Mainos

Chicago Blackhawks 2019–2020

  • 364 239
  • 1 415

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Buffalon pelaajakehitykseen en kuitenkaan luota samassa määrin kuin Chicagon vastaavaan. Siksi olen luottavainen, että Nylander saa Stromen tavoin urapolkunsa takaisin raiteilleen Chicagossa.

Nylander antoi vähän rivien välistä ymmärtää, että ei ollut täysin tyytyväinen Buffalon organisaation toimintaan. Kertoi olevansa innoissaan päästessään Blackhawksin organisaatioon, koska siellä kuulemma tiedetään miten pelaajia kehitetään. No enpä osaa arvoida kumpi organisaatio osaa kehittää pelaajiaan paremmin, mutta kyllähän Chicagossa tähänkin osa-alueeseen panostetaan isosti. Silti kait pelaajallakin joku vastuu omasta kehityksestään on, että sikäli tuollaiset kommentit voisi jättää lausumatta.

Powersin uusimmassa kerrotaan, että Ian Mitchellin kanssa käydään ensi viikolla kehitysleirillä keskusteluja tulevaisuudesta. Tiedäppä vaikka mieli muuttuisi vielä, mutta ainakin tuosta jäi vaikutelma, että Mitchell todellakin on osa tulevaisuuden suunnitelmia.

Boqvistiakin on soviteltu AHL:ään johtuen parista Knightsin hankinnasta, mutta sen näemme sitten syksyllä.

Olin tätä samaa tulossa myös tänne myös huutelemaan. Mitchell on varasti osa Blackhawksin suunnitelmia ja Jokiharjun kauppaaminen sen viimeistään osoitti. Barry Smith kehui taannoin Mitchellin persoonaa vuolaasti fiksuimmaksi nuoreksi pelaajaksi, jonka kanssa on koskaan työskennellyt. Boqvistin kohdalla AHL olisi looginen hyppy pro-tasolle, mutta vuosi Dale Hunterin alaisuudessa ei varmasti olisi haitaksi sekään.

edit. Perlinistä oli tuossa sen verran myös juttua, että ilmeisesti ensi viikolla jatkavat sopimusneuvotteluja hänen kanssaan. Aika hiljaista on ollut osapuolten suhteen tähän mennessä. Evolving Hockey´s arvio antaa Perlinin lapulle karvan päälle kahden miljoonan caphitin, mikä on todennäköisesti enemmän kuin Blackhawks olisi valmis maksamaan Powersin mukaan. Laidoille alkaa olla jo muutenkin tunkua, joten huhut Perlinin kauppaamisesta kuulostaa ihan järkeenkäyvältä vaihtoehdolta.

Jos nyt Perlini kuitenkin jatkaisi Blackhawksissa vaikkapa jollain 1,5 miljoonan caphitillä, niin tiukkaa tekee kyllä palkkakaton suhteen saada mahtumaan rosteriin ilman jotain kauppaa. Anisimovia tässä on liikuteltu jo mielessä pidemmän aikaa, mutta Artem on osallistumassa mm. joka kesäiseen pr-tempaukseen Conventioniin ja tämän perusteella vaikuttaisi venäläisen olevan organisaation suunnitelmissa ensi kaudellakin. Tai sitten ei.
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kirjoitanpa tässä samalla oman mielipiteeni Blackhawksin parhaimmista prospecteista viidentoista ensimmäisen osalta. Jätän ulkopuolelle yli 50 NHL-ottelua pelanneet sekä yli 25-vuotiaat pelaajat eli esimerkiksi Maxim Shalunovin. Pyrin ottamaan listauksessa huomioon pelaajien potentiaalin suhteessa nykytilanteeseen niin hyvin kuin vain osaan.

#1 Kirby Dach - itseoikeutetusti se listan ykkönen, josta Blackhawks odottaa tulevaisuuden ykkössentteriä ja ihan NHL:n parhaimpia pelaajia. Taidot ovat huippuluokkaa, luistelussa vähän työnsarkaa, mutta silti jo ihan kohtalaista sekä tekee töitä molempiin suuntiin. Ei ole maailman ilkein, mutta pelaa tunteella. Potentiaalia on ihan sinne pistepörssin kärkikahinoihin unohtamatta vähintään kohtalaista puolustuspelaamista.

#2 Adam Boqvist - prospect poolin taitavin luistelija, jolta offensiivisia ominaisuuksia ei puutu. Laukaus on erinomainen, peliäly huippuluokkaa, turhapa näitä luetella kun on jo kiekollisilta taidoilta NHL-tasoa. Potentiaalia on olla uusi Erik Karlsson, todennäköinen lopputulema on tuoreempi John Klingberg, mutta oikealta ampuvaan nuorempaan Erik Gustafssoniinkin sitä olisi jo erittäin tyytyväinen. Eniten kehitettävää puolustuspelaamisessa, jossa otti jo harppauksia kuluneella, ensimmäisellä kaudellaan Pohjois-Amerikassa. On muuten sosiaalisen median perusteella kasvanut vuodessa ihan kohtalaisesti.

#3 Ian Mitchell - mielestäni Blackhawksin kokonaisvaltaisin puolustaja kaikista NHL:n ulkopuolisista puolustajista. Väittäisin, että Mitchell menisi uusintadraftissa ennen Jokiharjua, sen verran kovaa on Denverin yliopistossa mennyt. Luistelu on huippuluokkaa, vahva kaveri, osaa puolustaa sekä löytyy paljon kiekollista taitoa. Monipuolinen kaveri, josta odotan selkeää ykkösparin miestä tulevaisuudessa. Se potentiaalin katto ei ole Boqvistin tasolla, mutta mielestäni Mitchell on todennäköisempi näistä kahdesta pääsemään lähemmäs sitä. NHL-valmis jo tällä hetkellä.

#4 Alex Nylander - jos olisin tehnyt tämän katsauksen viime viikolla, olisi Henri Jokiharjun nimi tässä. Jokiharju olisi huomattavasti selkeämpi valinta numerolle neljä, mutta pidän Nylanderin potentiaalia edelleen todella korkealla. Blackhawksilla on historiaa onnistuneiden reclamation-projektien osalta, joten olen varovaisen innostunut. Nylanderin offensiiviset taidot ovat ihan Dachin tasolla. Erinomainen, siis aivan erinomainen laukaus. Luova pelaaja, löytyy nopeutta sekä perheelle ominaiset kädet ovat oikein pehmeät. Raporttien perusteella sitä kuuluisaa hockey IQ:ta on kehuttu myös oikein paljon.

#5 Nicolas Beaudin - fiksu kiekollinen puolustaja, joka pelasi joidenkin mielestä varsin värittömän kauden juniorisarjassa. QMJHL on juniorisarjoista se, jota en liiemmin seuraa muuten kuin Blackhawksin prospectien osalta, joten tämä sijoitus menee lähes täysin ulkopuolisten raportteihin pohjautuvana. Tuleva kausi menee Rockfordissa, joten kanadalaiseen pääsee varmasti paremmin kiinni. Häntä on vaikea verrata keneenkään, mutta vähän tulee mieleen nuorempi Olli Määttä näistä organisaation sisäisistä pelaajista.

#6 Philipp Kurashev - ehkä henkilökohtaisella tasolla yksi mielenkiintoisimmista kavereista seurata tulevalla kaudella. Erinomainen luistelija, vahva kaveri, joka uskaltaa pelata sota-alueella. Hyvä laukaus, pehmeät kädet sekä näyttää osaavan rakentaa peliä myös muille. Jotkut odottavat Kurashevista jopa tulosyksikön kaveria, johon on kyllä potentiaalia. En tätä ihan allekirjoita, mutta näen sveitsiläisessä erinomaista complementary-pelaajaa, joka pelaa pääasiassa kolmosketjussa monipuolista jääkiekkoa perustuen taitoon sekä röyhkeyteen. Toisaalta en voi olla muistelematta kevään aikuisten arvokisoja, joissa ei ollut ollenkaan pulassa 19-vuotiaana nousten mm. ykkösylivoimaan turnauksen edetessä.

#7 Dominik Kubalik - pelkästään laukauksen vuoksi tämä tsekki menee omissa papereissa kahteen ensimmäiseen ketjuun tulevassa kokoonpanossa. Vauhtia piisaa, tekee töitä ja vaikuttaa mielekkäältä kaverilta pelaamaan esimerkiksi Toewsin kanssa. Ei kaihda kontaktia yhtään. Näen paljon yhtäläisyyksiä Brandon Saadin kanssa kiekollisena, miljoona kertaa paremmalla laukauksella. 20 maalin mies, book it.

#8 Artur Kaymov - Kayumov on minulle mieleinen prospect siinä mielessä, että on tullut Lokomotivin otteluita seurattua ja hän vaikuttaa oikealta pelimieheltä. Taitoa on venäläiseen tapaan, kokoisekseen mahtava tasapaino ja ehkä epätyypilliseen venäläiseen muottiin tekee paljon töitä myös kiekottomana. Artur pelaa tunteella, josta on surullinen esimerkki kuluneelta kaudelta. Venäläiset ovat arvaamattomia kavereita, kun haluavat pelata niin pitkään kotimaassaan, jossa kehitys voi yhtäkkiä olla todella nopeaa, joten seuraan isoin odotuksin tulevaa kautta Kayumovin osalta. Tulevalla kaudella isompi rooli kotimaassaan ja vuoden päästä kokeilemaan NHL:ään?

#9 Chad Krys - Krysiä verrattiin nuorempana Duncan Keithiin, joka näin parin vuoden jälkeen on edelleenkin kohtuutonta, mutta NHL-potentiaalia nuorukaisella on. Hankala sanoa mitä sieltä mahdollisesti tulee, mutta amerikkalainen erinomaisesti luisteleva kiekollinen puolustaja. Edelleen ehkä hiukan pidempi projekti, mutta pelit IceHogseissa kuluneelta sesongilta antoivat uskoa NHL-uraan.

#10 Dylan Sikura - do or die-kausi tulossa Sikuralle. Pelasi varsin hyvin loppukaudesta ja kauden päätöspressissä kertoi muokkaavansa peliään enemmän alaketjujen pelaajaksi. Saa nähdä mitä tuosta tulee, kun ne avut ovat kuitenkin hyökkäyspäässä, mutta Dylan on viimeisimpien kuvien perusteella kasvanut miehekkäämmäksi. Kesää on vietetty Gary Robertsin fysiikkaohjauksessa, joten omat odotukset ovat edelleen NHL-tason pelaajaksi.

#11 Alex Vlasic - Vlasic täyttää prospect poolissa sitä osastoa, josta on eniten puutetta eli koko, koko ja kolmannen kerran koko. Vlasic luistelee silti erinomaisesti, kannattaa tsekkailla videoita. Pelaa ilkeästi, offensiivisia taitojakin löytyy, mutta odotukset ovat shutdown-puolustajassa. Mielenkiintoinen projekti seurattavaksi.

#12 Evan Barratt - Barratt on varmasti muilla hieman korkeammalla listauksissa, mutta minulle Barratt on maksimissaan kolmosketjun kiekollisempi Andrew Shaw, joka on/oli prime-iässään todella hyvä NHL-pelaaja. Barratt tekee kaikkea kelvollisesti, mutta luistelua täytyy parantaa ja kerätä vielä sitä voimaa. Tuleva kausi menee vielä yliopistossa, jossa tosiaan kulunut sesonki meni erinomaisesti. Odotukset ovat suuret ja ehkä kiekollinen peli ottaa vielä suurempia harppauksia eteenpäin?

#13 Lucas Carlsson - Gustav Forsling noin kärjistetysti, mutta ehkä Lucaksella menee kehitys hieman paremmin. Statsit ovat ainakin olleet kohtuulliset viime kaudella ja raporttien mukaan oli yksi valmennusjohdon suosikeista. Musta hevonen tulevalle kaudelle jopa NHL-miehistöön varsinkin, jos Calvin DeHaan ei pysty aloittamaan kautta terveenä. Näen hieman Johnny Oduyaa pelityylissä viime kauden highlightien perusteella, hieman nopeampana.

#14 Aleksi Saarela - tuore hankinta Carolinasta, jolla on todella hyvä laukaus. Pakko sanoa ettei Saarela ole ollut tarkassa syynissä Hurricanes-kausinaan, mutta ilmeisesti on kehittynyt pienissä määrin kausi kaudelta. Tuore AHL:n mestari, joka loisti myös pudotuspeleissä. Pelaa kokoisekseen isommin ja kaverissa asuu ehkä pieni kusipää vastustajien kannalta. Jos liike riittää sekä pelaa molempiin suuntiin, tuolla laukauksella voi tehdä NHL-uran.

#15 Tim Söderlund - onneksi Blackhawks saa tämän terrierin vihdoinkin valtameren toiselle puolelle. Verrattiin vuosi kaksi sitten nuoreen Victor Arvidssoniin, mutta kehitys junnasi Ruotsissa vähän paikallaan. Söderlundista voi minimissään odottaa erinomaista roolipelaajaa, mutta pidän potentiaalia edelleen vähän korkeammalla kuin nelosketjussa. Pelaa kuin 190-senttinen, ei lopeta luistelua hetkeksikään ja todella hyvä laukaus.

Muutama nosto vielä ilman sen suurempia esittelyjä potentiaalisista NHL-pelaajista: Jake Wise, Dennis Gilbert, Andrei Altybarmakyan, Mackenzie Entwistle sekä Jakub Galvas.
 
Viimeksi muokattu:

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
#4 Alex Nylander Blackhawksilla on historiaa onnistuneiden reklamaation-projektien osalta, joten olen varovaisen innostunut.

Mitä näitä onnistuneita projekteja on ollut? Sillä kysyn kun ei joukkuetta vähemmän seuraavana tule ketään mieleen. Stromea en ikänsä takia laske ja koska ei kojooteissa koskaan saanut edes saumaa näyttää kykyjään.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Mitä näitä onnistuneita projekteja on ollut? Sillä kysyn kun ei joukkuetta vähemmän seuraavana tule ketään mieleen. Stromea en ikänsä takia laske ja koska ei kojooteissa koskaan saanut edes saumaa näyttää kykyjään.

No Patrick Sharp tulee ainakin ensimmäisenä itselleni mieleen... On niitä varmaan muitakin..
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Jokiharjusta kirjoitettua on tullut aika paljon lueskeltua eritoten Chicago-kannattajien toimesta niin täällä kuin toisellakin foorumilla. Menee ehkä vähän ilkeilyn puolelle, mutta väkisin kyllä hymyilyttää se, kuinka arviot Jokiharjusta ja erityisesti hänen suhteensa Boqvist/Mitchell-kaksikkoon on vaihtunut hetkessä. Onhan se eittämättä hieman erikoista että hetki sitten Jokiharjua sommiteltiin ykköspariin ja nyt college-lätkää hakannut Mitchell on mennyt ohitse.

Jos näiden mediaheebojen rankkauksia katsotaan, niin esim. Scott Powers laittoi hänet ennen Dachin varaamista koko Chicagon poolin kärkeen ja myös Pronman pitää häntä selvästi Mitchellia parempana prospectina (joskin asettaa hänet Boqvistin taakse).

Boqvistin osalta ymmärrän sijoituksen siltä kantilta, että se raaka hyökkäyspään potentiaali on ilmeinen. Joskaan se ei vielä CHL:ssä viime kaudella näkynyt verrattuna Jokiharjun vastaavaan, vaan pelasivat melko samanlaiset kaudet.

Erona kuitenkin on se, että Jokiharjulla on jo näyttöjä niin NHL-, AHL- kuin MM-kisatasolta. Näillä kahdella ja erityisesti Mitchellilla ei ole näyttöjä juuri yhtään miesten peleistä. Hyppy junnu-/college-lätkästä pelkästään AHL-tasolle on iso puhumattakaan NHL-tasosta. Jokiharju on jo noin puolen kauden otannalla pystynyt osoittamaan kykenevänsä pelaamaan vaativassa roolissa molemmissa. Aika moni pelaaja näyttää hyvältä alemmilla tasoilla ja lopulta on vaikeuksia pärjätä edes AHL:ssä. En sano että tämä on tilanne Chicago-kaksikon kohdalla, mutta lähinnä huomiona siihen, että liian usein lasketaan tipuja ennen kuin ensimmäistä rasahdusta on edes kuulunut.

Tämä ei ole kannanotto tähän treidiin sinänsä (koska kuten olen todennut, Nylanderilla on edelleen potentiaalia kehittyä ykköskorin äijäks), vaan lähinnä yleinen huomio tähän tiettyyn narratiivi-muutokseen.

Hieman myös ihmettelyä aiheutti väite siitä, että Jokiharjulla olisi Buffalossa vähemmän kilpailua kuin Chicagossa. Piti ihan kalenterista tarkistaa, mitä vuotta eletään.
 

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
No Patrick Sharp tulee ainakin ensimmäisenä itselleni mieleen... On niitä varmaan muitakin..
Juu tosiaan, ei enää pälähtänyt päähän ettei ollut Hawksien omia kasvatteja. Profiloitua taannoin niin vahvasti kikakoon.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokiharjusta kirjoitettua on tullut aika paljon lueskeltua eritoten Chicago-kannattajien toimesta niin täällä kuin toisellakin foorumilla. Menee ehkä vähän ilkeilyn puolelle, mutta väkisin kyllä hymyilyttää se, kuinka arviot Jokiharjusta ja erityisesti hänen suhteensa Boqvist/Mitchell-kaksikkoon on vaihtunut hetkessä. Onhan se eittämättä hieman erikoista että hetki sitten Jokiharjua sommiteltiin ykköspariin ja nyt college-lätkää hakannut Mitchell on mennyt ohitse.
Tämä on ihan tuttua NHL-faneille. Toronto-fanit ovat ihan avoimesti nostaneet Marneria liigan parhaiden laitureiden joukkoon, mutta nyt kun hän haluaa parhaiden laitureiden palkkaa, niin vikoja pelaajasta alkaa löytyä.

Hämmästyttävän paljon kyllä on saanut nyt lukea negatiivista Jokiharjusta, ihan kuin oltaisiin pahemmastakin riippakivestä päästy eroon (no ei nyt sentään). Tämä treidi ei jotenkin millään uppoa minulle, Bowmanin liikkeet tätä ennen olivat niin järkeviä ja perusteltuja tänä kesänä.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Mitä näitä onnistuneita projekteja on ollut? Sillä kysyn kun ei joukkuetta vähemmän seuraavana tule ketään mieleen. Stromea en ikänsä takia laske ja koska ei kojooteissa koskaan saanut edes saumaa näyttää kykyjään.

No Patrick Sharp tulee ainakin ensimmäisenä itselleni mieleen... On niitä varmaan muitakin..

Minä lasken Dylan Stromen tämmöiseksi projektiksi ihan vain, koska kaveri ei ollut kaupantekohetkellä minkäänlaisessa nosteessa. Patrick Sharp ehkä isoimpana nimenä tuossa nostettiin esille josta toki on jo aikaa. Nostaisin myös Richard Panikin, joka toki toisella kaudella sitten tipahtikin nopeasti chartissa ja päätyi lopulta muualle. On näitä varmasti muitakin, kuten monilla muillakin joukkueilla.

Jokiharjusta kirjoitettua on tullut aika paljon lueskeltua eritoten Chicago-kannattajien toimesta niin täällä kuin toisellakin foorumilla. Menee ehkä vähän ilkeilyn puolelle, mutta väkisin kyllä hymyilyttää se, kuinka arviot Jokiharjusta ja erityisesti hänen suhteensa Boqvist/Mitchell-kaksikkoon on vaihtunut hetkessä. Onhan se eittämättä hieman erikoista että hetki sitten Jokiharjua sommiteltiin ykköspariin ja nyt college-lätkää hakannut Mitchell on mennyt ohitse.

Jos näiden mediaheebojen rankkauksia katsotaan, niin esim. Scott Powers laittoi hänet ennen Dachin varaamista koko Chicagon poolin kärkeen ja myös Pronman pitää häntä selvästi Mitchellia parempana prospectina (joskin asettaa hänet Boqvistin taakse).

Boqvistin osalta ymmärrän sijoituksen siltä kantilta, että se raaka hyökkäyspään potentiaali on ilmeinen. Joskaan se ei vielä CHL:ssä viime kaudella näkynyt verrattuna Jokiharjun vastaavaan, vaan pelasivat melko samanlaiset kaudet.

Erona kuitenkin on se, että Jokiharjulla on jo näyttöjä niin NHL-, AHL- kuin MM-kisatasolta. Näillä kahdella ja erityisesti Mitchellilla ei ole näyttöjä juuri yhtään miesten peleistä. Hyppy junnu-/college-lätkästä pelkästään AHL-tasolle on iso puhumattakaan NHL-tasosta. Jokiharju on jo noin puolen kauden otannalla pystynyt osoittamaan kykenevänsä pelaamaan vaativassa roolissa molemmissa. Aika moni pelaaja näyttää hyvältä alemmilla tasoilla ja lopulta on vaikeuksia pärjätä edes AHL:ssä. En sano että tämä on tilanne Chicago-kaksikon kohdalla, mutta lähinnä huomiona siihen, että liian usein lasketaan tipuja ennen kuin ensimmäistä rasahdusta on edes kuulunut.

Tämä ei ole kannanotto tähän treidiin sinänsä (koska kuten olen todennut, Nylanderilla on edelleen potentiaalia kehittyä ykköskorin äijäks), vaan lähinnä yleinen huomio tähän tiettyyn narratiivi-muutokseen.

Hieman myös ihmettelyä aiheutti väite siitä, että Jokiharjulla olisi Buffalossa vähemmän kilpailua kuin Chicagossa. Piti ihan kalenterista tarkistaa, mitä vuotta eletään.

Hohhoijakaa.

Se, että minä ja ehkä joku muu sijoitti Henri Jokiharjua ykköspariin Duncan Keithin vierelle on jo tullut perusteltua tässä sekä toisessakin ketjussa. Jokiharju pelasi parhaat ottelunsa Duncan Keithin parina ykkösparissa ja kyllä, esimerkiksi minä sijoitin Henrin jälleen Keithin pariksi tulevaksi kaudeksi. Tekeekö se Henri Jokiharjusta ykkösparin puolustajan? Ei tee. Sen perusteella miten minä jääkiekkoa katson ja Blackhawksin pelaajia, niin uusia kuin vanhojakin, tunnen oli rakentamani puolustuskuusikko fiksuin mahdollinen, jossa roolit olivat kohdallaan. Minun mielestäni Blackhawksilla, kuten jo totesin viime kaudella, ei ole tällä hetkellä ykköspuolustajaa, vaan tasainen liuta kakkos-kolmos-nelospuolustajia sekä yksi seitsemäs puolustaja, joka valitettavasti pelaa NHL:ssä turhan usein.

Mediaheebot muodostavat omat mielipiteensä, minä ja muut palstalaiset teemme omiamme. Mukavaa, että sinä tulet tänne kertomaan kuinka sinua hymyilyttää kuinka minä tai joku muu palstalainen teemme omia arvioitamme pelaajista, joita seuraamme suurella todennököisyydellä enemmän kuin sinä. Se että minä olen eri mieltä asioista kuin arvostamani Scott Powers on ihan oma tarinansa ja sinulla ei pitäisi olla asian suhteen minkäänlaista ongelmaa kuten ei minullakaan sinun mielipiteittesi kanssa.

Jos katsoit viime kaudella yhtään Blackhawksin ottelua alkukaudesta ja sen jälkeen, niin varmasti huomasit, ettei Jokiharju esittänyt alun honeymoonin jälkeen juuri mitään erityistä. Sekään ei tarkoita, että Jokiharju olisi pelannut huonosti, mutta ei millään tavalla erottunut joukosta paitsi siten, että oli 19-vuotiaana yllättävän valmis NHL:ään. Jokiharju pudotettiin Rockfordiin, jossa pelasi parasta jääkiekkoa koko kaudella, mutta sitten taas MM-kisoissa oli ainakin minun silmätestini perusteella näkymätön peruspuolustaja. Rooli oli varmasti vaativa, mutta erottuiko Jokiharju yksilönä niin paljon? Ei mielestäni.

En tiedä kenen narratiivi-muutokseen otit kantaa, mutta minä ainakin olen jatkuvasti pitänyt Ian Mitchelliä potentiaalisempana prospectina kuin Henri Jokiharjua. En tiedä luetko viestejä kokonaisuudessaan, mutta prospect-listauksessani heti ensimmäisessä kappaleessa korostin sitä, että tämä lista perustuu suurilta osin potentiaaliin suhteessa nykytilanteeseen. Mutta todennäköisesti et vain lue, jotta pääset hymyilemään.

Ja edelleen: en tuota kauppaa olisi itse tehnyt, mutta jos joku kolmikosta Jokiharju/Boqvist/Mitchell piti kaupata, niin minun papereissani se oli Henri Jokiharju. Jos se nyt jollekin oli vielä epäselvää. Varmaan tässäkin haukuin Henriä ja pidän häntä riippakivenä.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Jos näiden mediaheebojen rankkauksia katsotaan, niin esim. Scott Powers laittoi hänet ennen Dachin varaamista koko Chicagon poolin kärkeen ja myös Pronman pitää häntä selvästi Mitchellia parempana prospectina (joskin asettaa hänet Boqvistin taakse).

Loppupeleissä on kait ihan sama mitä mediaheebot tai muut hahmot asiasta ajattelevat. Chicagossa saatettiin olla asiasta eri mieltä.

Boqvistin osalta ymmärrän sijoituksen siltä kantilta, että se raaka hyökkäyspään potentiaali on ilmeinen. Joskaan se ei vielä CHL:ssä viime kaudella näkynyt verrattuna Jokiharjun vastaavaan, vaan pelasivat melko samanlaiset kaudet.

Niin jos puhtaasti pisteitä katsotaan voidaan sanoa näin, mutta muuten tuo potentiaali oli kyllä ihan omin silmin nähtävissä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Niin jos puhtaasti pisteitä katsotaan voidaan sanoa näin, mutta muuten tuo potentiaali oli kyllä ihan omin silmin nähtävissä

Hauska yksityiskohta kyllä, että pelasivat aika samanlaiset kaudet. Jokiharju pelasi toki toista vuottaan valtameren toisella puolella kun Boqvist vasta ensimmäistään.

Matseja kun tuli nähtyä Portlandilta toissa kaudelta sekä viime kaudelta Londonilta, niin kyllä Boqvistin rooli oli ihan erilainen kuin Jokiharjulla. Jokiharju oli Winterhawksien ykköspuolustaja ja pelasi myös puolustajista eniten ylivoimalla tuossa WHL:n top-3 ylivoimassa, jota pyöritti Cody Glass. En sano, etteikö se vaadi mitään taitoa tuossa pelata, mutta jos vertaa vaikka Boqvistin ylivoimarooliin, niin ruotsalainen oli siinä huomattavasti alotteellisempi sekä samalla vaarallisempi. Lopulta peli pyörikin Boqvistin kautta eikä Bouchardin, toisin kuin alkukaudesta.

Erilaisia pelaajia. Jokiharju oli WHL:ssä selkeästi kokonaisvaltaisempi kuin Boqvist OHL:ssä, mutta se raaka Boqvistin offensiivinen potentiaali pesee jokaisen Blackhawksin peräpään prospectin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Hämmästyttävän paljon kyllä on saanut nyt lukea negatiivista Jokiharjusta, ihan kuin oltaisiin pahemmastakin riippakivestä päästy eroon (no ei nyt sentään). Tämä treidi ei jotenkin millään uppoa minulle, Bowmanin liikkeet tätä ennen olivat niin järkeviä ja perusteltuja tänä kesänä.

Missäs näin on kirjoitettu? Yleisesti oma tuntuma on, että Blackhawksin kannattajat olivat pettyneitä tähän siirtoon.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Jos katsoit viime kaudella yhtään Blackhawksin ottelua alkukaudesta ja sen jälkeen, niin varmasti huomasit, ettei Jokiharju esittänyt alun honeymoonin jälkeen juuri mitään erityistä. Sekään ei tarkoita, että Jokiharju olisi pelannut huonosti, mutta ei millään tavalla erottunut joukosta paitsi siten, että oli 19-vuotiaana yllättävän valmis NHL:ään. Jokiharju pudotettiin Rockfordiin, jossa pelasi parasta jääkiekkoa koko kaudella, mutta sitten taas MM-kisoissa oli ainakin minun silmätestini perusteella näkymätön peruspuolustaja. Rooli oli varmasti vaativa, mutta erottuiko Jokiharju yksilönä niin paljon? Ei mielestäni.

Muistetaan nyt vielä, että Blackhawksilla oli alkukaudesta sivussa muutenkin ohuesta puolustuksesta Connor Murphy sekä Gustav Forsling. Erityisesti Murphyn poissaolo avasi Jokiharjulle tontin NHL-avauksessa. Jokiharju pelasi todella tyylikkäästi alkuun ja näytti todella hyvältä mm. Manningin ja Ruttan seassa. Arki tuli kuitenkin vielä vastaan parinkymmenen pelin jälkeen ja erityisesti voiman puute kaksinkamppailuissa sekä etäisyyksien hahmottaminen tuottivat isosti ongelmia NHL:ssä. Toki on todettava, että kauttaaltaan koko Chicagon puolustuspelaaminen oli sekaisin pitkän aikaa eikä yksistään Jokiharju ollut siellä eksyksissä. Mutta ihan samoja ongelmia näytti olevan myös kevään MM-kisoissa.

Aivan kuten Lico tuossa totesi, niin AHL:ssä Jokiharju pelasi parasta kiekkoaan viime kaudella. Mielestäni alun hyvät esitykset Blackhawksin paidassa nostivat vähän liikaa odotuksia Jokiharjun nopeasta kehittymisestä kärkipuolustajien tontille. Kenties siihen harhaan itsekin hieman menin, se myönnettäköön. Olen kuitenkin sitä mieltä edelleen, että Jokiharjulla on kaikki elementit kehittyä top 4 pakiksi NHL:ssä ja suunta on ihan oikea. Malttia kuitenkin vaaditaan ja harmittavasti Bowmanilla ei sitä nyt Jokiharjun kohdalla riittänyt. On selvää, että ilman Mitchelliä ja Boqvistia organisaation listoilla ei tähän kauppaan olisi päädytty. Kun taas nuorten lupaavien laitureiden osalta organisaatiossa oltiin hyvin ohuella pohjalla, niin siksi tähän kauppaan todennäköisesti lopulta päädyttiin. Edelleen henkilökohtaisesti olisin jättänyt tämän kaupan tekemättä, mutta ei auta rutista kun on jo rojut pöksyissä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Mikäli nyt esittää väitteen siitä, että toinen ei lue tai ei osaa lukea viestejä, kannattaa olla sortumatta samaan.

1. Korostin viestissäni tätä asiaa kokonaisuudessaan nostamatta yksittäisiä kirjoittajia tms. esille. Esimerkiksi boardseilla isomman porukan toimesta Jokiharjusta odotettiin vastineeks W. Nylanderia. Väitän, että Mitchelliin ei Nylander liikkuisi (ja tuskin kukaan muukaan) , silti charteissa yhtäkkiä Mitchell olikin mennyt ohitse.

2. Kukaan ei väittänyt kenenkään väittäneen Jokiharjun olevan ykkösparin tasoa. Tässäkin laatikossa on aika vahva konsensus siitä, että joukkueen odotetaan taistelevan realistisesti playoff-paikasta. Siihen nähden olisi typerää sijoitella jotain tuhareita ykköspariin. Kyllä tämä sijoittaminen ilmentää jotakin siitä käsityksestä, mikä pelaajan taso on. Tämä oli se pointti.

3. Jokiharju-Mitchell. Jos minun kursivoinnin huomasi, niin korostin esitettyä käsitystä siitä, että Mitchell olisi viime kaudella ottanut suhteessa Jokiharjuun sellaisia harppauksia, että selittäisi eron. On kyllä vaikea tätä ymmärtää, koska Mitchell ei mitään break throughta tehnyt, kun taas Jokiharju oli monessa asiassa Chicagon puolustuksen parhaimmistoa (ja erittäin hyvä ihan myös absoluuttisilla standardeilla), erittäin hyvä AHL:ssä ja junnukisoissa sekä myös hyvä MM-kisoissa. Eihän Jokiharju mikään difference-maker NHL:ssä ja MM-kisoissa ollut, mutta selvästi selvästi positiivisen vaikutuksen tuova. Ei hänestä (tai edes Mitchellista) liene syytä odottaa mitään kiekollista dynamoa NHL-tasolle.

4. Boqvist. Nimenomaan korostin sitä, että se raaka potentiaali on ilmeinen (ja vielä näillä sanoilla). Pointti oli siinä, että se ei vielä kuitenkaan materialisoitunut "edes" CHL-tasolla. Esimerkiksi A. Nylanderilla se materialisoitui jo ennen hänen draftaamistaan paremmin kuin Boqvistilla draftaamisen jälkeen. AHL-tasolla ei vieläkään, vaikka se sama potentiaali siellä on. Pointti tässäkin, että potentiaali on yhtä tyhjän kanssa ennen kuin se realisoituu. Se on riskitekijä, joka Jokiharjulla on pienempi. Harva tuota kauppaa sen takia Chicagon kannalta huonona pitää, että saivat potentiaaliltaan huonomman pelaajan. Boqvist vieläpä edustaa sitä tyyppiä, jonka kohdalla realisoituminen on kaikkein epävarminta. Muita apuja hänellä tuskin hirveästi tulee NHL-tasolla olemaan.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kattelin tossa Nylanderin maaleja viime kaudelta NHL:ssä ja onhan tuo laukaus nyt hirmuinen. Veljensä kaltainen peliasento. Oishan tuo taitomäärä kiva nähdä #88:n kanssa.

Fiilikset vähän paremmat päivä päivältä, mutta on tässä isot riskit ja Bowmanin oletan ottavan vastuun.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
HFBoardseilla on yleisellä puolella prospectien ketjussa keskustelua ja äänestystä käynnissä NHL:n prospect pooleista. Otan nuo arviot vähän hiukkasella suolaa, mutta ihan mielenkiintoisia näkökulmia tuonne on heitelty. Kyseisestä keskustelusta saikin eräs käyttäjä idean tehdä Blackhawksin prospecteista kokoonpanon. Osa sijoittaa Blackhawksin prospect poolia koko NHL:n kahdeksanneksi parhaaksi, johon en ota kantaa. Joka tapauksessa kokoonpano näyttäisi abouttiarallaa seuraavalta depth chartin osalta:

Alex Nylander - Kirby Dach - Dominik Kubalik
Aleksi Saarela - Philipp Kurashev - Dylan Sikura
Evan Barratt - Jake Wise - Niklas Nordgren
Artur Kayumov - MacKenzie Entwistle - Matthew Highmore
John Quenneville, Tim Söderlund

Alex Vlasic - Adam Boqvist
Nicolas Beaudin - Ian Mitchell
Dennis Gilbert - Chad Krys
Lucas Carlsson - Jakub Galvas

Collin Delia
Kevin Lankinen
Alexis Gravel

Tuosta kokoonpanosta puuttuvat hyökkääjien esimerkiksi Brandon Hagel, Reese Johnson, Anton Wedin, Andrei Altybarmakyan, Fredrik Olofsson sekä Maxim Shalunov, joilla kaikilla on jonkinasteista potentiaalia nousta ainakin AHL-tasolla tekijöiksi, jos eivät karkaa Eurooppaan.

Monia muuttujia on matkalla eikä kenenkään kohdalla edes siedettävää NHL-uraa voi pitää todennäköisenä, mutta Bowman on muutamassa vuodessa hommannut mukavan määrän potentiaalisia nuorukaisia seurattavaksi. Jos kärkipään prospecteista tulisi mitä odotetaan ja pari yllätystä nähtäisiin, olisivat pullat jälleen aika kivasti uunissa. On siis aihetta olla optimistinen, vaikka ulkopuolisten silmin tuo kokoonpano on täysin mitäänsanomaton.

Meikäläiselle tämä on ihan mahtavaa seurattavaa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tällä päivämäärällä käynnistyy Blackhawksin nuorten pelaajien kehittämisleiri ja suurinta osaa noista nimistä nähdään kohta jäällä pyörimässä. Suurin mielenkiinto kohdistuu tietenkin Boqvistiin, Dachiin sekä Nylanderiin uutena kasvona. Mielenkiintoista on nähdä myös Jake Wise tositoimissa pitkän loukin jäljiltä. Kunhan nyt pysyisi terveenä tämän kauden ja pääsisi takaisin raiteilleen urapolullaan.

Olen myös hyvin optmistinen Chicagon nuorten pelaajien tilanteen suhteen. En yltiöoptimistinen, mutta valtaosa näistä pelaajista on kuitenkin menossa ihan oikeaan suuntaan. Mihin se kullakin sitten riittää ja kuinka pitkälle kehitystä nähdään jää arvailujen varaan, mutta potentiaalia ja syvyyttä tuossa ryhmässä kyllä on.

Pakko nyt sen verran on vielä kommentoida tuota heittoa tuossa aiemmin, että Boqvistin raaka potentiaali ei realisoitunut viime kaudella niin olisi taas mielenkiintoista lukea syväanalyysi tästä. En tiedä mitä ihmiset näiltä nuorilta pelaajilta odottaa, mutta 18-vuotias Boqvist pelasi ensimmäisen kautensa Pohjois-Amerikassa ja painoi runkosarjan 54 peliin kaksikymmentä maalia ja 60 pistettä. Helmikuussa valinta OHL:n kuukauden puolustajaksi ja pudotuspelien 11 ottelussa 10+3. Londonin pelin sakatessa Guelphia vastaan pudotuspelien toisella kierroksella pelejä todistamassa olleiden Knights-fanien mukaan Boqvist oli harvoja Londonin pelaajia joiden pelaamisessa ei ollut mitään vikaa.

Aina nuoren pelaajan kehitys ei mene kronologisen odotuksen mukaisesti ja toisten kohdalla taas vaaditaan enemmän malttia kuin toisten. Sitten on tietenkin loukkaantumisia jne. jotka vaikuttavat luonnollisesti pelaajien kehittymiseen. Boqvistin kohdalla juna on tällä hetkellä ihan aikataulussa ja viime kausi OHL:ssä oli häneltä hyvä ja nousujohteinen. Väittäisin, että se potentiaali kyllä materialisoitui ihan mukavasti. Kehitettävää yleisesti hänen pelaamisessa on vielä runsaasti, mutta kiekollisen pelaamisen suhteen mitään todistettavaa ei jäänyt.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Blackhawksin alkavasta kehitysleiristä vielä, että jengi on jaettu kahteen harjoitusryhmään (A ja B) ja nämä ryhmät harjoittelevat tästä maanantaista alkaen torstaihin eri aikoihin. Leirin päätöspäivänä perjantaina on sitten luvassa näiden joukkueiden keskinäinen harjoitusottelu.

Yksi leirille osallistuvista pelaajista on keväällä tulokassopimuksen tehnyt sentteri Reese Johnson. Powers kirjoitti hänestä jutun Athleticiin ja tuossa oli paljon mielenkiintoista tietoa Johnsonin taipaleesta NHL-organisaation listoille. Kaksi pahaa olkapäävammaa ovat olleet hidastamassa 21-vuotiaan kanadalaisen kehitystä. Johnson on kuitenkin taistellut itsensä takaisin kaukaloon ja tehnyt kovasti töitä päästäkseen tähän pisteeseen. Jutussa todetaan, että Johnsonilla on potentiaalia olla alaketjujen NHL-pelaaja. Red Deer Rebelsin (WHL) kapteenina viime kaudella toiminut Reese Johnson on kuulemma loistava joukkuepelaaja ja ollut yksi WHL:n parhaimpia aloittaja. Rockfordin Derek King huomasi tämän heti nuoresta miehestä IceHogsin penkin takana. Johnson ehti pelata Rockfordissa kuusi ottelua (0+4) ja Kingin mukaan oli heti Rockfordin paras aloittaja. Yksi mielenkiintoinen nimi seurattavaksi jonon jatkoksi. Pari hassua lainausta tuosta jutusta tähän viestin loppuun.

The season couldn’t have gone much better for Johnson. Off the ice, he had a unifying effect in the dressing room. He’s been described as a person everyone likes, and everyone who was contacted for this story jumped to talk about him. Cam Moon, who does media relations and broadcasting for the Rebels, said, “The kid’s an absolute beauty.”

On the ice, Johnson was the ultimate role player. He won 65 percent of his faceoffs. He contributed his share of points – 53 points in 67 games – but his influence was more taking key faceoffs, stepping up in the defensive zone and winning loose pucks.

“He’s a right-handed center, that’s the top faceoff guy in the Western League,” Bowman said of Johnson in the spring. “You look at our team here, they’re all lefties, it’s nice to have some righties to balance. We like his competitiveness. He’s more of a role player. He scored more this year, but he projects to be more of a third-, fourth-type center.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Muutama video katseltua tuli aamukahvien kyljessä eiliseltä Day 1:lta development campilta ja onhan tuo Dach aikamoinen vekkuli kiekon kanssa. Kuvakulmat voivat hämätä ja puolustajatkin edessä ovat osittain ainakin sitä heikompaa tavaraa, mutta kyllä tuossa sitä potentiaalia ensi kauden miehistöön on. Ian Mitchell näytti myös osaamistaan, jäätävää luistelua ja kiekonhallintaa. Boqvistista ei montaa videota nähty, mutta paikallaolijoiden mielestä on kasvanut ilman, että luistelu on kärsinyt yhtään. Nylanderilta pari näppärää videota tuosta laukauksestakin.

Neljä isoa keräsivät tietysti suurimman huomion videoiden osalta, joten seuraavat koosteet menevät raporttien mukaan:

- Jake Wise pelasi no contact-paidassa, mutta se sähäkkyys luistelussa ja pehmeät kädet ovat säilyneet olkapää-leikkauksen jälkeen ennallaan; odottaa olevansa valmis training campilla
- Alex Vlasic keräsi kehuja luistelustaan kuten tuli mainostettua, raakaa potentiaalia löytyy

Siinäpä ne. Raportteja ei hirveästi näistä ole luettavissa lähinnä sen vuoksi, että 1) osa astuu ensimmäistä kertaa jäälle koko kesänä sekä 2) nämä ovat treenejä. Perjantain scrimmagesta näin ulkopuolisen silmin saa eniten infoa, joka muuten striimataan Blackhawksin sivuilla.

Ian Mitchellin on kirjoittanut Powersin kautta itsestään hyvän tekstin Athleticin puolelle. Kertoo mm. keränneensä massaa (lihasta) lisää ja pitää itseään reilusti vahvempana eikä luistelu ole kärsinyt omien sanojensa mukaan siitä. Haluaa olla lojaali Denverille sekä myös Blackhawksille ja kun noita virkkeitä tuosta tekstistä luki, väistämättä puski ajatus päälle siitä, että ensi kausi menee yliopistossa. Vaikuttaa joukkuepelaajalta ja kun on Denveriin lupautunut, ei halua joukkuekavereitaan tai organisaatiota pettää. Hienon miehen merkki, joskin se aiheuttaa Blackhawksin kannattajissa vähän epävarmuutta. Minulle tuo viesti oli sen verran vakuuttava, että eiköhän Mitchell signaa tulevan kauden jälkeen.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ian Mitchellin on kirjoittanut Powersin kautta itsestään hyvän tekstin Athleticin puolelle. Kertoo mm. keränneensä massaa (lihasta) lisää ja pitää itseään reilusti vahvempana eikä luistelu ole kärsinyt omien sanojensa mukaan siitä. Haluaa olla lojaali Denverille sekä myös Blackhawksille ja kun noita virkkeitä tuosta tekstistä luki, väistämättä puski ajatus päälle siitä, että ensi kausi menee yliopistossa. Vaikuttaa joukkuepelaajalta ja kun on Denveriin lupautunut, ei halua joukkuekavereitaan tai organisaatiota pettää. Hienon miehen merkki, joskin se aiheuttaa Blackhawksin kannattajissa vähän epävarmuutta. Minulle tuo viesti oli sen verran vakuuttava, että eiköhän Mitchell signaa tulevan kauden jälkeen.

Jälleen kerran The Athletic tarjoaa enemmän kuin vastinetta nimellisestä maksusta. Mitchell on valittu Denverin joukkueen ensi kauden kapteeniksi ja noiden kommenttien perusteella pelaa tosiaan vielä kauden yliopiston puolella. Yhtenä syynä tähän päätökseen Mitchell toteaa tuossa tekstissään, ettei kokenut olevansa 100 prosenttisen valmis NHL-kiekkoon erityisesti kevään pudotuspelejä seurattuaan. Osalle Blackhawks-faneista on jäänyt pysyvät traumat Kevin Hayesistä ja lähes jokaisen NCAA-taustaisen varauksen kohdalla näitä spekulaatioita ohareista heitetään ilmoille. Totuus on kuitenkin se, että Hayes on ainoa tapaus sarjassaan Blackhawksin kohdalla ja niitä NCAA-taustaisia prospectejä on ollut organisaatiossa useita. En epäile hetkeäkään etteikö Mitchell iske viimeistään keväällä nimen paperiin.

I think I’m willing to talk with the Blackhawks, but I kind of have made my decision at the same time. I don’t think the trade necessarily changes where I stand or where the organization stands for the upcoming season. I’ve been named the captain of Denver. Loyalty is big and important to me. In saying that, I’m loyal to Denver, but I’m also loyal to the Blackhawks. I definitely want people to know that.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Anisimov treidattu Ottawaan vaihdossa Zack Smithiin. Eipä olisi uskonut, että Anisimovista pääsee eroon näin suotuisilla ehdoilla. Hyvä kauppa Stanilta.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Anisimov treidattu Ottawaan vaihdossa Zack Smithiin. Eipä olisi uskonut, että Anisimovista pääsee eroon näin suotuisilla ehdoilla. Hyvä kauppa Stanilta.

Tykkään niin älyttömästi. Zack Smith sopii tuohon palettiin monipuolisuutensa vuoksi ja olen häntä pitkään toivonut Blackhawksiin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
No sieltä se sitten Anisimovin kauppaaminen kuitenkin lopulta tuli. Ottawa säästää hieman dollareita, vaikka Anisimovin caphit onkin Smithiä isompi. Smith on ollut myös omissa hahmotelmissani joskus aikaisemmin ja kelpaa oikein hyvin edelleen. Heart&soul -tyyppinen pelaaja eli aivan erilainen kuin Anisimov, jolla taas taitoa Smithiä enemmän. Ei Ottawa huonoa pelaajaa saanut, mutta Smith sopii Blackhawksin nykyjengiin Anisimovia paremmin.
 

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Mulle ei taas aukea tää kauppa yhtään. Saatiin huonompi pelaaja tilalle, eikä edes hyödytty juuri mitään palkkakattoa ajatellen. Molempien soppari loppuu samaan aikaan ja palkoissakaan ei säästetty kuin reilu miljoona.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Mulle ei taas aukea tää kauppa yhtään. Saatiin huonompi pelaaja tilalle, eikä edes hyödytty juuri mitään palkkakattoa ajatellen. Molempien soppari loppuu samaan aikaan ja palkoissakaan ei säästetty kuin reilu miljoona.

Sun mielestä Bowman taitaa tehdä vain huonoja treidejä, kun jatkuvasti Blackhawks saa huonomman pelaajan? Strome, Määttä, Smith, olikohan muita.

Smith pelasi viime kaudella surkeassa Ottawassa vaikeampaa roolia kuin Anisimov ja oli edistyneiden tilastojen perusteella marginaalisesti paremmin kuin Anisimov. Anisimov ei @secord :n sanoin tuo Blackhawksiin juuri mitään, kun Smith taas tuo. Pystyy pelaamaan alaketjuissa eri rooleja ja nähdäkseni aika samanlainen pelaaja kuin Shaw ilman tuittupäisyyttä. Jos rooli on kolmosessa tai nelosessa, niin enemmän hänestä monipuolisena, fyysisenä sekä kohtalaisena aloittajana saa irti.

Ja joku heitto HFBoardseilla, että ilmeisesti Smithin sopimuksen ulosostaminen on todella halpaa tulevan kauden jälkeen, jos tarvittavaa tilaa ei saada kauppojen kautta rakennettua.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Ei herätä mitään hurraa huutoja täälläkään tämä kauppa. Jos oli pakkomielle treidata Anisimov nyt kun se oli mahdollista tehdä, niin tehtävä on suoritettu. Tilalle saatiin häntä tehottomampi Ottawan neloskentän laituri. Alkaa olla nyt neloseenkin tunkua Chicagossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös