Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Colorado Avalanche 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Ralph, 10.05.2018 klo 18.02.

 1. Ralph Jäsen

  Ilmeisesti pakille oli tarvetta nyt jo ja isokokoinen jenkkipakki Drew Helleson varattiin Avalanchen toimesta. Se tanskalaismokke meni jo, joten ei saatu tietää, olisiko Avalanche todella hänet halunnut.

  Avalanche varaa jo melko pian uudestaan, kun varaavat kolmannen kierroksen alkuun heti. Ja sitten toinen sille kierrokselle ja sitten odotetaan viidennettä. Putoaako Robert Mastrosimone numerolla 63?

  Canucks hommasi J.T. Millerin, joten olisiko heillä nyt enemmän varaa kaupata joku hyökkääjä vaihdossa Tyson Barrie'hen?
   
 2. Ralph Jäsen

  Matthew Stienburg oli sitten kolmas varaus numerolla 63. En edes ollut huomannut koko nimeä ennen tätä varausta ja hänet on listattu Pohjois-Amerikan kenttäpelaajarankingissa sijalle 133, joten melko yllättävä haku. Rightin sentterilaituri ja siirtyy yliopistosarjaan ensi kaudeksi. Kanukki kyseessä.
   
 3. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Neljäntenä varauksena Alex Beaucage, isohko kanadalainen rightin laituri. Viime kaudella QMJHL:än mestaruus ja hyvät tehot Rouyn-Norandan joukkueessa. Hyvä ylivoimapelaaja, kova laukaus ja taitoa löytyy, mutta luistelussa ongelmia, mikä osaltaan nosti hänen varausnumeroaan. Ihan hyvä haku korkealla pistepotentiaalilla, toivottavasti saa luisteluaan kehitettyä.

  Stienburg oli aikamoinen out of the box -veto kanadalaisesta collegejoukkueesta. Avsin scouttiosasto on ilmeisesti nähnyt jotain, mitä muut ei.

  Viimeisillä varauksilla toiveissa maalivahtiarpa ja vaikkapa yli-ikäinen haku mallia Saigeon. Ehkä joku venäläinen olisi myös kiva varata tässäkin draftissa Zhuryavlovin, Kovalenkon, Shmakovin ja kumppaneiden kaveriksi.
   
  Viimeksi muokattu: 22.06.2019 klo 23.00
 4. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS&NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #24, #8, #64, #47
  Lainaus:
  On siellä joku Girard myös kuka taitaa olla noiden kahden kanssa lähes "melko" kova prospect.
  Girard - Johnson
  Zado - Barrie
  Cole - Makar
  Byram - Helleson
   
 5. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Jos Barrie pysyy jengissä (en usko) niin itse laskisin Coloradon alakerran helposti top-3 joukkoon jos kaikki ovat ehjänä. Riippuen siitä miten hyvin Byram sopeutuu, voi pakisto olla silti lähellä top-5 vaikka Barrie treidattaisiinkin pois.
   
 6. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Avs on toiveikas, että Connor Timmins, joka oli koko viime kauden aivovammaoireiden vuoksi sivussa, tulisi nyt takaisin. Hän on odotusarvollisesti kovempi pakki kuin Helleson ja ottanee paikkansa pakistossa.
   
 7. Ralph Jäsen

  Avalanche tarvitsee hyökkäykseen kaksi kunnon vahvistusta, sentterin ja laiturin kakkosketjuun. Yksi sellainen olisi varaa hommata luopumatta kenestäkään kalliista, mutta kahteen hyökkääjähankintaan ei ole varaa. Tämä pakottaa myymään jonkun hyväpalkkaisen tieltä ja se olisi luultavasti Tyson Barrie.

  Barriesta luopuminen on järkevää, jos Bowen Byram on NHL-valmis. Byramin liittyessä mukaan Avalanchella olisi hänen ja Barrien lisäksi Erik Johnson, Samuel Girard, Ian Cole, Nikita Zadorov ja Cale Makar eli seitsemän pakkia, joista ketään ei olisi järkevää pitää katsomossa. Näin ollen heitä on yksi liikaa ja pelityyleistä johtuen Barrie olisi järkevin kaupattava. Cole ja Zadorov voisivat myös olla vaihtoehdot, mutta pelityyliltään ovat korvaamattomia.

  Barrie pois ja tilalle hyvä kakkosketjun sentteri, siinä olisi ideaa jos Byram on NHL-valmis. Sitten toisella treidillä laituri tai sitten joku UFA-markkinoilta.

  Lainaus:
  Jos Byram on NHL-valmis, niin Connor Timminsillä ei liene vielä asiaa NHL-kokoonpanoon. Olisi kuitenkin seiskapakki ja vuoden loukkaantuneena ollutta parikymppistä lupausta ei ole mitään järkeä roikuttaa katsomoroolissa. Eiköhän Timmins mene ensi kaudeksi AHL:ään ja sitten vuoden päästä yrittää tehdä Johnsonista kauppatavaraa.

  Mutta tosiaan Timmins on varmasti Drew Hellesonin edellä hierargiassa.

  2019-20:

  Girard - Johnson
  Cole - Makar
  Byram - Zadorov
  + Barberio

  2020-21:

  Byram - Makar
  Girard - Zadorov
  Cole - Timmins
  + joku kokenut seiskapakki

  2021-22:

  Byram - Makar
  Girard - Timmins
  Zadorov - Helleson

  Siinä olisi hauska puolustus, kun keski-ikä olisi noin 23,5 vuotta. Ja jos Zadorovin kanssa samantyylinen Josh Anderson on tuolloin valmis ja Zadorov kaupataan tieltä pois, olisi keski-ikä noin 23 vuotta.
   
  Gust ja Alamummo tykkäävät tästä.
 8. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS&NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #24, #8, #64, #47
  @Alamummo @Ralph
  Ainii, unohdin Timminsin. Oli kaikenlisäks rightin pakki.

  Mulle jotenki jääny sellanen kuva et Änärissä aika paljon katotaan kätisyyden kautta pakki parit. Mahtaako näin edelleen olla?
  Rightin pakkeja on nyt Barrie, Johnson, Makar ja Timmins.
  Leftiltä löytyy Girard, Zado, Cole ja Byram sekä Barberio.

  Onkohan Timminsistä tullu nyt jtn uutta tietoa et pystyis ens kaudella vetää ylhäällä ehjänä ja sillä varjolla treidattais Barrie nyt johonki top6 hyökkääjään? Mahdollisesti Zadon kanssa ei päästä yhteisymmärrykseen sopimuksesta ja vois olla myös treidin paikka jossain kohtaa kesää/syksyä.
   
 9. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Karmeita sopimuksia taas on tehty. Melkein toivoo et Sakic ei tee mitää. Huhu Hayesistä Coloradoo oli jo paha mut tolla hinnalla lottovoitto ku ei tullu.
  .

  Draft oli ok ja toivon mukaa
  maltti riittää johdossaki.
   
 10. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Voisiko joku osaava kirjoittaja avata Avalanchelle 2019 - 2020 -topicin? @Ralph ? Tai sitten @Moderaattorit voisivat katkaista tämän tuosta Ralphin kommentista ylempänä uudeksi topiciksi. Hassua kirjoittaa täällä, kun edellinen kausi on taputeltu ja uutta joukkuetta ja uusia sopimuksia puuhataan täysillä.
   
 11. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mää voin tänään illalla kirjoitella uuden kausiketjun.
   
  Makkeli, Leon, tunsbe ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 12. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Tämä olisi hieno juttu!