Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jussi Jokinen meni listalle, josta unohtui myös Jagr.

  Lainaus:
  Olipa hyvä artikkeli, selkeytti vielä paremmin tilannetta. Mielenkiinnolla sitä huomista odottaa kyllä, huh huh. Jännän äärellä.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mark Lazerus‏Varmennettu tili@MarkLazerus5 t5 tuntia sitten
  Confirmed: Patrick Sharp returning to #Blackhawks as a free agent. Story: http://chicago.suntimes.com/sports/patrick-sharp-returning-to-blackhawks-in-free-agency-reports/amp/…

  Jay Zawaski‏Varmennettu tili@JayZawaski670
  Source confirms the Blackhawks will indeed sign Patrick Sharp. Told it's a "big discount." Look for it to be under $1 million.

  Bändi kokoon! Bonukset tulossa diiliin alá Campbell, mutta ai että mä jotenkin tykkään ja uskon, että Sharp vetää semmosen 20+20 rebound-kauden.
   
 3. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tuohon hintaan tervetuloa takaisin. Sharp tuo kaivattua johtajuutta joukkueeseen varsinkin kun Hossa on poissa rivistä. Hänellä on takana lonkkaleikkaus ja pari osumaa puhelimeen, että en ihan kauheasti odota urotekoja jäällä. Toivottavasti yllättää positiivisesti, mutta en pidätä hengitystäni sen suhteen. Ketäs vanhoja pieruja sieltä voisi vielä raahata takaisin nostalgiaa luomaan?
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Pyörittelin tässä numeroita ja olen aika varma siitä, että Blackhawks pistää Hossan LTIR-listalle vasta, kun kausi alkaa. Tuo Sharpin alle miljoonan diili viittaa siihen, koska eikös se niin ollut, että Hossan voi pistää LTIR-listalle tyyliin toisena päivänä kautta (onko virallinen kauden Day 1 sitten ensimmäinen pelipäivä, who cares) ja Blackhawks pelaa vasta runkosarjan toisella kierroksella avausmatsinsa.

  Menen tässä Bowmanin päähän ja näkisin, että Schmaltz, Hayden sekä Forsling pistetään farmiin päivää ennen kauden aloitusta, koska vievät capista eniten sekä ovat waiver exempt-statuksella vielä ensi kauden. Offseasonin aikana kun capin yli sai mennä sen kymmenen pinnaa, niin tuo siirtely Rockfordin ja Chicagon välillä tapahtunee vasta training campin jälkeen. Halvimmat mahdolliset pelaajat ylös, jotta vapaat agentit mahtuvat katon alle ja kun kausi pyörähtää käyntiin, Hossa LTIR:lle ja Schmaltzit sekä Haydenit ylös farmista.

  Sain 20:n pelaajan rosterilla (sisältää Sharpin) palkkakattoon tilaa karvan yli $1.9 miljoonaa, olettaen Krügerin poistuvan rosterista. Sharpille ennustin $925,000 arvoista sopimusta. Kaksi pelaajaa tuolla vajaalla kahdella miljoonalla sisään, Michael Cammalleri sekä joku veteraanipuolustaja, vaikka Brian Campbell, niin olisin tyytyväinen.

  Olenko aivan hakoteillä tämän arvauksen suhteen? Cammalleri nyt on toiveuni, joten älkää siihen liikaa uhratko ajatuksia.
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2017 klo 14.30
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mark Lazerus‏Varmennettu tili@MarkLazerus13 min13 minuuttia sitten
  $1 million cap hit for Patrick Sharp, per source.

  Onhan tuo nyt hyvä diili, vaikka pelaisi koko kauden kolmosketjussa.
   
 6. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Mahdollisen jäljelle jäävän cap roomin käyttäisin kyllä sitten puolustuksen vahvistamiseen varmalla NHL-tason pakilla. TOP-4 puolustaja olisi tietysti hakusessa, mutta välttämättä siihen ei tila riitä.
   
 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Eiköhän tuohon tule vielä jotain bonuksia päälle. Sharp yli 35-vuotiaana pelaajana yksivuotisella sopimuksella kun on kelpoinen saamaan niitä sopimukseensa. Toki ne ovat sitten vasta 2018-19 kauden ongelma.
   
 8. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Viimeksi muokattu: 01.07.2017 klo 17.38
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Scott Powers‏@ByScottPowers52 s53 sekuntia sitten
  The Blackhawks announce two-year deals for goalie Jean-Francois Berube and defenseman Jordan Oesterle

  Maalivahtiosastolle kilpailua Beruben ($750k) muodossa ja Oesterle ($650k) tuomaan leveyttä puolustuskalustoon. Molemmat lienevät Rockfordissa ainakin kauden alussa.
   
 13. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Ihan ei nyt aukea nämä hankinnat ehkä Sharpia lukuun ottamatta.

  Berube ja Oesterle oletettavasti farmipelaajia. KooKoo-kasvatti Wingelsillä viime kaudella 36 peliä Ottawassa ja niissä keskimäärin 45 sekuntia alivoimaa peliä kohden. Eli ei varsinaisesti vahvistus sillekään osastolle.

  Puolustus kaipaisi vahvistusta edelleen.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Päällisin puolin täytyy olla tyytyväinen päivän antimiin, joskin Krüger edelleen kokoonpanosta löytyy. Saas nyt nähdä mitä tulee tapahtumaan, Krüger on tänään kuulemma luovuttanut seitsemän joukkueen listan, joihin ei suostu siirtymään.

  Sisään tulivat siis Patrick Sharp (LW), Tommy Wingels (RW), Lance Bouma (LW), Jean-Francois Berube (G) sekä Jordan Oesterle (LD). Kolme ensimmäisenä mainittua yhden vuoden diileillä, Wingelsistä ja Boumasta ei ole vielä palkkatietoja selvillä. Berube sekä Oesterle kahden vuoden diileillä sisään, Rockford-kamaa lähtökohtaisesti. Laitan ranskalaisilla lyhyesti joitain nostoja:

  - Sharp lienee joko kakkosketjussa tai kolmosketjussa vasemmalla laidalla, riippuen täysin miten DeBrincat tai Hayden suoriutuu training campilla, itse en halua nähdä Schmaltzia tuossa ketjussa, vaan kolmosen keskellä
  - toivottavasti Wingelsin ja Bouman diilit tarkoittavat sitä, ettei Tootoota tarvitse nähdä kokoonpanossa yhtä usein kun viime kaudella, Wingelsistä kuoriutunee Q:n uusi suosikki, mutta on todellakin hyvä nelosketjun pelaaja, jos on vain kunnossa
  - Bouma kilpailee nelosketjun tontista lähtökohtaisesti
  - Forslingille ja Kempnylle on kuulemma luvassa isompaa roolia, kuudennen puolustajan paikasta kisaavat Rutta, Gustafsson, Pokka sekä Oesterle.
  - ilmeisesti mahdollista veteraania katsotaan edelleen puolustukseen

  Heitetään taas oma toive nykyisillä pelaajilla kauden avaukseen:

  Saad - Toews - Panik
  DeBrincat/Hayden - Anisimov - Kane
  Sharp - Schmaltz - Hayden/DeBrincat
  Hartman - Kero - Wingels
  Bouma, Dauphin

  Keith - Murphy
  Forsling - Seabrook
  Kempny - Rutta
  Gustafsson

  Hinostroza sekä Jurco jäi tuosta hyökkäyksestä ulos, kilpailua nyt on paljon, joka on vain hyvä asia. DeBrincat muuten saa pelata AHL:ssä ensi kaudella, joten miehiä vastaan pääsee pelaamaan ja lienee todennäköisimmin kuitenkin kesken kautta sitten kokeilemassa Show'n puolella. Toivottavasti Schmaltz nyt kuitenkin istutetaan sentteriksi ja hän oppii aloittamaan, koska Kero sekä Dauphin eivät nyt vain riitä keskikaistalle samaan aikaan.
   
 16. Wiesellike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks & Kärpät
  Wingels erinomainen hankinta neloseen. Iso parannus Tootoohon. Berube myös järkevä, että saadaan kilpailua tolppien väliin. Bouma tuli puskista, mutta hyvä hankinta hänkin, ettei junnuille kasaannu liikaa vastuuta, kun Kruger lähtee. Sharpia vähän itse epäilin, mutta tuolla sopimuksella ilman muuta takaisin. Tällaisen fantasiarosterin haluaisin itse nähdä:

  Saad-Toews-Panik
  DeBrincat-Anisimov-Kane
  Sharp-Schmaltz-Hartman
  Bouma-Kero-Wingels

  Tuoreet hankinnat tekevät bottom kutosesta heti paremman. Toivottavasti Schmaltz pelaa keskellä, mutta en yllättyisi, jos DeBrincat kasvatetaan rauhassa liigaan AHL-reittiä ja Schmaltz jatkaa laidassa. Quennevillen suhtautuminen junnuihin tiedetään. Varsinkin kun hän sai nyt lisää kokemusta joukkueeseen. Jännä nähdä, miten tämä seurakunta puristetaan katon alle.
   
 17. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Upeeta mahtavaa pitkäaikainen suosikkini #10 palaa kotiin. Ja kunnon kotikaupungin alennuksella. Joissakin arvioissa Sharpia kaavailtiin kokeiltavan kakkosessa, mutta aika näyttää mihin viisikot muotoutuvat.

  Wingels lienee hyvä syvyyspelaaja muiden uutuushankintojen osalta en osaa kommentoida.
  Nyt odotellaan Krugerin siirtoa...
   
 18. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Nyt kun on ehtinyt hieman sulatella eilisiä sopimuksia ja kaivaa lisää tietoa, niin onhan nuo päällisin puolin johdonmukaisia hankintoja. Wingelsin ja Bouman osalta ei ole vielä tiedossa cap hit, mutta jos se pysyy jossain miljoonan luokassa tai alle, niin sen kanssa pystyy kyllä elämään. NHL:n minimipalkka nousee sopivasti seuraavalle kaudelle summaan $650K, joten farmiin pystyy hautaamaan $1.025M arvosta pelaajan sopimusta. Käytännössä ero on siinä, että näitä pelaajia ei siirrellä noin vain farmin ja NHL:n välillä ilman riskiä, kuten waiver exempt -nuorukaisia voi siirrellä.

  Jean-Francois Berube on 25-vuotias maalivahti, joka edusti viime kaudella New York Islandersia Thomas Greissin ja Jaroslav Halakin takana kolmosvahtina. Ensimmäinen kausi, jonka maalivahti vietti kokonaan NHL:n puolella. Tolppien väliin Berube pääsi 14 ottelussa ja selän taakse kiekko meni 3,42 keskiarvolla ja 88,9% laukauksista Bérubé sai torjuttua. Totuuden nimissä on sanottava, että Greissin ja Halakin tilastotkaan eivät häikaisseet. Aiemmat kaudet Berube vietti enemmän AHL:n puolella. Kingsin varaaman maalivahdin uran kirkkain kruunu on AHL:n Calder Cup -mestaruus Manchester Monarchsin selkeänä ykkösvahtina kaudella 2014-15. Lähtökohtaisesti näen hänet tuomassa kilpailua Forsbergille ja toisaalta hänessä organisaatio saa hyvän maalivahdin AHL-tasolle. Lähtökohtaisesti ei kuitenkaan varmuudella Darlingin, Raannan tai Emeryn kaltainen kakkosmaalivahti, jonka voi heittää melko huoletta tolppien väliin antamaan Crawfordille lepoa tai jättää kannattelemaan joukkuetta Crow'n loukkaantumisen aikana. Pidetään siis sormet ristissä Crawfordin terveyden puolesta ja punkbändien konsertit nyt ainakin voisi jättää tulevalla kaudella väliin.

