Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 09.04.2018 klo 16.28.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jokiharju on useamman lähteen mukaan ollut lainalla Portland Winterhawksissa, jonka myötä voisi pelata AHL:ssä jo nyt. Katsellaan mitä käy, kun juniorikisat loppuvat.

  Colliton on peluuttanut entistä vaahteralehtikaveriaan Seabrookia vähiten puolustajista tasaviisikoin, joten löytyisiköhän alushousuista parillinen #7:n penkittämiseen kevään mittaan? Mitä pidemmälle uuden valmentajan matka on kehittynyt, sen enemmän oikeita päätöksiä on peluutuksen suhteen tehty. @Kaner :n mainitsema maalivahtipäätös toki aiheuttaa allekirjoittaneessakin närää.
   
 2. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Itse en näe ongelmaa etteikö Jokiharju mahtuisi pelillisesti tuohon pelaavaan pakistoomme.
   
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tuskin kukaan Jokiharjun kuulumista kokoonpanoon ajatteleekaan pelillisestä näkökulmasta, aikamoista kompetenssin puutetta jos näin olisi. Valitettavasti jos ei jokaisessa, niin lähes jokaisessa joukkueessa on vähintään yksi pelaaja, jota peluutetaan todennäköisesti sopimuksen aiheuttavasta "pakosta".
   
 4. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Noo vaikka Seabrookilla onkin varmaan koko NHL:n huonoin sopimus, niin ei hän kuitenkaan ole puolustuksen heikoin lenkki.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kun suollat näitä vahvoja mielipiteitäsi, niin viitsisitkö edes kertoa kuka on se heikoin, jos perusteluja ei ole mahdollista lukea?
   
 6. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Joukkueesta löytyy neljä parempaa pakkia Murphy, Gustafsson, Forsling ja Keith. Jokiharjun kanssa Seabrook on aika samalla viivalla ja Dahlström on huonompi kuin Seabrook. Seabrook on joukkueen fyysisin puolustaja ja mielestäni toiseksi paras viivapelaaja Gustafssonin jälkeen. Seabrook omaa hyvän pelikäsityksen ja on hyvä avaamaan peliä paineettomassa tilassa, toisaalta ongelmia löytyy paineistetussa tilassa, koska ei pysty tulemaan jalalla pois sieltä. Puolustuspelaamisessa on myös ongelmia, jotka johtuvat hitaudesta. En mä nää ongelmaa siinä jos Seabrook olis yksi näistä kolmesta viimeisestä pakista joita kierrätettäisiin, mutta mielestäni hän ei ole huonoin puolustaja joukkueessa.
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Brent Seabrook ei ole joukkueen fyysisin puolustaja, Connor Murphy on. Seabrook on hyvä avaamaan peliä paineettomassa tilassa kuten lähes jokainen NHL-tason puolustaja. Viivapelaamisessa ainut hyvä ominaisuus Seabrookilla on laukaus, joka nykyään yhä harvemmin kohti maalia suuntaa. Sivuttaisliike on hirveän näköistä ja käytännössä pelaa paikallaan. Sijoittuminen tulee kokemuksesta ja on Blackhawksin paras laukausten blokkaaja. Suurin osa näistä hänen ongelmistaan tulee kehnon luistelun myötä.

  Carl Dahlström pelaa hankalia minuutteja ja tilastollisesti pelaa todella hyvin niitä. Liikkuu paremmin kuin Seabrook, isokokoinen ja tekee oikeastaan kaiken paremmin paitsi laukoo. Vaikea arvioida kuinka suuri merkitys Connor Murphyllä on Dahlströmin tasoon, mutta yksilönä kun ruotsalaista yritän arvioida, olen todella yllättynyt vakaasta suoritustasosta.

  Jokiharju on tason puolesta mielestäni joukkueen kutospuolustaja eikä tee mitään poikkeuksellisen hyvin, mutta ei huonostikaan. Seabrook on sitten se seitsemäs, tällä hetkellä ensimmäisenä mun papereissa katsomossa. Jokaiseen rooliin löytyy parempia miehiä mitä Seabrookilla on tarjottavana.
   
 8. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Mun mielestä Seabrook on kyllä parempi kiekon kanssa kuin Dahlström ja tykkään siitä, että Seabrook yrittää pitää viivaa loppuun asti ja useasti onnistuukin siinä. Siinä olet täysin oikeassa, että Seabrookin pitäisi liikkua enemmän viivassa. Itse en hirveästi tilastoja tutki, vaan katselen pelejä ja teen johtopäätöksiä sen mukaan. Dahlström kyllä liikkuu hyvin kokoisekseen ja puolustaa hyvin, mutta mielestäni hänen pitäisi olla fyysisempi. Lisäksi mielestäni Dahlström on enemmän sellainen ”lasin kautta ulos” pakki, mistä en tykkää yhtään. Jos ja varmasti kun nuorena puolustajana kehittyy kiekollisessa pelissä, niin ei mulla oo mitään ongelmaa nostaa Seabrokin edelle.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Blackhawks jatkoi perinteitään ja hävisi ulkoilmaottelun. Maalit Kahunille sekä Perlinille. Viihdyttävä matsi kokonaisuudessaan ja tappio kun tuli, todennäköisyydet ovat taas kehnommat pudotuspeleihin. Aikamoinen record pitäisi keväältä kaivaa, jos jatkopeleissä haluavat olla.

  Seuraavaksi Islanders.
   
 10. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Turpaan tuli, mutta hieno tapahtuma oli. Oltiin ehkä pelillisesti vähän niskanpäällä, mutta Bruins oli tehokas ylivoimalla ja voittomaalissa pomppi aika ikävästi. Mainitaan nyt pelaajista Kämpf, joka on ollut jo pitkään hyvä ja Gustafssonin kiekollinen peli on kyllä todella hyvää.
   
 11. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ihan hyvin pelasivat, mutta ei riittänyt tänään. Toisessa erässä oli hyvä ote pelistä. Kolmannessa sitten vähän tuollaisia huolimattomia jäähyjä jotka sotkivat pelin. Kämpfin ketju oli todella pirteä pari erää, mutta kolmannessa eivät juurikaan yhdessä näkyneet.

  Paljon hyvää tästäkin viemisinä jatkoon, mutta ei niitä kahta pistettä joita hakivat. Boston on kova joukkue ja ihan voitettavissa oli tämä peli. Erikoistilanteissa ja erityisesti ylivoimalla pitää onnistua paremmin, jos mielii otteluita voittavan. Ja jäähyjä luonnollisestikaan ei voi tuolla tahdilla ottaa. Kyllä se siitä, vaikka matka on vielä pitkä.

  Sanotaan se nyt vielä ääneen, että Gustafsson pelaa itseään jatkoon mun papereissa.
   
 12. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Nykypäivän NHL:ään Seabrookin liike on se suurin miinus. Mäkisen Antti hyvin sen sanoi eilen, että Seabrook ei ehdi paikata virhesijoittumisiaan ja on siksi usein tilanteissa myöhässä. Onneksi Colliton on uskaltanut tiputtaa Seabsin peliaikaa ja rajatuilla minuuteilla vielä tuolla menee joukon jatkona. Siinä suhteessa olen samanlainen pelien seuraaja kuin @God #88, etten tutki suurennuslasilla tilastoja vaan pelejä katsomalla vetelen johtopäätökseni. Aika usein nykyään Chicagon pelejä katsoessani on huoli korkeimmillaan Seabrookin ollessa jäällä.

  En tiedä onko se sitten sattumaa, että useimmiten huonoin pakkipari Chicagolta on se, jossa Seabrook pelaa? On hänellä edelleen hetkensä, mutta ollaan hyvin lähellä pistettä, jossa hokkarit tulisi ripustaa naulaan. Upea ura takana, mutta ei hän voi millään pysyä NHL:ssä sopimuksensa loppuun asti. Jossain vaiheessa mennään jo asteelle naurunalaiseksi joutuminen eikä siihen välttämättä mene kauaa. Tällä hetkellä Seabrookia voidaan tuossa nykyisessä roolissa peluuttaa ja henkisenä johtajana hänen panoksensa on merkittävä edelleen. Ehkä piakkoin penkin taakse hoitamaan tuota roolia?

  ***

  Miten palstaveljet näkisitte Drake Caggiulan sijoittuvan ketjusommitelmiin?
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Itsekään en noita tilastoja sen kummemmin seuraa, kunhan hain sieltä tukea väitteelleni ettei mainitsemani Dahlström ole joukkueen huonoin puolustaja. Se on tietysti katsojan silmissä mitä odottaa kultakin pelaajalta, mutta peruspuolustaja kaikessa näkymättömyydessään voi olla parempi puolustaja kuin hyvän laukauksen omaava puolustaja, joka silloin tällöin pisteitä tekee, vaikka virheitä pystyy laskea kahden käden sormilla per ottelu. Itse myös arvostan todella korkealle matchup-peluuttamista, erityisesti vastustajien parhaita vastaan. En niitä tilastoja sen tarkemmin tutki, vaan perustan suurimman osan omaan silmätestiin ja epävarmoissa tilanteissa käyn varmistamassa asian oikeilta sivuilta tai paremmasta lähteestä.

  Nyt Gustav Forsling on pelannut viimeisen stretchin aikana Seabrookin parina ja mielestäni ruotsalainen on ollut todella heikko. En tiedä voiko se parista olla kiinni, mutta Forslingin puutteitakaan Seabrook ei pysty millään täydentämään. Tai pystyisi, jos ehtisi tilanteisiin ajoissa.

  Mietin tuota Caggiulan sijoittamista eilen ennen matsia ja ilman Perlinin vahvaa matsia olisin ollut valmis istuttamaan britin katsomoon muutamaksi matsiksi. Dylan Sikura on näyttänyt potentiaaliaan jokaisessa matsissa ja se mikä hänestä huokuu on kiekkovarmuus, jota ei monella tässä joukkueessa ole. Ahdistettunakin pystyy tekemään pieniä pelejä ja mielestäni näyttää paremmalta koko ajan. Ensi kaudella häneltä voi odottaa vakiintunutta roolia kolmesta ensimmäisestä ketjusta.

  Ehkä jotenkin näin?

  Saad - Toews - Caggiula
  Anisimov - Strome - Kane
  DeBrincat - Kahun - Sikura
  Perlini - Kämpf - Hayden

  En mä tiedä, hankala tuota on rakentaa. Caggiulalle halusin antaa mahdollisuuden ykkösketjussa ja mielestäni Kahunia olisi korkea aika kokeilla myös sentterinä, vaikka Collitonin suosikki Kämpf onkin kolmosen keskellä pelannutkin hyvin. Todennäköisesti Caggiula aloittaa nelosketjussa.

  Rosterissa on yksi pelaaja (hyökkääjä) liikaa eikä Kunitzia voi waivereihin laittaa. Perlinin sekä Haydenin waiver-exemptikin tuli täyteen. Periaatteessa kuudella puolustajallakin voisi mennä, mutta siinä ei ole mitään järkeä. Veikkaan, että Martinsen lähtee waivereihin ja lopulta Krüger kaupataan myöhäiseen varausvuoroon.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Helpoin ratkaisu olisi varmaan pudottaa Sikura farmiin isoille minuuteille. Sopimus muutenkin katkolla, niin pysyy jatkosopimus maltillisena kun ei ole näyttöjä NHL:stä vielä juurikaan. Toki Martinsenin laittaminen waiversin kautta alas on ihan helppo ratkaisu sekin.
   
  Lico tykkää tästä.
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Todennäköisesti näin, joskaan en usko mihinkään isoon palkankorotukseen, vaikka kevät menisikin loistokkaasti. Sikuran kehitystä palvelisi varmasti monet seikat, tärkeintä olisi päästä pelaamaan ja kesällä sitten rakentaa sitä fysiikkaa. Näin henkilökohtaisesti haluaisin nähdä potentiaalisimmat kaverit loppukauden ylhäällä ja nämä vanhemmat jätkät kaupattavan. Martinsen on ollut läpi kauden positiivinen yllätys ja mielestäni menisi ensi kaudellakin ylimääräisenä hyökkääjänä, mutta tällä hetkellä sopimuksia on vain liikaa.

  Mitä enemmän tuota miettii, niin sen todennäköisempää kesällä Anisimovin kauppaaminen on tai sitten näiden perlinien sun muiden kohdalla luovutetaan ja hankitaan nuorempaa kaveria organisaatioon varausvuorojen kautta. Olettaen siis, että kesällä ison kalan perässä ollaan.
   
 16. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kinkkinen tilanne kyllä. Itsekin mietin tuota Mängimiehen vaihtoehtoa eli turvallisesti Sikura farmiin, mutta toisaalta otteillaan hän on ansainnut paikan ylhäällä kuten @Lico jo tuossa totesi. Itse en lähtisi Caggiulaa ajamaan ykkösessä sisään, mutta voisin jopa harkita peliä tai paria Sikuralle Toewsin ja Saadin rinnalla. Toisaalta ykköseketjun minuutit ovat jo astetta haastavammat kuin kolmosketjun, että ehkäpä tuo kolmonen on oikea paikka Sikuralle tällä hetkellä?

  Jokin minua vaivaa myös tuossa kakkosketjussa. Ehkä se, että Strome ja Anisimov ovat vähän samantyyppisiä pelaajia. Kaipaisin laidalle nopeampaa vaihtoehtoa ja mielelläni näkisin DeBrincatin siinä. Perlini oli ulkojäillä hyvä ja osoitti potentiaaliaan. Katsoisin tämän kortin tätä kautta pidempään. Hyödyllinen alempien ketjujen pelaaja, joka osaa pistää kiekkoa reppuun aina silloin tällöin. Tämä on visioni Perlinin suhteen.

  Saad-Toews-Sikura
  DeBrincat-Strome-Kane
  Anisimov-Kahun-Perlini
  Caggiula-Kruger-Kämpf
  Hayden

  Voisin kokeilla jotakin tuollaista. Vaan enpä tiedä. Anisimovin kohdalla en voi ajatella muuta vaihtoehtoa, kuin kaupittelu TDL:n aikoihin viimeistään. Mutta mistäs sen tietää, mitä suunnitelmia seurajohdolla on hänen suhteensa. Gustafssonin profiilin nosto antaa mahdollisuuden myös miettiä Forlsingin kauppaamista. Kaikille ei tilaa riitä, kun Jokiharjut, Mitchellit, Boqvistit ja Beaudinit kurkkivat enemmän ja vähemmän olan takana. Dahlström on pelannut Murphyn parina hyvää peruspeliä ja näillä otteilla jatkoon omissa papruissani.
   
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Itsekin asettelin Sikuraa jo ykkösketjuun, mutta ehkä pienemmässä roolissa se mukautuminen NHL-rytmiin tapahtuisi vähän helpommin.

  Minäkään en tuosta kakkosketjusta tykkää paperilla yhtään, mutta tehoja syntyy. En tiedä Anisimoviin kohdistuvia suunnitelmia, mutta haluan ainakin uskoa venäläisen pelaavan kakkosketjussa juurikin siksi, että saa optimaalisen paikan tehdä tulosta, jotta joku tarttuisi täkyyn viimeistään kesällä. Toki se mahdollinen Panarinin saapuminen antaisi mahdollisuuden rakentaa vanha tuttu kolmikko kasaan, mutta Strome on nyt jo todistanut pystyvänsä vähintään samaan kuin Anisimov.
   
 18. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Dylan Stromesta näkee jo kaukaa, että peliäly on aivan loistavalla tasolla. Tietenkin tuo luistelu asettaa tiettyjä rajoitteita hänen pelaamiseensa, mutta paikkaa sitä sitten tuolla peliälyllä. Näkee kenttää hienosti ja kykenee rakentamaan maalipaikkoja ahtaissakin tiloissa. Bostonia vastaan olisi paremmalla onnella vähintään kahden pisteen ilta ollut kyseessä. Positiviista kuitenkin, että on pelin sisällä ja kykenee rakentamaan paikkoja sekä pääsee niihin itsekin. Vielä jos kesällä saisi hieman räjähtävyyttä lisää, niin tiedä mitä tuosta kaverista saadaan vielä irti?
   
 19. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Gaggiulan pitäisi aloittaa nelosen laidassa ja siitä sitten peliesitysten perusteella katsotaan missä pelaa. Minäkään en usko, että Sikuralle on palkankorotusta tulossa pelaa melkein miten vain loppukauden, joten mielestäni peliesitysten parantumista ei tarvitse pelätä. Martinsenille ehdottomasti samanlaista lappua kehiin, kuin mikä hänellä nyt on. Itse en kauppaisi Anisimovia ainakaan väkisin, tietysti jos sieltä jotain järkevää saa vaihdossa niin sitten on eriasia. Etenkin jos Panarin tulee niin vanha kolmikko kasaan ja annetaan Stromen näyttää kolmosen keskellä mihin pystyy. Onhan Stromen pelikäsitys hyvä ja hän on pelannut hyvin etenkin maalin edessä, jossa on ollut joukkueen paras pelaaja. Mutta kun jalka ei vaan riitä avoimen kentän pelissä niin joutuu aina vaan laittamaan kiekon liikkeelle ja lyömään paljon päätykiekkoja. Sama ongelma jalkojen kanssa tulee sitten siinä kohtaa kun pitäisi mennä karvaamaan sitä päätykiekkoa. Kämpf on kyllä mun suosikki ja tälle kaudelle mielestäni tuo kolmossentterin paikka on sementoitu hänelle. Paras tilanne olisi, jos pääsisi eroon Krügeristä tai Kunitzista. En usko, että ainakaan Krügeristä pääsee eroon ilman muidenkin palasten liikkumista kaupassa, joten joudutaan odottelemaan sopparin päättymistä. Kunitz sentään voi mielestäni helpostikin liikahtaa deadlinellä, eihän sieltä sitä 7 kieppiä enempää saa mutta se nyt on aivan sama, kunhan saadaan ukko liikutettua.

  Edit. Ainiin ja mun mielestä se pleijaripaikka on liian kaukana ja sitä ei edes kannattaisi tavoitella, mieluummin otetaan vaan pataan loput pelit ja annetaan poikien pelata. Ketjurulettia voi ja pitäisi pyöritellä ja kokeilla kaikenlaista.
   
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Kunitz näköjään 11 pelin päässä 1000 pelin rajapyykistä, tuon jälkeen ois varmaan hyvä ripustaa hokkarit naulakkoon? Vaikka vauhti ilmeisesti hiipunut edellisestä kaudesta niin olisihan tuo aika tylyä, jos poppareilla istuisi lopun urasta.
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Krügerin cap hit on $2,775 miljoonaa ja deadlinella se on sitten mitä on. Aivan varmasti joku joukkue ottaa puoli-ilmaiseksi leveyttä rosteriinsa mielummin Krügerin muodossa kuin Kunitzin. Krüger osaa edelleen aloittaa, tuo kokemusta nelosketjuun eikä sitä tiedä miten homma lähtee uudessa joukkueessa käyntiin. Ainakin sinä unohdat sen, että alkukaudella ensimmäiset viikot Krüger pelasi todella hyvää jääkiekkoa Quennevillen alaisuudessa, joka poiki mm. Toewsin kohdalla parempiin offensiivisiin tuloksiin. Viime aikoina homma ei ole kulkenut, mutta on myös ollut loukkaantuneena.

  Kunitzilla on muutenkin se NMC, vaimo ja perhe asuu Chicagossa enkä usko 39-vuotiaan nelinkertaisen Stanley Cup-voittajan jaksavan lähteä enää yhdellekään pudotuspelikierrokselle istumaan katsomoon. Otteetkin ovat olleet karmaisevia enkä rehellisesti sanottuna vieläkään muista nähneeni kahta onnistunutta syöttöä samaan matsiin. Eiköhän mies rullaile kauden loppuun, saanee tuhannennen matsin tililleen ja luistimet löytyvät naulakolta kesällä lopullisesti.

  Lainaus:
  Alan olla suhteellisen varma, että katsotaan eri pelejä, jos Stromen jalka ei riitä mielestäsi avoimen kentän pelissä. Kaveri luistelee useamman kerran matsissa kiekon kanssa yksin hyökkäysalueelle ja enemmän hän kyllä niitä kiekkoja omille antaa kuin pistää päätyyn, joka on myös välillä oikein fiksu ratkaisu vrt. case Versteeg. Strome on vähintään yhtä nopea kuin Anisimov, mutta venäläistä et kritisoi liikkeestä. Anisimov ei ole mitenkään mairittelevan hyvä puolustamaankaan, joten eroa ei Stromeen saa siitäkään.

  Mielummin katson Stromea hieman hitaampana menevän kulmakamppailuihin ja pärjäävän niissä kuin Nick Schmaltzia, joka välttelee kaikkea kontaktia coastaillen odottaen syöttöä lapaan. En ole katsonut ainuttakaan Coyotes-matsia, mutta parin highlightin sekä suhteellisen luotettavan kirjoittajan raporttien perusteella tämä ei ole muuttunut yhtään.

  Lähtönopeus on se Dylanin heikoin osa-alue sekä kestävyys, jotka ovat treenattavissa. Jos niihin ensimmäisiin potkuihin terävyyttä saa ja staminaa pystyy hankkimaan, lienee kyseessä yksi parhaista senttereistä, joiden kanssa Kane on Blackhawksissa koskaan pelannut, kun jätetään Toews laskuista. En mä odota Stromesta mitään rakettia, mutta käytän vertailuksi vaikka Ryan Johansenia.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2019 klo 12.59
  Rene Saari, secord & Mängimies tykkäävät tästä.
 22. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Hyvä jos Krüger jollekkin kelpaa niin tottakai annetaan, en tosiaan ajatellut sitä, että Hawks voi tosiaan pitää puolet palkasta jolloin varmaan liikkuu helpommin. Voit olla oikeassa myös Kunitzin suhteen, itse vain ajattelin niin että hän haluaisi vielä kerran lähteä kannujahtiin. Contendereilla on tapana haalia näitä kokeneita kannun voittaneita ukkoja sinne rosteriin, vaikka pelillisesti ei olisikaan kulkenut niin ajattelin, että käytännön ilmaiseksi Kunitz kelpaa myös.

  Joo ei Schmalz mikään kaksinkamppailu hirmu ole, enemmänkin saman tyylinen kuin Kane. Olen muutaman kojoottien pelin katsonut ja tykkään kyllä Schmalzista, on ketjunsa selvästi paras pelaaja tuo kiekkoa alueelle ja jakaa siitä todella hyviä syöttöjä, selvästi on ottanut oppia Kanelta kun hyvin samalla tavalla pelaa.

  Suorassa luistelussa voi Strome olla yhtä nopea kuin Anisimov, mutta muuten luistelutaidossa Anisimov on parempi ja nopeampi lähtemään liikkeelle. Eihän Anisimovkaan ole mikään ihanne kakkossentteri, mutta parempaakaan ei ole.

  En ole kokonaisia haukkojen pelejä katsonut eilistä lukuunottamatta pitkään aikaan, yleensä vain ensimmäisen tai kaksi ensimmäistä erää ja highlightit, ja aika harvoin mielestäni Strome tuo keskialueen yli kiekon hyökkäysalueelle. Eilisessä pelissä ei varmaan kertaakaan. Schmaltz taas tekee tämän useamman kerran erässä.

  En minä enää niin vahvasti ole tätä kauppaa vastaan, kuin olin silloin kaupantekohetkellä. Silloin joitakin kojoottien pelejä nähneenä Strome ei ollut saanut mitään aikaiseksi, nyt on pelannut hyvin Chicagossa. Mielestäni silti Arizona sai kaupassa parhaan pelaajan.

  Edit. Lainaukset unohtu, mut @Lico vastasin
   
  Lico tykkää tästä.
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Hienon uran on Kunitz pelannut. Ilman varausta aikanaan jäi, mutta niin vain mies on voittanut neljä kertaa Stanley Cupin ja taitaa olla aktiivipelaajista eniten cup-sormuksia hänellä. Toivottavasti Kunitz saisi vielä pelata ainakin nuo 11 matsia vaikka vauhti ei enää meinaa riittääkään, pisteitä on reilu 600 kasassa ja siellä ei mitään tasalukuja ole enää saavutettavissa, pari syöttöpistettä jos saisi vielä niin olisi niitäkin sitten 350 kasassa.
   
 24. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Kunhan tästä kausi etenee ja varmistuu, ettei pleijareita pelata Chicagossa, niin uskon että Kunitz saa ne 11 peliä.
   
  Walkin tykkää tästä.
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Garrisonia ei AHL enää kiinnostanut ja sopimusta ilmeisesti puretaan. Davidson isketty vuorostaan waivereihin. Veikkaan, että hänet napataan.