secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Eli tähän mennessä saaliina Ryan Carpenter kolmen vuoden sopimuksella ja miljoonan dollarin aav. David Kämpfin jatkosopimus tuli myös julki ja siinä vuosia kaksi aav:n ollessa sama miljoona kuin Carpenterillakin. Alaketjut alkaa olla varmaan kunnossa ja vielä olisi Perlinin sopimus sorvaamatta. Olisikohan tämä tässä vai vieläkö sieltä joku Dzingel on tulossa?
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ihan hyvät signaukset tähän asti. Leveyttä tulee olla ja sekä Kämpf että Carpenter tarjoavat monipuolisuutta ja grittiäkin. Toki tsekin jatko oli jo odotettavissa. Carpenterista voisi olla ihan hyväksi nelossentteriksi.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Hyvä päivä jälleen Stanilta, hyviä aloittajia ei ole koskaan liikaa. Alivoimaan on nyt satsattu ihan mukavasti.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Robin Lehner yhden vuoden pahvilla sisään, viiden miljoonan cap hitilla. Ei voi valittaa tästäkään.

Toimiston mukaan Crawford on kunnossa ja tällä hankinnalla tuodaan vain varmuutta tolppien väliin. Blackhawksilla oli muistaakseni 15 B2B-otteluakin tulevalla kaudella.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko Chicago tehnyt yhtäkään alustavasti huonoa liikettä kesän aikana? Tulevaisuus tietty näyttää, kehittyykö Byram tai Turcotte Dachia paremmaksi, mutta tällä hetkellä ihan perusteltu varaus. Tuntuu että kaikki päätökset osuvat maaliin ja ensi kauden joukkue on rautaa. Ehdottomasti off seasonin paras suoritus NHL:ssä.
 

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Onko Chicago tehnyt yhtäkään alustavasti huonoa liikettä kesän aikana? Tulevaisuus tietty näyttää, kehittyykö Byram tai Turcotte Dachia paremmaksi, mutta tällä hetkellä ihan perusteltu varaus. Tuntuu että kaikki päätökset osuvat maaliin ja ensi kauden joukkue on rautaa. Ehdottomasti off seasonin paras suoritus NHL:ssä.
No onhan tuo Kahun+5th Määtästä nyt ihan järkyttävä kauppa, mutta muuten ei juuri valittamista.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
No onhan tuo Kahun+5th Määtästä nyt ihan järkyttävä kauppa, mutta muuten ei juuri valittamista.
Yksittäisenä kauppana huono, mutta itse olen alkanut katsoa tuota niin, että Kahun, Forsling & Forsberg > de Haan, Määttä & Saarela, koska kaupat tehtiin niin lähekkäin. Ei näytä enää niin huonolta.

Jäätävää tekemistä Bowmanilta. Shaw ja Carpenter juuri sitä, mitä tarvittiin bottom sixiin. Lehner tuli täysin puskista. Nyt on pätevä korvaaja Crawfordille. Capissa on milli tilaa ja Perlini pitäisi vielä signata. Mielenkiintoista nähdä, mitä vielä tapahtuu.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Tapahtuuko vielä jotakin esim. akselilla Murphy, Anisimov tai Saad.
Crawford taitaa siirtyä vähitellen luukkumieheksi, vai pistääkö hokkarit naulaan.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Stan hoitanut mallikkaasti pestinsä ja kesää vielä jäljellä. Toki asema ollut myös hieman parempi kuin muutaman vuoden aikana. Crawford aiheestakin tapetilla tämän Lehnerin diilin jälkeen. Toivottavasti Corey on kunnossa, mutta toisaalta Lankinen-Delia duo antaa väkevää taustatukea jos Coreyn kaudesta tulee repaleinen, tai jää esim kokonaan pelaamatta (ura ohi?). Saadin en usko liikkuvan mihinkään ja uskon miehen pelaavan hyvän kauden, tehden reilun parikymmentä kaappia. Puolustuksessa tapahtuu varmasti vielä jotain. Perlini olisi kiva nähdä jatkamassa myös. Satunnaiset suonenvedot ja secondary scoring tärkeä juttu. Shaw kantaa vastuuta myös tällä saralla toki.
 
