Corey Locke TPS:ään

  • 222 901
  • 502

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Niin meille ei kuulu vastuu hankinnoista, mutta silti täällä on ketju nimeltä "Apua Vuorelle kaudelle 2012-13". Siitä niin viis, jos ei vastuu kuulu niin silloin kritisoiminenkin taitaa olla vähän turhaa/väärin? Ja scoutin homma menee varmaan jokaiselta jannulta vaikka silmät kiinni, mitä sillä ylipäätään tehdään mitään kun jatkoaika on täynnä mitä asiantuntevia jannuja.

Ja sen verran otan tähän Virta-lausuntoosi, että peli ei järjettömän erilaista. Se oli kyllä, mutta siihen ehkä vähän vaikutti nimet Russell, Shattenkirk, Nummelin, Korpikoski ja Koivu. Virran alaisuudessa pelasi ainoastaan Martinez, eikä hän ollut yhtään niin hyvä vahvistus kuin Russell ja Shattenkirk ovat. Pajuoja on mielestäni ollut pelkkä sätkynukke, ja pelaajat ovat hoitaneet hommat. Hän vain peluuttaa parhaita mielipuolimaisesti +30 minuuttia per peli, nyt kun heitä ei enää ole niin peluutus on tasaantunut mutta niin on tuloskin -- samaa paskaa kuin Virran kanssa.

Mä oon nyt sattumoisin nähnyt joka pelin ja kyllä peli on parempaa, vaikka sijoitus onkin suunilleen sama. Ellet sä nää, että Anttila,Koskiranta, Vahalahti(esim) on menny eteenpäin niin et ymmärrä jääkiekosta mitään. Mutta tää ketju on väärä tälle taistellulle, et en jatka enempää.


Edelleen olen sitä mieltä,että Ari Vuorelle kuuluu vastuu pelaajahankinnoista, on ne sitten hyviä tai huonoja Corey Locke on paska meijän liigaan Ja Willsie loistava.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt saattaisi olla Lockelle kysyntää kun NHL alkaa. Saadaanko Locke vihdoin ulostettua?

Myös Raumalla saattaisi olla kysyntää Lockelle. Ei tarvitse kuin vilauttaa Locken aikaisempien kausien statseja niin eiköhän sieltä sopparitarjousta tule...
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Myös Raumalla saattaisi olla kysyntää Lockelle. Ei tarvitse kuin vilauttaa Locken aikaisempien kausien statseja niin eiköhän sieltä sopparitarjousta tule...

Surkeaakin surkeampi provo raummlaiste suuntaan, etenkin kun jo Strakan hommasivat.

Toivottavasti Locke lukee tulkin, tai vaihtoehtoisesti Google Translaten kanssa näitä läpysköjä, ja alkaa parantaa kuin sika juoksuaan. Asennetta tuo pieni kanukkimies tarvitsee kaikista eniten, näyttää niin hiton veltolle just nyt.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Surkeaakin surkeampi provo raummlaiste suuntaan.

Ei se mikkää provo ollu. Raumalla tarvitaan vielä lisää hyökkääjiä ja tässä vaiheessa vuotta sen täytyy olla muualla flopannut. Mistäs tiedät ettei Locke innostuisi pelaamaan vaikkapa Azevedon tai Strakan kanssa?

Niinpä, et mistään.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei se mikkää provo ollu. Raumalla tarvitaan vielä lisää hyökkääjiä ja tässä vaiheessa vuotta sen täytyy olla muualla flopannut. Mistäs tiedät ettei Locke innostuisi pelaamaan vaikkapa Azevedon tai Strakan kanssa?

Niinpä, et mistään.

Ei pahalla mutta kyllä sä kärkkäänä oot yleensä Lukon rahoista jauhamassa, oli tilanne millainen tahansa. :)

Voi olla että Locke innostuisi pelaamaan vaikkapa Vahalahden ja Willsien kanssa Turussa. Jos vielä saa sauman tuo kolmikko. Outoa on, ellei saa. Tietääkseni en ole kirjoittanut, että ei innostuisi pelaamaan vaikkapa Azevedon tai Strakan kanssa.

Omituistahan se olisi, jos putki alkaa yhtäkkiä kulkea, mutta oli meillä eräs Jamie Johnsonkin tuossa taannoin jonka mä olisin loppujen lopuksi jopa halunnut pitää, jos oikein muistan.
 

