Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Nää kaksi viime peliä puolihätäisesti katsottuna, ja tosiaan kaksi ekaa erää hyvää peliä ei riitä.

Tuo on tietysti askel oikeaan suuntaan, jos Lindholm pelaa jatkossakin keskellä, mutta en vaan tajua minkä takia noita neljää parasta hyökkääjää pitää aina peluuttaa tavalla 3+1 sen 2+2 sijaan.
3+1 myös ensi yönä, kun on palattu tuttuun ja turvalliseen. Eli Tkachuk on jälleen se "odd man out" noista neljästä, ja vetää taas Backlundin ja Frolikin vieressä. Jos itse saisi jotain uutta kokeilua toivoa, niin Gaudreau - Monahan - X ja Tkachuk - Lindholm - X. Helpompaa se toki olisi, jos niistä läheltä piti -treideistä edes yksi olisi toteutunut, mutta nyt mennään näillä, ja kyllä se pitäisi deadlinelle asti riittää ihan hyvin, kun viime vuonnakin riitti. Tähän asti piste per peli -tahdilla on edetty, ja jos viime kauden alkuun peilaa, niin sitä tahtia ollaan 4p perässä. Se tuossa on viime kauteen nähden huolestuttavaa, että kolmannet erät ovat menneet huomattavasti mollivoittoisemmin.

Vieraspelikiertuetta on jäljellä kolme matsia, joista etenkin Predators ja Capitals tulevat olemaan haasteellisia pisteplakkarin kannalta. Sen jälkeen tulee neljän pelin kotiottelurupeama, joista täytyy odotella vähintään kuutta pinnaa. Näistä jäljellä olevista vieraspeleistä 4p olisi hyvä suoritus.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Sarjassamme kommentointi kesken pelin - osa 2.

VMP...

Tässä pelissä ei ole ollut vielä ensimmäistäkään hyvää erää. Hyviä vaihtojakin saa hakea. Kaveri pistänyt kaksi AV häkkiä ja tilanne 4-1. Sitten vielä YV:llä koukitaan kaveri kumoon ja oma äijä boksiin. Pelin puolivälissä laukaukset oli jotain 25-5.

Onkohan tuolla todettu, ettei tällä kaudella enää kannata yrittää? Tkachuk sentään koittaa pitää henkeä yllä ja johtaa esimerkillä, mutta muu joukkue pelaa kyllä satumaisen huonosti.

Edit: Tässä aiheeseen liittyvä poiminta TwitteristäEdit 2: Enpä olisi uskonut, että tuolta noustaan tasoihin (2 kertaa) ja vielä ohi. Myönnän, tuli höntyiltyä. Chuckielta melkoinen game winner!
 
Viimeksi muokattu:

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
. Se tuossa on viime kauteen nähden huolestuttavaa, että kolmannet erät ovat menneet huomattavasti mollivoittoisemmin.
Vissiin pitää aina tätä kautta laittaa toiveet eteenpäin, kun täälä esitetään jotain, niin heti seuraavaan peliin se korjaantuu. Toki olis riittänyt pienempikin etumatkan kurominen...

Jos nyt sitten saatais seuraavaksi peli, jota johdetaan ekasta maalista alkaen loppuun saakka... ;}
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Joo-o. Jos nyt vielä jotain lisää sanoo, niin tosiaan ekan erän alku oli tällä kertaa karmiva ja vastaavasti pelin loppu sitten aika kova. Vedot meni ihan suvereenisti Predsin hyväksi tuossa aluksi, ja aivan ansaittua oli tuo selkeä johto parin erän jälkeen, joskin Flamesilla oli kyllä tolppavedot kahteen ekaan erään. Kun peli oli 4-1, niin pelaajia katsoessa huomasi kyllä koko ajan, että Tkachuk jos joku pelaa täysillä ja yrittää kovaa. Ei sitä silti olisi odottanut, että tuollaiset palkinnot saa lopulta tekemisistään.

Tiivistettynä tässä pelissä oli useampi minuutti kategoriaa "kamalaa paskaa" kuin kahdessa aikaisemassa pelissä, joista tuli tappio. Eli kun kolmannen erän pelaa vitun hyvin, niin pisteitä karttuu, niin se sitten vissiin toimii. Toivotaan, että kovaa joukkuetta vastaan tuollainen nousu antaa nyt lisäboostia tekemiseen. Tämä oli eittämättä kauden maistuvin voitto.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Jos parissa viime pelissä Flames pelasi 40 minuutin otteluita niin tällä kertaa pelattiin 25 minuutin ottelu ja kiitos vastustajan, niin se sattui riittämään voittoon. Tkachuk oli tietysti ottelun hahmo, mutta myös Monahan pelasi erinomaisen ottelun. 0+3 ja jos en nyt ihan väärin muista, niin järjesteli myös nuo Gaudreaun ja Lindholmin tilanteet, jotka pysähtyivät tolppaan. Monahanilla on ollut tällä kaudella vaikeuksia maalinteon suhteen, mutta on muuten ollut selvästi aiempaa parempi pelaaja. Tuo esityö siihen Lindholmin maaliin oli jotain sellaista, jota ei ole totuttu näkemään Monahanilta ennen tätä kautta.

Laitetaan nyt tässä välissä lyhyttä pelaaja-analyysiä joistakin pelaajista:

- Tkachuk. Tasakentällisin 11 pistettä. Lindholm ja Monahan ovat yhteensä saaneet aikaan 13. Erittäin kova suoritus, kun ottaa huomioon nuo ketjukaverit.

- Ryan. Peli ei ole oikein näyttänyt miltään omaan silmään, mutta 15 matsia ja 2+5 ja joukkueen toiseksi paras +/- tilasto, niin ei oikein voi mitenkään moittia.

- Hanifin ja Hamonic. Yleensä peli näyttää ihan hyvältä, mutta molemmilla -7, joten ei ole mennyt ihan putkeen.

- Frolik. 15 matsia ja 1+2 ja -9. On myös ollut joukkueen ahkerin keräämään 2 minuutin jäähyjä. Hinta-laatusuhde on ollut ihan karmea.

- Jankowski. 12 matsia kiikareilla ja -7. Jotain pitäisi tehdä. Farmissa on aika monta parempaa pelaajaa.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Se oli mielestäni aika ehjä ja hyvä peli, vaikka Rittichille torjuntoja kertyikin kova määrä. Pari huipputorjuntaa piti tehdä (toisen erän kilpitorjunta etukulmaan ja kolmannessa erässä Nyquistin onetimeri), että nollapeli irtosi. Muuten Flames puolusti johtoa mielestäni aika hyvin, vaikka vähän passiivista se edelleen oli. Ylivoimahyökkäyksiä ei annettu käytännössä yhtään, ja aluepainostuksissa vedot tulivat pääasiassa reunoilta tai melko kaukaa.

Ykkösketju teki maalin tasakentällisin, kun Monahan katkaisi pitkän maalittoman putkensa. Vaikka maalinteon saralla Money on ollut viime kautta rauhallisempi, niin mies näyttää kiekottomassa puolustuspelaamisessa sekä fysiikassa paremmalta kuin ennen. Lindholm pari pojoa myöskin jälleen kerran, ja siellä on aika tasaista joukkueen sisäisessä pistepörssissä. Odotuksiin nähden noista kärkiukoista ehkä Gaudreau on ollut "huonoin", jos viime kauteen peilataan. Alaketjuissa Ryan on isoin plussa, siinä missä toinen sentteri Jankowski on pahasti pakkasella.

Viime yön pelistä vielä sen verran, että torikokouksia oli useampia, ja pientä nahinaa. Ottelu alkoi kuumentua, kun Sherwood napautti Rittichiä mailalla, ja Lucic tuli saman tien tinttaamaan kaveria. Lässähti aika kovaa naamariin, muttei ulos lentänyt tuosta, vaan jollain tapaa siitä tuli 2+2min. Peukku sille, että Looch on ansiokkaasti puolustanut alkukauden matseissa joukkuetovereitaan, mutta ansaitusti saa myös DoPSilta juttutuokion tuosta hyvästä. Tuo Sherwoodin tökkäisy ei ollut mikään kova, mutta kyllä noita saa käydä sieltä pois siivoamassa, kun muistaa esim. Canes-pelin, jossa Haula veti Rittichiä kasseille ilman jäähyä.

Tuomarityöskentelyssä oli muutenkin toivomisen varaa. Esim. tuo kolmannen erän Giordanon kiinnipitämisjäähy, kun hän lähinnä koitti työntää Dubois'ta laitaan. Varsinkin, kun suhteuttaa siihen tilanteeseen, jossa saman jäähyn jälkeen Gio tuli kentälle ja koski kiekkoon, niin miehestä pidettiin selkeämmin kiinni, mutta siinä ei sitten pilli soinut. Ei nyt mitään pelin kulkua pahasti muovaavia tuomioita siellä tullut, mutta parempiakin iltoja on raitapaidoilta nähty.
 
Viimeksi muokattu:

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Pitkä roadtrip päätökseen, eikä tuohon peliin isoja odotuksia ollutkaan, ja 4-2 lopulta turpaan. Liikaa annettiin yv-hyökkäksiä Capsille verrattuna siihen, kuinka vähän niitä Flamesille kertyi, ja noihin se peli sitten ratkesi. Lopussa kirivaihde jäi piippuun, kun Tom Wilson hankki kuolevalla joutsenellaan kotijoukkueelle yv:n. Se 4p tavoite näistä kolmesta viimeisestä pelistä onneksi toteutui, ja nyt päästään vetämään kotona neljä putkeen.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames

Onpas siinä erikoinen kirjoitus. Tai no, tottahan se on, että Lucicin ura on laskusuunnassa, mutta kuinka moni tuosta jutusta sai jotain hyödyllistä tietoa tai oppi jotain uutta? En tiedä, mitä kyseinen toimittaja oikein odotti Lucicin kaudesta, mutta ainakin omiin odotuksiini nähden en laske ainakaan vielä pettymykseksi. Tietty kun jutussa sanotaan mm., että otteet eivät vastaa palkkapussia, niin siitä ei varmaan ole kukaan eri mieltä, mutta kuinka moni oikeasti odotti, että hän on hinnan arvoinen? :D Jos näin on joku odotellut, niin ei ole sarjaa viime vuodet pahemmin seurannut.

Lucic sai ymmärrettävästi tuosta pelikieltoon johtavasta tilanteesta paskaa niskaan oikein urakalla. Sen sijaan myös puolusteluita on tullut, joista ehkä merkittävimpänä GM Treliving. Hän sanoi päätöksen jälkeen, että arvostaa DoPSia ja Parrosia, mutta on näkemyseroja tähän keissiin.

Joukkueessa on alkukaudesta ollut monta selvää pettymystä, mutta Lucic ei siihen kastiin mene, koska jo lähtökohtaisesti odoteltiin, että mies on korkeintaan kolmosen, todennäköisesti nelosen pelaaja. Eli on pystynyt ainakin tähän asti olemaan roolissaan parempi, mitä esim. Jankowski tai Frolik omassa roolissa. Tässä on toki vielä paljon kautta jäljellä, joten vielä ehtii flopata.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Eihän siihen ollut alunperinkään mitään mahdollisuutta, että Lucicin sopparin hinta-laatusuhde olisi jotain muuta kuin huono. Monilta tuntuu myös unohtuvan se, että se ei ollut mikään suora vaihto kahden pelaajan välillä. Oilersin kohdalla vaikutukset palkkakattoon ovat 1,25M enemmän ja tällä hetkellä näyttäisi siltä, että myös se varausvuoro olisi tulossa. Flames on viime vuosina tehnyt sen verran hyviä varauksia ekan kierroksen jälkeen, että itse ainakin arvostan tuollaisia vuoroja. Mitä taas Nealiin tulee, niin tuskin olisi tehnyt yhtään enemmän tehoja kuin Lucic, jos olisi päässyt pelaamaan jonkun Jankon ja Riederin kanssa. Siihen lisäksi jonkun verran 2-YV aikaa. Flames päästi myös käsistään Chiassonin ja vasta Oilers tajusi, että kyseessä oli +20 maalin top-6 hyökkääjä.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Ottelun perusteella olisi luullut, että Flames oli se väsynyt joukkue. Tärkeät pisteet, mutta ilman Ritteriä ja Gion tuurimaalia matsista olisi jäänyt todella paska maku suuhun. Ensimmäiset 56 minuuttia:

- Turhia jäähyjä. Mikä on kyllä toisaalta joukkueelle ihan normaalia.
- Harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä.
- Ylivoimalla vastustaja päästetään loistaville maalipaikoille. Mikä myös tuntuu nykyään olevan normaalia.
- Paljon hukattuja tilanteita, kun kiekon saaminen maalia kohti tuntui olevan ihan ylivoimaisen vaikeata.
- Huolimatonta pelaamista, kun oikeastaan jokainen vastustajan maali lähti liikkeelle melko vaarattomasta tilanteesta.

Joukkueella on selvästi useita ongelmia, mutta mielestäni ne kaksi suurinta ovat:

- Sentteritilanne. Se oli tiedossa jo ennen kauden alkua, mutta tilanne on vielä pelättyä huonompi. Tkachuk on tällä kaudella tehnyt tasakentällisin 0,78 pistettä per matsi. Backlund on puolestaan matkalla kohti 22 pisteen kautta. Janko on jo käsitelty monesti. Kertoo jotain tilanteesta, jos Ryan on selvästi joukkueen toiseksi paras sentteri.

- Gaudreau on ollut tällä kaudella ketjunsa heikoin lenkki. Aiemmin on ollut selkeästi se ketjun moottori, mutta tällä kaudella siitä ei ole näkynyt kuin pieniä välähdyksiä.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Otteluiden lukumäärää ja ulkoilmaottelusta alkanutta 10 päivän vieraskiertuetta miettiessä ei oo mikään ihme, ettei Flames ollu parhaimmillaan. Flamesilla on ainoana joukkueena 18 peliä tälle kaudelle, kun vähiten pelanneella on 12! Siinä on joukkueharjoituksien osalta todella vähän aikaa tehdä mitään korjauksia, kun ei paljon oo muita treenejä, kuin peleihin valmistavat ja palauttavat.

Nythän peleissä on paljon tehty niitä kokeiluja, joita pitäisi treeneissä ehtiä koittamaan. Ja tähän vielä se, että MT#7 tuli harjoituskauden lopussa vasta mukaan ja siksi kokeilut jäi silloin tekemättä. En sano, että tässä on kaikki syyt, mutta osatotuutta epätasaisiin otteisiin on varmasti tässäkin.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Devilsiä vastaan ehkä kauden parhaimman näköinen peli, tosin Devils oli kyllä huono. Esim. Ryanin maalissa siinä sai vaan purjehtia läpi maalintekoon. Yllättävän pitkään jouduttiin takamatkalla tappelemaan, kun ensin Hughes oli päässyt Gion vartioinnista selustaan, ja toisen kerran, kun Hughes jälleen tuli selustasta Janko-Stone -akselin perseilyn myötä tarjoilemaan Guseville helpon maalin.

No, toisessa erässä peli kuitenkin ratkaistiin, eikä paremmasta joukkueesta ollut epäselvyyttä. Laajalla rintamalla oli hyviä esityksiä, esim. Lucic pelikieltonsa jälkeen pelasi jälleen hyvän ottelun. On todella käyttökelpoinen tuossa viime yönä hyvin toimineessa kakkosylivoimassa, koska voittaa nuo päätykiekot hyvällä prosentilla, ja osaa antaa riittävän rauhallisia kiekkoja sieltä viivaan. Siihen vielä maskipelaaminen päälle, niin kyllä tämän hetken meno hänen osaltaan itseä miellyttää, vaikka rapaa mediassa ja somessa annetaan pelkällä tilastoskouttauksella.

Pelin ykköskurko oli kuitenkin Noah Hanifin, joka painoi 1+2, jonka lisäksi yksi veto nasahti ylärimaan. Erinomainen peli häneltä, ja vihdoinkin hänet laitettiin kakkosylivoimalle Brodien paikalle. Siitä tontista tosiaan ensin ylärimaan, ja lopulta olisiko ollut viimeisellä Flamesin ylivoimalla, kun siniviivalta Noah veti tyylikkään potkulautaliikkeen perään toimituksen maalille, joka myös upposi sisään. Brodien voi surutta jättää siitä pois nyt, kun nähtiin, että Hanifin hoitaa homman paremmin, vaikka on ollut vasta pari minuuttia siinä roolissa.

Onnistujia oli myös mm. Gaudreau, Rieder, Ryan, Rittich, Backlund... Hyvä määrä pelaajia. Bluesia vastaan vielä la-su -yönä kunnon puristus, niin saadaan muutama päivä treeniaikaa. Tästä on ihan hyvä lähteä jatkamaan.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Peters sekoitteli pakkipareja ja ihan hyvin tuntui toimivan. Varsinkin sen vastustajan toisen maalin jälkeen Flames pelasi ehkä kauden parasta peliään. Backlund ja Gaudreau vastasivat kritiikkiin ja pelasivat yhden kauden parhaista peleistään. Lucic teki myös vahvan paluun.

On nyt vähän aikaista miettiä jo ensi kesää, mutta kyllähän Taylor Hallin mahdollinen kotiinpaluu kiinnostaisi kovasti. Liikkeitä se toki vaatii, mutta onhan tuossa nyt ainakin Brodien, Hamonicin ja Frolikin sopimukset katkolla. Hall myös paikkaisi hyvin Gaudreaun mahdollisen lähdön tulevaisuudessa.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Peters sekoitteli pakkipareja ja ihan hyvin tuntui toimivan
Pelin jälkeen haastattelussa puheli, että Hanifin saa jatkaa ylivoimassa ja pakkiparit toimivat hyvin näillä varmaan jatketaan siis. Itse en ole samaa mieltä Stonen osalta.

Frolik oli taas katsomossa ja on kyllä kallis katsoja Flamesin kannalta. Hall varmaan sopis hyvin rosteriin...
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Huokaus.

Jossiteltavaa jäi ja ei nyt ollut ihan sellaista tasaista 60 minuuttista taaskaan. Jossittelen, että jos Backlund olis laittanu tyhjästä sisään ja peli olis ollu 1-1, ei olis Tkatchukin loukkia esim. Koskaan tapahtunu, jne..

Onneksi usein huonoa tulosta on seurannut hyvä ja niin edelleen. Seuraava peli varmaankin sit voitetaan jollain tapaa erikoisesti...
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Loukkaantuiko Tkachuck? Missään ei ole kyllä tuosta mainintaa...
 
Doing your best?
Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the Prom queen!
-Sean Connery

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Loukkaantuiko Tkachuck? Missään ei ole kyllä tuosta mainintaa...
Kiekko tuli pelin lopussa nilkkaan, mutta ei se vakavalta näyttänyt.

Alkaa jo vähän kyllästyttää tämän kauden meininki. Joka pelissä käytännössä haetaan se tappioasema ja lopussa koitetaan kiriä. Todella toivon, että deadlinella tai viimeistään kesällä tapahtuu paljon.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FlamesTJ Brodie sai jonkun sortin kohtauksen harjoituksissa, jotka peruttiin tapahtuman vuoksi. Sairaalareissu siitä tuli, mutta uusimpien päivitysten mukaan Brodie on päässyt kotiin sairaalassa otettujen testien jälkeen.

Aina pelottavia juttuja tällaiset, kun urheilija saa nuoressa iässä tuollaisen kohtauksen. Se lienee hyvä asia, että TJ on näinkin nopeasti päässyt kotosalle tapahtuman jäljiltä. Toivotaan kaikkea hyvää Brodien tulevaisuudelle, ja toivottavasti tämän romahduksen syy on saatu/saadaan selville.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Toivottavasti Brodien kohdalla kyse ei olisi mistään vakavasta jutusta. Jos nyt oikein ymmärsin, niin on ilmeisesti sivussa ainakin tämän viikon kahdesta pelistä.

Alkaa jo vähän kyllästyttää tämän kauden meininki. Joka pelissä käytännössä haetaan se tappioasema ja lopussa koitetaan kiriä. Todella toivon, että deadlinella tai viimeistään kesällä tapahtuu paljon.
Ihan samoja ajatuksia. Se ei vaan tule riittämään yhtään mihinkään, jos joukkue pystyy pelaamaan ottelun aikana vain 1-2 erää hyvin. Kautta takana 21 ottelua ja varmaan sellainen 14-16 kertaa oma maalivahti on ollut joukkueen paras pelaaja. Itsekin olen kyllä valmis isompiin muutoksiin.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Ihan samoja ajatuksia. Se ei vaan tule riittämään yhtään mihinkään, jos joukkue pystyy pelaamaan ottelun aikana vain 1-2 erää hyvin. Kautta takana 21 ottelua ja varmaan sellainen 14-16 kertaa oma maalivahti on ollut joukkueen paras pelaaja. Itsekin olen kyllä valmis isompiin muutoksiin.
Komppaan tätä kyllä kanssa. Paistoon on joka tapauksessa tulossa muutoksia, mutta en näe isona ongelmana, vaikka Brodie ja Hamonic lähtisivät molemmat, mutta ehkä Brodie on parempi pitkällä aikavälillä nykykiekkoa ajatellen. Välimäki on hyvä Pakki, jos tulevilla kausilla olisi vielä parempi tuuri loukkaantumisten suhteen..
Tkachuk on oikeasti joukkueen ykköslaituri ja JG tuolla nykyisellä sopparilla olisi helppo laittaa lihoiksi. En kyllä uskonut itsestäni tätä kirjoittavani. Backlund on ehdottomasti contender-jengin kolmossentteri.
Siinäpä ne tarpeet nyt onkin. Sentteri, yks laituri ja yks Pakki. Kaikki top6/top4 osastoa.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Viime yön pelissä oltiin hyvässä asemassa ja ehkä hallittiin peliä hienokseltaan.
Sit yks lahjamaali(ja momentum) kaverille ja kiinni ei saatu. Tunnetta pelissä oli, mutta kaikista taklauksista ja torikokouksista Arizona sai aina enemmän itselleen kuin Flames. Esim. Monahanin selästä taklaus, josta ei vihelletty->Kotiyleisölle buustit
Gaudreaun poikkarista lähteny tilanne. JG:n(tähtipelaajan) kitinä tuomareille->kotijoukkueelle boostia.
Andersson kahnaa laidan vieressä ja saa kunnolla nenilleen-> molemmille 2min ja Arizonalle henkinen voitto.
Ylivoimassa ei saatu millään maalia, vaikka tilaisuuksia oli..
Maalivahti heittää niskamenkistä vastustajan ärsyttäjän->Iso momentumiboosti taas kaverille...
Ehkä tästä näkökulmasta ajatellen ihan hyvin oltiin mukana pelissä.
Myös esim. Lucicin pelistä tykkäsin. Se ei juuri päätykiekkoja häviä. Myös Kylington ja Monahan pelas hyvän matsin. Rittich teki hyvät gamesaverit pari kertaa, mutta se lahja...
Muista ei oo paljoakaan sanottavaa.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Sen enempää analysoimatta, kun en peliä nähnyt, mutta pelkän koosteen perusteella 6-0 oli viimeyön pelistä hyvä suoritus. Jos Talbot ei olisi muutamaan otteeseen seissyt päällään ja Flames olisi edes yhdessä paikoistaan onnistunut, niin peli olisi ollut varmaan jotain 12-1. Ei sillä, tämä oli tietyllä tapaa ennakoitavissa. Back2back ja viimeaikaiset otteen = 6-0 lopputulos. Josko tämä olisi ollut se viimekauden Penguins-ottelu? Aika näyttää.

Jokohan kohta voisi kokeilla herroja Dube & Phillips ylhäällä, kun ei tästä oikein näytä muutamia väläyksiä lukuunottamatta tulevan yhtään mitään. Kaverit on AHL:n puolella PPG-tahdissa ja nyt olisi näytön paikkaa tarjolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy