Ralph

Jäsen
Avalanchen kausi päättyi melkolailla samaan pisteeseen kuin vuosi sitten, mutta vielä vähän lähemmäs. Hyvältä näyttää, mutta ei tarpeeksi hyvältä kuitenkaan, sillä kausi päättyi pudotuspelien toiselle kierrokselle. Tietenkin olisi ollut kiva nähdä jengi terveenä ratkaisupeleissä. Runko on olemassa ja se on hyvä, mutta Joe Sakicille riittää silti mietittävää jatkosopimuksien lisäksi siinä, että onko tarvetta tehdä kauppaa, jossa vahvistetaan hyökkäyksen osalta kakkosketjua. Vai tarvitaanko jopa uutta puolustajaa, vai annetaanko nuorten näyttää.

Maalivahdit:

Philipp Grubauer, 3 333 333 $ (UFA 2021)
Pavel Francouz, 2 000 000 $ (UFA 2022)
Michael Hutchinson, UFA

Maalivahtikaksikossa ei ole vikaa, kunhan Philipp Grubauer pysyy terveenä myös pudotuspeleissä. Pavel Francouz on hyvä runkosarjan kakkosmaalivahti, joka voi pelata pätkiä myös ykkösenä loukkaantumisen sattuessa, mutta pudotuspeleissä hän ei riitä, mutta ei tarvitsisikaan, jos Grubauer on ehjänä.

Farmissa ykkösenä jatkaa Adam Werner ja isoin maalivahtilupaus on Suomessa edelleen pelaava, mutta tulokassopimuksen jo solminut Justus Annunen. Pudotuspeleissä vastuuta saanut Michael Hutchinson jatkaa matkaa UFA:na muualle.

Puolustajat:

Erik Johnson, 6 000 000 $ (UFA 2023)
Sam Girard, 5 000 000 $ (UFA 2027)
Ian Cole, 4 250 000 $ (UFA 2021)
Conor Timmins, 925 000 $ (RFA 2021)
Cale Makar, 880 833 $ (RFA 2021)
Mark Barberio, UFA
Kevin Connauton, UFA
Ryan Graves, RFA
Nikita Zadorov, RFA

Pohdittavaa riittää, että millaiset sopimukset Ryan Graves ja Nikita Zadorov saavat. Entä onko Conor Timmins ja/tai Bowen Byram NHL-valmis? Jos on, niin kuka tekee tilaa nuorelle puolustajalle? Ian Cole tuntuu luonnollisimmalta vaihtoehdotalta, mutta mainituista Gravesista ja Zadorovista toinen saattaa myös olla kauppatavaraa, jos hyökkäystä halutaan vahvistaa.

Cale Makar ja Sam Girard kantavat kiekollisen vastuun, Byram mukana ollessaan antaa pienemmällä peliajalla taustatukea. Erik Johnson ja jatkaessaan Graves täydentävät puolustavassa roolissa kelvollisen top-4-puolustuksen. Edelleen selkeä ykkösnimi ja monipuolinen kärkipakki puuttuu, mutta Makar voi vähitellen siihen kasvaa ja Byram parissa vuodessa tulee perässä.

Uusi seiskapakki lienee UFA:na tulossa, ellei Kevin Connauton jatka. Mark Barberiolla ei ole annettavaa NHL:ssä edes tuossa roolissa. Timminsiä tai Byramia on turha roikottaa seiskapakin roolissa NHL:ssä ja en usko Colea tiputettavan siihen rooliin vaan mielummin yritetään myydä pois, vaikka sitten säilyttämällä puolet palkasta Avalanchella

Hyökkääjät:

Mikko Rantanen, 9 250 000 $ (UFA 2025)
Nathan MacKinnon, 6 300 000 $ (UFA 2023)
Gabriel Landeskog, 5 571 429 $ (UFA 2021)
Nazem Kadri, 4 500 000 $ (UFA 2022)
Joonas Donskoi, 3 900 000 $ (UFA 2023)
J.T. Compher, 3 500 000 $ (UFA 2023)
Matt Calvert, 2 850 000 $ (UFA 2021)
Pierre-Edouard Bellemare, 1 800 000 $ (UFA 2021)
Andre Burakovsky, RFA
Tyson Jost, RFA
Vladislav Kamenev, RFA
Vladislav Namestnikov, UFA
Valeri Nichushkin, RFA
Matt Nieto, UFA
Logan O’Connor, RFA
Colin Wilson, UFA

Pitkään näytti siltä, että vanha ongelma eli kakkosketjun riittämättömyys on menneen talven lumia, mutta pudotuspelien toisella kierroksella alkoi taas epäilyttämään. Mahtaako Joe Sakic yrittää taas tuoda uutta hyökkääjää sisään? Tyson Jost, mainitut pakit Ryan Graves ja Nikita Zadorov tai miksei myös Valeri Nichushkin lienee liipasimella, jos kakkosketjua halutaan vahvistaa. Myös ensimmäisen kierroksen varausvuorosta uskaltaa luopua.

Jatkosopimusta on vailla Andre Burakovsky, ylimääräinen hyökkääjä Logan O’Connor sekä mainitut Jost ja Nichushkin, elleivät tule kaupatuksi. Vladislav Namestnikoville tuskin on enää tilaa ja Colin Wilsonin ura saattaa olla ohi näihin useisiin loukkaantumisiin. UFA:ksi tulee myös Matt Nieto, jonka toivon ja odotan olevan Avalanchen suunnitelmissa myös ensi kaudella. Vladislav Kameneville tuskin tehdään edes perustarjousta.

Martin Kaut, Shane Bowers ja Alex Newhook ovat nuoria vaihtoehtoja hyökkäykseen, mutta riittääkö kenellekään vakituiseen rooliin. Varahyökkääjäksi varmaan hommataan mielummin UFA-markkinoilta kokeneempi kaveri, kuten seiskapakiksikin.

Kokoonpanosommitelma:

Gabriel Landeskog - Nathan MacKinnon - Mikko Rantanen
Andre Burakovsky - Nazem Kadri - Donskoi/hankinta
Jost/Nichushkin - J.T. Compher - Donskoi/Nichushkin
Nieto/UFA - Pierre-Edouard Bellemare - Matt Calvert
+ Logan O’Connor & Bowers/UFA

Byram/Graves/Zadorov - Cale Makar
Sam Girard - Erik Johnson
Zadorov/Cole - Byram/Timmins
+ Connauton/UFA

Philipp Grubauer
Pavel Francouz

Pidän todennäköisenä, että Avalanchen joukkue ei suuria muutoksia näe. Pari UFA-hankintaa pieniin rooleihin ja ehkä se hyökkääjähankinta kaupan kautta, siinä kaikki. Kun uusi kausi virallisesti alkaa, voi Joe Sakic alkaa jo neuvottelemaan kapteeni Gabriel Landeskogin ja Philipp Grubauerin kanssa jatkosopimuksista. Isoista nimistä myös Cale Makarin kanssa on sopimus katkolla vuoden kuluttua, mutta on RFA toisin kuin nuo kaksi.

Ensi kesän Kraken-laajennusdrafti mietityttää myös. Voisiko Avalanche ja Landeskog sopia suullisesti jatkosopimuksesta, mutta ei solmi sitä ennen ensi kesää? Tällöin Landeskogia ei tarvitsisi suojata Kraken-draftissa ja jos Kraken Landeskogin ottaa, hän ei solmi sinne sopimusta vaan siirtyy UFA:na takaisin Avalanchen rosteriin. Ehkä vähän härskiä tuollainen toiminta ja se vaatisi ison molemminpuolisen luoton, mitä uskoisin olevan. Tällöin Avalanche saisi helpotusta suojattavien pelaajien suhteen.

Mutta jos jätetään tuollainen höpinä taka-alalle ja mietitään suojattavia pelaajia realistisemmin, niin ne lienisivät näillä näkymin maalivahti Grubauer, puolustajat Sam Girard, Erik Johnson ja Cale Makar sekä hyökkääjät Andre Burakovsky, J.T. Compher, Tyson Jost, Landeskog, Nazem Kadri, Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen. Jos Jost menee kaupaksi ja tilalle tulee uusi kakkosketjun laituri, hän menee suojattavien pelaajien listalle.

Näin tyrkyllä Krakeniin olisivat vahvimmin Joonas Donskoi, Pavel Francouz, Ryan Graves ja Nikita Zadorov. Jos Johnson suostuu luopumaan sopimuksensa NMC-pykälästä draftin ajaksi, hänen sijaan suojataan Graves. Tai sitten Avalanche lahjoo Krakenin varausvuoroilla, jotta Kraken ottaa Donskoin sopimuksen itselleen. Se lienisi paras vaihtoehto, vaikka Gravesista tai Zadorovista lienee viimeistään ensi kesänä varaa luopua, jos ei siis jo nyt.

Avalanche on ennakkoon jälleen NHL:n top-10-joukkue ja potentiaalinen Stanley Cup -voittaja. Ikkuna on auki vielä ainakin ensi kauden ja jos Grubauer, Landeskog ja Makar ei hulluttele sopimuksiensa kanssa, niin myös kaksi seuraavaa kautta. Eli kunnes MacKinnonin nykyinen sopimus päättyy.

Potentiaalisia hyökkääjähankintoja:

Alla listattuna muutama enemmän tai vähemmän mahdollinen hyökkääjähankinta kaupan kautta. Pakettina Avalanche antaisi vaihdossa hyökkäyksestä Tyson Jostin tai Valeri Nichushkinin, puolustuksesta tarjolla olisi Ryan Graves, Conor Timmins tai Nikita Zadorov sekä päälle on antaa esimerkiksi ensimmäisen kierroksen varausvuoro. Kalliimman pelaajan hankkiminen edellyttäisi Gravesista tai Zadorovista luopumusta, jolloin sekä Bowen Byram että Timmins saattaisivat löytyä ensi kaudella Avalanchen pelaavasta kuusikosta, mikä kuulostaa hieman riskipeliltä. Olkoonkin, että kyseessä on kaksi erittäin potentiaalista puolustajaa. Tosin jos palkkakatto antaa myöden, Ian Cole voi jatkaa joukkueessa ja näin sekä Byram että Timmins ei löytyisi pelaavasta NHL-miehistöstä.

William Nylander, 6 962 366 $ (UFA 2024)

Maple Leafs tarvitsee palkkakattoon helpotusta ja vahvistusta alakertaa. Nylander lienee saatavilla, mutta hänen palkkansa on ehkä vähän liian iso Avalanchelle otettavaksi. Rightin maila olisi nyt Avalanchen hyökkäyksessä iso apu ja tehokas, edelleen nuori kaveri kyseessä.

Brock Boeser, 5 875 000 $ (RFA 2023)

Sama juttu Nylanderin kanssa, mutta halvempi ja siten sopisi paremmin Avalanchelle. Ennen kesän pelejä huhuja oli liikkellä Boeserin kauppaamisesta vaihdossa puolustajaan, mutta olisiko Graves/Timmins/Zadorov riittävästi Canucksille? Toki Avalanche varmasti antaisi vaihdossa enemmänkin kuin vain puolustajan, mutta silti.

Kyle Connor, 7 142 857 $ (UFA 2026)
Nikolaj Ehlers, 6 000 000 $ (UFA 2025)

Molempia vähän huhuttiin Avalancheen ennen siirtorajan umpeutumista. Jets haluaa niin ikään vahvistaa puolustusta, mutta Connorin sopimus on jopa Nylanderia isompi ja siten epätodennäköinen hankinta. Ehlers ei niin hyvä pelaaja, mutta sopimus vähän halvempi.

Ryan Nugent-Hopkins, 6 000 000 $ (UFA 2021)

Kolmas puolustukseen vahvistusta hakeva joukkue on Oilers. Nugent-Hopkins pelasi erinomaisen kauden ja kauppa-arvo kasvoi. Enemmän sentteri, mutta pelasi nyt entistä enemmän laiturina.

Jonathan Drouin, 5 500 000 $ (UFA 2023)
Tomas Tatar, 4 800 000 $ (UFA 2021)
Max Domi, RFA

Canadiensin kolmikko on halvempi kuin edellä mainitut, mutta myös huonompi. Domista ei tunnu tulevan NHL:ään enää kolmosketjulaista parempaa, joten olisi iso riskihankinta. Drouin on parhaimmillaan aivan huippu, mutta huonoja päiviä tuntuu olevan liikaa. Tatar vähän väliinputoaja. Drounia pidän todennäköisimpänä näistä kaikista mainituista pelaajista Avalanchen kauppakohteena.

Vincent Trocheck, 4 750 000 $ (UFA 2022)
Nikita Gusev, 4 500 000 $ (UFA 2021)
Bryan Rust, 3 500 000 $ (UFA 2022)
Oliver Björkstrand, 2 500 000 $ (RFA 2021)

Näistä pelaajista ei ole mitään huhuja ollut minnekään, joten puhdasta omaa spekulaatiota. Rightin kavereita, rightia Avalanchen hyökkäys kaipaa. Rustin on spekuloitu olevan mahdollisesti lähdössä Penguinsista, mutta vähän liikaa samaa Joonas Donskoin ja J.T. Compherin kanssa eli ei toisi riittävästi kiekollista taitoa, vaikka muutoin erinomainen pelaaja onkin. Trocheck ei vielä löytänyt paikkaansa Hurricanesista ja Gusevin debyyttikausi NHL:ssä ei ollut onnistunut. Björkstrand olisi todella halpa pelaaja.

UFA-markkinat:

Jos ei kukaan kauppaamalla joukkueeseen saavu, niin voi myös UFA-markkinoita silmäillä. Toki uuden hyökkääjän hommaaminen edellyttäisi edelleen Tyson Jostin tai Valeri Nichushkinin kauppaamista, jotta tilaa tulisi kokoonpanoon, mutta varmasti enää varausvuoroihin.

- Evgeny Dadonov, Alex Galchenyuk, Mikael Granlund, Taylor Hall, Mike Hoffman, Tyler Toffoli

Siinä tarjonta top-6-roolin hyökkääjistä UFA-markkinoilta. Hall on tietenkin isoin nimi, mutta aivan liian kallis. Granlundinkin hinta voi nousta liian korkeaksi. Galchenyukilla on potentiaalia, mutta epävarmin suorittaja mainituista. Dadonov, Hoffman ja Toffoli ovat todennäköisimmät, joista Toffoli maalintekijätyyppinä rightin mailan kanssa olisi mielenkiintoisin hankinta. Dadonov ja Hoffman ovat hyviä pelaajia, mutta jotenkin vaikuttaisivat sellaisilta, jotka eivät toisi tarpeeksi uutta Avalanchen hyökkäykseen.

- Jesper Fast, Melker Karlsson, Trevor Lewis, Tomas Nosek, Tyler Pitlick, Riley Sheahan

Jos Matt Nieton kanssa ei saada jatkosopimusta aikaiseksi, niin tällaiset kuusi kaveria olisi tarjolla samaan rooliin täydentämään neloskenttää. Näistä ehdottomasti mielenkiintoisin kaveri tuohon rooliin olisi Fast, mutta mielummin kuitenkin se Nieto.

- Tom Kuhnhackl, Gregg McKegg, Stefan Noesen, Joakim Nordström, Nick Shore, Colin Wilson

Tällaista kaveria löytyisi sitten siihen 13. hyökkääjän rooliin. Toki joku edellä mainituista kuudesta menisi myös, mutta veikkaan heitä liian kalliiksi kyseiseen rooliin. Wilsonin otin mukaan siltä varalta, jos pääsee vielä pelikuntoon. Shore on Denverin ja Coloradon oma poika, siinä mielessä mielenkiintoinen kaveri.

- Kevin Connauton, Dylan DeMelo, Christian Folin, Luke Schenn, Michael Stone, Yannick Weber

Ja nämä ainakin löytyisi seiskapakiksi. Otin rightin kavereita, koska niitä Avalanchen puolustuksessa on vähemmän. Connauton ainoa left, mutta hänen jatkosopimus on ihan mahdollinen.

Fantasiarosteri:

Loppuun vielä unelmointi syksylle ja ensi kaudelle.

Avalanche solmii jatkot Kevin Connautonin, Matt Nieton ja Colin Wilsonin sekä kaikkien RFA-pelaajien kanssa. Avalanche kauppaa itselleen Maple Leafsista William Nylanderin. Poispäin Avalanche myy Ian Colen, Ryan Gravesin ja Valeri Nichushkinin sekä joitain varausvuoroja ja lupauksia. Ei toki kaikki, esimerkiksi Cole, siirry Maple Leafsiin vaan muissa kaupoissa.

Joukkue pysyy loukkaantumisten suhteen järkevissä määrissä, eikä enää puolta rosteria ole sivussa, varsinkaan pudotuspeleissä. Erityisesti Philipp Grubauer saa pysyä koko kauden ehjänä ja myös Wilson. Tietysti esimerkiksi Nathan MacKinnonin poissaolo on isompi asia kuin Wilsonin, mutta Wilsonin viime vuosien historialla hänen terveytensä saa erityismaininnan.

Sekä Bowen Byram että Conor Timmins ovat valmiita pelaamaan vakituisessa roolissa NHL:ssä. Toki suojatuilla pienemmillä minuuteilla, mutta top-6-roolissa kuitenkin. Puolustajista Nikita Zadorov ottaa yhden lisäaskeen nousten ykkösalivoiman puolustajaksi ja vakituisille top-4-minuuteille. Hyökkääjistä Tyson Jost kehittyy viimein kokonaisvaltaiseksi hyväksi kakkossentteriksi.

Gabriel Landeskog - Nathan MacKinnon - Mikko Rantanen
Andre Burakovsky - Tyson Jost - William Nylander
Joonas Donskoi - Nazem Kadri - J.T. Compher
Matt Nieto - Pierre-Edouard Bellemare - Matt Calvert
+ Logan O'Connor & Colin Wilson

Nikita Zadorov - Cale Makar
Sam Girard - Erik Johnson
Bowen Byram - Conor Timmins
+ Kevin Connauton

Philipp Grubauer
Pavel Francouz

Ja Avalanche voittaa Stanley Cupin.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Puolustus oli mielestäni pudotuspeleissä Coloradon heikkous, ei niinkään hyökkäys, vaikka sekin petti paikoitellen Dallas-sarjassa. Asiaan vaikutti totta kai Johnsonin loukkaantuminen, mutta näkisin silti, että Colen tai Zadorovin päivitys astetta kovempaan oman pään luutaan olisi juuri se, mitä tuo joukkue tarvitsisi. Vaikka voihan se olla, että pakkikalusto on riittävä, mutta viisikkopuolustusta vaan pitäisi muokata astetta tiiviimmäksi. Nyt tuo puolustuspelaaminen vaan näytti ainakin tässä Dallas-sarjassa aika usein sellaiselle hurlumhei-meiningille.

Myös Grubaueria olisi ollut kiva nähdä tositoimissa enemmän. Nyt ei oikein käynyt ilmi, miten hän pärjää näitä kovempia joukkueita vastaan – ja onko hän siis riittävä ykkösmaalivahti viemään Coloradon päätyyn saakka.

Nämä nyt joitain huomioita Coloradon pudotuspeleistä. Suppealla otannalla mennään, eli kommenteille ei välttämättä kannata antaa liikaa painoarvoa.

Asiasta toiseen. Mainitsit @Ralph ketjun avauksessa, että mahdollisista treidikohteista "Gusevin debyyttikausi NHL:ssä ei ollut onnistunut". Muuttaisin lausetta kuitenkin niin, että Gusevin ekat kaksi kuukautta eivät olleet onnistuneita, mutta sen jälkeen hän pelasi hyvin.

Loka-marraskuussa olin jo melkein valmis luovuttamaan Gusevin suhteen, kun hänen otteensa etenkin kiekottomana olivat mitä olivat. En perusta yleensä Corsi-lukemista, niin Gusevin kohdalla 35 prosentin lukema kuvasi syksyllä melko tarkkaan hänen touhuaan kentällä.

15-20 ekan pelin jälkeen Gusev sai kuitenkin hommasta kiinni, ja joulukuusta alkaen hän pelasi 10 pisteen kuukausitahdilla. Koko kauden osalta se tarkoittaisi noin 65 pinnan tahtia, mitä voi pitää jo hyvänä lukemana (vrt. esim. Dadonov). Joku voisi sanoa tuota kirsikan poiminnaksi, mutta lokakuisen Gusevin ja joulu-maaliskuisen Gusevin välillä oli sekä silmin että tilastoin tarkasteltuna niin älytön ero, että 60-65 pinnan ennustetta voi pitää ihan uskottavana. Ei Gusevia kannata vieläkään laittaa viimeisille minuuteille puolustamaan johtoa, eikä hän ole luistimilla mikään McDavidin ja MacKinnon kaltainen vauhtikone, mutta hän osaa hidastaa peliä ja rakentaa hockey IQ:nsa avulla todella luovia ja vaarallisia tilanteita vastustajan kenttäpäädyssä.

Hyvä ketjun avaus muuten.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

Ralph

Jäsen
Logan O'Connorille kahden vuoden jatkosopimus, jonka vuosittainen arvo on 725 000 dollaria eli lähes minimihintainen. Ensimmäinen vuosi on kaksisuuntainen ja toinen yksisuuntainen, jonka jälkeen on vielä RFA. Vaikka O'Connor on waiver-vapaa edelleen, veikkaan hänen olevan NHL-ringissä heti ensi kauden alusta alkaen. En pitäisi mahdottomana, vaikka mahtuisi nelosketjuun, mutta vähintään ylimääräisenä hyökkääjänä.

Alex Pietrangelo aikoo testata UFA-markkinat, joten laskimet esiin, miten saadaan Pietrangelo mahtumaan Avalanchen palkkakattoon. Ian Cole on pakko saada kaupaksi, mutta kuka hänet hommaa. Hyvä ja kokenut kolmosparin ukko aivan kärkijoukkueisiinkin, mutta yli neljän miljoonan cap hit on liikaa kärkijoukkueille, kun palkkakatto ei nouse ensi kaudelle.

Zadorov - Pietrangelo
Graves - Makar
Girard - Johnson

Tosin uskon, että Conor Timmins on ja hänen suunnitellaan olevan NHL-pakistossa ensi kaudella, joten hänelle pitää olla paikka. Ja jotta Pietrangelolle olisi tilaa palkkakatossa, pitäisi Ryan Graves tai Nikita Zadorov myydä, Colen lisäksi.

Johnson - Pietrangelo
Zadorov - Makar
Girard - Timmins

Nyt onkin jo neljä rightin pakkia. Muistelisin Erik Johnsonin pelanneen maajoukkueessa ja myös joitain pelejä NHL:ssä vasemmalla, joten ei olisi varmaan ongelma.

Mutta jos Bowen Byram näyttää harjoitusleirillä, että kuuluu NHL:ään, pitää hänellekin tehdä tilaa. Mutta en usko edes Pietrangelon hankintaan, ei mahdu palkkakattoon ja UFA-markkinoiden testaus kuulostaa siltä, että hakee isosti rahaa.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Logan O'Connorille kahden vuoden jatkosopimus, jonka vuosittainen arvo on 725 000 dollaria eli lähes minimihintainen. Ensimmäinen vuosi on kaksisuuntainen ja toinen yksisuuntainen, jonka jälkeen on vielä RFA. Vaikka O'Connor on waiver-vapaa edelleen, veikkaan hänen olevan NHL-ringissä heti ensi kauden alusta alkaen. En pitäisi mahdottomana, vaikka mahtuisi nelosketjuun, mutta vähintään ylimääräisenä hyökkääjänä.

Alex Pietrangelo aikoo testata UFA-markkinat, joten laskimet esiin, miten saadaan Pietrangelo mahtumaan Avalanchen palkkakattoon. Ian Cole on pakko saada kaupaksi, mutta kuka hänet hommaa. Hyvä ja kokenut kolmosparin ukko aivan kärkijoukkueisiinkin, mutta yli neljän miljoonan cap hit on liikaa kärkijoukkueille, kun palkkakatto ei nouse ensi kaudelle.

Zadorov - Pietrangelo
Graves - Makar
Girard - Johnson

Tosin uskon, että Conor Timmins on ja hänen suunnitellaan olevan NHL-pakistossa ensi kaudella, joten hänelle pitää olla paikka. Ja jotta Pietrangelolle olisi tilaa palkkakatossa, pitäisi Ryan Graves tai Nikita Zadorov myydä, Colen lisäksi.

Johnson - Pietrangelo
Zadorov - Makar
Girard - Timmins

Nyt onkin jo neljä rightin pakkia. Muistelisin Erik Johnsonin pelanneen maajoukkueessa ja myös joitain pelejä NHL:ssä vasemmalla, joten ei olisi varmaan ongelma.

Mutta jos Bowen Byram näyttää harjoitusleirillä, että kuuluu NHL:ään, pitää hänellekin tehdä tilaa. Mutta en usko edes Pietrangelon hankintaan, ei mahdu palkkakattoon ja UFA-markkinoiden testaus kuulostaa siltä, että hakee isosti rahaa.
Hauska pohdinta tuo Pietari, mutta en näe mitään syytä miksi Avs tarvisi häntä. Makar, Girard, Timmins ja Byram ovat kaikki nuoria ja Avsissa saattaa olla pian kiekollisten pakkien ylijäämä, sillä tuosta Byramista uskon todella kovaa Nhl tason miestä. Makar tänä vuonna jo dominoi, girard hoitaa kakkosvastuun ja tähän päälle Byram ja Timmins niin en vain näe itse henk,koht mitään tarvetta noin 9-10miljoonan Pietarille. Ja tosiaan vaikka Sakic saisi mielenhäiriön niin tuo palkkakatto swiippaa takaapäin, kuten Marchand konsanaan.
 
Viimeksi muokattu:

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
en näe mitään syytä miksi Avs tarvisi häntä.
Avs tarvis puolustussuuntaan kykenevän pakin jolta tulee apuja hyökkäykseenkin.
Ja Pietrangelo sen kaliberin ukko et kelpaa kelle tahansa jos tarjolla on.
Mikäli Alexilta löytyy haluja Denverin suuntaan niin tervetuloa, se tietää automaattisesti Colen ja mahdollisesti Zadon lähtöä.

Pakisto näyttäis sit kutakuinkin tältä:

Graves - Makar
Girard - Pietrangelo
Byram - Johnson
Timmins
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Avs tarvis puolustussuuntaan kykenevän pakin jolta tulee apuja hyökkäykseenkin.
Ja Pietrangelo sen kaliberin ukko et kelpaa kelle tahansa jos tarjolla on.
Mikäli Alexilta löytyy haluja Denverin suuntaan niin tervetuloa, se tietää automaattisesti Colen ja mahdollisesti Zadon lähtöä.

Pakisto näyttäis sit kutakuinkin tältä:

Graves - Makar
Girard - Pietrangelo
Byram - Johnson
Timmins
Tottakai, joka joukkue ottaisi tuon tason pakin en sitä tarkoittanut vaan, että kun on jo Makar Girard Byram ja Timmins niin olisi tyhmää hankkia lisäksi vielä Pietarangelo varsinkin kun hinta on luokkaa 9-10m ja 7-8 vuotta. Se on totta että Avs tarvitsee puolustussuuntaan apuja pakeiltaan, mutta itse näen tässä kohtaa järkevämmäksi jättää väliin ja panostaa omiin junioreihin ja heidän kehittämiseen nimenomaisesti puolustustamiseen. Lisäksi Avsilla on tulossa isoja Ufa ja Rfa neuvotteluja niin ne pitäisi saada kuntoon ja mikseivät saisi. Omalla kohdalla hankkisin sinne Avsiin yhden hyökkääjän joko sillä treidillä tai ufa-markkinoilta. @Ralph listasi kymmenkunta hyvää ehdokasta, joista joku varmasti olisi hyvä Denveriin. Tottakai tämä on vain miten minä asian näen, joten @tunsbe ymmärrän täysin miten itse asian näät.
 

Ralph

Jäsen
Tottakai, joka joukkue ottaisi tuon tason pakin en sitä tarkoittanut vaan, että kun on jo Makar Girard Byram ja Timmins niin olisi tyhmää hankkia lisäksi vielä Pietarangelo varsinkin kun hinta on luokkaa 9-10m ja 7-8 vuotta.
Ideana olisi siis, että Pietrangelo tulisi yhden vuoden sopimuksella. Byram ei ole vielä valmis isoon rooliin, jos olleenkaan NHL:ään. Pietrangelo vahvistaisi ensi kaudella Avalanchea ja nostaisi mestaruusosakkeita, mutta lähtisi pois vuoden päästä, jolloin muutenkin tarvitaan Landeskogille, Makarille ja Grubauerille rahakkaat jatkot. Ja jolloin Byram on valmiimpi NHL:ään.

Huhua siis on ilmassa, että Avalanche hommaisi jonkun kalliin ukon yhdeksi vuodeksi. Mutta se edellyttää, että palkkakattoon tehdään tilaa tälle yhdelle kalliille hyvälle ukolle.

Pakisto näyttäis sit kutakuinkin tältä:

Graves - Makar
Girard - Pietrangelo
Byram - Johnson
Timmins
Timminsin pitäminen seiskapakkina on järjetöntä. Kehittyy paljon paremmin AHL:ssä kuin katsomossa. Eli jos Timmins ja Byram ovat NHL-valmiita, heidät otetaan pelaavan kuusikkoon ja heille tehdään tilaa. Tai laitetaan NHL-valmiina AHL:ään.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Ideana olisi siis, että Pietrangelo tulisi yhden vuoden sopimuksella. Byram ei ole vielä valmis isoon rooliin, jos olleenkaan NHL:ään. Pietrangelo vahvistaisi ensi kaudella Avalanchea ja nostaisi mestaruusosakkeita, mutta lähtisi pois vuoden päästä, jolloin muutenkin tarvitaan Landeskogille, Makarille ja Grubauerille rahakkaat jatkot. Ja jolloin Byram on valmiimpi NHL:ään.

Huhua siis on ilmassa, että Avalanche hommaisi jonkun kalliin ukon yhdeksi vuodeksi. Mutta se edellyttää, että palkkakattoon tehdään tilaa tälle yhdelle kalliille hyvälle ukolle.


Timminsin pitäminen seiskapakkina on järjetöntä. Kehittyy paljon paremmin AHL:ssä kuin katsomossa. Eli jos Timmins ja Byram ovat NHL-valmiita, heidät otetaan pelaavan kuusikkoon ja heille tehdään tilaa. Tai laitetaan NHL-valmiina AHL:ään.
Aa se oli tämmöinen huhu että vain yksi vuosi. No tämä muuttaa täysin tilanteen ja sitten ymmärrän sen täysin, että Avs ottaa yhden vuoden turvallisen all-in kauden. Onneksia on näitä minua fiksumpia :)
 

Ralph

Jäsen
Ensi viikolla on edessä NHL-drafti. En ole seurannut kunnolla NHL-lupauksia aivan kärjen takaa, koska tässä Avalanchen tilanteessa ei ole tarvinnut miettiä Avalanchen pieniä varausvuoroja. Mutta Avalanche kuitenkin varaa näillä näkymillä numerolla 25, jolla saa varsin potentiaalisen nimen varmasti.

Odotan, että Avalanche käyttää tämän varausvuoron hyökkääjään. Avalanchella on niin isoja puolustajalupauksia riveissään, että vaikea nähdä puolustajan olevan ensisijaisesti haussa. Toki myös maalivahtilupaus olisi mahdollinen, mutta ne on aina hakuammuntaa ensimmäisellä kierroksella. Näin ollen hyökkääjää odotan.

- Mavrik Bourque, Seth Jarvis, Hendrix Lapierre, Jacob Perreault, John-Jason Peterka

Siinä viisi nimeä. Jokainen on pyörinyt toisissa arvioissa noin sijalla 25, mutta toisissa arvioissa lähentelevät kymppisijaa. Jos joku näistä viidestä Avalanchelle putoaa, niin mieluusti sisään. Todennäköisin on Bourque, joka on todella älykäs sentteri ja muutaman vuoden tähtäimellä kakkossentterimateriaalia Alex Newhookin tavoin.

1. kierros #25
3. kierros #75 (TOR)
4. kierros #118
5. kierros #149
6. kierros #167 (FLA)
7. kierros #211

Kaikkiaan Avalanchella on tällä hetkellä kuusi varausvuoroa ensi viikolle. Ensimmäistä varausta lukuunottamatta muut ovat oikeasti numeron pienempiä, kun Coyotesilta on poistettu yksi vuoro välistä. Maple Leafsin kolmonen tuli Nazem Kadri -kaupassa ja Panthersin kuutonen, kun Avalanche ei tehnyt Derick Brassardin kanssa jatkosopimusta. Avalanchen oma kakkonen siirtyi Andre Burakovsky -kaupassa Capitalsille, kolmonen tuossa Brassard-kaupassa Panthersille ja kuutonen Kadri-kaupassa Maple Leafsille.

Noin niinkuin karkeasti sanoisin, että ykkösellä sisään joku lupaava hyökkääjä. Kolmosella Justus Annuselle kilpailijaksi toinen kova maalivahtilupaus. Lopuilla sitten jotain kivaa, luultavasti yksi mielenkiintoinen venäläinen lupaus vahvalla KHL-peikolla, kuten tapana on ollut.

Tietysti muutoksia voi tulla, jos Avalanche lähtee kaupittelemaan. Huhujen mukaan Avalanche haluaisi hommata Bruinsilta Torey Krugin neuvotteluoikeudet ja sellainen maksaisi varmaan tuon neljännen kierroksen vuoron. Sitä toki voidaan miettiä, että mitä Avalanche tekee Krugilla. Erinomainen kiekollinen puolustaja, mutta Sam Girardin kopio eli pienikokoinen hyvin liikkuva ylivoimapuolustaja, jolle ei vastuuta alivoimalla voi antaa. Girard ja Cale Makar luulisi riittävän ylivoimapuolustajaksi, joten tuollaista puhdasta hyökkäävää puolustajaa Avalanche vähiten tarvitsee. Ja ylipäänsä olen miettinyt puolustajahankintaa. Joku Alex Pietrangelo pitkällä sopimuksella tai Oliver Ekman-Larsson treidillä olisi erinomainen asia ensi kautta ajatellen sekä seuraavaa, mutta mites jatkossa? Girard, Makar, Bowen Byram ja Conor Timmins vaikuttaa sellaiselta nelikolta, johon Avalanche voisi luottaa top-4-roolissa pitkään. Joten muutaman vuoden päästä noin 33-vuotias Pietrangelo tai Ekman-Larsson yli kahdeksalla miljoonalla voi olla turha pala. Mielestäni Avalanche voi luottaa mainittuun nelikkoon tulevasisuudessa ja kolmosparissa peluuttaa paria puolustavaa kaveria täydentämässä kuusikon.

Hyökkäyksestä mainittakoon, että odotan Joe Sakicilta ja Andre Burakovskylta nyt nopeita liikkeitä. Avalanchen RFA-pelaajista Burakovsky on ainoa, joka ns. varmasti jatkaa joukkueessa ensi kaudella ja on myös kallein, joten tuo jatkosopimus pitäisi saada nopeasti kasaan. Se olisi joukkueelle etu, sillä palkkakaton tullessa vastaan, olisi Burakovskyn hinta tiedettävä ennen kuin voi varmuudella hommata sen Alex Pietrangelon tai Taylor Hallin vuoden sopimuksella tai vähän halvemman William Nylanderin pidemmäksi aikaa. Tylsää olisi, jos tällaiset hankinnat jäisivät tekemättä siksi, ettei olla varmoja riittääkö palkkakattotilanne hommata ne. Ja vaikka tietenkin Burakovsky haluaa niin paljon rahaa kuin mahdollista, niin olisihan se Burakovskynkin etu, että joukkue vahvistuu ensi kaudelle, joten ei häntä hyödytä pitkittää sopimusneuvotteluja ellei raha ole menestystä tärkeämpää. Mutta pahoin pelkään Burakovskyn venyvän lähelle välimieskäsittelyjä, milloin marraskuussa ne onkaan.

Muista RFA-pelaajista hyökkääjät Tyson Jost ja Valeri Nichushkin sekä puolustajat Ryan Graves ja Nikita Zadorov ovat kaikki kysymysmerkkejä. Nuorta Jostia voi käyttää isommassa kaupassa ja Nichushkinista varmaan yritetään eroon, jos hyökkääjää yritetään UFA-markkinoilta hommata. Gravesille tai Zadoroville ei ole niin tarvetta, eikä tilaa, jos joku Pietrangelo halutaan hommata. Näin ollen Andre Burakovsky on selkein jatkaja ja myös kallein, kuten mainittua.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Pyörittelin yhteen huhuja ja spekulaatioita, joiden myötä tulin sellaiseen pohdintaan, ettei kauden alussa Avalanchessa ole välttämättä ainuttakaan uutta pelaajaa.

- Maalivahtiosaston pitäisi olla selvä, vaikka pientä pohdintaa on, josko Joe Sakic olisi Tuukka Raskin perässä. Hyvin epätodennäköinne kauppa kuitenkin on.
- Puolustukseen halutaan yksi uusi top-4-pakki, mutta se edellyttää Nikita Zadorovin tai Ryan Gravesin kauppaamista. Se varmasti onnistuisi, mutta mistä se uusi pakki löytyisi? Zadorovia tai Gravesia ei kannata riskillä myydä pois, jos uutta pakkia ei ole tiedossa tai Avalanchelle jää luu käteen. Voi siis olla, ettei mitään tapahdu tälläkään rintamalla.
- Ian Colesta halutaan varmasti eroon, mutta se on vaikeaa. Paljon nuorempi ja hieman halvempi lähes saman roolin Olli Määttä kaupattiin vaihdossa ECHL-hyökkääjään ja Määtän palkastakin osa pidettiin itsellä, joten siihen verratessa Colea ei helpolla saa liikutettua.
- Kuten yläpuolella viestissä lukee, Avalanche haluaa pitää sekä Vladislav Namestnikovin että Matt Nieton. Hyökkäyksessä on ilman tradeja kaksi tyhjää kohtaa ja siinähän sen täytteet olisikin, jos nämä jatkaisivat.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Mitä ite ymmärtänyt huhuista niin:
-MV-osastolle haetaan vahvistusta
-Tosiaan tuo top4 pakki (Zadorov herättänyt kiinnostusta, joten varmaan eroon pääsee ok diilillä)
-Jost voisi toimia hyvänä treidipalasena
-Top6 hyökkääjä hakusessa (UFA Hall lyhyellä lapulla)

Uskoisin et Gru+Jost(+pick/???) riittäisi uuteen ykköseen. Raskiin ei välttämättä, Sweeneystä kiinni, tuskin monikaan uskottava seura Tuukan perässä on.
Epäilen silti et Boston luopuis.

Pakeista vois olla RFA Cernak mielenkiintosta nähdä pakistossa. Tois kokoa ainakin. Mikkokin pysyis mahdollisesti ehjänä sit.

Osa faneista haluais kolmosen sentterin. Compher ei pärjää keskellä ja Bowers ei taida riittää..?
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

juhate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Colorado Avalanche,Minnesota North Stars
Nyt pitäisi ymmärtää antaa Annuselle mahdollisuus aivan kuten philly antoi Hartille. Näillä maalivahdeilla ei pystytä voittamaan mitään kun he eivät pysy ehjänä. Viime kaudella se nyt nähtiin. Eli jostain tarvitaan maalivahti
 

Ralph

Jäsen
Maailmassa ei ole yhtään maalivahtia, joka voittaa otteluita loukkaantuneena, joten ei Philipp Grubauer siinä ole poikkeus. Myös kenttäpelaajat voivat loukkaantua, joten pitäisikö Avalanchen hommata uusi ykkössentteri siltä varalta, että Nathan MacKinnon loukkaantuu?

Mitä ite ymmärtänyt huhuista niin:
-MV-osastolle haetaan vahvistusta
-Tosiaan tuo top4 pakki
-Top6 hyökkääjä hakusessa
Kaikki nämä halutaan, mutta kaikkiin näihin tarvitaan palkkakattoon tilaa, mitä ei ole juurikaan. Mainitun Ian Colen kauppaamalla saisi tilaa rapiat neljä miljoonaa, mutta helpommin fantasioitu kuin oikeasti toteutettu.

Mutta nykyiselläkin joukkueella Avalanche on hyvä ehdokas Stanley Cupin voittajaksi, joten mitään paniikkinappulaa ei tarvitse painaa. Kauden edetessä voi tehdä täsmähankintoja, jos sellaisille osoittautuu tarvetta. Hiljainen Avalanche-"kesä" tulossa.

Odotettu juttu ja ilman QO:ta jäi Vladislav Kamenev, A.J. Greer, Sheldon Dries ja Hunter Miska, joista kukaan ei yllätä.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Nyt pitäisi ymmärtää antaa Annuselle mahdollisuus aivan kuten philly antoi Hartille. Näillä maalivahdeilla ei pystytä voittamaan mitään kun he eivät pysy ehjänä. Viime kaudella se nyt nähtiin. Eli jostain tarvitaan maalivahti
Ei riitä Annusella vielä. Kärpistä tän kauden jälkeen Coloradoon, mut Eaglesin riveihin.
Avsin tyylillä haudotaan noita pelureita hetki kunnes nähdään valmius.

Samaa mieltä noista loukkaantumisista.
Mitähän niille Murray huhuille kuuluu.. Itse en ko. maalivahdista niin syty, mut kai se hommansa hoitaa.

Maailmassa ei ole yhtään maalivahtia, joka voittaa otteluita loukkaantuneena, joten ei Philipp Grubauer siinä ole poikkeus. Myös kenttäpelaajat voivat loukkaantua, joten pitäisikö Avalanchen hommata uusi ykkössentteri siltä varalta, että Nathan MacKinnon loukkaantuu?


Kaikki nämä halutaan, mutta kaikkiin näihin tarvitaan palkkakattoon tilaa, mitä ei ole juurikaan. Mainitun Ian Colen kauppaamalla saisi tilaa rapiat neljä miljoonaa, mutta helpommin fantasioitu kuin oikeasti toteutettu.
About 22,5m tilaa katossa.
Siitä Bura ja Graves syö 7-8m. Mikäli Nitu ja Name signataan niin summa on 12-13m. Siinä kohtaa ei enää 3C tarvita.

Ei sillä, Colen treidaaminen vois olla ihan hyvä. Toki se tarvii myös korvaajan mut saman roolin ukko löytyy alle 4,25m.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

Ralph

Jäsen
About 22,5m tilaa katossa.
Niin, 14 pelaajalla. Burakovskylle (5,5), Gravesille (4), Nichushkinille (2,5) ja Namestnikoville (2,5) sopimukset sekä O'Connor (0,725) ja Timmins (0,925) ylös NHL-rosterin palkkoihin mukaan. Nyt palkkakattoon on tilaa enää kuusi miljoonaa ja edelleen puuttuu kolme pelaajaa.

Landeskog (5,571) - MacKinnon (6,300) - Rantanen (9,250)
Burakovsky (5,500) - Kadri (4,500) - XXX
Namestnikov (2,500) - Compher (3,500) - Donskoi (3,900)
Nichushkin (2,500) - Bellemare (1,800) - Calvert (2,850)
+ O'Connor (0,725), XXX

XXX - Makar (0,880)
Girard (5,000) - Johnson (6,000)
Graves (4,000) - Timmins (0,925)
+ Cole (4,250)

Grubauer (3,333)
Francouz (2,000)

Cap hit: 75,285
Salary cap: 81,500
Cap space: 6,215

Jos Grubauer ja Jost vaihdetaan Raskiin, palkkakattoon olisi matkaa nyt 2,548 miljoonaa. Tuohon pitäisi siis saada mahtumaan uusi top-4-puolustaja, top-6-hyökkääjä ja vielä yksi halpa ylimääräinen hyökkääjä. Tulisikohan Hall ja Pietrangelo miljoonan sopimuskella Avalancheen? Tai eivät voi tulla, eivät mahtuisi molemmat enää edes miljoonalla palkkakattoon, kun se 14. hyökkääjä vie vähintään sen minimin 0,7 miljoonaa.

Ehkä nuo spoilerin 6,215 miljoonaa kannattaa käyttää Nietoon, Jostiin ja Zadoroviin, vaikka näidenkin kolmen mahtuminen tuohon on epätodennäköistä. Nieton tilalle ehkä sitten joku halvempi ja huonompi UFA-pelaaja. Tai sitten Namestnikovin paikalle, jos Nieto jatkaa ja hän ei.

Ja sitten joukkue näyttää tältä ennen sitä yhtä pientä UFA-hankintaa:

Landeskog (5,571) - MacKinnon (6,300) - Rantanen (9,250)
Burakovsky (5,500) - Kadri (4,500) - Donskoi (3,900)
Jost (1,500) - Compher (3,500) - Nichushkin (2,500)
Nieto (2,000) - Bellemare (1,800) - Calvert (2,850)
+ O'Connor (0,725), XXX

Graves (4,000) - Makar (0,880)
Girard (5,000) - Johnson (6,000)
Zadorov (3,500) - Timmins (0,925)
+ Cole (4,250)

Grubauer (3,333)
Francouz (2,000)

Cap hit: 79,785
Salary cap: 81,500
Cap space: 1,715
 
Viimeksi muokattu:
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

king k

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Niin, 14 pelaajalla. Burakovskylle (5,5), Gravesille (4), Nichushkinille (2,5) ja Namestnikoville (2,5) sopimukset
Aika kovia lappuja oot tarjoomassa Burakovskylle ja Nichuskinille. Burakovsky korkeintaan 4,5-4,7 milliä ja Nichushkin max 2 milliä. Namestnikovin 2,5 aikalailla kohallaan.
 
NHL

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Gravesille (4)
Tässä on todella isot riskit. Näkisin Gravesille n. 2m lapun. Kesto 2v.

Nichushkinille (2,5)
Tähän hintaan ulos. 1,75m max.

Name ja Buran(tämä siis 5v lapusta) sopparit ok.

Kummallista kun lähestulkoon kaikki asiantuntijat/toimittajat/podcastaajat sanoo ettei Avsilla ole ongelmaa palkkojen kanssa.
Sä saat kuulostaa Avsin olevan ongelmissa.

Landeskog (5,571) - MacKinnon (6,300) - Rantanen (9,250)
Burakovsky (5,500) - Kadri (4,500) - XXX
Namestnikov (2,500) - Compher (3,500) - Donskoi (3,900)
Nichushkin (1,750) - Bellemare (1,800) - Calvert (2,850)
+ O'Connor (0,725), Bowers (0,925)

Graves (2,000)
- Makar (0,880)
Girard (5,000) - Johnson (6,000)
Cole (4,250) - Timmins (0,925)
+ MacDonald (0,725)

Grubauer (3,333)
Francouz (2,000)

Cap hit: 74,185
Salary cap: 81,500
Cap space: 7,315

Vähän modattuna 7,315m käytettävissä top6 hyökkääjään täydellä rosterilla ja Gru&Franc mokkeina.

Nitun palkasta voi edelleen vääntää.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

Ralph

Jäsen
Vähän modattuna 7,315m käytettävissä top6 hyökkääjään täydellä rosterilla ja Gru&Franc mokkeina.
Missä on Zadorov? Avalanchen heikoin osa-alue on puolustus ja sitä ei heikennetä lisää myymällä Zadorov ja vahvistamalla hyökkäystä.

Tiedän kyllä mitä asiantuntijat kirjoittavat, mutta kun itse ynnäilen lukuja, en näe palkkakatossa juurikaan tilaa. Toivon, että Sakic saa tehtyä tilaa heikentämättä joukkuetta, mutta epäilen.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

juhate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Colorado Avalanche,Minnesota North Stars
Annunen voi tosiaan olla ettei riitä mutta avsien tyyliin kaikki omat maalivahtilupaukset haudataan heti. Mikään Ahl ei ole oikea paikka nuorille maalivahdeille kun siellä puolustuspeli on vähän sivuseikka useimmiten. Dallas sarjasta voidaan hyvin siteerata "aurinkokuningasta" tasaisissa sarjoissa paremman maalivahdin joukkue voittaa. Ensi kausi tulee olemaan viimeinen kun on hyvät mahkut voittaa cuppi, sen jälkeen ollaan todella isoissa ongelmissa palkkakaton kanssa.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Missä on Zadorov? Avalanchen heikoin osa-alue on puolustus ja sitä ei heikennetä lisää myymällä Zadorov ja vahvistamalla hyökkäystä.
Zadorov ei ole mikään sateentekijä.

Ja jätin sen Jostin kanssa pois tarkoituksella koska mahdollisuus treidata veks. Tilalle tulijoita en sen enempää hakenu.

Sinä kun niin perillä ni kuuluuko Bednarin pelikirjaan 7 pakkia?
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

Ralph

Jäsen
Zadorov ei ole mikään sateentekijä.
Mutta puolustus heikkenee, jos hänet korvataan AHL-pakilla. Miksi Avalanche heikentäisi heikointa osa-aluetta ja vahvistaisi parasta? Hyökkäys on paras puolustus?
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Ensi kausi tulee olemaan viimeinen kun on hyvät mahkut voittaa cuppi, sen jälkeen ollaan todella isoissa ongelmissa palkkakaton kanssa.
Rohkenen olla eri mieltä.
Sieltä loppuu kalliita(vanhojen miesten) lappuja. Prospect pool on hyvä paikkaamaan näitä.
Landyn palkka ei tule nousemaan ihmeellisesti. Makar on ainut ketä todella rokottaa cappiä ja sen sopimukseen otan vertailuun Chabotin 8x8.
Sopimuksia loppuu mm. Cole, Calvert, Bellemare. Näistä kertyy jo lähes 8m sekä cap (todennäköisesti) nousee vähäsen.
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy