Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2017–2018 – Hitchcockin paluu puikkoihin: tuleeko tulosta?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana heketsu88, 30.04.2017 klo 21.08.

 1. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Joo, CapFriendlystä poimin nuo lukemat ja ei tullut huomioitua viestissä tuota mahdollista 23 rosteripelaajan lukumäärää Faksan sopimuksen solmittuessa huomioon viestissäni. Kyllä minä mielummin Faksan kanssa sopimuksen tekisin kuin Oleksiakin kanssa, koska tällä hetkellä Dallasilta puuttuu rosterista kolmossentteri ja puolustajia on jo tarpeeksi, ellei sitten jotakin treidiä ole luvassa esim. Nemeth tai Pateryn.
   
 2. sakkr Jäsen

  Miro Heiskaselle tulokassoppari.
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Eiköhän jokainen osaisi lukea sen tuosta sopimusketjustakin ilman mitään copypastea samalta käyttäjältä.

  En halua pelkkää offtopicia tähän ketjuun heittää niin mietitään Heiskasen tilannetta..

  Siellä on 7 sopimuksellista pakkia ainakin edellä, ellei Hitch halua välttämättä Heiskasta ajaa jo ensi kaudella NHLään, jos siis edes Pohjois-Amerikkaan lähtee. Sinänsä uskoisin että Heiskasella voisi olla saumaa NHLssä suojatuilla minuuteilla, mutta kehityksen kannalta nään järkevämmäksi jäädä vuodeksi Liigaan ykköspakin minuuteille, ja käydä dominoimassa Juolevimaisesti vuodenvaihteessa U20 kisoissa.

  Mitä veikkaatte, onko Heiskasella saumoja ensi kaudeksi NHLään jos lähtee edes rapakon toiselle puolelle?
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En usko, että on enkä usko, että lähtee. Periaatteessa voisi sen max 9 peliä kokeilla, mutta tuskin sitäkään. Antaa pojan kasvaa Suomessa vielä kauden.
   
 5. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Täytyisi ihmeitä tapahtua, että Heiskanen murtautuisi heti ensi kaudeksi NHL-kokoonpanoon. Dallasilla on vielä puolustajia, jotka menevät kehityksessään vielä Heiskasen edelle. Hamhuisin sopimus kuitenkin päättyy tulevaan kauteen, joten silloin voi olla parempi mahdollisuus päästä NHL-kokoonpanoon mukaan. Mitä tuohon Pohjois-Amerikkaan lähtemiseen tulee, niin jos Heiskanen kokee itse olevansa valmis lähtemään tulevalla kaudella Pohjois-Amerikkaan, niin kokisin sen olevan hänen uransa kannalta parempi vaihtoehto kuin jäädä Suomeen. Oppisi ainakin pelaamaan pienessä kaukalossa ja tutustuisi samalla pohjois-amerikkalaiseen jääkiekkokulttuuriin. Lisäksi Heiskanen saisi varmasti peliaikaa AHL:ssä Texas Starsin riveissä.
   
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  @heketsu88 Heiskanen ei pelaa ens kaudella AHLssä. NHL/Liiga. Hitch taisi näin sanoa.
   
 7. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Jassoo, itseltä mennyt tämä Hitchin kommentti ohi. Jos tuo on kerta Dallasin suunnitelma Heiskasen osalta tulevalle kaudelle, niin todennäköisesti pelaa ainakin yhden vuoden vielä Liigassa ja sen jälkeen Heiskanen siirtyy Pohjois-Amerikkaan.
   
 8. M10 Jäsen

  Hintz esiintynyt edukseen prospektien scrimmageissa. Uskon, että tulee vetämään vahvan kauden Texas Starsissa.
   
 9. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Lainaus:
  Tällä hetkellä ajattelisin, että Heiskasen olisi parempi vetää vielä kausi IFK:ssa isoilla minuuteilla. En näkisi mahdottomanakaan sitä, että Stars antaisi sen 9 peliä aikaa näyttää Heiskasen omaa osaamistaan shown puolella.

  Kuitenkin täytyy muistaa, että Oleksiakin tulevan sopimuksen myötä Starsilla olisi 8 pakkia yksisuuntaisella sopimuksella + Honka joka nähtänee ensi kaudella NHL:n puolella.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ei niillä sopimuksien suuntaisuuksilla ole edelleenkään mitään väliä. Waiver-vapauksilla sen sijaan on. Ja samat 8 ukkoa on ylhäällä niitä, joidenka täytyy läpäistä waiverit. Se on se asia mikä merkitsee rosteripaikkojen määrän kanssa puljatessa.
   
 11. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Lainaus:
  Honka on ainut kenellä tämä waiver-vapaus näistä pakeista on. Anteeksi kuitenkin tämä epäselvä tapa kirjoittaa, ei saisi yleistää mutta useimmiten 1-suuntasissa soppareissa tätä vapautta ei ole..
   
 12. M10 Jäsen

  Faksa 3v / 6.6milj. Todella solid diili. Laatupelaaja, joka ei ole edes vielä saavuttanut täyttä potentiaaliaan. Starsilla nyt kaksi todella tehokasta (ja massiivisen kokoista) puolustussuunnan sentterieksperttiä; Hanzal ja Faksa.
   
 13. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Hyvä sopimus kaiken kaikkiaan Dallasille. Faksalla on potentiaalia olla tulevaisuudessa Dallasin kakkossentteri.

  Faksan sopimuksen myötä Dallasin rosteri on täynnä. Mitäköhän Oleksiakin kanssa tehdään? Onko jonkinlaista treidiä luvassa vai annetaanko Oleksiakin tehdä sopimus toiseen seuraan?
   
 14. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
 15. M10 Jäsen

  Nitshuskin pelaa ensi kauden KHL:ssa. Palaa Dallasiin kaudeksi 18/19. Olympialaiset oli iso tekijä tässä päätöksessä.
   
 16. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Toivottavasti Nitshuskin saisi hyvän kauden alleen KHL:ssä ennen siirtymistä takaisin NHL:n puolelle. Selvästi helpompi lähteä takaisin Pohjois-Amerikkaan, kun on saanut onnistuneen kauden KHL:ssä.
   
 17. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  R.J. Umberger Professional try-outille vuoden pelaamattomuuden jälkeen. Mikäköhän tässä mahtanut olla idea?
   
 18. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Saada hyvä pelaaja halvalla mukaan, siis ihanne tapauksessa.
   
 19. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Umberger oli Hitchin luottomies Columbuksessa. Miehillä hyvät välit ja R.J ilmeisesti haluaa Hitchcockin valmennukseen ja oli soittanut tälle suoraan.

  Aika low risk, medium reward tyyppinen homma Starsille.
   
 20. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Lainaus:
  Saa trainingcamppi mennä aika putkeen, jos Umbergeri meinaa itsensä löytää Starsin kokoonpanosta kauden alkaessa..
   
 21. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tässä uskossa olen itsekkin ollut, kun tuolla meidän IFK-osiossa on puntaroitu Heiskasen tilannetta (lievästi pelonsekaisin tuntein *hymiö*). Klingbergin, Lindellin, Methotin ja Hamhuisin paikathan ovat luonnollisesti sementoitu, jolloin Heiskanen taistelisi 3.parissa käsittääkseni Hongan ja Johnsin kanssa samasta paikasta, Johns pelasi yli 60 ottelua jo viime kaudella NHL:n puolella ja taitaa hänkin olla selvästi Heiskasta edellä vielä kesänkin jälkeen, itse en Hongalta nähnyt viime kaudella NHL:ssä pelin peliä, MM-kisoista jäi sellainen kuva että kiekollinen taito on todella hyvällä tasolla, eikä ollut mikään lapanen kiekottomanakaan. Hongan NHL-pelejä viime kaudella nähneet, mitä arvelette ottaako Honka ensi kaudella paikan Starsin TOP6:sta?

