Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Ehdottomasti ei. Tuollainen taiteilija voi helposti sotkea koko joukkueen kemian. Anisimov + jotakin > Galchenyuk on myös mielenkiintoinen huhu.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Wingelsin caphit $750k ja Boumalla $1 miljoona. Tommy todella halvalla siihen nähden, että potentiaalia on tehdä yli 20 pistettä.
   
 3. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Oli mielenkiintosta kuunnella läpi pari Blackhawks-podcastia, joissa tehtiin yhteenvetoa joukkueen tilanteesta viimeisimpien UFA-hankintojen jälkeen.

  The Madhouse Chicago Hockey Podcastin Jay Jawaski ja James Neveau olivat tuomiopäivän tunnelmissa.

  The Athleticin Scott Powers ja Brian Hedger ottivat asiaan hieman neutraalimman lähestymiskulman. Eivät hekään julistaneet Hawksia nostamaan kannua keväällä 2018, mutta eivät myöskään lähteneet valmiiksi tuomitsemaan Hawksin lukuisia nuoria kysymysmerkkejä.

  Jos jomman kumman noista haluaa kuunnella, niin suosittelen jälkimmäistä. Itse en ehdi kovinkaan usein haravoimaan Hawks-uutisia ympäri nettiä, mutta näitä podcasteja pystyy kuuntelemaan taustalla vaikka työmatkalla.

  The Hockey Newsin podcast kokoaa NHL:n puheenaiheita yleisemmin. Sitäkin tulee kuunneltua aika usein.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Vinkkinä muillekin lukijoille, että viime kaudella Powers ja Hedger tekivät pitkin kautta lähes jokaisen matsin jälkeen uuden podcastin, tai sitten mulle jäi vain semmoinen kuva, kun Twitteristä sen aina huomaan. Tekevät myös tyyliin kerran viikossa tuommoisen laajemman setin ja pyytävät Twitterissä kuuntelijoilta kysymyksiä eli kannattaa heille laittaa kyllä, jos joku askarruttaa eikä täältä saa vastausta.
   
 5. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Keskushyökkääjä optioista on puhetta tässä. Lista kysymysmerkkejä sanoisin, ainakin jos haluamme olla ympyrässä parempia kuin viime kaudella.

  Mielenkiintoinen shooting talent taulukko.
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2017 klo 19.13
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tähän aloitus-keskusteluun otettiin kantaa uusimmassa Powersin ja Hedgerin podcastissa. Olen samaa mieltä kuin Hedger siinä, että ei tämän joukkueen tarvitse olla joukkueena yli 50% joukkue, jotta joukkue voisi menestyä. Mutta se, että Toews on ainut jatkuvasti hyvin aloittava on pitkä miinus. Toivottavasti tähän keskitytään kesän aikana tarpeeksi.

  Toivon itse, että sentterinelikolla Toews-Anisimov-Schmaltz-Dauphin lähdetään kauteen. Toews on yksi NHL:n parhaista aloittajista ja tulee sitä olemaan tulevallakin kaudella. Anisimov ei tuosta ~44 prosentista tule koskaan radikaalisti parantamaan eikä hänen tarvitsekaan. Katseet kääntyvät nuoriin, Schmaltziin sekä Dauphiniin, molemmilla on vielä kehittymisvaraa julmetusti. Jos Schmaltz voittaa tulevalla kaudella keskimäärin 45 sadasta aloituksesta, on se jo parannus menneeseen kauteen. Dauphinilta haluan nähdä vähän isompaa kehitysaskelta ja toivottavasti kehittyy nopeastikin yhdeksi alivoimaspesialistiksi ja sitä kautta paremmaksi aloittajaksi. Täytyy myös huomioida se, että Blackhawks lisäsi aloitustehokkuutta Patrick Sharpin muodossa, joka usein rightin kaverina kyyristyikin aloituksiin aikaisemmalla, pitkällä visiitillään. Myös Wingels on joskus pystynyt kohtalaisesti aloituksia kaapimaan.

  Viime kaudella Blackhawks oli NHL:n toiseksi huonoin aloittaja joukkueena, aloitusprosentti 47,5. Stanley Cupin voittanut Pittsburgh Penguins voitti omista aloituksistaan joukkueena 47,6 prosenttia. Pudotuspeleissä se toki nousi karvan yli 50 prosentin, mutta edelleenkään tuo ei kaikkea kerro. On siinä kuitenkin varaa Blackhawksilla kehittyä ja pitääkin.

  Ja kuten varmaan reme tietää suurimpana aloittajien otteita seuraavana, että aloituksissa se laitahyökkääjän työkin on isossa osassa. :)
   
 7. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Lainaus:
  Tuota podcastia kuunnellessa heräsi ajatus, että Sharp-Schmaltz-Wingels saattaisi toimia kolmosketjuna. Nuoren sentterin laidoilla olisi silloin kaksi kokenutta ja puolustusvelvoitteet tunnollisesti hoitavaa rightin laituria, jotka pystyvät myös ottamaan aloituksia. Etenkin niitä oikean puolen aloituksia. Wingels pystyisi nopeudellaan sekä fyysisyydellään tekemään tilaa ja Sharp puolestaan tarjoaisi Schmaltzille kiekollista tukea ja loistavan laukauksen.
   
 8. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Ei huono idea. Alkuun kokeiltaneen kuitenkin Sharpia Panarinin paikalla, Sharpillakin one timer toimi ainakin ennen.
   
 9. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Viimeksi muokattu: 07.07.2017 klo 22.16
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  2017 Prospect Camp Roster | Chicago Blackhawks

  Ensi viikon maanantaina alkaa viisi päivää kestävä vuosittainen prospect camp. Linkin takaa osallistujat.

  Kayumov ja kesällä varattu nimihirviö venäläinen eivät osallistu leirille eivätkä ELC-diilit tehneet David Kämpf sekä Jan Rutta. Myöskään viime kaudella Blackhawksin paidan ylleen pukeneet eivät osallistu campille.

  Yritän parhaani mukaan kirjoittaa jotain raportteja (muilta kopioituna) ja jos mahdollista, niin jotain streamia pyrin seuraamaan, jos semmoinen on.
   
 11. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Yksi mielenkiintoinen seikka tulevalle kaudelle tulee olemaan viime kaudella pahasti tökkinyt alivoima. Nythän siitä puuttuu muutama nimekäs lenkki Hjalmarsson, Kruger, Hossa, Rasmussen, Odyua ja TVR. Aika tuore startti tullaan saamaan uudella kokoonpanolla alivoimaan.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Toivon, että alivoima tulee parantumaan pelkästään Ulf Samuelssonin tulon myötä ja uskon, että tuohonkin ollaan saatu hyviä palasia paikkaamaan. Hossa ja Hjalmarsson ovat toki ihan ykkösjätkiä tuossa hommassa ja Quennevillen luottohevosia, mutta itse uskon, että Brandon Saad korvaa kohtalaisesti Hossan jättämän aukon ja ainakin viime kaudella tuntui siltä, että Crawfordin (ja Darlingin) edessä vastustajien oli aivan liian helppo olla. Fyysinen korsto Murphy tuo varmasti tuohon apuja.

  Wingels, Bouma, ketkä lie ottavatkaan sitten alakutosesta roolin, niin tuovat varmasti oman mausteensa alivoimaan. Toivottavasti se systeemi ei tulevalla kaudella vain ole jälleen passiivinen neliö.
   
 13. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Onhan mm. Sharpillakin ollut aikanaan Hawksissa alivoimavastuuta. Tosin sittemmin sai levätä nuo minuutit, kun Toews, Hossa, Krüger ja Saad kellottivat niitä eniten. Hyökkäjien osalta en ole huolissani alivoimasta. Pakkiosasto arveluttaa enemmän.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Gustafssonille minimiliksa, two-way deal. Yksi vuosi.

  Oli arvattavissa, lisää kilpailijoita.
   
 15. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Totta puhelet Sharp oli alivoiman takuumiehiä. Ja uskonpa että Q käyttää häntä jälleen samassa roolissa.
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Zawaski aikaisemmin jo huhuili, että joku veteraani-statuksen puolustaja olisi vielä Bowmanilla hakusessa ja nyt se hieman konkretisoitui.

  Ilmeisesti Cody Franson on liittymässä Blackhawksin training campille PTO-diilillä, jos ei saa sopimusta muualta ennen sitä. On käytännössä jo julkinen salaisuus kaikkien beatwritereiden kautta, että Hossa pistetään LTIR:lle kauden alettua, joten en ihmettelisi yhtään, jos PTO:lle eksyy useampiakin nimiä, joista joku saa nimen sitten paperiin kauden alettua.

  Olisiko @adetti :lla heittää analyysia Fransonin nykykunnosta? Menisikö kutospuolustajana contenderissa, pystyykö ylivoimaa ja kaikkea mitä vain jaksat kertoa.
   
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Brian Campbell eläköityy ja liittyy Blackhawksin toimistolle pukumieheksi markkinointiosastolle.

  Hieno mies, hieno pelaaja ja olisi mennyt vielä kyllä yhden vuoden rotaatiopuolustajana. Uran huippuhetkiin kuului varmasti Stanley Cupin voittaminen kesällä 2010 tuossa kivenkovassa ryhmässä.
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Nopea oli lopulta Campbellin tie divisioonansa voittaneen joukkueen ykköspakista eläkkeelle. Kaudella 2015-16 nimittäin vielä pelasi hyvän kauden Floridassa heidän ykköspakkinaan ja viime kesänä pidinkin Campbellin halpaa sopimusta yhtenä parhaista kesän UFA-sopimuksista. Ei nyt Chicagossa tainnut ihan top-4 pakista täysin mennä viime kaudella kuitenkaan enää? Mutta sellaista se on välillä kun puhutaan yli 35-vuotiaasta pelaajasta, alamäki voi olla yllättävänkin nopeaa sitten kun se osuu kohdalle. Toki eiköhän edelleenkin olisi mennyt hyvin syvyyspakista jossain joukkueessa, mutta sellaiseen rooliin ei enää näyttänyt jatkohaluja riittävän. Leppoisia eläkepäiviä Campbellille.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mitä pidemmälle kausi eteni, sitä paremmin mielestäni "Soupy" pelasi, varsinkin kun parina oli van Riemsdyk. Osittain voi antaa myös painoarvoa sille, että vastustajat olivat tietysti kevyemmästä päästä, kun Oduyan hankkimisen jälkeen kaksi ensimmäistä paria luuti ne vaikeimmat minuutit järjestäen. Siksi (nousujohteinen kausi) hieman kummaksun päätöstä, toki on ollut huhuja, että se elämä jatkuu väkisin Chicagossa eli ehkä Bowman ei sitten roolia halunnut enää tarjota muualta kuin pukuhommista eikä Briania kiinnosta muualle lähteä. Nuoria halutaan näköjään ajaa isosti sisään eikä siinä ole kyllä valittamista.

  Minua ärsyttää vain se miten Campbell tuntui kärsivän eniten Quennevillen tyylistä valmentaa. Puolustajat eivät pahemmin riskejä saa ottaa kiekon kanssa, jos eivät kanna selässään nimeä Keith. Nick Leddy kärsi tästä, nyt kärsi Campell. Joidenkin advanced statsien mukaan Campbell oli yksi parhaimmista ja tasaisimmista suorittajista läpi kauden.

  Eilen toki pistettiin lisää vettä myllyyn tuosta Kitchenin erotuksesta, josko se siinä olisi yksi syy ollut kuulemma erimielisyydet pelaajien kanssa. En tarkoita ettäkö Kitchen käski Campbellin pelata eri tavalla kuin olisi ehkä halunnut, mutta varmasti oli Kitchenilläkin sanansa sanottavana. Päävastuu on tietysti viiksellä, mutta ei savua ilman tulta.

  Vähän meni ohi aiheen, mutta piti sekin jakaa, kun eilen unohtui.
   
 20. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Licolta ihan hyviä pointteja, mutta ensi vuosi voi olla erilainen. Itse en millään näe Hawksin rosteria contenderina vaikka playoffeihin kyllä pitäisi jollain keinoin kammeta. Tämä toivottavasti tarkoittaa sitä, että nuori puolustus saa enemmän vapauksia kun ennen, ongelma mielestäni on tosin se, ettei tuossa nuoressa puolustuksessa ole oikeasti ketään huippulupausta (tyyliin Sergachev, Juolevi) vaan porukka on joko kokematonta tai sitten muutaman kauden "ok" pelannutta kaveria. Forslingilla on toki potentiaalia, mutta en laske kaveria samaan kategoriaan oikeasti kunnon lupausten kanssa. Stan Bowman on elänyt päivä kerrallaan treidiensä kanssa, ja nyt rupeaa pikkuhiljaa markkinakelpoinen tavara ohenemaan. Chicagolla ei ole enää panoksia pistää treidineuvotteluihin kovinkaan paljon. Nuorta, hyvää lupausta ei taideta noin vaan tuonne pakistoon kikkailla näillä palasilla.
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tässähän se pitkälti on kohtalaisesti tiivistettynä. Ja mukava muuten huomata, että ukkokin ainakin hetkellisesti vielä paluun jaksoi tehdä!

  Mutta lainattuun tarkemmin. Mikään ei tietysti ole mahdotonta, mutta todella vaikeaa paluu legitiksi contenderiksi tulee olemaan. Blackhawksissa on potentiaalia olla seuraava Detroit eli pudotuspeleihin kyllä mennään, koska Kane ja Toews, mutta menestystä ei enää tule, kun ykköskorin jätkät vanhenee eikä aivan kärkitason prospecteja päästä varaamaan koskaan. On Blackhawksin systeemissä useita kohtalaisia palasia varsinkin puolustukseen ja kuten on useasti nähty, niin ei sen puolustajan tarvitse olla ykkösvaraus, jotta ykköspariin vielä eksyy. Hyökkääjiä on myös useampia, joilla on vielä varaa kehittyä, mutta onko kenestäkään uudeksi Hossaksi, uudeksi Sharpiksi tai uudeksi Panariniksi, vieläpä samaan aikaan? Saa nähdä, epätodennäköistä se on.

  Järjettömästi tuuria se kyllä vaatii, koska tulevaisuutta on uhrattu niin paljon. Optimistisena odotan kuitenkin paljon, myös tulevalta kaudelta. En mestaruutta, mutta parempaa suoritusta kuin viime kaudelta.
   
 22. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Oli sen verran hektinen vuosi, että ei valitettavasti kerennyt lätkähommia miettimään.

  Lainaus:
  En halua toki olla se joka manaa paskaa tulevaisuudesta, mutta onhan Chicagon prospekti osasto onnettoman heikko verrattuna moneen muuhun joukkueeseen. Toki siellä on tuollaista Tanner Keromaista kaveria joka 3-4 kentän tontilla saattaa NHLssä pelata. Chicago ei kuitenkaan ole viimevuosina edes varannut sellaisia ns. Long shotteja joista voisi tulla uusi Tyler Johnson. Viimeisin suurin vahvistus on Panarin joka saatiin signaamalla, mutta nyt menetettiin sekin kortti. Takaisin saatiin jotain mikä meillä jo on ollut, mutta kalliimpana.

  Chicagon suurin ongelma viimevuodet on ollut nimenomaan tuo varojen hallinta. Kun tavaraa oli paljon ja cap kurimukset iski, olisi niitä prospekteja ja pickejä pitänyt ahtaa farmilaiva täyteen. Nyt organisaatiossa on käynyt kaikenmaailman Danot joille kuitenkaan ei ole kärsivällisyys riittänyt antaa kehittyä, vaan on pistetty eteenpäin Scudereihin ja low round pickeihin.

  Kyllä Stan Bowman saa syyttää vain itseään, ettei ole saanut rakennettua vakaata pohjaa kestomenestykselle. Mutta jos tämä oli 2 cupin hinta niin ehkä se on pakko yrittää kestää. (2010 sc=Dale Tallon omasta mielestäni).
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ei mielestäni kuulu ihan NHL:n viiden huonoimman joukkoon, mutta lähellä kuitenkin. Vähän miten itse haluaa tulkita, rankkaako esimerkiksi kärkiosaston tärkeämmäksi kuin leveyden ja niin päin pois.

  Sain tästä kuitenkin innostusta hieman rankata, nopeasti, osan Blackhawksin prospecteista ja antaa hieman suuntaa ceilingista, hieman realistisemmin mitä itse optimistisena toivon. Lasken Schmaltzin, Hartmanin sekä Forslingin mukaan tähän vielä, koska ovat kuitenkin nuoria vielä.

  Nick Schmaltz - top-6 hyökkääjä / 1B-sentteri alá Jason Spezza
  Alex DeBrincat - top-6 hyökkääjä / kakkosketjun 25+25 laitahyökkääjä
  John Hayden - top-9 hyökkääjä / sentteri/laituri, pystyy paikkaamaan ylemmissä ketjuissa tarpeen mukaan
  Ryan Hartman - top-9 hyökkääjä / laituri, kiekollisempi Andrew Shaw, säännöllinen 20+20 pienellä edgellä
  Dylan Sikura - top-6 hyökkääjä kaiken mennessä putkeen, pienikokoinen sentteri, mutta todennäköinen skenaario ettei murtaudu koskaan NHL:ään
  Graham Knott - top-9 hyökkääjä / sentteri/laituri, pystyy paikkaamaan ylemmissä ketjuissa tarpeen mukaan
  Nathan Noel - 3-4 ketjun hyökkääjä, roolipelaaja
  Matthew Highmore - 3-4 ketjun hyökkääjä, roolipelaaja

  Gustav Forsling - top-4 puolustaja ihan minimissään, Paul Martin on hyvä verrokki, jos täyttää minimiodotukset
  Henri Jokiharju - top-4 kiekollinen puolustaja, yleispuolustaja
  Luc Snuggerud - top-4 kiekollinen, offensiivinen puolustaja
  Lucas Carlsson - top-4 kiekollinen puolustaja, yleispuolustaja
  Ian Mitchell - kolmosparin alivoimaspesialisti, "Rozsival"
  Dennis Gilbert - kolmosparin alivoimaspesialisti, "Rozsival"

  Varmasti osa puuttuu, mutta näkisin itse tuossa ne potentiaalisimmat nimet, jotka NHL-rosteriin joskus tiensä voivat murtaa ja lähelle kattoaan voivat päästä. Toivottavasti suurin osa osuu, toivottavasti kaksi puolustajaa ylittää odotukset reilusti.
   
 24. nuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vancouver Canucks, Utica Comets, Ilves
  Lainaus:
  Tulen huutelemaan vieraisiin pöytiin, mutta nuo ovat kyllä aika kovat odotokset ja vaikka faneilla odotukset luovat tärkeää uskoa tulevaan ja erilaisia hahmotelmia tulevaisuudesta on aina hieno kaavailla, ehkä kannattaisi laittaa vähän jarruja vaikka puhuttaisiinkin "upsidesta". Joukkueet varaavat yleisesti ottaen harvoin top4-puolustajia - jos mietitään sellaista puolustajaa joka tuon tontin pystyisi pidempään kantamaan. Esimerkiksi Chicago on onnistunut tuossa viimeksi vuonna 2005 (Hjalmarsson) ja tuosta on siis jo 12 vuotta aikaa.

  En yhtään epäile nykyisten Blackhawks-pakkiprospectien tasoa, mutta tuo top4-puolustaja pisti vaan silmään. Noita ei yhden "prospectien aikajakson" sisään mahdu aina sitä yhtäkään (realistista upsideltaan) tapausta, saati sitten neljää. Toki, jos nyt parhaillaan olevassa prospect-katraassa on samanlaista tähtiloistoa kuin oli 2000-luvun alussa, kaikki on mahdollista. Nykyisten prospectien tähän astiset urat eivät vain tuosta kerro verrattuna Keithin ja Seabrookin aikoihin.

  Esimerkiksi Forsling saattaa olla tulevaisuuden NHL-puolustaja, mutta jos häntä vertaa "Paul Martiniin jos täyttää minimiodotukset", niin kannattaa muistaa, että ensi kaudella alkaa neljäs kausi varauksesta. Martin oli neljännellä kaudellaan varauksestaan USA:n World Cup -joukkueen puolustaja ja vaikka hän jäi seurajoukkueessaan Devilsissa Scott Niedermayerin (Norris Trophy tuolla Martinin tulokaskaudella), Scott Stevensin ja Brian Rafalskin varjoon, hän oli jo kovan luokan puolustaja NHL:ssä, Ensimmäisen NHL-kauden jälkeen Martin valittiin USA:n Olympiajoukkueeseen vuoden 2006 Olympialaisiin.

  Kovat saappaat on siis Forslingilla täytettäväksi ja paljon saa olla vielä myöhäiskehittyjän verta tankissa jos samalle viivalle päästään joskus. Ihan ensimmäinen askel olisi Forslingilla ottaa se NHL-paikka ensi kauden aikana ja tuossakin on varmasti sopivasti haastetta. Mutta kokonaisuutena "tuon tuntemattoman tulevaisuuden" vuoksi prospecteja on kieltämättä aina hieno seurata - koskaan ei tiedä miten pitkä pelaajan kehityskäyrä on ja mille tasolle lopulta päädytään.
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Prospectit on ihan kivoja ja mielenkiintoisia, mutta ei prospecteilla voiteta yhtään mitään ja prospecti on prospecti niin kauan kunnes toisin todistaa/ikä tulee vastaan. Niin kauan kun Chicagolla on Kane, Keith, Toews ja kumppanit niin tuolla jengillä on aina mahdollisuus voittaa, oli se prospect pool tilanne sitten mikä tahansa. Ja yleensä juuri tuon voittamisen takia se prospect pool on huonossa jamassa kun varataan ynnämuilla sijoilla ja kaupataan niitä varausvuoroja pois.