Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Sanotaan näin, että tämän hetken Rakell olisi oiva hankinta Coloradon tyyliselle joukkueelle, mutta hankinnassa olisi myös tietyt riskinsä. Rakellin ero hyvän ja surkean pelin välillä on hemmetinmoinen, ja siksi ei ehkä olisi minkäänlainen upgrade Coloradon rosteriin.
Tuo voi hyvin olla, mutta vastaavaa "vikaa" on jo nykyisessä rosterissa esim. Kadri. Jos kuitenkin saataisiin yksi tällainen pelaaja lisää, joka varsinkin hyvänä päivänään olisi upgrade, niin todennäköisyys kaikilla näillä pelaajilla on se huono päivä, on huomattavasti pienempi. Siltä osin toimisi vahvistuksena kokoonpanoon ja ei oltaisi niin riippuvaisia yksittäisten pelaajien hyvistä päivistä.

Tuli itsekin tuota Rakellia pohdittua. Mietin myös Granlundia. Hänen kohdallaan saattaa tosin olla haasteita luistelussa huomioiden Avsin pelitavan.
 

Ralph

Jäsen
Pitäisikö Jordan Binningtonin jatkosopimusta pitää verrokkina Philipp Grubauerille? Eli kuusi vuotta ja 36 miljoonaa.

Molemmilla menossa kolmas kausi ykkösmaalivahtina. Puhtaasti tilastoja tutkimalla Binnington oli ensimmäisellä selvästi parempi runkosarjassa. Pudotuspeleissä Grubauerin tilastot näytti paremmalta, mutta Binnington voitti Stanley Cupin. Toisella eli viime kaudella runkosarjassa tilastot aika tasan, mutta pudotuspeleissä Grubauer oli selvästi parempi, kun Binnington ei saanut edes silmiään kiinni. Nyt tällä kaudella Grubauer on ollut parempi. Grubauer on vajaa kaksi vuotta vanhempi ja löytyy selvästi enemmän kokemusta. Ennen näitä kolmea kautta pelannut kuudella kaudella kakkosvahtina yhteensä 101 ottelua, kun Binningtonilla oli päässyt vasta kerran aiemmin pelaamaan NHL:ssä.

Kuten on tullut aiemminkin mainittua, niin Grubauerille olisi hyvä tehdä jatkot nyt, eikä odottaa arvon nousevan kauden aikana. Toki edellyttää, että Grubauer haluaa jatkaa.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Bowen Byram, J.T. Compher ja Cale Makar kaikki "pelaavat ehkä torstaina". Nyt yöllä vastassa Ducks ja maalissa Hunter Miska, joten tiedä mitä odottaa. Avalanche hakkaa taas varmaan yli 40 laukausta, mutta pitäisi myös tehdä maaleja tai Miska imuroi Ducksille voiton.

Tämän jälkeen vastassa kahdesti Wild ja tosiaan niihin peleihin odotellaan Byramia, Compheria ja Makaria takaisin. Näiden jälkeen sivussa onkin enää Pavel Francouz ja Erik Johnson, mutta niitä ei taida kannattaa odotella hetkeen mukaan.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Nojuu, siinä oli sitten actionia. Avauserässäkin 6 maalin lisäksi Avs kolautteli tolppia 4 kertaa, monesti vielä suurimmalta osin tyhjistä maaleista. Ei pelissä varsinaisesti hätää ollut missään vaiheessa, mutta Anaheim teki joka paikasta maalin. Ja vaikkei ollut paikkaakaan. Hyvä kuitenkin, että saatiin maalijyviä löydettyä monilta pelaajilta, joten ehkä se avaisi vähän ketsuppipulloja. Ylivoimaa pitää kuitenkin parantaa edelleen. Ekassa erässä Heinen piti alivoimalla kiekkoa Avsin päädyssä kolmen Avsin pelaajan tökkiessä vähän vierestä turhan pitkää. Ja samalla alivoimalla tuli jo yksi läpiajo aiemmin, toisesta läpiajosta sitten tuomittiin rankkari ja sitä kautta Anaheimin neljäs maali. Kuusi maalia alle puoleentoista erään on kuitenkin hieno saavutus. Vain yksi tyhjiin.

Käsittämätöntä tilastoa näytettiin puolessa välissä peliä. Kaikkien yritettyjen laukausten (myös blokatut ja ohi menneet siis) suhde on Avsilla 450 plussan puolella. Toiseksi parhaalla jengillä (Vegasilla ja Carolinalla) on siinä 180 tuntumassa. Aivan mieletön ero tässä kohtaa kautta - ja olisi kauden jälkeenkin.

Ei kai tässä muuta kuin maalivahtikaupoille. Seuraavaksi 2 peliä kovavireistä Minnesotaa vastaan. Tärkeitä pelejä. Grubauer lienee pelaa molemmat, eihän sillä varmaan hiki tullut tässäkään pelissä. Miska on nähty, seuraavaksi voidaan huoletta kokeilla vaikka Werneriä.
 
Suosikkiurheilijat:
Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

Plager

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues
Mielenkiinnosta, niin onko MacKinnon pelannut millä tavalla? Ei ainakaan pisteiden saralla ole mitenkään odotetusti säkenöinyt.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Noo sai se Miska annettua edes erän verran huilia Grubauerille. Ei kyllä hyvältä näytä 2. molaritilanne. Voisihan tuota Werneriä vielä kokeilla, mutta jos ei Francouzia tosiaan saada kasaan, niin hankalalta näyttää. Tällä kertaa ekan erän nihkeyden jälkeen alkoi sitten osumaan ja saatiin kairattua vielä voitto. Pelillisestihän ei ollut kahta sanaa kumpi vie.

Kuten @LostHorizon mainitsi oli tuo ekan erän ylivoima karmea! Kun toi toinen yv tuli myöhemmin, sitä jopa ajatteli, ettei toivottavasti se pilaa Avsin hyvää peliä. MacKinnon kuitenkin paukutti siitä komean maalin. Tekemistä kuitenkin riittää tuon ylivoiman suhteen.

Mielenkiinnosta, niin onko MacKinnon pelannut millä tavalla? Ei ainakaan pisteiden saralla ole mitenkään odotetusti säkenöinyt.
MacKinnonilla ollut vähän samaa vikaa kuin koko joukkueella eli tietty tehottomuus. Viimeistelyprosentit eivät ole olleet kovinkaan suurta luokkaa ja yhteen maaliin vaaditaan iso määrä paikkoja. Lisäksi pari loukkaantumista ovat sotkeneet alkukautta. Eiköhän ne tehot sieltä ala myös pikkuhiljaa tulemaan isommalla vyöryllä onnistumisten kautta.
 

Ralph

Jäsen
Ei Hunter Miska varsinaisesti imuroinut, mutta kaikki maalit oli sellaisia, jotka hyvä maalivahti hyvällä itseluottamuksella olisi voinut ottaa kiinni. Kuten esimerkiksi Philipp Grubauer. Jännä, ettei viime kauden jälkeen ollut Joe Sakicilla kiinnostusta hommata kokenutta kolmosvahtia. Kyllä sellainen olisi löytynyt, jos niin olisi Sakic halunnut. Mutta mistä loppukaudeksi kakkosvahti? Pekka Rinnettä joku pyörittelee, mutta Rinteen cap hit on aika korkea ja mun mielestä pitäisi vielä se yksi hyökkääjähankinta tehdä.

Nazem Kadri ketjuineen on juuri nyt liekessä, mutta silti siis hommaisin yhden kiekollisen kaverin lisää tuonne. Richard Rakellin kaltainen siis eli kiekollinen rightin kaveri. Rakellilla jatkuu sopimus ensi kaudelle, onko se sitten ongelma? Ei kuitenkaan ole kallis soppari. Kyle Palmieri olisi puhdas rental, mutta mielestäni väärää tyyppiä tähän hätään. Pitäisi olla itse kiekollisempi, ei viimeistelijä. Kyllä Kadri ja Andre Burakovsky kiekkoa reppuun saa, mutta kolmas kaveri tuossa saisi olla kiekollisempi kuten Rakell on. Brandon Saad duunaroimaan kolmoseen sitten.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Mutta mistä loppukaudeksi kakkosvahti? Pekka Rinnettä joku pyörittelee, mutta Rinteen cap hit on aika korkea ja mun mielestä pitäisi vielä se yksi hyökkääjähankinta tehdä.
Nyt kun mainitsit, niin miksi ei? Tämä toki edellyttää, että Nashville heittää pyyhkeen kehään (lienee vain ajankysymys), Francouz pidetään LTIR, jolloin tuo 2 miljoonaa cappiin. Nashville pidättää sen puolen palkasta ja mahdollisesti treidataan esim. Timminsiin (tosin voipi olla vielä tarpeellinen reservissä), jolla kuitenkin on potentiaalia. Nashville antaa Pekalle vielä mahdollisuuden Stanley Cuppiin Coloradossa.

Realistisempaa olisi kuitenkin poimia Buffalon duosta toinen. Ullmark nyt mieluummin, jolla caphit olisi 2,6 miljoonaa ja pelillinen taso Huttonia parempi.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mutta mistä loppukaudeksi kakkosvahti? Pekka Rinnettä joku pyörittelee, mutta Rinteen cap hit on aika korkea ja mun mielestä pitäisi vielä se yksi hyökkääjähankinta tehdä.
The Athleticin jutuissa tai jossain muualla on spekuloitu Jonathan Bernierilla, joka on vetänyt Red Wingsissä pari viimeistä kautta ihan hyvillä tilastoilla. Esim. tällä kaudella niiden perusteella Greissia edellä. Bernier on UFA tämän kauden jälkeen.
 
"I see, and I think I can score, and I score. -- Yegor Sharangovich

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Trent Frederic
The Athleticin jutuissa tai jossain muualla on spekuloitu Jonathan Bernierilla, joka on vetänyt Red Wingsissä pari viimeistä kautta ihan hyvillä tilastoilla. Esim. tällä kaudella niiden perusteella Greissia edellä. Bernier on UFA tämän kauden jälkeen.
En tykkää yhtään deadline hankinnoista, koska niistä mielestäni maksetaan yleisesti liikaa. Bernier on kyllä pelannut nyt ilmeisesti jo toista kautta hyvin joten backupiksi voisi toisaalta harkita. Francouzin tilanteesta kun ei ole sattunu mitään tietoa silmiin.

Viime kauden playoff sekoilun jälkeen olisin kuitenkin valmis jopa siihen että maksetaan jostain kykynsä osoittaneesta maalivahdista vaikka sitten vähän liikaa. Grubaueriin luotan täysin, mutta pakko sanoa että joka pelissä pelottaa että joku paikka hajoaa. Väitän edelleen että terveellä Grubauerilla Dallas olisi viime keväänä hävinny sarjan. Tai jopa terveellä Francouzilla.
 
Kärpät ja Tappara ovat aivan yössä vaikka Kärppienkin leiristä yksi kirjoittaja maalailee jo mestaruutta ”Pohjoisen puhurille”. Mikälie hänen promilletasonsa näitä kirjoittaessaan.

Spine-nimimerkiltä vuoden viesti.

Ralph

Jäsen
Mitä ilmeisemminkin Bowen Byram ja J.T. Compher pelaavat yöllä Wildiä vastaan, kuten on odotettu. Sen sijaan Cale Makar on edelleen kysymysmerkki ja näyttää siltä, että Makarilla taas venyy kaukaloon palaaminen. Dan Renouf heitettiin waivereihin, mikä kertoo kuka putoaa kokoonpanosta Byramin palatessa. Hyökkäyksestä pudonnee Logan O'Connor ja Compherin palatessa on joukkueella ykköshyökkäys koossa. Puolustuksesta puuttuu sitten edelleen Makarin lisäksi Erik Johnson ja kakkosmaalivahdin paikalta Pavel Francouz.

Parin viikon päästä, tarkalleen toinen huhtikuuta, Avalanche ja Nuggets saa alkaa ottamaan katsojia halliin. Hallista saa täyttää 22 prosenttia eli 4050 katsojaa pääsee peleihin. Tuolloin Avalanchella on back-to-back-pelit Bluesia vastaan kotona ja vielä ennen sitä on kuusi kotipeliä tyhjille katsomoille.

Loppukuun ohjelma Avalanchen osalta on siis se, että nyt vastassa on Wild kahdesti. Tulevana yönä on ensimmäinen peli ja toinen peli on lauantaina kello 21 Suomen aikaa. Sitten ensi viikolla on back-to-back-vieraspelit Coyotesia vastaan ja sitten kaksi kotipeliä Golden Knightsia vastaan. Seuraavan viikon alussa eli kuun viimeisinä päivinä on vielä Ducks ja Coyotes vastassa kotona kertaalleen ennen huhtikuun alkua ja Blues-pelejä, jonne siis tulee katsojia.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Sekä Byram että Makar kehissä, Compher sen sijaan ei pelaa.
Noista kolmesta Compher on helpoimmin korvattavissa. Jost on ollut aika pirteä stuntin aikana. Kaikki kunnia tietysti Renoufille. Pateryn nyt vaan oli pakko raahata mukaan.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Suurimmissa innostuksissani sanon, että oli yksi parhaista näkemistäni Avalanche-otteluista ikinä. Heti alusta lähtien (14 vetoa ensimmäiseen viiteen minuuttiin) homma toimi. Ylivoimakin toimi, sillä kyllähän Cale Makar on yhtä kuin ylivoiman toimivuus. Rauhoittaa ja rytmittää peliä aivan omalla tasollaan, MacKinnon on kuitenkin hyvin erityylinen pelaaja. Byram ja Makar toivat myös aivan uuden ulottuvuuden kentälle puukäsi-renoufeihin ja -pateryineihin verrattuna. MacDonald on oikeasti hyvä, eikä haittaa hänen jäällä oleminen ollenkaan. Ykköskenttä oli hyvä, kakkoskenttä oli hyvä, kolmoskenttä oli hyvä, neloskenttä oli hyvä, puolutus oli hyvä, Grubauer oli hyvä. Kyllä tuollaisia otteluita katsoo mielellään vaikka joka aamu. Useasti tuli hymyiltyä ääneen pelin aikana, sen verran herkullisia suorituksia pelissä nähtiin.

Tuolla pelillä kaatuu jokaikinen joukkue NHL:ssä. Tästäkö se peli sitten lähtisi asettumaan aloilleen jatkossakin? Tietenkään jokaisessa pelissä ei tällaista suoritustasoa voi ylläpitää, joten seuraavaan Minnesota-peliin täytyy lähteä maltillisin odotuksin. Vastustajakin tulee taas kovaa. Sitä sitten tarjolla ihan prime time -aikoihin suomalaisten näkökulmasta.
 
Suosikkiurheilijat:
Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

Ralph

Jäsen
Hunter Miska passitettiin farmiin eli Adam Werner on nyt toisena vahtina NHL:n puolella mukana.

Päivän pikkufakta liittyy siihen, että Gabriel Landeskog nousi Cody McLeodin ohi Avalanchen ottelutilastossa sijalle neljä. Avalanchen historiassa on pelannut neljä kapteenia ja nyt nämä kapteenit ovat ottelutilastossa sijoilla yksi, kaksi, kolme ja neljä.

Tehotonta Avalanchen peli on edelleen, vaikka tilanteita ja laukauksia tuleekin kovia määriä. Tai oli tuossa välissä se Ducks-peli, jolloin maalinteko toimi paremmin, mutta muutoin alle kymmenen prosentin tehokkuudella laukaisutehokkuudella mennään, mikä ei ole kummoisesti.

Tosiaan joukkue pelaa nyt ehjästi, mutta kyllä tuonne sitä Erik Johnsonia tarvitaan edelleen isosti. Puolustus tarvitsee Ryan Gravesin kaveriksi toisen selkeän puolustavan kaverin alivoimalle, taklaamaan ja blokkaamaan. Puolustus on taitava, kiekollinen ja liikkuva, mutta kokonaisuutena ilman Johnsonia köykäinen ja kokematon. Terve Johnson on tälle joukkueelle todella iso vahvistus ja olisi ollut Stars-ottelusarjassakin viime kaudella. Tietysti myös J.T. Compher ja Pavel Francouz kelpaa kokoonpanoon, mutta Johnson isoin menetys tällä hetkellä.

Landeskogin ja Philipp Grubauerin jatkosoppareita tässä yhä odotellaan. Landeskogille kahdeksan vuotta ja 56 miljoonaa sekä Grubauerille Binningtonin tavoin kuusi vuotta ja 36 miljoonaa? Mitään Richard Rakellia tai muutakaan edes kolmen miljoonan dollarin ukkoa ei välttämättä ensi kaudella mukaan mahdu uutena, kun palkkakatto pysyy samana. Kysymysmerkin tuo ilmaan myös tietenkin Kraken. Landeskog, Grubauer ja Johnson ne kysymysmerkit siis ovat, mutta Joonas Donskoin ottamista Krakenilta yhä tässä eniten toivon.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Trent Frederic
Landeskogin ja Philipp Grubauerin jatkosoppareita tässä yhä odotellaan. Landeskogille kahdeksan vuotta ja 56 miljoonaa sekä Grubauerille Binningtonin tavoin kuusi vuotta ja 36 miljoonaa? Mitään Richard Rakellia tai muutakaan edes kolmen miljoonan dollarin ukkoa ei välttämättä ensi kaudella mukaan mahdu uutena, kun palkkakatto pysyy samana. Kysymysmerkin tuo ilmaan myös tietenkin Kraken. Landeskog, Grubauer ja Johnson ne kysymysmerkit siis ovat, mutta Joonas Donskoin ottamista Krakenilta yhä tässä eniten toivon.
Oon kyllä sopimustilanetta katsoessa tullut siihen tulokseen että Landeskogille voi antaa pitkän, mutta haluaisin kuulla perusteluja. Miksi ei vaikka sitte 5 vuotta? Grubauerilla sama, mitään näyttöjä että pysyy terveenä. Rahastahan se on kiinni mut nyt ei olla 2001 tilanteessa.
 
Kärpät ja Tappara ovat aivan yössä vaikka Kärppienkin leiristä yksi kirjoittaja maalailee jo mestaruutta ”Pohjoisen puhurille”. Mikälie hänen promilletasonsa näitä kirjoittaessaan.

Spine-nimimerkiltä vuoden viesti.

Ralph

Jäsen
Grubauerilla sama, mitään näyttöjä että pysyy terveenä.
Ehkä on sitten parempi myydä Grubauer vaikka Oilersille seiskakierroksen varausta vastaan, koska eihän Avalanche loukkaantuneella maalivahdilla tee mitään. Voi vain unelmoida miltä Avalanchen alkukausi olisikaan näyttänyt, jos Grubauer olisi pysynyt terveenä.

Jos Avalanche pelkää loukkaantumisia, niin parempi jättää leikki kesken kokonaan. Jos taas Avalanche haluaa rakentaa kilpailukykyisen joukkueen tuleville vuosille, niin sitten tehdään pitkiä jatkosopimuksia tärkeimmille pelaajille. Lyhyemmät sopimukset ovat kalliimpia UFA-pelaajille ja cap hit tulee heti vastaan, jos sellaisia aletaan tekemään loukkaantumisten pelossa.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Shannon Szabados, Trent Frederic
Ehkä on sitten parempi myydä Grubauer vaikka Oilersille seiskakierroksen varausta vastaan, koska eihän Avalanche loukkaantuneella maalivahdilla tee mitään. Voi vain unelmoida miltä Avalanchen alkukausi olisikaan näyttänyt, jos Grubauer olisi pysynyt terveenä.

Jos Avalanche pelkää loukkaantumisia, niin parempi jättää leikki kesken kokonaan. Jos taas Avalanche haluaa rakentaa kilpailukykyisen joukkueen tuleville vuosille, niin sitten tehdään pitkiä jatkosopimuksia tärkeimmille pelaajille. Lyhyemmät sopimukset ovat kalliimpia UFA-pelaajille ja cap hit tulee heti vastaan, jos sellaisia aletaan tekemään loukkaantumisten pelossa.
Niin, eihän siinä ilmeisesti logiikkasi mukaan ole kuin joko tai vaihtoehtoja. Pakkoko se toinen vaihtoehto on heti vetää överiksi.
 
Kärpät ja Tappara ovat aivan yössä vaikka Kärppienkin leiristä yksi kirjoittaja maalailee jo mestaruutta ”Pohjoisen puhurille”. Mikälie hänen promilletasonsa näitä kirjoittaessaan.

Spine-nimimerkiltä vuoden viesti.

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Avalanche voisi hommata Raannan. Grubauer-Raanta olisi sopivan lasinen tandemi.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

Ralph

Jäsen
Niin, eihän siinä ilmeisesti logiikkasi mukaan ole kuin joko tai vaihtoehtoja. Pakkoko se toinen vaihtoehto on heti vetää överiksi.
Miten överiksi? Jos pidempi sopimus ei ole vaihtoehto, koska Grubauer on aina loukkaantuneena, niin miten lyhyestä sopimuksesta puhuminen on överiksi vetämistä? Jos Grubauerille tehdään yhden, kahden tai kolmen vuoden sopimus, cap hit nousee heti korkeammaksi. Lisäämällä vuosia pienennetään cap hitiä ja alle 30-vuotiaille avainpelaajille on hyvä tehdä pidempiä sopimuksia, kun palkkakatto tuottaa ongelmia ja joukkue halutaan pitää pitkään kilpailukykyisenä.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Niin, eihän siinä ilmeisesti logiikkasi mukaan ole kuin joko tai vaihtoehtoja. Pakkoko se toinen vaihtoehto on heti vetää överiksi.
Sait juuri seitsemän vuoden kirouksen niskaasi.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

3za

Jäsen
FORWARDS
2020-21
2021-22
2022-23
2023-24
Rantanen​
9,250​
9,250​
9,250​
9,250​
MacKinnon​
6,300​
6,300​
6,300​
Landeskog​
5,571​
7,000
7,000
7,000
Saad​
5,000​
Burakovsky​
4,900​
4,900​
Kadri​
4,500​
4,500​
Donskoi​
3,900​
3,900​
3,900​
Compher​
3,500​
3,500​
3,500​
Calvert​
2,850​
Nichushkin​
2,500​
2,500​
Bellemare​
1,800​
Jost​
0,874​
DEFENSE
2020-21
2021-22
2022-23
2023-24
Johnson​
6,000​
6,000​
6,000​
Girard​
5,000​
5,000​
5,000​
5,000​
Toews​
4,100​
4,100​
4,100​
4,100​
Graves​
3,166​
3,166​
3,166​
Timmins​
0,925​
Byram​
0,894​
0,894​
0,894​
Makar​
0,880​
8,000
8,000
8,000
GOALIES
2020-21
2021-22
2022-23
2023-24
Grubauer​
3,333​
6,000
6,000
6,000
Francouz​
2,000​
2,000​
TOTAL
77,243
77,885
63,11
39,35

Grubauerille ja Landeskogille Ralphin lukemat, Makarille laitoin vertailusopimuksena Ottawan Chabotin paperit.

Jos Toews (tai vaikka se Donskoi) matkaa kesällä Krakeniin jää kassaan noin ysin verran pelimerkkejä. Jostin ja Timminsin uskon jatkavan seurassa, mutten Timminsin varaan laskisi ihannekokoonpanopaikkaa. O'Connor neloseen, jos ei parempaa löydy.

Tarve ensi kaudelle 1 Top-6 hyökkääjä, 2-3 Bot-6 hyökkääjää, 1 kakkospariin kykenevä puolustaja.
 

Ralph

Jäsen
Tulihan sieltä maalivahti ja melkoinen tulikin, Jonas Johansson tulee ottamaan Hunter Miskan paikan AHL-tason kakkosvahtina. Kutoskierroksen varausvuoroon vaihtui. Eli nyt Avalanchella on uusi kakkosmaalivahti, joka on niin huono, ettei sitä uskalla peluuttaa.

J.T. Compher pelaa tänään ja pelaa nelosketjussa Matt Calvertin sekä Pierre-Edouard Bellemaren kanssa.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Onko se niin huono? Buffalossa nyt kukaan loista. Tai siis en ole kuullutkaan koko kaverista tätä ennen.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy