Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Divisioonien MM-kisat

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana IceBlacks, 30.03.2013 klo 12.20.

 1. zunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Team Finland
 2. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kerrottakoon tähän väliin, että Euro Ice Hockey Challengea pelataan tänäkin vuonna. Mukana menossa on tuttuun tapaan myös divarimaita. Mielenkiintoisia turnauksia tiedossa. Ja pelitähän alkavat jo torstaina.
  http://www.eihc.eu/view/eihc
   
 3. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Nostellaas tätäkin ketjua kun nämä viralliset kevään aloittajaiset ovat taas käsillä. Ylihuomenna polkaistaan taas siis divarikisat käyntiin kolmosdivarin merkeissä, muut divisioonat seuraavat siitä sitten perässä kunhan kolmosen paremmuus on ratkottu. Kolmosessa mukana tänä vuonna uusi maajoukkue, nimittäin Bosnia-Hertsegovina, mukava huomata ettei Bosnien jääkiekkoprojekti lopulta kaatunut männävuosien jäähallin romahdukseen.

  Turnausisäntänä siis viime vuonna 2B:stä tipahtanut Turkki. Muilta osin joukkueet ovat samat kuin viime vuonnakin, eli Pohjois-Korea, Luxemburg, Arabiemiraatit sekä viime vuonna ensiesiintymisensä tehneet Hong Kong ja Georgia. Äkkiseltään olisi aika helppo nähdä että kolmonen olisi kotijoukkue Turkin heiniä, lähinnä Pohjois-Korea voi olla lähimpänä nousua.

  Kolmosen nopea tulosveikkaus näyttäisi tältä:

  1. Turkki
  2. Pohjois-Korea
  3. Luxemburg
  4. Arabiemiraatit
  5. Hong Kong
  6. Georgia
  7. Bosnia-Hertsegovina

  Mielenkiintoista joka tapauksessa nähdä miten tässä käy. Georgia otti viime vuoden turnauksessa kaikilta mailta kunnolla turpiinsa ja Bosnia on mitäkuinkin kirjoittamaton kortti. Arabit lienevät myöskin vielä Hong Kongia edellä. Lopuista divisioonista täytyy kirjoitella enemmän kunhan rosterit ovat selvät ja kolmosen marssijärjestys selvitetty.
   
 4. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Lainaus:
  Bosnia on pelannut hyviä harjoitusmaaotteluita - kahdesti Turkkia vastaan, toisen voitti ja toisen hävisi. Kasassa on nuori joukkue, joten uskon, että sijoitus on neljäs tai viides.

  Georgiaa huonompi ei voi olla. Jopa minä pääsisin Georgian maajoukkueeseen.
   
 5. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Toivottavasti olisi tosiaan striimejä. Harmittaa, että avausottelu jää näkemättä (jos siis striimejä ylipäänsä on), kun siinä vielä Bosnia-Hertsegovina tekee debyyttinsä.

  13:00 Pohjois-Korea - Bosnia-Hertsegovina
  16:30 Luxemburg - Georgia
  20:00 Hongkong - Arabiemiraatit

  Isäntämaa Turkki ei siis vielä huomenna pelaa. Bosnian taso on arvoitus, mutta veikkaisin P-Korean vievän. Sitten onkin luvassa turpasauna, kun Luxemburg kylvettää Georgiaa. Illan tasaisin matsi pelataan illalla, veikataan tuon menevän jatkoille.

  Georgian ja Bosnian bandwagonissa.
   
 6. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Tuossa on The Hockey House.net-sivuston haastattelu Bosnian liiton ex-presidentin ja nykyisen KV-liiton delegaatin kanssa. Jutussa oli myös linkki videoihin harjoituspelistä Turkkia vastaan. Koko peli löytyy videoilta ja selostettuna vielä.

  http://thehockeyhouse.net/internati...-and-herzegovina-hockey-delegate-haris-muhic/

  Videot puolestaan ovat Bosnian jääkiekkoliiton sivuilla: http://www.hsbih.ba/?p=264

  Pikaisella analyysillä ei Bosnia todellakaan mikään Georgian kaltainen apukoulujoukkue ole, mutta vähän hitaahkoja luistelijoita löytyy kyllä. Maalivahti Hacir Becirbegovic näytti ihan oikealta maalivahdilta, mutta se johtuu siitä, että mies on pelannut junnuista lähtien Ruotsissa (ilmeisesti Ruotsissa myös syntynyt), joten hän ei kisoissa ole. Turpaan tulee Pohjois-Korealta, mutta oletettavasti bookkerien tarjoama +16,5 maalin tasoitus Bosnialle riittää ja lukemat pysyvät suht järkevinä.

  Georgialla on pari junnua maalissa, joista Kakha Ambrolava oli viime vuonna imuroimassa Luxemburgissa. Andrei Ilienko on toinen maalivahti ja on se nyt kumma jos hän on Ambrolavaa paskempi. Alla pari fiilistelykuvaa miehen torjuntatyylistä:

  http://gamewornjerseys.weebly.com/uploads/1/4/1/0/14107085/9571192_orig.jpg

  http://gamewornjerseys.weebly.com/uploads/1/4/1/0/14107085/3876810_orig.jpg

  Georgialla on tällä kertaa 18 kenttäpelaajaa 15:n sijasta, mutta aika junnupainotteista on edelleen. Paljon alle parikymppisiä, yksi ikämies ja pari 80-luvulla syntynyttä. Nyt olisi mukava löytää striimejä niin näkisi millainen huumorimolari tämä Ilienko on. Lähtökohtaisesti kaikilta tulee turpaan ja isosti.
   
 7. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Mainitaan myös, että UAE saapuu kisoihin ainoastaan 13 kenttäpelaajalla ja 2 maalivahdilla. Hong Kong ottaa melko varmasti tänään voiton UAE:sta eikä siihen viime vuoden tapaan tarvita rankkareita. Ex-New York Rangers kapteeni Barry Beck on viime vuoden tapaan Honkkareiden penkin takana, joten silläkin osastolla UAE jää suomalaiskaksikolla Matti Fagerström-Juhani Ijäs kakkoseksi.
   
 8. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Onko millään bookkerilla kohteita tämän päivän matseihin? Divarikisat ovat sellainen rahasampo, että tekisi mieli kiinni ottaa.

  Edit: Muita kuin Bet365?
   
 9. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Eipä löytynyt muilta bookkereilta kohteita. Kisat aloitetaan melko varmalla, iskin Hongkongille viisi euroa kertoimella 2,85. Palautus yli 14 euroa osuessaan. Arabiemiraattien kerroin oli 1,38, mikä on sinänsä aika käsittämätön lähtökohdat huomioon ottaen.

  Pientä lisäjännitystä näihin peleihin.
   
 10. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Lainaus:
  Oletettevasti Marathonbetillä on liveä vaikka schedule ei näitä pelejä siellä näytäkään. Ennen peliä on ainakin viime vuosina pystynyt joitakin divareita pelaamaan, mutta livessä pitäisi olla kaikki kisat. Viime viikkojen U18 kisoissa jostain syystä ei saman turnauksen kaikki pelitkään olleet livessä Maralla, mutta suurin osa oli.
   
 11. IceBlacks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
  Pohjois-Korea on jättänyt kaksi hyökkääjää ja yhden pakin pois ensimmäisestä ottelusta ja lähtee peliin 15 kenttäpelaajalla. BH jättää yhden hyökkääjän poppareille ja 17 kenttäpelaajaa tänään mukana. Näyttää ihan kivalta BH +16,5 betsin kannalta. P-Korean ykköshyökkäyskolmikko Hyok Ju Kim, Chun Rim Hong ja Chol Min Ri painoivat viime vuonna yhteensä 19 maalia, eli tehoja on odotettavissa tänäänkin.
   
 12. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Heitetään vielä arvio tämän divarin lopullisestä järjestyksestä:

  1. Turkki
  2. Pohjois-Korea
  3. Luxemburg
  4. Bosnia ja Hertsegovina
  5. Hongkong
  6. Arabiemiraatit
  7. Georgia

  Bosnia on tosiaan pieni arpa näissä. Oikeastaan mikä tahansa sijoitus väliltä 2-6 voi olla mahdollinen. En silti usko, että valuisivat neljättä sijaa alemmas, mutta ei näistä koskaan tiedä.
   
 13. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Ensimmäisen päivän tulokset varsin odotetunlaiset - ehkä Bosnia oli huonompi kuin saattoi kuvitella.

  Pohjois-Korea - Bosnia ja Hertsegovina 13-0
  Luxemburg - Georgia 15-3
  Hongkong - Arabiemiraatit 8-3

  Huomenna mennään seuraavilla matseilla:

  13:00 Georgia - Pohjois-Korea
  16:30 Arabiemiraatit - Luxemburg
  20:00 Turkki - Bosnia ja Hertsegovina

  Hongkong huilaa siis lauantaina. Kisaisäntä Turkki aloittaa oman urakkansa tulokkaita vastaan. Pohjois-Korea, Luxemburg ja Turkki voittavat, eli ihmeellisyyksiä tuskin tullaan näkemään.
   
 14. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Kolme täyttä kierrosta menty, tilanne seuraava:

  1. Turkki 9 (+38)
  2. Pohjois-Korea 9 (+28)
  3. Luxemburg 9 (+22)
  4. Hongkong 9 (+21)
  5. Arabiemiraatit 0 (-32)
  6. Bosnia ja Hertsegovina 0 (-37)
  7. Georgia 0 (-40)

  Turkkihan näistä nousee, mutta kiva vielä on pitää jännitystä yllä.

  Edit: Lisäys, kolme viimeistä toki pelanneet neljä peliä, kärkinelikko kolme.
   
  Viimeksi muokattu: 07.04.2015 klo 22.29
 15. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kohtahan on käsillä jo I-divisioonan odotetut A ja B lohkon ottelutkin käsillä. 1B-turneen kokoonpanoista tihkunut mitään tietoa?
   
 16. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ensi viikon sunnuntaina alkavaan 1A-turneeseen valmistautuva Unkari voitti tänään Itävallan 4-2. Unkarin paidassa debytoi tehoin 0+2 ensi viikon tiistaina 40-vuotta täyttävä Frank Banham.
   
 17. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Lainaus:
  Näin teki. Lisäksi Itävallan liigan Andrew Sarauer pelannee Unkarin paidassa ykkösdivarin kisoissa. Tyler Metcalfen osallistuminen on kaiketi epävarmaa.
   
 18. Kynä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Oho, tuli puskista paitsi se, että Banham pelaa yhä, ja saati sitten se, että mies on saanut Unkarin kansalaisuuden ja pelioikeuden. Aika nopeastikin näemmä, sillä ilmeisesti vasta kolme kautta pelannut Unkarissa. Melkoinen reissumies on "Inkkari" Banham toki urallaan ollut. Nopeasti laskettuna Banham on ehtinyt pelata kymmenessä eri maassa ja 18 eri joukkueessa.
   
 19. M@thieu Jäsen

  Lainaus:
  Henk.koht. joulu iski keskelle kevättä! Nimittäin monet vuodet olen nostalgiapäissäni toivonut, että joku liiga/Mestis-seura naaraisi Banhamin vielä vanhoilla päivillään, että pääsisin vielä näkemään miehen pelaamista livenä. Eipä ole onnistanut, mutta nyt kun ollaan kaverien kanssa lähdössä katsomaan noita kisoja Puolaan, niin mies veteleekin siellä Unkarin paidassa! Aivan mahtavaa. Kunhan nyt siis tulee valituksi lopulliseen tiimiin. Ja niin voisi kuvitella käyvän, kun aloitti eilen suoraan ykkösketjussa ja vielä latoi nuo pari syöttöäkin pöytään.
   
