Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2017–2018 – Hitchcockin paluu puikkoihin: tuleeko tulosta?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana heketsu88, 30.04.2017 klo 21.08.

 1. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Aika nopeaa reagointia joku voisi sanoa. En nyt osaa sanoa, löytyykö sieltä kaveria, joka 4. kentän peliminuuteilla tulee saamaan kiekkoa sisään yhtään Cracknellia tai Smithia paremmin, jos se ei uppoa BennSeguineillakaan.
   
 2. M10 Jäsen

  Kyllä tää kausi oli tässä.
   
 3. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Lainaus:
  Tank season
   
 4. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  NYR nappasi Cracknellin waiverseista, eli joku nuorempi kaveri (Elie, Dickinson, Hintz?) nostetaan hyökkäykseen mukaan. Hamhuisilla nivusissa jotain, joten todennäköisesti Honka pääsee pelaamaan ensi yönä Detroitia vastaan. Samaten Hanzalin nilkka on kipeä ja päätös tehdään pelipäivän aamuna.

  Ketjut maanantain treeneissä:

  Jamie Benn – Tyler Seguin – Alexander Radulov
  Mattias Janmark – Jason Spezza – Devin Shore
  Radek Faksa – Martin Hanzal – Brett Ritchie
  Antoine Roussel – Gemel Smith – Tyler Pitlick

  Esa Lindell – John Klingberg
  Marc Methot – Stephen Johns
  Jamie Oleksiak – Julius Honka
  Greg Pateryn

  Ben Bishop
  Kari Lehtonen

  Not skating: Dan Hamhuis (groin)
   
 5. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Starsille 4-2 voitto Wingseista. En peliä katsonut kun katsoin muita matseja mutta semmonen kutina tilastojen perusteella että taitaa olla tuo ykkösketju heräämässä?: kaikille syötöt ja Seguinille maali, kolmos ketjulta kaks maalia ja syöttö.

  Bishop 23 torjuntaa ja nuo kaksi päästetty joten torjuntaprosentti on 92% tuosta ottelusta.

  Vielä on Starsilla varaa parantaa maalipaikkojen käyttöä.
   
 6. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Lainaus:
  Hyvän näköstä lätkää pääosin ollut nämä ensimmäiset kolme matsia. Hiukan tehottomuudesta tuntuu kärsivän Texasin pojat. Siitä johtuen tappiot vegasia ja st.louisia vastaan, kun itse et tee niin kaveri tekee.

  Tästä on hyvä jatkaa. Kaikilla neljällä ketjulla paine pysyy enemmän vastustajan päädyssä kuin omassa päädyssä. Kiva on ollut huomata mm. Ritchien kehittyminen luistelussa ja Janmarki vahva paluu pitkän loukin jäljiltä.
   
 7. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Paikkoja saavat luotua mukavasti, mikä on tietysti hieno homma. Osumatarkkuutta ja tuuria toivoisi jo Bennille ja Raduloville, joista jälkimmäinen oli saada kirkon laitettua tyhjään maaliin lopussa, mutta jotenkin kiekko karkasi lavasta. Mutta noilla paikoilla ja määrillä ketsuppipullo aukeaa varmasti.

  Honka pelasi Oleksiakin kanssa mielestäni hyvin ja sai kakkosylivoimassa aikaa. Johns näytti olevan pahiten vaikeuksissa, mutta ei mitään katastrofaalista, koska Bishop pelasti oman pään lahjankin. Pitlick pelasi energisesti ja Janmark erinomaisesti Hanzalin vierellä.
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Seguinista sen verran, että vaikutti vähän turhautuneelta pariin kertaan ottelussa. Samoin Radulov, joka ei ymmärtänyt oikein uusia aloitussääntöjä. Benn vähän kävi tökkäämässä kauemmas erään aloituksen jälkeen.

  Muuten kyllä Stars oli hyvä ja Bishop mies paikallaan. Ei kummallekaan maalille voinut kummempia. Aloituksissa sitten oli dominointia oikein kunnolla.
   
 9. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Mark Stepneski twtterissä:
  Ben Bishop in goal tomorrow, expected to play Saturday as well.

  Toinen twiitti kokoonpanojen suhteen: Hamhuis (groin) day to day. Hitch said he'll use same lineup as last night in Nashville tomorrow.
   
 10. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Kovin on tehotonta, näennäistä pyöritystä, mutta laatupaikoille ei meinata päästä. Eniten herättää huolta tuo meidän ykköskenttä. Tasakentällisin ei oikein meinaa tapahtua mitään, tehot tulee ainoastaan ylivoiman avulla ja ei sekään nyt mitään timanttia ole ollut.
   
 11. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Ykkönen ei tosiaan toimi ihan optimaalisella tavalla. Tuntuu, että jokainen yrittää kuljettaa kiekkoa, mutta syötöt ketjukavereille jäävät alueella uupumaan. No, koostumus on uusi ja voi olla että vaatii vaan muutaman pelin, että lähtee toimimaan. Myöskään Spezzan peliin ei voi olla tällä hetkellä kauhean tyytyväinen. Toivottavasti seuraavaan peliin laittaisi Hitch Spezzan ja Janmarkin takaisin yhteen.
   
 12. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Semmonen kauden alku. Olin aivan täpinöissä kesän hankinnoista ja uudistuneesta valmennustiimistä mutta tällä hetkellä ilmassa leijuu runsaasti kysymysmerkkejä. Esim. fanien suosikki Roussel ollut alkukaudesta ihan lapanen ja ykkösketjun tehot syväjäässä vaikka nyt Benn tänään sen YV-maalin kävikin kihauttamassa. Ylipäätään maalinteko on ollut sellaista tervanjuontia, että en ole moiseen viime vuosina tottunut lainkaan. Outo fiilis... Bishopia ei voi yhdestäkään Nashville-pelin maalista syyttää. Meilläkin oli hetkemme mutta kun maalinteko on kuraa niin silloin sinällään tasainen pelikin voi päättyä 4-1. Jospa sitten kotona Avsia vastaan saataisiin maalihanat kunnolla auki? Jonkinlaista ketsuppipulloefektiä tuo etenkin tulosyksikölle huutaa.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Starsin 5vs5 laukaisuprosentti on 2.9 tällä hetkellä. Se ei voi oikein jatkua koko kautta. Huonoin 5vs5 laukaisuprosentti kokonaisella kaudella edellisestä työsulusta eteenpäin on 2014-2015 Coyotesilla ja se oli 5.7.
   
 14. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Masentavaa tällä hetkellä katsoa Starsia. Eipä se maalinteko suurin ongelma ole, vaan laadukkaiden maalipaikkojen puute. Hyvällä säkällä ohjureista olisi kihissyt useammin, mutta Starsin rytmi on hyökätessä aivan liian hidasta ja ykkösketjulla on tosiaan suurimmat pelilliset ongelmat. Turhautumisten perusteella taitaa henkiselläkin puolella olla hieman petrattavaa.

  Hitchcockin Bluesilla taisi olla viime kauden alussa ongelmia saada kiekkoa reppuun, mikäli en aivan väärin muista. Muutenkaan valmennuksen suhteen ei ole ollut hirveän luottavainen olo koko kesänä. Puolustus on pelannut alkukauden jokseenkin odotetusti, muttei se vedä liigan parhaille jengeille vertoja oikeastaan millään osa-alueella. Bishop puolestaan on vakuuttanut ja osoittanut olevansa edelleen liigan parhaita omassa hommassaan. Jotain positiivista siis.
   
 15. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Pitäisiköhän alkaa kärkiketjuja muokkailemaan? Benn tai Radulov johonkin muuhun ketjuun ja heidän tilalleen Seguinin kanssa yhteen kokeiltaisiin vaikka Janmarkkia tai Ritchietä.
   
 16. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Perjantaina treeneissä ketjut olivat näyttäneet tältä. Eli Jamie oli huilannut perjantain, Spezza ja Janmark olivat samassa ketjussa, pakkiparit oli laitettu uusiksi, Hamhuis saattaa palata laatikkoon ja Oleksiak napostella poppareita. Eli kunnon scramble.

  Practice lines

  Gemel Smith* — Tyler Seguin — Alexander Radulov
  Mattias Janmark — Jason Spezza — Brett Ritchie
  Remie Elie — Martin Hanzal — Devin Shore
  Antoine Roussel — Radek Faksa — Tyler Pitlick

  Marc Methot — John Klingberg
  Esa Lindell — Julius Honka
  Dan Hamhuis — Stephen Johns
  Jamie Oleksiak — Greg Pateryn

  Ben Bishop
  Kari Lehtonen

  *Jamie Benn had the day off as a maintenance day and will play Saturday.
   
 17. M10 Jäsen

  Itse kokeilisin seuraavaa

  Benn - Seguin - Ritchie
  Janmark - Spezza - Radulov
   
 18. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Seguinille Gordie Howe Hatrick! Paremmin tuo tappelu meni kuin Modanon vastaava Rod Brind'amouria vastaan. Kaikenkaikkiaan hyvä peli ja tällä kertaa myös hyvä lopputulos sen osoituksena.
   
 19. M10 Jäsen

  Takkuinen kauden alku, mutta mikä lämmittää on tuo kuinka vähän vastustaja saa maalipaikkoja versus edelliset kaudet ja Ruffin aikakausi. En ole tippaakaan huolissani Starsin tulivoimasta, vaikka ruuti on ollut vielä hieman märkää. Ketsuppipullot vielä kyllä aukeaa Radulovilla, Hanzalilla, Faksalla, Shorella ja Roussellilla.

  Tyler Seguin on Hitchin alaisuudessa saanut suuren roolin ja isoja minuutteja. Tuntuu toimivan.

  Devin Shoresta on kasvamassa Starsin glue-guy, jonka voi heittää kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. Erittäin laadukas moderni pelaaja. Silti Janmark on minun suosikki tuossa jengissä. Mieletön liike ja ihailtavat hoksottimet kiekon kanssa.

  Bishop on kyllä hyvä veska.
   
 20. M10 Jäsen

  Katselin pelin yöllä ja vaikka tuo viimeistely vieläkin takkuaa kahdella ekalla ketjulla, niin on tuo Starsin peli-ilme todella rohkaisevan oloinen. Ja onhan tuo homma nyt aivan erilaisen näköistä omassa päässä kun Ruffin aikana - se on kaiken A ja O. Toki kaikki emmeet tähän oli olemassa, kun muistaa mitä hankintoja on tehty, mutta hienoa se on nähdä ihan konkreettisesti tapahtuvan. Hitchin pelisysteemin, Methotin rauhallisuuden ja Bishopin erinomaisuuden lisäksi Esa Lindellistä on kaikessa hiljaisuudessa kasvanut täysimittainen NHL-puolustaja, joka on hyvä kaksinkamppailuissa. Ei tarvi kauheasti pelätä virheitä Lindellin ollessa jäällä. Kiekot puretaan kovalla prosentilla ja riskejä ei oteta. Avaussyöttö tulee lapaan ja valinnat on oikeita. Hienoa Esa! Honka väläyttelee kiekollista osaamistaan ja pärjää kyllä jalalla ketä vastaan vaan, mutta vielä tulee AHL-pakilta AHL-pakin suorituksia ja huonoja ratkaisuja. En myöskään tykkää Hongan tavasta viivyttää ratkaisua aina viimeiseen asti. Zubov oli mestari siinä, mutta Honka voisi vähän ottaa ripauksen nöyryyttä tuohon. Toisaalta tykkään, että Julius pelaa rohkeasti omaa peliään tuolla. Hamhuis-Johns oli Starsin paras pakkipari viime yönä, pitäisin tuon parin yhdessä visusti. Klingberg on nostanut myös tasoaan alkukaudesta sinne 15/16 sesongin tasolle. Selkeä ykköspakki Starsissa.

  Hyökkäyksessä ekat 2 ketjua toimivat vain ajoittain. Selvästi vähän jo vanne kiristää kun ei ole tullut onnistumisia niin paljon kun kaikki on odottaneet. Mielestäni homma parani heti, kun Radulov siirrettiin Hanzalin ketjuun ja Shore ykköseen Bennin ja Seguinin vierelle.

  Starsin parasta antia Bishopin jäätävyyden ohella tällä hetkellä on nuo 3. ja 4. ketjut. Hitto mitä laatua luistelun, taidon ja 2-suunnan pelin suhteen. Roussel-Faksa-Pitlick oli aivan jäätävä koko ottelun ajan. Helposti ottelun paras ketju. Janmarkilta jälleen myös erinomainen ottelu.

  Peli paranee koko ajan ja jokaista ottelua on käytännössä hallittu. Nyt on viimein voittojakin tullut. Hyvä tästä tulee kun omiin menee maaleja noin vähän.
   
 21. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Bishop oli kyl loistava viime yönä ratkaisuhetkillä. Hienoa, että Radulov sai apinan pois selästään ja kiekon tyhjään häkkiin. Kysymys: miksi Arizona ei saanut jäähyä, kun he haastoivat tuon Radun maalin paitsiona ja hävisi haaston, eli maali hyväksyttiin, kun tilanne ei ollut paitsio?

  Edit: ahaa, se olikin review by officials, ei haasto.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017 klo 22.03
 22. M10 Jäsen

  Seuraavassa pelissä Oleksiak IN ja Honka OUT.
   
 23. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  En kyllä pysty ymmärtämään Hongan kohtelua. Kaveri tuo kuitenkin niin paljon pöytään hyökkäyspäässä ja kiekonhallinnallisesti sekä on sellasessa vaiheessa, ettei se puolustuspään peli kehity poppareilla. Jos kyse ois puhtaasti huolimattomuudesta, huonosta asenteesta, ailahtelevaisuudesta tms. niin voisin ymmärtää, mutta mun silmiin Honka tekee kentällä just sitä mitä pitää ja virheet on ns. oppirahoja. Nyt ei vaan Hitchcock jostain syystä ole valmis maksamaan niitä. Mikä on aika ihmeellistä ottaen huomioon ettei Johns tai Oleksiak ole pelanneet niin hyvin, että veisivät automaattisesti Hongalta pelipaikan.
   
 24. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Johnsin voisi mun puolesta pistää poppareille ja pitää siellä. Epävarmin kaveri puolustuksessa tällä kaudella, eikä mitään upsidea hyökkäykseen. Mutta ehkä 3. eniten voittoja haalinut koutsi tietää meitä paremmin.
   
 25. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Saas nähdä, kuka Dallasin nykyisistä puolustajista putoaa sitten kokoonpanosta/treidataan toiseen joukkueeseen, kun Heiskanen on NHL-valmis puolustaja. Pahoin pelkään, että Honka voi olla yhtenä vaihtoehtona edellä mainituissa kuvioissa.