  Jordan Oesterle on 25-vuotias varaamaton puolustaja, joka teki Oilers-organisaation kanssa ammattilaissopimuksen kolmen yliopistokauden jälkeen keväällä 2014. Vasemmalta laukova Oesterle on 183 senttiä pitkä ja 83 kiloa painava sulavaliikkeinen puolustaja. Kiekollinen osaaminen on riittänyt AHL-tasolla, mutta ainakin toistaiseksi hänellä on ollut kolmen Oilers-kauden aikana vaikeuksia vakiinnuttaa pelipaikkaansa NHL-tasolla. Lisää hänestä voi lukea seuraavien linkkien takaa:

  Edmonton Oilers: What to Expect From Jordan Oesterle
  Hockey's Future - Jordan Oesterle
  The Hockey News

  Sitten voisi ottaa käsittelyyn Wingelsin ja Bouman. Kyseessä on kaksi hyvässä iässä olevaa alaketjujen hyökkääjää, jotka ovat todistaneet kuuluvansa NHL-tasolle. Alustavissa hahmotelmissa Hawksin alaketjut ovat näyttäneet todella kokemattomilta ja tämä kaksikko tuokin kaivattua kokemusta sinne. Molempien pelityyli on myös fyysinen ja viime kauden taklausmäärillä kaksikko olisi ollut Hawksissa toisena ja kolmantena heti Panikin jälkeen. Tämä on ihan linjassa, kun Bowman on selvästi halunnut muovata pehmeää Hawksia isommaksi ja fyysisemmäksi.

  Koodi:
                     PIM TOI/GP FOW-FOL FO%  Hits Bk SH TOI/GP
  Tommy Wingels, SJS/OTT 73. 7+5=12 -11 27 10:30 111-149 42.7% 126 47 00:42
  29 v, 183 cm, 91 kg, R
  7 NHL-kautta, 373 GP
  
  Lance Bouma, CGY    61. 3+4=7  -2 35 11:20  4-8  33.3% 127 44 01:35
  27 v, 188 cm, 94 kg, L
  6 NHL-kautta, 304 GP
  Bouma sai viime kaudella neljänneksi eniten alivoima-aikaa Flames-hyökkääjistä eli kuului siis alivoimakoostumuksiin vakituisesti. Tosin törmäsin myös tilastoon (Twitter), jonka mukaan Flames-alivoima oli suoriutunut hieman paremmin ilman häntä kuin hänen kanssaan. Tästä huolimatta hän kuitenkin sai alivoimavastuuta tasaisesti. Flames osti hänen kolmivuotisesta sopimuksesta (cap hit $2,2M) viimeisen kauden ulos.

  Viime kauden Ottawassa pelattua loppua lukuunottamatta Wingels on edustanut koko NHL-uransa Sharksia, jossa hän aloitti myös viime kauden. Wingels on hyvin luisteleva oikealta ampuva sentterilaituri. Pienestä koosta huolimatta hän ajaa suoraviivaisesti kohti maalia. Hän ei ole varsinaisesti mikään aloitusspesialisti ja alivoimavastuukin väheni viime kaudella 42 sekuntiin peliä kohden. Parhaimmillaan alivoimavastuu oli 01:16 peliä kohden kausilla 2013-15.
   
 19. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Näin kesällä voi ainakin vielä diggailla näistä muutoksista, mitä joukkueeseen on nyt tehty. Tässä tuskin vielä on kaikkea nähty, mutta pikkuhiljaa lopullinen kokoonpano ensi kauteen alkaa hahmottumaan. Hyökkääjiä on listoilla sen verran, että voisi olettaa Krugerin ainakin tuosta lähtevän. NHL:n päätöstä Hossan suhteen odotellaan tässä kovasti myös.

  Se mistä henkilökohtaisesti pidän on, että Blackhawksia vastaan pitäisi olla ensi kaudella hitusen ikävämpää pelata. Lance Bouman tavaramerkki on ollut kiekkojen blokkaaminen ja painavat taklaukset. En tiedä miehen nykykunnosta mitään, onko siellä taustalla ollut jotain vakavempaa loukkaantumista, mutta pari kautta sitten veti ihan kelpo lukemat pisteellisestikin. Wingels tuo myös samankaltaista osaamista alakenttiin. Pistellisesti myös Wingelsin piikki osuu tuonne 2014-15 kaudelle, mutta ei näitä kumpaakaan kaveria tietenkään pisteitä tuotu tekemään.

  Jos nyt itsekin heitän toisen hahmotelman tälle kesälle, kun on uusia ukkoja ilmaantunut:

  Saad-Toews-Panik
  Sharp-Anisimov-Kane
  Hayden-Schmaltz-Hartman
  Bouma-Kero-Wingels
  Dauphin, Tootoo

  Keith - Murphy
  Forsling - Seabrook
  Kempny - Rutta
  Rozsival

  Crawford
  Forsberg

  DeBrincatin suhteen olisin vielä varovainen ellei harjoitusleirillä iske sitten sellaisia näyttöjä taululle, että häntä on mahdoton sivuuttaa. Sharpin nyt laitan tuohon kakkosen laidalle, koska toivon myös Schmaltzin pääsevän lempitontilleen keskustaa pelaamaan. Q:n tuntien kokoonpano tulee elämään melkoisesti kauden aikana ja erilaisia versioita saadaan nähdä. Siihen on taas valmentajalle annettu hyvät ainekset.

  @lunde ehtikin sieltä hyvin avaamaan näitä hankintoja, kiitos!
   
 20. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Mä olen ymmärtänyt, että ainakin männävuosina Bouma on ollut yksi liigan parhaista blokkaajista (tai siis näin ainakin ymmärsin CGY-osiosta)... Siinä voi olla yksi syy, jonka takia Flamesissa ollaan alivoimalla käytetty timantin kärkenä...

  edit. secord juuri ehtikin toteamaan saman, mutta jääköön...
   
 21. lunde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
  Lainaus:
  Edellisessä viestissäni linkittämäni Twitter-viestin kommenttien perusteella tuo pitää paikkansa. Samoissa kommenteissa todetaan, että hän ei ole erityisen hyvä peittämään syöttölinjoja, poistamaan maskia maalivahdin näkökentästä ja purkamaan kiekkoa alueelta. Lisäksi NHL:n tilastojen perusteella jotain on tapahtunut kauden 2014-15 jälkeen, koska seuraavilla kahdella kaudella Bouman pelien, taklausten ja blokkausten määrät ovat pudonneet. Ehkä joku Flames-kirjoittaja osaa kertoa paremmin, onko taustalla jotain loukkaantumista. Se ei sinänsä olisi yllätys, koska tuollainen pelityyli on todella kuluttava myös elimistölle.
  Koodi:
      GP Hits BkS SH TOI/GP TOI/GP
  10-11 16  15  6   00:00  05:52
  11-12 27  45  26   00:30  10:09
  12-13  -  -  -    -    -
  13-14 78 181  87   02:01  12:36
  14-15 78 264  82   01:46  14:00
  15-16 44 110  42   01:48  12:02
  16-17 61 127  44   01:35  11:20

  * * *

  Askartelin Cap Friendlyn avulla listan Hawksin waiver exempt -pelaajista. Lihavoidut nimet ovat pelaajia, jotka ovat todennäköisimpiä nimiä saamaan NHL-pelejä vyölleen ensi kaudella.

  Koodi:
  Blackhawksin Waivers eligible -pelaajat kaudelle 2017-18
  
  Erik Gustafsson		1 year  14 games (RFA - vielä ilman sopimusta)
  Vinnie Hinostroza	1 year  23 games
  Laurent Dauphin		1 year 128 games
  Jan Rutta		1 year
  
  John Hayden		2 years 67 games
  Luke Johnson		2 years 70 games
  Carl Dahlström		2 years 80 games
  Robin Norell 		2 years 80 games
  Nick Schmaltz		2 years 95 games
  Gustav Forsling		2 years 122 games
  
  Matheson Iacopelli	3 years 60 games
  David Kampf 		3 years 70 games
  Anthony Louis		3 years 70 games
  Luc Snuggerud		3 years 70 games
  Matthew Highmore	3 years 80 games
  Alex DeBrincat		3 years 160 games
  Alexandre Fortin	3 years 160 games
  Graham Knott		3 years 160 games
  Nathan Noel		3 years 160 games
  * * *

  Viestin loppukevennyksenä vielä osio "Joka vanhoja muistelee, sitä Dr. Hook McCrakenin lavankärjellä silmään":
  Lainaus:
  @secord heitti melkein kaksi vuotta sitten nostradamusmaisen ennustuksen, jonka toteutumisen näimme juuri eilen.
   
 22. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Mä tykkäsin isosti näistä hankinnoista. Bouma ja Wingels tuovat kumpikin lähtökohtaisesti ryhtiä alakenttiin ja mikä tärkeintä halvalla. Odotan nyt vain vesi kielellä milloin Krügeristä luvatusti päästään vihdoin eroon. Olen itse ollut sitä mieltä aina, että Marcus on ollut yliarvostettu. Nythän se sitten toivon mukaan nähdään, olinko oikeassa vai en.

  Puheet Sharpista pukukoppisyöpänä olivat näiden tietojen valossa siis täyttä paskaa. Onhan tuo miljoonalla täysin ilmainen ja tuttu veteraanihankinta. Nämä ovat sitä luksusta, minkä menestys tuo tullessaan. Mahtavaa!
   
 23. Petr T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blackhawks, #88, Seahawks
  Hyökkäys alkaa näyttämään jo hyvältä. Alaketjuihin saatiin lisää fyysisyyttä ja kokemusta, mikä on hyvä. Nyt ei ole enää niin kokematon ja heiveröinen bottom 6. Sharp tuolla hinnalla piti kotiuttaa, vaikkei välttämättä ihmetekoja enää odotetakaan. Ei hänellä silti ole ikää liikaa, etteikö voisi vielä parikin hyvää kauttaa vetää. Toivottavasti fyysisesti on kondiksessa. All in all, hyviä hankintoja. Itse odottelen todella innolla DeBrincatin tulemista. Siinä voi olla Kanen vierelle todella hyvä palanen, sillä maaleja tuo poika osaa tehdä. Mutta rauhassa toki hänen kanssa on edettävä, eikä välttämättä vielä ensi kaudella nähdä ihmetekoja.

  Mutta tuo puolustus ei nyt vakuuta. Useimmissa hahmotelmissa tuonne tarjoillaan avaukseen Ruttaa, joka on pelannut viime vuodet höntsyliigaa Tshekissä. Forslingista on hyvät fiilikset ja uskon hänen jo ottavan isoa roolia. Murphyn on myös pakko onnistua. Mutta kyllähän tuohon on pakko yksi mies hankkia. Loukkaantumisia tuo kalusto ei paljoa kestä ja Keithin sekä Seabrookin kuorma tulee olemaan helvetin iso.
   
 24. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Bouma on juuri niitä pelaajia, joille todella toivoisi uutta nostetta uralle, kun lähtevät muualle. En vaan oikein jaksa uskoa, että niin tulisi tapahtumaan. Bouma on juuri se isoin syy sille minkä takia Flames on nykyään niin varovainen noiden yhden kauden ihmeiden kanssa. Pelasi tosiaan elämänsä kauden, kun jokainen tähti sattui olemaan oikeassa asennossa ja sai lottovoittona sen liian ison jatkosopparin. Loppu onkin sitten nähtävissä suoraan tilastoista. Jotkut pelaajat vaan kestävät paremmin noita blokattuja vetoja, mutta Bouma ei ole yksi niistä. Vaikka ikää ei olekaan vielä paljon, niin tuo Bouman kroppa tuntuu olevan jo hyvin lähellä eläkeikää. Aika usein tapahtui Flames-aikoina niin, että kun Bouma blokkasi vedon, niin sen jälkeen Flames pelasi alivoimaa siihen asti kunnes Bouma pääsi nilkuttamaan vaihtoaitioon. Eipä tuossa silti ole mitään menetettävää, kun kyseessä on lyhyt ja ilmeisesti halpa sopimus ja jos pitää odotukset tasolla 4-ketju/katsomo.
   
 25. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kappas! Tarpeeksi kun hosuu, niin joskus osuu!