Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017 klo 20.16.

 1. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Blashill on näköjään saanut systeeminsä ajettua sisään. Ihmettelinkin kun kauden alku oli niin hyvä. Pelaajat tulivat hyvillä fiiliksillä pitkän tauon jälkeen pelaamaan ja jälki oli hyvää. Nyt ollaan palattu samaan "meidän peliin" mitä on kaksi kautta saatu tuon velhon alaisuudessa nauttia. Laiturit seisovat punaviivalla ja pakit antavat pitkiä avauksia. Jos kukaan ei osu syöttöön, tulee pitkä kiekko. Jos kiekko saadaan, ovat karvaajat heti iholla ja kiekko menetetään. Onnittelut pallopää, sait hyökkäyspelin tukahdutettua täysin. Pistää vihaksi, koska tätä paskaa on taas katsottava kuukausikaupalla.
   
 2. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Jaaha tässäkö se viimekaudelta tuttu konttaus alkoi? Ei helvetti alkukausi oli jo niin lupaava, että ehti ihan aidosti innostumaan ja miettimään jumalauta nyt on kova kausi tulossa, mutta niinkö taas? Blashill voisi kyllä lähteä jo menemään.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2017 klo 08.57
 3. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Jos Nelson ja Blashill vaihtaisi paikkaa? Ei tuo vaan toimi. Viime kauden maaliin vaadittu suunnaton työmäärä nostaa päätään. Hyökkäyksissä ei mitään järkeä. Avaukset menee järjestään pitkiksi tai sitten jäädään laidoille ja maalin taakse nysväämään. Tämä pelikirja on nähty. Ei toimi. Miltäs ne draftin kärkipelaajat näyttävät?
   
 4. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Lainaus:
  Sori huutelu vieraaseen pöytään, mutta eikö Blashillin pitänyt olla aikanaan Wingsin farmissa vahvaa jälkeä tehnyt nuori ja nouseva kyky, jonka jyrkän urakäyrän johdosta ei Babcockin menetys kirpaissut siten kuin mielestäni olisi pitänyt? Nyt sitten samoja toiveita ja odotuksia ladataan Nelsonille. Optimisti ei pety, eiku...

  Vähän sama juttu kun Wingsien pakkiprospectit. Ryan Sproulistakin kirjoitettiin täällä aikanaan aika ylistävästi vaikka kaveri dominoi junioreissa pelillä, joka ei mitenkään voinut NHL:ssä lyödä läpi, etenkään Sproulin puutteilla. Toisesta hypen kohteesta eli Xavier Ouelletista sentään kasvoi jonkinlainen syvyyspuolustaja. Nyt tunnuttaisiin ladattavan vuorostaan kovia odotuksia Hronekiin ja Sarajärveen, vaikken kummankaan kohdalla puhuisi mitenkään varmoista tapauksista. Mikäli NHL:ssä jonain päivänä vakituisina pelaavat, näen kaksikon lähinnä syvyysroolien täyttäjinä kuin eturivin vastuunkantajina.

  Enkä nyt tarkoita, että heittäkää loputkin perunat sinne maakuoppaan ja menkää itse perässä, mutta...
   
 5. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  En ota noihin pakkeihin kantaa, koska en ole ketään junnua aiemminkaan ylistänyt enkä juniorikiekkoa seuraa.

  Niin, Blashill oli voittanut Calder Cupin vuotta aiemmin ja tunsi kaikki pelaajat joukkueesta saapuessaan. Odotukset olivat korkealla, mikä voisi mennä pieleen? En AHL-peliä ole ikänäni katsonut, koosteita vain, mutta luin että peli nopeutuisi Babcockin kiekosta. AHL ei myöskään ole ilmeisesti mitenkään taktinen sarja ja Blashillilla oli aivan eliittijoukkue valmennettavanaan Griffinsissä.

