Calgary Flames 2021–2022

  • 45 107
  • 219
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Jalat pidetään toki edelleen tukevasti maassa, mutta kyllähän tuo Flamesin tekeminen näyttää tällä hetkellä ihan naurettavan helpolta. Flyers ei oikeastaan ollut missään vaiheessa edes lähelläkään maalintekoa ja Markströmin ei tällä kertaa tarvinnut tehdä kuin ihan perustorjuntoja. Monahan sai tärkeitä onnistumisia ja toivottavasti peli lähtisi nyt kulkemaan parempaan suuntaan. Zadorov pelasi aika virheettömän ottelun, joten sen suhteen ei mitään moitittavaa.

Markström on päästänyt viimeiseen neljään matsiinsa yhteensä yhden maalin. Ei ole ainakaan tällä kaudella tarvinnut miettiä, että onko sopimuksensa arvoinen. Andersson on tehnyt kahdeksaan matsiin tehot 0+6 ja tehotilasto on lukemissa +10, joten on ainakin tähän mennessä paikannut hyvin Gion jättämää aukkoa.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Harvoin voi yhteen pisteeseen olla yhtä pettynyt kuin tällä kertaa, sen verran Flames vei jälleen peliä. Ja kaiken huipuksi ratkaisumaali tuli vielä vähintäänkin kyseenalaisesti, kun Backlund vedettiin nurin, ja sen avulla Predators pääsi ylivoimahyökkäykseen, josta voittomaalikin syntyi. Tappiosta huolimatta voi joka tapauksessa olla jälleen kerran tyytyväinen siihen, millaista peliä Flames esitti. Isoimmat moitittavat asiat ovat tietenkin viimeistelytehokkuus + myös ylivoimapelin laatu. Ensimmäisessä erässä taisi olla ainakin kolme vai neljä läpiajoa sekä muutama kaksykkönen, mutta ei onnistumisia. Maalivahtipelissä asetelma taisi olla Olympialaisia silmällä pitäen Suomen ja Ruotsin ykkösveskarien battle, ja toivotaan toki, että myös arvokisoissa menee sitten näin päin. Saros oli kyllä jäätävän hyvä, ja ylivoimaisesti suurin syy sille, että Preds nappasi kaksi pojoa.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Eichel Vegasiin, eli jälleen kerran Treliving oli kaikkien huhujen perusteella siellä kalkkiviivoilla, mutta ei. Tämä on ollut Trelivingin ja Flamesin teema viime vuodet, ja kieltämättä isompaa kuvaa katsoessa myös jonkin verran harmittaa, että toisaalta niitä ihan isoimpia siirtomarkkinanaarauksia ei olla saatu, vaikka mukana menossa ollaan melkein aina oltu (mm. Stonen perässä oltiin vissiin ihan hamaan tappiin asti), ja samalla ollaan oltu myös sen verran keskinkertaisia, ettei drafteissa ole tarvinnut haaveilla kaikkein kovimmista lupauksista ja ylimmistä varausvuoroista. Tämä vielä korostuu, kun Flamesin kanssa samassa divisioonassa ne kaksi tämän hetken kovinta joukkuetta ovat juuri joko siirtomarkkinoiden tai sitten tankkausdraftausloton kautta saaneet kasaan tasokkaan joukkueen. Toki tässä Eichelin keississä on todella suuria riskitekijöitä mukana, ja kaupan rakenne olisi ollut Flamesille todella haastava, mutta kun näihin kalkkiviivoilla kakkossijalle jäämisiin näissä hommissa on jo totuttu, niin tokihan se hiukan risoo.

Juuri tällä hetkellähän Flames pelaa erittäin kivannäköistä peliä, enkä usko, että Sutterin alaisuudessa tulee mitään suurta notkahdusta huonompaan, vaikkei tuo nykyinen pistetahti tietenkään ihan yhtä kovana tule runkosarjan loppuun asti säilymään. Silti, kun kaikki pelit tulee aina katsottua, niin olisihan se hienoa, jos Calgarylläkin olisi ollut jotain todellista tähtiloistoa pelaajistossa, mitään esimerkiksi huippuvireisiltä Gaudreaulta ja Lindholmilta pois ottamatta. Ihan siis tuollaisen yleisen viihteen kannalta, kun sen Viaplayn jälkilähetyksen aamulla kahvikupposen äärellä laittaa tulille. Varmasti suurin osa Flames-faneista on jo vuosikaudet odottanut jotain isompaa peliliikettä pelaajiston coreen, ja kun sitä ei ole saatu, niin se harmittaa, vaikka kentän puolella homma toimiikin hienosti tällä hetkellä. Kuitenkin, kun tässä koittaa isompaa kuvaa miettiä, niin epävarmoja asioita on todella paljon (Gaudreau UFA 2022, Tkachuk UFA 2023, Franchise-sentteriä ei ole ollut Nieuwendykin jälkeen). Ehkä sen myötä voikin olla parempi, ettei suurta määrää lupauksia uhrattu tähän kauppaan, koska ei Flames olisi mikään selkeä contender ollut ehjällä Eichelillakaan, varsinkin, jos sieltä olisi vielä pari runkopelaajaa liikkunut toiseen suuntaan.

Noh, ehkä tällainen vaikeuksien kautta voittoon -rakenne maistuu sitten joskus tulevaisuudessa aina vaan paremmalta, kun saadaan tuskasteltua menestyksettömyydessä. Odottavan aika on tosiaan pitkä.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Toisaalta harmittaa, koska Flames jää aika paljon divisioonakavereilleen franchisepelaajissa. Itselle on kuitenkin jotenkin helpottavaa, ettei kauppaa tullut. Monahan olisi ollut se mielekkäin iso pelaaja lähtijöistä, mutta se ei vissiin Buffalolle käynyt. Muita kalliimpia pelaajia, kuten Tkachukia yhdessä Duben/Mangiapanen kanssa en olisi mielelläni antanut pois, koska sitten laituriosasto olisi ollut huomattavasti ohuempi. Sama, jos olisi pitänyt antaa pari top prospectia pois ja pool olisi taasen ohut.

Saa nähdä millaisella joukkueella Flames päättää tämän kauden ja millä rosterilla ensi kausi alkaa...
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Sitä ei nyt koskaan saada tietää, mutta olisi kyllä kiva tietää, että kuinka tosissaan Tre on todellisuudessa ollut näiden "kisojen" suhteen. Aina mukana, mutta koskaan ei osu. Vähentää ainakin kritiikkiä, kun "ollaan mukana". Nyt ei ainakaan pitäisi voida todeta, että hinta oli liian kova. Hinnan perusteella voisi toki ehkä olettaa, että Eichelin tilanteen suhteen on paljon isommat riskit, kuin mitä ehkä yleisesti ajateltiin.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Sitä ei nyt koskaan saada tietää, mutta olisi kyllä kiva tietää, että kuinka tosissaan Tre on todellisuudessa ollut näiden "kisojen" suhteen. Aina mukana, mutta koskaan ei osu. Vähentää ainakin kritiikkiä, kun "ollaan mukana". Nyt ei ainakaan pitäisi voida todeta, että hinta oli liian kova. Hinnan perusteella voisi toki ehkä olettaa, että Eichelin tilanteen suhteen on paljon isommat riskit, kuin mitä ehkä yleisesti ajateltiin.
Useammasta lähteestä on jo kuultu, että ainakaan puheet Tkachukista eivät pitäneet paikkaansa. Joidenkin puheiden mukaan sillä on vaan yritetty nostaa Eichelin hintaa. Toisaalta voihan se olla, että näillä vuodoilla Trevling ja kumppanit vain siivoavat jälkiään. Tai sanotaanko niin, että epäonnistunut treidiyritys ei ainakaan helpota mahdollisia jatkosopparineuvotteluja Tkachukin kanssa myöhemmin. Tiedäpä noista. 

Eepi

Jäsen
Kiitos kaikille aktiivisille Flames-kirjoittajille. Teitä ei todellakaan ole liikaa, mutta suuri arvostus että jaksatte silti pitää keskustelua yllä ja sitä kautta tarjota laadukkaan kanavan seurata suosikkijoukkueeni ottamuksia kotimaisella kielellä. Täältä takarivistä seurataan keskustelua herkeämättä ja kiitollisena, vaikka siihen harvemmin tulee itse osallistuttua.

Itselle Eichelin päätyminen Vegasiin tuolla hinnalla oli valtaisa pettymys, sillä elättelin huhumyllyn myötä aidosti toiveita tähtistatuksella operoivan sentterin ländäämisestä Calgaryyn. Toki siihen olisi kieltämättä ollut pitkä matka, että Eichel olisi varmasti palannut tuon statuksen edellyttämälle tasolle. Omasta mielestä riski olisi silti ollut enemmän kuin kannattava ottaa, sillä en näe Flamesilla olleen tai tulevan olemaan vuosikausiin mitään parempaa mahdollisuutta saada rosteriinsa franchise-tason sentteriä, joka on usein menestyksen tärkein kulmakivi. Vapailta markkinoilta tuo tuskin tulee kanadalaisen joukkueen toimesta kovin äkkiä tapahtumaan ja aika harvoin sopivan ikäisiä tähtisenttereitä sinne asti edes päätyy. Toinen vaihtoehto on saada ja jalostaa sellainen itselle draftaamalla, mutta tuo vaatisi todennäköisesti todellista kyntämistä oikeana vuonna, tuuria lotossa ja sen jälkeenkin mahdollisen varauksen on vielä lunastettava potentiaalinsa. Pahimmassa tapauksessa on vielä riskit adamfoxeihin (jumalauta kun kyrsii tämäkin).

Treidaamallakaan tuollaiset nimet harvemmin liikkuvat, kuten Eichelinkin tapaus osoitti: se vaatisi hyvin ainutlaatuiset olosuhteet. Siltikin, näkisin että huomioiden kysymysmerkit Eichelin terveyden suhteen, hän olisi ollut paras mahdollisuus saada franchise-sentteri. Eikä tuo Vegasin maksama vastine mielestäni osoita, että Eichel olisi ollut Flamesillekkään aivan yltiöpäinen riski.

Kuten täälläkin on usein nostettu esille, jotain radikaalimpia liikkeitä kaivattaisiin jo kovasti. Ikuinen kyntäminen keskikastissa alkaa olla nähty, toki tämän kauden aloitus on ollut toiveita herättävä ja itse symppaan Sutteria. Eichel olisi ollut sellainen muuvi, että kelkka olisi varmasti heilahtanut ainakin jompaan kumpaan suuntaan. Lähitulevaisuuden suhteen näen lisäksi uhkakuvia Gaudreaun ja Tkachukin suhteen, sillä en usko että kumpikaan on kovin kiinnostunut jatkamaan Flamesissä ainakaan kovin järkevään hintaan. Pelkäänkin, että Johnny joko kävelee ilmaiseksi ulos, tai hänet treidataan hätäpäissä hyvin välttävään vastineeseen. Chuckyn kanssa on sitten luvassa hyvin kinkkiset neuvottelut, jotka voivat päätyä lyhyeen (mutta kalliiseen) jatkosopimukseen ja sitä seuraavaan pikaiseen kävelyyn ulos (tai surkeaan treidiin että saadaan edes jotain). Omissa ajatuksissa Eichelin kotiuttaminen olisi voinut olla jonkinlainen statement näille kärkipelaajille ja saattanut auttaa sopimusneuvotteluissa.

Minkälaisena te näette, mikä olisi voinut olla se paketti jolla Flames olisi voinut nokittaa Vegasin tarjouksen? Omat hahmotelmani perustuivat runkoon, jonka olisivat muodostaneet esimerkiksi Mangiapane, Välimäki ja 1st rounder. Tuohon sitten jotain lisää, tuollaisenaan ei olisi riittännyt omasta mielestänikään mätsäämään Vegasin lopullista pakettia. Ja ilmeisesti Eichel olisi pitänyt pysty mahduttamaan palkkakattoon ennen siirtämistä LTIR:ään, joten senkään puolesta ei olisi onnistunut. Vegasia auttoi tuossa ilmeisesti Stonen loukkaantuminen. Monahanin liikuttaminen olisi taitanut olla aika välttämätöntä.

Kaikesta negailusta huolimatta, onhan ollut virkistävää nähdä Flamesin alkukauden liekehtivä liito. Ja pakko todeta sekin, että onhan se aivan mahtavaa, että nuo retrot peliasut palautettiin vakituisiksi viime kaudella, ovat ihan törkeän hienot.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames

Allekirjoitan nämä näkemykset aika lailla itsekin. Erityisesti korostaisin sitä, että vuosikausien keskinkertaisuuden jäljiltä nyt olisi ja on edelleen oleellista tehdä mieluummin jotain high risk - high reward -liikkeitä kuin seiftata ja ottaa varman päälle. Jos joku mahdollinen riskinotto onnistuu, niin hienoa, saataneen jonkinlainen playoffruni ainakin aikaiseksi (toki se voi olla hyvällä tuurilla mahdollista myös nykyrosterilla, mutta epäilen), ja jos riski kostautuu, niin voidaan ainakin ruveta valmistautumaan jonkinlaiseen uudelleenrakennukseen. Eichel olisi voinut olla yksi esimerkki tällaisesta riskinotosta, mutta sarjassa on toki 30 muutakin joukkuetta, joka olisi vonut treidin tehdä, joten ei voida pelkästään siihen keskittyä.

Adam Foxin hommasta sen verran, että Flamesin osalta oli tiedossa tuon treidin aikaan jo, ettei Fox tulisi Calgaryyn signaamaan, joten sikäli hyvä, että saatiin hänet edes assetiksi tuohon isoon kauppaan, jonka myötä meillä on nyt Lindholm joukkueen jopa tärkein hyökkääjä, sekä Hanifin monikäyttöisin ja mielestäni paras pakki. Toki sitä ei käy kiistäminen, että se myöskin harmittaa, että näillä yliopistotaustaisilla pelaajilla on mahdollisuus sanella omia ehtojaan näin, kuten Fox teki, ja se sataa tietenkin näiden Rangersin tapaisten seurojen laariin. Osittaisena offtopicina eikös Kekäläinenkin tästä joskus puhunut, että tähän systeemin pitäisi saada jonkinlainen muutos, jotta yliopistopelaajan varannut joukkue ei jäisi kokonaan ilman hyötyä? Olihan tuokin loistava osoitus Flamesin draft departmentin taidoista, vaikkakin Fox ei Calgaryyn olisi lopulta halunnut signata.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Useammasta lähteestä on jo kuultu, että ainakaan puheet Tkachukista eivät pitäneet paikkaansa. Joidenkin puheiden mukaan sillä on vaan yritetty nostaa Eichelin hintaa. Toisaalta voihan se olla, että näillä vuodoilla Trevling ja kumppanit vain siivoavat jälkiään. Tai sanotaanko niin, että epäonnistunut treidiyritys ei ainakaan helpota mahdollisia jatkosopparineuvotteluja Tkachukin kanssa myöhemmin. Tiedäpä noista.

Jos nyt oletetaan, että Tkachuk ei ollut missään vaiheessa pelissä ja Monahan ei kelvannut/suostunut siirtymään, niin eihän Flamesilla silloin ollut edes mahdollisuutta hankkia Eichelia. Ainakaan ilman kolmatta osapuolta. Ehkä siinä tosiaan vaan nostettiin divarivastustajan maksamaa hintaa.

Tkachuk on mielestäni lähes mahdoton saada signattua "järkevällä" hinnalla. Siitä pitää huolen se perustarjous ja Bradyn soppari. En näe Tkachukin kohdalla mitään järkeä suostua sopimukseen, jossa vuosihinta jäisi alle 9M. Siitä voidaan sitten olla montaa mieltä, että tuleeko Tkachuk olemaan missään vaiheessa 9M arvoinen pelaaja.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames ja New York Islanders
Joka tapauksessa Tkachuk on joukkueelle todella paljon enemmänkin kuin vain pisteet, joten hänestä tulis kyllä mielestäni pitään tiukasti kiinni, vaikka palkka olisikin se 9 miljoonaa tai vähän yli. Mielummin toki maksimissaan 8,5, mutta jäänee nähtäväksi.

Itse en Adam Foxin tilannetta oikeastaan enää harmittele, koska se tilanne meni jo eikä sille mitään enää voi. Pelatkoon siis Rangersissa, kun niin itse kerran haluaa.

Mitä case Eicheliin tulee, niin itse olisin ollut valmis tarjoamaan vastineeksi hänestä lähinnä Monahania, Zadarovia (palkkojen takia siis myös), Zarya sekä 2023 draftin ykköskierroksen varausta ja ehkä mahdollisesti vielä 2022 kakkoskierroksen varausta.

Todennäköisesti se Eichelin hankinta olisi maksanut enemmän tuohon lisäksi ja olen erityisen iloinen ettei Coronatoa tai Pelletieriä päästetty menemään. Täten olen siis sitä mieltä, että Eichelin hankinta olisi maksanut liikaa, joten hyvä ettei prospectiosaston kärkinimiä häneen uhrattu varsinkin, kun Eicheliin liittyy yhä todella paljon riskiä.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Toki Tkachuk on paljon muutakin kuin pelkät pisteet, mutta on kuitenkin esim. Lindholmiin verrattuna paljon yksipuolisempi pelaaja. En tiedä muista, mutta ainakin omaan makuuni Tkachuk rauhoittui vähän liikaakin sen yhden tapauksen jälkeen.

21-22: Tkachuk 7M + Gaudreau 6,75M + Mangi 2,43M
22-23: Tkachuk 9M + Gaudreau 8,5-9M(?) + Mangi 5-6M(?)

Siinä on sitten sekin, että voidaanko edes kaikkia pitää?

Sekin on yksi juttu, että onko Flamesilla edelleen käytössä se sisäinen palkkakatto ja ollaanko se valmiina räjäyttämään Tkachukin takia? Käytännössä kaikki nykyiset sopparit pohjautuvat Gion 6,75M lukemaan ja siitä jo vähän lipsuttiin Tkachukin kohdalla.

Olen varmaan jauhanut tuosta tilanteesta jo ihan liikaakin, mutta itse näen sen vaan erittäin isona ongelmana.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Jaahas.
Kolmas jatkoaikatappio ja neljäs kotipeli. Johan kohta saa kirjoittaa tuonne tilastokummajaiset -keskusteluun..

Positiivista on, että saatiin taas piste. Zadorov pelasi kauden parhaansa ja ylipäätään secondary scoring, Lucic ja pakit on nyt pelastaneet pisteitä Flamesille. Sekin on eroa viime kauteen verrattuna.

Oli muuten aika erikoinen jäähy Markströmille lopussa. Vähän sama fiilis, kuin Nashvillen vastaan se Backlundin kaatuminen jatkoajalla. Isoja juttuja pelien loppuhetkillä, mutta niistäkin on selvitty.

Joukkueen ilme on melko hyvä vaikka takaa-ajoasemassa taas pelattiinkin. Silti johdossa pelaaminen on suhteessa jotenkin paljon paljon parempaa. Ylivoima saisi olla tehokkaampaa. Ei riitä, että 5-3 yv onnistuu, kun taas oli neljä muutakin ylivoimaa. Hyvässä tilanteessa silti ollaan ja edelleen meidän kallein sentteri pelaa ainakin pisteissä huonommin kuin Lucic...
 

Kalju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Jokerit
Jenkkien jatkoajan mukaan, Treliving oli erittäin lähellä Eichelin hommaamista.
En ole itse pätkää katsonut, mutta Lebrun on kuulemma sanonut TSN Insiderissä näin: "Flames never offered Tkachuk, but were very close and some in the Vegas organization even thought he was heading Calgary Wednesday night. Followed by stuff about Treliving working very hard on this deal and being in on it right from the beginning"
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Jos johonkin asiaan voi luottaa niin siihen, että Stars on Flamesille aina hankala vastustaja. Ei mikään kovin hyvä peli ja ainakin keskikaistalle jätettiin ihan liian usein paljon tilaa nousta parhaille vetopaikoille. Tolpat pelastivat Markströmin avauserässä kolme kertaa, Comeaun veto olisi pitänyt torjua ja parhaimmillaan torjuu myös nuo Bennin vedot. Tkachuk teki yv-maalin, mutta otti myös kaksi täysin turhaa jäähyä ja toinen maksoi maalin. Kylingtonilta aika huikea esityö siihen Zadon maaliin ja loi tuon paikan täysin tyhjästä. Kaveri läpäisi alkuvuodesta waiversit ja on tällä hetkellä yli 50 pisteen tahdissa. Mukavasti lisää haastetta ensi kauden palkkakaton suhteen.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Rangersin osalta aika surkea ottelu ja sen myötä rumat lukemat. Markströmillä oli määrällisesti vain vähän töitä, mutta teki kyllä muutaman ison torjunnan. Yhdeksän starttia ja neljä nollapeliä on erittäin hyvä alku tähän kauteen. Mangi sai Reavesin taklauksen suoraan päähän, mutta ei onneksi ainakaan näyttänyt loukkaantuvan siinä tilanteessa. Ottelun paras hetki nähtiin, kun Fox luuli hetken ajan hiljentäneensä Flames-yleisön. Maali kuitenkin hylättiin nopeasti paitsion takia.

Jos nyt pitäisi keksiä jotain parantamisen varaa, niin Backlundin kenttä voisi tehdä vähän enemmän tehoja. Lucicin pelaaminen ei taas näytä oikein miltään, mutta tekee kuitenkin tälläkin kaudella rooliinsa nähden ihan mukavasti maaleja.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets & Jellonat
Mietin tuota pelin kolmatta erää katsoessa, että mihin tuo Foxille buuaaminen ja huutelut liittyy? Onko multa mennyt jotain ohi?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Mietin tuota pelin kolmatta erää katsoessa, että mihin tuo Foxille buuaaminen ja huutelut liittyy? Onko multa mennyt jotain ohi?

Kyseessä Flamesin varaus, joka ei halunnut pelata eikä tehdä sopimusta Calgaryyn.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Aivan täysin ohi mennyt/unohtunut multa, vaikka näytä Veseytä ym. taitaa jokunen ollakin.

Varmaan osittain sen takia mennyt ohi, että Fox oli osa sitä treidiä, jossa Hamilton matkasi myös Carolinaan, ja Hanifin sekä Lindholm tulivat Calgaryyn. Eli siinä vaiheessa oli jo tieto tuosta Foxin suhtautumisesta Flamesin kanssa signaamiseen, joten periaatteessa tuosta saatiin sentään jonkinlainen torjuntavoitto, kun oli osana tuota treidiä.

Eli loppujen lopuksi Carolinasta Fox päätyi New Yorkiin, koska ei halunnut Carolinaankaan.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Vaikka tuossa Sharksin voittomaalissa pomppi kaverin kannalta aika mukavasti, ja Flames vei jälleen maalipaikat ja tolpat, niin en kyllä tuota esitystä hehkuttaisi. Viimeinen vaihde puuttui, ja kun vielä asettaa tuon pelin oikeisiin mittasuhteisiin (Sharksilla COVID ja kovia äijiä useampi sivussa), niin Flamesin otteet menee ehdottomasti miinusmerkkisen puolelle. Varsinkin kolmannen erän pelaaminen Sharksin johtomaalin jälkeen oli sellaista, että kovempaa vyöryä olisi tarvittu. Okei, 10 peliä tuota pisteputkea kesti, joten jossain vaiheessahan sen piti tulla päätökseen, mutta tästä divisioonan sisäisestä olisi pitänyt pystyä jotain muuta kuin 0p ottamaan siipirikkoista vastustajaa vs.

Nyt lähdetään seitsemän ottelun idän vieraskiertueelle (MTL, TOR, OTT, PHI, BUF, NYI, BOS), jossa Flames pelaa tuon seitsemän peliä yhteentoista päivään, joten melkoiseen rupeamaan saavat nyt valmistautua. Viimeksi idän kiertue meni täydellisesti, mutta nyt on jo pelkän otteluohjelman myötä vähän rajumpi setti, joten jäädään seuraamaan, miten porukka jaksaa tuota aktiivista Sutterin pelitapaa.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Se oli aika mitäänsanomaton esitys. Yksi hyvä erä, jonka tuloksena vain yksi tehty maali ei vaan yleensä riitä mihinkään.

Jos nyt tappiosta seuraisi jotain hyvääkin, niin ehkä Sutter olisi nyt valmis muokkaamaan noita ketjuja. Backlundin ketju ei ainakaan saa edelleenkään oikein mitään aikaan hyökkäyspäässä. Pitlickillä nyt alla 10 matsia ja ainakaan itse en muista nähneeni sinä aikana yhtään hyvää suoritusta. 1,75M pelaaja ja hintana 4. kierroksen vuoro, niin vaikuttaa ainakin tässä vaiheessa täydelliseltä virhehankinnalta. Ei siinä nyt ainakaan häviäisi mitään jos siihen tilalle kokeiltaisiin vaikka Monahania.

Hyvä juttu, että tuossa tulee nyt vastaan monta idän joukkuetta putkeen, niin siinä on saumat ottaa myös voittoja. Lännen joukkueita vastaan tähän mennessä viisi matsia ja tuloksena viisi tappiota. Vaikuttaa siis hyvältä mahdollisten pudotuspelien vastustajien suhteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös