Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 09.04.2018 klo 16.28.

 1. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Mikä tässä on ideana? Jos tulee joku loukkaantumissuma ni meiltähän loppuu pakit. Edit. Siis Davidssonin laittamisessa waivereihin.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Rosteriin pitää tehdä tilaa ja Davidson ei ilmeisesti Collitonia ole vakuuttanut. Rockfordissa on myös useampi puolustaja, jotka tarvittaessa voivat sitten paikata. Etunenässä valitettavasti Jan Rutta, mutta myös Blake Hillman sekä Lucas Carlsson.
   
  God #88 tykkää tästä.
 3. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Nyt en muista, että ehtikös Davidson edes Collitonin alaisuudessa pelata? No joka tapauksessa Jokiharju saattaa pakata kamppeensa ja suunnata takaisin Blackhawksin vahvuuteen jo ensi yön jälkeen. Tuolloin rosterissa olisi tuo maksimimäärä eli 23 pelaajaa.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ehti pelata. Toki on ollut loukkaantuneena eli ei ole saanut edes todellista mahdollisuutta Collitonin vakuuttamiseen.

  Ja itseasiassa NHL-rosterissa on 24 pelaajaa, kun Jokiharju tulee takaisin. Eli yksi vielä kaupataan tai matkaa Rockfordiin. Forsling ehkäpä?
   
 5. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  No niinpä onkin! Jostain syystä Capfriendly näyttää 22/23, mutta 23 siellä tosiaan näyttää olevan. Forsling voi tulla hyvinkin kyseeseen.

  Edit: Edelleen muuten haihattelen ajatusta Burakovskyn hankkimisesta ja mietin, että saisiko tuon Forslingin ympärille rakennettua sellaisen paketin jolla Burakovsky irtoaisi? Ihan vain siksi tämä, koska haluaisin nähdä miten Saad-Toews-Burakovsky toimisi.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2019 klo 23.12
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Nyt kun Yhdysvaltojen matseja on tullut junnukisoissa nähtyä, niin en voi olla mainitsematta kuinka sitä tuli oltua ainakin tämän hetken tietojen perusteella väärässä viime kesänä. Halusin Oliver Wahlstromin tähän joukkueeseen, Bowman varasi Adam Boqvistin. Halusin Noah Dobsonin tähän joukkueeseen, Bowman varasi Adam Boqvistin. Kyllä Stan ja Kelley tietävät mitä tekevät.

  Wahlstrom on ollut ihan ok tässä turnauksessa, mutta jotenkin vain ei vaikuta supertalentilta samalla tavalla kuin viime keväänä. Vuosi on ollut hänelle hankala ja fyysisesti on vielä vähän raakile, mutta silti. Ei vain iske samalla tavalla kuin Boqvist. Dobsonilta aivan kamala turnaus ja se ykköspakin viitta on tällä hetkellä kaukaisempi haave kuin Boqvistilla. Pelityylit ovat erilaisia, mutta kammottavia virheitä kanadalaiselta jatkuvasti.

  ***

  Sveitsi tiputti Ruotsin ja näin ollen Kurashev etenee välieriin Jokiharjua vastaan. Ian Mitchell teki Kanadan ainokaisen komealla laukauksella ja oli mielestäni Kanadan paras puolustaja koko turnauksessa, värilaseilla katsottuna tietysti. Jack Hughes oli yöllä kovassa liidossa Galvasia vastaan ja harmittavasti Barratt oli vähän näkymätön.

  Monet varsinkin HFBoardseilla näkevät Barrattissa potentiaalia jopa kakkossentteriksi ja sitä hänellä varmasti on, mutta tällä hetkellä on vielä kaukana siitä. Kiekollisia lahjoja on, mutta jotenkin tuntuu, että on näissä kahdessa viimeisimmässä ottelussa keskittynyt enemmän taitokiekkoon kuin siihen missä on oikeasti parhaimmillaan. Toki näissä karkeloissa hänen pitääkin pystyä pelaamaan kiekolla ja pystyä tekemään pisteitä, mutta kunhan ei unohda sitä DNA:taan.
   
