Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mites seuraa tarkemmin seuranneet, mikä on Kevin Lankisen meininki tällä hetkellä? Pikaisella tsekkauksella näyttäisi ainakin AHL-statsit kohentuneen.
Parantanut kauden edetessä paljon ja ymmärtääkseni on ollut viime aikoina IceHogseissa luottohevonen, sittemmin kun Collin Delia nostettiin ylös farmista Blackhawksin riveihin. Yhtään ottelua en ole nähnyt, mutta pelkkää positiivista kehityksen suhteen on tullut luettua. Kovin montaa maalivahtia ei maailmassa ole ollut, jotka olisivat suoraan hypänneet alusta asti dominoimaan Euroopan kaukaloista NHL:ään tai jopa AHL:ään. Sopeutuminen kestää sen hetken.

Näkisin, että ensi kausi on Lankiselle se tärkein. Kaverin omasta motivaatiosta hankala sanoa, mutta tuleva kausi menee suurella todennäköisyydellä kaksikolla Crawford - Delia, jolloin Lankinen saisi olla se selkeä ykkösvahti Rockfordissa. Crawfordin loukkaantumishistoria on mikä on ja sopimus on ensi kauden jälkeen katkolla, jolloin suomalaisvinkkelistä katsottuna Kevinillä voisi olla iskun paikka. Vaikea ennustaa, mutta parempi mahdollisuus NHL-uraan Lankisella on Blackhawksin kautta kuin useammassa muussa organisaatiossa.

***

Darren Raddysh kaupattiin kuluneen yön aikana Peter Hollandiin, joka on entinen huippulupaus. Hollandin sopimus on katkolla, kun vastaavasti Raddyshin sopimusta on vielä ensi kausi jäljellä. Kauppa ei hyödytä Blackhawksia suoranaisesti mitenkään, mutta Holland tuo Rockfordin hyökkäykseen ison annoksen taitoa ja Raddyshin kauppaaminen vapauttaa ensi kaudelle yhden slotin lisää IceHogsien puolustukseen. Adam Boqvist, anyone?

***

Aikamoinen hurlumhei, mutta win is a win is a win. Senators sekä Blackhawks ovat NHL:n kaksi huonointa joukkuetta GAA:n osalta, joten kuin odotettua, ottelu päättyi lukemiin 8-7. DeBrincatille uran neljäs hattu, Kane jatkoi pisteputkeaan ja Stromella 35 pistettä 36:ssa ottelussa Blackhawks-nutussa. Sen enempää en ala analysoimaan ottelua, sillä maalivahdit imivät kaikki, puolustuspelaaminen viisikkona oli taas karmivaa ja Brent Seabrookilla on joku vamma.

Huomenna Detroit, pakko voittaa sekin.
 
Viimeksi muokattu:
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
CHI 8 - OTT 7. Olipahan hulluin matsi pitkään aikaan, maalivahtejakin vaihdettiin molemmissa päissä jo ensimmäisessä erässä. Nyt oli oikea maalintekokilpailu ja tiukillehan se lopulta menikin.
Joukkuepuolustamisessa olisi paljon parannettavaa. Jos illan pakistomme rosteria katsoo niin eihän nuo KukkuuEkit, Dahströmmit ja Forslingit monessa jengissä vaan ylhäällä pelaisi. Kaikki ovat vielä enemmän tai vähemmän seiskapakkeja jos minulta kysytään. Ja siihen vielä Gustafssonin ontuvat puolustustaidot niin haasteita voi olla.
DeBrincat nakutteli uransa neljännen hattutempun ja parit helpperit siihen päälle. Kanen pisteputki venyi jo kahdeksantoista ottelun mittaiseksi 1+2 saldolla. Myös Stromelle 1+2 ja vakavallekin 1+1. Nousumme kulmakivi ylivoima on tehokasta mutta alivoima ryytää edelleen liigan hännän tuntumassa. Ja nyt ollaan pisteen päässä viimeisestä villistä kortista, onhan tämä mielenkiintoista aikaa.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
Minun nähdäkseni tuo puolustukseen liittyvä ongelma on ollut pitkälle myös pelitapaan liittyvä, ei vain yksilöihin. Chicago voittaa ja häviää isosti. Nyt on tullut kuitenkin selvästi enemmän voittoja, joten hyvältä näyttää niin kauan kuin kurssi on tuo. Toki nuo puolustajat eivät ole mitään alakerran luotettavimpia pelaajia, mutta noita mahtuu useimpiin joukkueisiin. Eivät nuo esimerkiksi Canucksin puolustajille Pouliotille, Biegalle, Gudbransonille tai Briseboisille häviä (Blackhawks pisti jo oman Gudbransoninsa pois). Maalivahtiosasto antaakin sitten tasoitusta nyt välillä jonkin verran.

Omaan silmään myös Hawksin jotkut hyökkääjät ovat tehneet jonkin verran virheitä keskialueen puolustuspelissä. Jossakin toisessa joukkueessa noista joutuisi saman tien istumaan, mutta Collitonin vetämä valmennus antaa pelata. Ja ihan hyvä noin, kun voittoja tulee ja pelaajat saavat kuitenkin onnistumisia toiseen päähän. En tiedä voiko tuolla tyylillä voittaa playoffeissa (mihin joukkue on nyt menossa tällä menolla), mutta juuri nyt Hawksilla on menossa positiivinen kierre.

Hienompaahan tuollaista peliä on katsella kuin tarkkaa kyttäystä ja yksilöiden pistesaldotkin nousevat kohisten. Kane on tehnyt viimeisiin 18 peliin 40 pistettä, eli ollut noin 170 pisteen kausitahdissa tasaisen vauhdin taulukolla tämän vuoden puolella, Toews iskenyt samassa ajassa tehoja noin 100 pisteen kausitahdilla, Strome on 63 pisteen tahdissa ja Cat on Kanen kanssa jaetulla kakkossijalla maaleissa koko NHL:ssä tämän vuoden puolella. Hänestä tuli nyt myös Blackhawks-historian toiseksi nuorin pelaaja yhdessä Jeremy Roenickin kanssa, joka on tehnyt neljä hattutemppua ennen kuin on täyttänyt 22 vuotta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: reme

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Hyvä @nuck . Nyt ei tulivoimaa tarvitse säästellä, eikä virheitä pelätä Collitonin aikakaudella. Maalintekokilpailuissa olemme vahvoja jos puolustuksesta ei tarvitse huolehtia. Ja Stromen tulo on kyllä yksi kauden suurimpia kulmakiviämme. Myös Caggiula tekee erittäin hyvää työtä eli hyvä hankinta hänkin. Nimimiehet ovat olleet hyviä läpi kauden, Cat on pelaamassa huikeaa toista kauttaan, eikä toisen kauden slumpistä ole tietoakaan. Saadin ihmepiristyminen tämän vuoden puolella on laajentanut maalinteko arsenaalimme vaarallisemmaksi.

Pudotuspeleihin tämä pelityyli sekä kokematon ja pehmeähkö pakkikalustomme ei kyllä välttämättä soveltuisi. Ja luulisi että tämä pelityyli käy myös kovasti Collitonin pumpun päälle:) Forslingin näen kyllä kauppatavarana vaikka tänään maalin ampuikin.

Kehityskohteet loppukaudelle:
  • pelien alut, jäimme aamullakin heti 0-2 takamatkalle
  • joukkuepuolustus
  • alivoimapelaaminen
  • ajoittain maalivahtipelaaminen
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #
(1)
  • Tykkää
Reactions: nuck

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Hyvää pohdintaa yllä! Sen nyt voi sanoa ettei tuolla pelaamisella eikä noilla maalivahdeilla tehdä pudotuspeleissä mitään. Ihan järkyttävää kuraa tuo on ja organisoidusta puolustuspelaamisesta ei ole hetkittäin tietoakaan ja siihen päälle maalivahtien haparointia siellä täällä, niin tuolta se näyttää.

Tulivoiman puolesta ei hätää ja viihdyttävää peliä tavallaan Chicago pelaa. Strome ja Caggiula ovat olleet hyviä hakuja Stanilta. Käymisvaiheessa tuo rosteri nyt kuitenkin on ja Stanilla riittää kädet täynnä duunia päästäkseen tavoitteeseensa.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kevin Lankisesta sen verran vielä, että sahannut on AHL:n ja ECHL:n väliä ensimmäisellä kaudellaan rapakon takana. Crawfordin loukkaantuminen ja Delian nosto tekivät Lankiselle tilaa Rockfordissa Forsbergin kakkosena. Nyt helmikuussa aloittanut viisi kertaa IceHogsin maalilla ja voittanut niistä neljä peliä. Tuo on Lankiselle pisin putki yhden kuukauden aikana pelejä Rockfordissa. Eli kuten @Lico tuossa jo aiemmin kertoi niin on parantunut otteitaan ja uskaltaisin sanoa, että haastaa jo Forsbergia farmin ykköstorjujana. Lankisen kokonaissaldo Rockfordissa on 7-6-3 torjuntaprosentin ollessa 91,1 ja GAA 2,47. Ensi kausi on merkittävä uran jatkon kannalta ja tuskin motivaatiosta hänen kohdallaan on homma kiinni. Lankinen kun vaikuttaa erittäin tervepäiseltä kaverilta.

*
Saas nähdä vaikuttaako Stanin päätöksiin kuitenkin tämän hetkinen tilanne sarjataulukossa? Toivon, että ei vaikuta vaan katse on tiukasti pidemmällä kuin tässä keväässä. Sellainen kutina kuitenkin on, että mitään isoa kauppaa Chicagon suunnalta ei tulla nyt näkemään. Vaikea nähdä, että Brandon Saad liikkuisi nyt mihinkään. Anisimov on oma veikkaukseni "isosta nimestä", mutta hänenkin kohdallaan kesä voi olla otollisempi aika tehdä kauppaa. Marcus Krugeria veikkaan ensimmäisenä nimenä ja vaihdossa varausvuoroon. Tuleva kesä on kuitenkin merkittävämpi ajankohta tulevaisuuden suhteen kuin lähestyvä TDL.

*

Ensi yönä on sellainen tilanne, että mikäli Chicago voittaa Detroitin ja Winnipeg Coloradon, pääsee Blackhawks pullistelemaan ainakin hetkeksi pudotuspeliviivan yläpuolelle. Vielä hetki sitten tämä olisi kuulostanut melko absurdilta ajatukselta.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Hart-Kane ratkaisi lopulta jatkoajalla ylimääräisen pisteen Blackhawksin hyväksi, kun haukkalauma vieraili Detroitissa. Loppulukemat 4-5, osumia Anisimoville, Saadille, DeBrincatille sekä #88:lle kahdesti. 20 laukauksella 5 osumaa, se on aika kova onnistumisprosentti. Noin kokonaisuudessaan olihan se aika huono esitys, mutta voitto on se tärkein.

Viikonloppuna olisi tiedossa kovat matsit, kun vastassa ovat sekä Avalanche että Stars. Molemmat majailevat Blackhawksin edellä ja jos noista ei revitä maksimipisteitä, niin hankalaksihan se taas menee. Avalanche on tappioputkensa jälkeen jälleen herännyt ja Stars taas on orastavassa putkessa häviöiden osalta. Molemmilla on matseja pelattuna kappaleen tai pari vähemmän, joten erot voivat myös sitä kautta kasvaa. Blues menee todennäköisesti menojaan ja Wild aloitti kuluneen yön aikana myymisen.

Jos oletetaan, että Bruins scouttasi Blackhawksilta Brandon Saadia ja teki tarjouksenkin, niin hyvä, ettei Bowman tarttunut täkyyn. Saadilla on toki parempi kausi alla kuin Charlie Coylella ja vaikka Ryan Donatosta pidänkin, niin aika halvalla tuo Coyle Bruinsiin meni. Toki Donatolla on kaikki se viime kauden potentiaali edelleen olemassa, mutta tämä kausi on ollut häneltä heikko.

Powers on lähteittensä kautta kuullut, ettei Seabrook, Keith, Krüger, Anisimov eikä Kunitz ole halukas vaihtamaan maisemaa. Hirveästi se ei yllätä. John Hayden sekä Gustav Forsling ovat ilmeisesti kauppatavaraa ja Erik Gustafssonin perään on kuulemma ollut yli kymmenen kyselyä. Viime yöltä kolme syöttöpistettä. En ole Gustafssonin kohdalla vieläkään täysin varma mitä itse tekisin, mutta jos joku heittää pöydälle ensimmäisen kierroksen varausvuoron ja paremman prospectin kuin Victor Ejdsell noin esimerkkinä, niin painaisin liipaisinta. Gustafsson on ollut todella hyvä offensiivisesti, mutta hän ei missään nimessä ole contender-tason joukkueen kolmen parhaan puolustajan joukossa. Tai no, riippuuhan se tietysti joukkueesta ja usein sitä Penguinsia käytetään esimerkkinä kun pelasivat ilman Letangia, mutta harvalla joukkueella on yhtä tulivoimainen hyökkäys kuin heillä.

Näkisin, että Gustafsson menisi optimaalisesti siinä kakkosparissa, joka pelaa offensiivisemman hyökkäyskolmikon takana säännöllisesti sekä paljon ylivoimaa. Jos liki täydellistä puolustusta rakennetaan, niin paras paikka hänelle olisi ne kolmosparin minuutit, mutta tällöin hän jäisi suurella todennäköisyydellä myös ilman ylivoima-aikaa. Vaikea tilanne, mutta luotto on kova ja uskon, että siellä toimistolla ajattelevat tilanteen niin, että katsotaan mitä joukkueet tarjoavat ja jos eivät tarjoa riittävästi, ensi kausi mennään Gustafssonin kanssa ja annetaan mahdollisuus toistaa tämä kausi. Ruotsalaisella on kuitenkin lähes yhtä paljon pisteitä tältä kaudelta kuin uran kolmelta ensimmäiseltä yhteensä. Fluke vai ei?

Täytyy myös ottaa huomioon, että Blackhawksin tilanne ensi kautta ajatellen vasemmalta ampuvien puolustajien osalta on aika heikko. Duncan Keith on oikeastaan ainut varma kortti eikä hänkään ykkösparin mies vain enää ole. Beaudin, Krys sekä Carlsson ovat omissa papereissa ne organisaation potentiaalisimmat nimet tulevaisuutta ajatellen, jotenka tuotakin aspektia peilaten uskoisin Gustafssonin viilettävän ensi kaudellakin kokoonpanossa.

Aasinsiltana nostaisinkin esille Bowen Byramin tulevan kesän draftista. Nykyisillä tiedoilla Blackhawks voi unohtaa alkupään varauksen, mutta jos se lottoarpa nyt suosisi tai Blackhawks sulaisi pahoin takaisin sinne hännille, niin en voi olla mainostamatta Byramia. Jack Hughes, Alex Turcotte sekä Kaapo Kakko ovat kolme suurinta suosikkiani, mutta mikäli Byram olisi omalla vuorolla vapaana ja nuo kolme ovat jo menneet, ottaisin varmaankin hänet. Pidän Podkolzinistakin äärimmäisen paljon, mutta Vancouver Giantsia ja Byramia nähneenä on pakko sanoa, että siinä on tulevan draftin paras puolustaja. En osaa heittää verrokkia, mutta hän on ihan huippulupaus ja verrattu mm. Morgan Riellyyn. Vuosi sitten tuo verrokki tuskin olisi ketään niin paljoa lämmittänyt, mutta Bowen Byram ns. "does it all".

Philip Broberg olisi sitten se toinen vaihtoehto, jos mennään sinne kierroksen puolivälin krouville, kun kaikki parhaat hyökkääjät on varattu.
 
Viimeksi muokattu:
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Näen myös Gustafssonin kakkosparin hyökkäävänä pakkina, jolle sitten puolustavampi kaveri siihen vierelle. Itse en tosin luopuisi Gustafssonista ellei tarjous ole todella kova, koska en usko Blackhawksista löytyvän parempaa yv-pakkia seuraavaan 2-3 vuoteen. Mun mielestä se syy miksi tuo yv on alkanut kulkemaan on Stromen maalineduspeli ja etenkin tuo Gustafssonin viivapeli. Gusilla on tarpeeksi taitoa ja liikettä viivassa ja lisäksi hänellä on hyvä laukaus ja etenkin ne laukaukset menevät maalille asti. Vaikka tuota yv:tä pelataan edelleenkin Kanen kautta, niin nyt vastustaja ei pysty enää jättämään Gustafssonia puolustamatta, toisin kuin Keithin käytännössä pystyi. Tämä avaa enemmän tilaa Kanelle ja etenkin väylää pelata poikittain DeBrincatille.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kyllä se tällä hetkellä menisi varmaan niin että Gustafsson pelaisi ihannepakiston kolmosparissa ja ykkös YV:ssä. Ja jos joku tarjoaa @Lico n pyörittelemän vaihtoehdon niin liipasinta vaan. Krüger saa listata seitsemän jengiä johon ei lähde ja Anisimov voi vielä kesään saakka laittaa kymmenen joukkueen listan mihin hänet voi treidata. Aktiivisesti vaan etsimään kumppaneita, treidirajalla voisi saada paremmat vaihtarit.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Aasinsiltana nostaisinkin esille Bowen Byramin tulevan kesän draftista. Nykyisillä tiedoilla Blackhawks voi unohtaa alkupään varauksen, mutta jos se lottoarpa nyt suosisi tai Blackhawks sulaisi pahoin takaisin sinne hännille, niin en voi olla mainostamatta Byramia. Jack Hughes, Alex Turcotte sekä Kaapo Kakko ovat kolme suurinta suosikkiani, mutta mikäli Byram olisi omalla vuorolla vapaana ja nuo kolme ovat jo menneet, ottaisin varmaankin hänet. Pidän Podkolzinistakin äärimmäisen paljon, mutta Vancouver Giantsia ja Byramia nähneenä on pakko sanoa, että siinä on tulevan draftin paras puolustaja. En osaa heittää verrokkia, mutta hän on ihan huippulupaus ja verrattu mm. Morgan Riellyyn. Vuosi sitten tuo verrokki tuskin olisi ketään niin paljoa lämmittänyt, mutta Bowen Byram ns. "does it all".
Bowen Byram kolkuttelee monilla listoilla ihan siellä top vitosen tuntumassa, että melko kärjessä pitää päästä joka tapauksessa varaamaan mikäli Byramin haluaa saada. Haiskahtaa siltä, että Hughesin ja Kakkon jälkeen lista ehtii elää vielä melkoisesti ja varauspäivänäkin voi organisaatioiden listat erota merkittävästi ja uskoisin, että 15 ensimmäisen vuoron sisällä on lupaavia hyökkääjiä tyrkyllä. Believe in Turcotte!

Täytyy myös ottaa huomioon, että Blackhawksin tilanne ensi kautta ajatellen vasemmalta ampuvien puolustajien osalta on aika heikko. Duncan Keith on oikeastaan ainut varma kortti eikä hänkään ykkösparin mies vain enää ole. Beaudin, Krys sekä Carlsson ovat omissa papereissa ne organisaation potentiaalisimmat nimet tulevaisuutta ajatellen, jotenka tuotakin aspektia peilaten uskoisin Gustafssonin viilettävän ensi kaudellakin kokoonpanossa.
Jep. Tästäkin syystä on vaikea nähdä Chicagon myyvän Gustafssonia. Kaikki riippuu tietenkin mitä hänestä tarjotaan ja lopulta Bowmanin johdolla arvioidaan, mikä on sellainen tarjous jota ei voi hylätä. Veikkaan, että tällä hetkellä hänet nähdään joukkueelle arvokkaammaksi palaseksi kuin mitä ehdotut tarjoukset tulevat olemaan. Mark Lazerus veti kyllä pohjat omalla ehdotuksellaan vaihtaa Gustafsson ja Boqvist molemmat Edmontoniin Bouchardiin ja varausvuoroon. Lazerus tuntuu olevan välillä vähän pihalla tai sitten liian innoissaan vapauksistaan The Athleticin palveluksissa.

Rockfordille voitto viime yönä jatkoajalla Grand Rapid Griffinsistä maalein 3-2. Maalit Tuulolalle, Schroederille sekä jatkoajalla Johnsonille. Peter Hollandille sekä Jokiharjulle 0+2. Torjuntavastuussa oli tällä kertaa Forsberg ja ruotsalainen ehti kiekon eteen ottelussa 37 kertaa. Rockford painaa nyt kolmen pelin voittoputkessa ja viimeiseen kymmeneen peliin saldo on 8-2-0.
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Sen verran viime yön pelistä, että silmiä hiveli katsella Dylan Larkinin pelaamista. Larkinin ja Athanasioun nopeus/taituruus tuotti päänvaivaa Blackhawksin puolustukselle ja olin aivan varma, että tuo kaksikko ratkaisee jatkoajalla ottelun Detroitille. Momenttumi oli niin selvästi kolmannen erän ansiosta punasiivillä. Näin ei onneksi käynyt vaan Erik Gustafsson hoiti omassa päässä kiekon laidasta omille ja lopulta antoi oivaltavan (voisiko jo sanoa patenttiratkaisun?) syötön Kanelle jolla oli helppo työ laukoa suoraan syötöstä lätty sisään.

Menneistä ja tulevista varauksista sen verran, että Detroit osui mukavasti 2014 ensimmäisellä kierroksella, kun poimivat Dylan Larkinin 15:llä vuorolla ensimmäiseltä kierrokselta. Muuan Brendan Perlini huudettiin kolme vuoroa aikaisemmin. Muutenkaan tuon kesän sato ei ollut mikään poikkeuksellisen lahjakas. Aivan yhtä hyvin tulevana kesänä saattaa hieman myöhemmälläkin vuorolla tarttua huippupelaaja katiskaan.

Chicagon puolustajista puhuttaessa täytyy Gustafssonista vielä sanoa, että hänellä on myös hetkensä puolustuspäässä ja hetkittäin kykenee estämään ihan laatupaikkojakin. Tasaisuus puuttuu ja kuten moni muukin Chicagon puolustuksessa, häviää kulmissa sekä maalinedustalla kaksinkamppailut melko helposti. Gustav Forsling on vielä heiveröisempi, mutta Detroitia vastaan pelasti useamman tilanteen hyvällä mailapelaamisella. Dahlström isokokoisena on myös yllättävän vanilijaa eikä oikein pärjää väännöissä. Siksi olen alkanut kallistumaan liputtamaan Koekkoekin puolesta. Slaterilta löytyy vähän ilkeyttäkin otteista eikä ole täysin risuranne väännöissä. Gustafssonista se vielä, että tuo kiekollinen osaaminen alkaa olla sillä tasolla, ettei jaksa ihan jokaisesta puutteesta omassa päässä nillittää.

Lazerusta kun intouduin aiemmin haukkumaan, niin yhden hyvän pointin hän nosti tuossa samassa jutussa liittyen top 6 -hyökkääjän hankkimiseen. Nimittäin sen, että tällöin Caggiulan voi siirtää kolmosketjuun, mikä taas toisi mukavasti syvyyttä alempiin ketjuihin. Caggiula otti Toewsin mailaa silmän alueelle ja jätti pelin kesken. Ilmeisesti kuitenkaan mistään vakavammasta loukkaantumisesta ei onneksi ole kyse. Dylan Sikura on ollut myös ihan pirteä pörrääjä ja tehnyt hyvää työtä kiekottomana. Kiekollisena löytyy kuitenkin juonikkuutta ja paremmalla onnella olisi jo maalisarakkeessakin pari maalia. Olen tykännyt hänen pelaamisestaan siellä täällä ja ehkä sittenkin katsoisin tuon kortin vähän pidempään. Bowmanilla on ihan mukava tilanne rakentaa tästä vielä parempaa lyhyessäkin ajassa.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
(1)
  • Tykkää
Reactions: reme

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Onko @Lico ehtinyt viime aikoina seuraamaan London Knightsin pelejä? Ihmeen takkuista on ollut ja tappioita tulee. Viime yönäkin London onnistui häviämään Peterboroughille 1-3. London johtaa yhä läntistä, mutta kuntopuntari alkaa painumaan punaiselle. Bouchard ja Boqvist ovat olleet pahasti miinuksilla viime peleissä. Petesiä vastaan Bouchardille -2 ja edellisessä pelissä hän oli -5, kun taas Boqvistilla oli tuossa edellisessä -3. Tässä pelissä Boqvistille ei miinuksia eikä plussia, mutta syöttöpisteen saalisti Bouchardin kanssa tuohon Londonin ainokaiseen. Piste oli muuten Boqvistille 50. tällä kaudella.

QMJHL:n puolella Drummondville hävisi Rimouskille rankkareihin päättyneessä ottelussa maalein 3-4. Beaudin sai pelissä yhden syöttöpisteen tililleen ylivoimalla. Beaudinilla on plus-miinus-tilastolla tällä hetkellä lukemat +56. Kertoo paljolti joukkueen yli- ja tulivoimasta, mutta vertailun vuoksi muilla yli 50 peliä pelanneilla Drummondvillen pakeilla lukemat näyttävät tältä: Jarrett Baker +46 ja Gregory Kreutzer +30.

Yliopiston puolella Ian Mitchellin pistetehtailu on hyytynyt kisojen jälkeen kuten on käynyt myös Barrattin kohdalla. Barratt ilmeisesti loukkasi itseään viime viikonloppuna, enkä tiedä joutuuko olemaan peleistä sivussa vai ei?
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ihan puhdasta aamun fantasiointia, mutta Illinoisin oma poika Ryan Dzingel maistuisi inkkaripaidassa.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Henri Jokiharju on napsinut Rockford IceHogseissa yhdeksässä ottelussa tehopisteet 1+8. Ja plus/miinus näyttää lukemaa +5. Henri mahtuisi pelillisesti Blackhawks rosteriin koska vaan.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Ihan puhdasta aamun fantasiointia, mutta Illinoisin oma poika Ryan Dzingel maistuisi inkkaripaidassa.
Epäilen, että Dzingelin hinta karkaa ylös (3-4m), joten ei kiitos. Enkä muutenkaan näe, että tämä Duchenen siivellä elänyt laituri olisi edes kovin suuri upgrade Gaggiulaan.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Onko @Lico ehtinyt viime aikoina seuraamaan London Knightsin pelejä?
Ei ole tullut ehdittyä katsomaan, mutta raporttien perusteella siellä tuntuu olevan jo pudotuspelit mielessä. Jos kyse on tosiaan slumpista, niin todella huonoon aikaan tuo sattuu. Olen edelleenkin hieman ihmeissäni, ettei London hankkinut ketään supertähteä tuolle tasolle trade deadlinella, sillä muut joukkueet ovat kiilanneet materiaalin puolesta mielestäni Knightsin edelle.

Pudotuspelejä suunnittelin katsovani!

Ihan puhdasta aamun fantasiointia, mutta Illinoisin oma poika Ryan Dzingel maistuisi inkkaripaidassa.
Kyllä ja jos hinta on 3-4 miljoonaa kuten edellä mainittiin, niin se on aikamoinen kotikylän alennus. Stone + Dzingel 14 miljoonan yhteishintaan ja draftista Turcotte, niin ai että.

Mitä enemmän näitä matseja on viime aikoina yrittänyt analysoida ja sitä rataa, niin vaikka miten se Panarin suosikki onkin, niin Blackhawksille sopisi paremmin Mark Stone sekä vaikkapa se Ryan Dzingel samaan syssyyn. Tuo puolustustyöskentely koko joukkueelta on tällä hetkellä ihan hirveää katseltavaa ja man to man-tyylissä mm. Kane sekä DeBrincat antavat jo tasoitusta sen verran paljon, että Panarin kolmantena vähän samanlaisena pelaajatyyppinä saattaisi ensi kaudella haitata yhtä paljon menestysmahdollisuuksia. Toki pitkä kesä, Collitonin ensimmäinen training camp ja mahdollinen pudotuspelikokemus avaavat monien silmiä ja asioihin puututaan. Kesken kauden se muutos vain on todella hankalaa tehdä.

Ylivoima, hyökkäyspeli sekä hyökkäyksien käynnistäminen omalta puolustusalueelta on ollut paikoitellen kuitenkin ihailtavan organisoidun näköistä, joten siitä iso, iso sulka JC:n hattuun.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Ei ole tullut ehdittyä katsomaan, mutta raporttien perusteella siellä tuntuu olevan jo pudotuspelit mielessä. Jos kyse on tosiaan slumpista, niin todella huonoon aikaan tuo sattuu. Olen edelleenkin hieman ihmeissäni, ettei London hankkinut ketään supertähteä tuolle tasolle trade deadlinella, sillä muut joukkueet ovat kiilanneet materiaalin puolesta mielestäni Knightsin edelle.

Pudotuspelejä suunnittelin katsovani!Kyllä ja jos hinta on 3-4 miljoonaa kuten edellä mainittiin, niin se on aikamoinen kotikylän alennus. Stone + Dzingel 14 miljoonan yhteishintaan ja draftista Turcotte, niin ai että.

Mitä enemmän näitä matseja on viime aikoina yrittänyt analysoida ja sitä rataa, niin vaikka miten se Panarin suosikki onkin, niin Blackhawksille sopisi paremmin Mark Stone sekä vaikkapa se Ryan Dzingel samaan syssyyn. Tuo puolustustyöskentely koko joukkueelta on tällä hetkellä ihan hirveää katseltavaa ja man to man-tyylissä mm. Kane sekä DeBrincat antavat jo tasoitusta sen verran paljon, että Panarin kolmantena vähän samanlaisena pelaajatyyppinä saattaisi ensi kaudella haitata yhtä paljon menestysmahdollisuuksia. Toki pitkä kesä, Collitonin ensimmäinen training camp ja mahdollinen pudotuspelikokemus avaavat monien silmiä ja asioihin puututaan. Kesken kauden se muutos vain on todella hankalaa tehdä.

Ylivoima, hyökkäyspeli sekä hyökkäyksien käynnistäminen omalta puolustusalueelta on ollut paikoitellen kuitenkin ihailtavan organisoidun näköistä, joten siitä iso, iso sulka JC:n hattuun.
Oli ihan heitto tuo 3-4m. Onko tästä ollut jotain huhuja, että joku hullu maksaisi Dzingelille vielä enemmän kuin 4m kauteen? Dzingel on ihan kiva ketjun kolmas lenkki, mutta ei hän mikään käänteen tekevä pelaaja ole.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Oli ihan heitto tuo 3-4m. Onko tästä ollut jotain huhuja, että joku hullu maksaisi Dzingelille vielä enemmän kuin 4m kauteen? Dzingel on ihan kiva ketjun kolmas lenkki, mutta ei hän mikään käänteen tekevä pelaaja ole.
Huhuihin en ole törmännyt, mutta jos Silfverberg saa uudessa sopimuksessaan yli viisi miljoonaa kauteen, niin kyllä Dzingelilläkin on paremman kauden perusteella oikeus hakea samanlaista lappua ja veikkaukseni on, että sen saa.

En tiedä kuinka monta ottelua olet Dzingeliltä nähnyt, mutta jo toissa kaudella hän oli yksi Senatorsin piristysruiskeista ja kuritti Blackhawksiakin. Hän on tuosta vain kehittynyt ja tämän kauden highlightien, keskinäisten kohtaamisten sekä raporttien perusteella Dzingel olisi aika juuri sitä mitä lääkäri tähän joukkueen hyökkäykseen haluaisi lisää: järkyttävä määrä nopeutta, taitoa, maalintekovoimaa sekä hyvää kahden suunnan pelaamista. Viittä miljoonaa en haluaisi nähdä maksettavan, mutta jos kotikaupunki alennuksella tulisi karvan yli neljän miljoonan paperilla, niin sign me in.

Neljällä miljoonalla ei kukaan odota mitään sateentekijää, mutta yksi hyökkääjä tuohon hintaan menee loistavasti kolmeen ensimmäiseen ketjuun tuoden leveyttä.

Dzingel - Toews - Stone
DeBrincat - Strome - Kane
Saad - Kahun - Sikura
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Huhuihin en ole törmännyt, mutta jos Silfverberg saa uudessa sopimuksessaan yli viisi miljoonaa kauteen, niin kyllä Dzingelilläkin on paremman kauden perusteella oikeus hakea samanlaista lappua ja veikkaukseni on, että sen saa.

En tiedä kuinka monta ottelua olet Dzingeliltä nähnyt, mutta jo toissa kaudella hän oli yksi Senatorsin piristysruiskeista ja kuritti Blackhawksiakin. Hän on tuosta vain kehittynyt ja tämän kauden highlightien, keskinäisten kohtaamisten sekä raporttien perusteella Dzingel olisi aika juuri sitä mitä lääkäri tähän joukkueen hyökkäykseen haluaisi lisää: järkyttävä määrä nopeutta, taitoa, maalintekovoimaa sekä hyvää kahden suunnan pelaamista. Viittä miljoonaa en haluaisi nähdä maksettavan, mutta jos kotikaupunki alennuksella tulisi karvan yli neljän miljoonan paperilla, niin sign me in.

Neljällä miljoonalla ei kukaan odota mitään sateentekijää, mutta yksi hyökkääjä tuohon hintaan menee loistavasti kolmeen ensimmäiseen ketjuun tuoden leveyttä.

Dzingel - Toews - Stone
DeBrincat - Strome - Kane
Saad - Kahun - Sikura
Olinkin missannut tuon, että Silfverbergille oli annettu noin iso lappu. Siinä on aika hyvä verrokki sopimus, kun Dzingel hakee lappua. En muista olenko tällä kaudella nähnyt Dzingelin pelejä, mutta viime kaudella tuli muutamia katsottua, kun hockey gm joukkueessa tuli kaveria roikotettua. Onhan kaverilla tietysti jalkaa ja röyhkeyttä mennä maalille, josta sitten niitä maaleja tekee, mutta en kyllä syty yhtään näihin laput silmillä kaahottajiin.
 
Epäilen, että Dzingelin hinta karkaa ylös (3-4m), joten ei kiitos. Enkä muutenkaan näe, että tämä Duchenen siivellä elänyt laituri olisi edes kovin suuri upgrade Gaggiulaan.
Siinä tapauksessa kannattaa hankkia se Duchene myös, niin Dzingel saa jatkaa tehokasta siipeilyä. Tosin 4 miljoonaa ei taida edes riittää.
 
Mängimies tykkää tästä

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Seabrook on loukissa ja Dahlstrommilläkin on jotakin häikkää, joten Jokiharju on kutsuttu ylös.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Zawaskin mukaan Boqvist, Beaudin, Jokiharju sekä Mitchell on oikeassa paketissa mahdollisia palasia treidissä. Hmm. En laita tähän sen enempää, koska mitään huhuja ei ole, mutta mitä ilmeisimmin syynä ovat Keith sekä Seabrook ja heidän sopimuksensa.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Zawaskin mukaan Boqvist, Beaudin, Jokiharju sekä Mitchell on oikeassa paketissa mahdollisia palasia treidissä. Hmm. En laita tähän sen enempää, koska mitään huhuja ei ole, mutta mitä ilmeisimmin syynä ovat Keith sekä Seabrook ja heidän sopimuksensa.
Oispa aika kovaa settiä.
 
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Oispa aika kovaa settiä.
Mutta eipä niin ihmeellistä, jos asiaa vähän miettii. Se, että ovat mahdollisia palasia oikeassa paketissa voi koskea periaatteessa ihan ketä tahansa. Ja tämä ei tarkoita, että kauppaisivat kaikki pois vaan kenties yhden nimen. Todennäköistä on, että tulevaisuudessa jokaiselle näistä nuorista pakeista ei löydy pelipaikkaa Blackhawksin rosterista mikäli jokaisesta näistä edes NHL-pelaaja kehittyy.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Iso matsi Avalanchea vastaan ja tappiohan siitä tuli. Maalit Stromelle, Kanelle sekä DeBrincatille. Toewsille kaksi syöttöpistettä.

Lyhykäisyydessään sanoisin, että Blackhawks ansaitsi enemmän ja oli parempi, mutta jokaista matsia ei vain voi voittaa, vaikka tässä tilanteessa pitäisikin.

Jokiharju pelasi alle kymmenen minuuttia paluuottelussaan. En ihan pysty käsittämään, mutta enpähän olekaan valmentaja.

Seuraavaksi tärkeä vastustaja vastassa eli Stars.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy