Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 09.04.2018 klo 16.28.

 1. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Crawford ollut reeneissä mukana 20min, as per Mark Lazerus. Loistavia uutisia että kaveri pysyy edes tuon verta mukana. Ei mitään kiirettä palautumisen kanssa, jos edes joskus pääsee vielä pelaamaan niin kaikki plussaa.

  "Corey Crawford leaves after about 20-25 minutes of practice. It's a significant step."

  Mark Lazerus on Twitter
   
 2. nuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
  Lainaus:
  Ei tuossa olekaan sen suurempaa ongelmaa nyt kun tuo kärki toimii noin hyvin. Tai jos tuo on mainittavana ongelmana, niin hyvin on asiat seurassa.

  Itse näkisin vain Saadista saatavan seuraa enemmän hyödyttävän palasen takaisin vaihdossa. Tarkoitan tuolla lähinnä top4-pakkia/jotain nousevaa nuorta puolustajaa. Tai lähinnä näkisin mahdollisuuden tuohon. Vapaiden agenttien markkinoilla pakkien hinnat saattavat nousta pilviin (eikä siellä ole nyt kauheasti tarjontaakaan) ja Saad voisi olla kuitenkin sen tason pelaaja, että kauppa saataisiin aikaan. Syyt tuohon luettelitkin. Saad on ollut tasainen suorittaja hän pystyy pelaamaan kumpaakin erikoistilannetta, on voimahyökkääjä-tyylinen laituri ja vielä 26-vuotias.

  Tietysti vastine ratkaisisi tuon kaupan järkevyyden. Ei Saadia ole mitään järkeä lähteä kauppaamaan mikäli vaihdossa tulisi "derrickpouliot". Mutta hän voisi olla Chicagosta hyökkääjä, josta voisi saada jotain irti, vaikka palkka kova onkin. Tuosta Kane-Toews-DeBrincat-Strome -nelikosta pitäisin kiinni hyökkäyksessä tällä hetkellä ja muilla ei taida olla juuri kunnolla vaihtoarvoa paikkaamaan niitä joukkueen (minun mielestäni) heikompia osa-alueita.

  Lainaus:
  Ensi kausi näyttelee varmaan Gustafssonin kohdalla paljon. Jos hän pystyy jatkamaan tätä tahtia, niin ehdottomasti on oikeutettu suurempaan sopimukseen ja siinä vaiheessa Chicagossa voidaan varmaan hänet jo laskeakin noihin runkopelaajiin? Ellei jatka, niin sopimuksen kanssa ei kannata ainakaan turhaan miettiä. Ihan positiivinen tilannehan tuo on joukkueelle nyt, kun tuo peli näyttää toimivan hyökkäyspäähän noin hyvin. Ei noista nuorista tiedä koskaan miten kehittyvät hypätessään ammattilaisiksi, eikä Boqvistilla ja kumppaneilla tosiaan vielä kiire ole.

  Lainaus:
  Hayden oli tosiaan ainakin Canucksia vastaan pirteä. Peliaikaa ei tullut kuin kuusi minuuttia, mutta luulisi tuota olevan mahdollisuuksia lisätä ihan kohtalaisen paljonkin jos tuolla tahdilla jatkaa. Tuokin on ihan totta, että liikaa ei kannata myydä syvyydestä kerralla pois. Kunitzin luulisi lähtevän varmasti ja jos Kruger'kin lähtee, niin siinä tapauksessa Anisimovin ja/tai Perlinin jatkoja kannattaisi miettiä. Syvyydellä on tärkeä merkitys pitkän kauden aikana eikä tuota aluetta voi vähäksyä.

  Millaisena täällä näette muuten Dylan Sikuran tulevaisuuden joukkueessa?
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 02.18
 3. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Saadin kohdalla vastine tosiaan ratkaisee ja ihan samoilla linjoilla olen hänen suhteensa. Hänen ympärilleen voisi rakentaa paketin, jolla yritettäisiin saada vahvistettua esimerkiksi juuri tuota puolustusta.

  Lainaus:
  Sanoisin että "in the mix". Tälläkin hetkellä olisi varmasti Perliniä hyödyllisempi palanen. Dominik Kahun vei näkemykseni mukaan Sikuran paikan kokoonpanossa tällä kaudella. Mitään varmaa paikkaa ensi kaudellakaan Sikuralle ei ole tippumassa, mutta ehdottomasti yksi vaihtoehto kolmeen ensimmäiseen ketjuun. Vaikea sanoa, mitä suunnitelmia organisaatiossa on hänen suhteensa? Kauppatavaraksi joutuminen ei olisi mikään mahdoton vaihtoehto.
   