 7. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Pitkä on matka vielä pojilla isolle kirkolle, mutta lupaavia otteita Chicagon jannut ovat esittäneet kisoissa. Kisat ovat lyhyet eikä niiden perusteella voi uraa juurikaan ennustaa. Potentiaalin voi kyllä nähdä. Sen nyt mitä on nähnyt pelejä näissä kisoissa niin kyllä tuo Bouchard olisi maistunut myös Chicagoon, mutta Boqvistista ei mitään valittamista. Tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä ja Chicagossa ollaan oltu tyytyväisiä Beaudinin, Boqvistin ja Mitchellin kehitykseen tämän kauden aikana.

  Jokiharjusta on sanottava, että on Vaakanaisen sekä Laaksosen ohella selkeästi Suomen johtavia puolustajia, mutta silti jotain jää aina kaipaamaan. Rauhallisuus on Jokiharjun valtteja ja hyvänä luistelijana harvemmin joutuu pulaan tilanteissa, mutta sitten taas toisaalta näyttää välillä vähän liian rauhalliselta. Jotain kiimaa tuossa pelaamisessa näissä kisoissa on jäänyt kaipaamaan. Ehkä se johtuu omista värilaseista ja sitä odottaa "omilta" välillä vähän liikoja?

  Evan Barrattin kohdalla on oltava tyytyväinen, jos hänestä kasvaa tulevaisuuden kolmossentteri Blackhawksille. Sellaista Bolland/Shaw -hybridiä hänestä voisi kaavailla. Antaa Stromen hoitaa vuodet eteenpäin kakkosen keskustan tonttia vaan. Niin ja jos Jake Wise saa paikat kuntoon sekä kehityksen takaisin raiteilleen voi siinä olla hyvä kirittäjä Barrattille. Kesällä napataan sitten se tuleva ykkössentteri draftista. Tämä kaikki on kirjoitettu tähtiin!
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  En tiedä onko teikäläisessä samaa, mutta minulle on realisoitunut kauden edetessä se, ettei Jokiharjusta todennäköisesti koskaan kasva mikään ylivoiman priimusmoottori, joka jollain tavalla upeilla suorituksilla säväyttäisi katsojaa. Tehot WHL:ssä asettivat ehkä joitain odotuksia ja Portlandia pari matsia katsoneena Henri pelaa vähän eri tavalla kuin siellä. Toki first year pro ja sitä rataa, varmasti pääsee mukavuusalueelleen kehityksen myötä, mutta mitään osviittaa esimerkiksi tappavasta laukauksesta ei olla saatu, jota vähän mainosteltiin. Useat odottavat Jokiharjua ykkösylivoimaan, mutta mun mielestä ei ole siinäkään loistanut yhdelläkään pikavisiitillä, joita kauden edetessä sai.

  Vähän semmonen tylsän hyvä kuvastaa Henriä erityisesti nuoria vastaan. Mulle tulee edelleen Predatorsin Ryan Ellis mieleen huonommalla laukauksella, mutta selkeästi parempana puolustussuuntaan. Jos siis sitä potentiaalikattoa miettii. Luotettava kahden suunnan kiekollinen puolustaja.
   
 9. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tylsän hyvä on hyvin sanottu! Tuossahan ei ole mitään vikaa, että kasvaisi luotettavaksi kahden suunnan puolustajaksi - päinvastoin. Adam Boqvistin harteilla on odotukset kasvaa ylivoiman priimusmoottoriksi. Ian Mitchell on ollut Denverissä myös loistava ylivoimapakki, jolla on painava rannelaukaus ja kyky rakentaa peliä. Sikäli pullat on hyvin uunissa ja Jokiharju ei ole ainoa toivo tässä suhteessa.
   
 10. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Toisaalta tuo Jokiharjun rauhallisuus voi olla hyväkin asia tulevaisuudessa, kun saa lisää kokemusta ja pääsee virheistä eroon. Eilisessä pelissä se rauhallisuus loi tiettyä luottamusta, että peli on hyvin hallussa, mutta toisaalta teki ihan hirveitä virheitä useamman kerran. Jotenkin tuntui, että se rauhallisuus välillä kostautui, kun luuli että tässä on aikaa vaikka kuinka paljon ja sitten tulikin yhtäkkiä kiire niin se johti sitten sen mukaiseen suoritukseen. Suomen pelikirjassakin on varmasti painotettu, että Henrillä ei ole kiire laittaa kiekkoa liikkeelle, mutta kyllä minä olen sitä mieltä että voisi sitä vähän aiemmin liikuttaa. Mitchellistä en oikein osaa sanoa hirveästi kun tuntui, että ei oikein näkynyt pelissä muuten kuin siinä maalissa, joka oli todella hieno laukaus. Kanada oli oikeastaan aika huono ja ei Mitchell ainakaan suurempia virheitä ottelussa tehnyt. Vähän vaikea arvioida, kun en tiedä minkä tyyppinen pelaaja on kyseessä, että olisiko pitänyt näkyä enemmän vai hoitiko vain oman tonttinsa tyylikkäästi.
   
 11. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Jokiharjun Kanada peli on oli sellainen so-so suoritus. Siellä oli omat huonot sekä hyvät hetkensä. Mitchellistä pitkälti samaa mieltä, että ei juuri näkynyt tuota maalia lukuunottamatta, mikä voi olla hyväkin asia puolustajalle. Mitchell on tottunut Denverin yliopistossa kantamaan ylivoimavastuuta ja Kanadan joukkueessa ylivoimaroolia ei tarjottu. Pelasi sitten taas alivoimaa, mikä kertoo ehkä olleellisen hänen vahvuuksistaan eli osaa pelata molempiin päätyihin. Itse suhtaudun aina vähän varovasti kisojen perusteella arvioimaan pelaajia pitkässä juoksussa, koska roolitus saattaa olla hyvin erilainen kuin mihin seurajoukkueessa on tottunut ja otanta on lopulta hyvin pieni. Toki aina positiivista, jos näissä karkeloissa pärjää ja onnistuu, kun jalkeilla on kuitenkin suurin piirtein ikäluokan parhaat pelaajat maailmassa.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ian Mitchell tulee olemaan tästä supernelosesta se tulevaisuuden ykköspuolustaja. Olen todella vakuuttunut hänen kokonaisvaltaisuudestaan.
   
 13. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Itse en uskalla veikata kenestäkään ykköspuolustajaa tässä vaiheessa. Mutta mikäli esim. Mitchellistä sellainen kehittyisi, niin siihen voi mennä vielä aikaa. Harvemmin nuoret puolustajat tulevat ja ottavat heti ykköspakin tontin haltuun ongelmitta. Duncan Keith on sikäli hyvä verrokki, että hänenkin tiensä kulki aikanaan NCAA:n kautta, josta tosin siirtyi WHL:n Kelownan riveihin kesken kauden 2002-03. Keith varattiin myös toisella kierroksella vuonna 2002, mutta hänestä ei etukäteen kaavailtu kummoista NHL-pakkia. Lähinnä hänen mahdollisuuksiaan epäiltiin pelata NHL:ssä kevyen elopainonsa takia, joka varausvuotena taisi olla jossain 160 paunan kieppeillä.

  Pari kautta meni farmissa ja ensimmäinen NHL-kausi oli 2005-06. Tiedä sitten olisiko pelannut jo aiemmin ilman työsulkua? Joka tapauksessa kasvukipunsa oli Duncanilla ja ehkä vasta kolmannella kaudella alkoi näkymään merkkejä siitä, että hänestä voisi kasvaa jotain paljon enemmän kuin uskallettiin odottaa. Hänhän ei koskaan esimerkiksi edustanut Kanadaa nuorten arvokisoissa. Noin viitisen vuotta kesti Keithillä kehittyä Chicagon takalinjojen tukipilariksi ja loppu onkin historiaa.

  Gustav Forsling varattiin neljä kesää sitten ja hänellä on edelleen haasteita vakiinnuttaa paikkansa NHL-kokoonpanossa. Kauden 2014-15 U20-kisojen pakkien pistepörssin ykkönen ja valinta kisojen All-Star joukkueeseen näytti, että Forsling on matkalla tähtiin, mutta aivan nuo häneen kohdistuneet odotukset eivät ole toteutuneet. Hyppy juniorisarjoista tai farmista on toisinaan iso ja pitkä. Joskus tietenkin tulee näitä nuoria sensaatioita, mutta harvemmin puolustajat tulevat ryminällä sisään. Ihan pelkästään näiden esimerkkien vuoksi olisin maltillinen odotusten suhteen, kun Jokiharjua lukuunottamatta jalat on vielä pro-tasolla kastamatta näillä Chicagon puolustajalupauksilla.

  Potentiaalia heillä on jokaisella kehittyä NHL-tasolle ja pärjätä siellä hyvin. Oma arvioini on, että Adam Boqvist omaa näistä neljästä kaikista korkeimman potentiaalin. Tämän jälkeen näkisin Jokiharjun ja Mitchellin olevan aika tasan ja Beaudin tulee sitten neljäntenä. Samalla pitää todeta, että Beaudinin pelaamista en ole nähnyt kuin harjoitusleirillä, joten aika pitkälle olen erilaisten raporttien varassa mitä tulee hänen arvioimiseensa. Katsotaan sitten vuosien kuluttua miten tässä lopulta kävi. Tiedä vaikka juuri Beaudin nousee "yllättäen" parhaimmaksi näistä ja Chad Krys sekä Lucas Carlsson ankkuroivat Blackhawksin alakertaa ensi vuosikymmenellä?
   
  nuck tykkää tästä.
 14. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Garrison ja Davidson läpäisivät waiversit. Delia maalilla Islandersia vastaan ja Hayden kokoonpanoon, Martinsen sivuun. Caggiulan viisumin kanssa kestää eikä ole vielä vahvuudessa. Infot ilmoille Powersin ja Lazerusin twiiteistä.
   
 15. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Islanders pelistä ansaittu 3-2 jatkistappio. Jotakin puuttui nyt Chicagon esityksestä ja tulimme jatkuvasti vähän perässä. Aloituksissa otettiin vaihteeksi kunnon oppitunti. Delia se jatkaa upeita esityksiään edelleen.
  Tänne ei oikein tuo Forsling kyllä vaan vakuuta. Vähän turhan pehmeää tekemistä ja pieniä ongelmia, uskonpa että juuri hän tekee Jokiharjulle tilaa. Perilinistä tuli mieleen että tuo kaveri voisi olla pudotuspeleissä omimmillaan.

  Alkaako Kahun lämmetä, vielä kun saataisiin Sikurakin lämpenemään?
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2019 klo 12.54
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Barzal on aikamoinen seppä. Mielestäni Blackhawks ei ansainnut edes tuota pistettäkään, mutta otetaan se kuitenkin vastaan. 50 laukausta kohti maalia kotijoukkueelle, hurja määrä. Delialta hyvä matsi. Kahunille sekä #88:lle osumat.

  Lyhyehköksi jää tämä analyysi, mutta jääkööt.
   
 17. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Jätin pelin katsomatta ja tyydyin koosteeseen joten analyysit sikseen. Delia otti jatkoaikaosuman omaan piikkiin ja oli muutenkin kriittinen itseään kohtaan. Asenne on kaverilla ainakin kohdallaan ja homma näyttää sujuvan. Kädet ristiin ja toivomaan hänestä uutta Belfouria.

  ***
  Nicolas Beaudin nakutti 1+2 taululle viime yönä ja mukavassa tahdissa jatkaa kauttaan. Ei olisi ollut vääryys valita Kanadan U20-kisajoukkueeseen. Vapaana agenttina sainattu Brandon Hagel jatkaa myös tehokkaana WHL:n puolella Red Deer Rebelsin joukkueessa. Edellisessä pelissä ke-to yönä myös 1+2 tehot ja valinta ottelun ykköstähdeksi. Hagelilla on kasassa 22+34=56 pistettä 35 pelatun ottelun jälkeen.

  ***
  Sarjataulukkoa kun tuijottaa, niin siellä näyttäsi olevan kahdeksan joukkuetta joilla on kasassa 37 pistettä tai vähemmän. Chicagolla on näistä joukkueista eniten otteluita pelattuna eikä sarjan pohjalle ole kuin kaksi pistettä etumatkaa. Jos pitäisi jotain veikata, niin Blackhawks on saanut pelinsä (unohdetaan viime yö) sillä tavalla kulkemaan, että en usko päätyvän aivan kolmen viimeisen joukkueen kastiin. Philly ja Ottawa näyttävät tällä hetkellä kuntopuntarin mukaan vetävän surkeimmin. Coloradossa varmasti hierotaan käsiä yhteen tällä hetkellä.

  Jos veikata pitää, niin Blackhawks tulee varaamaan top 10 joukossa Vancouverissa. Omat suosikkini tässä kohtaa jakaisin kahteen kategoriaan, joista ensimmäiset kolme mikäli arpaonni suosii ja top 3:n sisällä pääsevät huutamaan:
  1.Kakko
  2.Hughes
  3.Podkolzin

  Sitten nämä kolme ns. bubbling under:
  1. Cozens
  2. Turcotte
  3. Dach
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Anders Martinsen odotetusti waivereissa. Caggiulalle tilaa.
   
 19. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Toivottavasti kukaa ei nappaa, tai ainakaa tee sopparia ens kaudeks. Haluun Martinsenille ton 650k sopparin ens kaudellekki.
   
 20. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ei nyt mikään iso menetys olisi, mutta on ollut mielestäni tasaisempi esiintymisissään kuin John Hayden. Hayden on ollut itselleni kyllä pieni pettymys. En nyt mitään ihmeitä häneltä odottanut, mutta parempaa kuin mitä tähän asti on häneltä nähty. Ei ole kyllä mennyt yhtään eteenpäin pelaajana. Ihan syystäkin ollut sivussa peleistä.
   
 21. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Sheldon Brookbank on nostettu valmennustiimiin Rockfordista. Kehitysvalmentaja Anders Sorensen siirretty apuvalmentajaksi Rockfordiin.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen ratkaisu, mutta hyvä vain, että Colliton saa jo tässä vaiheessa valita oman porukkansa. Smith sekä Granato kun eivät siihen ainakaan alunperin kuuluneet.
   
 23. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Colliton nosti kalakaverinsa ylös. Lisättiin ainakin kokemattomuutta penkin taakse, toivotaan että Sheldonista on siellä hyötyä.
   
 24. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  No se on sitten joko Barratt tai Jokiharju nuorten maailmanmestari. Barratt oli Venäjää vastaan melko näkymätön, vaikka yritystä kyllä oli, mutta noita liukkaita venäläisiä vastaan näkyi mielestäni Barrattin heikkous luistelussa. Rakastun joka kerta enemmän tuohon Podkolzoniin. On se vaan härkämäinen poika. Siinä on vähän tuollaista Brandon Saadia, mutta tämä paketti on varustettu paremmilla käsillä, laukauksella ja luistelulla.

  Ian Mitchell teki vakuuttavan paluun Denverin joukkueeseen ja antoi kaksi maalisyöttöä, joista toinen oli erityisen hieno esityö. Linkki Denverin twitteriin:
  Denver Hockey on Twitter

  Nicolas Beaudinille toinen kolmen pisteen peli peräkkäin ja tällä kertaa 0+3 tilastoihin. Alexis Gravelille 31 torjuntaa ja valinta pelin kakkostähdeksi Halifaxin voittaessa Rimouskin 6-3. Gravel valittiin myös QMJHL:n joulukuun maalivahdiksi.
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tännekin Podkolzonin kelpaisi ja omasta mielestä on se ykköslaitahyökkääjä draftissa. Näen hänessä hieman enemmän potentiaalia sinne ihan kärkeen kuin Kaapolla, mutta Kakko on todennäköisesti se varmempi tähtipelaaja NHL:ssä. Monipuolisempana pelaajana myös palvelisi pelin eri osa-alueilla, vaikka Podkolziniakin on verrattu maanmieheensä The Magicianiin. Näen silti sen suurimman tarpeen ykkössentterille (Turcotte, ehkä Hughes), mutta best player available, se on se oikea juttu.

  Tämän U20-turnauksen perusteella Kakko, Hughes sekä Podkolzin ovat mun papereissa aika tasoissa. Kakko sekä Podkolzin pärjäävät pari vuotta vanhempiaan vastaan suhteellisen hyvin, mutta Hughes on selkeästi tällä hetkellä pelkkää raakaa talenttia eikä kroppa ole fyysisesti valmis. Tsekkejä vastaan Hughes oli omimmillaan, mutta isompaa sekä nopeampaa Venäjää vastaan hänellä oli hankalaa. Ne kiekolliset taidot sekä järjetön pelisilmä tuossa luisteluvauhdissa kyllä jatkuvasti nousivat framille, mutta saa nähdä mitä tulee keväällä käymään. U18-kisoissa se ero sitten lopullisesti tehdään, kuitenkin ovat ne pääkisat näille näyttöjen puolesta.

  Erään raportin perusteella Nicolas Beaudinia verrattiin Thomas Chabotiin kokonaisvaltaisuuden puolesta ja jos lähelle edes pääsisi, olisi hänen varaaminen täydellinen ryöstö. Beaudin pelaa mielestäni fiksua jääkiekkoa eikä säväytä samalla tavalla kuin Boqvist sekä varauksin Mitchell, mutta pystyy silti tehoilemaan sekä löytyy offensiivista puoltakin ihan riittävästi.

  Alexis Gravelilla on menossa vahva kausi, mutta kuten monesti todettu, maalivahdeilla kestää kehityksen suhteen pitkään. Hänen uraansa palvelee todennäköisesti parhaiten se, että pelaa juniorisarjat läpi, siirtynee AHL:ään ja sitten aikanaan saa mahdollisuuden. En ole Gravelilta ainuttakaan matsia nähnyt, joten todella hankala arvioida missä hän menee, mutta tilastot sekä raportit ovat ainakin kivaa luettavaa.

  Evan Barrattin turnaus on tähän asti ollut hiukan pettymys, mutta kyllä se NHL-potentiaali siellä on jo ensi kaudeksi. Venäjää vastaan havaitsin juuri sitä toivomaani pientä kusipäisyyttä, mutta tosiaan kuten @secord mainitsi, yllättävän hitaalta Barratt näytti kuten mielestäni koko Yhdysvaltojen joukkue pl. Jack Hughes. Vähän vaikutti koko joukkueen pelaaminen varovaiselta eikä nähty sitä tuttua juniorikiekkoa päästä päähän.

  Aikaista on tietysti sanoa, mutta kaksi edellistä sekä tuleva varaustilaisuus saattaa olla alku jollekin todella suurelle. Sen verran hyvin menee Blackhawksin prospecteilla ympäri maailmaa. Toki, matka on pitkä ja vaikka näitä vertailuja tekeekin, niin hyppy NHL:ään on pitkä. Sen verran kuitenkin ylimielinen olen omien havaintojen perusteella, että Ian Mitchellin pelipaita lähtee heti tilaukseen, kun tuleva pelinumero on selvä.