Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Joo-o. Neljäs tappio putkeen ja kolmen viimeisen matsin maaliero 1-12. Talbot piti joukkueen pitkään mukana ottelussa, mutta liika on liikaa. Harvoin edes Flames jättää maalivahdin noin yksin. Gaudreau ja Monahan keräsivät molemmat -5. Mukavaa, kun joukkueen parhaat pelaajat erottuvat siitä harmaasta massasta.

Jokohan kohta voisi kokeilla herroja Dube & Phillips ylhäällä, kun ei tästä oikein näytä muutamia väläyksiä lukuunottamatta tulevan yhtään mitään. Kaverit on AHL:n puolella PPG-tahdissa ja nyt olisi näytön paikkaa tarjolla.
Dube pelasikin ottelussa, kun Bennett oli sivussa. Siellä olisi tosiaan aika monta muutakin pelaajaa noin PPG-tahdissa, joten niitä vaihtoehtoja kyllä olisi tarjolla. Rieder 17 matsia ja 1+0. Janko 20 matsia 0+0. Ei ainakaan huonommin voisi mennä. Joukkueella on kuitenkin sen verran isoja ongelmia muuallakin, että tuskin noin pienet asiat mitään muuttaisivat.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Auttaisikohan Dallasin tapa, jos haukkuis pelaajia julkisesti seuran taholta.. Tai penkittäminen..?
Vai onko tässä nyt jotenkin isommin nähtävissä se, ettei tämä porukka pysty käsittelemään ongelmia ja haasteita(esim. Colorado-sarjan korjaaminen kesken pleijareiden, tän kauden epätasaiset otteet, tai viimeisimpänä Brodie juttu.)
Mentaslipuolella jotain on, koska rosteri pitäis riittää parempaan.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Tkachuk puhui jo aika kovilla sanoilla, että "disgusting" jne. tää viime ajan meininki. Lisäksi Petersiltä aiheellinen runtu: Peters: 'You play sh*tty defence, good luck getting out of your own end'

Aika koomistahan tämä sikäli on ollut, että jos kaikista osa-alueista ehkä eniten kyseenalaistettiin maalivahdit, niin siellä on selvästi pienimmät ongelmat, päinvastoin veskarit ovat olleet molemmat ihan riittävällä tasolla. Alkanut jo ihan riittävästi tämä meno taas vituttaa ymmärrettävästi myös faneilla, ja itsekin olen suht kypsä n. 15v menoa seuranneena tähän hissiliikkeeseen.

Kevään playoffien jälkeen tuli jo toivottua hiukan isompaa mylläystä, ja se fiilis on todellakin kypsynyt. Hayneskin kirjoitteli jo, että pitäisikö Gaudreau treidata, ja totta kai ainakin kysellä pitäisi. Tkachuk oli jo viime kaudella kokonaisvaltaisesti joukkueen paras hyökkääjä, vaikka Johnny Hockeyn pistekertymät ja näyttävyys kallisti monien mielestä vaakakuppia sinne päin. Se on kuitenkin etunenässä Tkachuk, jonka ympärille tätä hoitoa pitäisi ruveta rakentamaan, jos meno ei ykkösketjussa pikku hiljaa muutu. Ja en usko, että radikaalisti muuttuu. Lindholm on aika takuuvarma, mutta Gaudreaun taso tuntuu aina laskevan, kun fyysisyys kasvaa ja panokset kovenee. Toki kun ajattelee, että tuollainen pelaaja on pystytty organisaatioon varaamaan neloskierroksella, niin se on helvetin hieno ja kova juttu, mutta nyt olisi tosiaan mahdollisuus miettiä myös sitä vaihtoehtoa, että irtoaisiko jollain kaupalla sellainen lopputulema, että se palvelee joukkuetta, sen tulevaisuutta ja tulevia playoff-puristuksia paremmin.

Joukkueesta huokuu myös se, että sellainen todellinen kärkipelaaja puuttuu ainakin hyökkäyksestä. Siksi koen, että isot muutokset ovat tarpeen. Lähtökohtaisesti tässä oli mahdollisuus odotella kevättä ja katsoa, josko kärkipelaajilla taso riittäisi tällä kertaa paremmin, mutta maltti alkaa kyllä olemaan lopussa. En sitten tiedä, kuinka paljon maltin loppumiseen vaikuttaa tämä historia Calgary Flamesin seuraamisessa, mutta varmasti ainakin jonkin verran. Yksi voitettu playoff-sarja sitten kauden 2008-09, ja sitä rataa...
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Monesta voi tietysti tuntua siltä, että kausi on vasta alussa ja aikaa on vielä paljon, mutta jos sen 95 pistettä ottaisi tavoitteeksi, niin loppukausi pitäisi mennä saldolla 35-22-2. Tällä hetkellä se tuntuu kyllä todella kaukaiselta haaveelta. Tai sitten Flames menee senkin suhteen tutulla taktiikalla eli ensin vastustajalle etumatkaa ja sitten toivotaan hyvää loppukiriä.

Pukukopissa ongelmia? Petersin pelitapa ei vaan toimi? Petersin pelitapa toimisi, jos vaan pelaajat haluaisivat toteuttaa sitä? Se on ainakin tullut ihan selväksi, että ongelmat eivät ole mitään ihan pieniä.

Olen jo aiemmin ollut sitä mieltä, että joka tapauksessa Gaudreaun viimeinen kausi pitäisi treidata pois. En tiedä mitä kesän aikana on tapahtunut, mutta taso on kyllä romahtanut melkoisesti. Ennen oli kiekollisena melkein aina uhka vastustajalle. Tällä kaudella on ollut uhka lähinnä omalle joukkueelle noiden kiekonmenetyksien takia. Jos nyt jo miettii, että mitä vaihdossa voisi tulla, niin varmaan se top-6 sentteri olisi se loogisin vaihtoehto. Tämä siis sen takia, koska Peters näkee Lindholmin edelleen vain laiturina.

Nuo pakkien(lähinnä siis Gio ja Hani) nousut ovat myös olleet tällä kaudella aika iso ongelma. Siis sen takia, koska kukaan hyökkääjä ei tunnu niitä koskaan varmistavan ja se on johtanut moneen 2-1 vastahyökkäykseen ja sitä myötä aika moneen maaliin. Luulisi, että valmentaja haluaisi noihin jotenkin puuttua.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
No nyt!
Backlund on meidän ykkössentteri!
Derek Ryan oli ykkössentteri, kun hän pelasi ykkösketjussa Lucicin ja Duben kanssa. Tuo ketju oli ainoa hyvä ketju viime yönä, ja saikin ansaitusti vääntää ihan lopussakin kentällä, kun haettiin tasoitusta. Surullista sinänsä.

Gaudreauta lihoiksi vaan. Dregerin mukaan jotain spekulaatiota liikkeellä Jankowskiin, Frolikiin ja Kylingtoniin liittyen, mutta kysymys: kuka vittu haluaa kaksi ensin mainittua? Trelivingin pitäisi jotain taikoa, ja varmasti linjat on kuumina, mutta vaikeaa se on nyt noita kaupata, kun ei keväällä/kesällä aivan onnistunut.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Olihan se nyt jo pelillisesti parempaa tekemistä, mutta taas kerran joukkue kaivoi itselleen niin syvän kuopan, että aika loppui kesken. Ihan hyvä juttu, että noita ketjuja muutettiin, mutta top-6 ei vaan siltikään toiminut.

Seuraavaksi siis neljän ottelun vieraskiertue ja saa nähdä kuinka pitkäksi tappioputki lopulta kasvaa.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Derek Ryan oli ykkössentteri, kun hän pelasi ykkösketjussa Lucicin ja Duben kanssa. Tuo ketju oli ainoa hyvä ketju viime yönä
Totta. Tuo Backlund ykkösessä olikin karrikoitua. Ei yhdenkään NHL-joukkueen ykkössentteri voi olla kolmossentteri..
Gaudreau on kaukana Flow-tilasta ja tuossa kunnossa ei hirveästi joukkuetta auta. Jotenkin ajattelisin, että jo nyt pitäis tehdä muutos niin, että JG on kakkosketjun laituri ja MT ykkösen. Rakentaa tulevaisuutta vaikkapa tätä kautta.

Jankosta voi saada jonkun vastaavan pelaajan, joka on vetäny 20 matsia kiikareilla. Noista kolmesta yhdessä Kylington on arvokkain, mutta en ilman alkupään pickejä usko, että saisi Top6 - pelaajaa vaihdossa...
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Bennett LTIR ja Rieder sekä venäläinen Yelesin nostettu farmista. Yelesin, jos pelaa NHL-pelin/-pelejä, on ensimmäinen venäläispelaaja Flamesissa sitten kauden 2006-07 ja Andrei Zyuzinin.
 
Viimeksi muokattu:

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Bennett LTIR ja Rieder sekä venäläinen Yelesin nostettu farmista. Yelesin, jos pelaa NHL-pelin/-pelejä, on ensimmäinen venäläispelaaja Flamesissa sitten kauden 2006-07 ja Andrei Zyuzinin.
Anton Babchuk ja kausi 12/13 huutaa moi!
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
40 vetoa, kolme tolppaa, neljä ylivoimaa ja nolla maalia. Siihen lisäksi iso määrä virheitä omalla alueella, niin lopputulos on tämä. Kuudes tappio putkeen ja maaliero näissä 5-23. Alkaa jo vähän tuntua siltä, että joukkue yrittää pelata Petersin ulos.

Onhan tämän kauden suhteen sentään vähän mielenkiintoa jäljellä:

- Nealin maalimäärä
- Onnistuuko Tre saamaan deadlinen aikaan jotain kauppoja maaliin saakka
- Kuinka korkealla Flames pääsee varaamaan
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Joo, vaikka tolpatkin kolisi ja vetoja oli paljon, niin ansaittu tappio jälleen. Jäätävän tyhmää peliä koko ajan pelataan. Lauotaan sieltä sun täältä, ja vastustaja tekee vastaiskuista ja oman pään virheistä maaleja. Alkaa jo olla välinpitämätön fiilis koko joukkuetta kohtaan, vaikka kaikki pelit jatkossakin tulen katsomaan. Oikeastaan nauratti siinä, kun 2-0 -maalia edeltänyt läpiajo sai alkunsa. Taas sellainen pitkähkö pyöritys, jossa ei varsinaisesti luotu ihmeempää, ja tilanne päättyy läpiajoon ja päästettyyn maaliin.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Alkaa jo olla välinpitämätön fiilis koko joukkuetta kohtaan
Joo, on kyllä "mielenkiintoista" katsoa peliä, jossa oma maalivahti seisoo päällään (paitsi yks lahjamaali taas maalin takaa) ja sitten hävitään 5-0. Huono päivä maalivahdille ja oltais hävitty tuplasti...

En usko, että tälle kaudelle tulee vielä muuttumaan, mutta Gaudreau on ainoa hyökkääjä, jonka paikka ei oo muuttunu ykkösestä mihinkään. JG ei vain ole sellainen johtava pelaaja, joka esimerkillään ja työskentelyllään johtaa joukkoja. Tkatchuk on. JG olis loistava taiteilija vähän pienempään valokeilaan, kuten kakkosketjuun.
Jotenkin kaipaisin sellasta Barkov - tyyppistä johtavaa hyökkääjää joukkueeseen. Lindholm on varmaan lähinnä tällä hetkellä..
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Viasatin NHL-studio selvitti syyn Flamesin ongelmille eli Lucic on syyllinen. On karmea jääkiekkoilija, ei tee tarpeeksi maaleja ja vielä myrkyttää ilmapiirin. Poppareille vaan, niin voittoja alkaa tulemaan.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Viasatin NHL-studio selvitti syyn Flamesin ongelmille eli Lucic on syyllinen. On karmea jääkiekkoilija, ei tee tarpeeksi maaleja ja vielä myrkyttää ilmapiirin. Poppareille vaan, niin voittoja alkaa tulemaan.
Juuri näin. Nyt kun tätä käynnissä olevaa peliä katselee, niin syöttöjen lapoihin napsumattomuus on yksin penkillä istuvan Lucic'n syytä. Myös se, että ylivoimalla ei saada laukauksia maalia kohti menee täysin ko. herran piikkiin.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Juuri näin. Nyt kun tätä käynnissä olevaa peliä katselee, niin syöttöjen lapoihin napsumattomuus on yksin penkillä istuvan Lucic'n syytä. Myös se, että ylivoimalla ei saada laukauksia maalia kohti menee täysin ko. herran piikkiin.
Jep. Olen aika varma, että Mäkinen ja kumppanit ovat nyt nähneet tällä kaudella kaksi erää Flamesin pelaamista. Eipä enää ole juuri Lucicia mainittu, vaan Flames pelaa paskaa jääkiekkoa ja Mäkinen odottaa, että tämä on Petersin viimeinen ottelun Flamesin kanssa. Jokainen otteluja nähnyt on toki huomannut jo aikaa sitten, että Flamesin ongelmat ovat todella isoja ja yhdellä nelosketjun pelaajalla ei ole mitään osaa siihen.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Aika uskomatonta, että tuolla esityksellä irtosi kaksi pistettä. Rittich teki taas Rittich-virheen, mutta muuten vahva esitys taas kerran. Johnny Giveaway on edelleen köyhän miehen Mangiapane ja moni muukin parhaista pelaajista alisuorittaa. Tappioputki kuitenkin poikki, joten jotain hyvääkin.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
En tiedä millä sanoilla tuota eilistä peliä kuvaisi, mutta jollain ihmeen kaupalla siitä voitto saatiin.


Tre oli ottanut syntipukin viitan itselleen vallitsevasta tilanteesta. Samaan aikaan hän vakuuttelee, että koutsit tai pelaajat (Johnny esim.) eivät ole lähdössä minnekään. Mitä tämä nyt sitten käytännössä tarkoittaa - en tiedä?

Viimekaudella Flamesissa oli syvyyttä ja johtajuutta. Hävisikö tuo syvyys ja johtajuus Nealin, Hathawayn ja Smithin mukana jonnekin? Vai menivätkö ne Välimäen ja Czarnikin mukana LTIR osastolle?
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Tre oli ottanut syntipukin viitan itselleen vallitsevasta tilanteesta. Samaan aikaan hän vakuuttelee, että koutsit tai pelaajat (Johnny esim.) eivät ole lähdössä minnekään. Mitä tämä nyt sitten käytännössä tarkoittaa - en tiedä?
Yleensä menee niin, että kun näitä "ei niitä potkita" -kommentteja annetaan, niin nopeallakin aikataululla on valmentaja- ym. vaihdoksia nähty. En itse usko, että ovat vielä kuitenkaan Petersiä ulostamassa, mutta aika ja tulevat pelit näyttänevät suuntaa...
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Pelaajarunko johtavien pelaajien osalta on kuitenkin ollut jo vuosia lähes sama. Siksi en näe, että valmentajaa vaihtamalla asiaa korjataan.

Näitä menneitä on ainakin Sportsnet ja TSN kaivaneet esille ja miettineet. Calgary on kiekkoyhteisön osalta huomattavasti paineettomampi paikka, kuin esim. Toronto, mutta jotain samaa joukkueissa (tai suorittamisessa) on. Se on aika hankala paikka, kun puhutaan, että ikkuna on nyt auki 2-3 vuotta ja suoritustason osalta mennään rebuild-tasolla.

Toki hyviäkin tarinoita yksittäisen pelaajan muutoksessa on paljon, esim. O'Reilly viime kaudelta.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FlamesAkim Aliun Twitteri-tilin kolme uusinta viestiä tietää siis kertoa, että Bill Peters olisi hänen tulokaskauden aikana kohdistanut häneen useampia kertoja rasistisia kommentteja. Treliving oli jo ehtinyt kommentoida, että nämä syytökset otetaan Calgaryssä vakavasti ja asiaa selvitetään.

Pensiä vastaan jatkoaikatappio. Suht hmv-settiä taas, ja olisi voinut kaksikin pinnaa irrota, jos Backlund olisi saanut tolppansa sisään jatkoajalla tai Gaudreaulla olisi sen verran itseluottamusta, että olisi esim. sen läpiajonsa hyödyntänyt. Brodie palasi, joka oli hieno homma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy