Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Colorado Avalanche 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Ralph, 10.05.2018 klo 18.02.

 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Laine on sitten selvästi hyytynyt muutamassa vuodessa.
   
 2. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 3. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Melkein kuviteltava, että Bednarin pallikin alkaisi pikkuhiljaa vähän heilumaan. Vaikka joukkue periaatteessa ainakin viimeiset pari peliä pelannut ihan hyvää kiekkoa, mutta maalivahtien naurettavat esitykset on vieneet pisteet, silti mikään ei poista faktaa että mm. viimeisen 15 tai 20 ottelun otannalla Avs on koko Lännen kuntopuntarin viimeinen ja muutenkin koko NHL:n huonoimpien joukossa. Materiaali on tottakai rajallinen, mutta samalla ainakin itsellä on sellainen fiilis, että ei tuossa kaikkea ole edes yritetty.

  Francouz on esiintynyt molemmissa otteluissa missä on kentälle päässyt helvetin hyvin, joten antakaa hänelle näytönpaikka. AHL:ssä hyvää tulosta tekevä Greer ylös ja hänelle muutakin kuin alle 10min peliaikaa jämäkentissä ja Söderbergin ympärille toinen tulosyksikkö, niin voisi asiat näyttää paremmalta. Tai jos ei näytä, niin olisi jotain ainakin yritetty!
   
 4. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mitä Bednarin potkiminen auttaisi? Maalivahdit on silti paskaa ja hyökkäys keskinkertaista ykkösketjun ulkopuolella. Mun mielestä tämä kausi olisi vielä ihan aiheellista pelata sillä ajatuksella, että tulee mitä tulee ja draftin jälkeen mietitään tarkemmin. On tulossa nimittäin potentiaalisesti aika järisyttävä drafti Coloradolle.
   
 5. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Bednar oli ilmeisesti nähnyt unia tai avannut internetin ennen Toronto-matsia, sillä Söderberg oli saanut ketjukavereikseen loukkaantumisesta toipuneen Wilsonin ja Compherin. Tuloksena uran ensimmäinen hattutemppu. Ei huono.

  Kanadan vierasretki päättyy ensi yönä Ottawassa. Senatorisista pitäisi kyllä pisteet kairata. Jospa nyt olisi uuden voittoputken aika. Pikku puristus ennen All Stars -taukoa.
   
 6. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Coloradollehan tuo Senatorsien kaataminen sataisi tuplana omaan laariin. ;)

  Muutamia viime pelejä vähintään osittain nähneenä toivoisi, että joukkue saisi tasapainoisen 60-minuuttisen ja stabiilin voiton ottelusta ilman, että täytyy tehdä 5-6 maalia voittaakseen.
   
 7. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Toi MacKinnon vaikuttaa kyllä aika takakireältä tyypiltä, kun sen touhuja katselee. Sikäli en paljon laittaisi painoarvoa millekään penkkipurkauksille. Summas-efektiä vissiin hiukan pelissä, siis pelaajana.
   
 8. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  En pidä kovinkaan kummoisena tiimipelaajana. Tulee mieleen NHL pelejen onlinen sniper -pelaajat jotka luistelee kiekon kanssa yksin kentän läpi ja kiskaisee maalia päin. Toki tuntuu toimivan, joten ei kait siinä mitään.
   
 9. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Noi muodostaisi Skinnerin kanssa vissiin sellaisen parin, että en hämmästyisi edes keskinäistä tappelua kesken pelin.
   
 10. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  NHL.com - Stats

  MacKinnon on yksi liigan nopeimpia ja rikotuimpia pelaajia. Lisäksi saanut ketjunsa kanssa vetää Avalanchen kivirekeä pitkin kautta, eikä apuja ole hirveästi näkynyt secondary scoringin muodossa. MacKinnon on Sakicin kanssa käynyt noita kiukutteluja läpi aikaisemmin uralla, mutta vielä niitä irtoaa kesken pelin varsinkin, kun nyt oli taas hieman pidempi surkea jakso Coloradolla.

  MacKinnonissa on se hyvä puoli onneksi, että hän kyllä lehdistölle vastailee suoraselkäisesti kysymyksiin ja nytkin kävin Bednarin kanssa tapahtuneen yhteenoton lävitse tarkasti, eikä menty hokijargonin puolelle.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 11. FinnPeak Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Perustuuko tää näkemys kirjoittajien mutuun ja keittiöpsykologiaan tyylillä "naamasta näin"? Vai onko tästä aiheesta oikeasti jotain hyviä lähteitä olemassa?
   
 12. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Rapatessa roiskuu ja niin kauan kuin tulosta tulee, niin en usko tuollaisen kiukuttelun paljon haittaavan. Kaverilla on vaan temperamenttia ja kauhea voitontahto.
   
 13. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Perustan mielipiteeni siihen mitä näen kun katson Coloradon pelejä. Ja katson niitä runsaasti. Pahoittelen ihan helvetisti jos mielipiteeni ei miellytä.

  Vai meinaatko, että pelaajan pelityyliä ei pysty pelejä katsomalla näkemään? En mä kuitenkaan vissiin MacKinnonin perhe-elämää tai muuta sielunmaisemaa koittanut tässä arvailla.

  Ja kuten sanoin, niin mainitsemani tyyli näyttäisi toimivan ainakin tarpeaksi usein. Ei kai siitä silti ole pakko tykätä?
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2019 klo 12.44
  Alamummo tykkää tästä.
 14. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Ooksää koskaan seurannut sitä MacKinnonia tarkemmin? Kyllä sen näkee naamasta. Mulla ei ole koskaan ollut ongelmia tehdä keittiöpsykoanalyysejä.
   
 15. FinnPeak Jäsen

  Lainaus:
  Otetaas sitten vähän defenssejä pienemmälle. Käsitin että kirjoittaja Leon (jolle vastasit) puhui vähän yleisemminkin kuin vain ottelutapahtumista.

  Enkä mielestäni ilmaissut mitään mielipidettä, penäsin vain että onko tähän aiheeseen jotain oikeasti läheltä ammentavia lähteitä? Aihe kun vain yksinkertaisesti kiinnostelee.
   
 16. FinnPeak Jäsen

  Lainaus:
  Juu oon, mutta en seuraa Coloradoa mitenkään aktiivisesti. Ei oo mullakaan ollut ongelmia niitä tehdä ja kyllähän Nathanilla semmonen sitruunansyöjän ilme on tämän tästä. Mutta kun kotisohvalta tää on viisasteltu niin ihan pirun korkeaa merkitystä omalle ana_lyyshilleni en anna. Siksi oiskin jännä lukea jotain diipimpää tarinaa jengistä.
   
 17. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche, Real Madrid
  Rantanen on kunnossa heti tämäniltaiseen peliin Nashvillea vastaan, mutta EJ:llä on jonkinlaisia aivotärähdyksen oireita ja huilaa ainakin All Stars -tauon ajan. Bednar kuitenkin odottaa EJ:n olevan kunnossa tauon jälkeen. On kyllä lasinen äijä tuo meidän Johnson.

  Lähes kaikki pelit olen tällä kaudella katsonut, mutta kirjoittamiseen ei ole aikaa tai oikeastaan intoakaan löytynyt. Peliesitykset vaihtelee, tulokset vaihtelee, mutta oikeastaan aina on tulos vastannut kaukalossa nähtyä.

  Hyvä, että Söderberg on saanut paremmat ja myös Carlille itselleen paremmin sopivat laiturit. Nyt kakkoskenttä muodostuu kolmesta kohtalaisen taitavasta mutta myös melko hitaasta pelaajasta. Kaikki tekevät hartiavoimin töitä eikä tuo hitauskaan ongelma ole. Kerfootin vierelle voisi joku taitavampi maalintekijä löytyä vielä. Andrighetto on vain nopea pelaaja, mutta ei siihen tulosvastuussa voi luottaa. Neloseen taas ois mukava saada Calvert - Dries - Nieto kolmikko.
   
 18. avs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Pari kautta sitten oli pelien katselu sitä että Varly torjui voittoja ja muu joukkue koitti tehdä tehoja. Nyt on tehoja ykkösvitjassa ja maalivahdit pettää ilta toisensa jälkeen. En oikein edelleenkään ymmärrä miksei hyvin paikkoneelle Francouzille ole annettu mahdollisuutta pelata koko peliä.
   
 19. Gust Jäsen

  Treeneissä laitettu kärkiketjut uusiksi:

  Kerfoot-MacKinnon-Wilson
  Landeskog-Söderberg-Rantanen

  Saa nähdä jääkö taas parin erän kokeiluksi vai onko tässä pidemmän ajan ratkaisu.
   
 20. Ralph Jäsen

  Mistä löytyisi ensi kaudelle uusi kakkosketjun laituri? Treidillä Nylander, Björkstrand, Burakovsky tai vastaava? Vai UFA-markkinoilta rahat kiinni Eberleen? Skinner tai Panarin ovat varmasti liian kalliita tulevaisuutta ajatellen. Vai mennäänkö Kerfootilla? Ehkä Eberle on parasta napata vapaista, niin ei tartte treidailla mitään palasia pois.

  Eli ensi kauden kärkiketjut olisi:

  Landeskog - MacKinnon - Rantanen
  Kakko - Hughes - Eberle
   
  Fat Cat tykkää tästä.
 21. Arkkienkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Ykkösketju(kin) on tällä hetkellä ihan paperia. Laiha lohtu tässä vaiheessa kauden ekan puolikkaan kestänyt tehoilu ja vire. Kaksi top pickiä on hyvin todennäköistä, mutta riittääkö sekään muuttamaan tätä touhua kestävämpään suuntaan?
   
 22. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Aika näyttää, kestävää touhua ei ole ainakaan hankkia mitään järjestäen ylihintaisia pelaajia vapailta. Eiköhän vaikkapa Eberle pyydä sellaisia vuosia ja palkkaa että antaa olla vaikka ihan hyvä pelaaja on.

  No loppusijoitus arvonnassa ja muutenkin kausi loppuun ennen isompia suunnitelmia.

  Huonoin rekordihan tässä on tosiaan joulukuun alusta koko liigassa... Eilinen pelikin oli koominen kun kiekot sinne maaliin vaan löytää. Se Wennbergin maali varsinkin kuvasti tuota ns. Avalanchen puolustusta kun kerran 50 peliin osuva kaveri löytää juuri jyvän ja vieläpä Grubauerin pelatessa.
   
 23. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Top 2 pick jos tulee ja siihen päälle Makar, niin ensi kaudelta on jo lupa odottaa enemmän. Ehkä joku puolustaja vielä lihoiksi kesällä? Kakkossentteriä kaivataan
   
 24. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tätä menoa kaksi top 2 -pickiä.
   
 25. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Juu. Vielä parempi. Oikeastaan kaksi jotain luokkaa top 10 pickiä olisi aika optimi tilanne, parempi kuin joku ykköskierroksen pleijaripyrähdys tällä kaudella.