Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 09.04.2018 klo 16.28.

 1. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Veikkaan suunnaksi Florida Panthersia. Barkovin ja palmujen vierellä on hyvä laiturina seuraavat vuodet viettää.
   
 2. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Tredien takalaita oli tosiaan meidän osalta pannukakku. Positiivista oli se ettei menetetty nuoria tai pickejä ja negatiivista oli taas se ettei Stan saanut heivattua ketään uloskaan tulevaisuutta vastaan.
   
 3. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Saisko Chicagon faneilta vähän Hartmannista tietoa. Minkälainen äijä on kyseessä. Ei ole tullut seurattua jäppisen uraa, niin olis kiva kuulla
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Odotukset olivat kovat, verrokki kiekollisempi Andrew Shaw oli jokaisen odotusarvo. Kun Hartman on fyysisesti mukana, pystyy olla erinomainen impact-pelaaja kolmosketjuun ja silloin tällöin voi stuntata kahdessa ensimmäisessä ketjussa. Ainakin Blackhawksissa näitä matseja oli turhan harvoin ja siksi hänet päästettiin pois.

  Hyvä veto, energiapelaaja. Terrierimäinen parhaimmillaan.
   
  secord ja ~KarKaus~ tykkäävät tästä.
 5. Hawk #22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
  Lainaus:
  Hartmanin kovimmat avut ovat asenne ja fyysisyys, vaikka onkin melko pienikokoinen. Intensiivinen luistelija, vaikka tekniikka ei millään tavalla hivele silmiä. Todella hyvä kolmosketjun rikkova pelaaja, jolla ei kuitenkaan ole oikein kiekollista taitoa ylempiin ketjuihin muuten kuin tuuraajana. Sellainen 25-35 pisteen pörrääjä ja rikkova pelaaja, vaikkakin hieman ailahteleva. Ohi pelejä tulee silloin tällöin ja ei mitään asiaa kokoonpanoon tällaisina päivinä, mutta toivottavasti niiltä vältytään. Mahdollisuus kuitenkin olla kulttipelaaja Philadelphiassa, jos hänen vahvuuksiaan osataan käyttää oikein, riittävän pienessä roolissa.

  Aikoinaan omia suosikkejani, kun varattiin Chicagoon, mutta ei aivan päässyt sille tasolle, kun olisin toivonut.
   
  secord ja ~KarKaus~ tykkäävät tästä.
 6. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Hartman pelannee itsensä fanien suosikiksi hienolla taistelijan asenteellaan.
   
  Jay79, secord & ~KarKaus~ tykkäävät tästä.
 7. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kakko
  Lainaus:
  Eikös Hartman tehnyt jotain 10 maalia ensimmäiseen viiteen peliin Hawks-paidassa, vai sekoitanko johonkin toiseen? Mitä pidemmälle kausi eteni, sitä vähemmän tuli tulosta. Loppujen lopuksi ei tainnut jäädä maalintekijästä kuin satunnainen fyysisyys...

  Onko Hawksien tulevaisuudesta kellään mitään visiota? Pudotuspelit ja kesän ensimmäiset varausvuorot alkaa olla käytännössä jo menetetty. Otettiin puolivillainen kausi, joka ei paranna edes ensi kauden joukkuetta. Mitähän vittua seuraavaksi?
   
 8. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Pitäisi varmaan soittaa sinne West Madison Streetille ja kysyä John McDonoughilta ja Stan Bowmanilta. Sen enempää, mitä Bowman on tulevaisuuden tavoitteestaan visionsa antanut, emme voi tietää. Eli olla ykköskorin joukkue 18-24kk:n sisällä. Konstit on sitten monet ja siihen meillä jokaisella on varmasti omat mielipiteemme.

  Puolivillainen kausi voi vielä kääntyä moneen suuntaan ja mahdollisuudet varata kesällä kympin joukossa on vielä hyvät. Pudotuspeleihinkään ei mahdollisuudet ole vielä menneet, mutta mitä vittua siellä tehtäisiin? Ei koskaan niin huonoa etteikö jotain hyvääkin. Stan Bowman teki tällä kaudella hyviä kauppoja (Strome, Caggiula ja Koekkoek) joista on varmasti vähän iloa ensi kaudellakin.
   
 9. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tai tuskastuttaa valmentajan jäähyherkkyydellään.
   
 10. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ensi kauden sommitelmia ehditään piirtelemään vielä useamman kerran ja tässä kohtaa ensi syksyn kuvioita on mahdoton ennustaa, mutta mikään ei tietenkään estä heittämästä arvauksia ja ajatuksia alttarille.

  Hyökkäyksessä on ihan kelpo aihio kahteen ensimmäiseen ketjuun ja mikä ettei kolmeenkin, mutta neljään laadukkaaseen ketjuun tarvitaan jo ulkopuolelta apuja. Puolustuksen kohdalla näyttää siltä, että ilman isompia kauppoja ei tuo koostumus tuosta merkittävästi nimekkäämmäksi muutu. Tosin tällä kaudella Gustafsson on noussut kiekollisen roolin ykköseksi ja takoo tehoja huimaan tahtiin. Ensi kaudella moiselle yv:n takamiehelle ja kiekolliselle osaamiselle on varmasti käyttöä. Connor Murphyltä kokonainen kausi tällä tasolla auttaa myös sekä esim. Koekkoek koko kauden mukana harjoitusleirilta lähtien voi poikia parempia tuloksia. Jokiharju kaikinpuolin valmiimpana ja kokeeneempana luo myös odotusarvoa paremmasta. Crawfordilta terve ja perusvarma työskentely toisi upgradea maalille. Siinä on taas fanipojan odotuksia kaiken muuttuvan aina vain parempaan.

  Hyökkäyksen osalta tosiaan Toews-Kane ja Strome-DeBrincat -parien varaan voi rakentaa jo olemassa olevilla nappuloilla tulivoimaisen top kutosen. Drake Caggiulan pelaamisesta ei voi kuin tykätä ja tuollainen pelaaminen on erittäin arvokasta joukkueelle, vaikka pelaajan pistesarakkeesta sitä ei voi aina nähdä. Kuitenkin näkisin Caggiulan olevan täydellinen pelaaja kolmosketjuun ja Brandon Saad on pelaaja, jonka nykyisistä pelaajista nostaisin kahteen ensimmäiseen ketjuun, vaikka sitten tuohon ykköseen. Dominik Kahun on parantanut kauden edetessä pelaamistaan ja sopii hyvin Catin&Stromen laidalle. Menkööt siinä jatkossakin. Kolmoseen olisi tällöin tarjolla Caggiula, Anisimov, Sikura ja kenties vaikkapa Dominik Kubalik, jos nyt sopimukseen hänen kanssaan pääsevät. Ja ehkä Brendan Perlini saa mahdollisuuden yrittää uudelleen Blackhawksissa? Nelosketjusta jäävät pois Kruger sekä Kunitz ja mahtaako kesällä sitten liikkua John Haydenkin? Joka tapauksessa alaketjuihin tulisi hankkia täydennystä, eikä voida olettaa pelkästään Rockfordista nousevan nimiä paikkaamaan aukkoja. Matthew Highmore sieltä voisi nousta, pelaisi ehkä jo nyt ellei olisi loukkantunut kauden alussa. Luke Johnsonilla on tietenkin pelejä alla jo tältä kaudelta, että hänetkin voidaan laskea vielä mukaan yhtenä vaihtoehtona. David Kämpf nelosen sentterinä olisi kenties olemassa olevilla resursseilla se parhain palanen.

  Saad-Toews-Kane
  DeBrincat-Strome-Kahun
  Caggiula-Anisimov-Sikura
  Perlini
  -Kämpf-Highmore
  Kubalik

  Keith-Jokiharju
  Koekkoek-Murphy
  Carlson-Gustafsson
  Seabrook

  Crawford
  Delia

  No eihän se tältä tule näyttämään, mutta niillä mitä nyt on tiedossa voisi olla jotain tuollaista. Carlsonin kohdalla oletan hänen olevan parempi pelaamaan ilman kiekkoa kuin Forsling ja kaksinkamppailuissakin vahvempi. Siksi hän on tuolla. Kyllähän tähän hahmotelmaan oletuksia liittyy jatkosopimusten ja niin edelleen suhteen, mutta kun ei parempaakaan tekemistä juuri nyt ole. Lihavoin tuolta ne pelipaikat joille toivoisin erityisesti vahvistuksia tavalla tai toisella. Vahvistuminen saa tapahtua myös lihavoitujen nimienkin muodossa, mutta hyvin epätodennäköisesti kaikista näistä siihen on. Kattellaan ja hahmotellaan lisää kun siltä tuntuu.
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Nyt kun Scott Powersin mukaan Panarin ei todennäköisesti halua Blackhawksiin ja lähteiden mukaan pitää New York Rangersia potentiaalisimpana kohteena venäläiselle, mun kelkka alkaa kääntymään Matt Ducheneen. Valitettavasti. Powers mainitsi Panarin-huhun yhteyteen, että Anders Lee lienisi ehkä myös vapailla markkinoilla kesällä. Maistuisi allekirjoittaneelle sekin, tosin pieni pelko tuommoisen isokokoisen jantterin seitsemän vuoden palkkaamisesta tulee.

  En mä tiedä, ottaa pataan ihan huolella. Todennäköisesti ei kesälläkään tapahdu mitään ja seuraavat spekulaatiot kohdistuvat Taylor Halliin.
   
 12. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Mulla on kanssa pelko siitä, että kesällä ei tule sisään ainakaan mitään merkittäviä palasia. Anisimovia luultavasti kaupitellaan vähän joka suuntaan, mutta jotenkin luulen että siitä kaupasta tulee turpaan. Jonkun tusinapelaajan sieltä varmaan vaihdossa saa ja ainoaksi hyödyksi jää tilaa palkkakattoon, mitä ei edes käytetä mihinkään.

  Duchene olisi kyllä kova, sen jälkeen sentterit olisivat Toews-Duchene-Strome-Kämpf, kyllä tuolla nelikolla kannua nostelee. Laitaan kun löytyy vielä Kane, Debrincat ja Saad niin on mahdollista rakentaa kolme hyvää ketjua. Puolustuksessa onkin sitten vähän enemmän ongelmia, mitä tuskin saadaan korjattua mikäli vähintään kaksi noista meidän prospekteista ei nouse top4 pakeiksi. Mutta katsellaan mitä Bowman saa aikaiseksi ja toivotaan parasta.
   
 13. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ei kait kukaan ole luvannut kenellekään, että Blackhawks tulee varmuudella hankkimaan joko Duchenen, Panarinin tai Stonen? Kovia pelimiehiä ja vahvistuksia olisivat kaikki, mutta kyllä Chicago voi vahvistua muutenkin ja muilla osa-alueilla. Minä en näe mitään pakottavaa tarvetta hankkia kakkossentteriä Stromen nykyisillä näytöillä. Rosterissa Kane ja DeBrincat potentiaalisia 40 maalin miehiä, Toewsissa 30 ja Saadissa ja Stromessa 20 maalin potentiaali. Kenties enemmänkin? Yhden tulivoimaisen pelaajan kiinnittäminen lähes kymmenen miljoonan vuotuisella lapulla ei ratkaise tai vie kannulle mitään oikotietä. Se voi pidemmässä juoksussa kääntyä myös vastaan.

  Hyökkäykseen voi syvyyttä hakea vielä monella eri tavalla ja vaikka tuon kolmikon tasoisia palasia ei ole vapaana, niin vahvistua voi muutenkin. Ihan niminä nyt esimerkkejä Dzingel/Nyqvist ja Tanev toisivat hyökkäykseen mukavasti leveyttä lisää. Puolustus on ongelmallinen eikä sinne välttämättä top 4 rooliin ole järkevää vaihtoehtoa nyt kesän vapailta markkinoilla tyrkyllä. Maalivahdit laskisin tällä hetkellä kysymysmerkiksi myös. Niin ja voihan niitä kauppoja kesälläkin tehdä?
   
 14. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Ei tietenkään ole kukaan luvannut mitään, mutta mukava olisi nähdä joku näistä Blackhawksissa. Tutkailin noita ufa-markkinoita pakkien osalta, niin siellä ei kyllä ole tarjolla Erik Karlssonin jälkeen oikein mitään. Vähän turhan iäkkäät Bouwmeester ja Edler siellä on, mutta en oikein näe näille mitään käyttöä Chicagossa. Kaupoille joutuu Stan lähtemään jos puolustusta haluaa vahvistaa. Toki aina on vaihtoehtona laittaa kädet ristiin, että omat prospektit korjaavat tämän puolustuksen ongelman. Hyviä palikoita siellä on tarjolla, joten itse en lähtisi tekemään kauppoja ainakaan vielä ensi kaudeksi. Jos alkaa näyttää siltä, ettei näistä prospekteista ole vielä seuraavallakaan kaudella kantamaan vastuuta, niin katsoo sitten vuoden päästä kesällä uudelleen markkinoita.
   
  secord tykkää tästä.
 15. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Samoilla linjoilla täälläkin. Toisaalta joku Edler tai Strålman olisivat jollain max. kolmen vuoden soppareilla ihan hyviä vahvistuksia tälle puolustukselle Forslingin tai Dahlströmin tilalle. Erik Gustafssonin kehitys kiekollisen puolustajan päärooliin saattaa nousta arvoon arvaamattomaan. Se antaa mahdollisuuden ajaa tosiaan esim. Adam Boqvist rauhassa sisään systeemiin. Alan taipua ajatukselle, että oikean ja järkevän kaupan yhteydessä olisin itsekin valmis luopumaan yhdestä näistä neljästä nuoresta pakista. Mutta mitä tehdä Duncan Keithin ja Brent Seabrookin kanssa 18-24kk:n sisällä, vai onko kädet sidottu umpisolmuun?
   
 16. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  En millään usko, että Edler tai Strålman tekisi vain 3 vuoden pahvia mihinkään. Taitaa olla niin, että Keithin ja Seabrookin kanssa kädet on tosiaan sidottu. Keithin joku vielä huolisi, mikäli Duncan itse haluaisi liikkua, mutta Seabrookia ei kukaan edes huolisi, vaikka suostuisikin siirtymään, mitä ei kyllä varmasti edes tekisi.
   
 17. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Molemmat täyttää 33 vuotta tämän vuoden aikana. Voi olla ettei paljoa pidempiä soppareita ole tarjolla?
   
 18. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Toisaalta näin väliinhuutelijana totean että kesän UFA- puolustus markkinat ovat hyvin surkeat suorastaan ja tuon parempia nimiä ei ole tarjolla. Eli todennäköisesti heistä ollaan valmiita maksamaan ylihintaakin. Se varmasti näkyy myös vuosissa.
   
  God #88 tykkää tästä.
 19. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Molemmat ovat sen verran laadukkaita puolustajia, että luulen heidän hakevan sen 5v pahvin ja siltikin ottajia on useampia.
   
 20. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Olen eri mieltä. En usko, että kovin montaa seuraa on valmis 5v soppareita tarjoamaan. Ja vaikka olisikin, niin kuinka moni niistä olisi todellinen vaihtoehto kaksikolle? Chicago ei välttämättä se houkuttelevin vaihtoehto ole kummallekaan, kun luulisi kannujahdin kiinnostavan.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2019 klo 22.28
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Crawford aloittaa tänään Ducksia vastaan.

  Pakko voittaa.
   
 22. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Vähän jännittää tuon Crawfordin puolesta. Kunhan nyt ei vaan sattuisi mitään. Matkaa kahdeksantena olevaan Dallasiin kuusi pistettä ja 14. majailevaan Anaheimiin neljä pistettä. Blackhawks on tällä hetkellä seitsemänneksi vähiten pisteitä kerännyt joukkue liigassa. Mahdollisuudet kesän kärkivarauksiin ovat vielä myös olemassa.

  *
  Poimitaan tuolta WHL:stä onnistuja viime yöltä, kun Red Deer Rebelsin Brandon Hagel tehtaili 2+3 pisteet Moose Jaw Warriorsia vastaan 7-3 voitossa. Pelin parhaaksi valinta ja nyt 58 ottelun jälkeen Hagelilla on kasassa 90 pistettä (36+54).
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Gardiner on mielestäni vähintään yhtä hyvä. Mutta ei kyllä ole mitään kovin kummoista tarjolla ellei Karlsson päädy vapaille markkinoille.
   
  Tjapalala tykkää tästä.
 24. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Niin vaikea toki sanoa, että mikä on näiden kavereiden ykkös prioriteetti. Luulen että mikäli jäävät tampaan ja vancouveriin niin sopimukset voivat olla ihan siedettävät, mutta jos johonkin muualle lähtevät, niin hakevat mahdollisimman isoa lappua.
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  #88 viitisentoista sekuntia ennen ottelun loppua. Maali numero 40 tähän kauteen, toisen kerran uralle. Iso maali, todella iso maali.

  Tämä siis Ducksia vastaan ja pakkovoiton ottivat.
   
  God #88 ja astraljava tykkäävät tästä.