Nic42

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit Red Wings
Kuinka monta ottelua mielestäsi pitää olla nähnyt (live), että täällä saa ilmaista mielipiteensä? Riittääkö 10? 15? Vai pitääkö olla nähnyt joka ainoa matsi SM-liigasta? Entä harjoitusottelut - ehkä tässä vaiheessa kautta pitäisi siis olla ~50 ottelua nähtynä (live), että täällä saisi mitään kommentoida?

Ei kai sille mitään määrää ole määrätty, kuinka monta olisi pitänyt nähdä? Oma mielipide on vain, että 2 harjoitusottelua + 1 runkosarjan ottelu on aika vähän. Sitten kun siihen lisää sinun aika vahvat mielipiteet ja näkemykset kuinka/missä Lockea pitäisi peluttaa, niin silloin pitäisi olla pohjalla jotakin muuta kuin 3 ottelua.
Ihan vapaasti saa kommentoida sitä kai ei ole kukaan täällä ikinä kieltänytkään? Miksi sun kommentteihin olen ottanut kantaa on se, että sulla on todella vahvat näkemykset Lockesta. Ikävä kyllä näkemyksistä puuttuu reaaliaikainen tieto pelaajan tämän hetkisestä suoritustasosta.

Vastakysymyksenä heittäisin: montako matsia olet itse tällä kaudella nähnyt (live)? Entä montako matsia olet tällä kaudella nähnyt (live), joissa Vahalahti-Locke-Willsie -yhdistelmä on pelannut yhdessä. Minä olen nähnyt kaksi tuollaista matsia. Käytän noita matseja perusteina mielipiteelleni, että mielestäni tuo yhdistelmä toimii. Maustan noita perustelujani vielä entisen päävalmentajamme ennen kauden alkua lausumalla kommentilla sekä kapteenimme mielipiteellä/toiveella, keiden kanssa hän haluaisi pelata.

Kotiotteluista yhtä lukuunottamatta kaikki & 2 vieraspeliä. En yhtään missä ovat pelanneet yhdessä.
Olet onnistunut näkemään ne oikeat ottelut sitten jos olet noin vakuuttunut. Ei siinä kaikilla saa olla oma mielipiteensä ja niistä on turha kiistellä.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Eikö joku Hifkiläinen ollut sanonut, että Lockesta oli kisa Hifkin ja Tepsin välillä, mutta me tarjottiin enemmän? Toisin sanoen Locken agentti on tarjonnut miestä SM-liigan suuntaan, eikä niinpäin, että Vuori tai joku muu olisi oikeasti käynyt miehen skouttaamassa. Vitun säälittävää toimintaa ja kuvastaa tätä pelaajafarssia tässä seurassa.

Lockella on uran kannalta kyllä jokseenkin jännä tilanne. Nyt kun ekaa kertaa on joutunut tekemään hommia, ei kulje yhtään. Noilla ominaisuuksilla olen lähes koko kauden ihmetellyt, miten voi edes pelata ammattilaisena? Niin heikko tuo liike on ja niin vähissä on hyöty muulle joukkueelle. Fyysisyys on lähellä nollaa, eikä voita edes aloituksia. Aivan mieletöntä kun ajattelee vakavasti. Ei ole mitään asiaa kovimpiin liigoihin. Yrittäisi nyt hyvä mies parantaa edes liikettä tai syödä, että saa massaa lisää.

Ei sinänsä, sääli ettei ole onnistunut koska sitä koko ajan odoteltiin. Nyt jo voi sanoa varmaksi, että pelit Tepsissä voi laskea yhden käden sormilla. Kiitos ja näkemiin!
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Kyllähän sekin kertoo jotakin, ettei Locke ole AHL-menestyksestä huolimatta onnistunut nousemaan NHL:ään. Ihan samat SM-liigassakin nähdyt heikkoudet ovat olleet esteenä.

Se nyt on ihan selvää, että jos Lockea on vasta offseasonilla tarjottu SM-liigaan, ratkaisu suuntaan tai toiseen on jouduttu tekemään näkemättä pelejä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Oma mielipide on vain, että 2 harjoitusottelua + 1 runkosarjan ottelu on aika vähän. Sitten kun siihen lisää sinun aika vahvat mielipiteet ja näkemykset kuinka/missä Lockea pitäisi peluttaa, niin silloin pitäisi olla pohjalla jotakin muuta kuin 3 ottelua.
Olen nähnyt tällä kaudella kolme ottelua. Mielestäni se on kuitenkin ihan kohtuullinen määrä ottaen huomioon, että nykyiseltä asunnoltani välimatkaa Turkuhalliin on ~2.000km.

Noista kolmesta ottelusta yhdessä tuo kolmikko pelasi yhdessä (mainitsinko jossain aiemmin virheellisesti kahdessa - pahoitteluni tuosta). Lisäksi juuri tuossa kyseisessä ottelussa Vahalahden käsi hajosi toisessa (kolmannessa?) erässä, jonka jälkeen koko ykkösketjun peli sekosi - myös ylivoimakuviot. Toisin sanoen olen nähnyt kolmikon Vahalahti-Locke-Willsie pelaavan yhdessä noin 40 minuutin ajan. Olisiko varsinainen peliaika ollut siis noin 12-15 minuutin luokkaa? Kuitenkin jo tuossa ajassa tuon kolmikon yhteispeli teki minuun lähtemättömän vaikutuksen.

Vahalahti (1+2) - Locke (0+3) - Willsie (1+1)

Ja nämä tehot siis yhtä Euroopan parasta seurajoukkuetta vastaan (olkoonkin, että SCB ei pelannut ko. ottelussa parhaalla miehistöllään). Viimeksi kuluneen puolentoista vuoden aikana riittävästi SCB:n NLA-matseja nähneenä (live+TV) uskaltaisin jopa väittää, että SCB marssisi jatkoon yhdeksän kertaa kymmenestä mitä tahansa suomalaista seurajoukkuetta vastaan paras seitsemästä sarjassa.

Siinä ovat minun perusteluni sille, miksi tuota kolmikkoa kannattaisi (tai... olisi kannattanut jo aiemmin syksyllä) peluuttaa yhdessä. Kuten jo aiemmin mainitsin, niin maustan mielipidettäni vielä Pekka Virran ja Ville Vahalahden ennen kauden alkua antamilla kommenteilla. Jos kiinnostusta riittää, niin lukaisepa autenttiset kommenttini Vahalahti-Locke-Willsie -ketjun pelistä.
Yleiskatsaus: ykkösketju (Vahalahti-Locke-Willsie) helvetin hyvä, Ehrhardt näkymätön (sekä hyvässä että pahassa), Engren loistava mutta tiputtaa edelleen liian aikaisin polvilleen (siitä SCB:n ainokainen maalikin), Willsielle koko kauden pahvia ja helvetin äkkiä, Lockella erinomainen pelisilmä mutta luistelussa/kunnossa tosiaankin puutteita, Ristolainen tulee olemaan TPS:n johtavia puolustajia alkavalla kaudella sekä puolustus- että hyökkäyspäässä; pelaa loistavasti niin yv:t kuin 3-5 av:t...
24.08.2012 - Noin tunti matsin jälkeen
25.08.2012 - Vajaa vuorokausi matsin jälkeen

Allekirjoittaisin koska tahansa nuo kommenttini (myös muistakin pelaajista) uudelleen. Mitä mieltä sinä olet? Olenko tehnyt elokuussa oikeita havaintoja Engrenistä, Willsiestä, Ehrhardtista, Ristolaisesta...? Jos vastaus näihin on kyllä, niin voisiko myös tuo ensimmäinen havaintonikin pitää paikkansa? Voisiko tuo Vahalahti-Locke-Willsie -ketju olla edelleenkin helvetin hyvä?
Ihan vapaasti saa kommentoida sitä kai ei ole kukaan täällä ikinä kieltänytkään? Miksi sun kommentteihin olen ottanut kantaa on se, että sulla on todella vahvat näkemykset Lockesta. Ikävä kyllä näkemyksistä puuttuu reaaliaikainen tieto pelaajan tämän hetkisestä suoritustasosta.
Kyllä, multa varmasti puuttuu reaaliaikainen tieto Locken tämän hetkisestä suoritustasosta. Tietoni hankin pääasiassa Auran Aaltojen otteluselostuksista, otteluraporteista sekä luonnollisesti Jatkoajan otteluseurantaketjuista.

Näiden tietojeni perusteella en missään nimessä väitä, että Locke pelaisi tällä hetkellä hyvin. Olen nähnyt häneltä 40 minuuttia (SCB-TPS kaksi ensimmäistä erää) helvetin hyvää (ketjun yhteis-) pelaamista sekä 140 minuuttia (SCB-TPS viimeinen erä, FG-TPS ja TPS-KAL) munatonta neppailua. Näiden havaintojen perusteella mulla on mielestäni kaksi vaihtoehtoa: joko mun pitäisi yhtyä tuohon Locke hiuksista vittuun -ulvontakuoroon tai sitten puolustaa sitä näkemystä, joka mulle jäi 40 livenä näkemäni minuutin perusteella. Ensimmäinen vaihtoehtohan olisi mulle tietysti kaikkein helpoin.

Mainittakoon vielä, että jos muodostaisin mielipiteeni Lockesta noiden 80 minuutin ajalta, jolloin TPS:n ykkösketjuna Sveitsissä pelasi Hattunen-Locke-Willsie, niin huutaisin kurkku suorana "Kenkää perseelle!". Tuo ketju ei vain toiminut. Vastaavasti Vahalahti-Locke-Willsie ketju toimi.
Kotiotteluista yhtä lukuunottamatta kaikki & 2 vieraspeliä. En yhtään missä ovat pelanneet yhdessä.
Olet onnistunut näkemään ne oikeat ottelut sitten jos olet noin vakuuttunut. Ei siinä kaikilla saa olla oma mielipiteensä ja niistä on turha kiistellä.
Näillä näkymin lennän ensi viikolla Suomeen pikku talvilomalle. Voit olla varma, että tuona aikana tulen kartuttamaan livenä näkemiäni TPS-matseja tälle kaudelle.

15.01.2013 TPS-PEL
19.01.2013 TPS-LUK
24.01.2013 TPS-LUK
29.01.2013 TPS-SAI

Nuo näemmä osuvat sopivasti matkan varrelle. Kalen kierroksen (19.01.) jätän takuuvarmasti väliin ihan vain protestoinnin takia, mutta muuten luultavasti tulen tuplaamaan tämän kauden TPS-livematsien saldoni. Tarkkailepa, jos noissa matseissa hallilla näkyy TPS:n Spengler Cup -paitaa (ei ole toista vastaavaa tullut kertaakaan vastaan noin kymmenen kauden aikana). Nykäise hihasta ja lausu taikasanat...

"Herra Kettu aha, älä ole paha, osta mulle olut!"

...niin mennään ja pistetään kerralla mun mielipiteeni Corey Lockesta kuntoon!
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nyt kun nuo Locken myyntiaikeet on toitotettu jo mediassa, niin mielenkiintoista nähdä löytyykö herra enää seuraavan matsin kokoonpanosta. Motivaatiotaso ei varmasti ole sitä vähääkään mitä se on aiemmin ollut. Tietysti kapea pelajarinki on haasteellinen, mutta kuka tahansa tsemppaava junnu korvaisi Locken tällä hetkellä. Toivottavasti miehen pelit Tepsissä ovat pelatut.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt kun nuo Locken myyntiaikeet on toitotettu jo mediassa, niin mielenkiintoista nähdä löytyykö herra enää seuraavan matsin kokoonpanosta.

Krister Mähönen ottaa toivottavasti Locken paikan pelaavasta kokoonpanosta jo huomenna. Tuominen voidaan hyvin siirtää Hattusen ja Virtalan väliin kolmoseen ja Mähönen saisi pelata Lähteen ja Kulmalan kanssa nelosessa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Itsekin haluaisin nähdä Vaha-Locke-Willsie ketjun vielä yhdessä, mutta taitaa olla myöhäistä.
Jeps! Kuten tuota toitotinkin, niin aiemmin syksyllähän tuo ketju olisi pitänyt kasata - ja ehdottomasti pitää kasassa se 5-10 matsia. Sen jälkeenhän tuo vasta oltaisiin nähty, että onko tuosta Lockesta pelimieheksi. Itse uskon siihen edelleen.

Nythän Pekka Virta kasasi tuon ketjun ainoastaan kahteen otteluun. Tuo tapahtui lähes välittömästi Vahalahden palattua kokoonpanoon loukkaantumisensa jäljiltä (yksi ottelu väliä). Ketjua peluutettiin ainoastaan kahdessa ottelussa - vierasmatseissa JYP:iä ja Kärppiä vastaan. Tuohon aikaanhan koko joukkueen peli oli sekaisin, edessä yksi kauden raskaimmista back-to-back -otteluista eikä Vahalahtikaan ollut vielä täydessä iskussa. Lisäksi luultavasti Virralla oli jo tukalat paikat oman pallinsa suhteen - voittoja oli tultava. Yksi huonommin mennyt matsi (Oulu) ja armoton ketjulotto pistettiin jälleen käyntiin. Mielestäni tuossa tehtiin se suurin virhe.

Tämän jälkeen tapahtui valmentajanvaihto, Birnerin tulo, NHL-pelaajien invaasio yms. Mun mielestäni munakkain veto Juha Pajuojalta olisi ollut tuo Virran hehkuttaman ykkösketjun kokoaminen riippumatta siitä mitä muuta joukkueen ympärillä tapahtui ja antaa heille aikaa pelata yhdessä. Korpikoskesta ja Koivusta huolimatta Vahalahti-Locke-Willsie olisi pitänyt olla yhdessä tuon ykkösnyrkin takana.
Jos mies on jo myynnissä, niin ei ole järkeä hajoittaa tämän hetken 1.kenttää Locken muutaman ottelun takia.
Jaksaisiko joku vähän kopioida tuota tämän päivän juttua Turun Sanomista tänne?
Erityisesti tuo Sveitsin kuvio kiinnostaa.

Mullehan se olisi tavallaan kohtalon ivaa, jos Locke pöllähtäisi nyt SCB:n kokoonpanoon ja veivaisi keväällä ratkaisevassa finaalissa mestaruusmaalin ZSC:n verkkoon muutamaa sekuntia ennen loppua. Hieman hyvitystä tuosta viime keväisestä ja Steve McCarthysta... Tai toivottavasti ei ainakaan mene Zürichiin ja veivaa samanlaista vitutusta päälle kuin McCarthy viime keväänä.

Täällähän olisi nyt jopa tilausta yhdelle sentterille, kun eräs John Tavares poistui kokoonpanosta NHL-tilanteen lauettua. Kai täälläkin vielä muistetaan joku kesäinen harjoitusottelu, jossa Locke nappasi kolme syöttöpistettä... Mutta eiköhän päävalmentaja Antti Törmäsellä taida olla yhteydet Suomeen päin sen verran kunnossa, että ihan pelkän teksti-TV:n varassa näitä hankintoja ei jouduta tekemään. Tosin juuri perjantaina ilmoitettiin Jaroslav Bednarin liittymisestä SCB:n joukkueeseen, joten tuo Tavaresin tyhjäksi jättämä paikka taitaa olla jo täytettynä.
 
Viimeksi muokattu:

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toinen pelaaja, jota en haluaisi katsella enää ikinä TPS-paita päällä on Hannu Pikkarainen, mutta ei siitä tässä ketjussa enempää.

Komppaan, jos meillä ei olisi näin isoa pulaa pakeista niin Pikkarainen olisi saanut kenkää jo aika päiviä, sen verran pitkäksi ovat pariin otteeseen menneet nuo kotiseudulle suuntautuneet ryyppyreissut. Jope Ruonansuuta lainatakseni miehellä on ollut harvinaisen kuumeinen...huurteinen...kuumeinen...huurteinen talvi.

Locken tilanne on hyvin harmillinen, odotukset olivat todella korkealla harjoituspelien jäljiltä mutta taas kerran joudun itsekin nöyrtymään ja tunnustamaan että omat ennustukseni miehestä menivät tai tulevat menemään sellaiset 30-40 pinnaa metsään.
 

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä tämä tän päiväinen TS:n juttu, kun mr.Fox sitä pyysi.

"NHL ja pelaajayhdistys NHLPA pääsivät sunnuntaina 113 työsulkupäivän jälkeen sopuun uudesta työehtosopimuksesta.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Euroopassa työsulun aikana kiekkoilleet NHL-pelaajat suuntaavat lähipäivinä Pohjois-Amerikkaan aloittamaan viikon mittaisen harjoitusleirin ja 48 tai 50 kierroksen tynkäkauden.

TPS:ssa pelasi työsulun aikana viisi NHL-pelaajaa: puolustajat Kris Russell (15 ottelua), Kevin Shattenkirk (12) ja Alec Martinez (11) sekä hyökkääjät Lauri Korpikoski (11) ja Mikko Koivu (10).

Viimeisen kuukauden aikana TPS:n kokoonpanossa on kuitenkin ollut vain Shattenkirk, joka matkustaa Amerikkaan tänään. Mikko Koivu on harjoitellut joukkueen mukana joulusta alkaen, mutta ei ole pelannut marraskuun lopun jälkeen.

– Meille ei tästä tule isoa vajetta, sillä meillä on jo pidemmän aikaa ollut peleissä vain yksi NHL-pelaaja, puolustaja Shattenkirk. Myös hyökkäyspää on ollut sama jo pidempään, TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori sanoi.

Sunnuntaina Venäjältä nuorten MM-kisoista palannut Vuori on valmistautunut työsulun päättymiseen kartoittamalla valmiiksi joukkueeseen mahdollisia vahvistuksia. Hän on myös jo käynyt alustavia neuvotteluja.

– Itse olen koko ajan lähtenyt siitä, että työsulun päättyminen on todennäköisempää kuin koko kauden peruuntuminen. Olemme varautunut tähän tilanteeseen, Vuori kertoi.

– Ennen tätä hetkeä emme ole kuitenkaan voineet tehdä mitään konkreettista. Kaikki joukkueet ovat odottaneet NHL:n ratkaisua, eikä pelaajia ole viime aikoina liikkunut mihinkään suuntaan. Nyt lähden viemään neuvotteluja eteenpäin.

Vahvistuksia nopeasti

TPS:n puolustuksesta häipyy joukkueen ykköspakki Shattenkirk. Kun joukkueen puolustuspää oli jo kauden alkaessa kapea ja lisäksi Timo Seppänen on loukkaantuneena, TPS kaipaa erityisesti puolustukseensa vahvistuksia.

– Yritetään edetä kärki edellä. Selvää on, että ensisijaisesti tarvitsemme vahvistusta puolustuspäähän. Pari puolustajaa sinne pitäisi saada ja mielellään mahdollisimman nopeasti, ettei kausi karkaa joukkueelta, Vuori sanoi.

– Meillä on kaksi ulkomaalaispaikkaa käyttämättä ja voimme siis hakea nyt myös EU:n ulkopuolelta tulevia pelaajia.

TPS:n seuraava ottelu on tiistaina Ilvestä vastaan Turkuhallissa. Vielä tiistaiksi Vuori ei uskalla luvata joukkueeseen vahvistuksia.

– Tai sen uskallan varmaan luvata, että nuorten MM-kisoista palaava Rasmus Ristolainen vahvistaa tiistaina joukkuetta, Vuori sanoi.

– Mutta jos hankimme ulkomailta pelaajia, tiistai voi tulla vastaan vähän liian nopeasti. Seuraavat pelit ovat sitten perjantaina ja lauantaina. Yritetään ottaa siihen mennessä kiinni uusista pelaajista.

SM-liigan siirtoaika umpeutuu tammikuun lopussa, mutta sinne asti Vuori ei haluaisi missään nimessä vahvistuksia odotella.

– Yritämme saada aikaa ratkaisuja mahdollisimman pian. Emme halua mennä niiden kanssa tammikuun loppuun asti, hän kertoi.

Nummelin auki, Locke kaupan

TPS on tiettävästi neuvotellut Petteri Nummelinin ja tämän seuran, Luganon, kanssa siitä, että puolustaja palaisi vielä tällä kaudella Turkuun lainasopimuksella. Luganokin kuitenkin menettää nyt NHL-vahvistuksensa ja tilanne on Nummelinin paluun suhteen täysin auki.

TPS yrittää myös kaupata pahasti alisuorittanutta hyökkääjä Corey Lockea muualle.

Liigan isopalkkaisimpiin pelaajiin lukeutuva Locke on tehnyt 36 ottelussa ainoastaan neljä maalia. Viime otteluissa TPS-valmennus on jo pudottanut hänet pois ylivoimasta ja alentanut hänet kolmosketjulaiseksi.

Locken seuraava pelipaikka on todennäköisesti Suomen rajojen ulkopuolella.

– Sveitsistä lähtee pois paljon NHL-pelaajia ja siellä Locken nimi on edelleen kova. Vaikka hän ei meillä olekaan onnistunut, on hänellä allaan loistavia kausia AHL:ssa, Vuori mietti.

Mikäli TPS pääsee Lockesta eroon, hankkii se tämän tilalle uuden hyökkääjän.

– Emme me joukkuetta tietenkään heikentää halua. Jos saamme Locken menemään, yritämme hankkia jonkun tilalle, Vuori sanoi.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ

"
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Locken seuraava pelipaikka on todennäköisesti Suomen rajojen ulkopuolella.