 4. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tässä voisi kaikenlaisia erilaisia koostumuksia hahmotella tulevaisuuden suhteen. Myös tuo on varteenotettava vaihtoehto, että Bowman voisi paketoida yhden noista neljästä pakkilupauksesta osaksi kauppaa. Adam Boqvist noista neljästä on mielestäni koskematon tässä kohtaa, mutta Jokiharjun ja Mitchellin väliltä voisi miettiä. Taas tullaan kysymykseen vastineesta ja sehän tässä ratkaiseva tekijä olisi, että kaupan pitäisi olla järkevä Chicagon kannalta. Kuinka todennäköistä on, että Beaudin, Boqvist, Jokiharju ja Mitchell löytävät sopivan roolin Blackhawksista ja onko rosterissa lopulta edes paikkoja kaikille? Ei pidä unohtaa esim. Lucas Carlssonia, joka on sen suurempia suitsutuksia pelannut hyvää kautta Rockfordissa. Vaihtoehtoja riittää kyllä, mutta nopeaa apua ei näistä nimistä ole tarjolla.

  Hyökkäyksessä tilanne on hyvä ja se ei kaipaa välttämättä mitään isoa muutosta. Jos Bowman onnistuu saamaan Dominik Kubalikin sopimukseen, voi hän olla mustahevonen kolmeen ensimmäiseen ketjuun. Olen lukenut, että Kubalikia pidetään Kahunia parempana, mutta nämä nyt on näitä kirjoituksia. Ensi kauden kokoonpanoa voi pyörittää vaikka kuinka ja monta kertaa. Esimerkkejä:

  Caggiula-Toews-Kane
  DeBrincat-Strome-Sikura
  Kubalik-Kämpf-Kahun
  UFA-Highmore-Hayden

  Saad-Toews-Stone
  DeBrincat-Strome-Kane
  Caggiula-Kahun-Sikura
  Perlini-Kämpf-Hayden

  Panarin-Toews-Kane
  DeBrincat-Strome-Saad
  Caggiula-Kämpf-Kahun
  Perlini-Nilsson-Hayden

  jne.jne..siitä vaan laatimaan.
   
  reme tykkää tästä.
 5. nuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
  Lainaus:
  Mietin vain, että NHL:ssä saattaa olla yksi seura joka olisi kiinnostunut katsomaan tuon kortin.. Tai on noita varmasti useampiakin, mutta ehkä tuota viime kauden Gaudette-Sikura -yhdistelmää voisi herätellä. Kummallakin taitaa olla tosin vielä opeteltavaa ammattilaiskiekkoon, mutta parin vuoden päästä tilanne voisi olla parempi.
   
 6. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Pistäkää Jake Virtanen ja saatte Dylan Sikuran sekä Anton Forsbergin?
   
  nuck tykkää tästä.
 7. nuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
  Lainaus:
  Täytyy soittaa Benningille, että tuollainen tarjous olisi ilmassa ja katsotaan sitten mitä saadaan rakennettua.. ;)

  Tosiasiassa Canucks varmaan katsoo Virtasen loppuun saakka. Pelaajatyypiltään hän on hyökkääjä, jota joukkue tarvitsee taitavampien yksilöiden ympärille. Hän on mennyt eteenpäin joka kausi saatuaan fysiikkaansa hiljalleen paremmaksi ja välillä voimahyökkääjillä kestää pelinsä kanssa jonkun aikaa (esimerkiksi Virtasen iässä Michael Ferland teki kaksi maalia NHL:ssä). Nyt Virtanen on 18 maalin vauhdissa kolmosketjun hyökkääjänä, mutta uskoisin tuon kehityksen lupailevan vielä yli 20 maalia jatkossa. Ehkä pelaaminen Brandon Sutteria paremman pelinrakentajan kanssa auttaisi tuossa.
   
  secord tykkää tästä.
 8. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kieli poskessahan tuo heitto oli, mutta Virtasen pojan nimi on pyörinyt huhuissa niin siitä sitten repäisin tuon. Toisaalta voihan Chicago havitella Gaudettea riveihinsä. Pistetään Perliniä ja jotain rosterin tuketta siihen kylkeen.
   
  nuck tykkää tästä.
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Luc Snuggerudin ura lienee paketissa, sillä poika on löytänyt itsensä unconditional waivereista eli sopimus puretaan. Harmi, sen yhden harjoitusottelun perusteella odotin Snuggerudista NHL-puolustajaa, mutta nuo kaksi ikävää loukkaantumista ovat tuhonneet sen lyhyen uran. Viimeisin tärähdys päähän lieni se kohtalokas. Fiksu päätös mikäli ura jää tähän, voimia tulevaan ja sitä rataa.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Detroitia turpaan ja unelma on jälleen lähempänä. Hyvä on tästä jatkaa, vaikka esitys olikin aika kesy ensimmäistä erää lukuunottamatta.

  Stromella on kaikki potentiaali pelata low-end ykkössentterinä NHL:ssä, Blackhawksissa Jonathan Toewsin takana erinomaisena kakkossentterinä. Peliäly sekä syöttötaito ovat ihan maailmanluokkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 01.06
 11. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Heppu on kyllä ollut näkyvästi esillä silloin kun olen katsellut Blackhawks-matsien highlighteja. Etenkin nuo pienet hienot peliä edistävät syötöt pistävät sieltä silmään. Muutenkin Strome taitaa olla melkein ppg-tasolla Chicagossa pelatessaan. Joidenkin pelaajien kohdalla maisemanvaihdos ja kunnollinen näytönpaikka saavat toisinaan ihmeitä aikaan. Osa ihmisistä tuomitsi hänet jo bustiksi, mutta nyt tilanne näyttää pelaajan kannalta jo paljon valoisammalta.

  Yksi pelaaja ei tietenkään käännä koko joukkueen kelkkaa, mutta olisi kiinnostavaa nähdä, mikä Chicagon pistesaldo on Strome-treidin jälkeen.
   
 12. nuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
  Lainaus:
  Nyt olen (taas) aika tylsä, mutta Gaudettekin kuuluu varmaan siihen porukkaan, jotka katsotaan vähän pidemmälle. Mahdollisesti Sutterin tilalle sitten myöhemmin kun on saanut vähän peliään paremmaksi farmin puolella.

  Virtanen oli tosiaan jossain huhussa, mutta en tiedä kuinka paikkansapitävä tuo oli. Tässä on vuosien aikana huomattu, että erilaiset huhut kyllä kiertävät Vancouverissa ja aika harvoin tapahtuu. Sinällään vähän ihmettelisin jos Virtanen olisi kaupan. Hän on Benningin aikojen ensimmäinen varaus ja hänen kanssa on tehty paljon töitä kehityksen eteen. Nyt on näyttänyt vähän tulostakin jo tulevan.

  Vancouverilla on vielä melko heikot laiturit, joten sieltä tuollaisen nuoren ja mahdollisesti eteenpäin menevän hyökkääjän kauppaaminen saisi aikaan ihmettelyä. Toki eihän noista koskaan tiedä ja mahdollisen kaupan vastine ratkaisisi tuonkin.

  Lainaus:
  Ei mikään kovin erikoinen kaiken kaikkiaan. Stromen kauppahan nähtiin marraskuun 26. päivä ja tuon jälkeen Chicago on mennyt 14-13-4 saldolla. Tuo kaupan jälkeinen alku oli kyllä surkea, kun Chicago hävisi 10 ensimmäisestä Stromen kanssa pelatusta pelistä yhdeksän (Strome teki itse ensimmäisessä pelissä 1+1 tehot). Joulukuun puolivälin jälkeen kelkka alkoi kääntymään. Varmaan siinä oli joukkueella hakemista valmentajan vaihdon vuoksi eniten, mutta nyt sekä rohkea Collitonin palkkaus että tuo Stromen kauppa näyttävät oikein hyviltä liikkeiltä.
   
  Toby Dammit tykkää tästä.
 13. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Tärkeä voitto aika sekavasta Detroit matsista. Voiton takuumiehenä hääri Cam Ward 43 torjuntaa. Dylan Stromella on takanaan nyt kaksi perättäistä kolmen pisteen iltaa. Strome on löytänyt Chicagossa peli-ilonsa ja itseluottamuksensa takaisin ja jälki alkaa olla aika tuhoisaa.

  Ja Collin Delia ansaitsi kolmen vuoden jatkosopimuksen näytöillään.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Delialle miljoonan cap hit seuraaviksi kolmeksi vuodeksi. Loistava sopimus, vaikka jäisikin kakkosmaalivahdiksi.
   
  secord, God #88, skuuran ja yksi muu tykkäävät tästä.
 15. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  Lainaus:
  Jep, juurikin näin. Vaikka jämähtäisi kolmosveskariksi, niin silti loistava diili. Ei käytännössä mitään riskiä ja pituutta saatu hyvin mukaan. Vastaavanlainen diili kuin mitä Casey DeSmith, Alex Stalock ja Pheonix Copley ovat vastikään saaneet.
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Dylan Sikura on myös nostettu ylös ja voipi olettaa hänen pelaavan jo Bostonia vastaan huomenna.
   
 17. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Dylan Sikurasta kun oli puhe, niin mies on nostettu ylös.

  *
  Delialle povasin jotain miljoonan tai vähän alle olevaa caphitiä uuteen sopimukseen, mutta loistavaksi tuon sopimuksen tekee pituus. Hienoa työtä Stanilta!

  *'
  Detroit oli jopa kaksi erää Chicagoa parempi joukkue, mutta siitä huolimatta pisteet jäivät kotihalliin. Erittäin sekavaa pelaamista, mutta hyvä merkki joukkueesta että pystyvät kairaamaan voittoja löysemmillä otteillakin. Detroitilla painoi varmasti jaloissa edellinen Buffalo-ottelu ja siihen nähden Blackhawksin olisi pitänyt painaa pedaalia pohjaan, mutta aika kevyellä kaasulla mentiin. Oliko tässä sitten kyse siitä Henkan mainitsemasta asiasta, kun ei jakseta huumoriporukoita vastaan ihan täysillä vetää?

  Dylan Stromesta on nyt sanottu jo ihan tarpeeksi ja Alex DeBrincatin otteet eivät ole jääneet huomaamatta, mutta aika nostaa jalustalle myös Dominik Kahunia. Kahun istuu tuohon ketjuun aivan loistavasti ja sopeutunut koko ajan paremmin NHL-kiekon saloihin. Monipuolinen pelaaja kuten Caggiula ykkösketjussa, mutta astetta taitavampi väkkärä. Tässä pelissä tuo kolmikko oli Chicagon ylivoimaisesti paras ketju.

  Edit. @Lico oli nopeampi
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 17.58
 18. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  TDL on kahden viikon kuluttua. Todennäköistä on, että siirto tai siirtoja nähdään Chicagon suunnalla jo ennen tuota päivämäärää. Eletään jälleen kerran jänniä aikoja. Jos villisti pitää veikata, niin Anisimov, Forsling, Hayden, Kruger, Kunitz, Saad ja Sikura nimistä löytyy uuden osoitteen löytävä/löytävät pelaajat. Olen jotenkin tykästynyt tuohon Dahlströmin pelaamiseen, vaikka siinä ei mitään ihmeellistä olekaan niin hoitaa tonttinsa hyvällä peruspelaamisella ja omaa erittäin hyvän liikkeen kokoisekseen pelaajaksi. Myös Koekkoek on ollut perushyvä ilman mitään wow factoria, mutta 5-7 seiskapakin rooliin sopiva palanen. Omaan silmään vaikuttaisi, että Gustav Forsling voisi olla ns. odd man out.

  edit. London Knightsilla ja Adam Boqvistilla ollut pari viime peliä hieman synkempää. Tappiot Saginawille sekä viime yönä Sault Ste. Marielle identtisin 3-6 lukemin. Boqvistille molemmissa peleissä -3, mutta viime yönä sentään hyökkäyspäässä tuli onnistumisia 1+2 tehojen muodossa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 19.14
 19. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 20. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Yön vieraspeliin Bostonia vastaan lähdetään Delia maalilla. Forsling palaa kokoonpanoon ja Koekkoek huilaa vuorostaan. Boston koki karvaan takaiskun Pastrnakin kaatuessa sunnuntain illalliskutsuilla. Loukkasi siinä rytäkässä peukalonsa leikkauskuntoon. Yksi vaarallinen vastustaja vähemmän, mutta mikäli Chicago pelaa kuin Detroitia vastaan niin noutaja tulee.
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Voittoputki katki ja jollain tavalla Bruinsista jäi fiilis, että kun se vähän organisoidumpi ja materiaaliltaan parempi joukkue tulee vastaan, on Blackhawksilla vaikeuksia olla se realistinen pudotuspelijoukkue. Toki tämä oli vain yksi matsi, mutta annan tälle silti suurta painoarvoa, sillä Bruins on kuitenkin joukkuetyypiltään Blackhawksille yleensä suhteellisen suotuisa vastustaja. Tämä ei perustu mihinkään muuhun kuin omaan fiilikseen.

  DeBrincatille, Keithille ja Gustafssonille osumat. Vähän ottelun edetessä ketjuja muokkailtiin ja lopulta mm. Cat, Strome sekä Kane pelasivat yhdessä.

  Torstaina olisi tärkeää ottaa voitto, ettei vain se lumipallo lähtisi efektimäisesti pyörimään jälleen väärään suuntaan. Jos ja kun siis pudotuspelihaaveita tässä elätellään.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Bowman oli Sun-Timesille antanut haastattelun ennen Bruins-matsia, notta tavoitteena on olla ykköskorin joukkue 18-24 kuukauden päästä. Se tarkoittanee sitä, että nyt myydään mitä pystytään, haalitaan varausvuoroja ja annetaan nuorten kehittyä rauhassa, erityisesti puolustajien. Osa spekuloi tuolla sitä, ettei ole järkevää lähteä tavoittelemaan vapailta Panarinia tai Stonea, itse olen eri mieltä. Tuohon aikaikkunaan sekin sopii.

  Oma fiilikseni on se, että nyt tarpeettomat pelaajat tulevaisuuden kannalta pois, joukkue kampeaa itsensä pudotuspeleihin jos kampeaa. Mikäli ei kampea, uutta tulevaisuuden hyökkääjää prospect pooliin ja sitä kautta sitten ensi kauteen. Turcotte ja Panarin olisi mun papereissa se lottovoitto, mutta en mä Stonesta kehtaisi valittaa. Saattaisi jopa palvella tätä joukkuetta paremmin, mutta se sopimuksen loppupuolisko häiritsee.
   
 23. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Joo siis tottakai nyt pitää yrittää haalia Panarin, Duchene tai Stone. Tämän tason ufa-pelaajia ei todellakaan ole joka kesä tarjolla, joten nyt on iskettävä kiinni. Lisäksi tämä kyseinen pelaaja saisi vuoden harjoitella joukkueen kuvioita, ennen kuin aletaan takoa kunnolla. Tietysti jos nyt sattuisi käymään niin, että Karlsson olisi jostain syystä vapailla markkinoilla kesällä, niin siinä olisi ykköstargetti.
   
 24. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mielelläni näkisin yhden noista kolmesta hyökkääjästä Blackhawsissa ensi kaudella. Mark Stone olisi oma suosikkini kolmikosta. Järkevyys riippuu hinnasta. DeBrincatin jatkosopimus on se ykkösjuttu. Tällä tahdilla Strome tulee saamaan muhkean jatkosopimuksen. Ja kun ongelma joukkueessa ei ole maalinteko, niin en näe järkeväksi hankkia lisää tulivoimaa, jos siitä pyssystä saa maksaa ~10 milliä/kausi.

  Mitä @Lico tarkoitat sopimuksen jälkipuoliskolla? Koskeeko huolesi puhtaasti Stonea vai kuinka?
   
 25. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  @Lico saa vastata itsekin, mutta oletan hänen tarkoittavan samaa pelkoa, kuin minullakin on sekä Stonen, että Duchenen kohdalla. Stone on 27 ja Duchene 28 vuotias ja molemmat hakevat varmasti maksimipituista sopimusta, joten on mahdollista, että sopimuksen loppupuoliskolla kumpikaan ei ole enää sopimuksensa arvoinen pelaaja. Tosin palkkakatto voi nousta paljonkin tänä aikana ja voi olla että esimerkiksi 8 miljoonan caphit ei olekaan enää niin paha silloin.

  Edit. Ja tosiaan maalinteko ei ole tällä hetkellä joukkueen ongelma, mutta vapailla markkinoilla ei juurikaan ole sellaisia puolustajia, jotka vahvistaisivat joukkuetta selvästi. Jos vapailta saataisiin yksi noista kolmesta niin olisi mahdollista irroittaa esimerkiksi Saad treidiin, jolla sen vahvistuksen puolustukseen saisi.
   
  Viimeksi muokattu: 14.02.2019 klo 13.30