Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Corey Elkins HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Pärde, 05.01.2013 klo 12.32.

 1. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toki jos haetaan myös positiivisia puolia jollain tapaa näistä, niin jää muuten aimo summa fyrkkaakin käytettäväksi.
   
 2. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Se on sitten toinen asia käytetäänkö aimo summa rahaa fiksusti, vai niin kuin Nybondas ja hommaa paikkaajaksi kolme ylihintavaa pelaajaa. Määrä vs. laatu.
   
 3. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä tulee ikävä tätä kaveria monella tavalla. Harvoin, jos koskaan, olen samanlaisella intensiteetillä katsonut kesäisiä harjoitteluvideoita. Kaikkea hyvää Coreylle, minne sitten meneekin.
   
 4. TO41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Oliko joku heittänyt vielä linkkiä tuohon vaimon postaukseen? Mitä, jos kyse olisikin normaalista 3,5 kuukauden kesälomasta kotimaassa? #yltiöpositivismi
   
 5. Punanekolme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei voi pitää paikkaansa, koska muuten hän ei olisi kiittänyt näistä VUOSISTA. Ovathan he olleet varmasti joka kesä jenkeissä...;) eli se siitä.....
   
 6. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Yritin Genevieven facebookista katsoa asiaa, mutta en ulkopuolisena viimeisimpiä päivityksiä näe. Myöskään Instagram tilille ei näe ja Twitter on päivitetty viimeksi 10/2013. En tiedä mistä kyseinen teksti on bongattu. Samalla tuli myös tsekattua Coreyn samat eikä näy mitään tähän viittaavaa.

  Joku on joko hyvin GElkinsin asioista perillä tai sitten hän käyttää jotain toista sovellusta päivityksiin. Ennen kuin näen todisteita tästä, niin en toistaiseksi suostu Coreyta hylkäämään.
   
 7. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Vaimon yksityinen Instatili, jolla tämä postaus oli, mitään virallista ei vielä ole tiedotettu ja eiköhän siitä tiedoteta ehkä jo tänään koska asiahan on jo vuotanut julkisuuteen.
   
 8. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Elkinsin lähdössä ei ole yhtä ainoaa positiivista asiaa.

  Meidän UTJ:n näytöillä nuo voidaan käyttää mihin tahansa.

  Lähtijöistä Grillforsin +200 kilon liksan vapautuminen on kuluvan kauden esityksiin peilaten positiivinen asia. Toki sekin arvaten työnnetty Varakkaan taskuun.

  Muuten seuran eilinen päivitys someen saatteella yksi vielä ja tämän joukkueen tarina oli tässä lienee aika kuvaava. Joukkue taitaa hajota ja vaihtua todella rajusti. Nyt joukkueessa on monta khl-aikakaudella poikkeuksellisen pitkään seuraa palvellutta pelaajaa jotka innoittivat esim. oman juuri 6 vuotta täyttäneen pojan aloittamaan jääkiekkoilun ja istumaan himamatsit faijan kanssa nordiksella, vierasmatsit tv:n äärellä kotisohvalla. Olisko tällä kaudella kaikki CHL-matsit mukaan lukien 4-5 matsia jäänyt pojalta näkemättä. Haikea fiilis valmiiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 09.03
 9. Time-out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Siitä.
   

  Liitetyt tiedostot:

 10. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Yleisesti ottaen yksittäisten pelaajien merkitys on itselleni ollut joukkueessa vähäinen, siksi omassa fanipaidassani ei ole nimeä selässä ja ainoat poikkeukset olen tehnyt ostamalla Peltosen ja Söderholmin paidat. Nyt kuitenkin Coreyn oletettuun lähtöön liittyy kyllä jotenkin todella haikeita tunnelmia, Hirvosen Kari on ollut itselleni SE pelaaja joukkueessa oikeastaan saapumisestaan saakka. Minulla oli silloin mahdollisuus vaihtaa pari sanaa hänen kanssaan jossain Rautatientorin yleisöluistelussa, kun kukaan muu ei edes tuntunut huomaavan tätä hiljaista jenkkivahvistusta. Upea pelaaja, joka on ollut se joukkueen selkäranka etenkin tällä kaudella. Käsittämätön taito nostaa pelin tasoan pudotuspeleihin tultaessa. Toivon Coreylle ja perheelleen kaikkea hyvää elämässä eteenpäin, toivottavasti nähtäisiin vielä joskus Nordiksen (tai Gardenin) jäällä. Odotan vielä virallista vahvistusta, mutta taitaa olla aika itsellänikin vaihtaa allekirjoitusta piakkoin.
   
 11. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Kyllähän tuo viesti viimeistään varmisti asian, toinen mikä tukee tätä on se että KSB-Sport mainosti noita Game worn paitoja, jotka on perjantaina käytössä ja kun joku kysyi että onko Elkins jo varattu, kun sitä ei ollut listoilla, niin tähän ei vastattu. Vastaus lienee että Corey haluaa pitää sen itsellään, usein pelaajat haluavat pitää sen viimeisen piadan
   
 12. JigSaw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tämä on todella surullinen uutinen. Todella ison aukon jättää hyökkäykseen, mutta ei siinä mitään. Kaikkea hyvää Coreylle perheineen ja tuhannet kiitokset vuosista IFK:ssa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 10.48
 13. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Täytyy sanoa että kirpaisee kyllä todella pahasti. Tälläisiä äijiä ei kasva joka oksalla. Tulee olemaan todella outo fiilis ensi syksynä, kun Elkinsin nimi puuttuu rosterista. Kiitos näistä vuosista.
   
 14. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Jos vaan mitenkään olisi tänään pystynyt antamaan lätkälle päivän/illan, niin olisin kyllä halunnut lähteä Jyväskylään katsomaan (mahdollisesti) viimeisen Elkinsin pelin IFK-paidassa. Toivottavasti voittavat tänään, niin El King saa myös toisen mitalin muistoksi IFK-ajasta.
   
 15. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Harri Rindell kertoi Radio Citylla, että ei ole tietoinen Elkinsin lähdöstä. Muita sopimusasioita käytiin läpi ja varmoja juttuja.

  Toki vähän kierteli kuinka hänellä on perhettä ja joskus ollut Keski-Eurooppaankin hinkua. Toisin sanoen lähtö on varma, mutta eihän Harri voi sellaista ääneen sanoa, koska virallista se ei ole.
   
 16. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Tuolla IFKn Facebookin tämän päivän otteluotsikon alla joku huhuilee, että Elkins lähtee Jenkkeihin takaisin sen takia, ettei IFK tarjonnut jatkoa. Itseasiassa itsekin kuulin tällaista huhua, mutta se oli niin absurdi, etten viitsinyt sitä tänne kirjoittaa. Toisaalta, kun kyseessä on tunareiden tunari ja Liigan ylivoimaisesti paskin UTJ Karavaanari niin kaikkihan on mahdollista.

  Itse kyllä edelleen uskon, että Elkins pelaa ensi kaudella jostain Liigaa rahakkaamassa sarjassa.
   
 17. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jep, ens kaudella Elkins varmaan pelaa AHL:ssä ja antaa kesken kauden haastattelun, kuinka jäi hyvät muistot Helsingistä ja harmittelee kun ei jatkoa tarjottu.
   
 18. Mercyrock IFK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bayern, Liverpool
  Hyvää iltaa palstaveljet. Vuosia on jatkoaikaa tullut luettua ja yli 30 vuotta IFK:ta kannatettua, joten eiköhän ole aika palsta korkata.

  Mutta aiheeseen: Toki jäämme kaipaamaan 60 pinnan aloitustehoja, johtajuutta ja loistavaa kahden suunnan peliä. Mutta jos halutaan rakentaa toimiva joukkue ilman megasatsauksia, pitäisi kyseiset asiat saada about puolella siitä, mitä El King kustantaa.

  Kaikki on tietysti kiinni joukkueen imusta ja UTJ:n/valmentajan kyvyistä rakentaa kokonaisuus, joka ei todellakaan herätä suurta luottamusta.

  No tämä kaikki tietysti ilman faktaa, onko Elkins edes lähdössä. Toivottavasti jää ja ensi kaudeksi tehdään megasatsaus. UGH olen puhunut.
   
 19. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Kohtalaisen huikeita juttuja sitten sielläkin viljellään, mutta JOS näin olisi ja Elkins olisikin pyytänyt nykyisen 350Ke sijaan 600Ke niin mikäettei.
   
 20. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tässä on paljon totuutta. Elkins on johtava pelaaja ja oma suosikkini, mutta tuolla euromäärällä ei voi olla korvaamaton pelaaja. Itse laskenkin Tyrväisen hänen korvaajakseen. Aloitusprosentissa ei pääse samoihin, mutta ei ole myöskään niin kallis. HIFK:lta on vähän puuttunut sellainen neloskentän tyypillinen sentteri viime kaudet ja sitä aloitustaitoa voi hankkia sinne korvaamaan. Tyrväiselläkin runkosarjassa oli aloitusprosentti 54,9 ja tehopisteitä parikymmentä enemmän. Tottakai Elkinsiä tulee ikävä ja olisi kannua hänelle toivonut. Ehkä Elkins vielä punanutussa joskus nähdään. Tämähän on hänen seuransa.

  HIFK laittoi tällä kaudella aika paljon euroja kiinni pelaajiin, joista ei saatu tarpeeksi irti: Aaltonen, Petrell, Eronen, Johansson, Luttinen, Ikonen, Grillfors, Generous ja tuosta Elkinsin palkasta myös vapautuu euroja. Nämä voidaan käyttää järkeväpään joukkueen rakennukseen.
   
 21. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Tämän päivän pelin perusteella Elkinsin tavoitteet oli
  jo muualla.
   
 22. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Valitettavasti meillä ei ole järkevää eikä osaavaa joukkueen rakentajaa eli olisi pakko pitää jengissä ne hyväksi todetut pelaajat, vaikka ylihinnallakin. Koska tilalle tuleva on luultavasti tasoa Johansson.
   
 23. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No sanotaan nyt niin, että jo Elkinsistä ja Aaltosesta vapautuvilla +600 K:lla pitäsii ainakin saada tehopisteitä enemmän, jos nuo käytettäisiin kahteen pelaajaan.
   
 24. Wiksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vaikka en normaalisti ole kovin tunteellinen ni alkoholin vaikutuksen alaisena meinas tulla tippa linssiin ku tajusin, että on todennäköisesti viimesinen matsi Elkinsillä meidän paidassa. Sen jälkeen aloin toivoa pronssimatsin voittoa ihan vain siitä syystä, että tämä helvetin hyvä hankinta saisi päättää ajanjakson joukkueessamme voittoon ja pronssimitaliin. Näin ei nyt sitten kuitenkaan käynyt. Ja nyt harmittaa. Ja tulee aivan uskomaton ikävä Elkinsiä! Siinä kun olisi ollut meille aivan täydellinen kapteeni ensi kaudelle!
   
 25. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Paska kausi ja paska maku tästä Karin poistumisen myötä jää.

  Eeppisen sisääntulon jälkeen Elkins on noussut ohi oman top 3 ulkkarisuosikkini aikajaksolla, mitä IFK:ta olen seurannut. Köyri, Honza, Boyko ja Zeta eivät unohdu.

  Tuhannet kiitokset ja kaikkea hyvää uralle ja elämään.