Viro-Iso-Britannia -ottelusta. Robert Rooballa oli toisessa erässä pikkutontti laittaa rankkari sisään, mutta hän ampui tyhjästä maalista ohi. Briteiltä melko löysä esitys ja samalla pitää antaa kunniaa Virolle. Erityisesti Robert Rooba oli tänään hyvällä jalalla liikkeellä ja hän sai nopeudellaan kalastelua pari jäähyä briteille. Taitoero kuitenkin käänsi pelin GB:lle ja pomppukiekko maalivahdin yli oli tänään pelin ratkaisu.

  (Linkistä kotisivuilleni)
   
 16. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Toisessa erässä ehdin jo kaverille laittaa viestiä, kuinka Kroatia on todella paska tänään ja viesti ehti hädin tuskin puhelimesta lähteä kun Kroatia pisti pelin 2-1 ja välittömästi pääsi jauhamaan ylivoimaa perään. Melko halutonta menoa, mutta hyökkääjät olivat sen verran tehokkaita maalinedustalla, että he lapioivat siitä 1-1 ja seuranneella ylivoimapätkällä peli 2-1. Liettualla oli ajoittain vaarallisia paikkoja ensimmäisessä ja toisessa erässä, mutta kolmannessa alkoi usko loppua omaan tekemiseen.

  Muutama kuva tuli siinäkin otettua, var så god (linkkiä kotisivuilleni): http://gamewornjerseys.weebly.com/croatia-lithuania.html
   
 17. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Liettualta aika vastaansanomaton esitys Viroa vastaan. Toisen erän alku oli Viron kavennusosumaan asti todella pehmeää kun kuvittelivat poikaraasut, että 2-0 -johdossa voi leijua. Sen jälkeen ei Virolla hirveästi palaa ollut. Pari tiukkaa mylläkkää Mantas Armaliksen maalille syntyi, mutta lisämaaleja ei syntynyt. Propsit Jussi Tupamäelle siitä, että 4-1 -tilanteessa hän otti maalivahdin pois jo ajassa 51.09 kun Liettua sai rangaistuksen. Reilut pari minuuttia meni kunnes Liettua sai kiekon toimitettua tyhjiin. 11 s ennen loppua tilanteessa 6-1 Viro pääsi ylivoimalle ja taas lähti maalivahti pois maalilta.

  Tässä kuvia tiistain Hollanti-Korea -ottelusta sekä tämän päivän ottelusta Liettua-Viro: (linkit kotisivuilleni)

  http://gamewornjerseys.weebly.com/korea-netherlands.html

  http://gamewornjerseys.weebly.com/lithuania-estonia.html
   
 18. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Britit ovat melko varma nousija 1B:ssä. Toki tappio joko Liettualle tai Hollannille muuttaisi asetelmia. Liettua voitti omissa kotikisoissaan viime vuonna britit, mutta tuolloin mukana oli Zubrus ja kotiyleisön tuki oli mieletön. Hollanti hävisi viime vuonna briteille maalilla, mutta vaikka nyt ovatkin kotikisat, niin Hollanti on ollut ihan luokaton tähän asti.

  Kroatia ja Etelä-Korea tarvitsevat nyt siis Iso-Britannialta puppeloinnin kumpaa tahansa vastaan. Todennäköisenä puppelointia en pidä, vaikka Viroa vastaan britit meinasivatkin sössiä.

  Pieni on toivo, mutta onpahan edes ripaus.
   
 19. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Millaisina te, arvon palstakuomat, näette sunnuntaina alkavan 1A-divisioonan voimasuhteet? Minua kiinnostaa tuo divisioona todella paljon, kuten tietysti joka vuosi. On kiintoisa nähdä, mitkä kaksi maata nousevat vuoden 2016 Venäjän MM-kisoihin. Minusta tänä vuonna on vihdoin jonkin verran jopa todennäköistä, että hissiliike loppuu ja pääsarjaan saadaan pientä vaihtelua.

  Näkisin voimasuhteiden olevan seuraavanlaiset kisoihin lähdettäessä:

  1. Kazakstan
  2. Unkari
  3. Italia
  4. Puola
  5. Japani
  6. Ukraina

  Kazakstanilla on selkeästi paras materiaali, siitä ei ole kahta sanaa. Pidän suurehkona yllätyksenä, jos Kazakstan ei ensi vuoden kisoihin nouse. Unkari on potentiaalinen; maa on ollut vuosia pääsarjatason porteilla, mutta usein jäänyt kultaiseen ananakseen oikeuttavalle sijalle. Viime vuonna toki kyyti oli kylmempää Etelä-Koreassa ja maa floppasi ollen viides. Tänä vuonna kokoonpanon pitäisi olla melko ihanteellinen. Unkarin päävastustaja on Italia, joka ei ole vakuuttanut: harjoituspeleissä Italia sai kuonoon kahdesti Kazakstanilta, ja jopa Puolan onnistui voittaa italialaiset. Italia onkin nähdäkseni neljästä "hissimaasta" se heikoin lenkki ja potentiaalisin syrjäytettävä. Nyt tuntuu siltä, että Italia on haavoittuva ja Unkari voi ottaa siltä toisen nousupaikan. Puola on kotikisoissaan ennalta melko vahva, uskon sen nappaavan yhden tai kaksi voittoa, jotka oikeuttavat divisioonassa säilymiseen. Japani oli viime vuonna erinomainen ja jäi millin päähän noususta. Tänä vuonna kisat eivät kuitenkaan ole Aasiassa, joten Japani ei saa pelipaikasta etua. Japanin taso on yleensä ollut 1A-divisioonan puoliväliä, mutta nyt Puola kotiyleisönsä edessä saattaa sijoittua edelle. Heikoin arpa osuukin papereissani Ukrainalle, joka maan epävakaan tilanteen lisäksi on myös jääkiekossa pelillisessä alennustilassa. Viime vuonna maa pärjäsi kohtalaisesti, mutta tämän vuoden joukkueesta voi odottaa rehellisesti sanottuna niin heikkoa, että noutaja tulee - vaikka Ukraina hanttiin jonkin verran laittaneekin.
   
 20. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Muuten samoilla linjoilla veikkausrivin suhteen, mutta vaihdan siitä vielä Puolan ja Japanin sijoitukset keskenään. On tosiaan pienehkö ihme jos Kazakstan ei nouse, on selkeästi pakan kovin nippu. Unkari ja Italia ratkovat toisen nousupaikan keskenään. Unkari tosiaan vahvistui Frank Banhamilla ja Andrew Sarauerilla ja ainakin ennakkoon magyaarit ovat saamassa erittäin hyvän joukkueen kisoihin. Italian rosteri näyttää ennakkoon aika heikolta, mutta katsotaan mitä tapahtuu kun kisat pyörähtävät käyntiin.

  Unkarin joukkueesta kannattaa toki silmäillä myös erinomaisen kauden Kajaanin Hokissa pelanneen Balazs Sebokin otteita, runkosarjassa 40 pinnaa ja playoffeissakin 10. Unkarin nousuhaaveet ovat vaakalaudalla vieläpä heti toisena ja kolmantena ottelupäivänä kun Kazakstan ja Italia tulevat perätysten vastaan. Jos noista peleistä tulee pataan, Unkari pelaillee turnauksen loppuun aivan puolivaloilla aiempien turnausten tapaan ja lopullinen sijoitus voi olla melkeinpä mitä tahansa.
   
 21. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
 22. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Korean joukkueen matkassa on pari suomalaista tekemässä dokumenttia Korean matkasta olympialaisiin. Kuvaukset kestävät aina olympialaisiin asti, joten todella massiivinen ja kattava pläjäys tulossa kolmen vuoden kuluttua. Kuulemma myös Suomeen tämä teos on tarkoitus saada julkaistavaksi.
   
 23. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Tänään varmistuivat sekä 2A:n että 2B:n nousijat jo teoreettisellakin tasolla. 2A:sta takaisin 1B:hen ponnistaa divisioonansa voittava Romania, kun taas hieman yllättäenkin Kiina nousee 2A:han vuodeksi 2016.

  Nousijat ovat vielä teoreettisesti ratkomatta, mutta tällä hetkellä pidän Australian putoamista 2B:hen ja Etelä-Afrikan putoamista kolmoseen todennäköisimpinä skenaarioina.
   
 24. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Romanian nousu ei yllätä ketään. Kiina osoittaa pitkästä aikaa piristymisen merkkejä. Maassa olisi potentiaalia vaikka mihin, jos vain kiekkoon hiemankin enemmän panostettaisiin. 1B näyttää olevan vahvasti Brittien komennossa. Vain tupeloiminen Liettuaa tai Hollantia vastaan voi ryöstää nousun.
  Ja kohta sitten on käsillä odotetut 1A-luokan ajot. Kazakstan on toki suuri suosikki. Italia tulee kakkosena kovana haastajanaan Unkari. Kisaisäntä Puola on myös yllätysvalmis, mutta nousupaikka vaatisi useamman kuin yhden voiton yllä mainitusta kolmikosta. Japaniakaan ei ole syytä unohtaa. Viime vuonna Aasiassa pelatuissa kisoissa aikaero oli tosin japsien puolella, mutta jos maa pystyy jotakain yhtä virkeisiin otteisiin Euroopan puolella, niin mahdollisuuksia voisi olla jopa nousutaisteluun. Tämä tosin vaatisi melkoista samuraihenkeä. Ukrainan suunta on alaspäin. Ainoastaan jonkinlainen maata koskevan kriisin tuoma yhteishenki voisi toimia puhaltavana palkeena hiipuviin liekkeihin. Ja tässä ounastellut voimasuhteet.

  1. Kazakstan - Häviää 1-2 ottelua, mutta nousee
  2. Italia - Únkari-ottelu todennäköisesti tärkein ottelu turnauksessa
  ---------------
  3. Unkari - Pystyy horjuttamaan isompiaan. Pidettävä pintansa haastajia vastaan
  4. Puola - Kykenee napsimaan voiton Kazakstanilta tai Italialta, mutta pystyykö venymään enempään?
  5. Japani - Pelaa tasaisia pelejä, mutta häviää useimmiten maalilla tai kahdella.
  ---------------
  6. Ukraina - Pisteet ei irtoa helpolla Ukrainaa vastaan, mutta muut keräävät niitä lopulta enemmän.

  Puolan ja Japanin yllätys-saumat ovat paljon kiinni turnauksen avauspeleistä ja siitä kuinka ne lähtevät käyntiin. Puolalla oikeastaan loistopaikka hakea voittoa Italiasta heti turnauksen avauspäivänä. Kotiyleisön mekkalan tuella voi saada ihmeitä aikaan.
   
 25. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Iso-Britannia tarvitsee klo 18:00 alkavassa ottelussa vähintään pisteen Liettualta varmistaakseen nousun 1A:han. Mikäli Liettua voittaa varsinaisella peliajalla, nousee Etelä-Korea MM-kisojen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

  Toivon siis Liettuan varsinaisen peliajan voittoa.

  17:30 alkaa Ukrainan ja Kazakstanin välinen peli. Alussa peli saattaa olla tahmeaa, mutten millään silti usko kazakkien kompastuvan heikkoon Ukrainaan. Olisihan se silti melkoisen hieno juttu kisoja ajatellen.