Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017 klo 20.16.

 1. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  Harvoin on viime vuosina voinut sanoa, että Detroit olisi ansainnut pelitapahtumien puolesta voiton vittuTampaa vastaan, mutta viime yönä se ei olisi ollut mikään vääryys. 2 lahjamaalia vieraille täysin turhaan, maalipaikkoja kotijoukkueella oli yllin kyllin. Kausi lähtenyt ihan makoisasti käyntiin, paljon pelejä tulossa tällä viikolla, toivottavasti joukkue kykenee kairaamaan tuloksia.
   
 2. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Joo positiiviset fibat jäi lopputuloksesta huolimatta, Greenikin sai maalihanat auki. Tampan aktiivinen karvaus aiheutti kyllä pakistolle harmaita hiuksia ja Ericsson oli taas huono. Daleylle vaan peliaikaa niin paljon kuin jaksaa.
  Mielenkiinnolla odotan, miten jengi pärjää Torontoa ja Washingtonia vastaan.
   
 3. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  DDK sivussa viikon-pari ainakin vielä.
  Red Wings' Danny DeKeyser out another week, maybe two. When he blocked shot Oct. 10 at Dallas, also rolled ankle, so slight sprain.

  Paska.
   
 4. arkunnaula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tampereen Ilves
  6-3 turpaan Torontolle. Olipas erikoinen peli. Jimmy ei kerennyt saamaan edes silmiään kiinni ennen kun hänet vaihdettiin Mrazekiin ja hän päästi sitten vielä kaksi. Se riitti tällä kertaa. Eipä ollut Toronto hääppöinen mutta silti pinnat jäivät kotio.

  Tatarille maali, Aukesko ketsuppipullo vai odotellaan seuraavaa taas kymmenkunta peliä? Jensen 0+3 eli ihan normi ilta.
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2017 klo 08.03
 5. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 6. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Ei taida pelkkä Booth riittää kun pelaa vaan 700k caphitillä. No ensi vuonna voi sitten mennä välimiehelle, jos AA:ta vielä kiukuttaa. Toivottavasti nyt pääsisi oikeasti näyttämään tasonsa ja saisi näytönpaikan ylivoimallakin. Sittenhän sitä näkee, minkä arvoinen ukko on. Ehkä tosta sitten lähtee Raili helvettiin, ei jäisi kukaan kaipaamaan.
   
 7. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tosiaan. Noh Sheahan Pensiin varausvuoroa tms. vastaan.
   
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Booth ja Witkowski tilan tekköö. Alas alas, mars mars!

  Tai sitte De Keisari menee LTIR ja pitkitetään näitä ratkaisuja.
   
 9. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Olipas turha tappio taas. Plussana että taas paremmat paikat kuin vastustajalla ja Tatar sai pari kaapia. Pelin lopussa sitten Larkin panikoi kiekon katsomoon ja alivoimalla ei osattu tehdä tyhjiin. Lopulta sitten kiekko kiinnosti enemmän ja Caps sai rauhassa veivata maalin edestä tasoituksen.

  "Hyviä aihioita" voisi joku kiekkomies tähän sanoa. Canucks huomenna kotona, siitä pitäisi kyllä voitto raapia vaikka millaisella pelillä. AA:n mukaan tulo on hyvä boosti hyökkäykselle, toivottavasti saa reilusti heti alkuun näytönpaikkoja ettei tarvitse heti kiukutella.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2017 klo 14.44
 10. Jaasin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Real Madrid, Detroit Red Wings
  En jotenkin digannut ollenkaan tosta avsta. Oviella joku jumalauta 12 onetimeria. On se kumma, että lopulta uppoaa. Todella urposti koko jengi valuu sinne kiekollisen puolelle, on siellä kehissä sitten 4 tai 3 ukkoa.

  Muutenkin capsilla kyllä vitusti tontteja ja Mrazekin huippumatsi palkittiin lopussa nätisti vielä perseilemällä kunnon kaljaliigamainen 3-1(?) tilanne maalin eteen.

  Ja Darren Helm olis vaikka voinut osua siihen tyhjään maaliin minuutin verran ennen loppua.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Vitutti kyllä kun katsoi noita viime hetken maaleja. Täysin käsissä ollut peli ja sitten Darren Helm ja Luke Glendening koomailevat lopun alivoimissa pahimmat virheet. Ei olisi sinänsä haitannut, jos joku Larkin maksaa oppirahoja, mutta näiden jannujen jumalauta luulisi osaavan alivoiman salaisuudet.
   
 12. Voittaja Jäsen

  Jos ja kun Sheahan siirtyy Pinkkuihin(?) ja AA tulee kokoonpanoon, niin siirtyisiköhän Helm vihdoin vakituisesti neloseen?
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Viimeksi muokattu: 22.10.2017 klo 01.07
 14. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Mitä ihmettä täällä tapahtuu...?

  Treidi?

  Sheahan ulos jossa lähtee 2.075M caphittiä ja Scott Wilson sisään 625k caphitillä.

  Lainaus:
  Vuoron korotus tuossa näköjään myös.

  Wilson ja Athanasiou rasittavat cappia yhdessä 2.013M, oikeen mainiosti hoidettu homma. Nyt saa jalkeille 23 ukon porukan taas.

  Gus - Zeta - Mantha
  Akader - Larkin - Tatar
  AA - Nielsen - Frk
  Wilson - Glendening - Helm
  (Puempel, Witkowski, Bertuzzi kun tervehtyy)

  Näillä voisi mennä.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2017 klo 01.41
 15. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lisäksi Wilsonin pitäisi sopia nelosen grindaajan rooliin paljon paremmin kuin Sheahanin. Oli viime kaudella tilastollisesti Sheahania selvästi parempi, ja tuo halpa lappu jatkuu ensi kaudellekin. Hyvä Kenny! AAn tilanne ratkesi parhain päin ja uskon, että Wilson-kauppakin vahvistaa joukkuetta.
   
 16. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Holland pistää elämän risaiseksi ja käyttää koko edellisten viiden vuoden treidikiintiön yhtenä lokakuisena iltana.

  Sheahania ei voi jäädä kaipaamaan yhtään kukaan. Saattaahan tuo hyvässä joukkueessa vaikka olla hyödyllinenkin alaketjun täyte. Erittäin hyvä kauppa kyllä, kun ihan elävä ja hengittävä pelaaja saatiin vastineeksi kiekkokassin sijaan. Siihen loppui sitten Sproulinkin tarina koruttomasti. Ouellet sentään vielä rypistelee jotenkuten mukana. En ymmärrä, mikä fetissi Rangersilla on Detroitin (huonoihin) puolustajiin.
   
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kukaan ei ole kertonut Kennylle, että nyt ei ole vielä trade deadline. Selvästi kalenteri vaan sekaisin.

  Lainaus:
  Sproul nyt vetäisi vielä muutaman pelin Griffinsissä, mutta kun oli eräässä 5-2 tappiossa -4, niin homma taisi olla sillä selvä. Rangersin hakuja en kyllä ymmärrä, vaikka tässä nyt on lähinnä AHL-tason liikuttelua. Smith on ollut aika totaalinen floppi, viime kevään lopun suonenveto on enää muisto vain.

  Sproulin lähtö avaa farmissa tilaa Hronekille tai Saarijärvelle. Tämän hetken Griffins-puolustus on ollut:

  Lashoff - Russo
  Hicketts - McIlrath
  Renouf - Sproul
  L-R joka parissa. Rightin Sproul pihalle ja rightin Hronek/Saarijärvelee tilaa.

  Puempel on muuten varattu Red Wingsin varausvuorolla, Ottawan toimesta. 2011 draftissa Ottawa treidasi ylöspäin 24. overalliin ja Wings sai vastineeksi 2x kakkoskiekkaa. Niillä tarttui Jurco ja Ouellet. Kakkoskeikan omalla 55.overallilla varattu Sproul vaihtui nyt siis tuohon entiseen 24. overalliin.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2017 klo 01.44
 18. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Oli kyllä hienosti hoidettu Kennyltä. Ei antanut periksi AA:lle ja agentille (Larkin ja Mantha ei rupea kikkailemaan ensi kesänä) ja pari hyödytöntä ukkoa vaihtui kenties hyödylliseen pelaajaan, parempaan varausvuoroon ja rosteripaikkaan.
   
 19. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Loistavaa. Sheahanin treidiä olisin ihmetellyt toissa vuonna, mutta viime kaudella maali syntyi viimeisessä ottelussa. Silti oli rosterissa illasta toiseen ja tuntui ainakin omaan silmään ettei juuri hyviä juttuja saanut aikaan. En jää kaipaamaan. Kyllä se Kenny jotain osaa vaikka välillä pistää hermot kireälle. Kyllä se AA:kin kumma kyllä halusi NHL:ssä pelata, eikä se pelkästä rahasta ollut kiinni kun ei KHL:ään lähtenyt uhkailuista huolimatta. Holland kyllä taisi haistaa sen.
   
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Maalit! Eipä potkita nyt liikaa Railia, teki kuitenkin kaksi kaappia!
   
 21. arkunnaula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tampereen Ilves
  Railihan jäi historian kirjoihin tekemällä viimeisen maalin Joella. Toinen mistä Raili jäi mieleen on kun hän kärysi ratista teletappi asussaan :D Siinäpä ne isoimmat saavutukset, joten ihan helvetin hyvä että jatkoi matkaansa. Kiva että kesken kaudenkin tapahtuu muutoksia. Harvinaista herkkua.

  Ens yönä sitten Nucks ja sieltä pitäis pisteet raapia. Saas nähdä millaisilla hyökkäyskentillä lähdetään?
   
 22. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Joko muuten uskaltaa hehkuttaa Larkinia? On aivan eri mies kuin viime kaudella, ja paljon parempi kuin tulokaskaudellaankin. Nykyään pää pelaa samaa tahtia jalkojen kanssa. Tekee oikeita ratkaisuja kiekon kanssa, ja ennenkaikkea tekee peliä. Sitä kärkisentteriltä halutaankin. Enää ei puske päättömästi kiekon kanssa sumppuun/kulmaan kunnes menettää kiekon. Jatkuvasti on pää ylhäällä syöttöpaikkoja hakien ja ylöstuonnin jälkeen menee puskemisen sijaan liinat kiinni ja kiekko toiseen aaltoon, jos tilaa ei ole. Lisäksi nopeudellaan tuo huikean kilpailuedun Wingsille, koska voittaa luistelukilpailussa kaikki pakit. Omassa päässä riisto ja jalalla pakin ohi. Väitän, että ainoastaan McDavid on parempi tuontyyppinen pelaaja. Jääaikaa on alkanut tulemaan 20 minuuttia illassa, ja kilpailee Zetan kanssa tasapäisesti joukkueen parhaan hyökkääjän tittelistä, kun Mantha on tyytynyt väläyttelemään.

  En olisi todellakaan olisi tätä odottanut viime kauden jälkeen.
   
 23. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Vähän lipsahtaa latteuksien latelemisen puolelle, mutta onhan se selvä että nuorten pelaajien kanssa kärsivällisyys on valttia. Vaikean tokan kauden aikana bob-Dylan selkeästi makseli oppirahoja, opetellen vaikeampien vaihtojen ja minuuttien lainalaisuuksia. Nyt ne sitten näyttäisi jo alkavan realisoitumaan, ja hyvä niin! Toivotaan että Manthan ja Athanasioun kanssa käypi samoin.

  Toki sopii lisätä myös se että rajansa sillä kärsivällisyydelläkin on. Muun muassa Raili ja Sproul sai kyllä niitä tsäänssejä mielin määrin. Kaikkea hyvää molemmille jatkoon toki; kerran punasiipi aina punasiipi.
   
 24. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Kauden toistaiseksi paskin peli Wingsiltä. Puolustus vuoti kuin seula ja Howard antoi hyvää reboundia, torjuen kuitenkin 33 kertaa. Omat eivät sitten juuri maalia kohti laukoneet. Toinen erä oli aivan sysimusta, käytiin välillä pyörimässä Canucksin päädyn laidoilla pääsemättä tekopaikoille oikeastaan kertaakaan, ja kaveri sitten käveli aikalailla keskikaistaa sisään. Ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. AA nyt sisään nopeasti ja DDK takas niin voidaan voittaa jotain pelejä. Mantha sentään osui ihan maalintekijän maalilla, ja niitä on nyt muutama tilauksessa kauden mittaan. Nyquist syötti tuon, ja koitti syöttää myös sen ainoan kerran kun punapaitainen oli ihan A-luokan tekopaikalla. Joskus olisi itse vetänyt. Ei enää nykyään. Kuka kertois jätkille että saa itsekkin kokeilla, eikä kukaan suutu?
   
 25. arkunnaula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tampereen Ilves
  Jotenkin tässä hiipii väkisin sellainen fiilis, että nytkö se viime kaudelta tuttu kyntäminen alkaa!? Jimmy aloitti kauden ihan kivasti, mutta kyllä nyt pari viimeistä ottelua on ollut taas synkkää. Viime viikko oli surkea 4 tappion muodossa. Jokuhan vois tähän tietysti sanoa että kyllähän tämä oli tiedossa tolla rosterilla. Ans kattoo ny.