  Nhl:ssä Blashillin valmentama lätkä on ollut kauheaa alusta asti. Mrazekin yliluonnolliset otteet kantoivat playoffeihin ensimmäisellä kaudella, tiukimmalla mahdollisella erolla. Babcockin aikana joukkue oli loppuun asti NHL:n kärkeä kaikissa kiekonhallintaa mittaavissa tilastoissa, vaikka joukkue oli kaukana huipusta. Blashillin aikana Detroit lakkasi hallitsemasta pelivälinettä ja tippui noissa tilastoissa hännille. Detroit hylkäsi vuosikymmenien taitopeliin ja kiekonhallintaan nojaavat perinteensä ja siirtyi pitkä päähän ja perään -koohotuslätkään. Sen huomaa jokainen joka on tottunut Detroitin pelejä katsomaan, miten hyökkäämään lähdetään, millaiset ovat viisikon etäisyydet jne.

  Joukkue on hieman vahvistunut Babcockin ajoista, Datsyuk on poistunut ja Kronwall hiipunut mutta sisään on tullut esimerkiksi Green, Larkin, Mantha, Nielsen, AA ja viimeisimpänä Daley. Mielestäni joukkuetta ei voi käyttää tekosyynä. Joukkueen vahvuuudet ovat kiekonhallinnassa, sitä Blashill ei tunnu huomaavan.

  Nelson voitti viime keväänä Griffinsissä mestaruuden. Mielestäni joukkue ei ollut yhtä vahva kuin Blashillilla aikoinaan. Merkittävimpänä Nelsonin meriittinä pidän kuitenkin tämän NHL-kokemusta. Nelson korvasi muutama vuosi takaperin Eakinsin Oilersissa, ja sai pelkkiä kehuja ajastaan (51 peliä) ainakin jatkoajan Oilers-ketjussa. Oilers oli tuolloin täysi kaaos, mutta Nelson otti tilanteen haltuun ja toi järkeä pelaamiseen. Joukkueen voittotahti ja pistetahti kasvoivat huomattavasti, ja kannattajat olivat sitä mieltä että Nelson olisi ansainnut jatkon ja tilaisuuden aloittaa kokonainen kausi puhtaalta pöydältä. Oilers päätti kuitenkin palkata McLellanin isolla rahalla.

  Kuten Blashillin tapauksessa, Nelson voi tietenkin yllättää ikävästi pestin saadessaan. NHL-kokemus herättää kuitenkin tiettyä luottamusta, kun taas alasarja- ja junnuvalmentajista et (näköjään) voi ikinä olla varma, ennen kuin tulikoe on nähty.
   
 6. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Lainaus:
  Niin.. AHL:stä se tuli kovilla näytöillä, ja kivaa oli saada uusia tuulia. Ei täällä kukaan kuitenkaan puhunut tästä mitenkään varmana tapauksena. Eikä kukaan osannut ennakoida että taannuttaa Wingsin sinäänsä kilpailukykyisen hyökkäyksen tuollaiseksi roiskimiseksi. Ei se nyt vaan toimi kolmantenakaan kautena. Silloin pitää laittaa valmentaja pihalle. Heitinpä sitten tuollaisen näppärän vitsin että vaihtaisivat paikkaa, koska tuskin tulokset ainakaan tästä huonontuisi. Sarkasmitutkaasi voit vähän säätää herkemmälle.

  Lainaus:
  Sproul on täällä käyty läpi jo. Ei riittänyt tälläkään NHL tasolla. Ouellet siellä räpiköi. Lienee taas tarpeellista keskustella siitä mitä paskaa saatiin. Tarkoittanet Saarijärveä ja Hronekia? Hyvä että tulit kertomaan etteivät nämäkään pärjää NHL:ssä. Peliäkään eivät ole pelanneet mutta.. Eipähän tarvitse heistäkään sitten innostua.

  Eipä tässä ole juuri muita ilon aiheita kuin se että se Buffalon täällä huudeltu dynastia on alkanut, ja heillä meni kaikki nappiin. On viimeisen päälle valmentaja ja mestaruus siintää horisontissa. Tuntuu ihan siltä, että maailman kovimmassa kiekkoliigassa ja alati muuttuvassa lajissa voisi tulla yllätyksiä.
   
 7. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Älä nyt Larsson ole tuollainen tosikko. Höh. Kyllä tämäkin palsta olisi paljon parempi kun jokainen pysyisi omassa topicissaan haistelemassa sormiaan onanoinin jälkeen.

  Blashillin potkuja en pitäisi lainkaan huonona juttuna jos touhu ei tuosta kolmantenakaan kautena mihinkään muutu, mutta sitä vain halusin nostaa esiin, että onko Nelson sitten sen kummempi? Onhan tuo yhden NHL-stintin ehtinyt vetämään, mutta saapa nähdä. No ilmeisesti kuitenkin vääriä ajatuksia väärään ketjuun tai jotain. Shardilta ihan jämäkkä ja hyvä vastaus, kiitos siitä.


  Lainaus:
  Mielestäni on vaan hieman koomista, että vuosi vuoden perään nostetaan aina vain uusia yleisessä katsonnossa varsin keskinkertaisia pakkiprospecteja framille, ajatuksella, notta nyt tulee, kun juuri edellisten kohdalla on päästy toteamaan, ettei sitten riittänytkään. Toki kun riittävän kauan jaksaa uskoa, niin kaipa se real dealkin sieltä joskus tulee. Enkä nyt tarkoita, että tätä harrastavat kaikki Wings-ketjun kirjoittajat, mutta vähän tällaista Buffalon dynastian kaltaista ylioptimismia täällä on viljelty jo pitkään. Pohjalla on toki komea putki, jonka aikana asiat loksahtivat kohdilleen pitkän aikaa, että sieltä se varmaan heijastunee.

  Buffalon-dynastia miestä ei ole palstalla toviin näkynytkään, kuten ei sitä dynastiakaan.
   
 8. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Lainaus:
  En mä tosikko ole, itsekkin nyt halusin tuoda esiin sen että kieli poskella tuon heitin, en tosissani, eikä mielestäni asiasta ole edes minkäänlaisia huhuja. Kyllä täällä saa keskustella kun keskustelupalstalla ollaan.

  Lainaus:
  Blashillin potkut eivät todellakaan olisi huono juttu. Hän on näyttönsä antanut, eikä tuo mitään pöytään. Nelson on siinä mielessä vaihtoehto, että hän ei ole Blashill. Itse olisin valmis näiden kahden edeltävän pelin jälkeen näyttämään ovea. Otetaan vaikka se Nelson kokeiluun palkinnoksi Calderista, ja ensi vuonna sitten vaikka Jukka Jalonen sisään. Kunhan se ei ole Blashill, joka on tappanut Wings-kiekon. Tuolla hyökkäysmateriaalilla pitäisi tulla tulosta, mutta ei maaleja tehdä laidoilta ja maalin takaa, eikä varsinkaan omalta puolustusalueelta. Sinne tuo Wingsin peli ajautunut hyvän alun jälkeen. Koutsi puhuu että "gotta get ugly" ja siinä on tavallaan onnistunutkin, mutta väärällä tavalla. Rumia maaleja haluaisi, mutta peli on vaan kaikella muulla tavalla rumaa.

  Lainaus:
  Lähinnä tästä pakkikeskustelusta tuntuu nousevan esiin nämä epäonnistuneet tapaukset. Keskustelun henki tuntuu olevan että Wings on ainoa joka on varannut huonosti. Vaikka liiga on täynnä vastaavia varauksia. Montako korkeaa varausta esim. Edmonton tarvitsi ennenkuin putki alkoi kulkemaan (eikä kulje vielä tällä kaudella)? Välillä vaan tuntuu että Detroitin "huonot varaukset" on jotenkin silti paskempi suoritus kuin esimerkiksi tämä Edmontonin vuosia kestänyt pohjamutien luutiminen. Lopulta saivat vielä sitten itse Jeesuksen, ja vihdoin näkyy valoa. Koko tämän ajan Detroitissa pelattiin pleijareita, joskin vaihtelevalla menestyksellä. Varauksetkin ovat suurilta osin tulleet niillä vuoroilla mitä 25 vuoden playoff-putkella saa.

