Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tavallaan voisi sanoa, että kohtalaisen hyvällä vierasesityksellä Blackhawks nappasi Wildilta kaksi pistettä, mutta toisaalta tuli juuri tuijotettua 60 minuuttia todella tylsää jääkiekkoa. Pikemminkin muistutti jalkapalloa. Oikeastaan kumpikaan ei ottanut sen suurempaa hallintaa ottelusta missään vaiheessa, semmosta nysväystä ja tarkkaa puolustuspelaamista kaiken kaikkiaan. Wildilla oli ehkä kaksi todellista maalipaikkaa enemmän ottelussa, mutta back-to-back nollapelin pelannut Corey oli vain taas ohittamaton. Maalit Anisimoville ylivoimalla sekä DeBrincatille jälleen tyhjään rysään Kapteenin esityöstä.

  Käännekohtana oli Kuninin double-minor, jonka jälkimmäisen puoliskon Blackhawks hyödynsi komealla Anisimovin ohjauksella. Yksinkertainen on kaunista, niin se vain on. Muuten kyllä oli kaksijakoista hyökkäyspelaamista: bottom-6 laukoi joka paikasta, puolustajat toimittivat kiekkoa maalille joka paikasta, mutta ne tulosyksikön pelaajat siirtelivät, ja siirtelivät ja siirtelivät maalipaikoissa sitä kiekkoa. Schmaltz voisi esimerkiksi mennä Rockfordin kautta taas hakemaan maalinälkää ja miksiköhän Saad nyt heittää backhandia jatkuvasti? Kane on edelleen vähän pimennossa, mielenkiintoista katsella pojan touhuja, sillä ei olla muutamaan vuoteen näin pitkää ajanjaksoa nähty #88:lta tuollaisia otteita.

  No, pisteet kotiin ja huomenna Habs. Valmista peli ei todellakaan ole, mutta puolustuspelaaminen on noin niin kuin sinänsä hyvässä formissa. Ongelmana on vain se, kun vastustaja lisää intensiteettiä sekä luistelua, eivät Blackhawks-puolustuksen a) liike sekä b) kiekolliset taidot pl. Keith, riitä.

  Se pelottaa.
   
 2. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Pelottaa, mitä vittua oikeasti on tapahtunut Keithille. Lähes jokainen syöttö napsahtaa suoraan vastustajan lapaan. Aikaisemmissa peleissä vastustaja tehnyt voittomaaleja Keithin namupasseista ja taas tänään Keith yritti tarjota tasoitusmaalia pariinkin kertaan Minnesotalle ennen 2-0 maalin syntymistä. Onko se a) loukkaantunut b) vittuuntunut c) ei vaan kiinnosta pelata Hawksissa d) ei kiinnosta pelaaminen missään.

  Jos ei kysymys ole loukkaantuneena pelaamisesta, niin noilla näytöillä ja palkalla äkkiä lihoiksi, jos joku siitä jotain maksaisi. Ei vaan voi pelata tuolla tasolla noin, saatana.
   
 3. Ben Marco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks
  Tietty lennokkuus puuttuu pelistä tällä hetkellä, mutta sitä on korvattu periksiantamattomuudella ja puolustus-pelaamisella. Pakisto onkin mielestäni hyvässä hapessa tällä haavaa. Ylivoima perseestä ja ennalta arvattavaa, vaikka tänään maali tehtiinkin. Pari hienoa päänahkaa kuitenkin peräkkäin, jotka buustaa varmasti myös hyökkäystä tuleviin peleihin.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kieltämättä vähemmän normaalia Duncania on tässä nähty jo pidemmän aikaa, viime kaudesta lähtien. Alkaako mehut olemaan loppu? Se polvioperaatio on varmasti vienyt osan parhaasta terästä iän ja kilometrien ohella, mutta se ei selitä sitä minkälaisia aivopieruja siellä välillä todistetaan. Vaikuttaisi enemmänkin siltä, että aivan sata lasissa ei pelata keskittymisen osalta, kun mm. Kanekin tuntuu vain neppailevan. Toews vaatakkaisena esimerkkinä tekee jatkuvasti duunia ja taistelee kiekosta, vaikkei aina tee niitä maailman siisteimpiä asioita kiekolla.

  On Keith edelleen ykkösparin puolustaja, mutta ei ole ollut enää vähintään vuoteen Norris-tason puolustaja. Patsas pystytetään silti, mutta tässä hetkessä tätä kannattajan näkökulmasta eletään: Duncanilta odotan isoa parannusta, mutta vielä enemmän nuorilta isoa nostoa, koska muuten tulee rumia vuosia.
   
 5. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Voitto kairattiin tylsähkössä vierasväännössä ja hyvä niin. Crawford pelaa uransa parasta kiekkoa tällä hetkellä. Karmea määrä huolimattomia jättöjä ja -syöttöjä, eikä haukoillakaan hirveästi ollut huippuvaarallisia paikkoja. Ja puolustuksessa olisin vielä vähiten huolissani Keithistä. Mm. tulevaisuuden pakkimme Connor Murphy näyttää aika huonojalkaiselta jo tuossa iässä. Franson pelaa muuten myös ihan kelpopeliä kanssa. Ylivoimassa tulee Panarinia ikävä vaikkakin tänään tupsahti maali.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Taas suhteellisen tylsää peliä ja nyt otettiin neppariin lukemin 0-2. Eli maalintekijöitä ei löytynyt.

  Tykkään siitä mitä Cat tuo ykkösketjuun, tehot kyllä tulee myöhemmin. Tykkään myös siitä miten kolmosketju toimii, mutta Schmaltz täytyy nyt herätellä, joten päittäin Anisimovin kanssa. Tai sitten Saad takas ykköseen, Cat #88:n ja Anisimovin kanssa sekä kolmosketjusta se kolmen rightin ketju.

  Kempny vois mun puolesta kanssa lopettaa inkkarinutussa, ei vain riitä. Tekee välillä älyttömiä virheitä eikä ne hyvätkään matsit niin hyviä oikeasti ole.
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Käytin nyt hetken vapaasta ajasta tuumailuun Chicago Blackhawksin nykyhetkestä sekä siitä miten minun mielestäni olisi nyt fiksuinta jatkaa. Todennäköisesti teksti on todella epäselvä, koska kirjoitan sitä mukaa kun ajatusta tulee, mutta pääpiirteet varmaan sieltä nousee esille suht selkeästi.

  15 ottelua pelattuna ja tällä tahdilla Blackhawks on ulkona pudotuspeleistä, kohtalaisen selkeästikin. 67 ottelua jäljellä eli 134 pistettä jaossa eli ei tässä tämän kauden osalta vielä heitetä kirvestä kaivoon. On nähty usein ennenkin kuinka eri joukkueiden kuntopiikit on ajoitettu keväälle, myös Blackhawks on harrastanut tätä usein ihan mestaruusvuosinakin, mutta uskaltaako tähän enää luottaa samalla tavalla? Vaikka kausi on maraton eikä jokaista matsia tarvitse voittaa, onko tässä joukkueessa vielä se sama "switch", jonka vaan voi tositilanteessa sitten pistää päälle? Minä en enää usko siihen, johtuen kahdesta edelliskaudesta sekä nähdyistä otteista tältä syksyltä.

  Peli on muuttunut paljon ja vaikka tämä joukkue on jälleen rakennettu vanhojen mestareiden varaan, on uusiakin naamoja useampia. Kaiken järjen mukaan siis nälkää pitäisi olla ja kuten Toews on useampaan otteeseen medialle kertonut, nälkä kasvaa syödessä ja varsinkin uusien pelaajian tulo remmiin kasvattaa halua voittaa jälleen. Vaikka moni varsinkin HFBoardseilla kritisoi joukkueen otteita ja halua voittaa, minä en itse havaitse omalla eye-testillä ongelmaa halukkuudessa tai tahdossa. Mun mielestä tuossa joukkueessa on vain vääriä pelaajia turhan isoissa rooleissa ja mun mielestä se korostuu nimenomaan kahden pelaajan kohdalla. Eikä takaa ole näillä näkymin tulossa korvaajia ainakaan pariin vuoteen, vaikka pari lupauksia herättävää nuorta pelaajaa organisaatiossa on.

  Kerkesin jo hieman sivuuttamaan tuota joukkueen rakentamista vanhojen mestareiden varaan sekä pelin muutosta. Vaikka kokoonpanossa on kysymysmerkkejä ja jotkut pelaavat turhan isossa roolissa kun korvaajiakaan ei ole, niin ehkä kuitenkin suurempana ongelmana koen sen jääkiekon kehityksen, mihin Quenneville ei ole pystynyt reagoimaan. En väitä tässä olevani mikään Petteri Sihvonen enkä väitä edes tietäväni millä tavalla muut joukkueet pelaavat, mutta jotain statseja lueskelin tuossa menneenä kesänä ja törmäsin mielenkiintoiseen yksityiskohtaan. Blackhawksin puolustajat olivat aivan NHL:n häntäpäässä, kun mittarina oli kiekon henkilökohtainen ylöstuonti. Mainitsin tästä jo kesällä, mutta ajattelin, että hei, turha tilasto kun meillä on penkin takana NHL:n historian toiseksi eniten voittoja kerännyt päävalmentaja. Mutta kyllä tuossa on oikeasti perää.

  Quenneville on turhan konservatiivinen valmentaja, koska haluaa puolustajiltaan riskien minimointia. Nick Leddy kärsi tästä eikä koskaan saanut valmennukselta lupaa vain mennä, vaikka on yksi NHL:n parhaista luistelijoista. Nyt siitä kärsii Kempny, joka tosin luvalla sanoen ei ole tähän systemaattisesti kykeneväinen. Joka tapauksessa, Blackhawksin puolustajat eivät saa nostaa jalalla, vaan joutuvat puolustussinisen kohdalla luopumaan kiekosta tai nostamaan vielä yli punaviivan lyödäkseen kiekon päätyyn. Mietitään hetki miten Predators pelasi Blackhawksia vastaan viime keväänä. Edelleen kaikkia kunnia heille, mutta tiukkaa trappiahan siellä pelattiin. Kanella ei ollut tilaa, Panarinilla ei ollut tilaa, Hossalla ei ollut tilaa. Kenelläkään hyökkääjällä ei ollut tilaa nousta yli hyökkäyssinisen, kun kiekon sai lapaan n. puoli sekuntia ennen kuin Roman Josi tai P.K. Subban oli jo kropassa kiinni. Jos Blackhawksilla olisi ollut vaikka toinen noista puolustajista omassa rosterissaan, trappi ei välttämättä olisi ollut samalla tavalla mahdollinen, koska molemmat pystyvät tuomaan kiekon itse hyökkäysalueelle ja tätä vastustajan tulee kunnioittaa.

  Kaipaan siis muutoksia. Mun mielestä Quenneville saa lähteä kauden jälkeen pukuhommiin ja sikarille, jos homma ei lähde kulkemaan tai voi rehellisesti sanoa, että ansaittiin voittaa hävitty pudotuspelisarja. En tiedä kuka tilalle, joku modernista jääkiekosta ymmärtävä. Griffinsin Nelson vaikuttaa mielenkiintoiselta ja IceHogseissa vetävä Jeremy Colliton on ainakin raporttien mukaan peluuttanut viihdyttävää jääkiekkoa. Samapa tuo, ei kannata liikaa nyt miettiä.

  Tavallaan toivoisin jopa, että tämä kausi tankattaisiin oikein kunnolla ja vieläpä ei-tarkoituksella, niin saatais nähdä muutoksia. Ja kun kävisi flyersmainen lotto lotteryssa, jolla saadaan joko Dahlin tai Svechnikov, niin yhtäkkiä näyttäisi taas ihan hyvältä. Eniten pelottaa, että toimisto kokee tämän joukkueen edelleen contenderina ja siirtorajalla hankitaan joku Joe Thornton pelastamaan uppoava laiva. Höpö höpö, nyt Bowman et osta mitään, vaan pikemminkin myyt kaikki mahdolliset. Anisimovilla on varmasti jotain käyttöä, Jim Benningiä vois Brent Seabrook kiinnostaa, Boumat ja Wingelsit vaikka kasaan kiekkoja. Sikurat, Kampfit, Dauphinit ja muut halvemmat ja potentiaaliset jätkät tilalle isoon rooliin kauden lopuksi.

  Ja jollain epärealistisella tavalla Ekman-Larsson tai Trouba mukaan remmiin.

  Olipa epäselvää huttua ja varsin epärealistista, mutta ärsyttää.
   
 8. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  itse en ole katsonut kuin yhden pelin tällä kaudella, niin ei paljoa ole annettavaa mikä mättää. Pelaaja joka iskee silmään tilastoista on Patrick Sharp 2+2 ja (-6), aika rumat lukemat.

  Tässä kohta alettava katselemaan enemmän otteluita kunhan pääsee kesälomille.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Sharp - Toews - Kane
  Saad - Anisimov - Panik
  DeBrincat - Schmaltz - Hartman
  Bouma - Wingels - Hayden

  Forsling is good to go ja Rutta myös, vaikkei reeneissä tänään ollut.
   
 10. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Ei haudata vielä kirvestä kaivoon, alisuorittajien määrä on toki laaja unohtamatta core-ukkojamme jotka ovat olleet aika hissukseen viime aikoina. Saad-Toews tutkaparikaan ei ole ollut kuin ennen ja sekin on jouduttu rikkomaan. Uudet nelosen miehet ovat suoriutuneet roolistaan jopa parhaiten.

  Alkukausi on ratsastettu aivan liika Crawfrodin mahtavien suoritusten varassa, eipä vaan myös peluutettaisi häntä puhki.
  Hjalmarssonin treidi näyttää tällä hetkellä pahalta, Murphy ei ole vastannut odotuksiamme ykköskorin kaverina. 0+0 tehot ja taistelua viltin ja kutospakin paikan välillä ei luultavasti ollut sitä mitä hänestä haettiin.
   
 11. KimpisenKaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Jokerit
  Väliin uutisia hieman kauempaa tulevaisuudesta. 2019 Winter Classicissa Haukat kohtaa Boston Bruinsin Notre Dame Stadiumilla.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  14 kertaa turpaan putkeen runkosarjassa Philadelphiassa. Onneksi yksi jatkoaikamaali kuitenkin vähän edelleen hymyilyttää.

  Mutta olipahan taas. Murphy teki ainokaisen, mutta teemana se ettei ollut keinoja pysäyttää Flyersin ykkösketjua. Heidät kun olisi ottanut pois, peli olisi päättynyt 1-0, ehkä. Niin laimeaa se hyökkäyspeli on. Tavallaan tykkään, että todella simppeliä se hyökkäyspelaaminen on, mutta kyllä silti vastustajan maalivahdille tehdään torjuntatyöskentelystä helppoa.

  Syvissä vesissä, record tällä hetkellä 7-7-2 ja se on jopa historiallisen huono aloitus tälle joukkueelle nykyrungolla.
   
 13. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago Blackhawks
  Eipä tuota paskaa jaksa edes katsoa. Duncan Keith tuplasi näköjään miinustehonsa ja on nyt -4 lukemilla pakeista paskin ja koko joukkueen toiseksi paskin pelaaja Sharpin jälkeen. Uskomaton suorittamista noilla meriiteillä ja palkalla.

  Edit: kun katsoin maalit, niin eihän Dunkka ollut tällä kertaa syyllinen kuin 3-0 maaliin(tähän jotain vitun hymiöitä).

  Paljon pitää tapahtua muutosta, että päästäisiin pleijareihin - vaatii vaihdosta runkopelaajiin tai valmentajaan...
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2017 klo 06.59
 14. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Tahmaista on meno ja huolimattoman oloista touhua läpi linjan. Liian hitaasti lähtevät hyökkäykset eikä niissä ole mitään yllätyksellisyyttä. Kylläpä tätä slumppia on turha yhden pelaajan syyksi laittaa, yhtälailla olivat Seabrookin suorituksetkin surkeita aamunkin matsissa.
  Eikä pyramidin kärkipään miehistäkään kukaan ole tällä hetkellä palkkansa arvoinen. Yhtälailla Toews veti -2 saldon ja voitti kahdestakymmenestä aloituksesta peräti kuusi. Nyt hävittiin aloitukset erityisen räikeästi 24-49. Myös 88 -2 ja yhtä hukassa kuin koko muukin orkesteri. Tehoton ylivoima kruunasi suorituksen ja takaa-ajo jäi haaveeksi.
  Ehkäpä Anisimov ja Schmaltz ansaitsevat kehut tästä pelistä, heillä oli kiekollistakin yritystä.
   
 15. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Carolinaa vastaan kokoonpano jokseenkin näin.
  Saad-Toews-Panik
  Schmaltz-Anisimov-Kane
  Sharp-Wingels-Hartman
  Bouma-Kero-DeBrincat

  Keith-Franson
  Forsling-Rutta
  Murphy-Seabrook

  Forsberg
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Joku saa antaa hieman syvällisemmän raportin, koska nyt meikäläinen meni niin puolivaloilla pitkähkön illan jälkeen. Ajattelin kotiin tullessa, että mitäpä jos vielä itteään kiduttas, 2-0 taululle kotijoukkueelle ja menin jo hampaita pesemään. Sitten DeBrincat tasoitti, kattelin kun Canes teki yhden, mutta Cat teki vielä toisen, Forsling tasoitti ja Saad voitti jatkoilla. Forsbergille uran avausvoitto starterina.

  Catilta ja Forslingilta tehopisteiden valossa erinomaiset ottelut, ensin mainitulta vihdoinkin taas maalivahdin ohi se laukaus. Ruotsalaiselta oli kiva nähdä nopeampi ratkaisu laukoa ja heti tuotti tulosta. Lisää vaan.

  Joku tarkemmin katsonut voisi kertoa sekoitettiinko ketjuja miten paljon ottelun aikana: Catin maalit tulivat ainakin ylivoimalla sekä nelosketjusta, jossa Kane pelasi tuplaa useamman vaihdon.

  Lähtisikö se tästä!
   
 17. Ben Marco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks
  Mainio isänpäivä lahja tästä lopulta syntyi, vaikka ranteita vedettiin auki heti aamutuimaan kotisohvalla. Propsit joukkueelle hyvästä asenteesta, siitä huolimatta että ollaan pelillisesti jäljessä monessa ottelussa hieman. Kuitenkin..3-1 tappioasemasta 3-4 OT-voittoon maistuu tässä tahmean alkukauden synkkyydessä tosi hyvältä. Tänäänkin maalinteon vaikeus näkyi pitkälle, mutta hyvä että apinoita saatiin vähän karisteltua lopulta. Silmiinpistävää oli tänään useassa tilanteessa miten viisikkona oltiin todella korkealla turn-overin sattuessa. Tuo 3-1 maali oli kyllä törkeän hieno. Onneksi Skinnerin break awayn onnistui Anton torjumaan nätisti. Hurricanes oli hyvä tänään, vaikka lopulta ei voittoa ottanutkaan. Tekninen joukkue, missä hyviä yksilöitä. About 40 laukausta meidän maalia kohden tänään. Kuten Lico mainitsi..lähtisikö se kuitenkin tästä? Tärkeä voitto!
   
 18. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago Blackhawks
  Kyllä tämä paskuus menee jo hyvästä viihteestä, mutta Duncan Keithin voisi vaihtaa vaikka täytettyyn lokkiin, joka hoitaisi puolustuspelaamiseen samalla tasolla, mutta 5,5 miljoonaa halvemmalla.

  Ja kyllä, onhan tuo koko core ihan paskaa ja jotain pitää alkaa tekemään, jos halutaan jatkaa yleisön viihdyttämistä pleijareissa edes neljän pelin verran.
   
 19. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Jos jotakin hyvää näkisi niin Schmaltz ja DeBrincat vaikuttavat syttyneen kovaan menoon. Samoin Anisimov on lätkinyt viime aikoina maaleja hyvään tahtiin.
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Anisimoville hattu, DeBrincatille jälleen uuni ja Schmaltzille kolme syöttöpistettä. Siinä ovat mun mielestä kolme parasta hyökkääjää tällä hetkellä.

  Haydenille myös osuma sekä Toewsille empty netter. 6-3 voitto Rangersista.

  Positiivista on se, että hyökkäyspeli taas toimii vähän paremmin. Vetoja tulee paljon ja ukkoja menee maalille: Anisimovin jokainen uuni aivan maalin edestä, siis aivan, kuten myös Haydenin. Negatiivista on se, että puolustajat ovat liian hitaita, jolloin vastustaja pääsee todella helposti rummuttamaan pitkiä hyökkäyksiä. Mutta turha kait jokaiseen viestiin on haukkua numeroita #11 sekä #7.
   
 21. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Marraskuussa DeBrinkat on eniten maaleja tehnyt Blackhawks peluri. Fourth Period huhuilee, että Stan kauppailisi Connor Murphya, muttei kiinnostuneita kumppaneita ole näkynyt. 3,85 millin sopimusta on jäljellä vielä neljä vuotta, eivätkä näytöt ole olleet mitenkään ihmeelliset...
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ainakin yön matsissa McKenzie torppasi täysin, että olisi tulossa Blackhawksilta mitään muutoksia henkilöstöön. Eikä Connor ole edelleenkään huonosti pelannut, paitsi jos odottaa tehopisteitä. On pelannut viimeiset kolme matsia myös väärällä puolella.
   
 23. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Kyllähän Murphy on ollut kovan luokan pettymys. Aika vähän hänellä on ollut annettavaa meille, kolmosparin ja vilttimiehen roolia 3,85 millin pitkällä sopparilla ei ole sitä mitä hänestä haettiin. Murphy on ehdottomasti pettymysten joukkoon kirjattava yhdessä Seabrookin kanssa, unohtamatta kestosuosikkiani Sharpia joka ei ole vastannut vielä huutoonsa.
  Huolestuttavaahan tässä on coren tylsyys: Keith nolla maalia, Kane neljä maalia viimeiseen seitsemääntoista matsiin, Saad maali viimeiseen kolmeentoista peliin, Toews kaksi maalia viimeiseen neljääntoista ja toinen tyhjiin noistakin. Core ukot eivät kanna nyt joukkuetta pisteiden valossa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.11.2017 klo 11.43
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Pensseleistä 2-1 voitto, maalit Forslingille sekä Anisimoville. Gustav pelaa elämänsä jääkiekkoa tällä hetkellä. Crawford loisti.

  Hieno taistelu ja hyvää peliä suurimmaksi osaksi, viimeiset kymmenen minuuttia vaikeita tietysti, kun vastustaja ajaa takaa.
   
 25. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Thank God for Corey Crawford.

  Aivan jäätävä kassari; illasta toiseen joukkueen paras pelaaja.