Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
@secord näen Mark Stonen ikääntyvän hieman huonommin kuin Artemi Panarinin. Tokikaan näitä on mahdoton ennustaa, ehkä Stonekin on lähes nelikymppisenä hossamainen monsteri luistimet jalassa.

Ducheneen en vain lämpiä hänen haluamallaan hinnalla.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Edit. Ja tosiaan maalinteko ei ole tällä hetkellä joukkueen ongelma, mutta vapailla markkinoilla ei juurikaan ole sellaisia puolustajia, jotka vahvistaisivat joukkuetta selvästi. Jos vapailta saataisiin yksi noista kolmesta niin olisi mahdollista irroittaa esimerkiksi Saad treidiin, jolla sen vahvistuksen puolustukseen saisi.
Tästä ihan samaa mieltä. Yhden top 4 -puolustajan hankkiminen ei tosin ratkaise yksistään mm. viisikkopuolustamisen ongelmia. Kärki rosterissa on terävä ja kahteen ketjuun on heittää ihan kilpailukykyinen kuusikko, mutta syvyydessä ei tasoa ole riittävästi, jos nyt puhutaan tuosta Bowmanin tavoitteesta olla ykköskorin porukka. Tavoitteelle asetettu aika antaa tosin mahdollisuuden rakentaa palapeliä palanen kerrallaan eikä kaiken pidä tulla yhdessä kesässä kuntoon.

Ja hyvä muistaa sekin, että harvemmin se rosteri on ihan täydelllinen tai sellainen kuin sen toivoisi olevan ja silti mahdollisuudet voittaa koko roska on olemassa. Omaan makuun vuoden 2010 lauma oli hyökkäyksen osalta jopa täydellinen ja puolustuksen top 5 oli vallan mainio. Niemi ja Huet maalilla ei aiheuttanut suurta luottamusta edetä päätyyn asti, mutta silti näin kävi. Tämän jälkeen haaveiltiin siitä todellisesta kakkossentteristä ja 2015 keväällä pelattiin monen mielestä lähinnä neljällä pakilla.

Stan Bowman on nyt asettanut tavoitteen ja samalla on selvää, että Bowmaniin luotetaan sikariportaassa. Kauden synkimpinä hetkinä olin valmis kenkimään miehen muiden mukana ja edelleen olen osittain samaa mieltä. Bowmaniin viimeaikaiset liikkeet herättävät kuitenkin luottamusta ja McDonough on puhunut niin täälläkin seistään asennossa sitten!

Tuo tavoite luo uskoa tulevaan ja sydämeni pohjalta toivon siihen päästävän. Se mitä tapahtuu seuraavien 18-24 kuukauden sisällä jää nähtäväksi. Pelkillä puheilla ei vielä lunasteta muuta kuin juuri tuota uskoa ja toivoa. Bowmanilla on käsissään ihan hyvä aihio rakentaa kokonaisuus jolla tavoite saavutetaan. Kokonaisuudessa kun on monta liikkuvaa palasta, voi mitä tahansa noiden kuukausien aikana kuitenkin tapahtua. Tuskin toimistolla oli tavoite jäädä pudotuspelien ulkopuolelle viime kaudella. Kilpailu on kovaa ja helpolla ykköskoriin ei hypätä.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
@secord näen Mark Stonen ikääntyvän hieman huonommin kuin Artemi Panarinin. Tokikaan näitä on mahdoton ennustaa, ehkä Stonekin on lähes nelikymppisenä hossamainen monsteri luistimet jalassa.

Ducheneen en vain lämpiä hänen haluamallaan hinnalla.
Ok! Tuohon on vaikea ottaa kantaa. Kyse on kuitenkin ihan puhtaasta mutusta.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Minä taas lämpeän Duchenelle enämmän kuin Stonelle. Pidän Duchenea parempana pelaajana ja uskon, että molemmilla on sama palkkapyyntö.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Duchene on mielestäni kaukana Stonesta ja Panarinista, vaikka sentterinä pystyykin pelaamaan. Stone lienee tällä hetkellä koko sarjan paras laitahyökkääjä kokonaisvaltaisesti katsottuna ja Panarin menee mun arvioissa siihen viiden parhaan vasemman laitahyökkääjän joukkoon. Tuli aikaisemmin mainittua, että Panarin meni mun papereissa #88:n edelle. No, silloin oli silloin ja nyt Kane pesee lattiaa jokaisen laitahyökkääjän kanssa koko NHL:ssä. Kaikki kunnia Kucheroville sekä #8:lle, mutta #88 on aivan omassa kastissaan tällä hetkellä.

Bob McKenzieltä kysyttiin Blackhawksin trade deadline-suunnitelmista ja vastauksena oli lyhykäisyydessään Anisimovin kauppaaminen, koska Dylan Strome.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

ijuka

Jäsen
Stone on mielestäni huomattavasti parempi kuin Duchene. Äärimmäisen aliarvostettu, aivan huippu puolustuspelissä, jopa ihan Bergeronin veroinen. Se että hän on laituri ei mielestäni ole kovinkaan tärkeää tässä tapauksessa, sillä osaa puolustaa kuin sentteri. Jos näistä kahdesta pitäisi valita niin ottaisin Stonen ilman muuta, varsinkin kun ottaa huomioon että hänestä tuskin täytyy kovin paljoa enempää kuin Duchenesta maksaa, jos lainkaan.
nyt Kane pesee lattiaa jokaisen laitahyökkääjän kanssa koko NHL:ssä. Kaikki kunnia Kucheroville sekä #8:lle, mutta #88 on aivan omassa kastissaan tällä hetkellä.
Aika ronskisti sanottu mielestäni. Kanella on toki viimeisiin 16 matsiin 35 pinnaa, mutta onhan Kucherovillakin kuitenkin viimeisiin 24 peliin 44 pinnaa ja yhteensä 92 pistettä 58 matsiin. Voi olla, että Kane kuitenkin on parempi, mutta aika kova väittää että omassa kastissaan.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Jälleen kerran vihulaiset laukovat Chicagon maalia kohti yli 40 laukausta. Kuinkahan mones kerta tällä kaudella kun näin käy tai että ylipäätään Chicago häviää laukauksissa vastustajalle? Toisaalta mitä väliä, kun peli päättyy omille 5-2! Tulivoimaa löytyy ja Chicago on tehnyt läntisessä neljänneksi eniten maalejä, koko liigassa kahdeksanneksi eniten.

Kane on matkalla 40 maalin kauteen, DeBrincat on maalin päässä 30 maalin rajapyykistä, Toewsilla neljä maalia matkaa tuohon ja Saadin tarvitsee vielä yhden osuman 20 maaliin. Dylan Strome tehnyt 11 maalia 34 pelissä inkkarinutussa ja Gustafssonilla pakille kovat 12 osumaa tässä vaiheessa. Seuraava kotipeli lauantaina Columbusta vastaan ja kotiyleisö voi osoittaa rakkauttaan Panarinia kohtaan. Toivottavat venäläisen lämpimästi tervetulleeksi ensi kaudeksi takaisin kotiin.

Slater Koekkoek on pelannut omaan silmään sen verran hyvin, että pitäisin hänet mielelläni joukkueessa ensi kaudellakin. Liikkuu hyvin, löytyy hieman ilkeyttäkin ja pystyy tukemaan hyökkäyksissä. Nähtäväksi jää miten Bowman ja kumppanit tilanteen näkevät.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
@secord aika hyvin tuossa tiivistikin ottelun tapahtumat. Iso voitto, ei lähtenyt lumipallo pyörimään väärään suuntaan.

Mulle on tullut tästä Koekkoekista hyvät fibat ja kyllä minä ainakin jatkopahvin antaisin maltillisella summalla näillä näytöillä. Katsellaan, tällä hetkellä nimihirviö on antanut Blackhawksille enemmän kuin Jan Rutta.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Laitetaan aluksi oma lusikka tuohon UFA-soppaan. Mielestäni Duchene on sellainen pelaaja, jota en missään tapauksessa ottaisi sillä liksalla mitä hän tulee joka tapauksessa pyytämään. Chicagolla ei ole varsinaisesti edes mitään tarvetta sentterille, kun Toews-Strome-Kämpf ovat aivan riittävät pelaajat keskikaistalle. Neloseen sitten pienemmällä rahalla joku kokenut rouhija tai farmista joku nuorukainen, jos sellainen löytyy. Stone on se joka on selvästi paras vaihtoehto. Panarin tulee olemaan vielä pykälää kalliimpi (todennäköisesti) ja vaikka onkin hyökkäyspäässä yksi maailman parhaista pelaajista, Chicagon laituriosastolta alkaa puuttua voimaa ja puolustustaitoa, jos Panarin hommataan. Top6 laitureista Kane, DeBrincat, Kahun ja Caggiula ovat kaikki alle 180cm, joskin todella hyviä luistelijoita. Ainoastaan Saad tuo jonkinlaista kokoa tuohon ryhmään ja Panarinin lisääminen toisi vain yhden taitavan, mutta pienikokoisen laiturin lisää tuohon hyökkäykseen. Stone sopisi tuohon ryhmään kuin nakutettu: huipputason kahdensuunnan laituri, joka on vielä isokokoinen, mutta ei häviä luistelussa yhtään. Pudotuspelejä ajatellen Stone on mielestäni merkittävästi parempi vaihtoehto, lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä, joten olisin valmis lyömään dollarit Stonelle ennemmin kuin kenellekään muulle. Jos taas Stone ei ole saatavilla, niin on turha lähteä haikailemaan kenenkään muun hyökkääjän perään.

Mulle on tullut tästä Koekkoekista hyvät fibat ja kyllä minä ainakin jatkopahvin antaisin maltillisella summalla näillä näytöillä. Katsellaan, tällä hetkellä nimihirviö on antanut Blackhawksille enemmän kuin Jan Rutta.
Koekkoek on ollut ihan ok syvyyspuolustaja, mutta en tiedä onko hänellä juurikaan käyttöä ensi kaudeksi. Ehkä yhdeksi vuodeksi rotaatiopuolustajaksi siltä varalta, että ryhmästä Dahlström, Forsling, Jokiharju, Beaudin, Boqvist, Mitchell, Carlsson ei löydy vielä kolmea NHL-tason puolustajaa. Tai vaikka löytyisikin, niin kehityksen kannalta AHL tai juniorisarjat ovat silti parempi vaihtoehto kuin kolmosparin minuutit NHL:ssä. Enemmän Koekkoekista on kuitenkin ollut hyötyä kuin Ruttasta, se täytyy ehdottomasti myöntää.
 
"Häviäjilla on usein selitys, voittajilla suunnitelma." -Vesa Rantanen

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Pisteitä siis kertyy nyt hyvällä tahdilla ja jengi on paremmassa balanssissa ja flowssa, kuin pitkään aikaan. Tänään tahmea alku, mutta hyvällä moraalilla ja perusesityksellä pisteet himaan. Keithillä viimoseen kahdeksaan peliin +15. Kane taisi rikkoa Franchise-ennätyksen peräkkäisissä peleissä, joissa vähintään yksi syöttöpiste. Pisteputki muutenkin jatkuu. Cat taisi tänään jäädä pisteittä. Nyt sitä tulivoimaa tuntuu myös löytyvän, kun Caggiula ja jopa Hayden onnistuvat sytyttämään lampun. Wardilla tänään hyvät kopit puhelimella pienen ajan sisään ja muutenkin varmaa peliä. Forsling on pakeista tällä hetkellä se joka ei herätä luottamusta askissa ja toivottavasti jatkaa pian jossain muualla. Onneksi ei pelannut tänään.

"The star forward also extended his assists streak to 15 games, eclipsing Stan Mikita's team record set in 1967."
 
Viimeksi muokattu:
"Fortune favors the bold. Of course, so does Death."

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Laitetaan aluksi oma lusikka tuohon UFA-soppaan. Mielestäni Duchene on sellainen pelaaja, jota en missään tapauksessa ottaisi sillä liksalla mitä hän tulee joka tapauksessa pyytämään. Chicagolla ei ole varsinaisesti edes mitään tarvetta sentterille, kun Toews-Strome-Kämpf ovat aivan riittävät pelaajat keskikaistalle. Neloseen sitten pienemmällä rahalla joku kokenut rouhija tai farmista joku nuorukainen, jos sellainen löytyy. Stone on se joka on selvästi paras vaihtoehto. Panarin tulee olemaan vielä pykälää kalliimpi (todennäköisesti) ja vaikka onkin hyökkäyspäässä yksi maailman parhaista pelaajista, Chicagon laituriosastolta alkaa puuttua voimaa ja puolustustaitoa, jos Panarin hommataan. Top6 laitureista Kane, DeBrincat, Kahun ja Caggiula ovat kaikki alle 180cm, joskin todella hyviä luistelijoita. Ainoastaan Saad tuo jonkinlaista kokoa tuohon ryhmään ja Panarinin lisääminen toisi vain yhden taitavan, mutta pienikokoisen laiturin lisää tuohon hyökkäykseen. Stone sopisi tuohon ryhmään kuin nakutettu: huipputason kahdensuunnan laituri, joka on vielä isokokoinen, mutta ei häviä luistelussa yhtään. Pudotuspelejä ajatellen Stone on mielestäni merkittävästi parempi vaihtoehto, lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä, joten olisin valmis lyömään dollarit Stonelle ennemmin kuin kenellekään muulle. Jos taas Stone ei ole saatavilla, niin on turha lähteä haikailemaan kenenkään muun hyökkääjän perään.Koekkoek on ollut ihan ok syvyyspuolustaja, mutta en tiedä onko hänellä juurikaan käyttöä ensi kaudeksi. Ehkä yhdeksi vuodeksi rotaatiopuolustajaksi siltä varalta, että ryhmästä Dahlström, Forsling, Jokiharju, Beaudin, Boqvist, Mitchell, Carlsson ei löydy vielä kolmea NHL-tason puolustajaa. Tai vaikka löytyisikin, niin kehityksen kannalta AHL tai juniorisarjat ovat silti parempi vaihtoehto kuin kolmosparin minuutit NHL:ssä. Enemmän Koekkoekista on kuitenkin ollut hyötyä kuin Ruttasta, se täytyy ehdottomasti myöntää.
Mun mielestä huippusentteriin kannattaa aina tarttua, mikäli mahdollisuus tulee. Duchene parantaisi tätäkin joukkuetta huomattavasti ja meillä olisi kilpailukykyinen sentterikaksikko Pittsburghin, Toronton, Tampan ja Washingtonin kanssa. Mun mielestä nämä edellä mainitut joukkueet ovat ainoat joukkueet, joilla ei ole tarvetta Duchenen kaltaiselle pelaajalle.
 
Mun mielestä huippusentteriin kannattaa aina tarttua, mikäli mahdollisuus tulee. Duchene parantaisi tätäkin joukkuetta huomattavasti ja meillä olisi kilpailukykyinen sentterikaksikko Pittsburghin, Toronton, Tampan ja Washingtonin kanssa. Mun mielestä nämä edellä mainitut joukkueet ovat ainoat joukkueet, joilla ei ole tarvetta Duchenen kaltaiselle pelaajalle.
Sentterinelikko varmaankin sitten Toews-Duchene-Anisimov ja neljänneksi Kämpf ja muut junnut (Sikura, Highmore, Johnson, Ejdsell, Strome ja mitä niitä nyt on) taistelemaan muutaman minuutin roolista?
 
RELEASE THE KRAKEN

Ralph

Jäsen
Sentterinelikko varmaankin sitten Toews-Duchene-Anisimov ja neljänneksi Kämpf ja muut junnut (Sikura, Highmore, Johnson, Ejdsell, Strome ja mitä niitä nyt on) taistelemaan muutaman minuutin roolista?
Duchene tai Strome laituriksi, kenties?
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."
Duchene tai Strome laituriksi, kenties?
Tuossa edellisessä viestissä kirjoitettiin huippusentteriin tarttumisesta, joten sen pohjalta tietenkin istutin Duchenen keskelle. Jos laitureita halajaa, niin ehkä ennemmin kuitenkin se Panarin tai Stone. Aivan kuten täällä on ollut puhettakin.
 
RELEASE THE KRAKEN

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Elite Prospectia silmäillessä huomasin vasta nyt, että kesän 2017 neljännen kierroksen varaus Tim Söderlund on palannut Frölundasta takaisin Skellefteån riveihin. Frölundassa homma ei sitten ottanut tuulta purjeisiin missään kohtaan ja 26 ottelussa 3+2=5 tehot eivät olleet sitä mitä häneltä odotettiin. Noistakin kolmesta maalista kaksi tuli aivan kauden alussa samassa pelissä. Söderlund on ehtinyt pelata nyt Skellefteåssa 12 ottelua 2+4=6 pistein. Eihän Söderlundista mitään pistenikkaria voi odottaakaan, mutta laskisin hänet mukaan kaavailuihin tulevaisuuden alaketjujen hyrräksi. Nopea ja loistavan työmoraalin omaava pelaaja voi hyvinkin vielä kasvaa tuohon rooliin ja aivan puukädestäkään ei ole kyse.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Artemi Panarinin johdolla Jackets haki pisteet United Centeristä lukemin 5-2, osumat Kanelle sekä Toewsille. Viihdyttävä matsi, paljolti tilanteita molemmissa päädyissä ja erityisesti toisessa erässä Blackhawks vyörysi kohti Bobrovskyn maalia. Lopulta se ei kuitenkaan riittänyt, heikohko kolmas erä ja Jackets iski lopulta nauloja pari kappaletta arkkuun.

Tykkäsin Sikuran otteista enkä vielä luovuttaisi hänen suhteen. Myös Saad pelaa ihan kivasti ja niin kauan kuin hänet on palkkakatollisista syistä mahdollista pitää, en kauppaisi häntä ns. ilmaiseksi pois. Mikäli kuitenkin oikea tarjous Bowmanin pöydälle asetellaan, antaa palaa vaan. Vastineen tulisi vain olla hyvä.

Sarjataulukkoa kun tuijottaa, niin todennäköisimmin Blackhawks taitaa jumittua samaan tonttiin kuin viime kaudella. Tuskin yksikään takaa tulee ohi, sillä sen verran heikkoja joukkueita sinne on jäänyt eikä yhdelläkään ole oikein pudotuspeleihin mahdollisuuksia varsinkaan itäisen konferenssin joukkueilla. Se pudotuspelipaikka on edelleen mahdollinen, mutta silti epärealistinen. No mutta, katsellaan.

Maanantaina Ottawa, kirjaimellisesti se on pakko voittaa.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

God #88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, #88, Saipa
Sentterinelikko varmaankin sitten Toews-Duchene-Anisimov ja neljänneksi Kämpf ja muut junnut (Sikura, Highmore, Johnson, Ejdsell, Strome ja mitä niitä nyt on) taistelemaan muutaman minuutin roolista?
Toews-Duchene-Strome-Kämpf ja Anisimov kauppatavaraksi. Ja mitä tulee näihin junnuihin, niin siellähän pelataan juuri niin paljon kuin sitä peliaikaa ansaitaan. Saa siellä vaikka laittaa Toewsin ja Kanen poppareille jos löytyy parempia.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tavallaan ottelu ratkesi jo ensimmäisessä erässä. Sikuralla oli se ns. tuhannen taalan paikka, mutta ei saanut kiekkoa nostettua riittävästi yli Bobin patjojen. Duboisin maali tuli melko vaarattoman näköisestä tilanteesta. Sieltä se kuitenkin laidalta hiipi kolmen pelaajan katsellessa ja kiekko yläkulmaan ohi hölmistyneen Wardin. Hieman laskisin tuon maalin Wardin piikkiin kuten myös Andersonin 2-5 maalinkin. Joka tapauksessa hienon syöttökuvion päätteeksi peli tasoihin Kanen toimesta, mutta sitten legendaarinen maalin jälkeinen vaihto ja heti kolisee omissa lepsun puolustamisen vuoksi. Atkinsonin 1-3 maalia edelsi epäonnekas kiekon pomppaaminen Murphyn mailan yli ja siitä Atkinson sekä Panarin kaksiykköseen. Toinen erä oli hyvää painetta punapaitaisilta, mutta Bob otti niskalenkin kaikista muista yrityksistä, mutta Toewsin maalille ei hänkään voinut mitään. Hieno esityö Kanelta ja erityisesti Gustafssonilta siinä maalissa. Panarinin toinen maali olikin sitten onnekas eikä Breadman tiennyt varmaan itsekään mitä siinä tapahtui. Parempi joukkue kuitenkin voitti, ei auta selitellä. Columbuksella on kyllä hyvä joukkue ja toivon heidän menevän keväällä pitkälle.

Sarjataulukkoa kun tuijottaa, niin todennäköisimmin Blackhawks taitaa jumittua samaan tonttiin kuin viime kaudella. Tuskin yksikään takaa tulee ohi, sillä sen verran heikkoja joukkueita sinne on jäänyt eikä yhdelläkään ole oikein pudotuspeleihin mahdollisuuksia varsinkaan itäisen konferenssin joukkueilla. Se pudotuspelipaikka on edelleen mahdollinen, mutta silti epärealistinen. No mutta, katsellaan.
Seuraavat kuusi ottelua näyttävät pitkälle suunnan, kun vastassa ovat Ottawa, Detroit, Colorado, Dallas, Anaheim ja Los Angeles. Tietty sitä toivoo voittoja suosikilleen, mutta sitten jos pudotuspeleihin yltäisivätkin niin vaikea tällä ryhmällä on nähdä mitään mahdollisuuksia ensimmäistä kierrosta pidemmälle. Mikäli Bowmanin puheisiin tavoitteista on uskominen, niin viikon sisään ei mitään vahvistuksia ole pudotuspelejä ajatellen tulossa, mikä on aivan oikea ratkaisu. Yksilöille nyt onnistumisia vaan ja varausvuoro sinne top 10 sakkiin niin se riittäisi meikäläiselle.

edit. Henri Jokiharju on viimeiseen kahteen peliin merkauttanut farmissa 0+4 tehot. Seitsemässä pelissä 1+5=6 pistettä koossa.
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Koekkoek on ollut ihan ok syvyyspuolustaja, mutta en tiedä onko hänellä juurikaan käyttöä ensi kaudeksi. Ehkä yhdeksi vuodeksi rotaatiopuolustajaksi siltä varalta, että ryhmästä Dahlström, Forsling, Jokiharju, Beaudin, Boqvist, Mitchell, Carlsson ei löydy vielä kolmea NHL-tason puolustajaa. Tai vaikka löytyisikin, niin kehityksen kannalta AHL tai juniorisarjat ovat silti parempi vaihtoehto kuin kolmosparin minuutit NHL:ssä. Enemmän Koekkoekista on kuitenkin ollut hyötyä kuin Ruttasta, se täytyy ehdottomasti myöntää.
Mielestäni Koekkoek alkaa löytämään peliään, mitä enemmän pelaa tuolla ja näkisin hänelle olevan ilman muuta käyttöä ensi kaudella. Pikkuhiljaa omissa papereissani kiilaa ohi Dahlströmin. Keith, Gustafsson, Murphy, Seabrook, Koekkoek ja Jokiharju ovat tällä hetkellä ne kuusi pakkia, jotka näkisin ensi kaudella rosterissa. Dahlström menisi sitten rotaatiopuolustajaksi mikäli puolustajia ei kaupoilla tai UFA-markkinoilta hankita. Gustav Forsling osaksi jotain kauppaa ja Ian Mitchell tappelemaan Jokiharjun kanssa pelipaikasta. Adam Boqvistille vielä kausi farmissa ennen isoja valoja. Tämä on visioni.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
London Knights otti parin nihkeämmän pelin jälkeen voiton Eriestä maalein 8-5. Adam Boqvistille 1+2 ja kauden saldo nyt 42 pelin jälkeen 16+31=47. Quebecin puolella tulivoimainen Drummondville voitti puolestaan Shawiniganin 6-4 ja ottelun parhaaksi valittu Nicolas Beaudin sai tililleen neljä syöttöpistettä. Drummondville on ollut QMJHL:n tulivoimaisin joukkue tällä kaudella ja mättänyt 56 ottelun jälkeen 292 maalia. Pisteitä joukkueella on toiseksi eniten Rouyn-Norandan jälkeen, jonka etumatka on yhdeksän pistettä.

Beaudinin valinta ykköskierroksella herätti ehkä kesällä lievää hämmenystä, mutta ei tuo valinta tällä hetkellä yhtään pöllömältä vaikuta. Toki voidaan aina vedota, että pelaa hyvässä joukkueessa jne., mutta on tuon hyvän joukkueen ykköspakki ja osasyy Drummondvillen tulivoimaan Comtoisin ja Velenon ohella. 44 ottelua Beaudinilla pelattuna 7+46=53 pistein. Drummondvillen seuraavaksi tehokkain puolustaja on Gregory Kreutzer 52 peliä ja 3+26=29 pistettä.
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Scott Powers tapasi Euroopan matkallaan Marian Hossan ja haastattelu on luettavissa The Athleticillä. Oli kyllä maukasta luettavaa jälleen kerran. Mielenkiintoista oli lukea kuinka esim. Datsyuk vaikutti Hossan pelaamiseen ja hän epäileekin, että ilman vuotta Detroitissa ei ehkä olisi kyennyt pelaamaan Chicagossa siinä roolissä missä me totuimme hänet näkemään. Tuossa jutussa käsitellään myös noita Hossan iho-ongelmia ja kyllä tuon jälkeen kaikki salaliitot lopettamisen suhteen voi heittää romukoppaan.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Ex pakkimme Brandon Manning on laitettu waivers listalle Oilersin toimesta. Ja toinen exämme raikulipoika Anthony Duclair on katsomokomennuksella eikä se liity peliesityksiin. Eipä ole ikävä kumpaakaan kaveria.
Ottawa olisi Chicagolla seuraavana vastassa ja kaksi pistettä kiitos.

Blackhawks pelaa tämän pelinsä mustavalkoisissa winter classic paidoissaan.
 
Viimeksi muokattu:
LET'S GO HAWKS !
Offense wins games, defense wins championships #

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Tuossa jutussa käsitellään myös noita Hossan iho-ongelmia ja kyllä tuon jälkeen kaikki salaliitot lopettamisen suhteen voi heittää romukoppaan.
Just luin saman jutun loppuun. Oli äärimmäisen antoisa haastattelu ja kaikin puolin hyvä lukukokemus noin muutenkin, mutta juuri se että salaliittoteoriat cap-kikkailusta ja capin kierrosta voi painaa unholaan sen myötä. Hossa oli suostunut muutaman kuvan näyttämään ja aika ikävältä se ihottuma näytti niiden perusteella toimittajan mukaan. Itse jutussa ei näitä kuvia toki mukana ollut - hyvä niin. Ei niitä tarvikaan näytellä.

Hieno pelaaja kaikin puolin. Redareissa jäi yhdestäkin kaudesta hienot muistot, olisi ollut hienoo et ois meilläkin pytyn vienyt, mutta onneks sai sitten korvauksen korkojen kera kolmen sormuksen myötä.
 
Large Professor in the house, you know how we do
I skate on your crew like Mario Lemieux

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mites seuraa tarkemmin seuranneet, mikä on Kevin Lankisen meininki tällä hetkellä? Pikaisella tsekkauksella näyttäisi ainakin AHL-statsit kohentuneen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy