Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.04.2019 klo 07.54.

 1. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Dylan Strome on ollut kesän Paul Goodmanin hyvissä käsissä ja toivotaan, että tuo työ tuottaa hedelmää heti kauden alussa. Linkki Chicago Sun-Timesin juttuun asiasta:

  https://chicago.suntimes.com/platfo...uts-balance-posture?__twitter_impression=true

  Lainaus:
  Lainaus:
   
  Ben Marco ja Lico tykkäävät tästä.
 2. Ben Marco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks
  Kiitokset tästä Dylanin artikkelista. Kyseinen herra on ja oli allekirjoittaneen suurennuslasin alla lähinnä tiettyjen attribuuttien keskinkertaisuuden johdosta. Dylan on ominaisuuksiltaan ja pelaaja-profiililtaan sellainen, josta diggaan kovasti. Mukavaa lukea tällaisia artikkeleita ja jos/kun tuota kokonaisuutta saadaan nyt hieman muokattua ja ajettua sisään tässä loppukesästä, niin on varmasti syytä odottaakin näkyviä tuloksia kun kausi alkaa. Dylanista on jo tämän puolenvuoden aikana muodostunut joukkueen "suosikki-pelaaja" itselle ja täältä lähteekin isot tsempit miehelle, jotta ura jatkuisi nousujohteisena ja tietysti Intiaani-paidassa pitkään.

  Jotenkin huokuu läpi myös koko organisaation tekemisestä sellainen mentaliteetti, että nyt tämä matala-lento saa riittää.

  Edit: Taidan tästä inspiroituneena laittaa putket itsekin jalkaan ja lähteä rullailemaan pienen hiit-treenin.
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2019 klo 10.32
  secord tykkää tästä.
 3. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Mitä noita raportteja lukee niin suurimman vaikutuksen ns. nimimiehistä leirillä ovat tehneet Kirby Dach ja Adam Boqvist, hienoa. Nylanderilla peli taas hakee edelleen oikeita uomiaan. Toivotaan että peli vielä löytyy, ettei kaveri jää ikuiseksi lupaukseksi.
   
 4. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Tänä syksynä pitäisi syntyä hyvää kilpailua pelipaikoista. Tässä yksi hahmotelma millä voitaisiin kauteen mahdollisesti lähteä.

  Shaw-Toews-Kane

  DeBrincat-Strome-Kubalik

  Caggiula-Dach-Saad

  Smith-Kampf-Carpenter  Keith - Gustafsson

  DeHaan - Murphy

  Määttä - Seabrook


  Lehner

  Crawford
   
 5. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  En ota kantaa muuhun kuin maalivahteihin sillä en oikeasti tiedä crawfordista muuta kuin että on ollu todella hyvä.

  Onko yleisesti blackhawks fanien kanta että lehner > crawford?
  Tiedän siis että crawfordilla ollut loukkaantumisia jne + lehnerillä timanttinen kausi takana mutta ei tietääkseni ole kuitenkaan kantanut oikeasti ykkös veskan taakkaa.
  Itse tietysti hehkutan Lehnerin ykkösveskauteen mutta mitäs mieltä muut?

  Yleisesti sanon että ketjut ja pakkiparisto näyttää omaan silmään ihan hyvältä (sekä tasolta että roolitukselta) mutta mistäs mää tietääsin
   
 6. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No Lehner pelasi Buffalossa kaksi kautta ykkösvahtina ja pärjäsi ihan hyvin ympäröivän tilanteen huomioon ottaen. Mielenterveysongelmat ja päihderiippuvuus eivät helpottaneet tilannetta, etenkin kun ympäröivä joukkue oli huono. Lehner on erittäin hyvä varavaihtoehto Crawfordilla ja huomattava parannus Cam Wardiin.
   
 7. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  On kyllä pullat hyvin uunissa, jos viime kauden vezina-finalistille ei uskalleta antaa ykkösmaalivahdin viittaa.
   
  sakkr, aessi, Mettis ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Pullat on paremmin uunissa kuin missään muussa joukkueessa, jos Crawford pystyy pelaamaan terveenä ja lähelle toissa kauden tasoaan, jolloin Lehner sekä Crawford muodostaisivat huippuluokan tandemin. Eikä se Corey viime kaudellakaan mikään heikko ollut tai oli, mutta pikemminkin omaan tasoon nähden.

  Oletuksia on paljon, mutta ilmeisesti Crawford on ollut jo pitkään terveenä ja saanut treenata tasapainoisesti. Lehneristä tuskin tehdään väkisin mitään vetojuhtaa ja ottaisin ainakin itse huomioon sen, että viime kaudella ne uran parhaat tilastot syntyivätkin tasapainoisen peluutuksen kautta.

  Mikäli Crawford ei ole terve, ruotsalainen joutuu isoon testiin.
   
 9. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Kyllä jos noita kahta molaria vertailee niin vääjäämättä toisen tähti on vähitellen laskusuunnassa ja toisen nousussa. Sen verran Crawfordilla on tärskyjä takana ja ikääkin alkaa vähitellen kertyä.
  Mutta erittäin mielenkiintoinen tilannehan tuolla tontilla tulee olemaan ja samalla terve kilpailutilanne.

  Katsotaan mistä vezina-finalisti on tehty. Itse en häntä ole suoraan kakkoseksi sysäämässä. Enkä välttämättä usko tasapeluutukseenkaan. Kyllä se se kaveri pelaa enemmän kenelle kiekko tarttuu paremmin.
   
 10. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  AI okei, jotenkin aina kuvittelin että jakoi vastuun Nilssonin kanssa mutta nytten kun katon tilastoja niin aika selvästihän se oli ykkönen, 59 vs 23(?) eli käsi taas ylös virheen merkiksi. Tilastotkin ihan jees.
  Saa kyllä nähä kumpi on kauden päätteeksi se joka pelasi enemmän, Crawford on ehkä se parempi jos on täydessä kunnossa.

  Lainaus:
  Voisin kuvitella että optimaalinen tilanne Lehnerille olisi juurikin ~50-50 taakanjako, ainakin vielä ensi kauden ajan. Ehkä 20-21 kaudella sitten ykkösenä jos tämäkin kausi menee nappiin.
   
 11. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Scott Powers jututti äskettäin John McDonoughia ja kirjoitti siitä kaksiosaisen jutun The Athleticiin. Paljon mielenkiintoisia juttuja fanien silmissä hieman kiistanalaisen hahmon suusta. Tuota kritiikkiäkin käydään siinä läpi. Marian Hossan roolia ennen ja tulevaisuudessa Blackhawksin organisaatiossa nostetaan myös esiin. John McDonough ja Rocky Wirtz näkevät molemmat, että Marian Hossa on tulevaisuudessa vielä jossain roolissa organisaation listoilla. Lyhyt lainaus tuosta jutusta:

  Lainaus:
  Tuleva kausi on julistettu juhlavuodeksi kauden 2009-2010 mestaruutta kunnioittamaan ja tämä tulee näkymään jollakin tavalla pitkin kautta sitten. Kyllähän tuon mestaruuden muistaa kuin eilisen päivän, mutta onhan tuota aikaa jo vierähtänyt hämmentävän paljon. Oma suosikkirosteri kaikista Blackhawksin joukkueista, joita on tullut kohta 30 vuoden fanittamisen aikana seurattua. Nevö forget(linkki youtubeen asian tiimoilta):

  https://www.youtube.com/watch?v=6Ptj2e9qTWM
   
 12. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Nostetaan tämä tännekin eli Chris Kunitz on nyt virallisesti ripustanut hokkarit naulaan ja liittynyt Blackhawksin valmennustiimiin. Tehtävänimike viittaa jonkinlaiseen rooliiin pelaajien kehityksen ja neuvonnan roolissa niin Blackhawksissa kuin farmin puolellakin.

  https://www.nhl.com/blackhawks/news...to-join-blackhawks-coaching-staff/c-308389214

  Tänään julkaistaan muuten tämän kauden viimeinen osa On The Clock -sarjasta.
   
 13. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hiljaista on, mutta Jay Zawaski on vihjaillut Blackhawksin potkineen Puljujärven renkaita. Kuulemma Brendan Perlini ja Dylan Sikuraa saattaisi mahdollisen kaupan yhteydessä liikkua Edmontoniin. Talvella olin vielä sitä mieltä, että mikä ettei Puljujärveä voisi kokeilla jos halvalla lähtee, kun muutenkin kaikki meni päin seiniä. Tällä hetkellä en kyllä innostu asiasta. Kaikki arvat eivät voita ja niitä on nyt kerätty ihan tarpeeksi omasta takaa. En sano etteikö Puljujärvestä voisi tulla hyvä NHL-tason kiekkoilija, ikää on kuitenkin vasta 21 vuotta joten aikaa on vielä reilusti kehittyä. En vain näe, että Blackhawksissa olisi Puljujärven kaltaiselle pelaajalle tilausta. Varsinkin kun Jesseä ei voi laittaa farmiin waivereitta.

  Brendan Perlinin kanssa ei ole vielä päästy sopimukseen ja Powersin mukaan Blackhawks on tarjonnut noin miljoonan sopparia ja Perlinin leiri hakee ilmeisesti 1,5 miljoonan liksaa kaudesta. Perlinin kohdalla on hieman ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta olisi mukava nähdä löytäiskö Perlini neljännellä kaudella tarvittavan tasaisuuden pelaamiseensa ja onnistuessaan iskemään esim. 20 maalia kauteen täyttäisi tonttinsa halvalla sopimuksella paremmin kuin hyvin. Toisaalta joku Kubalik voi täyttää saman tontin vielä paremmin.

  edit. Näillä näkymin hyökkäyksessä on kymmenen ns. varmaa nimeä ja mm. Kubalik, Nylander, Perlini (ilman sopimusta vielä siis) ja Sikura taistelevat lähtökohtaisesti lopuista paikoista. Kirby Dach saattaa saada paikan ainakin yhdeksän ottelun verran kauden alussa ja tällöin paikkoja on yksi vähemmän tarjolla. Anisimovin kaupan jälkeen Chicagolta puuttuu tavallaan kolmosketjun sentteri ellei sitten Kämpfiä siihen asetella ja välttämättä tuo ei ole se ideaalisin ratkaisu.

  Sopimukset näyttelevät myös osaa näissä ja mikäli Perlini jatkaa Chicagossa ensi kaudellakin, niin hänelle menee varmasti yksi paikka tuolta. Kubalikin, Nylanderin tai Sikuran voi laittaa farmiin ilman pelkoa waiversista. Vaikka Kubalikilla on sopimuksessaan pykälä, mikä mahdollistaisi hänen paluunsa Eurooppaan siinä tapauksessa, että jäisi ilman pelipaikaa niin hän on itse todennut jäävänsä Pohjois-Amerikkaan ja farmiin jos näin kävisi. Bowmanin suusta on jo useammin kuultu ettei paikkoja jaeta etukäteen ja ne tulee ansaita. Paljon voi vielä tapahtua ja harjoitusleirillä tulla yllätyksiä. Oma veikkaukseni tässä kohtaa kauden aloittavasta kolmestatoista hyökkääjästä, ketjukoostumuksia sen kummemmin miettimättä:

  Saad-Toews-Kane
  DeBrincat-Strome-Perlini
  Kubalik-Kämpf-Shaw
  Caggiula-Smith-Carpenter
  Quenneville
   
  Viimeksi muokattu: 03.08.2019 klo 12.40
 14. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Stan kaivelee mielellään hiukan heikommin aloitelleita ykköskiekan varauksia, joten jutussa voi hyvinkin olla perää. Siitä ei tiedä onko Puljussa vielä potentiaalia paljon parempaankin, aika näyttää vähän kuten Nylanderinkin osalta. Perlinillähän oli viime kaudella suonenveto hattutempunkin muodossa, eli aineksia hänessäkin on ehdottomasti.
   
 15. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Törmäsin eilen johonkin TOP 100 -listaukseen hyökkääjien osalta, mihin oli mahtunut Jonathan Toews, Patrick Kane, Alex DeBrincat sekä Dylan Strome Blackhawksin osalta. Nämä ovat näitä.

  Viime kauden Jonathan Toews on ykkössentteri ja mun papereissa NHL:n top-25 kamaa, jolla voi myös kilpailla muiden joukkueiden parhaita vastaan. Ja kun jossain ketjussa keskustellaan contender-tason keskikaistasta, niin Toews on kyllä viime kauden tasollaan contender-tason ykkössentteri. Ja kevyesti. Onko Dylan Strome sitä? Ei mielestäni tällä hetkellä, mutta tuossa hyökkäyksessä on niin paljon potentiaalia, vaikkakin monien mielestä vain Patrick Kane menee siihen supertähti-kategoriaan.
   
  reme tykkää tästä.
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  #Blackhawks agree to terms with defenseman Philip Holm on a one-year, two-way contract that runs through the 2019-20 season ($700,000 NHL/$300,000 AHL).

  Semmonen signaus tuomaan leveyttä Rockfordiin.
   
 18. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Muistaakseni Bowman oli Holmin perässä jo pari vuotta sitten, mutta Holm valitsi tuolloin Vancouverin. Yksi kausi Pohjois-Amerikassa farmin puolella kokemusta ja viime kaudella Holm kurvaili KHL:ssä. Rockfordille voi olla hyväkin vahvistus tämä Holm.
   
 19. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:

  Mun mielestä tossa on kyllä tilaa myös Saarelalle, jos hyvin käy. Ei ole laituriosasto mikään huima Kanen ja DeBrincatin jälkeen. En yllättyisi, jos Saarela onnistuessaan tulevaisuudessa pelaisi vaikka Kanen kanssa.
   
 20. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kaikki riippuu tietenkin siitä miten harkkaleirilla ja -peleissä kukin esiintyy. Paikkoja on tarjolla, mutta samalla myös tervettä kilpailua pelipaikoista. Saarelalla on hyvät asetelmat napata pelipaikka siinä missä vaikkapa Kubalikilla tai Nylanderilla. Aika pitkälti se on sitten itsestä kiinni miten tuossa käy.
   
  Jyyd tykkää tästä.
 21. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Juu toivotaan että harkkakaudella Saarelan pojalla loksuu muutkin kuin leuat. Muuten tie vie armotta Hogseihin.
   
  secord tykkää tästä.
 22. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Kumpi muuten tulee olemaan ykkönen vai onko jonkunlainen jaettu vastuu?
   
 23. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Puhut siis Crawford/Lehner -akselista. Eiköhän tähänkin kysymykseen ratkaisu löydy sitten pelatessa. Tuskin siellä on kesällä etukäteen mitään päätetty. Parhaassa tapauksessa molemmat kirittävät toisiaan parhaimpaansa ja se kummalla kumi tarttuu paremmin pelaa myös enemmän.
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hockeysverigen mukaan Adam Boqvistin ammattilaisuran alkamiselle on tullut vahvistus. Blackhawks tai IceHogs, molemmissa varmasti viettää kauden aikana aikaa.

  Tämä ei nyt enää uutisena tullut, mutta jotta.
   
  Kaner tykkää tästä.