Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017 klo 20.16.

 1. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ei tuohon voi olla mikään muu syy kuin se, että on näyteikkunassa ja yritetään saada jotakin treidiarvoa ukolle.
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Näkökulma: Miksi lupaava hyökkääjä haluaa pitää välivuoden NHL:stä? | NHL | Faneille.com

  Tuossa joku artikkeli AA:n tilanteesta. Sinänsä ei mitään uutta, mutta joku sveitsiläinen ainakin HF Boardsilla tuli infoamaan, ettei AA ole Luganoon signaamassa, koska siellä on ulkkarikiintiö täynnä. Joukkuetta valmentajaa Athanasioun juniorivuosien valmentajan Greg Ireland ja siksi nyt on vain harjoittelemassa siellä.

  Sinänsä jännä että KHL-tarjoukset ovat jo tippuneet pois ja paluu ei napostele.
   
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ilmeisesti samalla kokoonpanolla lähdetään Dallasin mankeliin, mikä oli Ottawassa. Ainoa ero että Mrazek maalilla.

  Ttr - Zttrbrg - Nqst
  Mnth - Lrkn - Frk
  Bdlkdr - Nlsn - Hlm
  Shhn - Glndnng - Wtkwsk

  DKsr - Dl
  Rcssn - Grn
  Llt - Jnsn

  Mrzk
  (Hwrd)
   
 4. Jussizip Jäsen

  Lainaus:
  Toisaalta ymmärrän, että kyllähän se nakertaa pelatessa alipalkattuna. Toisaalta taas, kuten jutussa mainittiin, niin onhan tuo Hollandin tarjoama sopimus silti mukava rahallisesti sekä ennen kaikkea pelaajan tulevaisuuden kannalta. Jos saa vajaa 4miljoonaa kahdesta kaudesta ja saa harjoitella/pelata perinteikkäässä ja menestyvässä organisaatiossa isolla roolilla, niin eikö tuota nyt voisi edes hammasta purren vetää? Varsinkin, kun parin vuoden päästä takuulla irtoaa rahakkaampi sopimus.

  Nyt lähinnä tuntuu siltä, että AA ampuu itseään jalkaan tällä ahneudellaan.
   
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Aika jyrän alle jäätiin Dallasissa. Ekassa erässä ei jostain syystä jalka liikkunut ollenkaan ja hävittiin varmaan joka ikinen aloitus. Stars mylly jauhoi kaksi kutia tolpan kautta sisään. Olipa Seguininlta melkoinen pommi yläputken kautta.

  Tokassa erässä aloitusosasto parani, mutta edelleen tuntui että ihan isät vs. pojat meininki siellä oli. Stars pelaajat olivat samaan aikaan sekä isompia että nopeampia. Kolmannessa erässä pukkasi Starsille asennevammaa ja 3-1 johto meinasi kutistua tasoitukseen. Mantha ja Larkin eivät luovuttaneet, Bishop kuitenkin nyt oli se lukko, mikä hoiti puhtaan potin Starsille.

  Mrazek oli aika hyvä, tolppakudeille ei mitään mahtanut, mutta Janmarkin gamw-winnerin lirutuksen saa ottaa omaan piikkiinsa. Juuri nosti patjaa, kun kiekko lipuu alta.

  Dallas on kyllä real deal. Ykkösketjun hypetys menee yli, mutta joukkueessa on hurjaa syvyyttä nelosketjuun asti. Se tekee siitä contenderin.
   
 6. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  6-16 meni Starsille ensimmäisen erän aloitukset. Vai oliko 5-16. Ei enää muista. Ottelusta ei jäänyt juurikaan muisteltavaa Manthan maalin lisäksi.
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Jatketaan nyt derailia vielä sen verran, että oli kyllä todella hyvä ostos. Ihan tässä muutamien päivien aikana tullut paljon uusia juttuja ja juuri tämmöistä journalismia etsinytkin NHL:ään liittyen kun muut mediat keskittyvät lähinnä clickbaitaukseen.
   
 8. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Menestyvässä? Minkä vuosikymmenen Wingsistä nyt puhutaan?
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  2020-luvun.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 11. Jussizip Jäsen

  Lainaus:
  Joo no tuo oli vähän huono sanavalinta kuvaamaan nykyistä joukuetta. Menestyksekkäimät kultavuodet takanapäin ja vaikeaa ollut useamman kauden nyt. Red Wings organisaationa kuitenkin sellainen, että luulisi isolla roolilla luvatun pelipaikan olevan hieno juttu AA:lle.
   
 12. Luxray Jäsen

  Lainaus:
  Mikä Red Wingsistä tekee organisaationa sellaisen, että se houkuttelee itsessään pelaajia jäämään/signaamaan seuraan? Nyky-Detroit taitaa nykyään olla päinvastoin aika ei-haluttu paikka pelata, kun joukkue on yksi NHL:n paskimpia eikä menesty, joukkue pelaa puolutyhjille katsomoille ja kaupunkikin on NHL:n mittapuulla osastoa "perseestä" jonkun Winnipegin&co. ohella
   
 13. Jussizip Jäsen

  Lainaus:
  Olen ainakin ollut sellaisessa uskossa, että pelaajat pitäisivät Red Wingsiä edelleen arvossaan. Voin toki olla ymmärtänyt tässä jotain väärin.

  Lainaus:
  Toki menestystä ei ole tullut nyt samalla tavalla viime aikoina, kuin menestyksekkäimpinä vuosina. Kuitenkin joukkueen päästessä 25 kautta putkeen playoffeihin ja hallinkin väitettiin olevan vielä viime vuoden joulukuussa 250 kertaa putkeen loppuunmyyty, niin en oikein pysty olemaan samaa mieltä siitä, että puolityhjille katsomoille oltaisiin pelailtu ja että joukkue olisi ollut yksi NHL:n paskimpia.
   
 14. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Noista puolityhjistä katsomoista on nyt tullut jokin palstatotuus mitä on kiva viljellä.

  Arizonasta 4-2 voitto, viimeisen erän katselin aamusella. Larkinilta nätti esityö voittomaaliin alivoimalla, sai Glenny putata lähes tyhjään rysään. Nielsen sitten sinetöi tyhjiin. Jimmy pelasi taas hyvin ja kova homma on Mrazekilla ohittaa mies. Luultavasti Mrazek maalissa huomen aamulla Vegasia vastaan, peli alkaa sopivaan aikaan 5:30.
  Green keräsi taas pari syöttöä ja nyt on kasassa jo 0+8 neljään peliin, arvo vaan nousee treidirajaa kohden. Tosin tällä menolla Wings onkin ostajana eikä myyjänä *hymiö*
   
 15. Jussizip Jäsen

  Lainaus:
  Oli kyllä hienosti pelattu ja nätti ratkaisu pelille. Todella upea määrä oli Red Wingsin faneja lähtenyt Arizonaan katsomaan matsia. Näytti noissa nhl.com klipeissä, että Red Wingsin kannattajia oli katsomossa melkeinpä enemmän mitä Coyotesin kannattajia.

  Tuosta vielä klippi Glendening's go-ahead SHG - nhl.com
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Kotipelejähän nuo Arizonassa pelatut pelit ovat olleet aina, samoin Floridassa on aina todella paljon Wings-faneja. Kaikki halukkaat eivät mahdu kotipeleihin, niin pitää lähteä vähän kauemmas tyhjempiin halleihin =)
   
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  On se kyllä silti noloa, että alakatsomossa oli tuollakin tyhjää ja Wings-fanit eivät olleet viitsineet ilmestyä paikalle. Todella noloa.

  ***

  Tämmöinen jännä bongaus tuli HF Boardsilta, kaveri ensin linkitti Red Wingsin ruoka-menun joukkueen lentokoneesta palstalle ikäänkuin kertoakseen että hänellä on joku tietolähde joukkueessa ja sen jälkeen kirjoitteli tämmöistä:

  Lainaus:
  Se mitä itse nyt olen vuosien ajan näitä huhuja suodatellut, niin Jeff Blashill taitaa olla se Athanasioun ongelma. Blashillin kanssa on ollut näitä kahnauksia jo Grand Rapidsin aikana, sielläkään Athanasiouta ei juuri ollenkaan päästetty ylivoimalle. Koska ei tehnyt pikkuasioita hyvin, pelasi itsekkäästi ja hyökkäysuuntaan varastaen liian usein. Moni on täälläkin maininnut Athanasioun pisteet, että "ei oo kummoiset AHL:stä". Eivät olekkaan, koska on pelannut lähes koko aikansa siellä tasakentin ja alivoimalla. Tasakenttäpisteiksi suhteutettuna mies oli ollut ihan hyvä.

  Minun mielestäni on oikein, että valmentaja ei anna mitään erivapauksia puolustusvelvotteista luistavalle pelaajalle. Se miten pelaaja sitten on reagoinut tähän, on aika itsekästä. Itsekkyys on tiettyyn pisteeseen asti hyvästä, mutta tässä tuntuu että nyt on menty jo yli.

  AA haluaa 2,5 miljoonaa, joka tarkottaisi sitä että joku pitää treidata miehen tieltä pois. Yksi pelaaja ei edes riitä, jos se olisi joku Sheahan. Toinenkin pitää lähteä, että cappiin mahtuu ja rosteri kutistuu 18+2 pelaajaan. Aika voimakkaaseen asemaan asettaa pelaaja itsensä. Minun etuni joukkuekavereiden etua ensin.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2017 klo 14.33
 18. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Eikös Athanasioulla ollut jo junnuissa vähän asenteen kanssa ongelmia? Taitoa kuitenkin löytyi jo silloin ja aivan saatanan nopea. Eli Wings otti vähän riskiä kaverin kohdalla varatessaan. Toki nämä ovat vain muistikuvia. Sinällään ei haittaa jos Sheahan ja Ouellet/Witkowski/tms. lähtisivät joukkueesta Athanasioun tieltä. Kuitenkin viihdyttävä pelaaja.
   
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Mielestäni ei ollut kummoisempi riski poimia 4.kiekalla.

  Mutta London Knightsissa, silloisen valmentajan Mark Hunterin kanssa mies joutui erimielisyyksiin peliajasta, tuli kauppa Barrie Coltsiin. Siellä kyllä mäiski hurjat tehot, etenkin ekan kauden playoffseissa ja toisen kauden runkosarjassa.
   
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Hieno päätös vieraskiertueelle, Vegasille historian ensimmäinen tappio ja millaisen kolmannen erän jälkeen! Kaksi ensimmäistä erää oli tahmeita ja Vegas johti ansaitusti, mutta kolmanteen sitten kenttien sekoittelua niin johan alkoi klikkaamaan. Zeta 1+3, Nyquist 2+1, Mantha 1+2 ja Wings onkin yllättäen konferenssin ykkönen! Toki siellä oli paljon vapaamatkustajia ja paskoja ratkaisuja, mutta tuon kolmannen erän jälkeen ei jaksa niistä murehtia. Nyt pari huilipäivää ja maanantaina kauden toinen kotipeli, kun Tampa saapuu vieraaksi LCA:lle.
   
 21. arkunnaula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Kausi on alkanut kyllä paremmin mitä itse uskalsi odottaa. Näyttäis olevan älyttömän helppo laji tämä jääkiekko! Zeta on edelleen hidas mutta aivan saatanan fiksu. Toivottavasti jatkaa Manthan ja Goosen kanssa samassa ketjussa. Tatarille iso peukku myllystä Haulan kanssa. Aikamoinen viimeinen erä tosiaan ja mukavat pisteet plakkariin. Enään pitäis 77 peliä taistella :)

  Ei oo muuten koskaan hävitty Vegasille!
   
 22. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Detroit Red Wings & FC Barcelona
  Lainaus:
  Oisko tässä seuraava ennätys mitä yrittää? Vegasia vastaan 25 vuotta putkeen ilman tappioita :D
   
 23. Hockey Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, junnut & Kimi Räikkönen
  Hyökkäyksellä oli niin paljon potentiaalia parantaa viime kaudesta, että noin tuon maalien puolesta pitääkin mennä hiljalleen. Paras puoli asiassa on, että hyökkipotentiaalia on edelleen aika reippaasti.
   
 24. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Näin minäkin ajattelin. Tuossa on vielä Tatar unessa, mikä on hänelle tyypillistä. Eiköhän sieltäkin vielä maaleja ala tulemaan, ennemmin tai myöhemmin. Niin on aina käynyt.

  Viiden pelin perusteella Jimmy>Mrazek, selvästi.
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Hienosti kyllä Zeta sai päättää heti alkuunsa tulevan Dynastian voittoputken.

  Nätisti oli punavalkopaitaisia katsomossa. Mutta vähän oli noloa, kun siellä oli niitä tyhjiä penkkejäkin. Uuden areenan toka peli kuitenkin. Hyh hyi.