Ralph

Jäsen
Toinen peräkkäinen tappio lisäajalla ja taas lukemin 3-2. Molemmat Avalanchen maalit ns. tuplaohjureita. Ekassa Barrie laukoi ja Jost ohjasi kiekon Landeskogin kautta sisään. Toisessa laukoi Rantanen ja Landeskogista kimposi MacKinnonin kautta sisään. MacKinnonille maali kuudenteen peräkkäiseen otteluun kauden alusta ja uusi franchise-ennätys kyseessä.

Jaa-a. Seuraavaksi Devils, sitten iltapäiväottelussa Hurricanes ja idän reissulla vielä Flyerskin.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Ai Sven Andrighetto onkin jo kunnossa. Saatta pelata jo Devilsiä vastaan ensi yönä, on aktivoitu pois IR-listalta. Toivottavasti pelaa ja toivottavasti Marko Dano saa kokeilla myös. Ykkösketjua ei rikota, mutta alempana voisi tehdä kokeiluja.

Vaikka Sheldon Dries onkin sentteri, putoaa Andrighetton tieltä mitä luutltavammin pois. Vladislav Kamenev ja Gabriel Bourque ovat myös liipasimella. Matteille Nieto ja Calvert voisi katsomota hakea vauhtia myös.

Wilson - Jost - Andrighetto
Kamenev - Kerfoot - Dano
Nieto - Söderberg - Calvert

Näin minä kokeilin nyt.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Philipp Grubauerille toinen startti, toivottavasti saisi hyvän pelin ja alkaisi todenteolla kirittämään Semyon Varlamovia. Vaikka Varlamov onkin taas tasoa Vezinamov, jatkuvasti on pelko puserossa loukkaantumisen suhteen. Siksi hyvä kakkosmaalivahti kelpo pelintuntumalla olisi kiva.

Ilmeisesti Sven Andrigetto, Vladislav Kamenev ja Gabriel Bourque muodostavat yhden ketjun. Eli Tyson Jostin ketju pysyy ennallaan, Andrighetto ei sitä sekoita.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Blue Jackets
Ihan hyvät kaksi jälkimmäistä erää Rangersia vastaan, mutta edelleen odotellaan ehjää kokonaisesitystä. Varlamov jatkoi maagisia esityksiään, Girardilla on alla pari heikompaa ottelua, mutta oikein muitakaan ei Johnsonin rinnalle ole nyt laittaa, sillä Zadorovkin hakee parasta teräänsä. Andrighetton paluu on hyvä asia, toivottavasti hän toisi tehoja mukanaan. Kamenev jätti positivisen kuvan viime ottelussa, ansaitsee lisää pelejä.

Jostin peli on ollut hyökkäyssuuntaan todella köyhää ja näkymätöntä. Onhan hänellä vielä monta vuotta aikaa kehittyä, mutta Avalanche tarvitsee kakkossentteriltä parempaa hyökkäyssuuntaan. Yksi ratkaisu olisi tietysti laittaa Söderbergin laidalle pelaaja, josta olisi jotain hyötyä myös hyökkäyssuuntaan, kuten vaikkapa Andrighetto. Toiseen laittaan sitten vaikkapa Calvert. Nieton kohdalla jonkinlainen herääminen on tapahduttava, tai ainakin toivottavasti löytää itsensä pian katsomon puolelta. Jos itse saisin päättää, niin menisin tässä terveystilanteessa näillä:

Wilson-Jost-Kerfoot
Andrighetto-Söderberg-Calvert
Bourque-Kamenev-Dano

Dano ei kuitenkaan vielä ensi yönä pelaa, joten hänen näkemistään saadaan yhä odotella. Compherin vammassa ei ilmeisesti ole kyseessä mistään vakavammasta, sillä mies on jo luistelukunnossa. Kun alkukauden palettiin lisätään Andrgihetto ja Dano Compherin tervehtyessä vaihtoehtoja ja kilpailua pelipaikoista on taas paljon enemmän.

Devils on ollut kovavireinen ensimmäiset ottelunsa ja lähtee suosikkina peliin. Koko joukkueelta vaaditaan hyvää peliä voittoon, Grubauer tuskin ottaa samanlaisia koppeja kuin Varlamov. Toisessa päässä Kinkaid on pelannut loistavasti Schneiderin ollessa loukkaantuneena. Boksista saisi myös pysyä paremmin pois, toki tuomarilinjakin on ollut melko mielenkiintoinen useaan otteeseen. Olisin tyytyväinen pisteeseen, jatkoajalla Avalanche tuskin ainakaan voittaa, 3vs3-peli on ollut surkeaa.
 

Ralph

Jäsen
Dano ei kuitenkaan vielä ensi yönä pelaa, joten hänen näkemistään saadaan yhä odotella.
CapFriendly muuten listasi Danon osastoon "NHL Non-Roster". En muista aikaisemmin tällaista kuulleeni. Eli on NHL-joukkueessa, mutta ei lasketa 23 pelaajaan. Kai waiver-pelaajalle saa noin tehdä, tai jotain. Mutta Danoa tuskin nähdään kaukalossa ennen kuin hänet on tuosta aktivoitu normaaliin rosteriin mukaan.

Dano mukaan laskettuna Avalanchella on 24 pelaajaa mukana NHL-joukkueessa, koska Compheria ei ole laitettu IR-listalle. Dries tuosta farmiin joutaa Danon tieltä.

Mun mielestä Avalanchen hyökkäys on tarpeeksi työläs (Landeskog, Söderberg, Wilson, Nieto, Bourque, Calvert + myös Jost, miksei Rantanen tai Compher), että aivan turhan monta ns. kiekotonta pelaajaa on kerralla matkassa. Nieto, Calvert ja Bourque -kolmikosta kaksi on tarpeeksi, ehkä vain yksikin. Siksi mielummin Danoa kokeilemaan kuin Bourque'ta, minun mielestäni.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Largo

Jäsen
Eli on NHL-joukkueessa, mutta ei lasketa 23 pelaajaan. Kai waiver-pelaajalle saa noin tehdä, tai jotain. Mutta Danoa tuskin nähdään kaukalossa ennen kuin hänet on tuosta aktivoitu normaaliin rosteriin mukaan.
Vai olisiko jonkinlainen työlupa-asia, minkä vuoksi ei lasketa rosteriin vielä? En siis tiedä, mutta oma veikkaukseni on tämä.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42
Katoin historiaa ja tollaista kirjoitin 2016 jonkun pelin jälkeen

Mikko Rantanen kun oli viime kaudella vähän honkkeloija ylhäällä ollessaan... on Mikko nyt mies. Ei purista mailaa, tekee peliä sähläämättä ja maaleja alkanut syntymään. Eikä Maalit(2 kpl) mitään säkäreitä vaan hyviä vetoja.
Pääsee pelaamaan kärkiketjuissa ja ylivoimaa.. niin tulee paukuttaa aivan kelpo pisteet vielä tällä kaudella.


Näin siinä sitten on käynyt. Kelpo pisteet vain ei jäänyt tuonne historiaan vaan on nyt karmeessa vedossa. Avsin ykkönen aivan tulikuuma ja jossain joku kirjoittikin hyvin, ettei Rantasen tehot enää vain johdu hyvistä ketjukavereista.
No ei Mikko varmasti tee yksittäisistä huippupelaajista parempia vaan täydentää omalla vahvuuksillaan ja taidoillaan tuhotrion.. eikä kukaan porukka tunnu säästyvän kolmikon teurastukselta.
 
“As usual, there is a great woman behind every idiot.”

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kyllä Rantanen on tuossa ketjussa se monsteri joka luo muille tilaa ja aikaa ja viskoo kiekkoa sitten mielin määrin muille vedeltäväksi. Hieno ukkeli. Toki soisi yhden maalin maalivahtia vastaankin.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Tiukka peli ja paljon jäähyjä Devilsiä vastaan. Kairasivat kuitenkin makean vierasvoiton ja samalla Grubauerin ensimmäisen Avalanche-nutussa.
Ykkösketjusta lienee turha jauhaa sen enempää kuin että MacKinnonin maaliputki meni poikki.Yhtä kaikki kovin kauden avaus seurahistoriassa.
Rantanen jahtaa vielä J-M Lilesin syöttöennätystä, joka on siis yhdeksän pelin mittainen.
Kamenevia testattiin sekä AV:lla että YV:llä. Ei varsinaisesti ihmeitä esittänyt, yhden onetimerin pääsi paukauttamaan.
Nieto voisi kyllä käydä hakemassa poppariosastolla vauhtia. Yksi tyhmä hyökkäyspään jäähy ja ainakin yksi maalipaikan missaus. Saattoi olla jopa kaksi.
Andrighetolle kelpo paluu ja heti maali. Vaikkakin vasta videohinkkauksen jälkeen.
Jostin voisi ottaa ykkösylivoimasta pois. Siihen löytyy varmaan joku parempikin tilalle.
 
"Be a bad motherfucker" -Jules Winnfield

Ralph

Jäsen
Nyt myös Gabriel Landeskogille yli piste per peli, oli kyllä huikea ottelussa. Kyllähän se hieman harmitti, että Nathan MacKinnonin maaliputki meni poikki, mutta onpahan ainakin maali per peli.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Eihän se ole kuin 19 tuntia kun Avalanche pelaa taas, iltapäiväpeli Pohjois-Carolinassa. Marko Dano on saanut luvat kuntoon ja on virallisesti NHL-kokoonpanossa, Sheldon Dries lähti farmiin. Mahtaisiko Dano saada Avalanche-debyytin Hurricanesia vastaan, kenties Gabriel Bourque'n paikalla eli Sven Andrighetton ja Vladislav Kamenevin ketjussa?

Philipp Grubauer saa toisen startin putkeen, tämä on jo tiedotettu.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Gabriel Landeskog on nyt pari peliä ollut aivan kingi. Johtaa muuten NHL:n tehotilastoa lukemalla +10. Philipp Grubauerille on mennyt Semyon Varlamovin oppi perille, älä pelaa nollapeliä vaan yritä päästää se yksi lopussa. Varlamovin voisi olettaa palaavan maalille kun Avalanche kohtaa ensi yönä Flyersin.

Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen ovat NHL:n historian 21. pari, joka aloittaa kauden vähintään kahdeksan ottelun pisteputkessa. Avalanchen historiassa ei samaa ole ennen nähty, mutta Nordiquesissa kaudella 1988-89 siihen pystyi Joe Sakic ja Anton Stastny. Tämä kaksikko ei yhdeksään pystynyt, siinä MacKinnonille ja Rantaselle tavoitetta.

Idän vieraskiertue jatkuu vielä tämän huomisen Flyers-ottelun verran. Sitten takaisin kotiin, jossa kuitenkin itämaisia vastustajia. Ensin Lightning ja sitten odotetussa ottelussa Senators ja Matt Duchene. Tämä Duchenen paluu Pepsi Centeriin on NHL.comissakin jo huomioitu. Tämän jälkeen onkin jännä nähdä minkä joukkueen väreissä Duchene seuraavan kerran Pepsi Centrissä pelaa. En usko, että enää Senatorsin.

Ykköskeju kaipaisi taas taustatukea, joten katse kääntyy Alexander Kerfootiin ja Tyson Jostiin. Ja nyt ei ole puhe Jostin ylivoimalla tulevista ohjuri- tai ripaimaaleista vaan tasakentällisin. Sven Andrighetto on hyvä piriste nelosen, mutta Vladislav Kamenev ei valitettavasti tunnu vieläkään riittävän. Malttia ja liikettä pitäisi parantaa. Matt Calvert on mun mielestä ollut, ehkä odotetusti, hutiveto. Ei sovi Blake Comeau'n tavoin Carl Söderbergin ketjuun, ei tuo fyysisyyttä samalla tavalla. Gabriel Bourque sopisi siihen paremmin. Mun puolesta Calvert voisi mennä katsomoon, Bourque Söderbergin ketjuun ja se Marko Dano Kamenevin ketjuun.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Vladislav Kamenev katsomoon, Marko Dano tilalle. Lisäksi Sven Andrighetto ja Tyson Jost vaihtaa paikkoja. Eli:

Wilson - Kerfoot - Andrighetto
Bourque - Jost - Dano

Ja Semyon Varlamov odotetusti maalissa.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
6-1-2. Seitsemän pistettä vieraskiertueelta.
Danon #56 ensimmäinen peli Avs-nutussa, pelasi Jostin sentteröimässä ketjussa Bourque toisella laidalla.
Kerfoot tosiaan siirretty kakkosen keskelle, kuten @Ralph tuossa kertoikin. Andrighetolla oli pelissä kyllä paikkoja, toivottavasti ketju saa tulosta aikaan.
Nieto teki kauden ensimmäisensä. Muutoinhan pelissä olikin tutut kuviot, ykkösketju jatkoi hyvää kauttaan, Mikolle YV-maali ja toinen vielä tyhjään nuottaan.
Varlylle pakollinen ohjurimaali. Muuten tutun kovassa vireessä.
Seuraavaksi Tampa Bay kotona.
Viikonloppuna vielä Ottawa ja Duchenen paluu Pepsi Centeriin sekä vieraspeli Minnesotassa. Paljon on siis Avalanche-kiekkoa vielä tarjolla loppuviikosta.
 
"Be a bad motherfucker" -Jules Winnfield

Ralph

Jäsen
Semyon Varlamovin torjuntaprosentti 95,3 on vähintään kolme peliä startanneista paras ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,64 toiseksi paras, edellään vain toinen maailman kahdesta parhaasta maalivahdista eli Juuse Saros. Voitoissa hän on jaettu ykkönen kahdeksan muun kanssa. Hienosti on kausi alkanut ja myös Philipp Grubauer paranteli lukemiaan heikon avausottelun jälkeen.

Jotain pitäisi kyllä keksiä, että Tyson Jost, Alexander Kerfoot, Sven Andrighetto -osasto alkaisi samaan tulosta. Vai eikö vain taso riitä? William Nylander olisi kiva lisä, mutta ei riitä palaset.

Mää tykkään tästä puolustuksesta, kun on selkeä ja monipuolinen kuusikko, vaikka esimerkiksi Nikita Zadorov hakee itseään vielä. Ei tarvitse kuitenkaan kierrättää vaan näillä kuudella mennään, ellei joku loukkaannu. Sitten tulee se Mark Barberio törmäilemään omiin maalivahtiin.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
William Nylander olisi kiva lisä, mutta ei riitä palaset.
Mites offer sheet, riittäisikö siihen palaset, nopeasti katsoin ettei Coloradolta puutu kuin neloskieppi ensi draftista. Joku 7milj$/kausi tai vähän päälle tarjous Toronton suuntaan niin irtoaisikohan Nylander sillä? Tietysti nuo offer sheetit tuntuvat olevan kirosana managerien keskuudessa joten vaikea nähdä tuommoista tapahtuvan, mutta kunhan nyt tänne pohdin...
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Largo

Jäsen
Mites offer sheet, riittäisikö siihen palaset, nopeasti katsoin ettei Coloradolta puutu kuin neloskieppi ensi draftista. Joku 7milj$/kausi tai vähän päälle tarjous Toronton suuntaan niin irtoaisikohan Nylander sillä? Tietysti nuo offer sheetit tuntuvat olevan kirosana managerien keskuudessa joten vaikea nähdä tuommoista tapahtuvan, mutta kunhan nyt tänne pohdin...
Ei kai sitä offer sheetiä Torontolle anneta, vaan Nylanderille. Ja siis Torontohan matchaa aivan varmasti kaikki offer sheetit pl. päättömät 13 miljoonaa/kausi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Ei kai sitä offer sheetiä Torontolle anneta, vaan Nylanderille. Ja siis Torontohan matchaa aivan varmasti kaikki offer sheetit pl. päättömät 13 miljoonaa/kausi.
Matchaako? Siellä on tulossa sekä Matthewsin, että myös Marnerin sopimusneuvottelut eteen ja jos Toronto menisi matchaamaan vaikka Nylanderin 7,5 milj.$ lapun niin tällä olisi varmasti merkitystä Marnerin sopimusneuvotteluihin. Kiinnostaisi tietää miksi sanot varmasti, mitä muuten tuommoisessa 7.5 milj.$/kausi offer sheetissä liikkuisi Toronton suuntaan? Voit olla oikeassa, mutta jos vähän perusteluja saisi? Itse en olisi niin varma tuosta kuitenkaan...
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Largo

Jäsen
Matchaako? Siellä on tulossa sekä Matthewsin, että myös Marnerin sopimusneuvottelut eteen ja jos Toronto menisi matchaamaan vaikka Nylanderin 7,5 milj.$ lapun niin tällä olisi varmasti merkitystä Marnerin sopimusneuvotteluihin. Kiinnostaisi tietää miksi sanot varmasti, mitä muuten tuommoisessa 7.5 milj.$/kausi offer sheetissä liikkuisi Toronton suuntaan? Voit olla oikeassa, mutta jos vähän perusteluja saisi? Itse en olisi niin varma tuosta kuitenkaan...
Kompensaatio tuolle summalle on 1st, 2nd ja 3rd.

Tietenkin matchaavat, jonka jälkeen punnitsevat vaihtoehtoja treidaamiselle. Jos joku sen 8 miljoonaa Nylanderille tarjoaa, Toronto matchaa sen - olettaen Nylanderin suostuneen tarjoukseen - ja offerin tehnyt seura polttaa neuvottelusiltoja Dubasin kanssa. Sen jälkeen Dubas alkaa metsästämään treidikumppania Nylanderille tai mietttimään muita vaihtoehtoja mahduttaakseen Marnerin ja Matthewsin ensi kauden budjettiin. Tuo kompensaatio on kuitenkin ”vain” tuo yllä mainittu, joten kyllä siihen vastataan. Toki sitten yli tuon kasin menevät tarjoukset on hieman eri asia, kun korvaus on tuon lisäksi toinen ykköskiekka. NMC-klausuuli voi toki vaikuttaa aika paljon tilanteessa, mikäli sellaisen tämä hypoteettinen GM sinne laittaa. Vaikeuttaa Dubasin elämää aika lailla, jos ei hänellä ole mahdollisuuksia liikuttaa Nylanderia matchaamisen jälkeen.

Edit: periaatteessa Dubas joutuu punnitsemaan tilanteessa sen, saako hän treidaamalla Nylanderin, paremman korvauksen kuin tuo 1,2,3. Toronto haluaan kuitenkin vahvistusta tähän hetkeen, joten tuo kompensaatio ei ole ihan otollinen Leafsin tilanteeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Kompensaatio tuolle summalle on 1st, 2nd ja 3rd.

Tietenkin matchaavat, jonka jälkeen punnitsevat vaihtoehtoja treidaamiselle. Jos joku sen 8 miljoonaa Nylanderille tarjoaa, Toronto matchaa sen - olettaen Nylanderin suostuneen tarjoukseen - ja offerin tehnyt seura polttaa neuvottelusiltoja Dubasin kanssa. Sen jälkeen Dubas alkaa metsästämään treidikumppania Nylanderille tai mietttimään muita vaihtoehtoja mahduttaakseen Marnerin ja Matthewsin ensi kauden budjettiin. Tuo kompensaatio on kuitenkin ”vain” tuo yllä mainittu, joten kyllä siihen vastataan. Toki sitten yli tuon kasin menevät tarjoukset on hieman eri asia, kun korvaus on tuon lisäksi toinen ykköskiekka. NMC-klausuuli voi toki vaikuttaa aika paljon tilanteessa, mikäli sellaisen tämä hypoteettinen GM sinne laittaa. Vaikeuttaa Dubasin elämää aika lailla, jos ei hänellä ole mahdollisuuksia liikuttaa Nylanderia matchaamisen jälkeen.
Jees, ja jotenkin luulisin, että sieltä jonkinlainen klausuuli löytyisi niin isosta sopparista kun olisi kyse kuitenkin. Coloradolla olisi siis kaikki mahdollisuudet tuommoinen tehdä, toki mahdollisuudet tuolle mainitsemallesi neuvottelusiltojen polttamiselle Toronton suuntaan olisi siinä sit myös (mikä on mielestäni täysin naurettavaa, jos tuommoinen offer sheet mahdollisuus NHL:ssä on niin miksi sitä ei saisi käyttää jne. poistaisivat koko mahdollisuuden kun eivät siitä tykkää). Joku 7,5M$ offer sheet Nylanderille ja siihen jonkinlainen klausuuli päälle niin en yllättyisi jos Toronto jättäisi matchaamatta, siellä peli kuitenkin toimii myös ilman Nylanderia, Marnerin suuntaan tuo olisi selvä viesti, että jos haluaa Torontossa pelata niin ei kannata ruveta ihan liikoja pyytelemään ja puolestaan jos lähtisivät matchaamisen jälkeen Nylanderia kaupittelemaan ja sopimuksessa olisi joku klausuuli niin voisi jäädä paljon huonommatkin kortit käteen.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Toronto on kyllä periaatteessa joukkue jonka pelaajia kannattaa offer sheetata. Heillä ei ole cap-tilaa tuleville kausille mikäli aikovat pitää merkittävän osan pelaajistaan. Toki Marleaun voisi periaatteessa saada lähetettyä Arizonaan tms. mutta klausuuleja taitaa olla riittävästi ettei se tule olemaan helppoa.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Ralph

Jäsen
Mites offer sheet, riittäisikö siihen palaset, nopeasti katsoin ettei Coloradolta puutu kuin neloskieppi ensi draftista.
Riittää palaset, mutta ei palkkakatto tulevaisuudessa. Avalanche on nyt palkoissa melko pohjilla, mutta kalliita jatkosopimuksia on luvassa. Ensi kesänä Rantanen saa monta monta miljoonaa, Kerfoot ja Zadorov usemman miljoonan myös. Lisäksi pari muuta pienempää. Ja ensi kesänä Jost ja Girard. Toki takaisinkin päin lähtee pelaajia palkkoineen, mutta onko heittää seitsemän miljoonaa Nylanderille parin vuoden päästä ilman, että pitäisi alkaa näitä josteja ja girardeja kauppailla.

Mutta Nylander sisään ja draftista Hughes, Senatorsin vuorolla, niin alkaa alemmatkin ketjut hieman näyttää paremmalta. Toki en jaksa uskoa, että Nylanderiin tartutaan ja ei tuo Senatorsinkaan ihan Hughes-tasolla pelaa juuri nyt.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Riittää palaset, mutta ei palkkakatto tulevaisuudessa. Avalanche on nyt palkoissa melko pohjilla, mutta kalliita jatkosopimuksia on luvassa. Ensi kesänä Rantanen saa monta monta miljoonaa, Kerfoot ja Zadorov usemman miljoonan myös. Lisäksi pari muuta pienempää. Ja ensi kesänä Jost ja Girard. Toki takaisinkin päin lähtee pelaajia palkkoineen, mutta onko heittää seitsemän miljoonaa Nylanderille parin vuoden päästä ilman, että pitäisi alkaa näitä josteja ja girardeja kauppailla.
Juuri näin. Mieluummin pidän nuo omat varaukset, kun niillä saanee kokoonpanoon todennäkäisesti yhden halvan ELC-pelaajan niihin tuleviin Cup-runeihin ja farmista löytyy tarpeeksi miehiä kärkkymään paikkoja tuonne tulosyksiköihin ja secondary scoringiin.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Mutta Nylander sisään ja draftista Hughes, Senatorsin vuorolla, niin alkaa alemmatkin ketjut hieman näyttää paremmalta. Toki en jaksa uskoa, että Nylanderiin tartutaan ja ei tuo Senatorsinkaan ihan Hughes-tasolla pelaa juuri nyt.
Siellähän olisi Duchenekin varmaan saatavilla. ;)

Varmaan vielä kuukauden pari pystyy pelkällä ykkösellä voittamaan pelejä, mutta luulisi jossain vaiheessa loppuvan eväät, jos ei tule muilta ketjuilta tarpeeksi tukea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy