Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017 klo 20.16.

 1. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Hyvä peli oli joo, yksi musta minuutti jonka aikana Wild rankoi. Olihan se välillä enemmän tai vähemmän hakemista, mutta hyvän maun jätti. Jimmy heitti heti kovan haasteen Mrazekille ja 2. sekä 3. kenttä pelasivat mainiosti.
   
 2. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion KeltaMustat, Punasiivet.
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. Hieno kauden avaus.
   
 3. HeavyWing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ja nyt ei sitten tänne mitään vittuilua, (yv saa laittaa) kuinka tosifani ei kaikesta aina ookkaan perillä...
  Katoin tossa eliteprospectista, että Frk pelannu Carolinassa viime kaudella pari peliä ?

  2016-17 [​IMG] Carolina Hurricanes [​IMG] NHL 2 0 0 0 0 -3


  Käsi ylös, virhe, mulla menny kyllä täysin ohi tämä !
   
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Viime kaudella näytti vielä career AHL-pelaajalta. Siksipä waiveroitiin kahteen kertaan (Det & Car) ja poimittiin takaisin Wingsiin. Mutta jotain on konsonantti tehnyt kesällä oikein, siihen malliin jalka liikkuu.
   
 5. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Joo laitettiin waivereihin kauden alkaessa ja Canes poimi. Pelasi kaksi peliä ja sen jälkeen Caneskin waiveroi, mutta kelpasi uudestaan Detroitille. Kirjoitin siksi "debyytti Wings-paidassa", tiedossa oli kyllä, että NHL-debyytti on jo tapahtunut.
   
 6. Jaasin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Real Madrid, Detroit Red Wings
  Mielenkiintoinen tuo Athanasioun tilanne. Luganoon treenailemaan?

  Mutta joo, jos tuo tuomarilinja mailankäytön tulee säilymään edes about samansuuntaisena tällä kaudella, niin ei tuo Wings tule mikään säkkipaska olemaan. Paperilla ja ajatustasolla odotin tästä kaudesta ihan kairausta, mutta itse asiassa tuolta löytyy tota speedster-yksilöä ihan loistavasti. Nyqvist, Larkin, Helm, Tatar ja vielä sitten mahdollisesti tuo Athanasiou. Ihan erityisen nopeita luistelijoita kukin. Manthallakin on sellainen straight line-speed, että luulisi sääntöpainotusten maistuvan.

  Saahan nähdä.
  Pakisto pelottaa toki edelleen ihan vitusti.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Custance: Athanasiou and Red Wings moving closer to a split – The Athletic

  The Athleticin Craig Custance (täysin dominoiva NHL-writer tällä hetkellä) selvitti hieman tuota tilannetta.

  Lainaus:
  Lainaus:
  En nyt viiti kaikkea lainata, koska on maksullinen sivusto, mutta tuossa nyt pari pääkohtaa.
   
 8. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Detroit Red Wings & FC Barcelona
  Mikäs se pelaajan/agentin toive palkasta oli? Ei tainnu olla edes kakkosella alkava? Vai?
   
 9. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Jimmy näyttäisi olevan vireessä. Kahteen peliin 74 torjuntaa ja kolme maalia selän taakse. Viime yönä vierasvoitto Ottawasta, Frk teki ainokaisen ja Nielsen onnistui sitten pilkuilta. Sitten onkin edessä aavikon kiertue, tiistaina Dallasissa, torstaina Arizonassa ja perjantaina Vegasissa. Kauden avaus muutenkin vähän vieraspainotteinen, kun lokakuussa kahdeksan peliä on tien päällä ja viisi Uunissa.
   
 10. Hockey Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, junnut & Kimi Räikkönen
  On kyllä Howardin uran kannalta sääli, että mies on niin loukkiherkkä uran loppupuolikkaalla. Vähän vaivihkaa Jimmy on ehtinyt 33 ikävuoteen ja iän puolesta hyviä pelivuosia on varmaan edessä 3-4. Saisi Mrazek olla nyt vuorostaan pari peliä putkeen maalissa, niin nähdään missä mennään veskaritilanteen kanssa.
   
 11. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Hienot kaksi voittoa kauden alkuun kyllä mutta ilman Jimmyä yön kamppailua ei oltaisi voitettu. Tilastoharhainen voitto siis mutta menköön, otan kaiken vastaan.

  Aavikkoreissulta toivon semivarovaisesti sellaista 4/6 pistepottia. Stars nyt voitetaan ainakin, sillä ne ei osaa vieläkään puolustaa, ja Yotes/Knights-kaksikosta vain toiseen annetaan lupa hävitä. Eivät kuitenkaan ole mitään erityisen "playoff bound"-jengejä paperilla. Ei kyllä olla mekään.
   
 12. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  Mielestäni Detroit oli Ottawaa vastaan parempi joukkue 5vs5 pelissä. Sääntömuutoksista johtuen ylivoimaa oli tarjolla varsinkin Ottawalle useaan otteeseen, mutta rutikuiva yv ja Jimmy pitivät kotijoukkueen nollilla. FRKFRK painoi toisen uunin yhtä moneen peliin ja vain Big E:n uskomattoman paska purku viimeisillä minuuteilla toi Ottawan tasoihin. Wings vei jatkoja ja oli vain oikeus, että Red Wings sai ylimääräisen pisteen Nielsenin maalilla ja Howien torjunnoilla.

  Jensen - mahtava peli jälleen. Ei virheitä, raikas jalalla. Tämän hetken joukkueen parhaimpia puolustajia. Dekeyser on petrannut myös viime kaudesta, eikä virheitä omaan silmään ole juurikaan tullut. Näkymätön, joten hoitanut rooliaan. Fabio ollut ensimmäisissä peleissä huonoin puolustaja, mutta eiköhän miehen paikka ole kokoonpanossa Kronnerin palatessa. Manthalta laiska peli jälleen, yritetään pikkukivaa ja menetetään kiekkoa kerta toisensa jälkeen. Larkin on alkanut pelaamaan, eikä enää vain kaarra maalin taakse tai yritä nollakulmasta toivotaantoivotaan ratkaisua. Nyquist, Zeta, FRK, Helm - kaikki onnistujia tähän mennessä. AA olisi kyllä mielettömän hyvä lisäys, jolla saisi tuon kolmannenkin lenkin vaarallisemmaksi, mutta sen suhteen alkaa kyllä kieltämättä mieli olemaan matalana.
   
 13. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Wings muuten hävinnyt edellisen kerran pilkkukisan 20. helmikuuta 2016 juurikin Ottawaa vastaan.
   
 14. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Pakko sen verran huudella tänne tuosta AA:n tilanteesta, että ihmettelen jos ei kohta ole nimmaria siinä 2v / 1.9 milliä per vuosi lapussa. Josh Anderson joutui taipumaan 3 v lappuun 1.85 caphitillä. Sen lisäksi Anderson joutui farmiin hakemaan vauhtia, kun jäi harkkaleirit väliin.

  Kyseessä on saman ikäiset pelaajat, sama agentti, lähes samat tehotkin viime vuodelta. AA teki 18+11 ja Anderson 17+12. AA pelasi vähän vähemmän pelejä, mutta sai myös yv-aikaa, kun Anderson teki kaikki pisteensä tasakentällisin. Omasta mielestä siis varsin vastaavat tilanteet vaikka vähän erityyliset pelaajat ovatkin. Mutta kun soppareita vertaa niin mielestäni AA:n kannattaisi tuo 2 v soppari ottaa äkkiä ennen kuin siihen tulee 1 v lisää.
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Vähän monimutkainen tilanne, vuoden päästähän AA olisi oikeutettu välimiehen käsittelyyn ja tuskin nyt haluaa 3 vuoden sopimusta tehdä halvalla capihitillä jos kokee potentiaalia olevan parempiin suorituksiin jos saa vaan enemmän peliaikaa. Yhtenä verokkina voisi myös katsoa Connor Brownia jonka sopimuksen caphit on 2,1 miljoonaa vuodessa 3 vuoden ajan. Toinen verokki voisi myös olla Pageau joka sai 3v ja 3,1 miljoonaa per kausi. Vähän kyllä kummallista ettei tässä ole saatu sorvattua jotain vuoden lappua, esim. Voracek tai Bødker aikanaan.
   
 16. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Wings ei ole tarjonnut vuoden lappua ja Athanasiouta ei oletettavasti kiinnosta vuoden soppari. The Athleticistä voi lukea lisää melko huokeaan hintaan.
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Ei tietty herran pään sisään päästä, mutta tässä tilanteessa se vuoden sopimus voisi olla ainakin Athanasioun kannalta hyvä ratkaisu kun se tosiaan mahdollistaisi sen välimiehen käsittelyn ja olisi sitten se vuosi aikaa näyttää mihin kykenee.

  Kannattaako tuo Athleticin tilaaminen muuten näin neutraalina kannattajana, käsittääkseni kuitenkin pääasiassa kirjoittavat juttua pääosin noista tietyistä joukkueista?
   
 18. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Näinhän sitä luulisi, mutta tuo mainittu Josh Anderson otti ennemmin kolmen vuoden sopimuksen kohtuu matalalla caphitillä kuin pelkän vuoden sopimuksen. Ja tosiaan kummallakin sama agentti, joten kyllä noita vuoden soppareita jostain syystä vältellään ja otetaan ennemmin muutaman vuoden sopimus.
   
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Miten minä muistan lukeneeni että vuoden sopparia olisi tarjottu, mutta se oli jotakin tyylii 1.25M tai vastaavaa.
   
 20. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ah joo oma virhe. Siellähän se luki, mutta pää ei toimi täysillä. Summaa ei mainittu mutta tuskin agentti on suosittelemassa 1x1,25 miljoonaa vastaan 2x1,9 miljoona.
   
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Tuo ei ole kyllä edes mitään puolivirallista tietoa. Mitä lie huhua. Itse muistan kesältä ainoastaan jonkun 1-vuotisen1,5M huhutarjouksen.

  Ihan hyvin AA olisi toiminut capissa sillä 1.65M. Uskoisin että 2-vuotisenkin palkat on pilkottu tyyliin 1.65M ja 2.15M.
   
 22. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Se tietysti on ongelma, jos Athletic ei omaa joukkuetta seuraa, mutta onhan lafka haalinut lähes kaikki kovimmat kiekkokirjoittajat. Ylivoimaisesti laadukkainta NHL-journalismia tällä hetkellä.
   
 23. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ainakin Helene puhuu tuosta summasta:
  Detroit Red Wings' 2-0 start is early but encouraging
  Meanwhile he is losing money off the offers the Wings have made him (two years, $3.8 million/one year at $1.25 million; he’d be an RFA with arbitration rights after either)
   
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ei siellä tosiaan Tampan osiota vielä taida olla. Uskoisin että myöhemmin tulee. Mutta nimenomaan jos seuraat NHL:ää yleisesti, niin kannattaa hankkia. Mirtle kirjoittelee palkkakatosta, Pronman prospekteista yms yms. Luettavaa on ihan hemmetisti, ja jollakin tavalla mukavaa kun kaikki löytyy samasta paikkaa.

  ESPN:n kiekkopuoli taisi jotenkin "hajota" ja sieltä on siirtynyt aika iso osa jääkiekkotoimittajista tuonne Athleticiin.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2017 klo 20.42
 25. Voittaja Jäsen

  Tuosta edellisestä pelistä jäi sellainen ihmettelyn aihe vaivaamaan kuin että millä helvetin näytöillä Sheahan pelaa ylivoimaa? Ite olen aina yrittänyt nähdä Sheahanissa positiivisia asioita ja kyllähän se nyt nelosketjussa menee jos vain peliaika ja rooli pysyy oikeana(vaikka ei kyllä haittaisi vaikka treidattaisiinkin), mutta tuo ylivoima-aika hyökkääjälle joka edellisellä kaudella ei tehnyt maaliakaan ennen kauden viimeistä ottelua on jälleen yksi ihmettelyn asia valmennuksen päätöksissä.