Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Detroit Red Wings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana teude, 08.05.2017 klo 20.16.

 1. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Allekirjoitan täysin. Missään ei ole päätä eikä häntää. Parhaiten kiekko saatiin hyökkäysalueelle, kun AA jätti paikkansa ja kävi sen alhaalta hakemassa. Yleensä oli kyllä seisomassa valmiina punaviivan yläpuolella, kuten systeemiin kuuluu.
   
 2. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Erittäin tärkeä voitto Edmontonista. Senverran mitä pelistä näin, niin Mrazekilta todella upeita torjuntoja ja hieno peli kokonaisuudessaan. Toki oli tuuriakin hieman välillä matkassa, kun ainakin kerran kiekko kilahti rimaan ja kerran tolppaan, mutta kerrankin näin. Välillä oli kyllä sellaisia paikkoja, että paremmalla viimeistelyllä oltaisiin voitu osua muutama kerta enemmänkin.
   
 3. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Kolme voittoa neljästä edellisestä. Vielä pari vieraspeliä, heti huomenna aamulla Vancouverissa ja perjantaiaamuna Calgaryssä. Sen jälkeen onkin 15 peliä joista vain kaksi vieraissa. Tähän mennessä Wings onkin pelannut vain viisi kotipeliä.
   
 4. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Kertokaas Detroitin pelejä nyt viimeaikoina seuranneet, että mites se Athanasiou on pelannu? En oo itte nyt kerenny katteleen matseja ku olin kertaamassa ja siellä ei kerenny ku lopputulokset kattomaan. Onko ollu vahvistus vai onko sekottanu jengin peliä vielä entisestään? (Jos se nyt sekavammaks voi enää mennä)
  Tuloksellisesti on jengillä ainakii menny viimeaikoina paremmin...
   
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Viime yönä pelasi sentterinä nyt ekaa kertaa, nelosessa Wilsonin ja Frkin välissä. Katsoin pohjille tuon TOR-Vegas ottelun ja siellä tuli nähtyä Matthewsilta uhrautuvaa puolustamista jopa oman maalivahdin takana. Tuota toivoin Athanasioulle ja jumankauta oli hienoa nähdä se poimimassa edes yksi irtokiekko, jossa ammotti tyhjä maali Canucksille. Ei päässyt kaveri helppoon paikkaan. Muuten tuntui keskittyvän kiekonkuskailuun ja paikkojen rakentamiseen. Ei niinkään ammuskellut itse, kuten normaalisti. Ylivoimamaalissa kiekon ylöstuoja oli juurikin Athanasiou. Vauhdilla rynnistys sisään, jättö Manthalle, joka siirsi Zetalle, Frkin pommi viivasta ja Tanev laittoi omiin, jonka mailalle Mantha antoi lisävauhtia. Maali merkattiin Frkille. Eihän siitä syöttöjä jaeltu, mutta olisi voinut antaa vaikka kolme.

  Ottelussa kaikki Larkin, Mantha ja Athanasiou olivat omissa kentissään, ja omissa maalipaikkamerkinnöissä jokainen oli ketjunsa kantavin pelaaja. Todella hyvä fiilis tuli tästä.

  Kokoonpano:

  Mantha - Zeta - Nyquist
  Helm - Nielsen - Abdelkader
  Tatar - Larkin - Glendening
  Wilson - Athanasiou - Frk

  Kronwall - Green
  Ericsson - Daley
  Ouellet - Jensen

  Howard
   
 6. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kuulostaa hyvältä! Hienoa siis, että jatko saatiin sorvattua pienen taistelun jälkeen.
   
 7. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Flamesia vastaan peli kaatui maalivahteihin molemmissa päissä. Smith oli loistava ja Mrazek vähemmän huikea. Sitten alkaakin tuo mainittu kotirupeama, vain kaksi vieraspeliä ja kolmetoista LCA:lla. Lauantaina alkaa Columbusta vastaan, sitten muutama huilipäivä ja revanssi Calgarya vastaan.
   
 8. Larsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Jokerit
  Peli näyttää onneksi vähän paremmalta nyt. Mrazek ei vaan antanut oikeen mahdollisuutta voittoon. Mantha oli aika huikea. YV:llä nappisiirto Frkille ja maaginen rystylätty Nielsenille, sitten vielä itse laittaa yhden uuniin. Ei voi kun tykätä. AA:lla vähän ruuti märkää mutta menköön vielä alkukankeuden piikkiin, luulisin että verkot alkavat heilumaan piakkoin.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Abdelkader palaa kokoonpanoon maskin kanssa. Frk ilmeisesti ulkona kokoonpanosta ja Helm mahdollisesti myös poissa.
   
 10. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ, rullat & NHL-doping
 11. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Larkin ja AA dominoivat peliä. Joka pelissä nähdään jääkiekon tulevaisuus, kun pojat syöksyvät kiekonriistojen jälkeen vastahyökkäyksiin, vastustajan viisikon ollessa erittäin huonosti valmistautunut. Tuollaista peliä ei pystytä monessa joukkueessa pelaamaan, mutta Detroitissa on kahden kiiturin verran pelättävää vastustajan pakeille.

  Mantha oli melko näkymätön, mutta teki taas maaleja joita ei viime vuosina moni ole tässä joukkueessa pystynyt tekemään. Sota-alueelle ohjaamaan. 19 peliä, 10+9. Josko nyt saataisiin se 30 maalin mies (kop kop).

  Bench-clearing brawl oli lähellä, ainakin Witkowski clearasi itsensä takaisin jäälle oltuaan jo matkalla pukukopin puolelle. Sääntöjen mukaan pitäisi ilmeisesti 10 pelin kakku tulla.

  Kaiken kaikkiaan täydellinen peli. Edellisessä Calgary-pelissä oli ainekset samaan, mutta Smith päätti tuolloin toisin.
   
 12. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Olihan kyllä kunnollinen jääkiekko-ottelu! Niin maaleissa kuin nyrkkihipoissakin Calgaryn rotille turpaan, teki oikein nasueinaria. Nuoret ottaa sitä roolia mitä on odotettukin, toivottavasti liito kestää edes suht nähdyn kaltaisena. Seuraavaksi sitten Buffalo, voittoa hakemaan.
   
 13. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Pam! Sellainen kakku sieltä tulikin.

  Luke Witkowski sai siis vaatimattoman 10 ottelun pelikiellon! Ja aivan aiheesta.

  NHL:ssä et koskaan palaa tappelemaan jäälle ulosajon saatuasi, kun olet jo poistunut tai poistettu jäältä. Ikinä. Tai sitten otat vähintään 10 ottelun pelikiellon, mikä on jo lähelle idioottimaisuuden multihuipentumaa.

  Odotan, että myös Matthew Tkachukille tulee noin neljän ottelun suuruinen pelikielto.
   
 14. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Eipä tuo haitannut ollenkaan, jäälle paluu eikä pelikielto. Witkowskin pelillinen anti on täysi nolla, hän on tuolla tuomassa sirkushuveja kansalle. Jos saa vielä vastustajalta hyödyllisempiä pelimiehiä kuumennettua niin aina parempi. Yleisö tykkäsi varmasti kun palasi jäälle, eli leipä ansaittu. Tuo on luultavasti ainut asia mistä hänet Detroitissa muistetaan tämän kauden jälkeen.
   
 15. Voittaja Jäsen

  Juuri noin, Witkowskin pelikielto ei ole minkäänlainen menetys edes Blashillin kaaoskiekossa, lähinnä vain parantaa joukkueen tasoa kun ei ole kokoonpanossa. Teki sen mihin pystyy kun rotat kävi liikaa jyrsimään ja nyt on oikeassa paikassa katsomossa.
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lukemat paljon tiukemmat kuin olisi tarvinnut, mutta paremmasta joukkueesta ei jäänyt epäselvyyttä. Viime aikoina mennyt ihan kivasti Detroitilla ja nyt nousivat divisioonan kolmanneksi suoralle playoff paikalle. Sunnuntaina sitten Colorado vieraaksi, siitä kelpaisi jatkaa kotivoittoputkea.
   
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Aina sitä.välillä toivoo isompaa rebuildia tai jotain tankkaamista, mutta onneksi tasaisin väliajoin tulee kohdattua tuo Buffalo, joka muistuttaa siitä että tankkaaminen ei ole kyllä mikään vaihtoehto.
   
 18. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Olipa karmeeta tuhlailua ja sutimisia ja ihan surkeita ratkaisuja hyökkäyspäässä pari erää, kunnes sitten kolmannessa löytyi tarvittavat. Hetken jo säikähti, että Calgary-matsiko vei kaikki tehot. No ei sentään, kun tämä tuleva moninkertainen Stanley Cup -mestari Buffalo on aivan huumoria.
   
 19. Maanteiden Kuningas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Dead Wings, FC Bayern symp. Lightning
  Ihme ulinaa Luke Witkowskista jopa omilta faneilta. Muutama vuosi sitten Detroit oli äänestyksissä koko liigan tylsin joukkue ja itselläkin jäi koko joukkueen seuraaminen, kun ei tämän joukkueen muniinpuheltua kehdannut katsoa kun hävetti. Nyt lopultakin taas jotain kipinää joukkueessa ja pidetään puolensa. Tämä kauden alku samoin kuin viimekausi ollut kyllä käänteen tekevä käännös joukkueen kiinnostavuudessa, kovuutensa sekä kavereiden kuten Larkin, Anthanasiou, Matha etc. ansiosta.
  Toivon mukaan enää koskaan ei nähdä joukkuetta, joka kasattu ikälopuista kavereista Franzenin, Samuelssonin ja kumppaneiden johdolla.
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Vituttihan se voittaa Stanley Cup noilla miehillä.
   
 21. Maanteiden Kuningas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Dead Wings, FC Bayern symp. Lightning
  Lainaus:
  Eipä noista kumpikaan ollut ikäloppuja vielä kymmenisen vuotta sitten. Eikä tuon mestaruusvuoden kokoonpanoa voisi tylsäksi kuvailla muutenkaan.

  Lähinnä tarkoitin vuosia 13-16.
   
 22. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  :D Tasan tuota Witkowski tuokin tuohon peliin. Satunnaiset myllyttelyt vastapuolen poliisien kanssa, eikä mitään muuta. Sirkushuvina menkööt, mutta ei Witkowskin pelillinen anti tuosta kummemmaksi enää taivu.

  Varmaan apples and oranges, mutta mulle henkilökohtaisesti tappelut ei tee lätkäottelusta siistiä katsottavaa. Pelikirjalliset, pelitaktiset elementit ja niiden suorittaminen viisikkotasolla on mulle enemmän se juttu. Joo, Red Wings on viihdyttävämpi jengi kuin vuosi sitten, mutta siihen syynä ei ole Witkowskin tappelut vaan kehittyneet juniorit.
   
 23. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Täysin samoilla linjoilla Stevien kanssa. Sellainen lisäys vielä, että viime kausi oli ylivoimaisesti synkintä ja surkeinta lätkää mitä on tullut Detroitilta todistettua. Maanteiden Kuningas kun viimekaudenkin nosti esiin "käänteentekevänä käännöksenä". Tosi mahtavaa katsoa päivästä toiseen peliä jossa vastustajalla on kiekko 60-70% ajasta ja turpiin tulee jatkuvalla syötöllä. Manthan väläyttelyt ja AAn huikeat otteet nelosketjun jääajalla olivat kovin pieni lohtu.
   
 24. Karpat46 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lainaus:
  Joo nostetaan vaan Griffinsistä huikeaa talenttia tilalle eli... Brian Lashoff!
   
 25. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Lashoff lähetettiin jo alas ja DeKeyser pelaa tänä yönä.