  Ja mielestäni ei nyt ole vaan kovin reilua todeta Hronek ja Saarijärvi jo menetetyiksi tapauksiksi. Katsotaan nyt ensin mihin pystyvät. Aivan kuten Sproulin ja Ouelletin piti ottaa Lidströmin ja Rafalskin paikat, niin piti Yakupovin tuoda kuu taivaalta. Ei se aina vaan mene niinkuin suunnitellaan. Nyt on drafteistakin vastaamassa uudet ukot, katsellaan mitä he ovat meille valinneet.
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Jos nyt annettaisiin Red Wingsillekin lupa olla välillä paska ja päästäisiin varailemaan vaikka seuraavat 4 vuotta TOP5:n tienoilla. Samalla kuolee paskasopparit pois. Katellaan sitten seuraavan lockoutin jälkeen miten lähtee käyrä ylöspäin. Jos vaikka sattuisi tuuri käymään tällä aika välillä Viking Lotossa.

  Vaikka joukkue olisi ihan paska, valmentaja idiootti ja GM eläköitymässä, niin saa kai organisaation prospekteja ja joukkueen otteita silti edelleen seurailla?
   
 10. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Ei pelkästään saa, vaan on (mielenterveydelle) jopa suositeltavaa!

  Minä seuraan mielenkiinnolla myös vanhenpien ukkojen otteita... laittakaas pelejä seuranneet, miten Zetterbergillä on kausi lähtenyt käyntiin ja mitä on odotettavissa... totaaliuupuminen joulutaukoon mennessä? Pisteiden valossa ihan kivasti. Asia kiinnostaa, kun tuli lyötyä vetoa "Zetterbergin varaan" aika paljon laskien
   
 11. arkunnaula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  10 pelin perusteella vois sanoa että sitä samaa tuttua Zetaa siellä on nähty. Kaksi viimeistä peliä tosin uppos muun joukkueen mukana samaan paskaan massaan. Mahdoton sanoa että alkaako se ikä jo tällä kaudella tulemaan vastaan tai Blashillin kaikki elämän halut tappava pelityyli!? Edelleen on silti selkeästi joukkueen älykkäin palaaja ja terveenä ollessaan tekee sen lähemmäksi 60 pinnaa.
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kovasti ne HF Boardsilla yrittää raportoida Blashillin ja Zetan välisestä pelillisestä riidasta. Viime kaudella jo oli tästä, mutta asia sovittiin. Nyt taas asia ponnahtanut esiin.

  Allekirjoitan samat mitä Arkku kirjoitti. 8 ekaa peliä Z ollut oma varma itsensä, näissä kahdessa viimesessä kadonnut täysin johonkin. Samalla huhut erimielisyyksistä valmennuksen välillä nostaa päätää.
   
 13. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  AA palaa kehiin Nielsenin ja Helmin ketjuun. Olisi ihan kiva tietää mitä kaikkea siellä kulisseissa tapahtuu, mutta se jää ikuiseksi mysteeriksi.
   
 14. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Vaikeaa on. Viimeisin ottelu Tampalle 3-2 ja samalla kuudes tappio putkeen. Ottelun jälkeisissä pelaajahaastatteluissa oli kyllä niin masentuneen oloisia äijiä, että en ole ihan hetkeen nähnyt.
   
 15. arkunnaula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Jotenkin tuntuu että noi ilmeet tulee pysymään vielä aika pitkään masentuneina. Satunnaisia voittoja sieltä tulee, mutta tuskin mitään voittoputkia nähdään. Pelkästään Buffalo ja Nucks tappiot todisti että syvällä ollaan. Keskinkertainen rosteri yhdistettynä penkin takana seisovaan nahkakuulaan on surullinen ydistelmä. 5 vs 5 pelissä on ne isoimmat ongelmat. Blashill ei tule näitä lukkoja avaamaan. Joku muu siinä voisi onnistua että pystytään edes taistelemaan voitosta. Mielestäni Vegas/Devils ovat aika hyviä esimerkkejä siitä että pikkusen "ohuellakin" rosterilla voi pärjätä. Tosin kausi on niin nuori ettei näitä muita joukkueita kannata liikaa vielä analysoida.
   
 16. Voittaja Jäsen

  Hitto kun Detroitilla ois edes auttavasti asiallinen valmentaja tähän sarjaan ja mielellään myös sellainen joka arvostaa kiekollista peliä, niin vois vinkata Kennylle että soittelee Vegasin suuntaan ja kyselee Shipaa. Tarjois nyt lähtökohtaisesti Helmiä ainakin, tosin noilla näytöillä tai näyttöpaikoilla mitä Shipalle on annettu niin tuskin siitä hirveästi joutuisi maksamaan kun arvostus seurassaan on nollissa.
   
 17. Karpat46 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Saa toki ja seurataankin, mutta onhan tämä aika skitsofreeninen tilanne: Pitäisi hallitusti hiipua, mutta hommataan joka kausi vähän vahvistusta. Ei tarvisi oikein pärjätä, mutta pitää haluta voittaa ja pitää pelata taktisesti modernia kiekkoa, että pelaajat kehittyvät, mutta silloin saattaa alkaa taas vähän liikaa voittaa ja sitten se paskempi kiekko olisi taas parempi, mutta ei olisi koska se ahdistaa. Tuntuu niinkuin soudettaisiin vastavirtaan, mutta virta on liian voimakas ja se vie kokoajan alaspäin. Olisi vain parempi antaa mennä, hallitusti, isoimpia kivikoita ja karikoita väistellen kunnes päästään taas suvantokohtaan, jossa venettä on helpompi ohjata haluamaansa suuntaan.
   
 18. arkunnaula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tampereen Ilves
  Viime viikolla oli pakko käydä täällä vähän antamassa shittiä ja sen jälkeen kaksi voittoa. Näin se menee ;) ja sitten asiaan..

  Floridaa vastaan oltiin kyllä aikas purjeessa. Jimmylle sattu hyvä päivä siihen ja sitä kautta saatiin 2 pistettä. Varsinkin Barkovin kenttä oli pelottavan vaarallinen Wingsejä vastaan vaikkakin eivät saaneet paikoista sisään. Pilkuilla sitten voitto! Koska on muuten viimeksi hävitty rankkarit?

  Viime yönä Kojootteja vastaan alku näytti vähän liiankin hyvältä, kun Goose ja Gleni löi kolmen minuutin aikana pelin kahteen nollaan. Toisessa erässä vierasjoukkue sai kyllä pelistä kiinni, mutta silti erätauolle lähettiin turvallisesta 4-1tilanteesta. Klassinen 3 maalin johtoasema meinas sitten sulaa vielä lopussa kun vieraat hiipi 4-3 tilanteeseen. Oli muuten toi Kojoottien kolmas maali aivan saatanan karmee. Onneksi Helm löi sitten naulan arkkuun reilu minuutti ennen loppua. AA-Larkin-Mantha pelas hyvät kaksi erää, loi hyvin tontteja ja onhan siinä selkeästi meidän potentiaalisimmat pelaajat. Pelinopeus on kaikilla kunnossa ja omat vahvuus alueet. Larkin on nyt vuoden vanhempi ja viisaanpi, ei enään puske aivan päättömänä alueelle ilman järkeä. Toivotaan että löytävät nyt sellaisen yhteisen sävelen, ettei sitä heti aleta rikkomaan kun sattuu se huonompi peli alle.
   
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  20.02.2016, että johan tässä on hetki kulunut. Sen jälkeen 12 voittoa putkeen.
   
 20. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Onkin jo unohtunut täysin se aika, kun Howard ei meinannut voittaa voittolaukauskisoja millään.

  Hyvä oli jalka AA-Larkin-Manthalla. Muutenkin toki poikkeuksellisen seksikäs ketju tähän jengiin.
   
 21. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Jännittävin ketju vuosikausiin. Oikein odottaa aina seuraavaa kertaa kun hyppäävät jäälle. Pitäkää ne yhdessä!

  Detroit ei muutenkaan Babcockin ajoista alkaen ole tullut tunnetuksi superketjuistaan. Zetalla on aina ollut vierellä vaihtuva maalintekijä ja kulmavääntäjä, Datsyukilla oli ties millaista puukättä ja kivirekeä Bertuzzeista ja Clearyistä alkaen.
   
 22. Voittaja Jäsen

  Tuota ketjuahan sitä tuli kyseltyä jo viime kaudella kun selvisi että kaudesta tulee paskaa, niin toivoin että kyseiselle ketjulle olisi annettu ns helpot minuutit että saavat kehittää yhteistyötään. Nyt se on vihdoin sentään kasassa ja toivottavasti myös pysyy, vaikka välillä menisi vaisumminkin. Luinko eilen oikein kun jostain olin näkevinäni että Blashill suunnittelee AA:sta sentteriä?
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Juu. The Athleticissa jutteli semmoisia.
   
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Lukaisin jutun ja hienoa että vielä suunnittelevat tätä. Jo aikoja sitten tuntui järkevimmältä, että kaksi luisteluvoimaisinta hyökkääjää olisi tulevaisuuden sentteriduo, mutta jotenkin olen jo ajatellut Athanasioun puhtaaksi Wingeriksi. Artikkelissa AA mainitsi tykkäävän enemmän sentterin roolista ja Griffinsissähän mies oli sentteri 2 vajaata kautta + junioriaika. Puhui myös uusista aloitussäännöistä, että ne pitäisi sopia hänelle paremmin, koska nyt on vähemmän painia ja tykkää nykyisestä aloitustyylistä kun vain reagoidaan nopeasti. Mainitsi myös että Larkinin kanssa pääsee nyt aika helpolla, koska pelaavat samalla tavalla.

  Lainaus:
  Repesin kyllä tälle. :D
   
 25. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Joo-o.. Blashill on niin vakuuttunut omasta pelitavastaan, että vika on kaikkialla muualla. Kentälliset eivät puolessa tunnissa saa kemiaa aikaiseksi, joten ne sekoitetaan. Tatar nelosessa, jep jep. Zetan peli on tukahdutettu täysin. Kukaan ei pääse pelaamaan vahvuuksillaan. Joukkue on nopeimpia liigassa, mutta näyttää hitaimmalta. Sama roiskiminen jatkuu. Avaus seisoville jaloille ja jatko päätyyn -> vastahyökkäys. Toisessa erässä koominen hetki, kun kiekko saatiin hyökkäysalueelle, josta se kierrätettiin rännissä puolelta toiselle kolme kertaa ja sitten menetettiin. Tuo on Red Wings pähkinänkuoressa tällä hetkellä. Pelejä ei ole millään lailla kiva katsoa, kun mitään jännitettävää ei ole. Lähinnä saa maalivahteja ihailla, jotka pitävät lukemia jotenkin siedettävinä. Larkinista tykkään, ja siitä Kreikkalaisesta. Manthakin on ihan kiva. Onneksi eivät saa pelata yhdessä. Kun eivät kyenneet puolessatoista matsissa tyydyttämään Blashilliä. Lähde jo Blashill menemään. Et sä voi odottaa tällä touhulla tulosta.