LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Jospa sitä aktivoituisi itsekin myös kirjoituspuuhissa pelkän lukemisen lisäksi alkavalle kaudelle.

Ian Colen sopimus on lievästi ylihintainen, mutta onneksi järkevän pituinen sekä todellakin tarpeeseen tuleva. Muodostanee EJ:n kanssa hyvän shutdown-parin antaen kiekollisemmille pareille mahdollisuuksia aloittaa enemmän hyökkäyspäässä. Matt Calvertia en sitten ymmärrä ollenkaan. Neloseen löytyy jo muutama ukko, ja vaikken Nietosta ollenkaan pidäkään, oliko hankinnalle tarvetta? Toivottavasti jotain heistä ei nyt kaavailla ylempiin kenttiin "kovuutta" tai "kokemusta" tuomaan. Avalanchen pelityyli loksahti viime kaudella paikalleen nuorten, nopeiden ja nälkäisten hyökkääjien esiinmarssilla. Ei sinne kaivata riippakiviä mukaan. Söderberg sitten etsii itselleen pari laituria, joiden kanssa lähtee shut-down rooliin.

Jonkinnäköinen aloitustaitoinen sentteri olisi kuitenkin ollut hyvä hankkia. Jostin ja Compherin kehityksellekin voisi olla parempi pelata ensin vähemmän puolustavassa roolissa laidalla ennen sentterin vastuuta. Nyt molemmat heitetään heti syvään päätyyn. Varmasti selviävät, mutta menestyvätkö roolissaan. Andrighetto ei minun kaavailuissani kokoonpanoon mahtuisi ollenkaan, joten jonkun laitahyökkääjän ottaisin myös mukaan. Andrighetto sitten tuuraamaan loukkaantumisia. Mutta nää on näitä, ei tässä varmaan menestyksestä vielä haaveillakaan.

Avalanchen tiedetään olevan tosissaan Erik Karlssonin perässä. Senators on myös kaupitellut mukana Bobby Ryania, mutta Avalanchen tiedetään olevan niitä joukkueita, jotka haluvat pelkän Karlssonin, ei Ryania. Ryan kyllä olisi pelaaja tarpeellinen hankinta, kuten mainittua, tuonne keskikenttiin. Mutta neljäksi vuodeksi yli seitemällä miljoonalla per kausi hän on aivan liian kallis. Jos sopparia olisi yksi vuosi jäljellä, niin eri juttu. Eli Ryan kelpaa pelaajana, mutta ei tuolla sopparilla.

Hyvin epätodennäköistä, että Karlsson suostuisi Avalancheen siirtymään, mutta veikkaisin Avalanchen olevan Senatorsille mieluisa kumppani. Mutta en siis usko kauppaan, koska Karlsson saa itse nimetä kymmenen joukkueen listan ja Avalanche tuskin on siellä. Mutta jos Karlsson siirtyisi, vaihdossa tulisi varmasti se Senatorsin oma ykköskierroksen vuoro. Siihen päälle varmaan Tyson Barrie ainakin.
Vaikka Karlsson onkin loistava puolustaja, en haluaisi luopua tuosta Ottawan ykkösestä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Ottawa on jäämässä aivan liigan pohjalle ja ensi vuoden draftikerrasta odotetaan hyvätasoista. Varsinkaan, jos hinta olisi kyseisen pickin lisäksi Barrie + X.

Jokavuotinen development camp on käynnissä ja onhan siellä iso läjä mielenkiintoisia pelureita. Avalanche oli myös kutsunut mukaan varaamattomaksi jääneen Vladislav Kotkovin.
Tämä on erittäin hyvä uutinen. Olin todella yllättynyt, ettei kukaan varannut Kotkovia. Monessa lähteessä oli veikattu menevän ensimmäisen sadan nimen joukossa.
 
Tärkeimmät urheilijat:

Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Alivoimapelaajista lähti Comeau, niin luonnollisesti Calvert ottaa Comeaun paikan, kun ei noissa omissakaan mitään pomminvarmaa puolustusvelvoitteet hyvin hoitavaa pelaajaa löydy. Calvert on vielä tuttu mies Bednarille, niin mikä jottei.