"Fortune favors the bold. Of course, so does Death."

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Nukkumaan mennessä sitä ajatteli, että kenties aamulla herätessään tosiaan joku Dzingel on saattanut vielä tehdä sopimuksen Chicagoon, mutta että Robin Lehner! Enpä olisi uskonut tätä tapahtuvan. Huhuissa pyöri, että Bowman saattaa etsiä markkinoilta jonkun kolmos-/farmimoken, mutta että Vezina-finalisti sieltä sitten lopulta naarattiin. Ei huono, ei huono lainkaan.

Bowman on nyt tilkinnyt alakertaa, tuonut lisää santapaperia ja alaketjuihin syvyyttä. Kokonaisuutena ei voi olla kuin helvetin tyytyväinen toimarin työskentelyyn tänä kesänä. Oikeastaan ihan jo sieltä marraskuun lopulta 2018 (Strome, Perlini) lähtien on Stan tehnyt hyvää jälkeä ja palkinnoksi vielä keväällä onnenkantamoinen lottoarvonnassa. Vaikea tässä nyt on olla mitenkään pettynyt Bowmanin muuvseihin viimeisten reilun seitsemän kuukauden aikana.

Robin Lehner takaa nyt sen, että Crawfordin mahdollisen loukkaantumisen jälkeen ei maalivahtityöskentelystä pitäisi olla huolissaan. Cam Ward hoiti ruutunsa ihan kelvollisesti, mutta ei hän tasoltaan mikään ykkösmolari kuitenkaan ollut. Colin Delia torjui itsensä fanien sydämiin, mutta otteet heittelivät ottelun aikanakin melkoisesti muutamien ensimmäisten huippupelien jälkeen. Ensi kaudella Chicagolla on 16 back to back -peliä (viimekaudella 14) ja onhan se melkoista luksusta, kun voit tuossa kohtaa valita laitatko maalille Lehnerin vai Crawfordin. Blackhawks lähtee siis ensi kauteen maalivahteihin 11 miljoonaa kiinnitettynä, mutta sekä Lehnerin että Crawfordin sopimukset päättyvät ensi kesänä. Lehnerin kanssa onkin sitten vuosi aikaa sorvata jatkosopimus, jos kaikki sujuu odotetusti.

Maalivahtien työskentelyä helpottaneen myös se, että puolustuksen tulisi olla huomattavasti viime kautta paremmassa kuosissa. De Haan on aika lähellä Hjalmarssonin tyylistä puolustajaa ja Määtän tulisi olla omassa päässä Dahlströmejä ja Forslingeja selvästi parempi. Alaketjuihin on lisätty syvyyttä ja oikeanlaisia pelaajaprofiileja, mikä tulisi näkyä myös parannuksena kiekottamassa pelaamisessa. Shawn ja Caggiulan kaltaiset monipuoliset pelaajat antavat Collitonille rutkasti enemmän vaihtoehtoja peluutuksen näkökulmasta ja muutenkin joukkueessa on nyt enemmän kilpailua pelipaikoista, mikä on vain ja ainoastaan positiivinen asia.

Brendan Perlini on vielä ilman sopimusta ja palkkakatossa ei ole enää paljoakaan tilaa. Todennäköisesti tulemme vielä näkemään kaupan tai pari. Oma veikkaus kohdistuu yhä Anisimoviin, mutta @remen tavoin pidän mahdollisena kohteena myös Connor Murphyn kauppaamista. Veikkaan kuitenkin, että mikäli Murphy kaupataan se tapahtuu vasta harjoitusleirin aikana ja siinä tapauksessa esim. Jokiharju on raivannut harjoitusleirin otteillaan paikan kokoonpanosta. Anisimovin kauppa voi myös lykkääntyä syksylle, jos näyttää siltä että Kirby Dach on valmis tositoimiin. Anisimovista ja/tai Murphystä Bowman voi ottaa vastineeksi vaikka pelkkiä varausvuoroja. Tämä on täysin omaa päänsisäistä höpinää ja veikkailua.

Joka tapauksessa Blackhawks on vahvistunut ja vahvistunut juuri sieltä, missä sillä suurimmat heikkoudet sijaitsivat. Kun kiekko syksyllä putoaa jäähän on odotusarvo, että vahvistukset paperilla näkyvät myös jäällä ja Blackhawks on todenteolla mukana pudotuspelitaistossa alusta alkaen. Mikäli niin ikävästi kävisi, että ensi kaudestakin muodostuisi täysi pannukakku (mitä en jaksa tai halua uskoa) niin eiköhän siinä kohtaa ala isommatkin pallit heilumaan.

edit: Heitetään tähän kohtaan vielä oma valistunut arvio kokoonpanosta, josta nyt puuttuu ilman sopimusta oleva Perlini ja Capfriendlyllä kikkailun jälkeen näyttäisi tällä 21 pelaajan rosterilla tilaa katossa olevan enää himpun verran yli 1,2 miljoonaa dollaria.

Saad-Toews-Kane
DeBrincat- Strome-Shaw
Kubalik-Anisimov-Sikura
Caggiula-Carpenter-Kämpf

Keith-Gustafsson
de Haan - Seabrook
Määttä - Murphy

Crawford/Lehner

Vaihtoehtoisesti taas tuo fantasiatoteuma, että Dach ja Jokiharju ovat kokoonpanossa Anisimovin ja Murphy tilalla voisi näyttää vaikkapa sitten tältä..ja kattoon jäisi tilaa yli viisi miljoonaa vähän Perlinin sopimuksesta riippuen.

Kubalik-Toews-Perlini/Sikura
Saad-Dach-Kane
DeBrincat-Strome-Shaw
Caggiula-Carpenter-Kämpf

Keith-Gustafsson
de Haan - Seabrook
Määttä - Jokiharju
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kyllä on hyvä fiilis tulevasta kaudesta. Toki tässä fanipoikana katsoo tilannetta ihan erilaisin silmin kuin vaikkapa muut palstalaiset, mutta kyllä tätä offseasonia voi pitää todellakin onnistuneena.

En ala sen enempää uudestaan erittelemään uusia hankintoja, kun ne on jo aika hyvin käsitelty useamman kirjoittajan osalta läpi, mutta haluan ottaa nopeasti kantaa Crawford-spekuloinneille. Minä en jaksa uskoa, että Lehner hommattiin selkeäksi ykkösmaalivahdiksi, vaan ennemminkin tässä ostettiin lisäaikaa Lankiselle sekä Delialle. Crawford on varmasti tällä hetkellä kunnossa ja kuten jo viime kesänä nähtiin, toimiston sanoihin voi kyllä luottaa eli Bowmanin sanoin: "Blackhawksilla voipi olla NHL:n paras 1-2 punch maalilla.".

Jos oletetaan, että CapFriendlyn kokoonpano pitää about paikkaansa ja Blackhawks pitää kahta maalivahtia NHL-kokoonpanossa, Delian siirtäminen farmiin antaa miljoonan palkkakattoon tilaa 20:lla pelaajalla. Sikuraa voidaan pitää suhteellisen varmana kokoonpanopelaaja kuten myös Kubalikia, jotka mahtuvat tuohon alle kahteen miljoonaan. Koekkoek vaihdetaan Jokiharjuun, joten palkat tasan. Käytännössä siis 22 pelaajan kokoonpanolla Blackhawks on alle palkkakaton ja tilaa on karvan alle puoli miljoonaa. Kyllä sitä melkein kauppaa tässä voi hyvillä mielin odotella, mutta periaatteessa suurempaa muutosta ei välttämättä tarvita. Oma mielipide tällä hetkellä on se, että Brendan Perlinille en näe suurempaa käyttöä.

Avauskokoonpanoa ei uskalla enää spekuloida, kun joku muutos tuolla tapahtuu, mutta ainakin kilpailua pelipaikoista on. Mustina hevosina kokoonpanoon pidän Hagelia, Kurashevia, Söderlundia sekä jollain tasolla Kirby Dach menee samaan kategoriaan.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Oma mielipide tällä hetkellä on se, että Brendan Perlinille en näe suurempaa käyttöä.
Olen kallistumassa tähän ajatukseen itsekin Perlinin kohdalla, mutta toisaalta sitä potentiaalia hänessäkin on olemassa ja nykyisen kilpailuaseman myötä sieltä voisi saada ulosmitattua se 20+ maalia kauteen. Perliniä on jotenkin vaikea arvioida, kun ei tahtonut oikein löytää roolia Collitonin alaisuudessa ja välillä näytti olevan aivan hukassa kentällä. Koko, liike ja laukaus ovat hyvällä tasolla sekä vuoden esim. Sikuraa ja Kubalikia nuorempi, mutta onko sitten peliälyssä puutetta ettei nuo avut tule esiin parhaalla mahdollisella tavalla?
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Carpenteria on näemmä sijoiteltu täällä nelosketjun keskelle. Se on hyvin mahdollista, mutta vähintään yhtä todennäköistä on se, että hän pelaa alaketjujen laiturina. Kävin läpi viime kauden ottelut muistini tueksi ja niistä ilmeni tosiaan se seikka, että Carpenter pelasi valtaosan kaudesta laiturina joko kolmos- tai nelosketjussa.

Carpenter pelasi kaikkiaan 68 ottelua runkosarjassa viime kaudella Golden Knightsissa. Helmikuussa hän oli pari viikkoa poissa vastaanotettuaan kovan taklauksen ylävartaloon Tampa Bayta vastaan kulmauksessa. Lisäksi Carpenter oli aina silloin tällöin katsomossa runkosarjassa. Pudotuspelit hän istui kokonaan lehdistökatsomossa.

Takaisin asiaan. Carpenter aloitti kauden kolmosketjun laidassa ja pelasi siinä roolissa 15 peliä. Sentterinä oli joko Eakin tai Oscar Lindberg. Haulan loukkaantuminen Torontoa vastaan kuitenkin pakotti Gallantin siirtämään Carpenterin kolmosketjun sentteriksi, koska Stastny oli jo aiemmin loukannut itsensä, joten Eakin oli nostettava kakkosketjun keskelle, koska Haulakaan ei ollut käytettävissä, joten Carpenter otti sitten kolmosketjun sentterin roolin hoidettavakseen.

Hän pelasi ottelut 16-33 kolmosketjun keskellä, kunnes Stastny palasi joulukuun 15. päivä takaisin kokoonpanoon, Eakin putosi kolmosketjun keskelle ja Carpenter palasi laitahyökkääjäksi.

Kauden 47. ottelussa Eakin oli sivussa, mutta Gallantin valinta sentteriksi oli nyt Carpenterin sijasta Lindberg. Kauden 74. ottelussa puolestaan Bellemare oli poissa, mutta nelosketjun sentteriksi valittiin Nosek ja Carpenter jatkoi edelleen laiturina. Hän oli jo tuolloin pelannut jo hyvän tovin enemmän nelosketjun laidassa kuin kolmosketjun laidassa.

Kauden 76. ottelussa kuitenkin Carpenter oli pitkästä aikaa keskushyökkääjä, kun Bellemare oli edelleen poissa ja Nosek nostettiin kolmosketjuun. Tuo 76. ottelu Bluesia vastaan vieraissa maaliskuun 26. päivä oli kuitenkin tosiaan ensimmäinen kerta sitten joulukuun puolivälin, kun Carpenter pääsi pelaamaan sentterinä. Kauden 78. ottelussa Carpenter pelasi taas nelossentterinä käytyään välissä operoimassa Eakinin laidalla kolmosketjussa yhden ottelun. Viimeisen kerran Carpenter pelasi Vegasissa sentterinä 79. ottelussa Sharksin vieraana maaliskuun viimeisenä päivänä, sillä Bellemare palasi kokoonpanoon kolmeen viimeiseen runkosarjapeliin ja Carpenter siirtyi laituriksi nelosketjuun.

Viime kaudella siis Carpenter pelasi keskushyökkääjänä 21 ottelua ja loput 47 ottelua laitahyökkääjänä. Pelipaikka vaihteli kolmos- ja nelosketjun välillä, mutta pääasiassa hän oli tuota alkukauden 18 ottelun pakonomaista sentterituurausjaksoa lukuun ottamatta joko Eakinin tai Bellemaren laidalla sekä alkukaudesta myös Lindbergin laidalla. Chicagon kannalta merkittävintä on kuitenkin se, että tosiaan joulukuun puolivälin jälkeen Carpenter pelasi loppukauden aikana vain enää kolmesti keskushyökkääjänä ja nuo kaikki pelit olivat maaliskuussa. Tuntuma sentterinä pelaamiseen ei välttämättä ole siis paras mahdollinen ja mielestäni Carpenter pelasi parhaat pelinsä Vegasissa nimenomaan laitahyökkääjänä sekä toissa että viime kaudella. Stanley Cupin pudotuspeleissä ja loppuotteluissakin toissa kaudella Carpenter uurasti juuri kolmosketjun toisena laitahyökkääjänä. Ja jos muistan oikein, tosiaan toissa kaudellakaan runkosarjassa Carpenter ei pelannut keskellä kuin ehkä joitakin yksittäisiä pelejä ja oli muutoin laitahyökkääjä, joten sen jälkeen, kun Vegas poimi hänet waivereista joulukuussa 2017, Carpenter on pelannut keskushyökkääjänä ehkä noin 25 ottelua ja laitahyökkääjänä sitten vajaat 100 matsia.
 
"Jos et huijaa, et salee haluu oikeesti voittaa"

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Eiköhän Kämpf ole lähtökohtaisesti se nelosketjun sentteri ja Carpenter oikea laita. Kämpf hoitaa aloitukset kentän vasemmalla puoliskolla ja Carpenter oikealla. Joka tapauksessa hyvä hankinta alaketjuihin hyvällä sopimuksella.

Muutenkin erittäin solid offseason Bowmanilta, kyllä tässä nälkä kasvaa itse kullakin ensi kautta kohti mentäessä
 
Fucking right Chicago

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kiitos @Salming valottavasta viestistä. Carpenter on itselleni melko tuntematon ja vähän seurattu pelaaja. Lähinnä sijoittelin häntä tuonne keskushyökkääjän tontille, kun näytti aloitusprosentti olevan viime kaudella yli 50:n ja Kämpfillä taas se jäi alle. Toisaalta Carpenter otti aloituksia puolet Kämpfiä vähemmän ja se selittyy tuossa yllä viestissä miksi näin. Todennäköisesti homma toimii sitten noin kuten @Kaner tuossa mainitsi, mutta positivistahan tuossa on, että vaihtoehtoja ja monipuolisuutta riittää.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Eilinen kakkospäivä olikin kovin hiljainen kauttaaltaan koko NHL-kartalla. Chicagon suunnalta en mitään odottanutkaan, mutta eiköhän sielläkin vielä jotain tapahdu viimeistään syyskuun harjoitusleiriin mennessä. Summataan tähän nyt vielä merkittävimmät tulijat ja lähtijät tähän mennessä.

Out: Dominik Kahun, John Hayden, Anton Forsberg, Gustav Forsling (varausvuoroista 5th round 2019, 2nd ja 7th round 2020 sekä 3rd round 2021)

In: Olli Määttä, John Quenneville, Calvin de Haan, Aleksi Saarela, Andrew Shaw, Ryan Carpenter, Robin Lehner (7th round 2021)

Valmennustiimistä Don Granato pois ja Tomas Mitell sekä Marc Crawford sisään. Määtän kaupan yhteydessä jo totesin, että katson kesää mielummin kokonaisuutena kuin tuijotan yksittäistä kauppaa ja tässä kohtaa on helppo pitää Bowmanin toimintaa vähintäänkin onnistuneena. Odotusarvo joukkueen menestymisen suhteen nousi hetkessä aivan toiselle tasolle ja joukkueen tulisi olla nyt huomattavasti syvempi sekä viime kaudella heikoiksi kohdiksi ilmenneitä osa-alueita on vahvistettu merkittävästi. Hyvää työtä Stan Bowman. Saas nähdä toteutuuko huhuttu Bowmanin jatkosopimus, jota on ilmoille heitetty ja arvailtu heinäkuun 14. päivänä julkaistavan?

Scott Powerskin leikki jälleen ketjukoostumuksilla viimeisimmässään. Powersin arvaus on tässä kohtaa ihan yhtä hyvä tai huono kuin kenen tahansa.

Saad – Toews – Sikura
DeBrincat – Strome – Kane
Kubalik – Anisimov – Shaw
Caggiula – Carpenter – Kampf
Quenneville/Wedin

Keith – Gustafsson
Määttä – Murphy
de Haan – Seabrook
Koekkoek

Crawford
Lehner

Powersin hahmotelmassa siis Perlini on ulkona kokoonpanosta, mutta näkee mahdollisena että hän nappaa paikan sieltä jonkun muun edestä. Sopimukset näyttelevät myös osaa jonkin verran lopullisissa päätöksissä ja esim. Dylan Sikura sekä Henri Jokiharju saattavat aloittaa Rockfordissa juuri tästä syystä hänen mukaansa. Scott ei ole näköjään lukenut Salmingin viestiä ja asettelee myös Carpenterin nelosen keskelle. Kirby Dachin mahdollisuudet hän näkee hyvin ohuena ensi kauden joukkueeseen, mutta ei täysin mahdottomanakaan.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Tässä hiukan NBCSports:n juttua joukkueen rakenteesta ja cappitilanteesta. Jotakin siirtoja saattaapi vielä tulla.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Artem Anisimovin tilanne on mielenkiintoinen. Jay Zawaskin mukaan AA:n kauppaaminen on asialistalla, mutta asia etenee hitaasti. Anisimovin kauppaaminen vaikuttaisi järkevimmältä tavalta saada kattoon tilaa. Kuten tuossa remen linkittämässä jutussakin todetaan, niin Anisimoville maksetaan tällä kaudella palkkaa 2 miljoonaa ja ensi kaudella on luvassa 1,5 miljoonan bonukset sekä toinen mokoma palkkoja. Eli viisi miljoonaa kahdesta vuodesta ei ole paha lainkaan Anisimovin palveluksista. Toinen asia on sitten se, mikä joukkue tarvisi Anisimovin palveluksia 4,55 miljoonan caphitillä?

Blackhawksin näkökulmasta Anisimovin kauppaaminen olisi puhdas cap dump liike. Samalla se jättäisi aukon keskikaistalle ja tilalle olisi hankittava joku toinen. Derick Brassard on vapailta markkinoilta ainoa nimi, joka äkkiseltään kuulostaisi järkevältä vaihtoehdolta, mutta olisko vuoden Anisimovia vanhempi Brassard mikään selkeä upgrade Anisimoviin verrattuna? Uskallan epäillä. Pienemmällä caphitillä hän todennäköisesti kyllä irtoaisi.

Näkisin, että mikään pakko Anisimovia ei ole kaupata ja tässä kohtaa voisi olla ihan paikallaan pitää AA mukana vähintään sinne syksyn leirille asti. Mikäli sitten Kirby Dach kykenee kantamaan vastuuta keskikaistalla NHL-tasolla voidaan Anisimovin kauppaamiseen palata myöhemmin kauden alussa. Nyt kenties pitäisin hänet tosiaan mukana ihan varmuuden varalta ja katsastaisin markkinoita esim. Perlinin suhteen. Takaisinhan ei oikein voi ottaa kuin varausvuoroja tai prospekteja. Mutta katsotaan nyt mihin ratkaisuihin Bowman apureineen vielä tässä päätyy.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Juu Kirbyn varaan ei voi vielä paljoa laskea. Olisihan joukkue toki parempi Anisimovilla kuin ilman häntä.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Krugerillekin löytyi uusi osoite, kiitos ja näkemiin. Marcus Kruger on tehnyt kahden vuoden diilin ZSC Lionsin kanssa Sveitsiin.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Marcus Kruger oli tärkeä alaketjun palanen menestysvuosina, joka jäi kenties fanien silmissä hieman aliarvostetuksi pelaajaksi. Quennevillen luottoratsuja oli ruotsalainen. Kiitos ja näkemiin!

edit. Tribuutti vielä Krugerille youtube-videon muodossa. Tuosta puuttui vielä pohjustus Bollandin voittomaaliin finaalissa Bostonia vastaan, mutta näillä mennään..attaboy; https://www.youtube.com/watch?v=wND5tcMxn04
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Anisimov ulos ja Brassard sisään vaikuttaisi täydelliseltä siirrolta tähän hätään. En jaksa uskoa, että Brassard olisi millään tavalla pudonnut niin rajusti tasoltaan parissa vuodessa etteikö voisi tehdä bounce-backia. Mielestäni joka tapauksessa tarjoaisi paremman ja monipuolisemman vaihtoehdon kuin Anisimov, vaikka taso ei olisikaan kovinkaan paljon parempi kuin viime kaudella. Taitava pelintekijä hän on, joten esimerkiksi laidoille kun nakkaa Sikuran sekä Saadin, niin jälki voisi olla aika kovaa.

Kubalik - Toews - Kane
DeBrincat - Strome - Shaw
Saad - Brassard - Sikura
Caggiula - Kämpf - Carpenter

Keith - Jokiharju
Määttä - Murphy
DeHaan - Gustafsson

Crawford
Lehner

Kausi ei voi alkaa nopeammin!
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Brassard siirto olisi varsin kosmeettinen. Miksei Anisimov pelaisi myös parempaa kautta kun saa hiukan paremmat laiturit.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Brassard voisi tulla kysymykseen, jos hänet saisi vuoden lapulla kiinnitettyä. Muuten tosiaan kuten @reme tuossa jo mainitsikin, niin siirto olisi tosiaan melko kosmeettinen. Brassard toisi kenties hyökkäyspäähän enemmän potentiaalia, mutta puolustussuuntaan pidän Anisimovia jopa parempana vaihtoehtona eikä ne hyökkäystehotkaan nyt täysin kalpene Brassardin rinnalla. Jos näiden herrojen koko NHL-uraa katsoo yksinkertaisesti perustilastojen kautta, niin Brassard on tehoillut sellaisella 0,57 ppg -tahdilla, kun Anisimovin vastaava luku on about 0,49. Aloituksissa molemmat ovat olleet alle 50% jamppoja, Brassardin ollessa hieman AA:ta parempi. Anisimovin kiekonriistot ja -menetykset suhde on taas esimerkiksi selkeästi Brassardia paremmalla tasolla.

Brassard pelasi tehokkaimmat kautensa Rangersin paidassa kausina 2014-2016, jollon roolikin oli toki isompi kuin mitä se nyt viime kausina on ollut ja jotain terveyshuoliakin hänellä on tainnut viime vuosina olla. Artem Anisimov on sellainen tasaisen tylsä, maksimissaan 20 maalin ja 40 pisteen sentteri, joka pystyy myös ottamaan vastuuta erikoistilanteissa. Ainoa syy miksi puoltaisin Brassardin hankintaa tässä kohtaa olisi palkkakattoon liittyvä tekijä eikä niinkään pelilliset seikat.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy