Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017 klo 20.16.

 1. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liigan paras suojatyöpaikka, Detroit Red Wings
  Jokohan Svechnikov, Mantha ja Rasmussen olisivat valmiita änäriin? Detroit tuskin pleijareihin yltää niin kannattaisi peluuttaa junnuja paljon.
   
 2. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Mantha pelasi viime kaudella 60 peliä... Svechnikov ja Rasmussen eivät ole vielä.
   
 3. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Mantha oli viime kauden läpimurto, hyvin on suosikkijoukkue hallussa. :D

  Tällä kaudella Mantha nousee hyökkäyspään ykkösmieheksi joukkueessa. Rasmussenilla ei ole vielä mitään tekoa NHL:ssa, ainakaan pariin vuoteen. Svechnikoville olisi paikka auki, mutta ei taida taso vielä riittää isoihin valoihin.
   
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Eiköhän nuo 1 kerrallaan sieltä sieltä kömmi NHL-pelaajaksi. Mantha on selvä tapaus jo, Svechnikov todnäk vuoden päästä ja Rasmussen parin vuoden päästä.
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Onko Sulakin tilanteesta mitään uutta? Ei ole tainnut pelata pariin peliin.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  No nyt pelasi ja iski maalin. En jaksanut katsoa peliä, mutta haukkuja oli saanut muista otteista.

  Detroit pelasi aika kökköisellä rosterilla Hawksin vastaavaa vastaan ja aika helpot rahat sai Nordicbetiltä pois pelaamalla Wingsiä vastaan.

  Se mikä lämmitti, niin Michael Rasmussen osui jo kolmannen kerran preseasonin matsissa. Oli myös aloituksissa vahva, eikä siellä ollut ihan mitään pilipalimiestä vastassa, vaan Toews ja Anisimov, joita vastaan oli yllättäen parempi. Myös Keroa vastaan otti muutaman. Kokonaisuutena 12 voitettua ja 7 hävittyä aloitusta.

  Elinen rosteri:

  Booth - Sheahan - Street
  Abdelkader - Rasmussen - Parenteau
  Lorito - Holmström - Sadowy
  Campbell - Elkins - Witkowski

  Sulak - Sproul
  Lashoff - Hronek
  Kronwall - Russo

  Mrazek
  Coreau

  Sheahan ei ole kyllä saanut pre-seasonilla mitään aikaan. Kiikareilla vetää edelleen.
   
 7. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Viimeiset harkkapelit pelattu, back-2-back Torontoa vastaan. Kotona 2-4 tappio ja vieraissa 3-2 rankkarivoitto. Pelejä ei jaksanut katsella, ihan vaan koosteiden ja tilastojen valossa menty. Rasmussenille 4 maalia näissä peleissä, ei huonosti. Hyvällä itseluottamuksella vaan kausi WHL:ssä ja ensi kaudella miesten peleihin. En tosin tiedä miten nuo WHL kuviot menee, jos vaan mahdollista niin suoraan Grand Rapidsiin.
   
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Rasmussen on Pohjois-Amerikasta varattu, joten palautettava sinne mistä varattu. Vaihtoehtona siis lähinnä 9 peliä NHL + WHL-kausi. WHL-kauden päätyttyä voi tulla amateur try-lapulla Griffinsiin.

  Liekkö ollut tehokkain 2017 draftin pelaaja preseasonilla?
   
 9. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Rasmussen ilmeisesti tehnyt 4+0, kun Niko Hischier on tehnyt 4+3 ja Kailer Yamamoto 5+1, joten kolmanneksi eniten lienee Rasmussen tehnyt.
   
 10. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  McIlrath, Coreau, Lorito, Lashoff ja Street laitettu waivereihin.

  McCollum läpäisi waiverit ja menee Grand Rapidsiin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2017 klo 19.13
 11. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Ei kelvannut kukaan. Tänään vuorossa juuri 2-suuntaisen sopparin tehnyt Booth ja Sproul.
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  No niin, kausi alkamassa. Ei tosin vielä ens yönä mutta sitä seuraavana.

  Näillä näkymin kauteen lähdetään tällä kokoonpanolla:

  Tatar - Zetterberg - Nyquist
  Mantha - Larkin - Frk
  Abdelkader - Nielsen - Helm
  Sheahan - Glendening - (Witkowski?)

  DeKeyser - Daley
  Ericsson - Green
  Ouellet - Jensen(Witkowski?)

  Howard/Mrazek

  Sivussa:
  Athanasiou - RFA (ilman lappua)
  Franzen - LTIR (aivotärskyt vuosien takaa)
  Bertuzzi - LTIR (rannevamma)
  Svechnikov - short-term IR (niskavamma)
  Kronwall - todennäköisesti ainakin avauksesta sivussa, selkäkrampit ja nivuset vaivanneet preseasonilla
  Jensen - peukalovamma, pystynyt harjoittelemaan, mutta pelikunto arvoitus. Jos jää sivuun, avaukseen ei ole kuin 17 kenttäpelaajaa.

  22 ukon rosteri siis, ainoa vaihtoehto jolla pääsi capin alle. Emergency calluppia voi sitten käyttää ilmaiseksi, jos tulee tilanne ettei ole kuin 17 skatersia pukea rosteriin. Sitten varmaankin Booth kutsutaan ylös, kun treeneissä on vetänyt nelosessa.
   
 13. Voittaja Jäsen

  Ei tuolla kyllä ole mitään saumaa pleijareihin, etenkään kun valmennukselta ei tule pienintäkään apua. Toki jos veskari(t) pelaa elämänsä kauden ja tuo kiinnostavan näköinen(toki jos AA olisi Frk:n sijasta niin olisi vieläkin mielenkiintoisempi) kakkonen vetää 50+ pojoa per kärsä niin sitten pientä saumaa, mutta siltikin tiukille vetää. Tulee pitkä kausi, tosin ei valitettavasti sanan varsinaisessa merkityksessä.
   
 14. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Detroit Red Wings & FC Barcelona
  Odotukset ei oo juu järin korkeella ku rosteria kattoo ja etenkii miestä penkin takana. Heivaisivat nyt sen Blashillin takas sinne Rapidsii tai jotain..
   
 15. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Olisin tässä jo pitkään halunnut kirjoittaa jonkinlaista alustusta kauteen. Olen kuitenkin odottanut Athanasioun tilanteen ratkeamista. Sitä ei ole näköpiirissä ja kausi painaa päälle, joten kirjoitetaan nyt sitten.

  Holland ajoi itsensä umpikujaan palkkakaton kanssa ja nyt sitten ihmetellään AA:n kanssa. Todella sääli, viime kauden viihdyttävin pelaaja ja peliaikaan nähden älyttömän tehokas. Turha asiaa on enää sen enempää vatvoa, tämän kanssa täytyy nyt vain elää kunnes jokin ratkaisu tulee.

  Puolustus on todella heikoissa kantimissa kauden alla. Kronwallin pelikunto on kysymysmerkki heti syksystä alkaen. Daley on vielä katsomaton kortti, mutta taitavana luistelijana tuo hyvän lisän verkkaiseen alakertaan. Greenillä on viimeinen sopimusvuosi, odotuksissa on kauppa deadlinella vahvistamaan contenderia. Sen jälkeen pakisto on todella puukätinen. Jensen päässee heti hyvään rooliin ja toivon, että ennakkoluulottomat, rohkeat otteet saavat jatkoa ja pisteitä alkaa tulla entistä enemmän. Vajaan kauden pelannut Jensen oli pakiston toisiksi paras pistemies. Nyt pakistossa on kaksi hyvää luistelijaa. Muuten nimilista on epätoivoa herättävä. Melkeinpä jokainen ukko on liian suuressa roolissa tasoonsa nähden.

  Pakit viimeisimpien tietojen perusteella:

  DeKeyser-Daley
  Ericsson-Green
  Ouellet-Jensen

  Kolmospari on riittävä. Ouellet on näyttänyt Jensenin vierellä jopa ihan kelvolliselta NHL-pakilta, muuten on mennyt heikommin. Muuten on luvassa paniikkia ja kaaosta oman maalin edessä. Daley ei ole mikään todellinen kiekollinen puolustaja, saa nähdä kuinka pystyy rakentamaan hyökkäyksiä. Kohtaa ykkösparissa vastustajan supertähdet illasta toiseen, luotto on hatara että pärjäisi hyvin. DeKeyser ei ainakaan pärjää. Greeniäkin varmaan taas kerran ykkösparissa kokeillaan, mutta ei siitäkään mitään tule. Se on nähty.

  Hyökkäysketjut viime tiedon mukaan:

  Tatar-Zetterberg-Nyquist
  Mantha-Larkin-MRTN FRK
  Abdelkader-Nielsen-Helm
  Booth-Sheahan-Glendening

  Booth on kuitenkin jo lähetetty alas ja Witkowski paikannut pakeissa Jensenin peukalovammaa. 11 hyökkääjällä mennään nyt. Booth pelasi hyvän campin ja päässee paikkaamaan ylös useasti kauden aikana. Tietysti otteet AHL:ssä merkitsevät. Bertuzzi on vielä useita viikkoja sivussa, mutta ottaa nelosketjusta paikan.

  Silmään pistää tietysti kakkosketju. Frk napattiin takaisin waivereista kesken viime kauden ja on vihdoin pääsemässä ylös. Hienoa että sitkeys palkitaan. Joukkueen kovin laukaus teki tuhoa harjoituspeleissä. Ketju vaikuttaa hyvin roolitetulta, Larkin ja Mantha pitävät kiekkoa ja tekevät peliä. Manthasta on tullut ilmeisesti kesän aikana todellinen monsteri, odotan lopullista läpimurtoa, 30+ maalia ja nousua joukkueen ykköstähdeksi. Larkin oli hyvä keväällä, mm-kisoissa ja nyt on ilmeisesti bounce back -kausi tulossa.

  Sheahan tuolla vieläkin roikkuu. Ei saanut harkkapeleissä mitään aikaan ja toivoin että kaupattaisiin, jotta saataisiin AA:lle tilaa. Näin ei käynyt, vaikka huhuja oli. Ei varmaan kelvannut kenellekään.

  Hyökkäys näyttää ilman Athanasioutakin viime kautta paremmalta. Suurin osa hyökkääjistä veti huonosti viime kaudella, joten potentiaalia parempaan on rutkasti. Nuorten nousu tietysti iso avaintekijä. Zetan jaksaminen toinen merkittävä tekijä. Viime kaudella jaksoi upeasti.

  Maalivahtitilanne on täysin auki. Kumpi vain voi ottaa aloittajan paikan. Mrazek oli lopettanut työnteon huikean toissakauden jälkeen, mutta nyt oli kesällä käynyt salilla ja saanut puolet läskistään sulatettua. Tekniikkaharjoitteetkin aloitti aiemmin kuin ennen. Ihan hyvältä kuulostaa.
   
 16. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Kyllä ottaa päähän tuo AA:n puuttuminen tuolta. Vaikeuksia on mahtua palkkakaton alle ja rosteri on keskinkertainen. Sitten ei nuorta, nousevaa ja ennen kaikkea viihdyttävää pelaajaa saada edes signattua. Mitenköhän meidän Kenny aikoo hoitaa tilanteen. AA on kuitenkin varattu peräpäästä ja näin ollen aikalailla ilmainen asset. Nyt ollaan päästämässä pois ilmaiseksi.
   
 17. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Mihin sitä AA:ta nyt ollaan päästämässä? Oikeudet pysyy kuitenkin Detroitilla, jos AA jossakin SaiPassa kauden pyörii.
   
 18. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Lainaus:
  Aivan juu, mutta ei se juuri lämmitä jos se muualla pelaa kun pitäisi Little Ceasarilla toimia vetonaulana. Tuo kokonaisuus missä tuollaiselle äijälle ei saada sopimusta tässä vituttaa. Tottahan tuo on että oikeudet säilyy.
   
 19. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Ehkä suurin kysymys Detroitin ympärillä liittyy fanien jaksamiseen. Zetterbergille ja Krinwallille maksetaan ihan rutkasti rahaa siitä, että vähän pyörähtelevät kentällä, hymyilevät pressissä ja muistuttelevat kymmenen vuoden takaisesta suuruudesta, mutta miten on fanien laita? Olen aika huolissani siitä, sillä orastavia oireita mielenrauhan järkkymisestä on havaittavissa. Toivon teille, jätkät, pelkästään hyvää ja jaksamista. Eiköhän sieltä kasikierrokselta kymmenen vuoden sisään joku hyvä pelaaja taas löydy, ja sitten voidaan taas toistaa tuttua mantraa. Hitsit jos joku olisi osannut aavistaa kauan kauan sitten, ettei tämä tule päättymään hyvin.
   
 20. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  Myös vilpertti saatu kauden kynnyksellä mukaan remmiin, nyt kausi voi todella alkaa!

  LGRW!
   
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Juu ehdottomasti kauden parasta antia tämä, kun kaikki muu tulee olemaan vain kurjuutta.
   
 22. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Detroitin tapauksessa on sinänsä hienoa kuinka julkinen kuva organisaation hoidosta yleensä muuttuu, johdon pysyessä samana, hitaasti kuin jäätikkö. Mutta Detroitin tapauksessa muutosnopeus on järisyttävä ja binäärinen ikäänkuin Detroitin slummin ja naapurikuntien välinen raja sosiaalisessa kehityksessä, tai Detroitin vesilaitoksen kanta siitä kenen pitää maksaa vesilaskut: jääkiekkojoukkueen vai asukkaiden.
   
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 24. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Noilla harkoissa vedetyillä ketjuilla aloitetaan, Kronwall ei pysty pelaamaan. Eli näin:

  Tatar-Zetterberg-Nyquist
  Mantha-Larkin-MRTN FRK
  Abdelkader-Nielsen-Helm
  Booth-Sheahan-Glendening

  DeKeyser-Daley
  Ericsson-Green
  Ouellet-Jensen

  Howard aloittaa maalissa.

  Tunnin päästä kauden avaus, ensimmäinen virallinen matsi LCA:lla.
   
 25. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Kausi on alkanut ja millä tavalla! Aivan upeaa yrittämistä, puolustus oli hienosti kasassa ja Jimmy jatkaa siitä mihin jäi, oli erinomainen.

  Plussat:

  +FRK, mahtava debyytti Wings-paidassa. Nopea, näyttää täysin NHL-pelaajalta, ja tuo sen pelotteen ylivoimalle. Toi laukauksellaan kaksi maalia tänään.

  +Daley. Hienoa luistelua, paransi pelin edetessä jatkuvasti. Näyttää nerolta ylivoiman quarterbackina, liikkuu ja syöttää mielikuvituksellisesti. Jotain muuta kuin staattinen Kronwall ylivoimalla.

  +Mantha. Vielä ei oikein lähtenyt ja pelasi viime kaudella parempia pelejä. Silti 1+2 tuollaisella peruspelillä.

  +Green. 0+4 ja hienosti pelasi vaistot hyökkäyspäässä.

  +Helm. Jatkuvaa yritystä, taitavaa alivoimapelaamista, hankki pari jäähyä ja voitti taas melkein kaikki kaksinkamppailunsa päädyssä. Illan kruunasi komea perstaklaus, joka sekotti Coylen pasmat.

  Miinuksia ei tarvitsisi jakaa, mutta Ouellet saa yhden lähdettyään höntyilemään maalin taakse Wildin toisessa maalissa. Tarjosi Stewartille vapaan väylän.