 20. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Näistä divarimaistakin voi alkaa putkahtamaan aikaa myöten potentiaalisia arvokisaehdokkaita nykyistä löyhemmän kansalaisuusvaihtohässäköinnin ansiosta. Esimerkiksi Kroatialla ja Etelä-Korealla pelaa tukku rapakontakaisia passinsa vaihtaneita pelimiehiä. Pikkumaille tämä voi tehdä ihan hyvää, kunhan joku tolkku hommassa pysyy.
   
 21. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Lainaus:
  Sen verran oli jollain kansainvälisellä foorumilla juttua, että Borna ei Kroatian paidassa näissä kisoissa pelaisi. Varmaksi en voi sanoa, enkä pysty/jaksa lomamökiltä käsin alkaa noita penkomaan. Harmi jos näin on.

  Frankin pelaamisesta Unkarin paidassa oli tosiaan juttua Szekesfehervarin Facebook-sivuilla joku aika sitten, hauska kyllä nähdä miten äijän käy. Banham on ollut käsittääkseni varsin suosittu pelaaja Unkarissa muutenkin.
   
 22. M@thieu Jäsen

  Puola pelasi eilen ensimmäisen kahdesta turnaukseen valmistavasta ottelusta brittejä vastaan, ja turpiin tuli 6-4. Maalilla pelannut Radziszewski ei koosteen perusteella vakuuttanut. Hänellä tosin viime pelistä oli vierähtänytkin jo pidempi tovi, kun Krakovan pudotuspelit tyssäsivät heti kättelyssä. Tänään lienee vaihtelevia otteita Jastrzebiessa esittäneen Przemyslaw Odrobnyn vuoro koittaa. Miehen ulkonäkö viittaa nätisti sanottuna rosoiseen elämäntapaan kaukalon ulkopuolella, ja puolalaisilla foorumeilla onkin esitetty arvioita, että jo pärstäkertoimen perusteella voidaan todeta, ettei Odrobnysta ole ykkösveskaksi kotikisoissa. Kädet onkin lyöty liiton johtoa myöten ristiin sen puolesta, että Podhalen maalilla loistanut tsekkiveska Ondrej Raszka saisi edustusoikeuden kisoihin. Mies ehti keväämmällä jo yhdessä turnauksessa Polskan maalilla pönöttämäänkin, toivottavasti edustusoikeus kisoihin lohkeaa.
   
 23. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia
  Bosnian urakka on ohi. Kuudessa pelissä nolla pistettä, tehtyjä maaleja kolme ja päästettyjä 46. Ei ihan putkeen tämä debyytti mennyt, mutta josko sitten ensi vuonna parempina takaisin Georgian tapaan.
   
 24. Maximum_attack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
  Lainaus:
  Vaikka Odrobny finaaleissa "sulikin" GKS Tychyn erittäin laadukkaan hyökkäyksen(hyökkääjistä 6 ehdolla edustamaan Puolaa mm-kisoissa) käsittelyssä niin kyllä Odrobny lienee urakoi kaikki pelit Krakovassa jos Raszka ei edustusoikeutta saa. Radziszewski oli eilisessä britti-ottelussa suoraan sanottuna kammottava ja pelasi kyllä muutenkin epätasaisen kauden jälkeen itsensä viimeistään nyt ulos Puolan maalilta kotikisoissa.
   
 25. Kynä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Puolisuomalainen Cristofer Kelo ja Suomen sarjoista tuttu Brian Arroyo ovat tänäkin keväänä mukana Meksikon maajoukkueessa. II B-ryhmän kisat alkavat Kapkaupungissa maanantaina, ihan kuten alkaa kahden tuota ylemmänkin sarjaportaan kisat Reykjavikissa ja Eindhovenissa.