Ted Raikas
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- SaiPa
Sivuaa ehkä lähinnä ketjun aihetta, mutta en keksinyt muutakaan.
Mitäs arvon chilin ystävät on mieltä siitä, että chiliä sekoitellaan perinneruokiin, mihin se ei siis perinteisesti kuulu? Onko se ruoan raiskaamista, vai hyvää uudistumista ja kokeilunhaluisuutta.
Meinaan viimeeksi tänään söin hernerokkaa ja heitin sinne chiliä sekaan (toki ihan jauheena). Omasta mielestäni se tuo hernekeittoon ihan oman uuden säväyksensä niiden perinteisten sinappien ja kumppanien kanssa. Olen muutamalta taholta kuullut tuhahteluja, että sekoittelen moista maustetta noin perinteikkääseen ruokaan. Olen vaan itse pitänyt.
Pitäisi ehkä joskus kokeilla, että heittää ihan tuoretta chiliä sekaan.
Mitäs arvon chilin ystävät on mieltä siitä, että chiliä sekoitellaan perinneruokiin, mihin se ei siis perinteisesti kuulu? Onko se ruoan raiskaamista, vai hyvää uudistumista ja kokeilunhaluisuutta.
Meinaan viimeeksi tänään söin hernerokkaa ja heitin sinne chiliä sekaan (toki ihan jauheena). Omasta mielestäni se tuo hernekeittoon ihan oman uuden säväyksensä niiden perinteisten sinappien ja kumppanien kanssa. Olen muutamalta taholta kuullut tuhahteluja, että sekoittelen moista maustetta noin perinteikkääseen ruokaan. Olen vaan itse pitänyt.
Pitäisi ehkä joskus kokeilla, että heittää ihan tuoretta chiliä sekaan.