  Heiskanen on erittäin kova talentti ja pystyy ottamaan yhdessä kesässäkin isoja steppejä mm. fysiikassa, mutta vaikea nähdä että yhden aikuisten sarjassa pelatun kauden jälkeen pystyisi vielä pelaamaan pienessä kaukalossa illasta toiseen maailman parhaita pelaajia vastaan. Liigassahan Heiskasen 1vs1-pelaaminen ja kulmissa sijoittuminen oli jo viime kaudella hyvällä tasolla, mutta loikkaus NHL:ään on noiden osalta todella iso, kuten on monen Euroopasta tulleen pakin kohdalla nähty. Ja omalla maalinedustallahan Heiskasella on suuria puutteita pitää hyökkääjiä kurissa, ja siksi Heiskanen tarvitsee toistaiseksi pakkiparikseen pakin joka putsaa maalinedustaa, IFK:ssa se oli Finley, saa nähdä kuka se on aikanaan Dallasissa.

  Näin ohimennen täytyy ihailla Dallasin GM:n Jim Nillin työtä joukkueen kasaamisessa, runko on saatu sementoitu ajan myötä, ja hyökkääjistön lähtijät saatiin korvattua jälleen hyvin. Pakiston rakentamisessa on ollut malttia nuorten pakkien suhteen, ja vaikka on ollut tyhjempiäkin arpoja välillä, niin silti viime kauden Dallasin peliaikakunkut Klingberg #4 aikanaan kierroksella ja Lindell #3 kierroksella varatut osoittautuivat lopulta aivan loistaviksi varauksiksi. Kokonaisuudessaan Dallasin rosteri on jo ensi kaudella sillä tasolla, että pelillisten asioiden loksahtaessa kohdalleen, on playoffeissa mahdollisuudet ihan päätyyn asti.

  Koutsi Hitchcockilla tosin riittää näytettävää edellisen keikan jäljiltä, Hitchcockin Blues oli rosterin puolesta Dallasin tapaan kaikin puolin iskukykyinen, mutta Blues ei lopulta onnistunut Hitchcockin aikana saamaan playoffeissa itsestään ihan parasta irti. Toki Blues kärsi kannattamani Blackhawksin jyräämisestä monena vuonna, eikä Wildkään ollut monena vuonna kovin mieluisa 1-2. kierroksen vastus. Silti olisin odottanut että Bluesilta Hitchcockin aikana enemmän.
   
 22. Bawdy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Dallas Stars, JJK, Happee ja Vimpelin Veto.
  Lainaus:
  Johns, voisi olla paras vaihtoehto molemmille, Hongalle sekä Heiskaselle. Eli pelaisivat täysin samasta paikasta auringossa. Johnsia ei kokoonpanosta varmasti saa ulos pelaamalla, ellei loukkaantumisia tule. Johns vasta siis 25 vuotias jolla todennnäköisesti parhaat vuodet vielä edessäpäin.
   
 23. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Uskon vahvasti, että Honka on mukana Dallasin puolustuksessa jo ensi kaudella. Ottanut kumminkin suuren harppauksen pelaamisessaan ja sen perusteella paikka Dallasin TOP6-puolustuksessa pitäisi olla varma. Eli Dallasin puolustuksen muodostaisivat mielestäni seuraavat kuusi pelaajaa: Methot, Klingberg, Hamhuis, Lindell, Johns ja Honka. Reservissä sitten Pateryn, Nemeth ja (Oleksiak--> ei ole sopimusta vielä mihinkään joukkueeseen).
   
 24. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Honkahan oli jo viime vuonna corsi yms. tilastoissa Dallasin kärkeä. Pelityyliltään on sellanen, että kaipaa sitä kokenutta kaveria joka paikkailee nuoren kiekollisen miehen seikkailut ja aivopierut. Vaikka on pienikokoinen ei kaihda kovaa peliä. Viime kaudelta jäi mieleen monet jälkitilanteet jossa oli päätä pienempänä jonkun kanssa naamatusten. Ei anna tuumaakaan periksi. Ja vaikkei fysiikallaan ketään torppaa pakin tontilla niin älliä löytyy ja osaa sohia mailallaan oikeassa väleissä.
   
 25. OneBigRed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK