Mitä porukka on mieltä Rainbown Chilitonnikalasta, onko se oikeasti tulista vai tuntuuko se vain siltä? Tuli eilen vaihteeksi ostettua, ja mukavasti ei niitä kokonaisia palkojaan tarvitse edes pilkkoa joukkoon kun tulisuutta ja makua on hyvin siltikin.
Omalla kohdallani tulisuuden määritys on viimeistään selvinnyt seuraavana aamuna, että onko paskalla käydessä perse tulessa vai ei... Tällä kertaa em. tonnikala aiheutti tämän pirullisen reaktion. Harmi sinänsä, hyvän makuista ja poltekin kivasti kiusoittelee, mutta omalla kohdallani tuo n. 3minuuttia kestävä makuhetki ei ole tuon peräsuolen polttelun arvoista, joka tulee lähes poikkeuksetta jokaisesti hiemankin tulisemmasta ruuasta (Chilipähkinöistä ei tule, joskaan eivät ne kovin tulisia olekaan). Noh, odotellaan taas vajaa kuukausi ennen seuraavaa purkillista ja sitten taas aamulla muistellaan, miksei ollut hetkeen tullut ostettua.