Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2017–2018 – Hitchcockin paluu puikkoihin: tuleeko tulosta?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana heketsu88, 30.04.2017 klo 21.08.

 1. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  Tää on hyvin todennäköisesti se avauskokoonpanon top9.
   
 2. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Neloseenkin löytyy McKenzie/Pitlick-Shore-Cracknell ja reserveistä löytyy HIntz, Flynn, Dickinson ja Guryanov. Ei tuo siis mitenkään huonosti kasattu kokonaisuus ole, ellei huomioi sitä, että pakisto olisi kaivannut enemmän vahvistusta kuin vain Methotin. Heiskasen tuskin uskotaan olevan heti valmis NHL-tasolle.
   
 3. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Lainaus:
  Mikäs on Nickushinin tilanne? Onko tulossa takas jenkkilään? Menis varmaan tohon top9.
   
 4. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole, kun helposti NHL:n hyvää keskitasoa. Lindell, Hamhuis, Johns, Klingberg ja Methot on laatupakkeja NHL:ään ja täydentävät vielä toisiaan pelityylien osalta. Honka lyö itsensä läpi ensi kaudella ja Oleksiak/Nemeth/Pateryn hyviä seiskapakkeja. Dallasin pakisto ei ole ohut. Ja sen lisäksi ensi kaudella penkin takana on Hitchcock.

  Radulovin termi vuoden pidempi kun toivoin, mutta vittu ihan sama. Todella kova pelimies tuli Dallasiin. Pelaaja, joka kääntää parhaimmillaan yksin pelejä.

  Niemi --> Bishop
  Eakin --> Hanzal
  Sharp --> Radulov
  Methot
  Pari syvyyshyökkääjää

  Nill on päällikkö.
   
 5. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  On lähellä olla paras ykkösketju koko liigassa.

  Lainaus:
  Kakkosmolari ei paljoa Bishopista jää tasossa jälkeen, eli ainakin mahdollisuuksia olisi antaa huilipäiviä.
   
 6. Doaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shane Doan
  Pelottavan kova jengi taas vaihteeksi Dallasilla Radulovin myötä. Viime kauden pannukakku taitaa pian olla muisto vain.

  Hanzalista täytyy muuten sanoa, että vihdoin näyttäisi sopivaa roolia olevan tarjolla. Coyotesissa pelasi monta vuotta ykkössentterinä, mutta loukkaantumiset (selkävaivat) sotkivat hommia ja ympärillä hääri vuodesta toiseen paska jengi. Ei todellakaan mikään pistelinko mutta monipuolinen kaveri, ilkeyttäkin löytyy ja huoletta voi sanoa että kyseessä on myös yksi liigan parhaista maskipelaajista 197cm / 103kg ruhollaan. Nimenomaan shutdown roolissa parhaimmillaan. Edellisellä kaudella uran ennätys maalimäärä ja PPG:kin kehittyi jonkin verran Wildiin siirryttyään trade deadlinella.

  Varsinkin viime kausi oli Coyotesille raskas ja se näkyi myös Hanzalin otteissa. Taso vähintään pysyi tai nousi tiukoissa paikoissa...niillä kolmella kaudella kun pääsi playoffeja Coyotesissa pelaamaan, vaikka esim. vakio ketjukaveri Vrbata hävisi aina viereltä kuvioista varjojen maille tai lasarettiin.

  Mites nelonen, tyrkyllä ilmeisesti McKenzie, Shore, Cracknell. Haetaanko ensi kauden cup runiin vielä kokenutta konnaa mukaan mallia Iginla / Doan, tarjoamaan yhden lisäsyyn jengille painella päätyyn saakka ja päädystä läpi? Mites Hitchcock suhtautuu yleensä veteraaneihin näin niinkuin viime kausien otannalla?
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  En kyllä usko, että Dallas noita kaikkia munia laittaa yhteen koriin meinaan Benn + Seguin on jo sen verran kova kaksikko, että siinä voi kolmantena airuena olla kuka tahansa keilapallo. Mut joo tuon pakiston riittävyys mitataan sitten playoffeissa, toki Pens juuri todisti että huonollakin puolustuksella voi pärjätä, mutta lännessä on tuo meno kuitenkin aivan toisenalaista kuin idässä ja voi keväällä laulu loppua lyhyeen jotain tiukasti puolustavaa joukkuetta vastaan. Tietty unelmien 1. kierros olisi Stars + Blackhawks ilotulittelu molempiin päätyihin.. :)
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Koko päivän miettinyt tätä eikä sydän kyllä kestäis yhtään. Dallas hyökkää, tai on hyökännyt viime kausina Blackhawksia vastaan niin helpon tehokkaan näköisesti. Viihdyttävää olisi kyllä.

  Onnea jo Starsin kannattajille etukäteen, Centralin ennakkosuosikin viitta on nyt jaettu.
   
 9. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lännen kilpailu on nähdäkseni kolmen kauppa: Predators, Stars ja Ducks ovat kovimmat kisaajat SC-finaaliin. Flames ja Oilers tulevat kyllä laittamaan aika monta kalikkaa pinnojen väliin mutta kuitenkin. Väitän lännen finaalin voittajan ottavan koko NHL:n mestaruuden haltuunsa ensi vuonna. Starsilla on bottom5 pienin kerroin kauden alkaessa.
   
 10. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Huhhuh, nyt on kyllä Dallasilla huikea jengi. Sharpin lähtö ei paljoa paina, kun Radulov (allekirjoittaneen suosikkipelaajia) pamahti tuonne. Muutenkin huiman tason "noitia" hyökkäys täynnä. Ei voi olla pitämättä. Benn on huima peluri, Seguin on huima peluri, Spezza on velho sille päälle sattuessaan, toivottavasti pysyy ehjänä! Lännestä ehdottomasti allekirjoittaneen suosikki, ellei Hitskokki käy jotain kontrolli-viive-paskaa-puolustuksenkautta vetämään (vähän kuin mikkihiiri MJ pinguissa ennen Sullivanin tuloa), mutta mahdoton uskoa tuohon taktiikkaan tuolla hyökkäyksellä. Toivottavasti jengi on ilmiliekeissä, ja palauttaa vauhtilätkän ja maali-iloittelun myös länteen menestysresptiksi! Ai saatana pingut stars olisi kyllä sellainen superkliimaksi sc-finaaliksi. No joo, Fanipoikavaihde meni pykälään, mutta toivottavasti jengi esittää sellaista ilotulitusta, kuin tuolta hyökkäykseltä sopii odottaa. Joku nuori mustahevonen Suomesta breikaamaan läpi puolustukseen vielä ;)
   
 11. ijuka Jäsen

  Dallas Stars on mielestäni tämän sopimuksen myötä yksi suurimmista Stanley Cup-suosikeista. He ovat onnistuneet vahvistamaan joukkuettansa lähes joka osa-alueella, ja Radulov Bennin ja Seguinin kanssa olisi äärimmäisen tuhovoimainen ketju. Olen myös eri mieltä joidenkin kanssa siitä, että heitä ei kaikkia pitäisi panna samaan ketjuun - Mielestäni Radulov juuri on omimmillaan kahden taitopelaajan kanssa, sillä hän on erittäin hyvä voittamaan kulmakamppailuja, kiekon haltuun saamisessa ja toimittamisessa. Sen lisäksi häntä auttaa erittäin paljon, jos hänen ketjukaverinsa oikeasti saavat jotain aikaan hänen tarjoiluistaan. Mielestäni Canadiensin kanssa turhan moni paikka jäi viimeistelemättä kanssapelaajien vaillinaisen taitotason vuoksi.

  Sanoisin jopa, että jos kolmikko pelaa yhdessä, niin he tulevat tekemään suorastaan järkyttävää jälkeä, jopa piste per pelin keskiarvo jokaisella pelaajalla.
   
 12. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Radulovin tulon myötä jäi nyt rapiat 4,7miljoonaa palkkakattoon. Faksalle, Ritchielle ja Oleksiakille pitäisi sorvata sopparit. Näinköhän nähdään vielä treidejä? Ja jos nähdään niin ketä lähtee?
   
 13. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Jos joku lähtee niin se on puolustaja. 8/9 pakin taktiikka ei toimi. Oleksiakin tai Nemethin pitäisi viimein saada kunnon rooli eikä mikään "virheistä poppareille"-tilanne. Siinä ei kehitys muuta kuin taannu.

  Olettaen, että kohta Faksalle (~2.5milj/kausi) ja Ritchielle (~1.5milj) sorvataan jatkisopparit, ensi kauden ketjut voisivat näyttää jotakuinkin tältä

  Benn - Seguin - Radulov
  Janmark - Hanzal - Spezza
  Roussel - Faksa - Ritchie
  McKenzie - Shore - Pitlick/Cracknell

  Methot - Klingberg
  Lindell - Johns
  Hamhuis - Honka

  Bishop
  Lehtonen

  Farmissa potentiaalisia yllättäjiä Guriyanov, Dickinson, Hintz.
   
 14. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Parasta tässä on se, että Hitchcock sanoi keväällä haluavansa säilyttää Dallasin "reckless energy" tyylin. Hän myös painotti sijoittumista kentällä. En tiedä miten Hitchcock on viime vuosina koutsannut, mutta ihmisten kommenteista päätellen moni taitaa odottaa jonkin sortin kilpparimuodostelmaa, älyttömän tiukkaa ja tarkkaa puolustamista.

  Mun mielestä kaudella 15-16 puolustuksen suurin ongelma oli sijoittuminen ja ajoittaiset totaaliromahdukset. Välillä 5v5 tilanteissa homma muistutti enemmän 5v4 tilannetta jossa yv neliö on ihan pihalla kun lumiukot.

  Kiekonhallinta, flow, pelinkääntäminen ja tarkka sijoittautuminen. Sitä mä odotan ens kaudella Hitchcockin nipulta.
   
