Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2017–2018 – Hitchcockin paluu puikkoihin: tuleeko tulosta?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana heketsu88, 30.04.2017 klo 21.08.

 1. Vanden Plas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, sympatiat Pelicans ja HPK
 2. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Ken Hitchcock kertoili Dallas Morning Newsin haastattelussaan mm. apuvalmentajien rooleista, Spezzan ja Handzalin rooleista ja pakkien peluutuksesta. Täytyy sanoa, että eritoten miellytti Curt Frazerin rooli katsomovalmentajana ja se, että lähdettäisiin 6 vakiopakilla liikenteeseen. Kilpailu training campilla tulee olemaan siten kova.
   
 3. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Mitä kauemmaksi Fraser saadaan vaihtopenkistä, sitä parempi!

  Mielenkiintoinen ja raikas tuulahdus on ollut noi Hitchin puheet peluutuksesta. Ensinnäkin, että pakistossa on top-6 eikä pelleillä millään rotaatiolla. Hitch myös ilmoitti ajattelevansa hyökkäysketjuja parien muodossa, eli on Seguin-Benn, sitten on Janmark-Spezza ja kolmantena Hanzal-Faksa (!). Radulov, Ritchie, Roussel jne sitten täydentävät noita kaksikoita. Mielenkiintoista.

  Hanzal-Faksa on kyllä sellainen pari, jota en ihan ensimmäisenä ajatellut pelaamaan yhdessä. Hitch kuitenkin tykkäsi näkemästään kun nuo kaksi pelasi samassa ketjussa World Cupissa. Kemiaa kuulemma oli. Jännä kombo kyllä, kun aika identtisiä pelaajia. Isoja, raskaita senttereitä jotka puolustaa vittumaisen hyvin. Tuohon voi laittaa maailman paskimmin puolustavan kolmannen hyökkääjän tyyliin dmitri kvartalnov (elääkö?) eikä silti tarvitse huolehtia, että omissa soi.

  Benn - Seguin - Radulov
  Ritchie - Spezza - Janmark
  Roussel - Faksa - Hanzal
  Pitlick - Shore - Cracknell

  Methot - Klingberg
  Hamhuis - Honka
  Johns - Lindell

  Bishop
   
 4. Wunder-Pena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Lainaus:
  Tässä pelien alkua odotellessa tuli lukaistua tätä Dallas-palstaa ja tartuin hieman tähän. Viime kaudella Hanzalia pari kuukautta joukkueessa seuranneena ei kyllä ensimmäisenä tule mieleen tuo "eikä silti tarvitse huolehtia, että omissa soi.", ainakaan MH:n osalta. Oliko sitten syynä kesken kauden sisääntulo Wildiin vai jokin muu, mutta kyllä sitä vaan tuntui, että raskastekoinen mies tuli kyllä aika ajoin omiin päin varsin verkkaisella jalalla, välillä unohtui oma mies vapaaksi ja jotenkin sellainen viisikkopuolustaminen jota BB painotti ei tuntunut mieheltä onnistuvan aivan odotusten mukaisesti. Muistijälki on sellainen, että hieman hidas tai mahdollisesti jopa laiska mies oli kyseessä viime kaudella, vaikka kokoa löytyikin eduksi vaikka muille jakaa. Toisaalta voihan se olla, että Hitchin alaisuudessa ja kunnollinen sisäänajo joukkueen pelifilosofiaan Dallasissa näyttää miehestä aivan eri puolia, mutta pakko varoittaa, että välillä kismitti kovasti miehen pelaaminen omiin päin viime keväänä. Toivotaan toki Starsin kannalta, että mieleeni jäänyt kuva miehestä olisi väärä.
   
 5. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Eikö Curtis McKenzie ole hyvä, vakituinen neloskentän laituri tuonne? Luulisi menevän lähtökohtaisesti ainakin Pitlickin edelle. Viime kaudellakin kunnioitettavat 6+10 tehot, ensimmäisellä kokonaisella NHL-kaudellaan. Sitä edellisellä kaudella lähes piste-per-peli tahdissa AHL:ssä, ja muutoinkin pelaajaprofiililtaan Starsin tyyliin hyvin sopiva pelaaja (isokokoinen ja fyysinen). Näytöt kahdella edelliseltä kaudella kyllä kovemmat kuin Pitlickillä, jonka saama kolmivuotinen sopimus tasan miljoonan palkalla toki oli yllätys ja kertoo kyllä jotain Starsin luotosta häntä kohtaan. Että sikäli sopimuksen puolesta Pitlickillä toki hieman etulyöntiasemaa muihin neloskentän laiturin paikkaa hamuaviin nähden.

  Muutoin Ritchie ja Radulov voisivat kenties olla toisinpäin, jos halutaan enemmän balanssia. Spezzan rinnalle toinen kärkipelaaja Radulovista, ja sitten taas Ritchie täydentää ykköskentässä Starsin kahden tähden peliä. Kolmonen tuollaisena olisi paperilla sitten taas erinomainen kahden suunnan kenttä.
   
 6. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Pitlick oli ainakin omasta mielestä hyvä viime kaudella ja itse olin vakuuttunut Pitlickin tasosta ennenkuin loukkaantui. Ei tuo 8 maalia 31 peliin nyt mitenkään huonosti ollut. Samanikäinen McKenzie teki 6 maalia 53:ssa ottelussa. Kumpikin pelaaja taklaa mielellään (päälle pari niittiä per peli), mutta ehkä Pitlickin huono puoli on loukkaantumisherkkyys. Varsin saman profiilin pelaajat, joten hyvää kamppailua on varmastikin pelipaikoista.
   
 7. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Denis Gurianov ja Roope Hintz ovat saaneet Stars-kirjoittaja Stepneskin ja Texas Stars -valmentaja Laxdalin suitsutusta Traverse Cityn turnauksen otteistaan parissa viime pelissä, vaikka Stars-prospektit toiseksi viimeiseksi jäivätkin turnauksessa. Harmi ettei Miro Heiskanen päässyt turnaukseen näyttämään osaamistaan saatuaan CHL-matsissa iskua naamaan. Kaverin pitäisi kuitenkin olla mukana perjantaina alkavalla training campilla normaalisti.
   
 8. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Ritchien heikkoutena on ollut luistelu, joten aika paljon sillä osa-alueella pitäisi parantaa ansaitakseen paikan Bennin ja Seguinin kanssa samassa ketjussa. Mielestäni Radulov sopii tällä hetkellä paljon paremmin Bennin ja Seguinin vauhtiin kuin Ritchie + Radulovilla on parempi peliäly ja syöttötaito kuin Ritchiella. Radulov tarjoilee ja Benn tai Seguin pistelevät Radulovin tarjoilusta kiekon häkkiin.
   
 9. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Mielenkiintoinen pointti, kiitos. Saa nyt sitten nähdä miten Hanzal puolustustehtävistään suoriutuu Dallasissa, mutta eihän tuo hänen maine kahden suunnan eksperttinä ihan tuulesta temmattu ole. Ehkä se sitten vaan tulee esiin puolustuspään eksperttinä tunnetun valmentajan (Tippett, Hitchcock?) alaisuudessa, tiedä häntä. Kohtahan se nähdään. Joka tapauksessa, erittäin mielenkiintoinen hankinta Hanzal on, ja tulee varmaan saamaan isohkon roolin kakkos (jopa ykkös?) YV:ssä maskimiehenä.

  Yksi mielenkiintoinen ketju-ehdotelma voisi olla Ritchie - Spezza - Radulov. Siinä olisi kaksi melkoisen hyvää pelintekijää ja kiekonkaivajaa Ritchien kanssa, jonka tehtävä olisi kylmäst vaan survoa ne kiekot maaliin.
   
 10. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Ja mä olen ymmärtänyt, että Hanzal pelaa vaan sentteriä joten siirtyykö Faksa sitten laitaan?
   
 11. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Training Camp alkaa kääntyä loppua kohti ja pari ylläriä ilmeisesti muhii ainakin puolustuksen suhteen. Heika & kumpp spekuloivat, että puolustusparit tulisivat olemaan

  Esa Lindell — John Klingberg
  Marc Methot — Jamie Oleksiak
  Dan Hamhuis — Stephen Johns

  joka tarkoittaisi, että Honka - ainakin minulle yllätyksenä - olisi jäämässä joko 7. pakiksi tai putoamassa peräti Texas Starsiin. Kahden suunnan sopimus puhuisi vahvasti jälkimmäisen puolesta, mutta toivottavasti ei näin kävisi. Hongalla on kuitenkin jo lähes 200 AHL-matsia takanaan, joten vaikea nähdä, että kypsyttelyä enää tarvittaisiin.

  Oleksiakin spurtti pelaavaan kokoonpanoon on ainakin mulle mieleen. Ruff epätasaisella peluutuksellaan ei saanut kaverista kaikkea irti. Nyt vihdoin voisi olla paikka näyttää, mistä miehellä on annettavanaan. Pateryn ja Nemeth lienevät sitten matkalla joko Texas Starsiin tai toiseen seuraan. Nemethillä oli samanlainen kohtalo kuin Oleksiakilla ja kehitys pysähtyi. Pateryn ei tuonut mitään erityistä Benn-kaupan jälkeen.
   
 12. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Tulen kitkerän katkerin ennakkoaavistuksin huutelemaan vieraisiin pöytiin, että miltäs Radulovin peli on tähtinutussa näyttänyt? Ei olisi ollut käyttöä Habsin teräksisessä hyökkäyskalustossa. Nimim. 1,5 GF pre-seasonilla.
   
 13. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Heitetääs omakin lusikka soppaan.

  Lähtökohtaisesti laittaisin Radulovin Benneguinin kolmanneksi pyöräksi. Sekä Bennillä ja Radulovilla on kyky pitää kiekkoa ja kaivaa se kulmista. Samalla Sniper Seguinille jää enemmän tilaa ja mahdollisuuksia hakeutua maalintekopaikkaan. BSR olisi kolmen kovan ketju jossa vastustaja ei voi ylipuolustaa yhtäkään pelaajaa tai toisaalla tulee heti lunta tupaan.

  Janmark ja Spezza oli kaksi kautta sitten hyvä parivaljakko. Siihen laidalle upottaisin Ritchietä. Ritchie on junnuissa takonut kovalla tahdilla maaleja ja viimekaudellakin kaveri tuntui monesti olevan oikeilla tonteilla, mutta viimeistely prosentti oli vaatimaton keskiverto 9,5%. Ritchiellä on nyt elämänsä tilaisuus tehdä tulosta top6 tontilla. Janmark ja Spezza pystyvät keskenään pyörittämään peliä ja Ritchien tarvitsee vain parkkeerata itsensä oikealle tontille.

  Hanzal ja Faksa muodostaa mielenkiintoisen parivaljakon. Faksan pelaaminen laidalla ei välttämättä tue hänen kehittymistään sentterinä, mutta jos hän kykenee ottamaan seuraavan stepin niin miksei hän voisi syrjäyttää Hanzalia? Heidän laidalleen laittaisin Rousselin jolla on kolmikosta heittämällä paras laukaisu prosentti joten hän voisi ottaa hieman maalintekijän roolia. Rousel - Hanzal - Faksa muodostaisi vastustajalle inhottavan shut down ketjun.

  Neloseen jäisi Cracknell, Shore, McKenzie ja Pitlick. Joista etenkin Shorea ja Pitlickiä on mielenkiintoista peluuttaa muissa ketjuissa loukkaantumisten tai epäonnistumisten osuessa tuulettimeen.
   
 14. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Paha sanoa Radulovin otteista mitään, kun ei yhtään Stars-peliä ole televisioitu. 3 peliä ja 2 syöttöpistettä näyttäisi tilastot ja Bennin ja Seguinin laidalla aloittaa kautensa. Eiköhän siinä väkisin se 50+ pistettä synny, jos ehjänä pysyy.
   
 15. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Kyllä tässä kovasti jo toivoisi sarjan alkavan. Haluan kyllä nähdä miten hyvin Hitchcocki on saanut Starsin puolustuspelin toimimaan, kun puolustuksessa on vain Methot uutena jantterina viime kauteen verrattuna.
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2017 klo 06.08
 16. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
 17. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  R.I.P. Dave Strader. Legenda on poissa.

  Mitäs muuten Stars-fanit on mieltä meidän maalivahtitilanteesta? Bishop ei kuulemma oikeen vakuuttanut pelaamissaan harkkapeleissä. Pitäisikö jopa Kärpän aloittaa runkosarjan avauksessa?
   
 18. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Lainaus:
  Reenipelit on aina reenipelejä. Niistä on pirun hankala lähteä antamaa lopullista tuomiota, vaikkakin Bishopilla ei nyt kauhean hyvin koppi tarttunut. Itse ainakin rauhoittaisin tuon maalivahti tilanteen ja en alottaisi sitä samaa veskarirulettia mitä Lindy Ruff harrasti Niemen ja Lehtosen välillä viimeiset pari vuotta.

  Bishop alottanee, mutta ei varmasti montaa huonoa peliä putkeen katsota valmennusjohdon puolelta hyvällä. Koppi pitää ruveta tarttumaan heti runkosarjan alusta asti, jos ei tartu niin Lehtonen maaliin.
   
 19. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Ottaen huomioon, että alussa kohdataan ennakolta heikompia joukkueita niin todellakin pitäis kopin tarttua ja muutenkin olla voittosarake vihreenä. Arvioin tuossa pikasesti, että noista vastustajista pitäs yheksään otteluun hanskata 12 pinnaa jos halutaan olla oman divarin kärkijengejä.

  Vegas Golden Knights
  St.Louis Blues
  Detroit Red Wings
  Nashville Predators
  Colorado Avalanche
  Arizona Coyotes
  Arizona Coyotes
  Carolina Hurricanes
  Colorado Avalanche
   
 20. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Eiköhän Bishop saa jonkin verran liekaa, kun kuitenkin kesän ykköshankinta on ja toivottavasti saa pelinsä taas uomiinsa. Harkkapeleissä on aina sen verran kirjava kokoonpano, ettei noiden perusteella kannata isoja johtopäätöksiä vetäistä.

  Duffeldofin listan ja pistemääräarvion kanssa vahvasti samaa mieltä. Syytä olisi se 10+ pojoa noista haalia. Colorado on vaan ollut yllättävän hankala vastus tähtipuseroille. Toki joku on myös sanonut, että lokakuun peleille ei kannata paljon painoarvoa antaa, mutta lokakuussa voitettu ottelu antaa saman verran pisteitä kuin maaliskuussakin pelattu, joten homma hoitoon heti alusta. Alkais jo!
   
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Maalivahdilla voi muutenkin mennä hetki aikaa tottua toisenlaiseen systeemiin, ei nyt välttämättä ihan heti kannatta ruveta ristille naulaamaan.
   
 22. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  Tuossa on vinha perä. Keväällä sitä miettii, että kuinka moni jengi on antanut henkisesti otteluissa inan siimaa alkukaudesta ja sitten puristelevat mailaa maaliskuussa kun se pleijaripaikka ei olekaan selviö. Olisi kiva kuulla pelaajilta kommenttia miten he kokevat asian.
   
 23. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Stars laittoi McKenzien ja Nemethin waivereihin. Dickinson, Elie ja Hintz suoraan farmiin.

  McKenzie menetti paikkansa Starsin rosterissa sitten.
   
 24. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Eli Honka aloittaa ylhäällä?
   
 25. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  On ainakin tällä hetkellä mukana Starsin miehistössä, ja noiden yllä mainittujen siirtojen myötä Starsin rosterissa on 23 pelaajaa jäljellä. Eli siltä vaikuttaisi että aloittaa ylhäällä.

  Kahdeksan puolustajaa siellä on vielä ylhäällä kuitenkin.

  Edit. Tässä pari tviittiä Honkaan liittyen Starsin beat writeriltä:

  Mike Heika Twitterissä: "Stars will carry eight defensemen. Guess is Greg Pateryn is 7th and Julius Honka 8th. I think plan is teach Honka while he is scratched."

  Mike Heika Twitterissä: "They have a plan for Honka. They want him learning from NHL coaches right now. My guess is they will reset after 10-12 games. https://t.co/zjlFTFrIof"