Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
En hirveästi ole Coloradon pelejä nähnyt, enkä siten Donskoinkaan. Jotain miehen kaudesta kertonee kuitenkin se, että uran ennätyspisteet runkosarjassa on mahdollisuus rikkoa tällä kaudella, vaikka on tynkäkausi. Mitä nyt klippejä ja pari peliä on nähnyt, niin hienosti pelannee. Yyveepisteitäkin jonkin verran tulee. Vähän kateeksi käy näin Oilersin seuraajana, että joukkueessa on tilaa tehoilulle terävimmän kärjen alapuolellakin. En tiedä, paljonko Donskoi on yyveellä pisteitä tehnyt, mutta Oilersissa nuo olisivat jääneet tekemättä, jos nyt pelaa kakkosyyvessä, kuten olen ymmärtänyt.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
En tiedä, paljonko Donskoi on yyveellä pisteitä tehnyt, mutta Oilersissa nuo olisivat jääneet tekemättä, jos nyt pelaa kakkosyyvessä, kuten olen ymmärtänyt.
Piti tämä tarkistaa, kun mulla oli mielikuva, ettei tuo 2.yv ole juuri edes päässyt kokeilemaan pisteiden tekoa.
Donskoin ylivoima tehot ovat 3+2 eli 17 pinnaa on tullut tasaviisikoin. Vain ykkösvitjan triolla on enemmän tehoja ja jakaa tuolla 17 pisteellä joukkueen 4. sijan yhdessä Kadrin ja Saadin kanssa.

Hiton hyvää kautta siis pelaa ja on nykyisellään pirun tärkeä tuomaan tehoja secondary scoringista.

Yhdyn kyllä ajatukseen, että Compher olisi se palanen, mikä sinne Krakeniin joutaisi. Nykysopimuksellaan ja näytöillä. Gravesista täytyy pitää kynsin ja hampain kiinni, sillä tuolta pakistosta ei löydy yhtä laadukasta oman pään luutijaa ja alivoimien tappajaa, enkä olisi varma pystyttäisiinkö häntä korvaamaan. EJ kun ei tuosta myöskään enää nuorene.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Gravesista täytyy pitää kynsin ja hampain kiinni, sillä tuolta pakistosta ei löydy yhtä laadukasta oman pään luutijaa ja alivoimien tappajaa, enkä olisi varma pystyttäisiinkö häntä korvaamaan. EJ kun ei tuosta myöskään enää nuorene.
Viime kaudella olisin allekirjoittanut tämän ehdotuksen. Mutta kun tuota pakistoa miettii, siellä on Makar, Girard, Toews, Byram ja yllätyskortti MacDonald. Noista suojataan no-brainerina Makar ja Girard. Byramia ja MacDonaldia ei tarvitse suojata. Sinne jää sitten kaksikko Toews&Graves. Minä suojaisin tämän kauden perusteella Toewsin. Pelaa aika hurjia minuutteja ja tosiaan Gravesin eduksi puhuu vain av-rooli. Vai meneekö EJ automaattisuojaukseen NMC:nsä kanssa, vaikka olisi LTIR? Sitten jäisi molemmat suojaamatta. Siinähän onkin sitten Krakenilla mistä valita. En ole viimeisen päälle (=yhtään) perehtynyt noihin mock-drafteihin, joten ennustukseni siitä, että Avsista lähtee melkoisella varmuudella pakki, voi olla täyttä utopiaa. Mutta jos sentteritarjonta on ohutta, niin kyllä silloin joku Compherkin alkaa kiinnostaa kummasti.

Mä olen oikeasti aika huono tässä fantasia-manageroinnissa enkä osaa arvioida noita uusittavia sopimuksia ja mitä muuveja niitä varten suunnitellaan ihan oikeassa elämässä. Vaikka siis tuossa aiemmin niin kaikkitietäväistä pelaajien hintalappujen suhteen muka esitänkin. Mulla siis saattaa olla faktoissakin korjattavaa, mikä tietysti vaikuttaa kokonaisuuteen ensi kautta ja laajennusdraftia ajatellen.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Ralph

Jäsen
Viime kaudella olisin allekirjoittanut tämän ehdotuksen. Mutta kun tuota pakistoa miettii, siellä on Makar, Girard, Toews, Byram ja yllätyskortti MacDonald. Noista suojataan no-brainerina Makar ja Girard. Byramia ja MacDonaldia ei tarvitse suojata. Sinne jää sitten kaksikko Toews&Graves. Minä suojaisin tämän kauden perusteella Toewsin. Pelaa aika hurjia minuutteja ja tosiaan Gravesin eduksi puhuu vain av-rooli. Vai meneekö EJ automaattisuojaukseen NMC:nsä kanssa, vaikka olisi LTIR? Sitten jäisi molemmat suojaamatta. Siinähän onkin sitten Krakenilla mistä valita. En ole viimeisen päälle (=yhtään) perehtynyt noihin mock-drafteihin, joten ennustukseni siitä, että Avsista lähtee melkoisella varmuudella pakki, voi olla täyttä utopiaa. Mutta jos sentteritarjonta on ohutta, niin kyllä silloin joku Compherkin alkaa kiinnostaa kummasti.
Avalanchen on myytävä Compher Krakenille, kuten mainitsin tai sitten sinne lähtee Kadri, Burakovksy tai Toews, joista jokainen on paljon isompi menetys kuin Compher.

Avalanchen on pakko suojata Johnson ellei Johnson itse suostu luopumaan tuosta pykälästä. Jos ei luovu, niin vaihtoehtona on suojata 7+3+1 tai 4+4+1:

- Rantanen, Landeskog, MacKinnon, Kadri, Burakovsky, Donskoi, Jost
- Girard, Makar, Johnson
- Grubauer
= Kraken ottaa Toewsin

- Rantanen, Landeskog, MacKinnon, Burakovsky/Kadri
- Girard, Makar, Johnson, Toews
- Grubauer
= Kraken ottaa Burakovskyn/Kadrin

Kyllä mielummin maksaisin Krakenille siitä, että valitsevat Compherin kuin että annetaan Toews tai Burakovsky/Kadri.

Jos Johnson luopuu pykälästään, niin sitten parhaat tarjolla olevat ovat Johnson, Compher, Nichushkin, Graves ja Francouz. Ja edelleen maksaisin Krakenille siitä, että ottavat kalleimman eli Compherin. Toki voi olla, että tuossa tilanteessa ottaisivat Compherin muutenkin. Tietenkin sellainenkin vaihtoehto on, että Avalanche myy Compherin nyt siirtorajalla vaihdossa johonkin rentaliin.

Toki Grubauer ja Landeskog ovat ilman sopimuksia edelleen.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."
(1)
  • Tykkää
Reactions: Leon

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mitä tulee tähtipelaajiin, MacKinnonille soppari on ihan oma lukunsa. Halutessaan tienaisi aika paljon enemmän. En usko, että tuossa sopparissa Sakicin neuvottelutaitoja laitettiin mitenkään koetukselle. Ei ole edes julkinen salaisuus, että Mäkkäri pelaa tietoisesti halvemmalla, koska haluaa voittaa Avalanchessa kannun ja tulee sen takia tekemaan uuden ale-sopparin mitä todennäköisimmin. Voidaan toki spekuloida, että oliko se viimeksi oikeasti markkinahinta, minkä Mäkkäri nyt saa.
No en tiedä kuinka paljon tuossa MacKinnonin tämän hetkisessä sopimuksessa on mitään alennuksia kun hän oli tehnyt ennen sopimuksen tekoa oli tehnyt 218 otteluun 153 pistettä ja oli joukkueen kakkossentteri. Ei siis ollut se sama pelaaja kuin nykyään on. Aika hyvin vertautuu johonkin Monahaniin, Scheifeleen, Barkoviin ja Hischieriin. Seuraavaa sopimusta ei ole vielä nähty mutta eiköhän siinä mennä melko lähelle McDavidin palkkaa, vaikka annettaisiinkin alennusta.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Trent Frederic
Tyytyväinen on oltava kauteen tähän mennessä. Onhan peli ollu parasta sitten 2000-01 kauden. Varsinkin nyt kun rosteri on lähes terve niin eipä ole valittamista. Maaleja on tullut hyvin ja niitä vois olla paljon enemmänkin. Parasta on se, että nyt niitä pelejä on hallittu. Kauas on tultu Royn peluuttamasta jääkiekosta, toki on paremmat pelaajatkin.

DNVR:n jätkät horisi ennen kauden alkua jostain 40 voitosta joka omaan korvaan oli ehkä hieman optimistinen ajatus, mutta eipä huonoja pelejä nyt varsinaisesti ole montaa ollut.
Hiukan värilasia kehiin, mutta Joonas pelaa tällä hetkellä uransa parasta kiekkoa ja on rooliaan tärkeämpi pelaaja joukkueelle. Rooliaan tärkeämpi siinä mielessä, että pelaa kolmosketjussa, joka on useassa joukkueessa roolitettu hiukan eri tavalla. Avalanchessa kolmonenkin on tällä hetkellä tulosketju ja Joonaksen osuus siihen on merkittävä.
Donskoin ongelma on ollut epätasaisuus tuloksen teon suhteen. Sittenkun hiljenee niin hiljenee aika totaalisesti.

Case Saad muuten. Mitä miehelle on käynyt Blackhawks-vuosien jälkeen? Vielä viime kaudellakin tuntui tuloksellisesti tuottavan hyökkäyspäähän, ja luulin että sieltä tulisi hyvä kahdensuunnan hyökkääjä. Nyt Saadia ei mielestäni erota mikään nelosketjun työmyyrästä, paitsi palkkakuitti. Mielestäni Calvert ja jopa O'Connor ovat olleet Saadia parempia. Varmaan kova johtaja kahdella cupillaan sitten?
Hauska miten eri tavalla voi pelaajat nähdä, Saad on ollut minusta ihan sellanen mitä viime kausien perusteella pysty odottamaan.
 
Kärpät ja Tappara ovat aivan yössä vaikka Kärppienkin leiristä yksi kirjoittaja maalailee jo mestaruutta ”Pohjoisen puhurille”. Mikälie hänen promilletasonsa näitä kirjoittaessaan.

Spine-nimimerkiltä vuoden viesti.

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
En jaksanut selata muutamaa viestiä enempää taaksepäin, joten totean tähän vain, että tuo Nordiques-tribuutti on yksi hienoimmista peliasuista koskaan. Sorry, jos on todettu jo useasti.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

Ralph

Jäsen
Varsin ansaittu tappio tuli Golden Knightsille ja lopulta voi olla tyytyväinen yhteenkin pisteeseen. Kymmenen ottelun pisteputkessa tässä kuitenkin Avalanche tarpoo nyt ja seuraavaksi yrittävät palata voittojen tielle Ducksin kustannuksella. Matt Calvert on sivussa "week-to-week" eli ei ihan heti ole palaamassa. Pavel Francouzista ja Erik Johnsonista ei ole kuulunut yhtään mitään aikoihin. Bowen Byram puuttuu taas tästä pelistä eli Dan Renouf pääsee pelaamaan taas viitisen minuuttia.

Avalanche laukoo eniten kaikista joukkueista ja Avalanchelle lauotaan vähiten. Toivottavasti kakkosketju laukoisi Ducksia vastaan kiekkoa myös verkkoon asti. Taklauksissa Avalanche on toiseksi viimeisenä ja fyysisyyden kannalta Johnsonia sekä Byramia tarvitaan. Byram on yllättänyt taklausinnollaan. Toki Renouf varmaan taklaisi myös enemmän, jos häntä uskallettaisiin peluuttaa.

Joku NHL-toimittaja pohdiskeli Avalanchea Patrik Laineen uudeksi joukkueeksi. Tämän kauden osalta ei olisi ongelmaa, mutta ensi kaudelle ei olisi mitään mahdollisuuksia saada palkkakaton alle mahtumaan. Enkä kyllä usko, että Jared Bednar tai Joe Sakic tässä tilanteessa Laineeseen kääntää edes katsetta.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Komea voitto jälleen Avalanchelle, nyt lukemin 5-2. Ducks laukoi vain 15 kertaa maalia kohden, jonka myötä kaksikin päästettyä maalia sai Philipp Grubauerin tilastot näyttämään huonolta. Avalanche itse pommitti 48 kertaa eli taas lähes 50.

Mutta tuosta kakkosketjusta olen edelleen vähän huolissani. Andre Burakovskyn, Nazem Kadrin ja Brandon Saadin pisteet ovat tulleet melkoisina ryppäinä eli voi tulla kolme kahden pisteen iltaa putkeen, mutta sitten mennään monta peliä kiikareilla. Vaikka peli luistaa, niin kyllä kakkosketjulta kaivataan onnistumisia. Kolmosketju on ollut nyt varsinainen kakkosketju ja hoitanut secondary scoring -tulitukea ykköselle. Se teki taas kaksi maalia ja Valeri Nichushkin nappasi kaksi pistettä. J.T. Compher on päässyt pelivireeseen loukkaantumisen jälkeen myös tehojen osalta ja neljään viime peliin on tullut nelosketjussa neljä pistettä. Tässä tilanteessa rikkoisin kakkosketjua niin, että ottaisin Saadin tilalle Compherin tuomaan lisää vauhtia ja rightin mailalla uusia elementtejä Burakovskyn ja Kadrin pelaamiseen.

Makarille syöttöpiste oli runkosarjassa 54. Puolustajien ennätys syöttömäärä uran 82. ensimmäisessä ottelussa on Larry Murphyn 61 syöttöpistettä. Quinn Hughes meni 56 syöttöpisteellä aiemmin tällä kaudella sijalle kolme ja nyt Makar jakaa sijaa viisi. Makarilla on vielä viisi peliä matkaa tuohon 82 otteluun ja kolmella syöttöpisteellä ohittaisi Hughesin. Kakkoseksi pääsisi viidellä syötöllä ja se nyt on ihan mahdollinen. Kahdeksan syöttöä ja kärkipaikka onkin haaveilua.
Golden Knightsia vastaan Cale Makar ei saanut syöttöpisteitä, mutta nyt Ducksia vastaan tuli kolme. Makarilla on nyt siis 79 ottelua ja 57 syöttöpistettä NHL:n runkosarjassa. Edellä on enää Brian Leetch 58 syöttöpisteellä ja Larry Murphy 61 syöttöpisteellä. Makarilla on muuten tällä kaudella 22 ottelua ja 22 pistettä eli pakin tontilta painelee piste per peli -tahdilla. Melkoinen esityö taas viime yönä Nichushkinin maaliin ja Landeskoginkin maali tuli Makarin laukaukseen ohjurista.

Makarilla on vähintään kaksi peliä pelanneista puolustajista paras piste per peli -tahti tällä kaudella. Toisena tulee Norris-mies Victor Hedman ja kolmantena onkin Tyson Barrie, joka pelaa hyvää kautta Oilersin riveissä. Oilersista tiedettiin, että tarvitsevat Leon Draisaitlin ja Connor McDavidin kaveriksi ylivoimalle kiekollisen pakin, joten Barrielle napsahti aika unelma tontti ja käyttänyt sen erinomaisesti hyväkseen. Nousee taas palkkapyyntö ensi kaudelle isommin.

Avalanchella on 22 ottelua runkosarjaa jäljellä ja Blues asettuu vastaan vielä kuudesti, Kings ja Sharks neljästi sekä muut neljä kahdesti. Kuun viimeisessä ottelussa ylihuomenna vastassa Coyotes. Tämän kuukauden saldo Avalanchella toistaiseksi 11-2-3.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
J.T. Compher on päässyt pelivireeseen loukkaantumisen jälkeen myös tehojen osalta ja neljään viime peliin on tullut nelosketjussa neljä pistettä. Tässä tilanteessa rikkoisin kakkosketjua niin, että ottaisin Saadin tilalle Compherin tuomaan lisää vauhtia ja rightin mailalla uusia elementtejä Burakovskyn ja Kadrin pelaamiseen.
Tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen. Tosin nykyisellään tuo nelosvitjakin on ollut toimiva, ettei sitä mielellään rikkoisi. No tuskinpa Saad tuota nelosta pahasti tuhoisi. Tälläkin hetkellä menee tuossa ketjussaan mukana, eikä varsinaisesti ole haitaksi, mutta ei toisaalta tuota palkkapussin mukaisesti. Pitkässä juoksussa kuitenkin tuo 2. vitja pitäisi saada tuottamaan enemmän. Nyky kolmoseen taas ei sovi koskea myöskään.

Saisikohan millään tuota Saadia kaupattua johonkin uuteen top 6 hyökkääjään? Tuskinpa...

Tuohon Laineeseen muuten. Vaikka erittäin hyvä pelaaja onkin, niin ei millään sovi tähän Avsin pelitapaan. Tää jengi on rakennettu nimenomaan luistelevaksi jengiksi, mikä ei Paten vahvuuksiin kuulu. Vähän samasta syystä olin jättänyt Granlundin pois haaveista, vaikka muuten hyvä palanen olisi ja voisi toimia 2. yv:n pyörittäjänä. Toisaalta Nashville on herännyt myöskin kamppailemaan playoff-paikasta.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Mietin tismalleen samaa kuin @Ralph , eli Saad neloseen ja JT tilalle. Tossa ei vaan ole nyt mitään kemiaa tuossa kakkosessa. Saad joutaa noilla esityksillä ihan suosiolla alaketjuihin. Tosin sitten jää noita huikeita pyörityksiä näkemättä, missä kova työ palkittiin JT:n maalilla.

On muuten vastenmielinen rottalauma tuo Ducks.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Ralph

Jäsen
Eaglesissä alkukauden pelannut hyökkääjä Liam O'Brien sai loppukauden sopimuksen Avalancheen ja hyppää taksijengiin mukaan. 25-vuotias sentterilaituri on pelannut aiemmin urallaan Capitalsissa 17 NHL-ottelua. Sitten samoin alkukauden Eaglesissa pelannut puolustaja Keaton Middelton teki kaksivuotisen tulokassopimuksen Avalanchen kanssa. Kolmantena ja merkittävimpänä Alex Newhook solmi kolmivuotisen tulokassopimuksen Avalanchen kanssa.

Newhook pelasi yliopistossa vain puolet otteluista eli 12 kun joukkueensa Boston College pelasi 24. Oliko syynä sitten nuorten MM-kisojen tuoma karanteeni vai loukkaantuminen, mutta Newhook teki noissa 12 ottelussa 16 pistettä. Joukkueen kausi päättyi juuri pari päivää sitten. Saman joukkueen tehokkain pakki oli muuten Drew Helleson, joka teki 22 ottelussa 15 pistettä. Helleson varattiin tuolloin kesällä 2019 toisella kierroksella Avalancheen, kun Newhook otettiin ensimmäisellä. Helleson on kyllä kova pakkilupaus, mutta niitä riittää. Jos mietiään 22-vuotiaita ja nuorempia, niin Cale Makar, Sam Girard, Bowen Byram, Helleson, Conor Timmins ja Justin Barron on ihan kelpo pakkikuusikko Avalanchella.

Nyt öllä siis Coyotes vastassa ja ilmeisesti muutoksia ei luvassa kokoonpanoon. Jos Philipp Grubauer torjuu voiton, on se hänelle 12. voitto maaliskuussa ja tuo 12 voittoa on jaettu ennätys NHL:ssä yhdellä maalivahdilla yhdessä kuukaudessa. Mutta ennen kuin mennään asioiden edelle, niin se voitto pitäisi myös ottaa. Selkeä ennakkosuosikkihan Avalanche on, mutta pelit pitää pelatakin. Nythän Grubauer on kahteen viime peliin päästänyt yhteensä peräti viisi maalia, joten huonossa vireessä on Grubauer.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Olipahan taas ottelu. Verkko heilui taas kuin viimeistä päivää ja voiton myötä Avalanche nousi divisioonan kärkeen sekä koko NHL:ssä jaetulle kärkipaikalle. Avalanchella on nyt eniten maaleja tehtynä koko NHL:ssä ja vaikka päästettyjä maaleja on kolmanneksi vähiten, niin pienin maali per peli -määrä eli käytännössä kärjessä molemmissa.

Joonas Donskoi teki tälläkin kaudella hatun ja kaikkiaan tehot 3+1. Gabriel Landeskogille 2+1 ja hänellä on nyt tähän kauteen tasan piste per peli. Mikko Rantaselle 1+2 ja on nyt jaetulla toisella sijalla maalipörssissä. Nathan MacKinnonille 0+2 ja nousu pistepörssin kymmenenneksi. Andre Burakovskylle 2+0 eli maalihanat taas auki. Pierre-Edouard Bellemarelle 1+1 ja syöttöpiste oli kauden ensimmäinen hänelle. Sam Girardille 0+2 ja nousu pakkien pistepörssissä viidenneksi. Kasalle muita pelaajia yksi piste ja kiikareille jäi neljä - Brandon Saad, Logan O'Connor, Dan Renouf ja suurimmaksi yllätykseksi Cale Makar. Kolme päästettyä maalia harmi Philipp Grubauerin tilastoille, mutta kuten viime viestissä mainitsin niin Grubauer jakaa ennätystä yhden kuukauden voitoissa NHL:n historiassa.

Ihan kiva katsella maalinteon maistuvan. Seuraavaksi vastassa back-to-back-peleissä Blues eli saisikohan Jonas Johansson taas startin. Noihin peleihin sitten saadaan yleisöäkin paikalle ensi kertaa tällä kaudella Denverissä. Tai siis jotain yleisöä siellä oli jo nyt, mutta Bluesia vastaan kaiketi vielä vähän enemmän.
 
Viimeksi muokattu:
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Olipahan taas ottelu. Verkko heilui taas kuin viimeistä päivää ja voiton myötä Avalanche nousi divisioonan kärkeen sekä koko NHL:ssä jaetulle kärkipaikalle. Avalanchella on nyt eniten maaleja tehtynä koko NHL:ssä ja vaikka päästettyjä maaleja on kolmanneksi vähiten, niin pienin maali per peli -määrä eli käytännössä kärjessä molemmissa.

Joonas Donskoi teki tälläkin kaudella hatun ja kaikkiaan tehot 3+1. Gabriel Landeskogille 2+1 ja hänellä on nyt tähän kauteen tasan piste per peli. Mikko Rantaselle 1+2 ja on nyt jaetulla toisella sijalla maalipörssissä. Nathan MacKinnonille 0+2 ja nousu pistepörssin kymmenenneksi. Andre Burakovskylle 2+0 eli maalihanat taas auki. Pierre-Edouard Bellemarelle 1+1 ja syöttöpiste oli kauden ensimmäinen hänelle. Sam Girardille 0+2 ja nousu pakkien pistepörssissä viidenneksi. Kasalle muita pelaajia yksi piste ja kiikareille jäi neljä - Brandon Saad, Logan O'Connor, Dan Renouf ja suurimmaksi yllätykseksi Cale Makar. Kolme päästettyä maalia harmi Philipp Grubauerin tilastoille, mutta kuten viime viestissä mainitsin niin Grubauer jakaa ennätystä yhden kuukauden voitoissa NHL:n historiassa.

Ihan kiva katsella maalinteon maistuvan. Seuraavaksi vastassa back-to-back-peleissä Blues eli saisikohan Jonas Johansson taas startin. Noihin peleihin sitten saadaan yleisöäkin paikalle ensi kertaa tällä kaudella Denverissä.
Oli siellä yleisöä nyt jo, tosin kaiketi lähinnä kutsuttuna eli terveydenhuollon ammattilaisia, poliiseja ja palomiehiä.

MacKinnon saanee sakkoa tuosta kypärän heittämisestä Garlandia kohti.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Donskoilla 21 peliä aikaa tehdä 10p ja uran ennätyspisteet runkosarjaan. Toivottavasti en jinksaa nyt mitään. Ehkä tämä esimerkki rauhoittaa mm. Kakkoa ja Puljua, joiden ikäisenä Donskoi ei ollut vielä edes NHL:ssä.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nyt on ihan pakko kysyä, että koska missään uutisessa asiaa ei erikseen hehkutettu, niin tämäkö ei siis ollut kuitenkaan kaikkien aikojen nopein hattutemppu NHL:n historiassa (se luki, että kyseessä oli seurahistorian nopein hattutemppu, mukaanlukien siis myös Quebec Nordiquesin aika)?? Donskoi tarvitsi siihen aikaa 3min 27sek, mikä on millä tahansa mittapuulla aivan mielipuolinen teko. Mutta onko joku siis todella tehnyt hattutempun vielä tuotakin nopeammin?
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

Sawo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt on ihan pakko kysyä, että koska missään uutisessa asiaa ei erikseen hehkutettu, niin tämäkö ei siis ollut kuitenkaan kaikkien aikojen nopein hattutemppu NHL:n historiassa (se luki, että kyseessä oli seurahistorian nopein hattutemppu, mukaanlukien siis myös Quebec Nordiquesin aika)?? Donskoi tarvitsi siihen aikaa 3min 27sek, mikä on millä tahansa mittapuulla aivan mielipuolinen teko. Mutta onko joku siis todella tehnyt hattutempun vielä tuotakin nopeammin?
21 sekuntia kesti Bill Mosienkolla kaudella 1952 hattutempun tekemiseen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
21 sekuntia kesti Bill Mosienkolla kaudella 1952 hattutempun tekemiseen.
Oli vain pakko kysyä, ja olisihan se pitänyt arvata että kaikkien aikojen ennätys on juuri jokin tuollainen ja tietenkin jostain 70 vuoden takaa, eli on ikään kuin vertailukelvoton.. aika aikaansa kutakin *hymiö*

Varmasti on toki muitakin nopeampia hattutemppuja kuin 3min 27sek, mutta eipä Donskoin tempun arvoa vähennä..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

Juhisjuhis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Oli vain pakko kysyä, ja olisihan se pitänyt arvata että kaikkien aikojen ennätys on juuri jokin tuollainen ja tietenkin jostain 70 vuoden takaa, eli on ikään kuin vertailukelvoton.. aika aikaansa kutakin *hymiö*

Varmasti on toki muitakin nopeampia hattutemppuja kuin 3min 27sek, mutta eipä Donskoin tempun arvoa vähennä..
Brayden Point tuoreessa muistissa ainakin. Natural hat-trick noin 1,5 minuutissa.Tuo kaikkein aikojen nopein hattu (21s) kyllä ennätyksenä mun mielestä älyvapaampi kuin mikään Wäinön ennätys.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Oli vain pakko kysyä, ja olisihan se pitänyt arvata että kaikkien aikojen ennätys on juuri jokin tuollainen ja tietenkin jostain 70 vuoden takaa, eli on ikään kuin vertailukelvoton.. aika aikaansa kutakin *hymiö*

Varmasti on toki muitakin nopeampia hattutemppuja kuin 3min 27sek, mutta eipä Donskoin tempun arvoa vähennä..
Brayden Point teki hattutempun 91 sekunnissa marraskuussa 2018. Se on toiseksi nopein hattutemppu kauden 1967-68 jälkeen. Nopein on Derek Kingin 78 sekunnin hattutemppu vuonna 1991. Siinä siis jollain tapaa "vertailukelpoisia" tuloksia. Varsinkin Pointin.

E: Menipä toistoksi kun en sivua päivittänyt hetkeen. Noh, ainakin jotain uutta toin.

E2: No sanotaanpa vielä sen verran, että Pointin hattutemppu oli kaikkien aikojen 6. nopein. Donskoin hattutempulla pääsee top-50. Rocco Grimaldi teki 2min 34sek hattutempun pari päivää sitten. NHL Records
 
Suosikkiurheilijat:
Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Nyt on ihan pakko kysyä, että koska missään uutisessa asiaa ei erikseen hehkutettu, niin tämäkö ei siis ollut kuitenkaan kaikkien aikojen nopein hattutemppu NHL:n historiassa (se luki, että kyseessä oli seurahistorian nopein hattutemppu, mukaanlukien siis myös Quebec Nordiquesin aika)?? Donskoi tarvitsi siihen aikaa 3min 27sek, mikä on millä tahansa mittapuulla aivan mielipuolinen teko. Mutta onko joku siis todella tehnyt hattutempun vielä tuotakin nopeammin?
Pelin aikana näytettiin grafiikka:
4 goals in 2:00 (4th fasteth in franchise)
5 goals in 3:27 (11th in NHL history, 2nd franchise)
Donskoi Hat Trick (45th in NHL history)
 
"Be a bad motherfucker" -Jules Winnfield

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Jos nyt niitä paria perättäistä jäähyä ei lasketa, niin Jost on ollut viime matseissa todella hyvä. Ei siitä varmaan koskaan ihan varausnumeronsa odotusten mukaista pelaajaa tule, mutta nyt viime pelit Donskoin ja Valerin kanssa on ollut hyviä.
En oikein tiedä mitä sanoa maalivahtipelistä. Joukkue Grubauerin edessä pelaa niin hyvin, että ne paikat mitä tulee, on vaikeita. Arizonakin teki ensimmäisestä paikasta maalin. Joku Miller oisi kyllä täydellinen kakkonen tähän joukkueeseen.
 
"Be a bad motherfucker" -Jules Winnfield

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koska MacKinnonin ja Garlandin tapausta ei ole laitettu huumoriketjuun, niin pitää vitsailla täällä.

Nimittäin jos Donskoi tarvitsi suoritukseensa reilut kolme minsaa, niin MacKinnonin "kypärätemppu" tuli silmänräpäyksessä!
 
Tsuba enker öm öm.
(1)
  • Tykkää
Reactions: sob

Ralph

Jäsen
Parin viikon päästä olevaa treidien takarajaa silmällä pitäen näkisin Avalanchen mahdollisten hankintojen jakautuvan kolmeen syvyyshankintaan:

1. Kakkosmaalivahti
- Jos tiedossa on, ettei Pavel Francouz pelaa koko kaudella, niin aito NHL-kakkosmaalivahti olisi järkevä hommata. Jonas Johansson tuli jo, mutta AHL-vahtihan tuo on. Jonathan Bernieristä ollut puhetta, mutta loukkaantuneena nyt itsekin. Riittääkö Ryan Millerillä vielä taso? Mites olisi David Rittich, jos Flames jää entistä kauemmas pudotuspeliviivasta?

2. Puolustava puolustaja
- Vaikka Jacob MacDonald on ollut positiivinen yllätys, miettisin yhä syvyyspakin hankintaa. Erik Johnsonin puuttuessa fyysisyyttä ei ole puolustuksessa juurikaan ja vaikka tervehtyisi, niin hyvä puolustava puolustaja seiskapakkina ei olisi pahitteeksi. Bowen Byraminkaan tasosta ei tiedä, kun pudotuspelit koittavat. Jamie Oleksiak on liian kallis ja hyvä tähän tarpeeseen, mutta vaikkapa Jani Hakanpää tai vieläkö Patrik Nemethistä on johonkin?

3. Duunarihyökkääjä
- Selkeitä NHL-tason hyökkääjiä löytyy Avalanchelta 13 ja sitten putoaa taso selvästi. Pari loukkaantumista ja siellä on vähän heikompaa kaveria nelosketjussa. Joku kokenut NHL-jyrä ylimääräiseksi hyökkääjäksi ei olisi huono lisäys, kun Matt Calvertikinkin tilanne on mitä on. Josh Leivo, Riley Sheahan tai keitä näitä nyt olisi tarjolla.

Jos Avalanche hommaisi tässä nyt kolmikon Rittich, Hakanpää ja Sheahan, niin en usko sen maksavan hirveästi Avalanchelle ja sillä tavalla pudotupeleihin löytyisi leveyttä ja mahdollisia loukkaantumisia silmällä pitäen laatua myös katsomopelaajille. Kaikki kolme pelaajaa tietenkin tulossa UFA:ksi kauden päätteeksi.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Trent Frederic
Parin viikon päästä olevaa treidien takarajaa silmällä pitäen näkisin Avalanchen mahdollisten hankintojen jakautuvan kolmeen syvyyshankintaan:

1. Kakkosmaalivahti
- Jos tiedossa on, ettei Pavel Francouz pelaa koko kaudella, niin aito NHL-kakkosmaalivahti olisi järkevä hommata. Jonas Johansson tuli jo, mutta AHL-vahtihan tuo on. Jonathan Bernieristä ollut puhetta, mutta loukkaantuneena nyt itsekin. Riittääkö Ryan Millerillä vielä taso? Mites olisi David Rittich, jos Flames jää entistä kauemmas pudotuspeliviivasta?
Ryan Miller kuulostaisi hyvältä, pystyy pelaamaan korkealla tasolla vaikka tilastot on mitä on.

2. Puolustava puolustaja
- Vaikka Jacob MacDonald on ollut positiivinen yllätys, miettisin yhä syvyyspakin hankintaa. Erik Johnsonin puuttuessa fyysisyyttä ei ole puolustuksessa juurikaan ja vaikka tervehtyisi, niin hyvä puolustava puolustaja seiskapakkina ei olisi pahitteeksi. Bowen Byraminkaan tasosta ei tiedä, kun pudotuspelit koittavat. Jamie Oleksiak on liian kallis ja hyvä tähän tarpeeseen, mutta vaikkapa Jani Hakanpää tai vieläkö Patrik Nemethistä on johonkin?
Onko Johnsonista mitään tietoa? Hakanpään ottasin ennen Nemethiä tämän kauden otannalla.

3. Duunarihyökkääjä
- Selkeitä NHL-tason hyökkääjiä löytyy Avalanchelta 13 ja sitten putoaa taso selvästi. Pari loukkaantumista ja siellä on vähän heikompaa kaveria nelosketjussa. Joku kokenut NHL-jyrä ylimääräiseksi hyökkääjäksi ei olisi huono lisäys, kun Matt Calvertikinkin tilanne on mitä on. Josh Leivo, Riley Sheahan tai keitä näitä nyt olisi tarjolla.
Vaikka nyt näyttää hyvälle niin loukkaantumisia tullee. Rattijuoppoa en kuitenkaan halua joukkueeseen joten eiköhän siellä muitakin ole tarjolla.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Kärpät ja Tappara ovat aivan yössä vaikka Kärppienkin leiristä yksi kirjoittaja maalailee jo mestaruutta ”Pohjoisen puhurille”. Mikälie hänen promilletasonsa näitä kirjoittaessaan.

Spine-nimimerkiltä vuoden viesti.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy