Canal+ / Nelonen

  • 1 401 953
  • 5 294

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei ole oikein homma hanskassa nelosella.Penan ja Masan keskustelua olisi kuunnellut enemmänkin!
 
Aika kamala tosiaan tuo liigaveto-osuus - ihan liian pitkä. Niiden autojobbarien näköisten miesten juttuja olisi kuunnellut pidempäänkin.

Miespuolinen juontaja myös esitti yhden kysymyksensä Lauran kyssärin päälle, joka ainakin minun mielestäni oli todella huonoa käytöstä. Tiedä sitten, poikkesiko Ruohola jotenkin sovitusta kaavasta.
 

Metro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viime viikolla tuli jo annettua kehuja tällekin ohjelmapläjäykselle, mutta tänään otettiin sitten takapakkia oikein kunnolla. Mikä helvetin liiga-veto? Voisi kai sitä ainakin kertaalleen harjoitella etukäteen, eix niin? Vatsa kippurassa kattelin touhua sohvan pohjalta. Plussaa on kuitenkin jaettava takatukkaduon hinaamisesta studioon. Tätä olisi saanut olla hieman enemmän, aihe oli kiinnostava eikä kysymyksetkään olleet huonoimmasta päästä. Tuntui vaan, että juuri kun oltiin pääsemässä asian ytimeen, niin aika loppui. Harmi sinänsä.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tunnin ohjelma josta puolet ottelukoosteita ja puolet studiokeskustelua.

Hurmeen raahaaminen studioon ei tuonut mitään ja Laineeltakaan ei saatu kysyttyä muuta mielenkiintoista kuin jään kunnosta. Jos tämä formaatti on pysyvä, niin jako on 50-50, eli puolet pelaajahaastatteluista pääkaupunkiseudun porukoilta paikalle kärrättynä ja puolet muilta 11 joukkueelta satelliitin välityksellä. Ja kysymykset juostenkustuja, joten vastaukset ei anna mitään. "Mitä mieltä vastustajan itsellesi tuntemattomasta 0+0-miehestä?" kaltaiselta flopilta sentään tänään säästyttiin.

Virmanen/Matikainen-kaksikko sen sijaan oli erittäin kiinnostava osuus, mutta loppui täysin kesken. Lisäksi Lauralla ja Pekalla(?) oli ihan freestyle päällä, eli varsinaisesti ei oltu puheenvuoroja mietitty. Kysymykset olivat hyviä lukuunottamatta vannomis-tiukkausta (helvetti, jos olikosenyt 25.11 mennessä tulee pelkästään tappioita niin onhan se nyt selvä, että koutsi saa takuuvarmasti kenkää vaikka olisi itse Jeesus. 20 kierrosta takana kuitenkin.)


Liigaveto-osuus totaalisen turha. Miksi ketään kiinnostaa, miten jollekin totaalituntemattomalle pulliaiselle käy? Tai jos kiinnostaa, niin näitä visailuohjelmiahan on maailma pullollaan vieläkin, vaikka pahin buumi on onneksi taittunut. Jättäisivät edes yhteen kierrokseen homman ja panos korkeammaksi, jos kerran muhkeita voittoja haluavat hehkuttaa. Kolmeen kertaan sama läpi vie kolmasosan ohjelma-ajasta. Lisäksi hommaa ei oltu harjoiteltu ja Pekka(?) takelteli pahasti sääntöjä selvittäessään.



Nythän rivi oli perusriviä helpompi, kun 2-2-tuloksia oli kaksi. Odottelenpa kierrosta, jolloin kaikki ottelut päättyvät samoihin numeroihin... "kuusi oikein, ja sitten toinen kierros" "joo, kyllä mä valitsen tähänkin taas sen 2-2".

Tuohan vielä suosii sitä, että sopivan voiton tullen pitää riviä vain samana. Nythän jampalla oli 170 euroa taskussa, mutta se vaihtui lämpimään käteen. (kai se Kiekko-Reippaan pelipaita, eli viime kauden Pelicansin juhlaottelun paita, olisi joka tapauksessa tullut yllätyspalkintona) Tonni ekalla kierroksella, niin itse valitsisin jäljellä olevilla kierroksilla samat numerot, todellista PPV-qualitya.



Pasi Nurmisesta ei tässä roolissa ole yhtään mitään hyötyä. "Mitkä olivat mielenkiintoiset ottelut?" "Mitäs nyt, kun Jokerit on viimeisenä?" ja "mistä tietää, että valmentajan pitää saada kenkää?"
 
Viimeksi muokattu:

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos tässä vähän vielä jatkaisi tätä valitusta, niin loppupeleissä aika sama lukeeko lehdestä vai katsooko telkkarista Penaa ja Masaa noin lyhyen ajan. Sama aika ongelmahan on joka keskusteluohjelmalla. Liigaveto oli tosissaan turha, ja siitä voi toki jaella postia palautteen muodossa neloselle. Sen verran uusi asia sm-liiga on neloselle, että varmasti ottaa ainakin jollain tavalla palautteesta vaarin.

Tärkeintä tai mukavinta on kuitenkin katsella kierroksen maalit, missä harvemmin epäonnistutaan.
Tiistaina illan ottelu Jokerit-Kalpa, saa nähdä keretäänkö näyttämään kaikki Kalpan maalit.
 

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onhan tuo TimeOut pienoinen pettymys, toki lyö FanClubit mennen tullen.

Otteluista tulee ihan hyvin kuvaa, mutta missä ovat pelaajien/valmentajien kommentit otteluista?

Sen yhden radiotoimittajan suorassa (?) haastattelussa on aina joku pelaaja. Ihan hyviä kysymyksiä sieltä tullut, mutta haastattelu pitää ehdottomasti tehdä heti pelin jälkeen eikä siviilivaatteissa jo pelin tauottua.

Hurmeen haastattelu oli lähinnä vitsi. Tuoda mies studioon vastamaan Laura Ruoholan typeriin kysymyksiin: "Huomenna peli Jokereita vastaan, Jokerit varmasti janoavat voittoa, entä te?" (ei kyllä ole sanasta sanaan, mutta jotenkin noin) Miksei tätäkin haastattelua voitu suorittaa jo Länsi-Auto Areenalla?

Jokaisen otteluun osaava toimittaja tekemään kysymykset heti pelin jälkeen, jonka jälkeen on vielä mahdollisuus leikellä huonoimmat kohdat pois. Kierroksen otteluihin kun käyttää tuollaiset vajaat puolituntia niin saa kattavan paketin siitä mitä tapahtui.

Loppun ajan voi sitten käyttää keskustelun kiinnostavasta aiheesta ja ilmeisesti pakolliseen liigavetoon. Liigavetoon ei voi kyllä käyttää kuin yhden "kierroksen", että keskustelulle jää aikaa.

Pasi Nurminen on aivan turha tuolla studiossa, kun häneltä ei kysytä mitään. Yleisö on myöskn aivan turha lisä tuossa.
 

TeeJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vertailua

Time-Out varmasti hakee vielä muotoa, ja osa tuosta turhasta tauhkasta saadaan karsiutuu pois. Ohjelmaan on kuitenkin saatu oikea urheilutoimittaja, Ruohola, sekä tämän lisäksi Wannabe-Anu.

Mutta meikäläinen putosi sohvalta, kun Kolmosen Salibandy-lähetykseen oli ilmestynyt jostain Jyrki-meikeit-ketjut-paperista kysymyksiä lukeva-Antakaa metri pituutta lisää-Minna.O. Voi herran perse. Kyllä Time-Out toimitus vetää mielestäni pidemmän korren tässä urheiluohjelmakonseptissa vaikka Alkio hauska mies onkin! Kyllä haastettelijan pitäisi jotain lajista sentään ymmärtää... jos vaikka haastateltava poikkeaa paperilla olevasta käsikirjoituksesta... siinä voi suu mennä O:n mallikseksi.

Jos kunnon haastatteluja saadaan lisää, vaikka raahataan kerran viikossa TJ tai UTJ kertomaan kunkin joukkueen murheista, ollaan jo paljon pidemmällä kuin KiekkoYön makasiiniohjelmissa oltiin koskaan.
 

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Ohjelma oli ok, jahka kaikki ylimääränen saadaan pois, kuten Liigaveto-kisa. Siten jää aikaa vaikka haastatteluille, kuten joku sanoikin niin aika loppui keskien masa-pena-keskustelussa.

Kaikki maalit toki voi näyttää joka pelistä, eikä vain ratkaisumaaleja.

Canalin otteluohjelmiin olen ollut tyytyväinen, nyt voi katsoa jääkiekkoa, nukahtamatta. Jalo osaa hommansa, erätaukojuttelut on mielenkiintoisia, jutellaan asioista, jotka koskevat kotijoukkuetta.

Ite tykkään.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
kilonkingi kirjoitti:
Otteluista tulee ihan hyvin kuvaa, mutta missä ovat pelaajien/valmentajien kommentit otteluista?
.

Nimenomaan. Kaiken maailman turhuudet pois, kuten typerä liiga-veto. Koko kolme varttia saisi käyttää kierroksen käsittelyyn. Enemmän haastatteluja, videokuvaa sekä hyvä haastattelut ja jälkipelit.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minä kaipaisin lauantain Time-Outiin koostetta myös alkuviikon otteluista. Viikon aikana ehtii tapahtua, paljon miksei niistä voi hiukan raportoida ja näyttää edesosa maaleista.
 

puusilmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liiga, Pelsut, Tuomarit
Niin se on pojat ja tytöt, ettei sitä kunnon kiekkokeskusteluohjelmaa voida pelkästään studiosta tehdä.

10 000 ? kiekkokatsojaa Canalilla on varmasti tyytyväisiä homman toimimiseen. Itse en ole ko. ohjelmasta vielä pääsyt nauttimaan, sillä kaapelitaloudessa asuen en ole tähän mennessä digiboxia tarvinnut. Nyt kai se romu pitää ostaa, sillä SM-liigan takia kanava "pilasi" myös Valioliigan siirtämällä lähes kaikki ne matsit Canal plus sportille. Aiemminhan urheilu näkyi leffojen lomassa myös analogisilla laitteilla, joita valtaosalla vanhoista Canalin käyttäjistä on taloudessaan? Olisi kiva todellakin tietää tuo katsojapeitto Canalin puolella. Koko Pohjoismaissa on 700 000 Canalin asiakasta ja Suomessa kaiketi 100 000. Kuinkahan moni on hankkinut kanavan kiekon takia. 5000 ? Liekö niinkään moni. Loput katselijat ovat sitten satunnaiskatsojia = jääkiekko jää suurelta yleisöltä näkemättä. No se ei itseäni kiusaa, sillä seuraan paikan päältä useita kymmeniä pelejä vuodessa = urheilu on parasta paikan päällä.

Se Canalista, jolle pitäisi ola mielestäni oma ketju ja Neloselle omansa. Nyt tätä keskustelua on hankalampi seurata, kun aina päivittäin arvostelun kohde vaihtelee.

Nelonen on mielestäni epäonnistunut iTime Out osiossaan. Juontajat kyllä ihan Ok, mutta mutta. Matseista ei saada mitään irti. Ei haastatteluja ei highlighteja, ei syventäviä juttuja, ei muuta kuvallista kerrontaa kuin maalikooste, joka tehdään Helsingin päässä studiolla. Miksei toimittajia ole liigapaikkakunnilla? Vastaus: Siksi kun niitä ei olla sinne rekrytoitu. Toisin oli Maikkarilla. Hockey Night plussalla oli OMA toimitaja/avustaja joka paikkakunnalla, joka hoiti pelaaajahaastattelut heti matsin jälkeen. Haastattelut linkattiin maalikoosteen kera sitten Helsinkiiin. Nelonen ei ole viitsinyt/hoksannut/halunnut/ hoitaa asioita samoin. Tästä syystä peleistä tulee vain maalikooste. Samat blaa, blaa, blaat ja jorinat valtaavat studio-osuuden keskustelut pikapuolin. Maa on pieni ja todelliset asiantuntijat ovat tietenkin kiekkopelissä. Siis kamerat ja haastattelumikrofonit peleihin. Maalta on helppo neuvoa kun merellä myrskyää. Siis tapahtumien keskipisteeseen täytyy mennä paikan päälle toteamaan asiat. Kuulopuheet ovat aina toisen käden tietoa. Kamerat ja toimitajat saadaan jopa USA:n hirmumyrskyalueille raportoimaan ja sitten studiosta kommentoidaan ja keskustellaan asioista asiantuntijoiden kanssa raportin jälkeen. Voiko vastaavan saaminen televisioon olla todellakin kiekossa niin kamalan hankalaa.

Nelosen löysäily asioiden hoidossa antaa kanaville, jotka "uutisoivat" peleistä etulyöntiaseman. Onkin ollut ilahduttavaa nähdä niin Ylen kuin Maikkarinkin kameramiehiä ja haastattelijoita sankoin joukoin ottelupaikkakunnilla. Vain yksi loistaa poissaolollaan : Nelonen. Siellä ne varmaan studiossa juovat limppaa ja käkättävät keskenään.

Käykääpä Urheilulehden sivuilla katsomassa, kun jääkiekonrakkikoira P. Sihvonen haukkuu Nelosen tekemisen tason. Sihvosen mielestä Nelonen on epäonnistunut, Canalikaan ei saa mieheltä ylistyslauluja.

Loppukaneetti. Canalille liputan, Nelonen ja kiekkolauantai Gooooodbai.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
puusilmä kirjoitti:
Nelonen on mielestäni epäonnistunut iTime Out osiossaan. Juontajat kyllä ihan Ok, mutta mutta. Matseista ei saada mitään irti. Ei haastatteluja ei highlighteja, ei syventäviä juttuja, ei muuta kuvallista kerrontaa kuin maalikooste, joka tehdään Helsingin päässä studiolla. Miksei toimittajia ole liigapaikkakunnilla? Vastaus: Siksi kun niitä ei olla sinne rekrytoitu. Toisin oli Maikkarilla. Hockey Night plussalla oli OMA toimitaja/avustaja joka paikkakunnalla, joka hoiti pelaaajahaastattelut heti matsin jälkeen. Haastattelut linkattiin maalikoosteen kera sitten Helsinkiiin.
Mielestäni taas tuo oli huomattavasti parempi kuin kolmosen aikaan saamat rypistelyt koskaan.

- miten niin matseista ei saatu mitään irti, kaikki maalit nähtiin ja muita hyviä tilanteita, tietysti jos kovia taklaus ja ym tilanteita voisi sisällyttää näihin jos niitä tulee.
- itse näen että pelaaja/valmentaja haastattelut ovat usein niin samaa huttua että ne eivät syvennä mitään, tietysti jos jotain mielenkiintoista tapahtuu pelissä niin lehdistö tilaisuudesta tai "noutaja" huudoista olisi kiva saada raportttia.
- eikös siinä pre-gamessa sitä paitsi käyty ottelupareja läpi, itse kun en nähnyt ohjelmaa mutta tässä ketjussa taisi olla jotain juttua asiasta.
- käsittääkseni tuo Hockey Night plussa oli maksullinen joten voisihan Nelonenkin tietysti tehdä Time Out+, joka olisi maksullinen ja haastattelijat rekrytöity?

Ainut miikka oli sen veikkausvisan pituus, sen voisi hoitaa nopeammin alta pois, koska se näyttää kuuluvan pakettiin kuitenkin.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Nyt kun Nelosenkin ohjelma on katsastettu, niin voin sanoa että tykkäsin kovasti. Jopa monihenkinen ja vahvasti humalahenkinen miesryhmämme hiljentyi (ja se jos mikä on saavutus) eilen kuuntelemaan Time Out -ohjelmaa, joka oli mielestäni noin valovuoden edellä maikkarin sontaa. Tosin eihän maikkarilla mitään vastaavaa ollutkaan.

Annan ohjelmalle arvosanaksi ihan jees'in.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä nuo Nelosen ohjelmat ovat ihan ok. Varsinkin jos vertaa Mtv3:n scheisseen. TimeOutista se tyhmä kilpailu pois ja asiaa tilalle. Kaikki juontajat ovat olleet aivan asiallisia tähän mennessä.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Saku #11 kirjoitti:
Saatan olla väärässäkin, mutta eikö tuo Hannuksen, sinänsä erittäin tärkeä maali, ollut lähinnä joku mitäänsanomaton rebound maalin edestä? Olen toki varmasti väärässä, kun se kerran oli tuonne listalle otettu, mutta selventäkää nyt joku kun tuollainen muistikuva on jäänyt.

Hannus tuo kiekon vauhdilla alueelle ja laukoo kovaa. Kassari torjuu ja Hannus pistää reboundista laatan yläpesään. Eli ainakin omasta mielestäni selvää TOP kamaa.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kun katselin ohjelmia PreGame sekä TimeOut, käväisi mielessä, kuinka sama tuotantoyhtiö voi tehdä samasta aiheesta kaksi noinkin eritasoista ohjelmaa. PreGame oli kokonaisuutena hiton hyvä ohjelma, joka oli yksityiskohtia myöten tehty hyvin. Noista yksityiskohdista maininnan ansaitsee top5-maaleissa taustalla soiva kunkin joukkueen maalimusiikki, joka toimii loistavasti tunnelman luojana. Tuossa ohjelmassa aiheet oli mielenkiintoisia ja pohjatyö oli tehty huolella. Myös juontaja hoiteli oman hommansa varsin tyylikkäästi.

TimeOut oli eilen vielä pahempi pettymys kuin edellisellä kerralla. Tuo ohjelma ei vain mielestäni toimi. Maalikoosteet ovat vajavaisia, ilman pelaaja/valmentajahaastatteluja. Tuo keinotekoinen studiokilpailu olikin todellinen rimanalitus. Vaikea kuvitella että tuo kiinostaisi ketään. Myöskään tuo kahden juontajan systeemi ei toimi, varsinkaan kun toimittajien välinen keskinäinen tasoero on noin valovuosi. Uskon että Laura Ruohola hoitasi tuon studion huomattavasti paremmin yksinään. Hän ei tarvitse ketään puhumaan päälle, eikä myöskään vuorottelemaan spiikkauksissa.

Jos nyt unohdetaan televisioitavat ottelut ja vertaillaan maalikooste ja studio-ohjelmia, olen edelleen sitä mieltä että Maikkari hoiti kokonaisuutena hommansa paremmin kuin Nelonen.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Jos nyt antaisit...

...Nelosellekin edes hitusen aikaa kehittyä, kun Kolmosellakin meni v u o s i a päästä "siihen" mitä se lopulta oli.

Tärkeintä kuitenkin on , että Canal hoitaa itse pelit 100-0 kotiin.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
jtuominen kirjoitti:
...Nelosellekin edes hitusen aikaa kehittyä, kun Kolmosellakin meni v u o s i a päästä "siihen" mitä se lopulta oli.

Mielestäni formmaatia ja sen toimivuutta voi aivan hyvin arvostella tässä ja nyt, koska ohjelmat pyörii kaiken aikaa kanavalla. Ei tässä vaiheessa enää voi harjoitella. Tuo on sellainen "taiteenlaji", jossa tuote pitää pystyä tuomaan esille valmiina, tai krittiikkiä tulee varmasti.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Birkku kirjoitti:
Jos nyt unohdetaan televisioitavat ottelut ja vertaillaan maalikooste ja studio-ohjelmia, olen edelleen sitä mieltä että Maikkari hoiti kokonaisuutena hommansa paremmin kuin Nelonen.
Niin nyt tule kaksi ohjelmaa ilmaiseksi ja tasoltaan ollaan ihan eri luokassa kuin maikkarin vastaava eli hockey night fan club.
Samoin maalien ja muiden tapahtumien määrä mitä muilta kanavilta tulee on lisääntynyt verrattuna edellisiin kausiin.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Tottahan se on sekin...

..että mielellään valmista(=kunnon ohjelma) jo alusta saakka. En vaan ole sellaiseen Suomessa tähän päivään mennessä jääkiekon saralla törmännyt(en alussa enkä myöhemmin). Näin siis muiden kuin varsinaisen ottelun osalta.

Toisaalta itseäni ei hirveästi kiinnosta edes muut ohjelmat, kun ei niitä tule katsottua kuin korkeintaan satunnaisesti tulosruutua tms lukuunottamatta. Itse ottelut jo kiinnostavat aivan eri tavalla.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jani82 kirjoitti:
Niin nyt tule kaksi ohjelmaa ilmaiseksi ja tasoltaan ollaan ihan eri luokassa kuin maikkarin vastaava eli hockey night fan club.

Kun otit nuo ilmaiset ohjelmat esiin, lienee tässä yhteydessä hyvä muistaa, että Maikkari lähetti joka viikko kokonaisen ottelun ilmaiseksi. Tuosta Fan Clubin ja TimeOutin paremmuudesta voitaisiin järjestää vaikka kuinka riehakas juupas eipäs väittely, joka ei kuitenkaan hyödyttäisi ketään. Joten tuossa kohtaa tyydyn vain toteamaan, että mielipiteemme poikkeavat melko täydellisesti toisistaan.

Haluan tuoda vielä yhden aspektin tähän kesusteluun. Tämä aspekti on se, kenelle noita ohjelmia tehdään. Mielestäni meidän "hard core-kuluttajien" olisi välillä hyvä muistuttaa itsellemme, että me emme omista tätä urheilulajia. Jokainen maksava katsoja on seuralle tai TV-yhtiölle ihan yhtä tärkeä. Itse asiassa me "HC:t" olemme vähemmistö ja tämä meidän olisi hyvä ottaa huomioon kiekko-ohjelmia arvioidessamme. Tuotantoyhtiö joutuu lähes aina tekemään kompromisseja ohjelmaa suunnitellessaan. Tässä yksi syy, miksi olen suhtautunut pitkämielisesti Maikkarin lähetyksissä asoihin, jotka eivät aina välttämättä kovin paljoa kiinnostaneet. Olen aivan vakuuttunut että esim. paljon parjattu viikon juniori-osio Hockey Night-lähetyksissä oli hyvin tärkeä juttu erittäin monelle nuorelle katsojalle. Oli niissä lähetyksissä aika paljon materiaalia myös meille aktiivisille kiekon seuraajille. Mm. suorat ottelulähetykset, maalikoosteet sekä haastattelut.
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Ei se TimeOut lähellekään täydellinen ole, mutta selkeästi maikkarin sähellyksiä parempi. En usko, että siitä mitään kiivasta väittelyä saadaan aikaan. Ongelma on siinä, että näitä ilmaisohjelmia ei haluta tehdä pelkästään lätkäfaneille vaan yritetään suoltaa jotain, joka kiinnostaa muitakin. Ongelma on vaan siinä, että näitä katsoo suurremmalti osin lätkäfanit.

Kakkoselta tulevasta pelistudiosta saisi mainoskanavat ottaa mallia ja runsaasti. Siinä on malliesimerkki toimivasta urheiluohjelmasta. Ravien vihaajat voi jättää sen raviosuuden pois ja ajatella sitä muuta osaa.
 

JPL

Jäsen
Birkku kirjoitti:
Tuo keinotekoinen studiokilpailu olikin todellinen rimanalitus. Vaikea kuvitella että tuo kiinostaisi ketään. Myöskään tuo kahden juontajan systeemi ei toimi, varsinkaan kun toimittajien välinen keskinäinen tasoero on noin valovuosi. Uskon että Laura Ruohola hoitasi tuon studion huomattavasti paremmin yksinään. Hän ei tarvitse ketään puhumaan päälle, eikä myöskään vuorottelemaan spiikkauksissa.

Tuo studiokilpailu ei tosiaan kaksinen ollut. Samaa mieltä siitä. Mutta tuosta toisesta pointista, minkä lainasin. Ruohola oli ainakin tässä edellisessä paljon pahempi päällepuhuja, kuin juontajakaverinsa, jonka nimeä en vieläkään muista. Homma ei pelannut heillä yhteen. Muutenkin hieman harmitti, kun sinne raahattiin suoraan matsista hirveällä kiirellä pelaajia / toimitusjohtajia sanomaan 2-3 lausetta. Olisivat keskittyneet paremmin vaikka noihin Penan ja Virmasen haastatteluihin ja jättäneet Hurmeen pois kokonaan. Ei saisi ottaa liikaa asiaa, niin pysyisi homma helpommin hallittavissa.

Mutta siis että Maikkarin fanclubi oli ohjelmana parempi. Saanen olla eri mieltä. Fanclubin sisältö oli 4-10 asteikolla 3-. TimeOut tällä hetkellä 7+. Parannettavaa on, mutta en viitsisi edes vertailla näitä kahta ohjelmaa. Noh... jotkuthan niitä lukee noita seiskapäivää lehtiäkin - ja uskovatkin niihin.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Birkku kirjoitti:
Oli niissä lähetyksissä aika paljon materiaalia myös meille aktiivisille kiekon seuraajille. Mm. suorat ottelulähetykset, maalikoosteet sekä haastattelut.

Mitä näistä Nelonen/Canal+ ei tarjoa? Kaiken lisäksi tarjoaa jokaisen osuuden vieläpä paljon laadukkaammin kun Maikkarin HockeyNightmare...

On se nyt Birkku jo nähty, että itkemisesi on pelkkää silkkaa katkeruutta siitä, että et itse näe SM-Liigaa televisiosta. Mutta älä silti perusteitta rupea avautumaan Nelosen tai Canalin lähetysten huonosta tasosta. Sillä katsoipa tätä mistä suunnasta tahansa on ero Maikkarin sähellyksiin valovuosia. Ja tämän uuden kaksikon hyväksi.

-paze-
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Itse en aio hankkia Canal+:ää, koska minulla ei ole aikaa katsoa noita otteluita. Näen kuitenkin kaudessa yli 50 peliä livenä eikä minua varsinaisesti kiinnosta potkupallo, porno tai vanhentuneet leffat.

Tästä huolimatta pidän jo pelkästään Nelosen tarjoamaa pakettia paljon parempana kuin mitä MTV3 tarjosi. Tarkoitan uutislähetysten urheiluosuuksissa näytettäviä maaleja ja TimeOutin kautta lauantai-kierroksen kattavia otteluraportteja.

Minä en henkilökohtaisesti kaipaa edes TimeOutiin pelaaja/valmentajahaastatteluja jos merkitsisi että itse pelistä näytettävää materiaalia esittettäisiin sekunninkin vähemmän. Sitäpaitsi suurin osa kiekkoilijoista on idiootteja, joten heidän näkemyksensä otteluista joka tapauksessa toisarvoisia.

Pregamista en ole kuullutkaan. Onko tuo joku Canal+:n puolella oleva ohjelma?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös