Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017 klo 20.16.

 1. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 3. Voittaja Jäsen

  Joo jos tosiaan AA päästetään KHL:ään niin jotain on tehty aika pahasti väärin, tuskin se nyt niin massiivista lappua on vaatimassa. Kennyä tullut vuosien saatossa, syystäkin, puolusteltua mutta kyllähän se kirpaisee kun ensin palkataan käyttökelvoton valmentaja ja annetaan sille vielä jatkoa potkujen sijasta ja sen jälkeen päästettäisiin yksi harvoista valopilkuista nykyisessä joukkueessa muualle. No toivottavasti tuosta vielä jotain saadaan aikaseksi ja AA nähdään uuden hallin jäällä Red Wingsien nutussa tulevalla kaudella.
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:

  Aika toivotonta on Wingsissä. Kukaan noista Wingsin puolustajista ei mahtuisi Nashvilleen. No ehkä Green tai DeKeyser kolmospariin.
   
 5. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Tässä tilanteessa (AA) jonkinvitun Trevor Daleynkin nimen näkeminen tuolla saa pieniä puklausreaktioita aikaan. Huhhuh ja heihei Kenny, oli mukavaa 20 vuotta sitten.
   
 6. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Palkkakattovaikeudet jatkuu vielä jonkin aikaa ja joku Daley ois saanu jäädä hankkimatta ja mennä vaan jollai halpaukoilla kaikka paikat mitä ulkopuolelta on pakko täyttää. Samoin voi ajatella, että jo edellisen kesän Nielsen oli turha hankinta kun ei tuolla rungolla mitään tulla voittamaan.

  Detroitissa on Mr. I:n johdolla oltu jatkuvassa "retooling" tilassa niin kiekon kuin baseballin puolella - omistajan usko on ollut että just sillä yhdellä/kahdella hankinnalla noustaan mestaruuskisaan mukaan. Nyt ei Mr. I ole enää puikoissa (RIP) ja suunta muotoutuu ihan erilaiseksi nyt. Jonkinlaista jälleenrakennustahan Red Wingsilläkin on edessä jokatapauksessa kun lähivuodet maksellaan "syntejä" takaisin häntäsopimusten (Franzen, Kronner, Zeta), kalliden jatkojen (Ericsson, Helm) ja Weissin ulososton muodossa.
   
 7. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  Rapakon takaisia keskusteluja lukiessa olen saanut sellaisen käsityksen ettei Red Wings ala uudelleenrakentamaan kunnolla uuden areenan vuoksi. Omistajat eivät halua joukkueen rämpivän, jotta katsojat eivät katoaisi, joten valittu suunta on tämä. Eli koitetaan muutamilla hankinnoilla ja parannuksilla saavuttaa menestystä.
   
 8. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Detroit Red Wings & FC Barcelona
  Jotenkii vaikea uskoa, että maksava yleisö kattoo mielummin tollasta HMV lätkää, joka saattaa runkosarjassa jättää taaksensa max. 2 joukkuetta. Jos taas vaihtoehtona olis nähdä nuoria ja nälkäsiä urallaan eteenpäin pyrkiviä pelaajia joukkue täynnä, jotka antaisivat aina 110% jäällä ja pitäisivät vauhtia niin kyllä mä ainakii jälkimmäiselle vaihtoehdolle ite syttyisin enemmän. Lisäks silloin ihmiset tietäis, että suunta tulee olemaan vain ylöspäin ja Red Wings todella yrittäisi rakentaa uutta menestyvää runkoa, jolla tulevaisuudessa voisi taistella taas realistisesti kannusta.

  Eli tiivistettynä, ainakii henkilökohtaisesti haluaisin nähdä ennemmin nuoren ja raikkaan Red Wingsin, joka aidosti tähtäisi parempaan tulevaisuuteen. Enkä nykyisen kaltaista vanhaa ja tylsää peliä pelaavaa Red Wingsiä, jolla ei ole mitään mahdollisuuksia menestyä.
   
 9. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Tuli katseltua tuota Traverse Cityn ensimmäistä matsia, minkä Wings hävisi Carolinalle 2-6. Kentän hallinta oli kyllä hienosti Detroitin hallussa, mutta viimeistely tökki kun taas Canes pisti limppua sisään joka toisesta paikasta. Kuokkanen oli kyllä hyvä Carolinan puolelta, ainoa joka sieltä pomppasi silmään useamminkin.
  Rasmussen syötti yhden ja koko maali olikin miehen ansiota, antoi myös yhden nätin passin Shinelle joka kilautti tolppaan. Kiekon kanssa hyvä. Svechnikovilta odotan enemmän, aihio on kyllä kunnossa. Hronek ja Saarijärvi olivat pakiston kurkot, hienoa peliä molemmilta.
   
 10. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Red Wings' Henrik Zetterberg on future
  Tässä nyt Zetan uusi haastis, missä sanoo ruotsi-kommenttien olleen kontekstista irrotettuja jne ja aikoo pelata neljä vuotta vielä. Kuitenkin mainitsee selän ja "ei koskaan tiedä".
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Eli Kennyn kanssa oli sitten keskusteltu vähän tarkemmin ja nyt jätettiin sopiva takaportti "hossailulle". Selkäydin-ihottuma tulossa.

  ***

  Training Camp on alkamassa ja tässäpä tuoreimmat Twitteröinnit:

  Ansar Khan‏ @AnsarKhanMLive 1m1 minute ago

  - #RedWings Blashill said Sproul (knee) will skate in camp but probably not full-out.
  - #RedWings Blashill said everyone else ready to go, including Tatar (shoulder) and Glendening (ankle).
  - #RedWings Blashill had nothing new to report on Athanasiou, who's still deciding between NHL and KHL and not in camp.

  Joukkueet oli jaettu tänä vuonna kummallisesti, NHL-miehet yhteen porukkaan, ensi kauden Grand Rapids toiseen ja kolmanteen prospekteja ja Try-outteja. Sinänsä ihmeellinen jako, kun aiemmin taito on aina jaettu suht tasan tiimien kesken. Ja harjoitusmatseissa NHL-ketjut peluutetaan toisiaan vastaan, AHL vs. AHL jne. Nyt tuosta Delvecchio vs. Lindsay tulee melkoisen hurja peli.

  Team Delvecchio

  Forwards: Justin Abdelkader, Tyler Bertuzzi, Luke Glendening, Darren Helm, Dylan Larkin, Anthony Mantha, Frans Nielsen, Gustav Nyquist, P-A Parenteau, Riley Sheahan, Ben Street, Tomas Tatar, Luke Witkowski, Henrik Zetterberg

  Defensemen: Dennis Cholowski, Trevor Daley, Danny DeKeyser, Jonathan Ericsson, Mike Green, Nick Jensen, Niklas Kronwall, Xavier Ouellet, Ryan Sproul

  Goaltenders: Jimmy Howard, Petr Mrazek

  Team Howe


  Forwards: David Booth, Colin Campbell, Corey Elkins, Turner Elson, Luke Esposito, Matt Ford, Martin Frk, Axel Holmstrom, Matt Lorito, Dylan Sadowy, Dominik Shine, Evgeny Svechnikov, Eric Tangradi, Dominic Turgeon

  Defensemen: Joe Hicketts, Filip Hronek, Brian Lashoff, Pat McCarron, Dylan McIlrath, Dan Renouf, Robbie Russo, Vili Saarijarvi

  Goaltenders: Jared Coreau, Matej Machovsky, Tom McCollum

  Team Lindsay

  Forwards: Mike Borkowski, Austen Brassard, Oliver Castleman, Connor Crisp, Zach Gallant, Brady Gilmour, Isaac Johnson, Sean Josling, Luke Kutkevicius, Zach Nastasiuk, Michael Rasmussen, Givani Smith, Lane Zablocki

  Defensemen: Marcus Crawford, Simon Denis, Evan Fiala, Cole Fraser, Jordan Sambrook, Libor Sulak, Kevin Tansey, Reilly Webb

  Goaltenders: Corbin Boes, Kaden Fulcher, Pat Nagle

  ***

  Yllättävintä on ehkä se, Dennis Cholowski on tuossa NHL-miehesten ykkösryhmässä.
   
 12. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Wings ja AA:n leiri jutelleet hyvässä hengessä:

  Wings & Athanasiou "having productive discussions that are positive indication of mutual desire to come to an agreement" agent tells DFP.

  Treenileirin ketjut:

  Tatar-Zetterberg-Nyquist
  Abdelkader-Larkin-Mantha
  Parenteau-Nielsen-Helm
  Bertuzzi/Witkowski-Sheahan-Glendening

  DeKeyser-Green
  Daley-Cholowski
  Ericsson-Jensen
  Ouellet-Sproul

  Cholowski pääsee heti näyttämään.

  Kronner tuntenut olonsa hyväksi, mutta pidetään sivussa.

  #RedWings Kronwall not skating today. Holland said Kronwall feels great but Blashill wants to limit his time on the ice right now.
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Tämmösillä mennään ekassa harkkapelissä Bostonia vastaan yöllä.

  Mantha - Larkin - Parenteau
  Bertuzzi - Sheahan - Glendening
  Elson - Rasmussen - Frk
  Shine - Turgeon - Nastasiuk/Witkowski

  Cholowski - McIlrath
  Sulak - Jensen
  Lashoff - Saarijärvi/McCarron

  Mrazek
  (Coreau)

  Bruinsilla pykälää parempi rosteri. Onneksi tv-kameroita ei ole paikalla.
   
 14. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Tuli kyllä youtubessa lähetys. Hyvin vuoti Detroidin puolustus, mutta hyökkiin Saarijärvi näytti hyvältä sivusilmällä tarkkailtuna. Pääsi myös pelaamaan paljon ylivoimaa. Manthan maali tuli aivan erän loppuun kun Carlo torkkui ja pääsi pitkän syötön jälkeen selän taakse läpäriin josta sutasi osuman. Larkinin osuma olikin hienompi kun miinuskulmasta nykäsi maalivahin kypärän kautta korkeen keskityksen verkon perukoille...
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Väijyttyä tuli myös, mutta kuvan laatu vähän oli mitä oli. Johtui kotiverkon ongelmista.

  YV-kuviot näytti olevan:

  1.yv Mantha (maskissa)
  Parenteau - Sheahan - Larkin
  Cholowski (viivalla)

  2.yv Bertuzzi
  Frk - Shine - Rasmussen
  Saarijärvi (viivalla)

  Ykkösyv oli ainakin ekassa erässä täysin Parenteau-show, ei juuri muille kiekkoa antanut. Eka erä muutenkin oli parasta Wingsiä. Tokasta alkaen Bruins vei sitten täysin pystyyn, meniköhän 15 minuuttia ilman vetoa, ennekuin Mantha sai 3-1 kavennuksen aikaan. Kolmas erä jälleen Wingsiltä parempaa, mutta Bruins hallitsi sitäkin. Larkinin kiskaisu oli kyllä huikea. Oli siinä hyvä sauma syöttääkin Manthalle, mutta nyt kävi näin.

  Olihan se mukava katsoa, kun Red Wingsillä oli pakistossa kaksi hyvin luistelevaa ja kiekkoa kuskaavaa puolustajaa (Cholowski ja Saarijärvi). Ensi kauden NHL-miehistössä semmoisia ei valitettavasti ole. Mutta odotellaan nyt että nuo dinosaurukset kuolee pois. Sitten koittaa uusi aika.

  Martin Frk se jaksaa laukoa huimia pommejaan ja oli ihan yhtä hyvä/huono laukomisessaan kuin Palsternakka eilen. Veikkaan että pitkässä juoksussa ei pysty samaan.

  Mrazek oli hyvä. Ainakin tuon matsin paras maalivahti.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Pittsburghissa käytiin häviämässä jatkoilla maalein 6-5.

  Oraakkeli Jeff Blashill ennusti ennen peliä Gustav Nyquistin tekevän 2 maalia ja Gustav teki 2 maalia. Syötti vielä pari päälle, joten 2+2 -ilta. Guentzel heitti Penssin puolelta 1+4.

  Lainaus:
  Tatar - Street - Nyquist
  Svechnikov - Nielsen - Helm
  Booth - Holmstrom - Lorito
  Campbell - Elkins - Sadowy

  DeKeyser - Daley
  Renouf - Ouellet
  Hicketts - Russo

  Howard
  McCollum

  Hicketts pelasi puolustajista eniten ja sai kehuja. Daley haukuttiin paskaksi (-2) ja Svechnikov myös veti vihkoon, juuri nyt kun ei saisi vetää.

  Corey Elkinsille näyttää varatun AHL:n nelossentterin rooli. Pelasi 6 minuuttia.
   
 17. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Detroit Red Wings & FC Barcelona
  Cama Elkins! <3
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Street - Sheahan - Frk
  Svechnikov - Rasmussen - Parenteau
  Lorito - Holmström - Ford
  Esposito - Elson - Witkowski

  Ericsson - Jensen
  Cholowski - Hronek
  Sulak - Green

  Mrazek
  Coreau

  Noilla kokeilemaan Chicagossa.
   
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  No eihän siitä paljoa kerrottavaa jäänyt, Chicagon NHL-porukka pisti junnut nippuun. Rasmussen näytti hyvältä mitä peliä vilkuilin ja oli moneen otteeseen maalin edessä pahan teossa.
   
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 22. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Kyllähän se on aika herätä hokikauteen! Ainakin Mantha näyttäisi siltä että tuo valoa synkäksi ennakoituun kauteen. Nyt se AA vielä mukaan ja sirkushuveja ainakin on luvassa.
   
 23. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ja Larkinin bounceback vuosi, niin onhan siinä jo kolme katsottavaa pelaajaa.
   
 24. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Lainaus:
  No ehdottomasti näin. Pääsi unohtumaan!
   
 25. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Yöllä toinen peli LCA:lla, näillä ketjuilla:

  Tatar - Rasmussen - Nyquist
  Mantha - Larkin - Frk
  Street - Glendening - Witkowski
  Lorito - Holmström - Sadowy

  Ouellet - Sproul
  Cholowski - McIlrath
  Hicketts - Russo

  Howard
  McCollum