 15. Neon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, #24
  No nyt on Nill vetänyt melkoisen kesän. On kova nippu. Top9-hyökkäys paperilla todella kovaa kamaa. Ulkopuolelta pyrkii vielä esmes Pitlick, joka viime kaudella Oilersissa oli jo vakiinnuttamassa paikkaansa kärkikentissä ja 1PPG:llä, kunnes harmittavasti loukkaantui. Näen äijässä helposti potentiaalia versus Rakell/Arvidsson/Toffoli. Nopea ja työteliäs. Tulosta tulee jos lähtee liitoon.
   
 16. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Lainaus:
  Aikamoinen nippu kasassa kieltämättä. Janmarkin kunto on kysymysmerkki ja toivottavasti väkkärän polviongelmat olisi taaksejäänyttä tarinaa. Samaa mieltä myös tuosta, että pakistosta on joku heitettävä kauppatavaraksi/farmiin. 8 pakin peluutus ei vaan toimi. Toivoisin että Oleksiak saisi vielä näytönpaikan. Joko Starsissa tai sitten muualla. Potentiaalia ja raameja kaverilla on, mutta pitää päästä pelaamaan säännöllisesti.
   
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Hahaa. Hitchcock on päättänyt keksiä träpin uudelleen. Voittoja ja julkista vihaa tiedossa.
   
 18. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu, mutta kuka haluaa nähdä Radulov vs. Hitch tulevana kautena?


  Alexander Radulov Hits His Coach (KHL) - YouTube


  Mitä yllä puhutaan reckless energystä niin nuottilassahan se oli vain reckless peliä. Hitchin pelityyli on kuluttavaa, mutta uskon, että yhden tai kahden vuoden koutsaaminen ei syö vielä pelaajine motia tyystin joten tulosta voi odottaa jo tulevana kautena. Pitemmässä juoksussa nähdään tämän kaltaista.

  Ken Hitchcock after Blues lose to Jets - YouTube
  Tarasenko sour at Hitchcock over powerplay time - YouTube
   
  Viimeksi muokattu: 04.07.2017 klo 20.34
 19. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Tähän kohtaan voisi linkata kaikki Ruffin haastattelut viime kaudelta. Etenkin loppukautta kohden. Lindy oli aivan kaput ja burnoutissa. Valmennussuhteissa on parasta ennen päivämääränsä.
   
 20. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Lainaus:
  Näistä pakeista olettaisin joko Oleksiakin, Nemethin tai Paterynin lähtevän. Itse toivoisin Paterynin kaappaamista, mutta tuskin halukkaita ottajia löytyy..

  Mikäköhän olisi ylipäätänsä näiden herrojen markkina-arvo noilla tämän päivän pelaaja markkinoilla?
   
 21. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Noniin, Radulovhan sieltä tuli laiturina ja menee heittämällä Dallasin ykkösketjuun yhdessä Seguinin ja Bennin kanssa. Toivottavasti Seguin ja Benn löytävät samanlaisen tasaisuuden, mikä heillä oli kaudella 2015-2016 ja pistävät kiekkoa reppuun Radulovin tarjoilusta.

  Odotukset ainakin itselläni ovat kyllä vielä kovemmat, mitä ne oli kaudella 2016-2017, mikä päättyikin katastrofiin. Jos tällä pelaajistolla ei mennä playoffeihin, niin ei sitten millään. Let's Go Stars!
   
 22. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Brett Ritchie tehnyt 2-vuoden jatkon, sopparin arvo 3,5 milj. $
   
 23. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Saas nähdä, minkälainen sopimus Radek Faksalle solmitaan. Kun Ritchie sai 1,75 miljoonan per vuosi, luulisi Rade Faksan sopimuksen olevan jotain 2-2,5 miljoonaa per vuosi. Dallasille jäis näin ollen 0,4-0,9 miljoonaa dollaria cap hitiin Oleksiakin sopimusta varten. Ei taida Oleksiak tyytyä tuollaisiin vuosituloihin?
   
 24. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Lainaus:
  Veikkailisin, että Faksa saanee vähintään saman kuin Lindell(2,2milj.). Tämän jälkeen nähtäneen treidi, joko Oleksiak, Nemeth tai Pateryn lähtee.

  Se taas mikä näistä kavereista on vastine on täysi arvoitus. Oletan kuitenkin Oleksiakin olevan arvokkain ja Paterynilla tuskin on halukkaita ottajia.
   
 25. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Taisit ottaa nuo lukemat CapFriendlystä? Pitää tuossa tapauksessa kuitenkin huomata että Faksan oletetun tuon hintaisen sopimuksen myötä lukemassa on mukana 23 rosteripelaajaa, joten Oleksiakin jatkon myötä yksi pelaaja pitää poistaa lukemista (esim. Brian Flynn ja hänen $0.7 miljoonaa). Siten jos Faksa tekee tuollaisen sopimuksen niin Oleksiakia varten maksimihintahaitari nousee noin 1.1 - 1.6 miljoonaan.