– Sveitsistä lähtee pois paljon NHL-pelaajia ja siellä Locken nimi on edelleen kova. Vaikka hän ei meillä olekaan onnistunut, on hänellä allaan loistavia kausia AHL:ssa, Vuori mietti.

Mikäli TPS pääsee Lockesta eroon, hankkii se tämän tilalle uuden hyökkääjän.

– Emme me joukkuetta tietenkään heikentää halua. Jos saamme Locken menemään, yritämme hankkia jonkun tilalle, Vuori sanoi.

JUSSI LEPPÄSYRJÄ "

Hah, miltäköhän se mahtaisi itsestä tuntua, kun työnantajan edustaja toteasi julkisesti "että kyllä me siitä [nimi] koko ajan yritetään päästä eroon!".

Noh, urheilu on mielenkiintoinen oma saarekkeensa dopingeineen, koodeineen jne...

Mutta antaisihan tuo "palkkakattoon" melkoisen lisän. Ei kuulu tähän ketjuun, mutta jossain toisessa ketjussa voisi kerätä listaa vapaista senttereistä maailmalla. Ykkössentteri tarvitaan ehdottomasti, jos oikeasti 10 joukkoon halutaan. Ja jos rahaa jää yli, niin yksi pakki ei tekisi pahaa.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Hah, miltäköhän se mahtaisi itsestä tuntua, kun työnantajan edustaja toteasi julkisesti "että kyllä me siitä [nimi] koko ajan yritetään päästä eroon!".

Tämä viittää mielestäni vahvasti siihen, että asiasta on keskusteltu Locken kanssa ja mies on ollut myös itse sitä mieltä, että kausi olisi parempi päättää mualla.
 

-TMA-

Jäsen
Tämä viittää mielestäni vahvasti siihen, että asiasta on keskusteltu Locken kanssa ja mies on ollut myös itse sitä mieltä, että kausi olisi parempi päättää mualla.

Tähän sen enempää puuttumatta, että kuka tietää tai puhuu mistäkin ja mitäkin, niin monelta tuntuu unohtuvan mm. tässä ja Atten/Willsien myyntihuhuissa, että SM-liigassa seurathan eivät voi pelaajia myydä/vuokrata ilman heidän suostumustaan.

EDIT:
Tarkennus
 
Viimeksi muokattu:

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Tämä viittää mielestäni vahvasti siihen, että asiasta on keskusteltu Locken kanssa ja mies on ollut myös itse sitä mieltä, että kausi olisi parempi päättää mualla.

Tai sitten Sveitsistä on otettu puolivakavissaan yhteyttä, kun se Vuoren suusta yhtenä kohteena lipsahti. Siellähän maksetaan kakkostasollakin ulkkareille ihan kivasti välillä...
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Tähän sen enempää puuttumatta, että kuka tietää tai puhuu mistäkin ja mitäkin, niin monelta tuntuu unohtuvan mm. tässä ja Atten/Willsien myyntihuhuissa, että SM-liigassa seurathan eivät voi pelaajia myydä ilman heidän suostumustaan.

Entä jos vuokrataan ulos :)?
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Entä jos vuokrataan ulos :)?

Ei sekään käy ilman pelaajan suostumusta. :) Tietysti Locke tietää itsekin, että tämä kausi on mennyt tähän saakka täysin persiilleen. CV:ssä ei näytä hyvältä, jos yli 80 AHL-pisteen mies saa jossain Suomessa aikaiseksi vaan 20 pistettä kaudessa. Tämä voi innostaa Lockea itseäkin hakeutumaan muihin maisemiin ja antamaan näyttöjä seuraavalle pelikaudelle, jos nyt joku vaan hänet on valmis ottamaan.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nyt kun nuo Locken myyntiaikeet on toitotettu jo mediassa, niin mielenkiintoista nähdä löytyykö herra enää seuraavan matsin kokoonpanosta.

Siellähän se kokoonpanossa on. Ei voi käsittää. Saa kyllä olla aika optimistinen koutsi jos odotusarvossa on jotain positiivista kaiken jälkeen vielä Lockelta.
 

masamasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieno homma. Ehkä lisää edes hitusen miehen haluttavuutta. Ainoa syy miksi kannattaa enää peluuttaa. Toivotaan vaan ettei loukkaannu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös