Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Dallas Stars 2017–2018 – Hitchcockin paluu puikkoihin: tuleeko tulosta?

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana heketsu88, 30.04.2017 klo 21.08.

 1. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Tuntuisi todella kummalliselle kaupalle. Methothan on osoittanut arvokkuutensa Erik Karlssonin vierellä ja nyt Dallasin oma "Karlsson" saa vierelleen vihdoin täydellisen palasen ottamaan hänestä kaikki irti niin miksi jotain Phaneufia kannattaisi tuonne hankkia? Ei vaikka mukaan tungettaisiin joku prospect.
   
 2. M10 Jäsen

  Niemi läpäisit waiverit ja buyout on nyt sitten virallinen.
   
 3. NIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars
  Erinomaista toimintaa Nilliltä tällä offseasonilla. Paikattu juuri niitä aukkoja, joita kuuluukin. Hitch ja Bishop, luopuminen Eakinista ja Niemestä, Rick Wilson kakkoskoutsiksi, Miro Heiskasen varaaminen, Marc Methotin hankkiminen puolustukseen hyvin "halvalla" vastineella. Erittäin hyviä peliliikkeitä.
   
 4. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Tämän hetken hyökkääjistö näyttää tältä:

  Benn - Seguin - ?
  Janmark - Spezza - ?
  Roussel - Faksa - Ritchie
  McKenzie - Shore - Cracknell

  Pelaajia jotka saattavat ottaa paikan laidalta viimeistään loukkaantumisten kohdalla: Dickinson ja Smith

  Oikea laita on aika tyhjän näköinen, mutta näkisin worst case scenariona:

  Benn - Seguin - Sharp
  Janmark - Spezza - Hemsky
  Roussel - Faksa - Ritchie
  McKenzie - Shore - Cracknell

  Parhaimmillaan:
  Benn - Seguin - Radulov
  Janmark - Spezza - Williams
  Roussel - Faksa - Sharp
  McKenzie - Shore - Ritchie

  Nichuskinia en näihin ole laittanut sillä tilanne täysin auki ja huhut painottuvat sen puolelle, että Nuke pysyisi vielä vuoden KHL:ssä.

  Puolustus alkaa muodostumaan jo selkeästi:
  Methot - Klingberg
  Hamhuis - Honka
  Lindell - Johns
  Oleksiak/Nemeth - Pateryn

  Oleksiakin ja Nemethin kohdalla on kaiken järjen mukaan lopultakin tulossa päätös. Nemeth parhaimmillaan tasaisempi kuin Oleksiak, mutta vaati ainakin viime kaudella (ja mies oli myöntänyt asian itsekin) useamman pelin putkeen päästäkseen vauhtiin. Oleksiakilla on taasen sitä pientä mean streakkiä ja parhaimmillaan pystyy väläyttelemään. Oma valintani osuisi Oleksiakiin ja Nemethin saa päästää johonkin missä pääsisi näyttämään taitonsa.

  Laitureiden UFA osasto on kyllä hirvittävän ohut tänä vuonna. Todennäköisesti johtaa tarjouskilpailuun. Nyt kun cappitilaa löytyy 18,3milj. (ennakoitujen RFA signauksien jälkeen ehkä ~12milj) lähtisin itse ainakin tarjoamaan Raduloville lyhyempää, mutta rahakkaampaa sopparia. Huhut taisi kertoa, että Radulov pyytää 6x7milj? Saiskohan miehen naarattua esim. 4x7-8milj diilillä?
   
 5. M10 Jäsen

  Mikään ei sopisi tuohon Bennin ja Seguinin laitaan niin hyvin kuin Loui Eriksson.

  Sopisi Hitchin sapluunaan "jerelehtisenä".
  Sopivan ikäinen ja prime-vuosia jäljellä 2-3.
  Näytön paikka. Halu menestyä.
  Kätisyys.
  Pelityyli.
  Tuttu ympäristö.

  Make it work Jim.
   
 6. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Lainaus:
  Viime kauden 24pts 6miljoonan pahvilla ei vaan kauheasti mairittele Erikssonia.
   
 7. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  31v, viis vuotta 6milj pahvia jäljellä, raju tasonpudotus... Ei noilla spekseillä kyllä taida Erikssonille montaa ottajaa olla. Todennäköisesti Vancouverille parasta katsoa nostaako Loui tasoaan ensi kaudella kuin lähteä treidaamaan kaveria pilkkahintaan.
   
 8. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Methothan sieltä tuli loppujen lopuksi. Olisin itse halunnut Brodinin, mutta kun Methot saatiin noin halvalla Vegasista, niin täytyy olla tyytyväinen Nillin kaupankäynnin taitoihin.

  Nyt sitten hakemaan paria laituria kärkiketjuihin, niin joukkue alkaa olemaan valmis kauteen 2017-2018. Dallasin on huhuiltu olevan ainakin Justin Williamsin perässä. Itselle kävisi Radulov Bennin ja Seguinin ketjuun ja vaikkapa Marleau halvalla sopimuksella Dallasin kakkosketjuun yhdessä Spezzan ja Janmarkin kanssa.
   
 9. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  Methotin kohdalla Nilliä on varmasti kiehtonut kahden vuoden soppari. Odotuksien mukaan Heiskanen olisi tuolloin valmis hyppäämään NHL jäille. Ja vastaavassa kohdassa muu puolustusrunko olisi taasen kaksi vuotta kokeneempia jolloin sinne sekaan uskaltaa heittää myös rookien.
   
 10. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Lainaus:
  Radulovi voi olla hiukka kallis kaveri noilta ufa-markkinoilta 7milj. pyynteineen. Täytynee muistaa esim. Seguinilla 2v jäljellä tuota nykyistä 5.750milj sopparia. Ufa markkinoilta kannattaisi pysyä alkuun katselijan roolissa, etenkin kun tarjonnan taso ei ole tänä vuonna mitenkään mairittelevan kova Shattenkirki jälkeen...
   
 11. M10 Jäsen

  Olikohan Darren Dreger, joka twiittasi (tai kirjoitti jossain muualla), että Stars hakisi jopa 2-3 laituria vielä.
   
 12. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  Starsin cap ja sopimustilanteeseen peilattuna sanoisin, että Radulov on hyvä fitti kalliiseen soppariin jos sopimus saadaan pidettyä lyhyenä. Yli neljää vuotta en missään nimessä Raduloville antaisi, mutta lyhyemmän sopparin kohdalla olisin valmis lyömään vaikka vähän extra killinkiä. Cap tilanteen sen salliessa ei ole ongelma maksaa isoja rahoja. Ongelma on pitkät sopparit jossa pelaajan taso tippuu, mutta caphit ei. Radulov saattaisi myös houkutella Nichuskinia takaisin jo tällä kaudella ja voisi toimia tämän mentorina.

  Seguinin jatkosoppari ei ole ongelma. Spezzan 7,5milj (myös Methotin 4,9milj) poistuu samalla ovenavauksella kun Seguinin jatko astuu voimaan ja lähivuosina ei ole näkyvissä yhtäkään pelaajaa jolle pitäisi antaa roimaa korotusta. Vastaavasti nuorta edullista verta on tulossa Honka, Heiskanen, Bayreuther, Heatherington, Gurianov, Nuke?, Hintz yms.

  Lainaus:
  Tämä on fakta. Starsilla on tällä hetkellä (jos RFA:t lasketaan mukaan) vain kymmenen hyökkääjää rosterissa. Tämä tarkoittanee todennäköisesti kolmen laiturin lisäämistä.
   
 13. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Hanzal, Flynn ja Pitlick. Vahvistuksia vai ei?
   
 14. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Lainaus:
  Hanzal tuo kokoa ja todennäköisesti av:lle osaamistaan. Flynn on jäänyt Habseista mieleen nopeana (?) karvaajana, en tiedä onko hänkin jokin av-spesialisti. Pitlickistä en tiedä mitään, farmihaku?
   
 15. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Flynn ja Pitlick varmasti pelaavat pääosaksi Dallasin farmissa. Hanzal tuo AV-osaamista Dallasiin + mahdollisesti toimii maskimiehenä YV:llä. Lisäksi Dallas hankki 1.7 Mike McKennanin farmiin maalivahdiksi.

  Eiköhän Dallas vielä hanki yhden top-6 laiturin, eli todennäköisesti joko Radulovin tai Marleaun. Radulov kuulema pyytää ainakin viiden vuoden sopimusta.
   
 16. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Pitlick sai kolmen vuoden yksisuuntaisen sopimuksen miljoonan cap hitillä. Ei tuo mielestäni siltä kuulosta, että hänet olisi farmiin hommattu vaan hänelle kaavaillaan vakituista paikkaa NHL:ssä. Toki jos ei suju, niin nopeasti farmista itsensä löytää.
   
 17. Pedretti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Dallas Stars, Everton
  Lainaus:
  Tutkailin näiden uusien herrojen sopimuksia. Flynn tehnyt 2-suuntasen pahvin ja Pitlick 1-suuntasen pahvin. En usko Pitlcikin ainakaan viettävän aikaa farmissa, ellei haluta ilmaseks laskea toiseen jengiin.

  https://www.capfriendly.com/teams/stars

  Palkkakatossa näyttäisi olevan kivasti tilaa vielä Faksan, Ritchien ja Oleksiakin jatkoille. Radulovin tai Marleaun sopimuksiin en jaksa millään uskoa, ellei Nill tee treidejä mahdollisten sopimusten tieltä.
   
 18. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Ei sopimuksen suuntaisuudella ole merkitystä waiverien osalta... Eli siis myös Flynn voidaan menettää ilmaiseksi, jos hänet halutaan farmiin lähettää...
   
 19. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Jassoo, olin lukevinani jostain, että Pitlick olisi myös farmihaku. Jos näin ei ole, niin todennäköisesti jotain treidiä on näköpiirissä (Cracknell?). Mikäli Dallas tekisi sopimukset kaikkien Faksan, Ritchien ja Oleksiakin kanssa, niin uskoisin niihin menevän yhteensä noin 3 miljoonaa dollaria. Eli Dallasille jäisi 7 miljoonaa yhden top6-laiturin hankkimiseen. Marleau meni Torontoon, joten siellä olisi Radulov ja mahdollisesti myös Kovalchuck jäljellä niistä laitureista, jotka kuuluvat edellä mainittuun top6-laiturin kriteereihin.
   
 20. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Radulov ja Kovalchuk ovat aivan eri tason pelaajia. Jos Radulov jää saamatta, Kovy ei todellakaan ole hyvä plan B. Stars on lähteistä riippuen joko suht tai tosi lähellä Radulovin saamista. Se tarkoittaisi 4x7m taalan diiliä, mikä olisi Starsin kannalta oikeasti kannattavaa. Jos esim. Slava Malamudin tiedot pitävät paikkansa, Kovalchuk haluaa vähintään kolme vuotta ja 6,5 miljoonaa. Se on aivan poaketon ylihinta laiskasta ja lyhythermoisesta asennepelaajasta jonka liike ei riitä.

  Se GM joka Kovyn palkkaa, tekee valtavan virheen. Se GM joka palkkaa Radulovin, on sankari.
   
 21. Benn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
  Lainaus:
  Tismalleen samaa mieltä. Jos AR47 sainaa Starsin kanssa, niin en mä vielä Hämeenlinnan Toria rupea varamaan, mutta ison purkin Niveaa voisin käydä ostamassa..
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Jep. Benn - Seguin - Radulov olisi potentiaalinen 200 tehopisteen rajan rikkova ketju, jossa olisi ns. kaikki kohdallaan. Lisäksi kuten joku jossain mainitsikin, Nichuskin olisi varmasti naarattavissa takaisin Radulovin avulla.
   
 23. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Kyllä minäkin mielummin ottaisin Radulovin Kovalchukin sijasta. Mutta eipä free agentteina taida olla muita, kuin nämä kaksi herraa, jotka täyttäisivät kärkiketjun laiturin kriteerit. Jos Dallas ei hanki kärkiketjun laituria free agent-listalta, niin sen täytyy silloin tapahtua treidin muodossa. Tiedä sitten, että kenestä Nill olisi valmis luopumaan, kun hän kuulema vielä toivoo Oleksiakista tulevan Dallasille tärkeä pelaaja. Toivottavasti Nill ei sentään priorisoi Oleksiakia kumminkaan Hongan edelle.
   
 24. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Trade nimenomaan kannattaa jossei Radulov onnistu. Pickejä ja Oleksiak-Nemeth-tyyppistä pakkia päälle ja kädet ristiin. Oleksiak ei kyllä voi mitenkään mennä Hongan edelle, sillä hänestä kaavaillaan top4-pakkia suht nopeallakin aikataululla. Dallas tarvitsee Johnsin ja Hongan kaltaisia hyvin liikkuvia pakkeja.

  Mitä Kovyyn tulee, hän ei ole kahden ensimmäisen NHL-ketjun tasoinen pelaaja. Ei vain mitenkään ole.

  Mitä mieltä olette, tuleeko Faksasta laituri kakkoseen nyt kun Hemsky pelaa oletettavasti kolmosen keskellä?
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tarkoitit varmaan Hanzalia?