Muutenkin Sakicilta ihan mikkomallikasta, että ei lähtenyt hurjastelemaan UFA-pelaajien perään. Omista kasvateista on kasvatettava se edullinen runko, jota sitten treideillä täydennetään vahvuuksista heikkouksiin. Maalivahtipalettikin on ensi kaudeksi aika avoinna, kun Varlamov, Grubaeur ja Francouz selvittävät järjestyksen keskenään. Ensi kaudella Colorado toivottavasti taistelee pudotuspelipaikasta ja voi sellaisen napatakin, jos joku divisioonan mammuteista vetää kautensa vihkoon.
 

Ralph

Jäsen
Vaikka Karlsson onkin loistava puolustaja, en haluaisi luopua tuosta Ottawan ykkösestä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Ottawa on jäämässä aivan liigan pohjalle ja ensi vuoden draftikerrasta odotetaan hyvätasoista. Varsinkaan, jos hinta olisi kyseisen pickin lisäksi Barrie + X.
Ihan omaa spekulaatiota tuo Barrie, mutta kun yrittää omassa päässä mahdollista treidiä arvuutella, väkisin Barrien luopuminen tulee mieleen. Jos Karlsson tulisi olisi selvää, että joku hälle siellä tekisi tilaa puolustuksessa. Ja Karlsson ja Barrie on vaikea saada mahtumaan samaan puolustukseen. Ennen Colen hankintaa ajattelin, että Johnson voisi pelata vasemmalla...

Johnson - Karlsson
Zadorov - Barrie
Girard - Nemeth

... mutta Colen tultua en keksi muuta kuin Barrien kauppaamisen. Johnsonista eivät luovu, Girardista varsinkaan. Cole ei tietenkään lähde ja en usko Zadoroviinkaan. Jäljelle jää Nemeth ja Barrie, joista Nemeth tuskin liiemmin edes kiinnostaa Senatorsia. Ja Barriesta on riittänyt huhuja aiemminkin. Nemethin lähtiessä tai jäädessä seiskapakiksi olisi aika kiekollinen ja kallis puolustus...

Cole - Karlsson
Girard - Johnson
Zadorov - Barrie

... kun taas Barrien lähtiessä olisi aika tasapainoinen kalusto....

Zadorov - Karlsson
Cole - Johnson
Girard - Nemeth

Barrie on mun suosikkeja, mutta tosiaan väkisin hänen kauppaaminen tulee mieleen kun Karlsson-fantasioita pyörittelee ja Barrien nimen laittaminen mukaan samaan aikaan harmittaa, että Karlssonin saaminen kihelmöi. Onhan se fakta, että vaikka Barrie on aivan huikea kiekollisesti, Karlsson on vieläkin parempi. Ja vaikkei ole maestro omaan suuntaan, silti siellä myös selvästi parempi.

Toki jos Avalanche hommaisi Karlssonin antamatta Barrieta, Barrie laitettaisiin heti perään lihoiksi ja sillä hankittaisiin Nugent-Hopkins tai vastaava hyökkääjä. Edes fantasiamielessä Karlsson ja Barrie ei samaan aikaan Avalanche-puolustukseen mahdu.

Mutta luultavasti fantasiatasoa koko Karlssonin haaveilu, vaikka siis Avalanche oikeasti on kiinnostunut ja on luultavasti Senatorsille halutuin kauppakumppani.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Vaikken Karlssonin fani olekaan (Barrien olen), niin onhan Karlsson todella iso upgrade Barrieen. Samaa mieltä sinun kanssa siitä, etteivät samaan puolustukseen mahdu. Ei olisi mitään ongelmaa antaa Barrieta ja vaikka Coloradon ensi vuoden ykköspickiä Ottawaan. Kuten sanoin, en luopuisi Ottawan ykköspickistä. Sieltä mahdollisesti tuleva Hughes on kuitenkin Karlssonia parempi palanen.

E: Pitää vielä kehua Sakicia loistavasta työskentelystä maalivahtien kanssa. Monelle maalivahtia tarvitsevalle joukkueelle jäi luu käteen, kun Sakic toimi nopeasti hankkien markkinoiden ykkösnimen Coloradoon.
 
Tärkeimmät urheilijat:

Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Cole pelaa kovaa omassa päässä, puolustaa omiaan tarvittaessa, mutta osaa myös usein antaa helpon ykkössyötön jolla päästään omista pois. Välillä säväyttää myös hyökkäyspelaamisellaan, mutta totuuden nimissä melko ohutta se on. En ulkomuistista muistanut, mutta loukkaantumisia on ollut jonkin verran urallaan - johtuen varmaan kovasta pelityylistä. Blokkaa kuteja, taklaa ja raastaa, mutta minusta Avsin antama iso sopimus velvoittaa myös jonkinlaiseen kiekolliseen rooliin. Henkilökohtaisesti iloitsisin jos Cole ottaisi seuraavan stepin urallaan tämän sopimuksensa aikana mihin varmaan itsekin tähtää tällä sopimuksella. Liian iso sopimus jos Cole ajateltiin vain shutdown-pakiksi, mutta jos Avalanchessa koetaan, että on rahkeita kehittää vähän offensiivista pelaamista niin voi osoittautua loistavaksi hankinnaksi. Ihmettelen suuresti jos ei saa niiden fanien suosiota jotka vähän seuraavat joukkuetta kaukalon ulkopuolisissakin asioissa.
@ColCbj, tuossa yllä Cole pelaajana onkin jo hyvin kerrottu. Loistava pelaaja tosiaan omassa päädyssä ja alivoimalla erinomainen. Itse kuvailin miestä aina Pensin-osiossa soturiksi, tulette kyllä huomaamaan vielä, että miksi. Loistavan puolustajan saitte (huom. nimenomaan puolustajan), mutta itse en näe kauheasti mitään potentiaalia hyökkäystehojen löytymisen suhteen. Kädetön Cole ei missään nimessä ole, mutta ainakaan Pens-vuosina ei Colella kauheasti ollut annettavaa hyökkäyspäässä. Joka tapauksessa hyvä hankinta Coloradolta!
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Ralph

Jäsen
Avalanchella on ensi kaudella taas ihan oma AHL-joukkue, kun ECHL-mestari Colorado Eagles liittyy uutena AHL:ään. Tämä on hyvä juttu, kun välimatka NHL- ja AHL-joukkueella ei kartalla ole suuri.

Avalanchen AHL-miehistö oli aika pieni, mutta nyt sinne tuli pari vahvistusta. Hyökkääjät Scott Kosmachuk ja Sheldon Dries saivat yhden vuoden sopimukset sekä aiemmin maalivahti Joe Cannata solmi vuoden jatkon.

Avalanchen puutteet ennen kesää olivat seconday scoring -osastolla. Nyt on vahvistettu sekä maalivahtiosastoa, puolustusta että hyökkäyksen työmyyräosasoa. Eli kaikkia muita paitsi secondary scoringia, jossa isoin puute on. UFA-markkinat ovat lähes tyhjät kun James Neal meni muualle. Enää siellä on Patrick Maroon, johon en koskisi metrin tikullakaan, sekä se Anthony Duclair, joka olisi uusi Nail Yakupov. Muutoin kiekolliseen roolin ei löydy kuin Yakupov itse, 36-vuotias Michael Cammalleri ja uraansa lopettava Rick Nash.

Pakko alkaa treidaamaan tai "näillä mennään" ja luotetaan Tyson Jostin ja kumppaneiden kehityksiin.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Blue Jackets
Kiitokset @tsajari ja @Walkin

Pakko alkaa treidaamaan tai "näillä mennään" ja luotetaan Tyson Jostin ja kumppaneiden kehityksiin
Yksi pelaaja keneltä on mahdollisuus odottaa enemmän on Kamenev. Viime kausi meni pipariksi heti kauden alussa sattuneen käsivamman vuoksi, mutta sitä ennen mies on pelannut hyvillä tehoilla AHL:ssä. Kamenevin uran kannalta seuraava kausi pitäisi olla se askel NHL:ään, AHL on hänen kohdaltaan aika lailla nähty. Hänessä on potentiaalia middle sixeriksi, mutta tuskin hänkään kovin kummoista secondary scoringia tulee tuomaan vielä ensi kaudella. Pelipaikka olisi kuitenkin hyvä vakiinnuttaa. Alkava kausi on 21-vuotiaalle Kameneville Pohjois-Amerikassa siis neljäs ja ainakin itsellä on häntä kohden jonkinlaisia odotuksia tulevaisuutta ajatellen.

On myös mielenkiintoista nähdä, mikä on Timminsin tilanne. Todennäköisestihän Timmins aloittaa AHL:ssä, mutta kuuleman mukaan hän oli lähellä saada rosteripaikan jo viime vuoden campilla. Voi hyvin olla, että Timmins pelaa ensimmäiset NHL-ottelunsa ensi kaudella, toki lähtökohtaisesti aloittava puolustuskuusikko on selkiö, mikäli kaikki ovat pelikunnossa.

Ja tosiaan viime viestissä mainitsin virheellisesti Calvertin pelanneen Bednarin valmennuksessa Lake Erie Monstersissa, todellisuudessa yhteistä historiaa on Springfield Falconsista, jossa Bednar oli apuvalmentajana. Cole taas on pelannut Bednarin alaisuudessa Peoria Rivermenissä AHL:ää Bednarin ensimmäisen AHL-päävalmentajapestin aikana.
 

Ralph

Jäsen
Jokavuotinen development camp on käynnissä ja onhan siellä iso läjä mielenkiintoisia pelureita. Avalanche oli myös kutsunut mukaan varaamattomaksi jääneen Vladislav Kotkovin.
Tämä on erittäin hyvä uutinen. Olin todella yllättynyt, ettei kukaan varannut Kotkovia. Monessa lähteessä oli veikattu menevän ensimmäisen sadan nimen joukossa.
Ei kauaa nämä Kotkovin kotkotukset Avalanchessa kestänyt, kun leirin päätteeksi solmi tulokassopparin Sharksin kanssa.

Sharksista puheen ollen Matt Nieto sai kahden vuoden jatkot, joten ei tarvinut pitkään vääntää. Vielä alta nopeasti pois Patrik Nemeth niin saa Joe Sakic alkaa etsiä nitä vahvistuksia hyökkäykseen, kun UFA:na ei sellaisia tullut, eikä niitä ole tarjollakaan muuta kuin varmoja floppeja patrickmarooneja ja uusia nailyakupoveja Tomas Jurcon muodossa.

Erik Karlsson -haaveilut on haaveiltu, joten ei tule Karlsson Tyson Barrien paikalle, jolloin Barrie vaihdettaisiin hyökkääjään. Vähän uhkarohkeaa Sakicilta, jos näillä mennään.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Erik Karlsson -haaveilut on haaveiltu, joten ei tule Karlsson Tyson Barrien paikalle, jolloin Barrie vaihdettaisiin hyökkääjään. Vähän uhkarohkeaa Sakicilta, jos näillä mennään.
Mä olen totaalisesti missannu et Avs olis tippunu Karlsson kelkasta veks. Siellähän on joku mysteerijoukkue vielä mukana.

Eilen viimiseks luin et Rangers olis pakittamassa pois TBL-OTT 3-way diilistä.
Se pisti mietityttämään et Avsilla vois viel chäänssit olla.

Oma 1st+Meloche+Makar/Timmins Karlssoniin ja Barrien siihen 2.sentteriin esim just se RNH.
 
"Winners never quit, Quitters never win" -Vince Lombardi-

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Blue Jackets
Oma 1st+Meloche+Makar/Timmins Karlssoniin ja Barrien siihen 2.sentteriin esim just se RNH.
Niin hyvä pelaaja kuin Karlsson onkin, niin tuo kuulostaa niin hirveältä hinnalta, etten tuota treidiä tekisi. Riskinähän on vielä se, että saadaan vain rental, vaikka en kyllä usko Sakicin tekevän tuota treidiä ilman varmuutta siitä, että Karlsson tekee jatkosopimuksen. Kuitenkin tuossa skenaariossa heitetään lähes koko puolustuksen tulevaisuus romukoppaan, eikä Avalanchen hyökkäys ole vielä sitä tasoa, että secondary scoring riittäisi Cupiin. RNH toki auttaisi, mutta laitureita uupuu yhä. Käytännössä Avalanche siis saattaisi tuhota tämän hyvin alkaneen Sakicin uudelleenrakennuksen antamalla keskeisimpiä palasia pois.
 

Ralph

Jäsen
Riskinähän on vielä se, että saadaan vain rental, vaikka en kyllä usko Sakicin tekevän tuota treidiä ilman varmuutta siitä, että Karlsson tekee jatkosopimuksen.
Sehän on selvä ja jos tuo toteutuisi, Karlsson varmaan tekisi ensin sen kahdeksanvuotisen jatkon Senatorsin kanssa ja heti sen jälkeen hänet kaupataan Avalancheen.

"Oma 1st+Meloche+Makar/Timmins" olisi mun mielestä kyllä yllättävän hyvä hinta. Jos tuo "oma" tarkoittaa siis Avalanchen omaa. Eli Avalanche edelleen pitäisi itsellään Senatorsin ykkösvarauksen, sen hyvin mahdollisen top-5-varauksen. Meloche ei niin suuri prospekti ole, mutta toki nuo kaksi muuta on, mutta Avalanchen oma varausvuoro saattaa Karlssonin ja Nugent-Hopkinsin jälkeen olla taas numerolla 15-20. Tuohon varmaan tarjottaisiin mukaan palkkoja Wilsonin muodossa.

Mutta en todellakaan usko asiaan. Jos Senators ja Avalanche tekee kaupan, se sisältää varmasti Senatorsin oman ykkösvuoron paluun takaisin heille.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Sehän on selvä ja jos tuo toteutuisi, Karlsson varmaan tekisi ensin sen kahdeksanvuotisen jatkon Senatorsin kanssa ja heti sen jälkeen hänet kaupataan Avalancheen.

"Oma 1st+Meloche+Makar/Timmins" olisi mun mielestä kyllä yllättävän hyvä hinta. Jos tuo "oma" tarkoittaa siis Avalanchen omaa. Eli Avalanche edelleen pitäisi itsellään Senatorsin ykkösvarauksen, sen hyvin mahdollisen top-5-varauksen. Meloche ei niin suuri prospekti ole, mutta toki nuo kaksi muuta on, mutta Avalanchen oma varausvuoro saattaa Karlssonin ja Nugent-Hopkinsin jälkeen olla taas numerolla 15-20. Tuohon varmaan tarjottaisiin mukaan palkkoja Wilsonin muodossa.

Mutta en todellakaan usko asiaan. Jos Senators ja Avalanche tekee kaupan, se sisältää varmasti Senatorsin oman ykkösvuoron paluun takaisin heille.
Sopimus tosiaan varmastikin tehdään ennen kauppaa, jos kaupasta vain saadaan sovittua.

Tuo kauppahinta olisi mielestäni ihan hyvä hinta. Edelleen: Senatorsin ykköspickiä ei pidä liikuttaa Ottawan suuntaan takaisin. Tästä syystä en usko, että Karlssonia nähdään Coloradossa ensi kauden alussa. Ja hyvä niin.
 
Tärkeimmät urheilijat:

Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Blue Jackets
"Oma 1st+Meloche+Makar/Timmins" olisi mun mielestä kyllä yllättävän hyvä hinta. Jos tuo "oma" tarkoittaa siis Avalanchen omaa. Eli Avalanche edelleen pitäisi itsellään Senatorsin ykkösvarauksen, sen hyvin mahdollisen top-5-varauksen. Meloche ei niin suuri prospekti ole, mutta toki nuo kaksi muuta on, mutta Avalanchen oma varausvuoro saattaa Karlssonin ja Nugent-Hopkinsin jälkeen olla taas numerolla 15-20. Tuohon varmaan tarjottaisiin mukaan palkkoja Wilsonin muodossa.
Tuo kauppahinta olisi mielestäni ihan hyvä hinta. Edelleen: Senatorsin ykköspickiä ei pidä liikuttaa Ottawan suuntaan takaisin. Tästä syystä en usko, että Karlssonia nähdään Coloradossa ensi kauden alussa. Ja hyvä niin.
Jos Karlssoniin uhrataan Makar/Timmins ja Meloche, sekä Barriella hankitaan "RNH", tulisi Avalanchesta lähes tulkoon contender. Cappiin jäisi tilaa kolmisen miljoonaa, sitten tietysti lisää jos Wilson kaupattaisiin. Ensi kesänä on edessä Rantasen ja Zadorovin jatkosopimukset. Rantasen sopimus on vähintään 6m vuodessa, ellei ensi kausi kovin huonosti mene. Zadorov voi hyvällä kaudella saada 4-5m myös. Jos ajatellaan optimistisesti, noihin sopimuksiin menee 10 miljoonaa. Orpik maksaa miljoonan vähemmän kuin tällä kaudella, eli 1.5m. Myös Kerfootin, Compherin, Andrighetton ja Toninaton sopimukset loppuvat. Noista kaikki eivät välttämättä jatka, mutta kolme ensin mainittua on aika keskeisessä osassa secondary scoringia tällä hetkellä. Otetaan nyt esimerkiksi vaikka Kerfootille 3m ja Compherille 2m. Varlamovilta vapautuu 5.9m ja Francouz toivottavasti siirtyy kakkosmaalivahdiksi. Jos cap nousee taas noin viisi prosenttia, jää todennäköisesti tilaa johonkin hyvän tason UFA-vahvistukseen ensi kesän mahdollista tarjontaa en ole tutkinut), toki Söderbergin voi todennäköisesti jonnekin dumpata. Tällöin tilaa olisi vajaa kymmenen miljoonaa, jolla saisi pari hyvää kaveria.

Epäilyksen aiheitakin jää, ei ole varmuutta, onko Grubauerista ykköseksi. Johnsonin loukkaantumisherkkyys tekee myös puolustuksesta äkkiä heikon, oikean puolen prospekteistakin on treidattu kaksi. Kaiken sujuessa hyvin, eli prospektit kehittyvät nopeasti ja draft onnistuu (Ottawan vuorolla joku huipputalentti hyökkäykseen), Grubauer onnistuu, Jost, Kaut, Girard ja kumppanit kehittyvät ja Johnson pysyy kunnossa, on kuitenkin mahdollisuudet menestykseen onnistuneilla UFA-hankinnoilla. 2019-2021 olisi optimaalisin aika voittaa, sen jälkeen ainakin Landeskogille tarvitaan uusi lappu. Myös Karlsson ja Johnson ovat vielä sopivassa iässä ja nuorten ainakin jossain kohtaa valmiita NHL:ään.

Näin ajateltuna ei tuokaan reitti missään nimessä huono vaihtoehto ole, kun tarkemmin miettii, joten täytyy ottaa sanat takaisin. Voi toki olla, että jossain kohdin unohdin jonkin tekijän tai laskin väärin. Lockout saattaa myös sotkea kuviota tuolla ajanjaksolla.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Heitin oman ehdotuksen siltä pohjalta mitä TBL on huhujen tarjonnut/tarjoamassa.
Serga, Foote, Callahan(3Rd team) + 1st.

Toi on mun mielestä liian kova hinta.

Meloche ei ole ainakaan enää mikään top prospect, Makar ja Timmins on sekä sitten oma 1st on todnäk 10-20 pickin välissä.

Voi olla et mitä kauemmin aikaa kuluu niin toi olis jopa mahdollinen.

Eilen luin huhuja et TBL-NYR-OTT treidi olis kaatunut. Saa nähdä mitä tulevat päivät sisältää.
 
"Winners never quit, Quitters never win" -Vince Lombardi-

Ävssät

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Colorado Avalanche
Heitin oman ehdotuksen siltä pohjalta mitä TBL on huhujen tarjonnut/tarjoamassa.
Serga, Foote, Callahan(3Rd team) + 1st.

Toi on mun mielestä liian kova hinta.

Meloche ei ole ainakaan enää mikään top prospect, Makar ja Timmins on sekä sitten oma 1st on todnäk 10-20 pickin välissä.

Voi olla et mitä kauemmin aikaa kuluu niin toi olis jopa mahdollinen.

Eilen luin huhuja et TBL-NYR-OTT treidi olis kaatunut. Saa nähdä mitä tulevat päivät sisältää.
Ei tuo Karlssonista (kunhan ei olisi rental) olisi liian iso hinta. Siis jos se on tosiaan Timmins/Makar eikä Timmins ja Makar.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Ei tuo Karlssonista (kunhan ei olisi rental) olisi liian iso hinta. Siis jos se on tosiaan Timmins/Makar eikä Timmins ja Makar.
Juu ehdottomasti toinen vaan.
Tuo hinta olis järkevä. Ja tuskin Sakic ottaa rentalina, 8v/11m ensin Ottawan kanssa ja sit Avsiin.
 
"Winners never quit, Quitters never win" -Vince Lombardi-

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Muutama nosto tylsille kesän päiville.

Conor Timminsillä todettiin jälleen aivotärähdys ja joutui missaamaan development campin. Noita nyt on sattunut jo useampiakin, ja kun pelityylinä on pitää kiekkoa vähän liian pitkään, voi AHL olla kova sarja puolustajalupaukselle. Toivotaan nyt, ettei sen isompia terveysongelmia tule.

Shane Bowers valittiin ainoana Avs-prospectina Kanadan harjoitusleirille.

El Capitano meni naimisiin viime viikolla. Pelaajien sosiaalisia medioita seuraavat ehkä näkivät paloja villistä juhlinnasta. Paikalla oli myös ex-Avalanche Matt Duchene.
 
Tärkeimmät urheilijat:

Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Blue Jackets
Nyt myös Nemethin kanssa on saatu solmittua jatkosopimus, eli ensi kauden rosteri alkaa todennäköisesti olla valmis. Nemethille yksi vuosi ja 2.5 miljoonaa, ensi kesänä UFA, jolloin mies todennäköisesti vaihtaa seuraa.

Landeskog-MacKinnon-Rantanen
Andrighetto-Jost-Kerfoot
Wilson-Kamenev-Compher
Nieto-Söderberg-Calvert

Bourque, Toninato

Onhan tuo middle six edelleen todella köykäinen. Todennäköisesti hankintoja ei kuitenkaan enää tulee, vaan näillä mennään. Yhtä top 6 -laituria tuo huutaisi. Nelonen ja ykkönen ovat kunnossa, paljon onkin kiinni Jostin, Kerfootin ja Compherin kehityksestä. Compher pelasi viimeksi hyvän alkukauden, toivottavasti säästyy nyt loukkaantumisillta ja pystyy pelaamaan tasapainoisemman kauden. Bourqueta voi tuonne sitten heitellä mukaan todennäköisesti jo melko aikaisessa, koska Andrighetto, Wilson ja Compher tuskin pysyvät kunnossa.

Zadorov-Johnson
Cole-Barrie
Barberio-Girard

Lindholm/Alt

Itse lähtisin tällaisella ryhmityksellä, jos Nemeth tosiaan on pois kauden alusta. Zadorov-Johnson on hyvä puolustuspari, joka pystyy pelaamaan kaikkein vaikeimmat minuutit ja myös kohtalaisesti ylöspäin. Cole tasapainottaa Barrieta ja kolmosparissa Barberio pelaa Girardin rinnalla Nemethin paluuseen asti. Puolustus on mielestäni nyt ihan hyvässä kuosissa Nemethin ollessa kunnossa, Barberio sopii seiskapakiksi vallan mainiosti ja pystyy tuuraamaan.

EDIT: Unohdin kokonaan Nemethin leikkauksen, joka saattaa pitää hänet sivussa kauden alussa. Tällöin tietenkin kokoonpano muuttuu Barberion tullessa mukaan pelaaviin Girardin rinnalle. Nemeth tuskin on myöskään parhaassa terässä heti paluunsa jälkeen, joten pelipaikka varmastikin löytyy kolmosparista ainakin aluksi. Kokoonpano ja teksti muutettu.

Varlamov
Grubauer
Francouz (AHL)

Todennäköisesti miehet pelaavat kauden puoliksi ja kesällä tai treiditakarajalla Varlamov jättää seuran. Kaiken mennessä hyvin kaudella 2019-2020 maalivahtikaksikko on Grubauer-Francouz. Toivottavasti Grubauer pystyy ottamaan seuraavan askeleen ja osoittaa kuuluvansa ykköseksi. Varlamovin nivuset tuskin kestävät koko kautta, joten luultavasti Francouzille tulee startteja NHL:ssä jo tänä vuonna.

Eiköhän tavoitteeksi ole hyvä asettaa playoff-paikan uusinta, helppoa se ei tule olemaan, sillä varsinkin Blues on vahvistunut merkittävästi viime kaudesta.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Nostetaan kauas pudonnut ketju. Jeff Skinneriä tuskin tulee, kun kaupattiin Sabresiin. Sen sijaan KHL:stä voisi tulla Nail Yakupovia korvaamaan Sergei Shumakov. Mitään huhua ei siis ole nimenomaan Avalancheen liittyen, mutta purki sopimuksensa CSKA:n kanssa siirtyäkseen NHL:ään. Parilla kaudella tehnyt jo kovia tehoja ja viime kaudella täräytti 40 pistettä 47 otteluun. Rightin kiekollinen hyökkääjä, sellainen Avalanchelle kyllä tähän hätään sopisi.

Landeskog - MacKinnon - Rantanen
Wilson - Jost - Shumakov
Andrighetto - Compher - Kerfoot
Nieto - Söderberg - Calvert

Toivottavasti Avalanche nappaisi tästä halvalla potentiaalisen venäläisen.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Mike Haynes on saanu kenkää Altitudelta. Tää on kova isku, kun herran selostuksen parissa on Avalanche-fanius alkanut.
 
"Be a bad motherfucker" -Jules Winnfield

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
Senators pelaa kovaa tahtia Avsille TOP 5 pickiä kesälle.

Eikö olisikin mahtavaa, jos Avs menisi playoffeihin ja varaisi silti 1st overall? Ennen varauksen ilmoitusta, Sakic kävelee mikin eteen draft-lavalle ja kiittää Pierre Dorionia, Eugene Melnykiä ja koko Senatorsin organisaatiota ja ilmoittaa Avalanchen varaavan Jack Hughesin.

Innolla odotan tätä kautta :D
 
Are lobsters mermaids to scorpions? The truth is out there.
Always be yourself. Unless you can be the Batman. Then always be the Batman.

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avs, suomalaiset NHL:ssä ja KHL:ssä
Vielä mahtavampaa olisi, kun hallitseva Stanley Cup-mestari varaisi 1st overall vain pari viikkoa cupin nostamisen jälkeen... :D
Olisi kyllä, mutta taitaa olla hiukan epärealistista tämä kuitenkin, ainakin tällä kaudella.
 
Are lobsters mermaids to scorpions? The truth is out there.
Always be yourself. Unless you can be the Batman. Then always be the Batman.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy