Burnittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks
Voi Stan, Stan, Stan, minkä menit tekemään... No katsotaan tätä treidiä keväällä uudestaan. Tällä hetkellä en kyllä näe tässä mitään järkeä.
 
”Mähän v*ttu sanoin etten vedä enää kertaakaa!”

ipaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Power forwardit ja stay-at-home pakit
Eipä Jokiharjulle tulevalle kaudelle kovin paljon NHL-minuutteja olisi ollut tulossa Määtän ja DeHaanin hankinnan jälkeen. Jokiharju on tyyliltään top4 pakki, joka ei kolmospakin 10min peliajalla juurikaan joukkuetta hyödytä - tai siis siihen rooliin voi laittaa helposti vaikka Murphyn tai Keokkeokin. Lisäksi Carl Dahlströmilla on yksisuuntainen sopimus, joten kaiken järjen mukaan hän aloittaa ylhäällä. Siellä on 7-8 pakkia Jokiharjun edessä plus takaa hengittää niskaan Lucas Carlsson, Boqvist ja Beaudin.

Ehkä Bowman siis ajatteli että Jokiharjun arvo on tällä hetkellä korkeampi viime kauden ihan ok NHL-pelien jälkeen, kun mitä se voisi olla vuoden päästä - täyden AHL-kauden jälkeen.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Liian monta hyvää treidiähän Stanilla jo olikin takana tälle kesälle. Nylander ei ole kaivanut kolmeen kauteen pelipaikkaa Buffalon kaltaisen jengin hyökkäyksestä, joten isoksi arvaksi tämä kauppa on laskettava.

Jokiharju osoitti jo viime kaudella pystyvänsä pelaamaan ylhäällä. Jokiharju vaan joitui valmentajan vaihdoksen jälkeen Collitonin dog houseen.
Ice Hogsien hyökkäystäkö tässä vahvistettiin Jokiharjun kustannuksella, aika näyttää oliko tämä hitti vai huti... nyt maistuu vielä happamalta ainakin tänne.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
En tiedä mitä Bowman nyt ajatteli, mutta jälleen hyvä esimerkki siitä ettei keneenkään kannata liikaa ihastua. Varsinkin omat ykkösvaraukset ovat näköjään usein kauppatavaraa Chicagossa.

Oma mielipiteeni tästä tässä kohtaa on, että Stan hätäili nyt Jokiharjun suhteen. Ja hankki kaupassa pelaajan, jolle ei mitään erityistä tilausta tässä kohtaa ollut. Bowmanilla on heikko kohta taitaviin ruotsalaisiin ja kenties siksi A.Nylander nyt hankittiin? Olisiko W.Nylander kiikarissa myös?

Hienon kesän omituisin siirto Stanilta. Jokiharjulle ei näyttänyt paikkaa tällle kaidelle kokoonpanosta jäävän, mutta kyseessä on vielä nuori puolustaja. Olisi ihan hyvin voitu katsoa rauhassa ajan kanssa miten Boqvist, Jokiharju, Mitchell -kolmikko kehittyy.

Jokiharjun niskaan ladattiin ehkä liikaa odotuksia, liian nopeasti, malliikkaasti sujuneiden ensimmäisten parinkymmenen NHL-pelin jälkeen. AHL oli hänelle kuitenkin oikea sarjataso viime kaudella, jossa pelasi todella hyvin. Kehittymiskohteita on vielä paljon puolustuspelaamisessa, mutta Buffalo saa fiksun kaverin Jokiharjusta riveihinsä, joka jonain päivänä on hyvin todennäköisesti top 4 pakki sekä potentiaalinen kapteeniston kaveri.

Alex Nylanderista ei ole nyt mitään sanottavaa. Katsellaan rauhassa, ikä ei hänenkään kohdalla vielä paina. Jokiharjun kauppaamista enemmän kuitenkin mietityttää, että miksi juuri Nylander hankittiin? On totta, että puolustuksessa ja keskikaistalla Blackhawksilla on hyvä tilanne nuorten pelaajien kohdalla, mutta laidoille ei ole oikein näköpiirissä top 6 tason potentiaalista laituria. Silti, Alex Nylander ei avaudu nyt tässä kohtaa, mutta antaa Stanin tulla ihan itse kertomaan.

Ian Mitchelll tykkää tästä.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Omaan silmään Jokiharjusta viime kaudella jäi vähän semmoinen kuva, että jotenkin tuo rohkeus ja itseluottamus hyökkäys suuntaan pelaamisessa ei vaan riittänyt ja peli muuttui enemmän peruspakin puurtamisen suuntaan. Maalin tekeminen ei oikein onnistunut mistään. Kuitenkin lähtökohtaisesti miehen vahvuudet pitäisi olla juuri kiekollisenpakin ja yv pakin roolissa, eikä oikeen siihen suuntaan merkit näyttänyt. Ja peruspakiksi kuitenkin vähän turhan pehmeä. Toki nuori jätkä ja ensi kausi oisi voinut olla asia erikseen, mutta sopivan roolin löytyminen ensi kaudeksikin olisi kyllä hawksissa ollut haastavaa, ehkei miestä itseäänkään olisi hirveesti napannut vetää kautta Rockfordissa?

Se mikä tässä kaupassa taas minua hiertää on se, ettei Nylander vastineena ole kuitenkaan ehkä riittävä. Toki hänkin nuori kaveri jne jne mut silti. Noh, aika näyttää miten käy.
 
"Life is just a place where we spend time between games" - Fred Shero
(1)
  • Tykkää
Reactions: reme

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eilen tuota tiedotetta lukiessani ja tänne sitä kopioidessani mietiskelinkin, että jotain tuosta nyt puuttuu. Eiköhän siellä tosiaan siis ole bonukset laitettu ihan perinteisten kärkivarauksien mukaan. Kiitoksia lisäyksestä.
https://www.capfriendly.com/players/kirby-dach

CapFriendly saanut Dachin sopimustiedot varmistettua ja tosiaan kolmosvaraukselle täysin linjan mukainen sopimus, joka pitää sisällään $2.5 miljoonan edestä bonuksia ja AAV siten sen $3.425 miljoonaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: reme

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Alexander Nylanderin uraa on tullut tässä seurattua tiiviisti junioriajan jälkeen, kun Sabresiin varattiin. Lyhkäisyydessään voidaan todeta, että liikaa tuli liian nopeasti. Jotenkin tuo juniorikauden aikana, kuinka se yksittäinen kausi meni nappiin maajoukkuepelien ohella, voitiin todeta että tästähän on tulossa melkoinen stara. Eikä se tietysti tyhjästä heitetty, varausvuotenaan hänet oltaisiin voitu varata jo aiemminkin, kyseessä oli kuitenkin erittäin taitava pelimies ja nimi kaikille tuttu. Olin todella tyytyväinen näihin otteisiin ja monasti sitä tässä vaiheessa odotukset ovat korkealla. Ensimmäinen kausi bussiliigassa antaa aivan eri kuvan, mitä se antaa junioriliigassa tai maajoukkueessa. Sinun on tehtävä töitä enemmän, jos kuvittelet pääseväsi kirkkaisiin valoihin. Tämä lause ei vain ole Nylanderin tapauksessa iskostunut täysin ja sellaista ehkä epänormaalia ruotsalaisen flegmaattisuutta on ollut havaittavissa nuoressa iässä. Se kuinka helppoa se pelaaminen oli tähtenä ennen bussiliigaa, olisi sitä pitänyt tehdä enemmän töitä sitten jälkeenpäin. Ajatus siitä, että "tämähän riittää" tuli varmasti Nylanderin kohdalla mieleen.

AHL:n puolella viitteitä kehityksestä ei hirveästi ole ollut, loukkaantumisia on kerennyt tulla ja vaikka joukkue oli viime kaudella jopa erinomainen osittain, ei Nylander ollut joukkueen parhaimmistoa. Se erottuvuus AHL:stä ei tullut ilmi, mitä se oli ennen sitä. Jokseenkin hyviä puolia näin hänen kohdallaan NHL:n puolella ja olin aika varma että enemmän mahdollisuutta olisi voinut ensi kaudella tulla. Treenipelit tässä varmasti Chicagon puolestakin on isossa roolissa ja kenen kanssa pääsee pelaamaan. Nylanderilla on erinomaiset kädet ja hyvä laukaus, pelikäsitystäkin ollaan nähty useaan otteeseen, joten jos hänen vierellään on pelaaja joka tekee tilaa, voi Nylander pärjätäkkin ensi kaudella. Mutta kun on pehmeä kaveri kyseessä, ei pidä mihinkään taitokenttään laittaa, kun ei hän töitä siellä tee.

Yhteenvetona voin todeta, että joukkueen vaihtaminen herättää Alexia aivan varmasti, pääsee joukkueeseen jossa on menestyneitä pelaajia ja pelaamaan todennäköisesti samalla numerolla kuin isänsä aikoinaan punaisissa. Taidot kaikki tietää ja siihen jos joku saa lyötyä päähän sen mitä NHL ura vaatii työn puolesta, paketti on valmis. Elämä vaatii joskus muutoksia yksilöittäin, teit mitä tahansa hakiessasi positiivisuutta. Nylander ja mm. Puljujärvi on tässä tienhaarassa.
 
"It's tough in practices to score, so I understand why other people can't score on him." -#Sabres rookie Zemgus Girgensons on Ryan Miller

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Silti, Alex Nylander ei avaudu nyt tässä kohtaa, mutta antaa Stanin tulla ihan itse kertomaan.
Ja virallisilta sivuilta saamme nyt lukea Stan Bowmanin ajatuksia treidin takaa:

https://www.nhl.com/blackhawks/news/feature-nylanders-offensive-talent-full-of-stuff-you-cant-teach/c-308223724

Lyhyesti tiivistettynä, jos joku ei jaksa tuota lukea, niin Alexista on tykätty jo hänen draftivuodesta lähtien. Puolustuksen syvyyden vuoksi moiseen ratkaisuun myös päädyttiin. Bowman uskoo Nylanderin taistelevan ensi kauden pelipaikasta, mutta mitään ei lahjaksi anneta. Nylanderin taitotaso on sellainen, josta tykkäävät ja hän kuulemma pystyy tekemään asioita joita ei voi opettaa. Tasaisuuden kanssa ollut hakemista, mutta Bowman on vakuuttunut Blackhawksin pystyvän kehittämään häntä löytämään parhaimmat avunsa esiin illasta toiseen. Tuommoista lätinää noin suurinpiirtein.

Usein hieman alkuun hämmentävät kaupat kääntyvät omassa päässä ajan myötä pienen mutustelun jälkeen ihan kokeilun arvoisiksi vedoiksi. Nyt noin kymmenen tuntia myöhemmin tästä kaupasta ei tuota fiilistä saa millään. En ole sitä mieltä, että Jokiharjun menetys on katastrofi, mutta eikö nyt ketään muuta olisi saatu irroitettua? Ilmeisesti Nylander on ollut Bowmanin toivelistalla kuitenkin se ykkösvaihtoehto. Scott Powersin lähteen mukaan Blackhawks kauppasi Jokiharjua viime viikot ja Buffalon kanssa tästä toteutuneesta vaihdosta oli ollut jo pidempään puhetta. Bowman sai mitä halusi, mutta tuleeko tästä sitä mitä tilasi?

Rightin puolen pakkeja prospekteista löytyy nyt Adam Boqvist, Ian Mitchell ja Jake Ryczek. Leftin puolen pelaajia onkin sitten runsaasti kuten nyt mm. Nicolas Beaudin, Lucas Carlsson, Jakub Galvas, Dennis Gilbert, Chad Krys, Alex Vlasic jne. Veikkaan, että Mitchell nähdään organisaatiossa Jokiharjun paikkaajana ja Boqvist todennäköisesti on se, jonka varaan lasketaan Erik Gustafssonin rooli tulevaisuudessa.

Jay Zawaskin mukaan Brendan Perlini on kaupan eikä se ole mikään ihme se.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Dominik Kubalik - Jonathan Toews - Patrick Kane
Alex DeBrincat - Dylan Strome - Andrew Shaw
Brandon Saad - Artem Anisimov - Alex Nylander/Dylan Sikura
Drake Caggiula - David Kämpf - Ryan Carpenter

Duncan Keith - Connor Murphy
Olli Määttä - Erik Gustafsson
Calvin DeHaan - Brent Seabrook

Toltahan se about näyttää tällä hetkellä. Sikura sekä Nylander ovat molemmat mahdollista lähettää farmiin, jos otteet eivät training campilla vakuuta. Pidän Kurashevia myös potentiaalisena tapauksena. Tässä vaiheessa unohdan jo Kirby Dachin enkä usko, että Adam Boqvistista on vielä siirtymään NHL:ään niin, että myös valmennusjohto häneen luottaisi.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Dominik Kubalik - Jonathan Toews - Patrick Kane
Alex DeBrincat - Dylan Strome - Andrew Shaw
Brandon Saad - Artem Anisimov - Alex Nylander/Dylan Sikura
Drake Caggiula - David Kämpf - Ryan Carpenter

Duncan Keith - Connor Murphy
Olli Määttä - Erik Gustafsson
Calvin DeHaan - Brent Seabrook

Toltahan se about näyttää tällä hetkellä.
On kyllä todella mielenkiintoinen rosteri, kun on useamman pelaajan osalta myllätty. Vähän harmittaa, että ei sitten lopulta tullut lähdettyä Prahaan peliä katsomaan. Tuossa useampi pelaaja ketä olisi kiva nähdä livenä pelaamassa...
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Järkyttävää settiä, ei vakuuta. Tällä vuosikymmenellä yksikään Blackhawks ykköskierroksen varauksista ei ole viettänyt joukkueessa edes kahta vuotta.
Boqvist olisi seuraava lähtijä...
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mielessä kävi, että olisiko Jokiharjulla voinut liikahtaa Nikita Gusev Vegasista? Ihan turhaa pohdintaa tämmöinen, mutta pohdinpa silti.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Ralph

Jäsen
Tällä vuosikymmenellä yksikään Blackhawks ykköskierroksen varauksista ei ole viettänyt joukkueessa edes kahta vuotta.
Ryan Hartman pelasi Blackhawksissa neljällä kaudella, Nick Schmaltz ja Teuvo Teräväinen kolmella sekä Philip Danault kahdella.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Ryan Hartman pelasi Blackhawksissa neljällä kaudella, Nick Schmaltz ja Teuvo Teräväinen kolmella sekä Philip Danault kahdella.
No ei ainakaan kahta täyttä kautta ole pelanneet nuokaan. Pelkkiä hajapelejä.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liityn ihmettelijöiden joukkoon. Jokiharjulla katto (eikä ole edes mitään toiveajattelua) on pätevä kahden suunnan rightin pakki top4-minuuteille vuosikymmeneksi. Mikä on Nylanderin realistinen katto? Ehkä joskus 50-60 pistettä hyvässä ketjussa?

Siitä sitten miettimään, kumpi on arvokkaampi pelaaja.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
En voi sanoa tietäväni tästä Nylanderista mitään, mutta en ymmärrä tätä kauppaa alkuunkaan juuri tuon viimeksi mainitun seikan vuoksi. Kaupataan nuori oikealta ampuva puolustaja, joka on jo osoittanut pystyvänsä pelaamaan NHL:ssä, täyteen vuotta vanhempaan laitahyökkääjäarpaan? Nopealla internetskouttauksella tämän Nylanderin vahvuudet ovat hyökkäyspäässä eikä niiden siirtymisestä kirkkaisiin valoihin ole mitään takeita. En ymmärrä...
En nyt mene vannomaan mutta ymmärtääkseni ne muutamat ottelut mitä Nylander on saanut pelata NHL:ssä niin on kuitenkin esiintynyt edukseen. Kuulin jostain että kokonaisvaltainen pelaaminen kehittynyt hyvin mutta ilmeisesti kai ollut loukkaantuneena.

Liityn ihmettelijöiden joukkoon. Jokiharjulla katto (eikä ole edes mitään toiveajattelua) on pätevä kahden suunnan rightin pakki top4-minuuteille vuosikymmeneksi. Mikä on Nylanderin realistinen katto? Ehkä joskus 50-60 pistettä hyvässä ketjussa?

Siitä sitten miettimään, kumpi on arvokkaampi pelaaja.
Sanoisin että Nylanderin katto on korkeammalla kuin tuo 50-60p, varsinkin jos saa pelata kovien pelaajien kanssa.. Eri asia pystyykö toteuttamaan niin siitä en tiedä.
Ilmeisesti Alexander on kuitenkin aika samasta puusta veistetty kuin veljensä ja isänsä, ei välttämättä se puolustus kiinnosta mutta hyökkäyspäässä kova.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
En nyt suorilla näe sitä että oliko chicagon rosterissa suurta reikää Nylanderin kaltaiselle laiskahkolle, pehmeälle ehkä NHL-pelaajalle. Johon piti uhrata Jokiharju pakkiemme parhaalla corsilukemalla 54.1.

Mutta tämä tästä jatketaan ihmettelyä ja odotellaan lisätreidejä sillä uskon ettei tämä ollut viimeinen ennen kauden alkua.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
En nyt suorilla näe sitä että oliko chicagon rosterissa suurta reikää Nylanderin kaltaiselle laiskahkolle, pehmeälle ehkä NHL-pelaajalle. Johon piti uhrata Jokiharju pakkiemme parhaalla corsilukemalla 54.1.
En minäkään näe, että tälle siirrolle oli mitään pakottavaa tarvetta. Mitä sitten tulee Jokiharjun kehittyneisiin tilastoihin niin sanoisin, että vale, emävale ja tilasto. Jos nyt oikeasti seurasi Jokiharjun pelaamista, niin kyllä siinä oli paljon parantamisen varaa ja kuten jo aiemmin totesin, viime kaudella AHL oli oikea sarjataso hänelle. MM-kisoista ei kannata vetää mitään suuria johtopäätöksiä, mutta oli siellä kyllä välillä täysin hukassa. Kaikki ainekset on kuitenkin kehittyä monipuoliseksi top 4 puolustajaksi NHL-tasolla. Kauden alun hyvät otteet antoivat hypen lähteä kenties hieman laukalle Jokiharjun suhteen. Ensi kaudella on hyvin todennäköisesti jo valmiimpi pelaaja, mutta kyse on kuitenkin vasta 20-vuotiaasta puolustajasta. Duncan Keithillä otti noin 5-6 vuotta nousta puolustajien elittiin varausvuodestaan. Harva on Dahlin tai Heiskanen, joten malttia tarvitaan ja olisin sitä Bowmaniltakin toivonut, mutta siellä usko ja toivo on kovempi Boqvistin ja Mitchellin suhteen näemmä.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kyllä Jokiharjun peliä vaivasi tietynlainen ujous. Mutta tosiaan kaveri on vielä nuori raakile ja pakit kypsyvät ehkä hiukan myöhemmin muutenkin.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Jos muuten Chicago on viime vuosina erikoistunut kauppaamaan ykköskierroksen varauksiaan pois, niin toisaalta Chicagolla on ollut tapana myös hankkia vanhoja pelaajia takaisin. Ja mitä nyt noihin pois kaupattuihin varauksiin tulee ovat ne kaikki olleet enemmän tai vähemmän ensimmäisen kierroksen loppupään varauksia. Teräväinen ja McNeill olivat 18. varattuja pelaajia molemmat omina varausvuosinaan. Teräväinen kaupattiin lähinnä palkkakatto-ongelmien takia ja McNeill ei taas koskaan täyttänyt NHL-pelaajan mittapuita. Danaultin kauppa oli täysin turha eikä Wiesestä tai Fleischmannista ollut mitään apua kevään 2016 pyristyksissä. Kevin Hayes ei taas suostunut pelaamaan Chicagossa. Ryan Hartman oli ensimmäisen kierroksen viimeinen varaus ja hänet vaihdettiin toiseen ensimmäisen kierroksen varausvuoroon. Schmaltz napattiin 20. vuorolla ja hänetkin kaupattiin kahteen ykköskierroksella varattuun pelaajaan. Onhan tuo melko mielenkiintoista, että ykkösvaraukset muuttuvat kauppatavaraksi hyvin pian, mutta kenties nämä korkeammalla varatut pelaajat kuten Boqvist sekä Dach viihtyvät listoilla hieman pidempään. Aivan kuten Toews ja Kane.

Alex Nylander on jo sitten ihan omassa kastissaan, kun nyt hankittiin entisen Blackhawks-pelaajan lapsi organisaatioon. Uusi trendi kenties muotoutumassa? Näkisin muuten, että Kubalik, Nylander ja Sikura kisaavat paikasta kokoonpanosta ja vähintään yksi heistä jää syksyllä ilman paikkaa. Sopimukset näyttelevät näissä myös osaansa ja mikäli kukaan ei laita harjoitusleirillä selvästi toistaan parempia näyttöjä tiskiin, veikkaan Nylanderin aloittavan Rockfordissa. Kubalik saattaa suunnata takaisin Eurooppaan, jos paikka ei Blackhawksissa aukea ja Sikuralla on hieman alempi caphit kuin Nylanderilla. Tällä hetkellä Blackhawks on 22 pelaajan rosterilla aika lailla katossa. Tilanne voi tietenkin vielä muuttua, jos esimerkiksi Anisimov kaupataan tms.

edit. Nylander muuten lisätty junnuleirin kokoonpanoon.
edit 2. Jäi juttu vähän kesken..
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Kyllä Jokiharjun peliä vaivasi tietynlainen ujous. Mutta tosiaan kaveri on vielä nuori raakile ja pakit kypsyvät ehkä hiukan myöhemmin muutenkin.
Tämän takia tämä treidi ei kolahtanut itselle niin pahasti kuin monelle muulle. Jokiharju ei ole kuulunut omiin suosikkeihin juuri tuon ujouden takia. Kiekollisena osaa asiansa, mutta muuten pelasi pelokkaasti ja pehmeästi. Mutta kyseessähän on nuori pelaaja, jolta tuollaista epävarmuutta voi odottaakin. Jokiharjun uran kannalta tämä oli hyvä siirto, koska Sabresissa on vähemmän kilpailua pelipaikoista. Buffalon pelaajakehitykseen en kuitenkaan luota samassa määrin kuin Chicagon vastaavaan. Siksi olen luottavainen, että Nylander saa Stromen tavoin urapolkunsa takaisin raiteilleen Chicagossa. Mutta siitä huolimatta aika iso riski Bowmanilta. Jokiharjun ja Nylanderin kattoja on vaikea arvioida tässä vaiheessa jo eri pelipaikkojen takia. Uskon kuitenkin, että Bowman tietää, mitä tekee. Joukkuetta on tuuletettu kiitettävästi tänä kesänä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Tämän takia tämä treidi ei kolahtanut itselle niin pahasti kuin monelle muulle. Jokiharju ei ole kuulunut omiin suosikkeihin juuri tuon ujouden takia. Kiekollisena osaa asiansa, mutta muuten pelasi pelokkaasti ja pehmeästi. Mutta kyseessähän on nuori pelaaja, jolta tuollaista epävarmuutta voi odottaakin. Jokiharjun uran kannalta tämä oli hyvä siirto, koska Sabresissa on vähemmän kilpailua pelipaikoista. Buffalon pelaajakehitykseen en kuitenkaan luota samassa määrin kuin Chicagon vastaavaan. Siksi olen luottavainen, että Nylander saa Stromen tavoin urapolkunsa takaisin raiteilleen Chicagossa. Mutta siitä huolimatta aika iso riski Bowmanilta. Jokiharjun ja Nylanderin kattoja on vaikea arvioida tässä vaiheessa jo eri pelipaikkojen takia. Uskon kuitenkin, että Bowman tietää, mitä tekee. Joukkuetta on tuuletettu kiitettävästi tänä kesänä.
Niin Buffalossa edellä on Ristolainen, Bogosian, Miller ja Montour, eli ei siellä nyt ainakaan helpompaa ole päästä pelaamaan. Mitä tulee muuten tähän kauppaan, niin itsekään en ole älyttömän pettynyt. Mielestäni Jokiharju on vähän edellä Nylanderia ja olisin toivonut jotain pickiä kaveriksi tasoittamaan tätä.
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Joukkuetta on tuuletettu kiitettävästi tänä kesänä.
Aika hyvällä fiiliksellä itse seurannut tätä tuuletusta ja siihen vielä Kirby Dachsin (etunenässä) varaaminen päälle. Rightin isokokoinen, nuori centeri, jolla avuja jo ehkä Showhun tänä syksynä. Jokiharjun treidi ei aiheuttanut ihmeenpää tunnemyrskyä täällä päässä, osittain tietysti jo vahvistuneen puolustuksen takia. Katsotaan mitä Nylander saa aikaan. Saarela-Nylander duo kilpailee varmaan myös pelipaikasta kokoonpanossa kynsinhampain. Nyt on fressiä naamaa ja sitten Soturi-Shaw, joka energiallaan tulee vaatimaan paljon myös muilta ja toimii hyvänä buustina toivottavasti koko jengille.
 
"Fortune favors the bold. Of course, so does Death."
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lico
On tuo joukkue tosiaan melkoisesti uudistunut. Viime kauden avauspäivän rosteriin verrattessa uusina niminä ovat Shaw, Caggiula, Carpenter, Strome, Perlini, De Haan, Määttä, Koekkoek ja Lehner. Plus sitten vielä Kubalik, Saarela, Nylander, Wedin ja Quenneville.

Viima kauden avausrosterista poistuneita ovat Davidson, Hayden, Jokiharju, Kahun, Krüger, Kunitz, Manning, Martinsen, Rutta, Schmaltz, Forsling ja Ward.

Noita nimiä kun tuossa vertailee, niin muutos on ehdottomasti plus-merkkinen, vaikka pari hieman kyseenalaistakin siirtoa mahtuu mukaan.
 
Mängimies tykkää tästä

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Powersin uusimmassa kerrotaan, että Ian Mitchellin kanssa käydään ensi viikolla kehitysleirillä keskusteluja tulevaisuudesta. Tiedäppä vaikka mieli muuttuisi vielä, mutta ainakin tuosta jäi vaikutelma, että Mitchell todellakin on osa tulevaisuuden suunnitelmia.

Boqvistiakin on soviteltu AHL:ään johtuen parista Knightsin hankinnasta, mutta sen näemme sitten syksyllä.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy